Gość: stan IP: 212.244.84.* 25.11.01, 06:20 Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.Bond Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.99.252.64.snet.net 25.11.01, 07:58 Pracowali i podobno wszyscy sie uratowali,poniewaz...przyszli do pracy ze spadochronami. Podobno jeden nawet ze skladana lotnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.mutah.edu.jo 25.11.01, 08:48 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Wszysce mieli urlop w tym dniu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: 216.41.33.* 25.11.01, 18:42 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Posrednia odpowiedz mozesz znalezc w jednym ze szpilberkow."Saving private Ryan"Na zkonczenie tego muwi jest scena na cmentarzu,Las krzyzy,ale na pierwszym planie jest gwiaaaaaaaaaaaaaazdka.Ile was-raz.Ale w pamieci wielbiciela szpilberkow pozostaje wlasnie ta gwiaaaaaaaaaaazdka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 19:49 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Zginelo ich wiecej,anizeli w Polsce madrych i czystych ludzi mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: 9.67.96.* 25.11.01, 20:43 Egon ty gnoju. Polacy to naród ubogi - to fakt. Ale na pewno czysty - ręcze za to. Podejrzewam że ty terz jeste� polakiem,więc nie kalaj swojego gniazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.gis.net 25.11.01, 21:46 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: stan napisał(a): > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > Zginelo ich wiecej,anizeli w Polsce madrych i czystych ludzi mieszka... Wspomnienia z dziecinstwa. Siedzialem kiedys w jednej lawce z Kliszem.Ka kolnierzu mial warstwe szmalcu,po ktorym - i w zmierzwionych wlosach-lazily wszy.Musialem napisac do matki,zeby mi przyslala szara masc. To bylo dawno. Na lotnisku wdepnalem z zona do koszer bar,zeby cos polknac.(Nie wiedzialem,ze to koszer.)na talerzu znalezlismy niedomyty widelec z losami przyklejonymi do zabkow.I te "zapachy". Inna raza,moja kumpelka,sprzatajaca domki,zachciala mi pokazac jeden z nich.Nie bede opisywal.Chce tylko podkreslic role sprzataczek w zbawianiu swiata od syfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _ Jest_cały_wątek_o_tym... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 20:50 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? W części Świat jest cały wątek o tym... Zastosuj wyszukiwarkę. O ile pamiętam Mossad ostrzegł "swoich" 4000 pracowników WTC aby nie poszli 11-09-01 do pracy... pzdr Vist¸__________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Jest_cały_wątek_o_tym...To bydle vist w akcji ! 25.11.01, 21:37 To arabskie bydle Vist znowu w akcji klamania , z premedytacja klamie arabska hiena Vist . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _____ Wścieklizna__atakuje__ ? :-)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:41 zbik napisał(a): > To arabskie bydle Vist znowu w akcji klamania , z premedytacja klamie > arabska hiena Vist . Może coś na uspokojenie ? :-)) Vist¸______________________________/ P.S. Mam sam poszukać tego wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moshe Re: _ Jest_cały_wątek_o_tym... IP: 195.64.16.* 04.12.01, 11:10 Idioto, co ty bredzisz, to byl nie mosad, tylko BIN LADEN, bo on tak ich kocha, ze wprawdzie zrobil se swoimi Arabami zamch, ale oczywiscie Zydow ostrzegl. To jast tak jasne, jak to, ze ty jestes smrodliwym , debilem, ktoremu rozum odebranu przy porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jehuda Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.*.*.* 25.11.01, 22:13 Nie przysli do pracy bo w calym NY szawarma smierdzialo (COMMOM KNOWLEDGE.. YOU IDIOT ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Szkoda że Stan w WTC nie zginął :-(((( IP: *.dyn.optonline.net 26.11.01, 03:56 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? A czy ktoś wie ilu Polaków, Anglików, Arabów, Niemców itd. Zginęło w WTC? Czyżby ani jeden tam nie pracował? Jesteś durniem za formułowanie takiego durnego pytania. Sam znam dwóch Zydów którzy razem z obywatelami 86 innych krajów życie w WTC stracili. Szkoda tylko że tacy wartościowi ludzie zginęli a ty nadal nasze powietrze zanieczyszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Szkoda że Stan w WTC nie zginął :-(((( IP: *.proxy.aol.com 26.11.01, 04:13 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > Gość portalu: stan napisał(a): > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > A czy ktoś wie ilu Polaków, Anglików, Arabów, Niemców itd. Zginęło w WTC? > Czyżby ani jeden tam nie pracował? > > Jesteś durniem za formułowanie takiego durnego pytania. > Sam znam dwóch Zydów którzy razem z obywatelami 86 innych krajów życie w WTC > stracili. > Szkoda tylko że tacy wartościowi ludzie zginęli a ty nadal nasze powietrze > zanieczyszczasz. > > > Ta niemyta swinia,o imieniu Stan ma w ryja ode mnie i wnukow moich in future!!! Ja ich tak wyszkole,ze za WTC wszystkim arabom mordy i nosy wyprostuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ Re: Szkoda że Stan w WTC nie zginął :-(((( 26.11.01, 04:40 Gość portalu: Egon napisał(a): > Ta niemyta swinia,o imieniu Stan ma w ryja ode mnie i wnukow moich in future!!! > Ja ich tak wyszkole,ze za WTC wszystkim arabom mordy i nosy wyprostuja!!! Ty Egon nie mozesz miec wnukow, bo jak rabbi ciebie obrzezywal to nie dosc ze ci obcial wszystko to na dokladke sfuszerowal cos przy twoim osrodku myslenia. Czas abys spadal z tego forum debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Szkoda że Stan w WTC nie zginął :-(((( IP: 212.244.84.* 26.11.01, 05:11 Egon nie denerwuj sie,moje pytanie bylo prowokacja.To wasz wywiad uchodzi za jeden z najlepszych na swiecie,wiele poszlak wskazywalo,ze cos moze sie wydazyc.Szkoda ze tyle niewinnych ludzi stracilo zycie.A tak na marginesie topowiem ci ze moja s.p.babcia uratowala rodzine zydowska ukrywajac ja przed niemcami.Czesto o tym wspominala,kiedy ci wlasnie z USA oplacali jej wegiel na zime.Z powazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Przemilczana "WAPADKA" Izraela IP: *.008.popsite.net 26.11.01, 09:33 12 wrzesnia 2001r. czyli nastepnego dnia po „arabskim”(???) ataku terorystycznym na WTC jeden z najpowazniejszych dziennikow Izraela „The Jerusalem Post” podal oficjalnie do wiadomosci ze w sumie obywateli Izraela w wierzowcach World Trade Center i Pentagonie bylo ok. 4000 tysiecy. Oto oficjalna strona tego wydania internetowego tego dzienika, ktora jeszcze „wisi” na internecie: www.jpost.com/Editions/2001/09/12/News/News.34692.html Z kad taka liczbe ofiar - 4000 Zydow wziol „The Jerusalem Post” ??? Prawdopodobmie doszlo do NIEPOROZUMIENIA „swiatka dziennikarskiego” Izraela z tajnymi sluzbami Izraela. Jest PEWNE ze „ktos” musial powiadomic CENTRALNIE Izraelskich obywateli, aby 11 wrzesnia 2001 nie poszli do pracy. Jest pewne ze tych ok. 4000 tysiecy POWINNO sie stawic Zydow tego dnia w pracy w WTC i Petagonie. Dlaczego nie poszli do pracy ? Ta cala sprawa jest owiana TAJEMNICA w USA. Do dnia DZISIEJSZEGO nie bylo zadnych publikacji w USA ilu bylo razem etatowych pracownikow w WTC, ilu sie uratowalo oraz ilu sie nie stawilo do pracy. Tkie zestawienie NAPEWNO zostalo zrobione, ale nigdzie nie zostalo opublikowane bo jest NIEWYGODNE delikatnie mowiac dla Izraela. Jest to dowodem na to, ze Izrael w jakis sposb wiedzal ze TAKI ATAK NASTAPI i Izrael „zadbal” o swich obywateli. Chcialbym przypomniec ze tasmy rozmow podsluchiwanych pomiedzy Monika Luwinski i Bilem Cllintonem zostaly ujawnone najpierw w Izraelu. Jak to bylo mozliwe ? Takie rzeczy swiadcza o tym jak bardzo „Bialy Dom” jest filtrowany przez sluzby specjalne Izraela i kto wlasciwie rzadzi w USA. Nastepna zatuszowana sprawa to amerykanskiego okretu US LIBERTY, ktory usilowali zatopic Zydzi: www.halcyon.com/jim/ussliberty/files.htm Zginelo kilkudziesieciu zolnierzy amerykanskich. Nigdy nie wszczeto w tej sprawie dochodzenia w USA. Chyba nikt nie ma zludzen ze ameryka rzadza Zydzi, pod soba maja wszystkie najwazniejsze media informacyjne, finanse „amerykanskie”, zarzadzanie najwazniejszymi uniwersytetami, kontroluja FBI, CIA itd. Ta liczba 4000 NIE jest „kaczka dzienikarska” lecz zagmatwana „wpadka” Izraela, ktora NIGDY do dzisiaj nie zostala racjonalnie wyjasniona. Izraelski swiatek dzienikarski w Izraelu DOSKONALE sie orintowal i orientuje ilu ich obywateli „zajmuje sie” sie w przelewaniu 3.2 miliardow dolarow rocznie (dane z 1997r) – pieniedzy amerykanskiego podatnika do Izraela w ramch tzw. pomacy USAID: www.us-israel.org/jsource/US-Israel/U.S._Assistance_to_Israel1.html Taki jest ten OFICJALNY wymiar bezwrotnej „pomocy” dla „biednego” Izraela. Inne „amerykanskie” tzw. harytatywne instytucje wysylaja jeszcze 2.3 miliarda dolarow. Gdyby Polonia rzadzila ameryka i byla w geremiach DECYZYJNYCH tez by prawdopodobnie uznawala ze Polska jest nawazniejszym sprzymierzencem Ameryki i by zarzadzala aby wysylac w prezencie taki SZMAL dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Przemilczana IP: 212.244.84.* 28.11.01, 05:01 Mam nadzieje,ze przynajmniej czesc z nas czytala co napisal Watt i MP,to daje wiele do myslenia.Dziekuje wszystkim za podjecie tematu a szczegolnie w.w. stan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Przemilczana Nieudacznosc i Zazdrosc Polaczkow IP: *.rdu.bellsouth.net 28.11.01, 05:25 boli byc przegrancem, wiec trzeba sie pocieszyc domoroslymi teoriami antysemickimi. ale polaczek nawet tego nie potrafi zamienic na nic co go wzmocni. Gość portalu: MP napisał(a): > 12 wrzesnia 2001r. czyli nastepnego dnia po �arabskim�(???) ataku > terorystycznym na WTC jeden z najpowazniejszych dziennikow Izraela �The > Jerusalem Post� podal oficjalnie do wiadomosci ze w sumie obywateli Izrae > la w > wierzowcach World Trade Center i Pentagonie bylo ok. 4000 tysiecy. Oto > oficjalna strona tego wydania internetowego tego dzienika, ktora jeszcze � > ;wisi� > na internecie: > > <a href="http://www.jpost.com/Editions/2001/09/12/News/News.34692.html">www.jpo > st.com/Editions/2001/09/12/News/News.34692.html</a> > > Z kad taka liczbe ofiar - 4000 Zydow wziol �The Jerusalem Post� ?? > ? > > Prawdopodobmie doszlo do NIEPOROZUMIENIA �swiatka dziennikarskiego� > Izraela z > tajnymi sluzbami Izraela. > Jest PEWNE ze �ktos� musial powiadomic CENTRALNIE Izraelskich obywa > teli, aby > 11 wrzesnia 2001 nie poszli do pracy. Jest pewne ze tych ok. 4000 tysiecy > POWINNO sie stawic Zydow tego dnia w pracy w WTC i Petagonie. > Dlaczego nie poszli do pracy ? > Ta cala sprawa jest owiana TAJEMNICA w USA. > > Do dnia DZISIEJSZEGO nie bylo zadnych publikacji w USA ilu bylo razem etatowych > > pracownikow w WTC, ilu sie uratowalo oraz ilu sie nie stawilo do pracy. > > Tkie zestawienie NAPEWNO zostalo zrobione, ale nigdzie nie zostalo > opublikowane bo jest NIEWYGODNE delikatnie mowiac dla Izraela. Jest to dowodem > na to, ze Izrael w jakis sposb wiedzal ze TAKI ATAK NASTAPI i Izrael �zad > bal� o > swich obywateli. > > Chcialbym przypomniec ze tasmy rozmow podsluchiwanych pomiedzy Monika Luwinski > i Bilem Cllintonem zostaly ujawnone najpierw w Izraelu. Jak to bylo mozliwe ? > Takie rzeczy swiadcza o tym jak bardzo �Bialy Dom� jest filtrowany > przez sluzby > specjalne Izraela i kto wlasciwie rzadzi w USA. > Nastepna zatuszowana sprawa to amerykanskiego okretu US LIBERTY, ktory > usilowali zatopic Zydzi: > <a href="http://www.halcyon.com/jim/ussliberty/files.htm">www.halcyon.com/jim/u > ssliberty/files.htm</a> > Zginelo kilkudziesieciu zolnierzy amerykanskich. Nigdy nie wszczeto w tej > sprawie dochodzenia w USA. > Chyba nikt nie ma zludzen ze ameryka rzadza Zydzi, pod soba maja wszystkie > najwazniejsze media informacyjne, finanse �amerykanskie�, zarzadzan > ie > najwazniejszymi uniwersytetami, kontroluja FBI, CIA itd. > > Ta liczba 4000 NIE jest �kaczka dzienikarska� lecz zagmatwana ? > 2;wpadka� Izraela, > ktora NIGDY do dzisiaj nie zostala racjonalnie wyjasniona. > > Izraelski swiatek dzienikarski w Izraelu DOSKONALE sie orintowal i orientuje > ilu ich obywateli �zajmuje sie� sie w przelewaniu 3.2 miliardow do > larow > rocznie (dane z 1997r) � pieniedzy amerykanskiego podatnika do Izraela w > ramch > tzw. pomacy USAID: > <a href="www.us-israel.org/jsource/US-Israel/U.S._Assistance_to_Israel1. > html">www.us-israel.org/jsource/US-Israel/U.S._Assistance_to_Israel1.html</a> > > Taki jest ten OFICJALNY wymiar bezwrotnej �pomocy� dla �biedn > ego� Izraela. > Inne �amerykanskie� tzw. harytatywne instytucje wysylaja jeszcze 2 > .3 miliarda > dolarow. > > Gdyby Polonia rzadzila ameryka i byla w geremiach DECYZYJNYCH tez by > prawdopodobnie uznawala ze Polska jest nawazniejszym sprzymierzencem Ameryki i > by zarzadzala aby wysylac w prezencie taki SZMAL dla Polski. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Znowu podszewka z ameryki na tym forum IP: *.slupsk.tpnet.pl 28.11.01, 11:46 Przez pół roku był spokój nikt się pode mnie nie podszywał. Oryginał nadaje ze Słupska Polska! Podoba ci sie anty to daj sobie bisa zebys ludzi nie wkurzal. Pozdr anty oryg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . anty-polskosc i prostactwo zyx-a IP: *.dialinx.net 30.11.01, 08:34 Gość portalu: anty napisał(a): > boli byc przegrancem, wiec trzeba sie pocieszyc domoroslymi teoriami antysemick > imi. ale polaczek nawet > tego nie potrafi zamienic na nic co go wzmocni. zyx, pisz na temat, albo nie pisz wogule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.25.196.174.Dial1.Chicago1.Level3.net 26.11.01, 10:00 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? W akcji terrorystycznej z 11 wrzesnia zginelo przeszlo 6000 zydow.USA w pozwie do sadu swiatowego beda oskarzone o nieprzeciwdzialanie tej akcji.Beda musieli wyplacic duze miliardy,oprocz tych co juz regularnie dostajemy. USA beda tez oskarzone o antysemityzm i dzialanie na szkode zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Debil z Chicago podpisuje sie jako Wojo ! IP: 213.8.144.* 26.11.01, 13:14 Co zabraklo pomyslow na prowokacje ,zapytaj Vista ten ma pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon do Pulsa IP: *.proxy.aol.com 26.11.01, 23:16 Gość portalu: Wojo napisał(a): > Gość portalu: stan napisał(a): > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > W akcji terrorystycznej z 11 wrzesnia zginelo przeszlo 6000 zydow.USA w pozwie > do > sadu swiatowego beda oskarzone o nieprzeciwdzialanie tej akcji.Beda musieli > wyplacic duze miliardy,oprocz tych co juz regularnie dostajemy. USA beda tez > oskarzone o antysemityzm i dzialanie na szkode zydow. Wiesz co Puls? Jestes glupszy od mojego buta z lewej nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek debilu! Ilu wedlug ciebie? IP: 135.149.76.* 26.11.01, 17:14 Debilu ile wedlug ciebie musialoby zginac aby cie zadowolic? Znam twoja i innych debili odpowiedz. Wszyscy? Czy to nie przypadkiem debil vist prowokator ten watek zalozyl? Ktos tu kiedys nadmienil jak was debili nazywac. Polaczek antysemita albo poprostu vist. polaczek_____________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek Re: ILU ! IP: 168.103.126.* 26.11.01, 18:09 Przeciez wszyscy wiedza ilu zginelo - wedlug statystyk Giulianiego - 3645 Odpowiedz Link Zgłoś
pro+se debilu! Ilu wedlug ciebie?Sorry , Vist to arabska 26.11.01, 20:58 ___________morda_____________ Gość portalu: polaczek napisał(a): > Debilu ile wedlug ciebie musialoby zginac aby cie zadowolic? > > Znam twoja i innych debili odpowiedz. > > Wszyscy? > > Czy to nie przypadkiem debil vist prowokator ten watek zalozyl? > > Ktos tu kiedys nadmienil jak was debili nazywac. > > Polaczek antysemita albo poprostu vist. > > polaczek_____________/ Vist to arabek po tatusiu ,arabska krew sie odzywa ,wqurwiona przegrana talibow i terrorystow . Oczywiscie ,squrw..el insynuje ze to zydzi porwali samoloty i rozwalili sie o WTC ,arabska pojebana logika . Wszyscy widza czarne ,a arab wrzeszczy ze to biale . Odpowiedz Link Zgłoś
watto Zginął jeden. FBI bada sprawę ostrzeżeń .. 26.11.01, 19:16 www.fpp.co.uk/online/01/11/WTC_DeathRoll2.html Let's look at the hard evidence indicating the Mossad had foreknowledge of the September 11 attack. The day after the attack on the World Trade Center, the Jerusalem Post, the most respected and famous Israeli newspaper in the world, reported that 4,000 Israelis were missing in the attack on the WTC. Even without seeing the article in the Jerusalem Post, logic alone would tell you that there would be many hundreds, if not thousands of Israelis in the World Trade Center at the time of the attacks. The international Jewish involvement in banking and finance is legendary. Two of the richest firms in New York are Goldman-Sachs and the Solomon Brothers; and both firms have offices in the Twin Towers. Many executives in these firms regularly commute back and forth to Israel. New York is the center of world wide Jewish financial power and the World Trade Center is at its epicenter. When George Bush made his speech before Congress, it turns out that he made a significant error other than saying that the WTC attackers did it because they "hated freedom," Bush made a point of saying that in addition to thousands of Americans, 130 Israelis died in the WTC. After searching through dozens of articles trying to track down the true Israeli death toll, I finally found a New York Times piece that clarified the precise number of Israelis who died in the World Trade Center attack. Of the 130 Israelis President Bush claimed had died in the World Trade Center, it turned out that 129 of them were still alive. Only one Israeli had actually died in the catastrophe of the World Trade Center. There were, in fact, only three Israelis who had been confirmed as dead: two on the planes and another who had been visiting the towers on business and who was identified and buried. (New York Times, Sept. 22) The very low death toll of 130 suggested that a number of Israelis at the Trade Center had been warned before the attack. When I found out the truth that only one Israeli had died, there could be no doubt that there had been a prior warning for many Israelis. Having only one Israeli casualty among the 4,500 dead at the WTC is simply a statistical impossibility. I quickly found an article in Newsbytes, a news service of the Washington Post, titled "Instant Messages To Israel Warned Of WTC Attack." The Israeli daily, Ha'aretz, also confirmed the prior warnings to Israel and confirmed that the FBI is investigating the warnings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: Zginął jeden. FBI bada sprawę ostrzeżeń .. IP: 168.103.126.* 26.11.01, 20:22 Ralph Schoenman podaje identyczna wersje. Rowniez odnotowac nalezy ze wiadomosc o konferencji 4000 zydow, ktora miala sie odbyc we wtorek, a zostala odwolana na dzien wczesniej, byla podana w Washington Post, potem zostala zdementowana jako plotka. Moi znajomi mowili ze zydzi zwalniali sie z pracy na kilka miesiecy naprzod. Jezeli Giuliani zna ilosc zabitych, moglby podac rowniez ich pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papier Stan dlaczego cie wyjebali z fabryki IP: *.*.*.* 26.11.01, 23:10 Bo do pracy nie przyszedles 12-09´ i kible byly zasrane Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanio Re: Stan dlaczego cie wyjebali z fabryki IP: *.*.*.* 30.11.01, 21:30 A skad to wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_jebanej_ameryki Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? 27.11.01, 00:23 za malo o wiele za malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania31 O ile pamietam to kolo 900 Zydów plus 28.11.01, 05:51 kolo 100 obywateli Izraela (tez pewnie Zydow). I prosba do Stana i innych udajacych Polakow - wiem, ze chcecie aby Polska widziana byla jako kraj antysemicki, ze chcecie sklócic Polakow i Zydow w Ameryce, itp. Ale jak wlazicie na polski czat to nauczcie sie pisac po polsku... A moze to, za wysokie wymagania w stosunku do waszego poziomu inteligencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gluś Re: O ile pamietam to kolo 900 Zydów plus IP: *.152.163.235.Dial1.NewYork1.Level3.net 28.11.01, 20:29 " kolo 900 Zydów plus" co? Wg NYT zginął jeden na ziemi, plus dwóch w samolotach. Poza tym dziewczę, to ty się naucz polskiego. Zakrawa to na wybitną bezczelność, że ktoś kto pisze: "O ile pamietam to kolo 900 Zydów plus" może jeszcze komuś wytykać prawdziwe lub wyimaginowane błędy językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muslimek Po co taka wiedza? IP: 213.25.26.* 28.11.01, 11:49 Nie trzeba przeliczać nieszczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo Re: Po co taka wiedza? IP: *.25.195.24.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.11.01, 06:39 Gość portalu: muslimek napisał(a): > Nie trzeba przeliczać nieszczęścia... Oj trzeba.Za kazda zydowska dusze to kilkadziesiat milionow dolarow.Wiesz jaka to kasa?Juz sie zbiera odpowiedni material zeby to zakwalifikowac do Holocaust Industry. Odpowiedz Link Zgłoś
puls hehe glupie falszywki ,WOJO ma podrobki z Czikago 29.11.01, 06:41 nie nabierzesz nas ,wojo nie przeniusl sie do CZIKAGO ,he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo Ja wam mowie bardzo szczerze..... IP: *.25.193.251.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.11.01, 10:10 nikt mnie juz tu nie nabierze jedynie co to moze mnie pocalowac w dupe np.puls bo ja lubie te zabawki.Po ostatniej imprezie z Egonem musze zmienic na jego temat zdanie.Myslalem ze to jeden z naszych a ten mi taki obciach zrobil. Zreszta poczytajcie sami to z sentymentu mojego serca poezja sie sama leje. Ja wasz Wojo Prophet wielki ku przestrodze waszej wszelkiej opowiem wam co sie stalo: Na poczatek informacja; Egon to ciul jakich malo. Spotkalismy sie we dwoje zaspakajac hucie swoje. Ja zaczalem od Alpagi Egon stanal przy mnie nagi. Uchlalem sie jak sie zdarza rozpoczalem z komentarza: Dawniej zyd nasz dumny mlodzian w kozy skore tylko odzian chuja mial jak Babel wieza chujem tym jak maczuga napierdalal swego zwierza. A ty Egon przykra sprawa chuja masz jak maly precik zmietoszony zblazowany maly instrumecik. Zrobila sie wielka chryja oberwalem za to w ryja. Wiem ze to juz bylo w nocy i z pomoca boskich mocy zyje-czuje smierdze mocno bylo pozno gdym sie ocknal. Snilo mi sie ze mnie czysci ja sie budze - rzeczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-se Re: Po co taka wiedza? IP: *.*.*.* 30.11.01, 21:35 Jak chcialem wiedziec czy moj tata (Chaim) sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek.r Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: 212.179.159.* 29.11.01, 18:43 Gość portalu: stan napisał(a): >" Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal?" 11 wrzesnia mialo miejsce jedno z najtragiczniejszych wydarzen poczatku 21-ego wieku:barbarzynski atak terrorystow na wiezowce w NY i Pentagon w Waszyngtonie. Ponad 4000 osob stracilo zycie,ponad 4000 tysiace amerykanskich obywateli roznego pochodzenia narodowego.Ponad 4000 tysiecy LUDZI,osoby takie jak ty,i takie jak ja,ludzie ktorzy mieli te same uczucia,te same impulsy,te same troski i radosci, bez wzgledu na pochodzenie narodowe.Wiekszosc ludzi i w USA i w krajach europejskich,jak i innych kontynentow jest wstrzasnete tragedia i nie przywiazuja wage do narodowego pochodzenia ofiar;dla nich jest wazne ze za kazda ofiara kryje sie CZLOWIEK! Spojz na siebie w lustro,stan,jakaz ohyda,nawet nie zwierze,splywa z twych ocz.W mych oczach,i jestem pewien ze rowniez w oczach wiekszosci uczestnikow forum,nie jestes godny na miano CZLOWIEKA.Idz,stan,do psyhiatry,tylko on moze ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.01, 21:06 Gość portalu: slawek.r napisał(a): > Gość portalu: stan napisał(a): > > >" Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal?" > > 11 wrzesnia mialo miejsce jedno z najtragiczniejszych wydarzen poczatku 21-eg > > wieku:barbarzynski atak terrorystow na wiezowce w NY i Pentagon wWaszyngtonie. > Ponad 4000 osob stracilo zycie,ponad 4000 tysiace amerykanskich obywateli rozne > go pochodzenia narodowego.Ponad 4000 tysiecy LUDZI,osoby takie jak ty,i takie >jak ja,ludzie ktorzy mieli te same uczucia,te same impulsy,te same troski i radosci > , > bez wzgledu na pochodzenie narodowe.Wiekszosc ludzi i w USA i w krajach > europejskich,jak i innych kontynentow jest wstrzasnete tragedia i nie przywiazu > ja wage do narodowego pochodzenia ofiar;dla nich jest wazne ze za kazda ofiara >kryje sie CZLOWIEK! > Spojz na siebie w lustro,stan,jakaz ohyda,nawet nie zwierze,splywa z twych > ocz.W mych oczach,i jestem pewien ze rowniez w oczach wiekszosci uczestnikow > forum,nie jestes godny na miano CZLOWIEKA.Idz,stan,do psyhiatry,tylko on moze c > i pomoc. > Wzruszylem sie. I pomyslalem "czlowiek to brzmi dumnie". Ale zaraz sie przestraszylem, ze byc moze jakis Arab powiedzial to zdanie...a bedzie na mnie... Z ciekawosci spojrzalem w lustro, aby sprawdzic "co wyplywa z moich ocz". Domyslam sie, ze potrzeba mi dobrego "psyhiatry", aby wreszcie sie dostac do czubkow. Bo gdyby przypadkiem teza tego watku byla prawda, to moze lepiej sie zglosic do nich samodzielnie?... Ogorek Niezrownowazony Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? 30.11.01, 19:51 Gość portalu: Ogorek napisał(a): >" Gość portalu: slawek.r napisał(a): > > > Gość portalu: stan napisał(a): > > > > >" Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > " > > > 11 wrzesnia mialo miejsce jedno z najtragiczniejszych wydarzen poczat > ku 21-eg > > > wieku:barbarzynski atak terrorystow na wiezowce w NY i Pentagon wWasz > yngtonie. > > > Ponad 4000 osob stracilo zycie,ponad 4000 tysiace amerykanskich obywateli > rozne > > go pochodzenia narodowego.Ponad 4000 tysiecy LUDZI,osoby takie jak ty,i ta > kie > >jak ja,ludzie ktorzy mieli te same uczucia,te same impulsy,te same troski i > > radosci > > , > > bez wzgledu na pochodzenie narodowe.Wiekszosc ludzi i w USA i w krajach > > europejskich,jak i innych kontynentow jest wstrzasnete tragedia i nie przy > wiazu > > ja wage do narodowego pochodzenia ofiar;dla nich jest wazne ze za kazda of > iara > >kryje sie CZLOWIEK! > > Spojz na siebie w lustro,stan,jakaz ohyda,nawet nie zwierze,splywa z twy > ch > > ocz.W mych oczach,i jestem pewien ze rowniez w oczach wiekszosci uczestnik > ow > > forum,nie jestes godny na miano CZLOWIEKA.Idz,stan,do psyhiatry,tylko on m > oze c > > i pomoc. > > > > Wzruszylem sie. > I pomyslalem "czlowiek to brzmi dumnie". > Ale zaraz sie przestraszylem, ze byc moze jakis Arab powiedzial to zdanie...a > bedzie na mnie... > > Z ciekawosci spojrzalem w lustro, aby sprawdzic "co wyplywa z moich ocz". > Domyslam sie, ze potrzeba mi dobrego "psyhiatry", aby wreszcie sie dostac do > czubkow. Bo gdyby przypadkiem teza tego watku byla prawda, to moze lepiej sie > zglosic do nich samodzielnie?... > > Ogorek Niezrownowazony " "Czlowiek,to brzmi dumnie!" nalezy do Maksyma Gorkiego,i zostalo wypowiedziane przed ponad 70-ciu laty.Morzesz ironizowac ile twa dusza pragnie(to tylko wskazuje na twoj poziom kulturalny)ale warto bys zapamietal:ta wypowiedz "Czlowiek,to brzmi dumnie!" dodalo otuchy i przytrzymalo przy zyciu tysiecy osob w czasie 2-giej WS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek.r Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: 212.179.159.* 29.11.01, 18:45 Gość portalu: stan napisał(a): >" Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal?" 11 wrzesnia mialo miejsce jedno z najtragiczniejszych wydarzen poczatku 21-ego wieku:barbarzynski atak terrorystow na wiezowce w NY i Pentagon w Waszyngtonie. Ponad 4000 osob stracilo zycie,ponad 4000 tysiace amerykanskich obywateli roznego pochodzenia narodowego.Ponad 4000 tysiecy LUDZI,osoby takie jak ty,i takie jak ja,ludzie ktorzy mieli te same uczucia,te same impulsy,te same troski i radosci, bez wzgledu na pochodzenie narodowe.Wiekszosc ludzi i w USA i w krajach europejskich,jak i innych kontynentow jest wstrzasnete tragedia i nie przywiazuja wage do narodowego pochodzenia ofiar;dla nich jest wazne ze za kazda ofiara kryje sie CZLOWIEK! Spojz na siebie w lustro,stan,jakaz ohyda,nawet nie zwierze,splywa z twych ocz.W mych oczach,i jestem pewien ze rowniez w oczach wiekszosci uczestnikow forum,nie jestes godny na miano CZLOWIEKA.Idz,stan,do psyhiatry,tylko on moze ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulu Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.telia.com 29.11.01, 21:32 Ani jeden,poniewaz Mossad wiedzial wczesniej,ale amerykanie niewierzyli. Pzdr.Zulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Do autora tego watku IP: *.unl.edu 30.11.01, 21:54 A co cie to gnido obchodzi ilu zydow zginelo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Do autora poprzedniego watku IP: 168.103.126.* 30.11.01, 22:03 You M.F, lick my Polish dick - zaden zyd nie zginal, kazdy o tym wie, arabowie maja respect dla zydow i nigdy by sie nie odwazyli podniesc reki na nich! you dirty asshole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do autora poprzedniego watku IP: *.unl.edu 30.11.01, 22:12 Do mnie te slowa ty brandzlu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Do autora poprzedniego watku IP: 168.103.126.* 30.11.01, 23:18 You like my cum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanato Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 01:27 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? Dlugo zwlekalem z ujawnieniem makabrycznej informacji zaslyszanej od dziennikarza, ktory byl w Nowym Yorku w dniach poprzedzajacych jedenasty wrzesnia. Otoz, wg. jego relacji, w rejonach Nowego Yorku zamieszkalych w przewazajacej czesci przez Zydow, kolportowana byla z ust do ust zawiadomienie o oczekiwanym w dniu 11 wrzesnia, ataku na WTC. Tym wiec nalezy tlumaczyc zerowa liczbe ofiar narodowosci zydowskiej. Wydaje mi sie, ze nietrudno jest sobie dospiewac sprawcow tragedji, mimo, ze rzekomo nosza arabskie imiona i nazwiska. Jestem przekonany, ze z czasem prawdziwe personalia "arabskich" sprawcow zostana ujawnione i opinia publiczna calego swiata potepi za to Zydow i ich gniazdo-Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 02:14 Gość portalu: lanato napisał(a): > Gość portalu: stan napisał(a): > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > Dlugo zwlekalem z ujawnieniem makabrycznej informacji A dlaczego zwlekałeś? zaslyszanej od > dziennikarza, ktory byl w Nowym Yorku w dniach poprzedzajacych jedenasty > wrzesnia. Jaki dziennikarz? Jak się nazywał? Dla kogo pracował? Gdzie tą rewelację opublikował? > Otoz, wg. jego relacji, w rejonach Nowego Yorku zamieszkalych w przewazajacej > czesci przez Zydow, kolportowana byla z ust do ust zawiadomienie o oczekiwanym > w dniu 11 wrzesnia, ataku na WTC. > Tym wiec nalezy tlumaczyc zerowa liczbe ofiar narodowosci zydowskiej. Bzdura!!!!! > Wydaje mi sie, ze nietrudno jest sobie dospiewac sprawcow tragedji, mimo, > ze rzekomo nosza arabskie imiona i nazwiska. > Jestem przekonany, ze z czasem prawdziwe personalia "arabskich" sprawcow > zostana ujawnione i opinia publiczna calego swiata potepi za to Zydow > i ich gniazdo-Izrael A tak w ogóle to tyle myślę o twojej bajeczce I o myśli że ty jesteś człowiekiem: ijk.netfirms.com/vom2.jpg Yours, truly Kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 02:49 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: lanato napisał(a): > > > Gość portalu: stan napisał(a): > > > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > > > Dlugo zwlekalem z ujawnieniem makabrycznej informacji > > > > A dlaczego zwlekałeś? > > > > > > zaslyszanej od > > dziennikarza, ktory byl w Nowym Yorku w dniach poprzedzajacych jedenasty > > wrzesnia. > > > > Jaki dziennikarz? Jak się nazywał? Dla kogo pracował? Gdzie tą rewelację > opublikował? > > > > Otoz, wg. jego relacji, w rejonach Nowego Yorku zamieszkalych w przewazaja > cej > > czesci przez Zydow, kolportowana byla z ust do ust zawiadomienie o oczekiw > anym > > w dniu 11 wrzesnia, ataku na WTC. > > Tym wiec nalezy tlumaczyc zerowa liczbe ofiar narodowosci zydowskiej. > > Bzdura!!!!! > > > Wydaje mi sie, ze nietrudno jest sobie dospiewac sprawcow tragedji, mimo, > > ze rzekomo nosza arabskie imiona i nazwiska. > > Jestem przekonany, ze z czasem prawdziwe personalia "arabskich" sprawcow > > zostana ujawnione i opinia publiczna calego swiata potepi za to Zydow > > i ich gniazdo-Izrael > > > A tak w ogóle to tyle myślę o twojej bajeczce I o myśli że ty jesteś człowiekie > m: > > > ijk.netfirms.com/vom2.jpg > > Yours, truly > Kingfish > > > Nie odpowiadaj King na posty debilow! Mieszkajac w U.S.A. , wiesz dobrze,jak boli nas ta tragedia! Ja sam stracilem dwoch kolegow,ktorzy wlasnie pochodzenia zydowskiego byli! Debilow odsylam do www.Newsday.com Tam znajda mnostwo nazwisk,imion i zdjec ofiar z September 11-th of 2001. Porownujac nazwiska i imiona,sami zaczna liczyc{ jezeli umieja} ile na tych listach ludzi pochodzenia zydowskiego jest! Pozdrowka King.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Dla lanato IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 03:00 Egon ja wiem jak się go na jakiś czas pozbyć: www.pagetutor.com/idiot/idiot.html Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ do Goldfish'a:-) 01.12.01, 03:21 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > Egon ja wiem jak się go na jakiś czas pozbyć: > > <a href="http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html">www.pagetutor.com/idiot/idi > ot.html</a> > > Oh!..dzieki..dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: ok angel. nie ma za co. IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 03:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: angel......get it straight IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 03:49 Goldfish: ijk.netfirms.com/goldfish.jpg Kingfish: ijk.netfirms.com/kingfish.jpg Get it straight. _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Egon ja wiem jak się go na jakiś czas pozbyć: > > > > <a href="http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html">www.pagetutor.co > m/idiot/idi > > ot.html</a> > > > > > > Oh!..dzieki..dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: angel......get it straight 01.12.01, 04:00 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Goldfish: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/goldfish.jpg">ijk.netfirms.com/goldfish.jpg</a > > > > Kingfish: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish.jpg">ijk.netfirms.com/kingfish.jpg</a > > > > Get it straight. > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > Egon ja wiem jak się go na jakiś czas pozbyć: > > > > > > <a href="http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html">www.pagetut > or.co > > m/idiot/idi > > > ot.html</a> > > > > > > > > rany Boskie p.s. od dzis bedziesz swordfish!taaaaaa...to najbardziej do Ciebie pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingfish Re: angel, znowu ryby pomieszałeś:::: IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 04:38 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Goldfish: > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/goldfish.jpg">ijk.netfirms.com/gold > fish.jpg</a > > > > > > > Kingfish: > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish.jpg">ijk.netfirms.com/king > fish.jpg</a > > > > > > > Get it straight. > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > Egon ja wiem jak się go na jakiś czas pozbyć: > > > > > > > > <a href="http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html">www.pa > getut > > or.co > > > m/idiot/idi > > > > ot.html</a> > > > > > > > > > > > > > rany Boskie > p.s. > od dzis bedziesz swordfish!taaaaaa...to najbardziej do Ciebie pasuje! Sworfish: ijk.netfirms.com/sword.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 03:28 Gość portalu: stan napisał(a): > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? W pięć minut ja znalazłem ich pięciu. Michelle Goldstein Marina Gertsberg Aaron Horwitz Alisha Levin Jeffrey Nussbaum Masz durniu sam sobie ich możesz poszukać. Nie zapomnij za każdego yabitego Zyda którego uda ci się znaleźń kielich sobie z radości wypić. Nawet na ich zdięcie możesz pluć: www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Czy ktos wie ile zydow zginelo 11 wrzesnia w WTC? IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 04:03 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: stan napisał(a): > > > Ja nie slyszalem o zadnej liczbie.Czyzby ani jeden tam nie pracowal? > > > W pięć minut ja znalazłem ich pięciu. > > Michelle Goldstein > Marina Gertsberg > Aaron Horwitz > Alisha Levin > Jeffrey Nussbaum > > Masz durniu sam sobie ich możesz poszukać. Nie zapomnij za każdego yabitego Zyd > a > którego uda ci się znaleźń kielich sobie z radości wypić. Nawet na ich zdięcie > możesz pluć: > > > <a href="www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory" > >www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory</a> > > > > > > > > > Nie denerwuj sie King... Jestes bardzo bystry!!! Nie podalem ci dokladnej strony ,a ty szybko odnalazles ja ! Pozdrowka... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 04:10 ...jest New Yorker wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 04:22 _angel_ napisał(a): > ...jest New Yorker > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja...) Najwazniejsze jest to, ze jest CZLOWIEKIEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 04:31 _angel_ napisał(a): > ...jest New Yorker > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja...) Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 04:33 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > ...jest New Yorker > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja...) > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. He he he , i agree with You King... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 04:40 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > ...jest New Yorker > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja...) > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lubie czytac Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie przypominasz mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie ...( juz nie wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 04:46 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > ...jest New Yorker > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligencja... > ) > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lubie czytac > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie przypominasz > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie ...( juz ni > e > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2-ch prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy jak trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.dyn.optonline.net 01.12.01, 04:51 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligenc > ja... > > ) > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lubie cz > ytac > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie przypom > inasz > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie ...( j > uz ni > > e > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2-ch > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy jak > trzeba.... Nic się Egon nie bój, ja go bez przerwy obserwuję iI w każdej chwili mogę go porwać: ijk.netfirms.com/bug.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 05:00 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i intel > igenc > > ja... > > > ) > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lub > ie cz > > ytac > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie pr > zypom > > inasz > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie . > ..( j > > uz ni > > > e > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2-ch > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy jak > > trzeba.... > > Nic się Egon nie bój, ja go bez przerwy obserwuję iI w każdej chwili mogę go > porwać: > > > ijk.netfirms.com/bug.gif > > He he he, przebiegly ja lis jestes King, bo wiesz ,ze Angel fajna d..a jest,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:03 > > Nic się Egon nie bój, ja go bez przerwy obserwuję iI w każdej chwili mogę go > porwać: > > > ijk.netfirms.com/bug.gif > > porwac mnie nie mozna...to jest poprostu NIEMOZLIWE bo to ja robale zjadam a rybe tez moge wpieprzyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 05:09 _angel_ napisał(a): > > > > Nic się Egon nie bój, ja go bez przerwy obserwuję iI w każdej chwili mogę > go > > porwać: > > > > > > ijk.netfirms.com/bug.gif > > > > > > porwac mnie nie mozna...to jest poprostu NIEMOZLIWE bo to ja robale zjadam a ry > be > tez moge wpieprzyc:-) Jak mnie polubisz,to i salmona Ci do lozka rano,na tacy przyniose... Jeszcze nie poznalas Egonka... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:14 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Nic się Egon nie bój, ja go bez przerwy obserwuję iI w każdej chwili > mogę > > go > > > porwać: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/bug.gif">ijk.netfirms.com/bug.gif</a > > > > > > > > > > > > porwac mnie nie mozna...to jest poprostu NIEMOZLIWE bo to ja robale zjadam > a ry > > be > > tez moge wpieprzyc:-) > > Jak mnie polubisz,to i salmona Ci do lozka rano,na tacy przyniose... Jeszcze ni > e > poznalas Egonka... wlasnie sie "powoli" wybieram do N.Y. (chetnie skorzystam) Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:01 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i inteligenc > ja... > > ) > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lubie cz > ytac > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie przypom > inasz > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie ...( j > uz ni > > e > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2-ch > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy jak > trzeba.... moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.27 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.proxy.aol.com 01.12.01, 05:06 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i intel > igenc > > ja... > > > ) > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczyka. > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie...lub > ie cz > > ytac > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta przez > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sensie pr > zypom > > inasz > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texasie . > ..( j > > uz ni > > > e > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2-ch > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy jak > > trzeba.... > > moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.27 2001 Angel,to nie byl nasz prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:10 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystrosc i > intel > > igenc > > > ja... > > > > ) > > > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Texanczy > ka. > > > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw Tobie. > ..lub > > ie cz > > > ytac > > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odkryta > przez > > > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym sens > ie pr > > zypom > > > inasz > > > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w Texa > sie . > > ..( j > > > uz ni > > > > e > > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkaniu 2- > ch > > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfrujemy > jak > > > trzeba.... > > > > moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.27 2001 > > Angel,to nie byl nasz prezydent!!! qrwa Egon nie swiruj...kto jest Twoim prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ja tam nie wierze ze fish... IP: *.gtconnect.net 01.12.01, 05:25 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego bystro > sc i > > intel > > > igenc > > > > ja... > > > > > ) > > > > > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy od Tex > anczy > > ka. > > > > > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic przeciw T > obie. > > ..lub > > > ie cz > > > > ytac > > > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc (odk > ryta > > przez > > > > > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w pewnym > sens > > ie pr > > > zypom > > > > inasz > > > > > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mieszka w > Texa > > sie . > > > ..( j > > > > uz ni > > > > > e > > > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim spotkan > iu 2- > > ch > > > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie rozszyfr > ujemy > > jak > > > > trzeba.... > > > > > > moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.27 2001 > > > > Angel,to nie byl nasz prezydent!!! > > qrwa Egon nie swiruj...kto jest Twoim prezydentem? ANGEL, NASZYM PREYZDENTEM JEST R.JULIANI. ON PARE BURDELOW I GOGO BARS ZAMKNOL ALE POZA TYM DOBRYM MAYOREM DLA NY JEST/BYL:-((((((. PS JUSZ SIE CIEBIE RAS PYTALEM: CZY TY JESTES KOBIETOM CZY MENZCZYZNOM? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:29 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta Jego b > ystro > > sc i > > > intel > > > > igenc > > > > > ja... > > > > > > ) > > > > > > > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzejszy o > d Tex > > anczy > > > ka. > > > > > > > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic prze > ciw T > > obie. > > > ..lub > > > > ie cz > > > > > ytac > > > > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bystrosc > (odk > > ryta > > > przez > > > > > > > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?otoz w p > ewnym > > sens > > > ie pr > > > > zypom > > > > > inasz > > > > > > > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory mies > zka w > > Texa > > > sie . > > > > ..( j > > > > > uz ni > > > > > > e > > > > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > > > > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatnim sp > otkan > > iu 2- > > > ch > > > > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Cie roz > szyfr > > ujemy > > > jak > > > > > trzeba.... > > > > > > > > moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.27 200 > 1 > > > > > > Angel,to nie byl nasz prezydent!!! > > > > qrwa Egon nie swiruj...kto jest Twoim prezydentem? > > ANGEL, NASZYM PREYZDENTEM JEST R.JULIANI. ON PARE BURDELOW I GOGO BARS ZAMKNOL > ALE POZA TYM DOBRYM MAYOREM DLA NY JEST/BYL:-((((((. > > PS > JUSZ SIE CIEBIE RAS PYTALEM: CZY TY JESTES KOBIETOM CZY MENZCZYZNOM? > a mnie nie chodzi o prezydenta JULIANI tylko o Busha!!! nigdy mnie nie pytales Konti Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Ja tam nie wierze ze fish... 01.12.01, 05:31 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > ...jest New Yorker > > > > > > > > > wyglada mi bardziej na Texanczyka( ta J > ego b > > ystro > > > sc i > > > > intel > > > > > igenc > > > > > > ja... > > > > > > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > Angel.........New Yorker jest 4 razy mądrzej > szy o > > d Tex > > > anczy > > > > ka. > > > > > > > > > > > > > > moze i jest ale nie ten pochodzenia polskiego. > > > > > > > Fish nie zrozum mnie zle prosze nie mam nic a nic > prze > > ciw T > > > obie. > > > > ..lub > > > > > ie cz > > > > > > ytac > > > > > > > Twoje posty i doceniam Twoj zasob wiedzy i ta bys > trosc > > (odk > > > ryta > > > > przez > > > > > > > > > > > > Egona)...skad sie wzielo to moje "porownanie"?oto > z w p > > ewnym > > > sens > > > > ie pr > > > > > zypom > > > > > > inasz > > > > > > > > > > > > > > mi mojego bardzo dobrego i bliskiego kumpla ktory > mies > > zka w > > > Texa > > > > sie . > > > > > ..( j > > > > > > uz ni > > > > > > > e > > > > > > > wspomne o Naszym Prezydencie:-) ) > > > > > > > > > > > > Nie daj sie nabrac King,Angel cos mi podpada,po ostatn > im sp > > otkan > > > iu 2- > > > > ch > > > > > > prezydentow na rancho! Angel! Nie kryj sie! My juz Ci > e roz > > szyfr > > > ujemy > > > > jak > > > > > > trzeba.... > > > > > > > > > > moje ostatnie spotkanie z Prezydentem bylo w Chicago Sept.2 > 7 200 > > 1 > > > > > > > > Angel,to nie byl nasz prezydent!!! > > > > > > qrwa Egon nie swiruj...kto jest Twoim prezydentem? > > > > ANGEL, NASZYM PREYZDENTEM JEST R.JULIANI. ON PARE BURDELOW I GOGO BARS ZAM > KNOL > > ALE POZA TYM DOBRYM MAYOREM DLA NY JEST/BYL:-((((((. > > > > PS > > JUSZ SIE CIEBIE RAS PYTALEM: CZY TY JESTES KOBIETOM CZY MENZCZYZNOM? > > > > a mnie nie chodzi o prezydenta JULIANI tylko o Busha!!! > nigdy mnie nie pytales Konti prezydent Juliani...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Zydzi to zaraza swiata. IP: 207.243.254.* 13.12.01, 16:27 Gdzie sa Zydzi tam sa problemy. Patrz na konflikt miedzy Palestyna i Izraelem. Patrz na USA ktore tanczy tak jak im Zydzi zagraja. Zydzi do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: ABC mam cie IP: 63.155.157.* 15.12.01, 00:08 Gość portalu: abc napisał(a): > Gdzie sa Zydzi tam sa problemy. Patrz na konflikt miedzy Palestyna i Izraelem. > Patrz na USA ktore > tanczy tak jak im Zydzi zagraja. Zydzi do pieca. Walter? Mam cie. Odpowiedz Link Zgłoś