Dodaj do ulubionych

5 lat paki za slowo

15.02.07, 19:21
"Na pięć lat pozbawienia wolności sąd w Mannheim skazał Ernsta Zuendela za
publiczne negowanie holokaustu - ludobójstwa popełnionego na Żydach przez
niemieckich nazistów."

Coz, teutonczycy nigdy sie swoich faszystowskich ciagotek nie wyzbeda.
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 19:46
      piotrgdansk4 napisał:

> "Na pięć lat pozbawienia wolności sąd w Mannheim skazał Ernsta Zuendela za
      > publiczne negowanie holokaustu - ludobójstwa popełnionego na Żydach przez
      > niemieckich nazistów."
      >
      > Coz, teutonczycy nigdy sie swoich faszystowskich ciagotek nie wyzbeda.

he,he po postepowej austrii mamy postepowych krzyzakow. a co mi tam niech maja
      jak tak chcieli:)
      • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:50
        Te faszole sa tak kreatywne, ze chca bana na myslozbrodnie rozszerzyc na cala
        UE. Nowe wraca:)
        • i-love-2-ski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:52
          piotrgdansk4 napisał:

> Te faszole sa tak kreatywne, ze chca bana na myslozbrodnie rozszerzyc na cala
          > UE. Nowe wraca:)

e tam ziemia jest okragla no to wracamy do poczatku,gdzie za "herezje' sie palio
          na stosie. wszak na strazy stoi cywilizacja stara jak swiat:)))
    • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 20:54
      piotrgdansk4 napisał:

> "Na pięć lat pozbawienia wolności sąd w Mannheim skazał Ernsta Zuendela za
      > publiczne negowanie holokaustu - ludobójstwa popełnionego na Żydach przez
      > niemieckich nazistów."
      >
      > Coz, teutonczycy nigdy sie swoich faszystowskich ciagotek nie wyzbeda.

Swietnie!Moze wprowadzic te zwyczaje na FS?Zrobiloby sie milo i przyjemnie!
      • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:48
        Nie kryguj sie, Stefciu. Postawmy tym heretykom jeszcze pare komorek gazowych i
        bedzie zupelnie milusio :)
        • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:49
          Odpowiadasz na :
          piotrgdansk4 napisał:

> Nie kryguj sie, Stefciu. Postawmy tym heretykom jeszcze pare komorek gazowych
          i
          > bedzie zupelnie milusio :)

Widze Grzesiu,ze rodzinka praktykowala biznesik.Co tradycja,to tradycja.
          • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:51
            Twoja - owszem. To przeciez nie mnie podobaja sie nazistowskie metody zamykania
            geby niepokornym :)
            • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:53
              piotrgdansk4 napisał:

> Twoja - owszem. To przeciez nie mnie podobaja sie nazistowskie metody
              zamykania
              > geby niepokornym :)
              To sa nazistowskie metody?No,no - twoja wiedza o tamtych czasach po prostu mnie
              powala na ziemie.
              • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:56
                Owszem, za slowo do pierdla zamykali takze nazisci. Dlaczego wiec, milosniku
                nazistowskiego podejscia do herezji, ograniczyc sie tylko do odosobnienia
                delikwenta? Jak byc nazista, to pelna geba. I dlatego pisze: nie kryguj sie,
                Stefciu :)
                • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:57
                  Grzesiu,Grzesiu.Pindolisz bez sensu.
                  • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 21:59
                    Tylko tyle? A slyszalem, ze masz tu jakas misje. Cienizna okraszona bida i
                    zaprawiona nyndza ;)
                    • i-love-2-ski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 22:04
                      piotrgdansk4 napisał:

> Tylko tyle? A slyszalem, ze masz tu jakas misje. Cienizna okraszona bida i
                      > zaprawiona nyndza ;)

a przepraszam,ze spytam,czy nasz emeryt pozarski to stefcia rudecka? to by
                      tlumaczylo jego wieczne poczucie krzywdy z powodu odrzucenia go przez salony
                      ordynata M:)
                      a to sie biduli zycie nie udalo,he,he dlatego tak zalosnie steka co wpis i
                      czepia sie kostek jak fafik,oby tylko kogos zlapac do rozmowy o utraconej
                      cnocie. a dawno to bylo oj dawno stefciu...wtedy ordynat jeszcze dziewczynki
                      lubil:)))
                      • piotrgdansk4 Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 22:22
                        Z tego co tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57262011&a=57262609
                        oswiadczyl wynikaloby, ze to sam Stefek M. Na moje oko to megaloman, ale jesli
                        naprawde to sobie wmowil, to pozostawmy go w tej paranoi;) Tak czy inaczej z tym:

> a to sie biduli zycie nie udalo,he,he dlatego tak zalosnie steka co wpis i
                        > czepia sie kostek jak fafik,oby tylko kogos zlapac do rozmowy o utraconej
                        > cnocie.

...pelna zgoda :)))
                        • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 22:42
                          piotrgdansk4 napisał:

> Z tego co tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57262011&a=57262609
                          > oswiadczyl wynikaloby, ze to sam Stefek M. Na moje oko to megaloman, ale jesli
                          > naprawde to sobie wmowil, to pozostawmy go w tej paranoi;) Tak czy inaczej z
                          ty
                          > m:
                          >
                          > > a to sie biduli zycie nie udalo,he,he dlatego tak zalosnie steka co wpis
                          > i
                          > > czepia sie kostek jak fafik,oby tylko kogos zlapac do rozmowy o utraconej
                          > > cnocie.
                          >
                          > ...pelna zgoda :)))
                          Oj, Grzesiu,mondralko.Nie sadz innych wg siebie.
                      • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 22:41
                        i-love-2-ski napisała:

> piotrgdansk4 napisał:
                        >
                        > > Tylko tyle? A slyszalem, ze masz tu jakas misje. Cienizna okraszona bida
                        > i
                        > > zaprawiona nyndza ;)
                        >
                        > a przepraszam,ze spytam,czy nasz emeryt pozarski to stefcia rudecka? to by
                        > tlumaczylo jego wieczne poczucie krzywdy z powodu odrzucenia go przez salony
                        > ordynata M:)
                        > a to sie biduli zycie nie udalo,he,he dlatego tak zalosnie steka co wpis i
                        > czepia sie kostek jak fafik,oby tylko kogos zlapac do rozmowy o utraconej
                        > cnocie. a dawno to bylo oj dawno stefciu...wtedy ordynat jeszcze dziewczynki
                        > lubil:)))

Bidulko,lepek po upadku splaszczony?Sadzac po prozie,musisz jeszcze chwilke sie
                        kurowac.
                        • ariadna-enta Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 23:59
                          rachelka podnieca się literaturą dla kucharek,a salony jej się marzą.
                          • i-love-2-ski Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:12
                            ariadna-enta napisała:

> rachelka podnieca się literaturą dla kucharek,a salony jej się marzą.

wiadomo lidka w kuchni nawet takie salonowce jak ty sie placza,a wiec nie ma co
                            udawac,ze jesz w restauracji jeno lub,ze panna kazia zmywa po tobie naczynia.
                            mialas mile checi,ale jak zawsze trafilas kartoflem w swe oko.to czym ja sie
                            podniecam jest zdecydowane rozne od tego co ciebie rajcuje i chwala ci Panie za
                            ten maly detal.ty sie lepiej inna grupka zajmij i odczep sie od moich kostek,bo
                            i ja zaczne o twoim koczku nadawac,a o ile pamietam masz mala wytrzymalosc na
                            szczypanie,ba po paru razach bluzgasz jak woznica.
                            • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:32
                              iloveto napisala:
                              a o ile pamietam masz mala wytrzymalosc na
                              > szczypanie,ba po paru razach bluzgasz jak woznica
                              Ariadna potrafi bluzgac?To poczekam!
                              • ariadna-enta Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:45
                                rachela wie co mówi- potrafię bluzgać.

Kiedyś pożarłyśmy się na temat listy poparcia w sprawie nagrody Nobla dla Ireny
                                Sendlerowej.
                                Jechałam wtedy po niej równo bo ględziła coś bez sensu i czepiała się mnie w
                                ordynarny sposób

Po tamtym razie doszłam do wniosku,że dyskusja z nią nie ma sensu i więcej nie
                                mam zamiaru się nią przejmować.

Bluzgów takich jak wtedy już tu nie uświadczysz.)
                                • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:48
                                  ariadna-enta napisała:

> mam zamiaru się nią przejmować.
                                  >
                                  > Bluzgów takich jak wtedy już tu nie uświadczysz.)
                                  Znajde sobie w wyszukiwarce.Sam musze pocwiczyc!;)
                                  • ariadna-enta Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:59
                                    ok szukaj sobie,ale niczego nie musisz się ode mnie uczyć.)
                            • ariadna-enta Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:34
                              rudecka jesteś tak denna i przewidywalna,że zawsze wiem co napiszesz.
                              Nie wiem czy twój bełkot bardziej mnie śmieszy,czy przeraża
                              O moje nerwy się nie martw-pani niedoszła ordynantowo z językiem jak u starej
                              przekupki co zachwala zepsuty towar.
                              Jesteś dla mnie taaaka mała.

• i-love-2-ski Re: 5 lat paki za slowo 16.02.07, 00:40
                                ariadna-enta napisała:

> rudecka jesteś tak denna i przewidywalna,że zawsze wiem co napiszesz.
                                > Nie wiem czy twój bełkot bardziej mnie śmieszy,czy przeraża
                                > O moje nerwy się nie martw-pani niedoszła ordynantowo z językiem jak u starej
                                > przekupki co zachwala zepsuty towar.
                                > Jesteś dla mnie taaaka mała.
                                >
                                widac chlop ci nie sluzy,ze o 1 w nocy mnie musisz zaczepiac na male pyskowy,ale
                                lidka musze cie zmartwic-nie lubie niedopieszczonych idiotek.
                                dobranoc sloneczko slaskie,slodkich snow o potedze.
                    • pozarski Re: 5 lat paki za slowo 15.02.07, 22:40
                      piotrgdansk4 napisał:

> Tylko tyle? A slyszalem, ze masz tu jakas misje. Cienizna okraszona bida i
                      > zaprawiona nyndza ;)
                      Hm,jakie tu?Na razie rozslawiam twoje imie po forach i to jest moje jedyne
                      zadanie,Grzesiu.
                      • piotrgdansk4 Dzieki :) Refren z dedykacja dla ciebie, Stefciu: 15.02.07, 23:24
                        youtube.com/watch?v=oVKdDOnMyOE ;)
                        • pozarski Prosze,Grzesiu. 15.02.07, 23:30

• chaziaj A kiedy zaczna karac w szwabi za antypolskosc??? 15.02.07, 23:33
                          Co niektore parchy tutaj od razu wyskoczyli z tzw. antysemityzmem
                          ale sami sa zawzietymi wrogami narodu w ktorym sie wylegli!!!
                          Szkopy maja dzisiaj znow wszystko w rekach zydow tak jak przed Hitlerem
                          dlatego tez tak ciezko zaczyna im sie zyc.
                          Uwazajcie aby historia sie znow nie powtorzyla!
                          • pozarski Re: A kiedy zaczna karac w szwabi za antypolskosc 15.02.07, 23:35
                            chaziaj napisał:

> Co niektore parchy tutaj od razu wyskoczyli z tzw. antysemityzmem
                            > ale sami sa zawzietymi wrogami narodu w ktorym sie wylegli!!!
                            > Szkopy maja dzisiaj znow wszystko w rekach zydow tak jak przed Hitlerem
                            > dlatego tez tak ciezko zaczyna im sie zyc.
                            > Uwazajcie aby historia sie znow nie powtorzyla!
                            Nie podniecaj sie tak,bo belkoczesz.Zwolnij tempo pomyslunku gospodarzu.
                            • chaziaj A u was murzynow bija!!! 15.02.07, 23:41
                              Przeciez tez macie czarnych Zydow.
    • b.6.1966 Re: Szwaby wola podmuchac na zimne?? 19.02.07, 23:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka