explicit 16.01.07, 02:59 Chapter 1:3 And God said, Let there be light: and there was light. reference.aol.com/space/amazing-space-pictures Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamarta8 Re: Genesis ,... 16.01.07, 03:10 Cos wspanialego! Zaniemowilam... Lubie myslec, ze zbudowana jestem z gwiezdnego pylu. Tak,jak i kazde inne stworzenie we wszechswiecie. To jest b. pocieszajace. Dzieki za zdjecia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Genesis ,... 16.01.07, 04:17 Po przjezdzie do Stanow moja kuzynka , studentka na Penn State University zabrala mnie do planetarium gdzie po rutynowym sky gazing pokazywali film ktory zaczynal sie od widoku czlowieka lezacego na ziemi z wysokosci 1-go metra oddalajacego sie do ktorejs potegi gdzie nasza Milky Way galaktyka jest ziarnkim piasku w Universe , po czym wraca spowrotem do czlowieka na ziemi i w druga strone zaglada do komorek i mikro-swiata naszego organizmu, Boze , jakie podobienstwo ,... Cieszy mnie ze zajrzalas ,... ============================================================================== Lubie myslec, ze zbudowana jestem z gwiezdnego pylu. Tak,jak i kazde inne stworzenie we wszechswiecie. To jest b. pocieszajace. Dzieki za zdjecia. :) Odpowiedz Link Zgłoś