wesoly3 14.04.03, 21:50 powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie dziw jak podczas tego ataku dostaniesz z glana w durny ryj. OK ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.adsl.actcom.co.il 14.04.03, 22:21 wesoly3 napisał: > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > z glana w durny ryj. OK ? nu, od ciebie? to ci po przyjacielsku powiem, ze mam czarny pas, to ty uwazaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: Nu dana z IQ 33 14.04.03, 22:57 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, od ciebie? to ci po przyjacielsku powiem, ze mam czarny pas, to ty uwazaj.. > . Ja mam rozowy w niebieskie gwiazdki ale chetnie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Nu dana z IQ 33 14.04.03, 22:59 nu a ja mam wlasnie pas szary skorzany firmy calvin klein nu i kto kurwa lepszy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Nu dana z IQ 33 14.04.03, 23:01 wesoly3 napisał: > nu a ja mam wlasnie pas szary > skorzany firmy calvin klein > > nu i kto kurwa lepszy ??? Ja mam pistolet... Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: Nu dana z IQ 33 14.04.03, 23:02 wesoly3 napisał: > nu a ja mam wlasnie pas szary > skorzany firmy calvin klein > > nu i kto kurwa lepszy ??? A co ma z tym wszystkim wspolnego twoja mama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:42 wesoly3 napisał: > to nie mama - to sasiadka zydowka Ty, Wesoly, to Ty jest es podobny do sąsiadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansi Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.04.03, 21:12 wesoly3 napisał: > nu a ja mam wlasnie pas szary > skorzany firmy calvin klein > > nu i kto kurwa lepszy ??? Ona nie ma czarnego pasa. Ma podpaske i to biala. Jedna, na wszelki wypadek (menopauza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.adsl.actcom.co.il 15.04.03, 00:27 pro_wok napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, od ciebie? to ci po przyjacielsku powiem, ze mam czarny pas, to ty > uwazaj.. > > . > > Ja mam rozowy w niebieskie gwiazdki ale chetnie pomoge. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Nu dana z IQ 33 IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 00:01 wesoly3 napisał: > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > z glana w durny ryj. OK ? Nu, Wesoły ty widzę dużo robisz w imie nawiązania serdecznej przyjaźni polsko- izrealskiej. Ale muszę cię uprzedzić, ze jednym z klasecznych chwytów Izrealitów jest bicie głową przyjaciela o trotuar względnie ścianę lub też jeżeli jest sprzęt mechaniczny ciężki - jeżenie tam i spowrotem z opuszczoną łyżką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.ces.clemson.edu 15.04.03, 01:05 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > wesoly3 napisał: > > > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > > z glana w durny ryj. OK ? > > Nu, Wesoły ty widzę dużo robisz w imie nawiązania serdecznej przyjaźni polsko- > izrealskiej. Ale muszę cię uprzedzić, ze jednym z klasecznych chwytów > Izrealitów jest bicie głową przyjaciela o trotuar względnie ścianę lub też > jeżeli jest sprzęt mechaniczny ciężki - jeżenie tam i spowrotem z opuszczoną > łyżką. czy bedzie to na najblizszej olimpiadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 olimpiada IP: *.adsl.actcom.co.il 15.04.03, 01:09 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > wesoly3 napisał: > > > > > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > > > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > > > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > > > z glana w durny ryj. OK ? > > > > Nu, Wesoły ty widzę dużo robisz w imie nawiązania > serdecznej przyjaźni polsko- > > izrealskiej. Ale muszę cię uprzedzić, ze jednym z > klasecznych chwytów > > Izrealitów jest bicie głową przyjaciela o trotuar > względnie ścianę lub też > > jeżeli jest sprzęt mechaniczny ciężki - jeżenie tam i > spowrotem z opuszczoną > > łyżką. > > czy bedzie to na najblizszej olimpiadzie ? nu, oczywiscie, ale pod warunkiem, ze andrzej magister doktor inzynier przywiezie ten trotuar i sprzet mechaniczy ciezki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Nu dana z IQ 33 IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 01:10 P: Czy bedzie to na najblizszej olimpiadzie ? A: To i wiele innych atrakcji. Prawdziwe Neo-Rzymskie Igrzyska!!! Olimpiady greckie były w poprzedniej epoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Nu dana z IQ 33 IP: *.ces.clemson.edu 15.04.03, 01:14 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > P: Czy bedzie to na najblizszej olimpiadzie ? > > A: To i wiele innych atrakcji. Prawdziwe Neo-Rzymskie Igrzyska!!! i rzucanie terrorystow i krewnych Husseina lwom na pozarcie tez ? Olimpiady > greckie były w poprzedniej epoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Nu dana z IQ 33 IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 01:16 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > P: Czy bedzie to na najblizszej olimpiadzie ? > > > > A: To i wiele innych atrakcji. Prawdziwe Neo-Rzymskie > Igrzyska!!! > > i rzucanie terrorystow i krewnych Husseina lwom na > pozarcie tez ? > > > Olimpiady > > greckie były w poprzedniej epoce. Kiczowate rozwiązania i idee jak najbardziej na miejscu w nowej świadomości zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 re olimpiada IP: *.adsl.actcom.co.il 15.04.03, 01:22 Gość portalu: Prezes napisał(a): > > i rzucanie terrorystow i krewnych Husseina lwom na > pozarcie tez ? nu, ty zyd, buddysta czy muzulmanin? bo lwom na pozarcie rzucali tylko chrzescijan, jak pamietam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej A propos Kaszubów IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 01:14 To jeszcze w życiu niesłyszałem o związkach kulturowych Kaszubów i Żydów. Czy są takie? Przecież Kaszubi to chłopi, a więc wiadomo... Może to tylko sygnał, że jesteś lingwistką Dana, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: A propos Kaszubów IP: *.adsl.actcom.co.il 15.04.03, 01:24 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > To jeszcze w życiu niesłyszałem o związkach kulturowych Kaszubów i Żydów. Czy > są takie? Przecież Kaszubi to chłopi, a więc wiadomo... Może to tylko sygnał, > że jesteś lingwistką Dana, he? nu, a co kaszubi maja do trotuaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej A propos Kaszubów IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 01:33 D:nu, a co kaszubi maja do trotuaru? A: No tyle co Polacy. Jak trafi się przyjazny osobnik to trzeba nim o trotuar. Tak dla przykładu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel przecież to długość łechtaczki IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.03, 17:24 te 33(cm), a IQ dany wynosi osiemnaście Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Wesoly3 ja sie tylko zastanawiam czy twoje IQ 15.04.03, 17:28 istnieje. Naprawde czytajac twoje posty mam powazne watpliwosci. Przykladem jest ten post na poziomie 4 latka. wesoly3 napisał: > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > z glana w durny ryj. OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wesoly3 ja sie tylko zastanawiam czy twoje IQ IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 20:17 kochanka napisała: > istnieje. Naprawde czytajac twoje posty mam powazne watpliwosci. > Przykladem jest ten post na poziomie 4 latka. > > > > > wesoly3 napisał: > > > powidasz ze najlepsza obrona atak jest ? > > nu prawdu powiadasz, tylko potem sie nie > > dziw jak podczas tego ataku dostaniesz > > z glana w durny ryj. OK ? > > Może i na poziomie czterolatka, ale wyszlo to dowcipnie (trzeba pamiętać o dziecięcej temperaturze dyskusji). Odpowiedz Link Zgłoś