praszczur1 27.01.07, 18:05 Dzis Polonia bardziej aktywna, Makabi ma szabes.Zobaczymy co przyniesie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisssmaker Re: Sprawozdanie 27.01.07, 19:36 Mnie to bardzo pasuje. Widac jak na dloni ze nie sa tu potrzebni. Ani tutaj na forum , ani w Polsce. Jest jakos lagodniej i kulturalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: Sprawozdanie 27.01.07, 20:51 Absztus !!!! Ratlerku, kundlu judaiki i vitalii razem wzietych z dana33. Ty nie swietujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Sprawozdanie 27.01.07, 21:03 pisssmaker napisała: > Absztus !!!! Ratlerku, kundlu judaiki i vitalii razem wzietych z dana33. Ty nie > > swietujesz ? ..................................................... Szabesgoje z definicji nie świetyją. Podgrzewają czulent.i takie tam rózne czynnosci wykonują. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Sprawozdanie 27.01.07, 20:25 pisssmaker napisała: > Mnie to bardzo pasuje. Widac jak na dloni ze nie sa tu potrzebni. Ani tutaj na > forum , ani w Polsce. Jest jakos lagodniej i kulturalniej. ......................................................................... Nie jest ani łagodniej ,ani kulturalniej i obawiam się, że za mojego zycia nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś