nicolas1981 19.03.07, 09:34 Po ostatnich wydarzeń związane z KRL-D wierze w tym ze KRL-D długo bedzie krajem niepodleglym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim_bar_tek Re: KRLD i przyszlosc 20.03.07, 10:22 a to KRLD jest przez kogoś okupowana, że ma odzyskiwać niepodległość? Ja wierze, że teraz kraj zacznie intensywniej rozwiajać gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: KRLD i przyszlosc 20.03.07, 10:57 sorki, źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź. oczywiście masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: KRLD i przyszlosc 20.03.07, 13:04 Ostatnio z Waldemarem Dziakem rozmawialem i on nie powiedzial kiedy KRL-D ma przestac istnieć wiec tez sadze ze kraj nie rozpadnie sie a jesli przystanie istniec to tylko w konfederacji sie zamieni a na pewno nie z powodu jakiegoś ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Re: KRLD i przyszlosc 20.03.07, 15:24 Korea Południowa nie chce zjednoczenia. Jeśli o tym mówią - to jest to tylko polityczne gadanie. Chcą mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: KRLD i przyszlosc 21.03.07, 14:31 Proszę mnie źle nie zrozumieć ale uważam, ze niestety niepodległość KRL-D nie jest przez najbliższe lata zagrożona, jeszcze raz powtarzam proszę mnie źle nie zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś