Gość: Egon IP: *.proxy.aol.com 26.11.01, 03:26 ze 9 -tego maja.roku 1945 polki ,czerwona armie witaly,okres majac i z tego czerwona degeneracja Swiatem rzadzic sprobowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watto Talmudyczna obsesja 26.11.01, 04:48 To poczynanie nieczystych dzieci to stara talmudyczna obsesja. Widac Egon krytykuje Polskę i Polaków z punktu widzenia ucznia Talmudu. Poza tym ma problemy z pisownią dużych i małych liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReB jEdA TaLmUd_PoLsKi___ IP: *.cm-upc.chello.se 26.11.01, 15:25 • CZY TO PRAWDA JEST.... Gość portalu: Egon 26-11-2001 03:26 ze 9 -tego maja.roku 1945 polki ,czerwona armie witaly,okres majac i z tego czerwona degeneracja Swiatem rzadzic sprobowala? • Talmudyczna obsesja watto@poczta.gazeta.pl 26-11-2001 04:48 To poczynanie nieczystych dzieci to stara talmudyczna obsesja. Widac Egon krytykuje Polskę i Polaków z punktu widzenia ucznia Talmudu. Poza tym ma problemy z pisownią dużych i małych liter. __________________________________________________________________ WaTTo zostaF EgoNA F SpoKo ,oN jeZd MoJim UtszNIEm F moJiej YeSziVie, i dOpiEro TcO zaTshOŁ...Ty FiDze MasZ kFaliFikatsJe WięC mI PomuZ F FyDanIu TaLmUdU_PoLsKieGO... ReB jEdA MeA ShaRiM aTYlkO jeDna OtFarTa Odpowiedz Link Zgłoś