Dodaj do ulubionych

kto tu z kogo jawnie drwi

23.02.07, 19:52
ano jak widac ci co glosno szlochaja na temat antysyjonizmu sami glosza dosc
chamskie,antypolskie i rasistowskie poglady,ktore jak wiadomo sa niezgodne z
netykieta i nalezy je zgodnie WYKLIKIWAC:)

Autor: dana33 ☺
Data: 23.02.07, 09:35

Gdyby nie holokaust to polaczki by byli dziadami
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: kto tu z kogo jawnie drwi 23.02.07, 20:22
      alez rachelciu...... zlotko moje..... to przeciez sparafrazowana sygnaturka
      twojego najlepszego przyjaciela o_brother, nie zauwazylas??? on pisze od
      miesiecy "gdyby nie holokaust to zionce by byli dziadami" i wogole ci to nie
      przeszkadza..... wiec dlaczego przeszkadza ci taka mala parafraza???
      • dana33 Re: kto tu z kogo jawnie drwi 23.02.07, 20:24
        p.s. rachelciu.... uderz w patriotyczne uczucia twojego bro..... jak on
        wyrzuci swoja sygnaturke, to ja natychmiast wyrzucam moja parafraze....
        • absztyfikant [...] 23.02.07, 20:25
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • aaki wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przykłady 23.02.07, 21:00
            ...wielokrotne
            • i-love-2-ski Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 21:10
              aaki napisała:

> ...wielokrotne

po co ich karmisz. w koncu niech kazdy odpowiada za swoj rasizm. ciagle
              zrzucanie winy na innych to wlasnie ta ich glupia gra,ktora to duo przebierancow
              uprawia. czas dorosnac i odpowiadac za SWOJE bzdety,a te danowe obrazaja
              POLAKOW,ktorzy to ratowali ich podczas wojny. to nasmiewanie sie z czyjegos
              bohaterstwa i drwienie z narodu Polskiego i jego poswiecenia w czasie wojny.
              jest to obrzydliwe,niskie i podle i osobiscie mnie nie obchodzi zadne glupie i
              tandetne usprawiedliwienia"ze ktos inny robi to jej narodowi"-bo ONA ROBI TO
              SAMO NASZEMU NARODOWI. niskie,plugawe i obrzydliwe.
              • absztyfikant Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 21:17
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49772814&a=49775570
                • aaki Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 22:24
                  szukaj dalej
                  • i-love-2-ski Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 22:28
                    aaki napisała:

> szukaj dalej

nie wymagaj od dziadka aktywisty zbyt wiele,bo zadyszki dostanie i skarpety mu
                    spadna z przemeczenia. jak czegos nie ma na youtube to on nie moze znalesc.
                    niedawno sie pytal jak z wyszukiwarki korzystac,nie mowiac o tym,ze o zlocie
                    wczoraj napisal ,ze jest twarde:))
                    he,he ten einstein chyba chemie zawalil w VI kl. szkoly podstawowej. widac,ze
                    nauka w szczecinie kulala od dawna,ale aktywistow spolecznych z dworca zagarniali:)
                    • aaki Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 22:34
                      do złota najczesciej dodaje sie miedzi.w ten sposób czyni sie mniej scieralnym bo to jeden z najbardziej plastycznych metali.
                      nó,never mind ;-)
                      • i-love-2-ski Re: wielokrotnie przykładowo? to poproszę o przy 23.02.07, 22:38
                        aaki napisała:

> do złota najczesciej dodaje sie miedzi.w ten sposób czyni sie mniej scieralnym
                        > bo to jeden z najbardziej plastycznych metali.
                        > nó,never mind ;-)

he,he oczywiscie never mind bo to elementary Watson:)))
      • lechu112 bejzmntowa za glupia zeby zauwazyc ze kpisz z nich 23.02.07, 20:29
        Bejzmentowa lubi prowokowac i krecic , Dana .
        Coz lata komuny nie wroca i moze sobie szlochac na rowerku ile chce , a
        dullarki tez nie wiele warte w Polsce )))).
        Moze nam cos o wibratorku strzeli jak to miala w zwyczaju ?????
        No smialo love_to co tam nowego ci wibruje ?
      • adnanhasan No wlasnie , kto z kogo ????????? 23.02.07, 22:59
        A moze zmienic jeszcze troche ?

Gdyby nie Zydzi, Polacy byliby dziadami ?
        Tez ladnie :))))
    • i-love-2-ski jedno powiem 23.02.07, 20:35
      bez otwierania waszych wpisow,ze wasz rasistowski duet mnie malo interesuje,bo
      po wczorajmysz popisie chamstwa i prymitywnych wulgaryzmow nie mamy sobie nic
      wiecej do powiedzenia.
      jak widac pewnym osobom na forum chodzi jedynie o szerzenie antypolskich i
      innych rasistowskich haselek,a ukrywaja to pod starannie wypielegnowanym
      plaszczykiem o nazwie "bezkrytyczna milosc do mego wlasnego kraju". te bzdety
      tomciowej hipokrytki ,ktora to bedzie badac "moja sygnaturke" tez sa niezlym
      przykladem waszego kabotynstwa i glupiej hutzpy,bez ktorej nikt z was nie moze
      zyc dluzej niz 1 sekunde.co za koltuneria,dulszczyzna to przy was nic.
      • lechu112 Re: jedno powiem 23.02.07, 20:38
        Za bardzo wibrujesz i przez to swirujesz .
      • dana33 Re: jedno powiem 23.02.07, 20:51
        szerzenie antypolskich haselek???? a kto to napisal, rachelciu, wiesz?
        "widac te skazone powietrze katowickie az tutaj dolecialo,a ja jestem
        health freak i nie znosze SMRODU,szczegolnie tego prymitywnego SMRODU."

nu, ale jesli nie chcesz uderzyc z prosbami do bro, to ja ci odpowiem na twoje
        wstepne pytanie: ja tutaj drwie jawnie z was... :))))
      • absztyfikant Re: jedno powiem 23.02.07, 20:57
        Polaly sie lzy me czyste rzesiste Róchello:)))))
    • i-love-2-ski reszta pajacy niech sie nie trudzi 23.02.07, 20:40
      bo choc podbijaja watek sa dla mnie niewidoczni,zreszta tych dwoch rasistow tez
      sobie chyba wygasze,bo szkoda psuc oczu tymi ich natchnionymi propagandowymi
      bzdetami,okraszonymi prymitywnym polskicm chamstwem,ktore musialo goscic w ich
      domach na co dzien od mlodosci az po dzien dzisiejszy.
      • adnanhasan nie lzyj kobieto w zywe oczy 23.02.07, 23:04
        i-love-2-ski napisała:

> bo choc podbijaja watek sa dla mnie niewidoczni,zreszta tych dwoch rasistow tez
        > sobie chyba wygasze,bo szkoda psuc oczu tymi ich natchnionymi propagandowymi
        > bzdetami,okraszonymi prymitywnym polskicm chamstwem,ktore musialo goscic w ich
        > domach na co dzien od mlodosci az po dzien dzisiejszy.

kazdy, ale to kazdy watek twoj jest na ten sam temat !! to czysta obsesja,
        najwyrazniej nie dajesz sobie rady sama ze soba.
        Przejrzyj swoje watki , !! 90 % jest dokladnie na ten sam czepialski temat. Wez
        sie uspokoj wazeliniaro.
    • schlagbaum Re: kto tu z kogo jawnie drwi 23.02.07, 21:08
      A prosze Pani! Bo on mi pierwszy pokazal jezyk !!
    • bam_buko chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:11
      brat wspomina o zioncach,nie izraelitach!!!
      dla dany to wsio ryba byle bylo cos antypolskiego.....nic nowego z jej strony
      wiec i mozna sprawe olac
      • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:18
        bam_buko napisał:

> brat wspomina o zioncach,nie izraelitach!!!
        > dla dany to wsio ryba byle bylo cos antypolskiego.....nic nowego z jej strony
        > wiec i mozna sprawe olac

a co mnie obchodzi co ktos mowi o kims mnie obchodzi co ona mowi o
        Polakach,wszystkich Polakach,ktorych obraza sama wystepujac na polskim forum.
        bezczelna,grubianska hutzpa,ktora tu krzewi od 6 lat swojej bytnosci.
        • pulsadenura Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:36
          pulsadenura pulsadenura
          czy to czlek jaki czy suka bura
          a dana sie zowie trzydziesto trzecia
          niech ja odlachnie ogniste zmieca
          W Zyda przybrala sie zionatura
          pulsadenura pulsadenura.
        • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:37
          i-love-2-ski napisała:

> a co mnie obchodzi co ktos mowi o kims mnie obchodzi co ona mowi o
          > Polakach,wszystkich Polakach,ktorych obraza sama wystepujac na polskim forum.
          > bezczelna,grubianska hutzpa,ktora tu krzewi od 6 lat swojej bytnosci.

zwrocilem uwage na celowa antypolska prowokacje 33ciej ktora napisala:
          "to przeciez sparafrazowana sygnaturka
          twojego najlepszego przyjaciela o_brother"
          myslalem,ze to cie obchodzi....
          • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:44
            bam_buko napisał:

>
            > zwrocilem uwage na celowa antypolska prowokacje 33ciej ktora napisala:
            > "to przeciez sparafrazowana sygnaturka
            > twojego najlepszego przyjaciela o_brother"
            > myslalem,ze to cie obchodzi....

no pewnie,to ja tez moge sobie sparafrazowac to jej powiedzonko,aby napluc na
            jej kraj,bo ona to tez robi w stosunku do mojego. w ten sposb mamy bledne kolo a
            napastnik staje sie ofiara,czyli tym,za co jej i jej podnozkowym placa. nie karm
            tych troli,bo z takimi nie wolno rozmawiac na polskim forum. nic to nie wnosi
            procz nienawisci rasowej do jalowej dyskusji naookolo wojtek o d... maryni.
            • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:02
              swieta prawda rachelciu, to jest bledne kolo. pisalam juz miliony razy tutaj:
              przestancie w koncu atakowac zydow i israel za wszystko, co wam do glowy
              wpadnie. przestancie manipulowac wiadomosciami, podawac teksty ze stron
              antysemickich, przestancie obrazac i oczerniac. wtedy i od nas nie uslyszycie
              odpowiedzi, ktore wam nie odpowiadaja. bo czy chcesz to przyznac czy nie,
              rachelciu, my wam tylko odpowiadamy pieknym za nadobne. ja wiem, ze twoje
              okulary maja nieprzezroczyste szkla, ale fakt jest, ze watkow przeciwko zydom i
              israelowi jest tutaj masa dziennie, czasem walkowanych przez miesiace cale.
              rzadko kiedy jakis zyd lub israelczyk otwiera tutaj watek przeciwko polsce i
              polakom.
              dlaczego sygnaturka twojego bro nigdy ci nie przeszkadzala? nie pomyslalas
              teraz, kiedy widzisz moja, ze to co ty czujesz, to my zydzi czujemy juz od
              miesiecy? dlaczego nigdy nie zareagowalas na ta ohydna sygnaturke twojego bro?
              co mowi stare polskie przyslowie? nie rob drugiemu co tobie niemile. pomysl nad
              tym, bo wiesz, wszystko co robisz wraca do ciebie bumerangiem....
            • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:03
              i-love-2-ski napisała:

> nie karm tych troli,bo z takimi nie wolno rozmawiac na polskim forum.

chyba Ty zalozylas ten watek???, cos bojowo dzisiaj jestes nastawiona
              ja....tylko zwrocilem uwage

ks.sebastian(post) Cie meczy i moje opinie...tutaj byc moze masz racje
              karmilem trolla...ale z opini sie nie wycofuje,procent w jednym miejscu
              pomylilem i krystiana szlag trafil... ja przezyje...on chyba tez
              • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:08
                bam_buko napisał:

>
                > chyba Ty zalozylas ten watek???, cos bojowo dzisiaj jestes nastawiona
                > ja....tylko zwrocilem uwage

ja tez,no offense a ze bojowo to i owsze,nie lubie jak ktos Polska wyciera sobie
                swoja gebe.

>
                > ks.sebastian(post) Cie meczy i moje opinie...tutaj byc moze masz racje
                > karmilem trolla...ale z opini sie nie wycofuje,procent w jednym miejscu
                > pomylilem i krystiana szlag trafil... ja przezyje...on chyba tez

a nie wycofuj sie,ale ja rowniez nie wycofuje moich opinii,skoro twierdzisz,ze
                70% duchowienstwa bylo szpiegami. najwyrazniej nie byles nigdy w Laskach,nie
                znales oo Kapucynow,misjonarzy czy nie chodziles do Wizytek czy Sw.Krzyza,gdzie
                mozna bylo poznac wspanialych Ksiezy. szkoda bo nalezy im sie szacunek za to co
                robia tym o ktorych niewiele dba.
                • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:19
                  i-love-2-ski napisała:

> > ks.sebastian(post) Cie meczy i moje opinie...tutaj byc moze masz racje
                  > > karmilem trolla...ale z opini sie nie wycofuje,procent w jednym miejscu
                  > > pomylilem i krystiana szlag trafil... ja przezyje...on chyba tez
                  >
                  > a nie wycofuj sie,ale ja rowniez nie wycofuje moich opinii,skoro twierdzisz,ze
                  > 70% duchowienstwa bylo szpiegami. najwyrazniej nie byles nigdy w Laskach,nie
                  > znales oo Kapucynow,misjonarzy czy nie chodziles do Wizytek czy
                  Sw.Krzyza,gdzie
                  > mozna bylo poznac wspanialych Ksiezy. szkoda bo nalezy im sie szacunek za to
                  co
                  > robia tym o ktorych niewiele dba.

wlasnie o tym procencie(70) wspomnialem.....
                  • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:22
                    bam_buko napisał:

>
                    >
                    > wlasnie o tym procencie(70) wspomnialem.....

a ja mowilam o antidotum,ktorego ty najwyrazniej nie znales.jak ktos chce cos
                    znalesc to znajdzie i tak,a jak chce zwalic wine to tez to zrobi tak czy
                    tak,vide to forum i ten watek bb. mam nadzieje,z nie oskarzysz ks. Popieluszke o
                    kolaboracje,a takich ksiezy bylo sporo,bardzo wielu.
                    • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:33
                      i-love-2-ski napisała:

> mam nadzieje,z nie oskarzysz ks. Popieluszke o
                      > kolaboracje,a takich ksiezy bylo sporo,bardzo wielu.

ja NIKOGO nie oskarzam od tego jest najpierw IPN, nastepnie prokurator i sad.

Nie znam ks.Popieluszki(tylko o nim sluszalem) wiec.... no comment
                      • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:39
                        bam_buko napisał:

>
                        > ja NIKOGO nie oskarzam od tego jest najpierw IPN, nastepnie prokurator i sad.
                        >
                        > oskarzyles 70% kleru,stad daje ci inne przyklady,bo nie bardzo wiem skad ty
                        wziales swoje.jak najbardziej comments sa tu [potrzebne.
          • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:56
            kurrrrrka, bambusik..... chciales sie podlizac i ci nie wyszlo... :)))
            a tak by the way: wy wlasnie slowem syjonisci albo zionce przykrywacie slowo
            zyd i w ten sposob uwazacie, ze nie mozna uwazac was za antysemitow. ale u was
            kazdy, ale to kazdy israelczyk jest syjonista, prawda? nie ze mna te numery,
            bambusik...
            • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:14
              dana33 napisała:

> kurrrrrka, bambusik..... chciales sie podlizac i ci nie wyszlo... :)))
              > a tak by the way: wy wlasnie slowem syjonisci albo zionce przykrywacie slowo
              > zyd i w ten sposob uwazacie, ze nie mozna uwazac was za antysemitow. ale u
              was
              > kazdy, ale to kazdy israelczyk jest syjonista, prawda? nie ze mna te numery,
              > bambusik...

co ja ci gruba ide powiedziec....zyd to nie znaczy,ze mieszkaniec Izraela
              rowniez.....nie kazdy zyd jest syjonista
              ale...czy ty jestes w stanie to zrozumiec?? od 4-5 lat wbija ci sie to w
              lepetyne....a tam tylko BETON

ps powiedz absztysiowi,zeby tak nie skakal za toba z forum na forum
              bo noge jeszcze zlamie i KARIERE z nia
              • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:16
                bam_buko napisał:

>
                > ps powiedz absztysiowi,zeby tak nie skakal za toba z forum na forum
                > bo noge jeszcze zlamie i KARIERE z nia

raczej odwrotnie,on ma wspomaganie hydrauliczne nastawione na skakanie za dana.
                jak tego nie zrobi i nie napisze paru plugawych agitek to na chleb nie zarobi.
                • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:25
                  i-love-2-ski napisała:

> raczej odwrotnie,on ma wspomaganie hydrauliczne nastawione na skakanie za
                  dana.
                  > jak tego nie zrobi i nie napisze paru plugawych agitek to na chleb nie zarobi.

abszty wspomnial w jednym z postow,ze wrocil do Polski(chyba z eretz) robic
                  kariere....hehe
                  i robi siedzac 24/7 na forach GW
                  • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:30
                    bam_buko napisał:

>
                    >
                    > abszty wspomnial w jednym z postow,ze wrocil do Polski(chyba z eretz) robic
                    > kariere....hehe
                    > i robi siedzac 24/7 na forach GW

jako kapus forumowy,rzeczywiscie swietna promocja szczecinkich pseudo..
              • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:31
                o jakiej karierze mowisz, bambusiku? bo ja wiem o paru, szczegolnie ta kariera u
                dziewczyn... absztyfikant wybija sie tam niesamowicie... a ty mi chcesz tutaj
                dac do zrozumienia, ze wiesz o jakiejs jego karierze i grozisz?
                • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:42
                  dana33 napisała:

> o jakiej karierze mowisz, bambusiku?
                  > a ty mi chcesz tutaj
                  > dac do zrozumienia, ze wiesz o jakiejs jego karierze i grozisz?

grozisz??? coraz lepiej gruba...trzeba bylo od razu dodac.... antysemito
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57796021&a=57865318
                  • i-love-2-ski Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:48
                    bam_buko napisał:

>
                    >
                    > grozisz??? coraz lepiej gruba...trzeba bylo od razu dodac.... antysemito
                    >

tej juz kazda przetluszczona komorka wysiada we lbie,od dawna. niewlasciwy tryb
                    zycia plus zycie za murem robia jednak spustoszenie nie do pozazdroszczenia.
                    tego typu ludzie juz nie funkcjonuja normalnie w innych spolecznosciach tylko we
                    wlasnych enklawach,oni sa jak specywiczne,egzotyczne rybki,najlepiej je ogladac
                    podswietlone za szklem.
                  • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:52
                    a po co dodawac? przeciez juz wiadomo od dawna...

aaaaaaa, o TEJ karierze mowisz..... ta mu wyszla swietnie..... szczegolnie, ze
                    mogl wykorzystac swoje miesnie wycwiczone w buszu... :))))
                    • bam_buko Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:58
                      dana33 napisała:

> a po co dodawac? przeciez juz wiadomo od dawna...
                      >
                      > aaaaaaa, o TEJ karierze mowisz..... ta mu wyszla swietnie..... szczegolnie,
                      ze
                      > mogl wykorzystac swoje miesnie wycwiczone w buszu... :))))

zeby tylko przerostu miesni nie dostal od walenia w klawiature.....moze
                      zagrozic jego karierze...np.na forum judaica
        • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:52
          od 5, rachelciu, od 5... :))))
          • absztyfikant Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 21:54
            Jeeeeeeszcze 4 lata, jeeeeeeeeszcze 4 lata, Daaaankaaaaa bedzie adminem swiata!
            • dana33 Re: chcialbym tylko zwrocic uwage,ze..... 23.02.07, 22:03
              nigdy, absztyfikant...... chociaz mnie to zdanie rozsmieszylo... :))))
    • i-love-2-ski ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 22:01
      widze,ze duet egzotyczny dana z absztyfem polaczeni sa niewidzialnym drutem
      przyjazni,bo pisza wespol w zespol by rzadz moc moc zmoc. nie silcie sie tyle,bo
      niewiele z nas was czyta a na moje odpowiedzi nie macie co liczyc przez dluugi
      czas. znudzily mnie te wasze chamskie pyskowy,tandety ideologiczne i popluczyny
      bazarowo-szczecinsko-jerozolimskie. najlepiej jak sie bedziecie kisic wspolnie
      we wlasnym garnku,przykrytym wlasnym wieczkiem.
      • dana33 Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 22:05
        rachelciu moja.... drut laczacy mnie z absztyfikantem jest absolutnie widzialny
        i przynajmniej ja nie mialam nigdy zamiaru go ukrywac... oprocz tego to nie drut
        tylko linka zrobiona z lisci palmowych, ktore to palmy upiekszaja nam szose tel
        aviv-haifa. sama zbieralam.
        po drugie nie wazne, zeby wszyscy czytali. najwazniejsze, ze ty czytasz... :))))
        • o_brother1 Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 22:29
          Co ci sie nie podoba w mojej zingerturce?
          • dana33 Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 22:53
            a tobie w mojej podoba sie wszystko?
            • o_brother1 Re: ktos tu chyba kota dostaje 24.02.07, 00:25
              Nu widzisz oblakana jakas ty glupia.Nic nie wymyslisz oprocz parafraz.
              Niestety moja sygnaturka mowi prawde a ty tylko zlosliwie sie wiejsz
              az do bolu.
              Jak bede mial czas to zglebie temat mojej sygnaturki i napisze ile to zionce
              zainkasowali na konto holokaustu.Ot tak dla forumowiczow swiata aby wiedzieli
              czym sie rozni zionc od Zyda.
          • bam_buko Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 22:54
            o_brother1 napisał:

> Co ci sie nie podoba w mojej zingerturce?

jest w porzadku brat , tylko tepa dana TEGO nie kapuje....bo tak wogole to ona
            kapuje ......do cenzury,byc moze gdzies jeszcze.
            • absztyfikant Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 23:29
              Cyrk jak zwykle:))))))

Ciebie Róchello znaleziono chyba w kacapskiej kapuscie - piszemy znalezc, a nie
              znalesc.
      • adnanhasan Re: ktos tu chyba kota dostaje 23.02.07, 23:33
        i-love-2-ski napisała:

> widze,ze duet egzotyczny dana z absztyfem polaczeni sa niewidzialnym drutem
        > przyjazni,bo pisza wespol w zespol by rzadz moc moc zmoc. nie silcie sie tyle,b
        > o
        > niewiele z nas was czyta a na moje odpowiedzi nie macie co liczyc przez dluugi
        > czas. znudzily mnie te wasze chamskie pyskowy,tandety ideologiczne i popluczyny
        > bazarowo-szczecinsko-jerozolimskie. najlepiej jak sie bedziecie kisic wspolnie
        > we wlasnym garnku,przykrytym wlasnym wieczkiem.

nic nie lepszy to duecik od rachelci i bam.buczka :)))
      • lechu112 Jarek ma kota , kobiet nie lubi i moga je ci od 24.02.07, 00:31
        leppera gwalcic ile chca i tak koalicji-goalicji nie rozwalimy bo joby
        i pensyjki+premie lubimy.
    • i-love-2-ski :))) 23.02.07, 23:08
      absztyf w pape dostal,a to pech bo pewnie jakims szczecinskim zargonem
      zablyszczal. nu mowi sie trudno.... a te inne a... whatever niech sie tez nie
      mecza,skonczylam z czytaniem waszych bzdetow koszerne kloniki z judajki.
      • adnanhasan Re: :))) 23.02.07, 23:12
        i-love-2-ski napisała:

> absztyf w pape dostal,a to pech bo pewnie jakims szczecinskim zargonem
        > zablyszczal. nu mowi sie trudno.... a te inne a... whatever niech sie tez nie
        > mecza,skonczylam z czytaniem waszych bzdetow koszerne kloniki z judajki.

nie skonczysz !! zalozysz sie ?? co drugo twoj post stanowi tan sam temat ;
        absztyf szczecin i jadaika
        Nic wiecej ci nie przychodzi do glowy, i nudna jestes okrotnie.
        Dak se luzu przekupeczko i tym razem na serio wygas :))))))))))))
      • dana33 Re: :))) 23.02.07, 23:13
        wejdz rachelciu w wyszukiwarke, wbij tam twoj nik, potem kliknij na szukaj i
        popatrz, ile razy ty dostalas w pape...
        • adnanhasan Re: :))) 23.02.07, 23:17
          dana33 napisała:

> wejdz rachelciu w wyszukiwarke, wbij tam twoj nik, potem kliknij na szukaj i
          > popatrz, ile razy ty dostalas w pape...

od tej chwili udaje ze nie widzi postow :)))))))))))))))))
          no chyba ze nie wytrzyma i popusci :)
          • dana33 Re: :))) 23.02.07, 23:25
            nie wytrzyma... :))))
            • adnanhasan Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 23.02.07, 23:26
              i za chwile peknie ze zlosci :)))))))))))))))))))))))))))))
              • absztyfikant Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 23.02.07, 23:31
                Przeciez my jej ladujemy akumulatory:))))) Niewyzyta ta nasza Róchella, ciagle
                musi czuc zapach wroga w okolicy. Zew krwi:) A jak wroga nie ma, to sobie go
                tworzy. Przeciez ja jej przed odkryciem FS w ogole nie znalem i to ona sie na
                mnie rzucila tymi swoimi przegnilymi zebami, bo smialem miec inna optyke np. na
                Izrael niz Jej Greenpoincka Mosc.
                • adnanhasan Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 23.02.07, 23:36
                  Wiesz jak to jest jak sie z polski da nozke a szczegolnie do hamerycki to
                  calkiem moze odbic, dwa lata tam bylem , ale nie idzie wyrobic,nie ma to jak
                  stara dobra ,,jewropa :))))))))))))))))))
                  • absztyfikant Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 23.02.07, 23:38
                    Uuuuuuuuuuuurrrrraaaaaaaa Jewropejskij Sajuz. Erec toze horoszy.

America sucks:))))))))
                    • adnanhasan exactly :)))))))))))))))))))))))))))))) 23.02.07, 23:42
                      absztyfikant napisał:

> Uuuuuuuuuuuurrrrraaaaaaaa Jewropejskij Sajuz. Erec toze horoszy.
                      >
                      > America sucks:))))))))
                      >
                      Budz zdarow :))))))))))))))))) w jewropie :))))
                      • absztyfikant Re: exactly :)))))))))))))))))))))))))))))) 23.02.07, 23:47
                        www.youtube.com/watch?v=KANTXyxQDdo
                • dana33 Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 24.02.07, 00:15
                  i love przegnile zeby... :)))))
                  • absztyfikant Re: :)))tez stawiam ze nie wytrzyma 24.02.07, 00:22
                    Serwus szefowo, nie spisz jeszcze?:)
    • lechu112 Marudzi ta bejzmentowa z NY stale cos jej nie pasi 24.02.07, 00:29
      z Zydami . Obsesja ??? Moze zostawmy badziewie w spokoju !
      Pewnie juz poskarzyla sie do moderacji zapominajac jak innych obrazala
      i o wibratorach ( sorki) wypisywala poematy cale .

Zaspiewajmy , jedzie rowerek (dziecinny) na spacerek raz dwa trzy ....
    • i-love-2-ski no paru tu poskakalo 24.02.07, 01:17
      z nudow,szkoda,ze tak bezskutecznie. prawda boli,a szczegolnie boli te
      psudointeleigencje "polska" (uwaga nalezy to odczytywac jako antysemityzm):)
      • absztyfikant Re: no paru tu poskakalo 24.02.07, 01:27
        Zagraj nam na zlotym fleciku malenka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka