remekk 27.01.07, 17:44 dlaczego nie jest równie dostepny a kazdego kto o tym wspomina talmudyści odsądzają od czci i wiary ? Ciekawa dusuksja - szczególnie reakcje talmudowych fanów są "ciekawe" ... . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=54394056 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 17:52 to co "wielki uczony" napisal, nijak sie nie ma do tekstow zawartych w Talmudzie. Chyba widzisz roznice pomiedzy nawiedzonym negatywnie uczonym mezem a ksiegami napisanymi ok 2000 lat temu, a jak nie widzisz , to masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 17:57 >Opisuje to uczciwy Zyd - Kataw Zar :< kataw zar to sciemnacz klamca i GOJ albo arabista, nie Zyd Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 18:03 Kataw Zar to Zyd w/g klucza bilogicznego . Cywilizacyjnie najwyraźniej nie przynalezy do cywilziacji negującej prawde . A co powiesz o Fordzie , Finkelsteinie ,Sacku , Rabenju czy Shahaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 18:05 kataw nie jest Zydem . Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 18:23 Rada rabinów z Joskowiczem na czele rzuciła na niego klątwe ? A co z innymi przytoczonymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 18:42 tam ci sie znudzil watek tos go tu przytargal ? out ! Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 18:47 ale "merytorycznie" - to chyba takze jakiś fan talmudu . Może bys tak załozył szkołe talmudyczna - np na Madagaskarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 20:00 remekk napisał: > ale "merytorycznie" - to chyba takze jakiś fan talmudu . > Może bys tak załozył szkołe talmudyczna - np na Madagaskarze ? wszystko jest mozliwe remekk wszystko.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 20:07 Zycze Ci tego z całego serca . Oby twoja szkółka stała się przyczółkiem dla ściągnięcia reszty talmudystów ... Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 20:14 remekk napisał: > Zycze Ci tego z całego serca . > Oby twoja szkółka stała się przyczółkiem dla ściągnięcia reszty talmudystów ... Toda raba remek :) Zjada sie naucza i wroca gdzie ich miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 20:52 Będą się wpychac jak to mają w zwyczaju . Ale juz ich co nieco nad Wisłą poznali takze jak znowu ich pogonią to tu ich nie przyjma chocby nie wiem jak skamlali ... . Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 22:19 remekk napisał: > Będą się wpychac jak to mają w zwyczaju . Ale juz ich co nieco nad Wisłą > poznali takze jak znowu ich pogonią to tu ich nie przyjma chocby nie wiem jak > skamlali ... . ty sie remczik nie boj , nad Wisla czujemy sie jak w domu, jak u siebie tak jak wszedzie gdzie jestesmy :) i nie skamlaj remczik ja ci wrogiem nie jestem , ty patzrysz przez pryzmat nienawisci ja patrze inaczej , mnie nie potrzeba wrogow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 28.01.07, 07:31 No własnie o to chodzi srulku . Gdybyście nie czuli sie i nie zachowywali tak jak wam to dyktuje wasza patologiczna cywilziacja tylko starali się co nieco - własnie ucywilizowac to pewnie nie byłoby tych wszytskich problemów - gdziekoliwek się nie pojawiliscie Ale cóz - podoobno Malgasze skłonni sa kupic kit o waszej "wyjatkowosci" - - także tam czujcie się jak u siebie . My pożegnamy was bez żalu ... . Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 20:23 Powiedz rabinowi ze jestes Zydem tylko goja udajesz(najlepiej polskiego goja)powiedz tez ze w polskich obozach smierci wymordowano 6 mln.Zydow ale kontestujesz te liczbe bo wymordowano 10 mln.napewno talmud dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud 27.01.07, 21:13 gojom - pożytecznym idiotom udostepniają tylko ocenzurowaną wersje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
puls gebelsik znowu klamie , musi za komuny sie 27.01.07, 21:55 nauczyl na zebraniach partyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Tacy jak ty gebelsiki wiedzą co nieco o kłamstwie 27.01.07, 22:16 towarzysze z partii pokłócili się z wami o łup i pogonili wam kota - dzieki czemu bardziej czerwoni od Stalina - cudownie "nawrócili się" na "antykomunizm" Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: Tacy jak ty gebelsiki wiedzą co nieco o kłams 27.01.07, 22:23 remekk napisał: > towarzysze z partii pokłócili się z wami o łup i pogonili wam kota - dzieki > czemu bardziej czerwoni od Stalina - cudownie "nawrócili się" na "antykomunizm" oj wej remczik jaki tam komunism? ja mam na ten przyklad wielki geszeft w Polsce 200 ludzi zatrydniam , zadowoleni pracuja ;) czas idzie do przodu a ty ciagle o tych komuchach :( Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Tacy jak ty gebelsiki wiedzą co nieco o kłams 28.01.07, 06:29 Tylko 200 ? Odpowiedz Link Zgłoś
stodol_nik jak już iść to na całość :))) 27.01.07, 22:10 Mrs. Lyrl Van Hyning, author of Key to the Mystery and editor/publisher of the 1950s antisemitic periodical Women's Voice, also published a leaflet accusing the Jews of hiding their secret anti-Christianity in the Talmud. Directly or indirectly, Van Hyning and Nesta Webster base their claims on the Rev. IUstøin Bonaventura Pranaitøis (d. 1917?) and his Christianus in Talmude Iudaeorum : sive, Rabbinicae doctrinae de Christianis secreta (The Secret Jewish Rabbinical Teachings Concerning Christians). Petropoli : Officina typographica Academiae Caesareae Scientiarum, 1892. [130 p ; 26 cm], and Wesley Swift's 1939 translation entitled The Talmud Unmasked. freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/van_hyning.html www.polonica.net/SzowinizmSyjonizmu.htm www.radioislam.org/talmud/talmudi.htm a to dla ekspertów :))) www.sacred-texts.com/jud/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: jak już iść to na całość :))) 30.01.07, 08:03 Autorzy tacy jak Ford , Finkelstein , Sack , Shahak czy Rabenju jakby co nieco podważaja "odkrywczą" teze iz prawde nt patologicznej cywilziacji głoszą tylko "antysemici" .... Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: srulik i jasko glupi+ 28.01.07, 08:37 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Re: "Koran" , "Mein Kampf" , "Kapitał" a talmud remekk 28.01.07, No własnie o to chodzi srulku . <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Nie wchodzac w meritum sprawy, czy ta remka polaczkowata ma prawo udawac Polaka? Czy taka sliska szuja,z rodziny szpicli i donosicieli,moze byc przedstawicielem dumnego,madrego i szlachetnego narodu Polakow? Jest na tyle glupi i durny,ze mu Polak i polaczek sie pomylily. a w dodatku jest zwyklym glupim jaskiem. z uszanowaniem srulik 1ja. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: srulik glupi+ 28.01.07, 08:51 Donosiciele "oskarżaja" o ... "donosicielstwo" . Na Kresach w 39 MASOWO zajmowali się tym procederem , dzis takze ochoczo donoszą - nawet na tym forum chwalili sie tym .Ale jak to amja w zwyczaju - swoje "wyjatkowe" cechy "przenoszą" na innych ... . Odpowiedz Link Zgłoś