Dodaj do ulubionych

kanalia czy padlina?

11.04.07, 21:18
Mam pewien dylemat. Otóż w słowniku jezyka polskiego słowo ścierwo ma dwa
znaczenia. W odniesieniu do człowieka stosowne wydaje sie być "kanalia".
W innym wątku, uczestnik forum zamieścił link do personaliów rozmówcy.
Imię, nazwisko, fotografia, krótki zyciorys, adres pracy, telefon i email.
Ciekaw jestem jakim ścierwem trzeba być, jaką kanalią, jakim psem aby dopuścić
się podobnego czynu. Jakie pobudki kierują takim "człowiekiem"?
Jak nisko trzeba upaść? No cóż, niektórzy ludzie lubią kloakę.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 21:20
      To jest juz chyba obled...
    • splitme Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 21:24
      Kto ??? ,...
      • felusiak1 Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 21:30
        zajrzyj do emailu
        • dana33 Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 21:44
          felusiak..... ty mnie powiedz.... oni tak na ciebie jada, przy kazdej okazji...
          a tu sie okazuje, ze prywatnie jestescie w dobrej komitywie.... to co jest
          grane? ukartowana zabawa? bo wiesz, czasem to mnie serce boli, jak widze, jak
          toba pomiataja, to bym sobie oszczedzila tego bolu... :))))
          • polski_francuz Felusiak 11.04.07, 21:51
            ja ci przetlumacze na polski post tej pani: albo jestes z nami albo przeciwko nam.

Sorry mate, ale to taka gra.

PF

• dana33 Re: Felusiak 11.04.07, 21:57
              pf...... ja znam polski dobrze.... ty tlumacz moze siebie, a moich postow nie
              tlumacz.... przewaznie nie rozumiesz co czytasz, wiec badz tak uprzejmy i nie
              wtracaj swoich slow... twoje posty wystarczaja az nadto...

do felusiaka: nie patrz na to, co napisal pf.... napisalam dokladnie to, co
              chcialabym wiedziec. ale nie musze wiedziec. wiec nie musisz tez
              odpowiadac.. :))))
          • felusiak1 Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 22:22
            Nie, nie jadą na mnie w tym przypadku.
            Na dobrą sprawę mógłbym przejść koło całego zdarzenia obojętnie ale,
            no właśnie, to co sie stało jest tak niskie, tak prymitywne, że tylko scierwo
            może sie podobnego czynu dopuścić.
            Nie jestem ciekaw co kto robi w życiu prywatnym, jak wyglada i gdzie mieszka.
            Dyskutujemy tu albo swoje poglady albo emocje (w wiekszości przypadków).
            PS. Dyskusja jest ciekawa tylko wtedy gdy rozmówcy nie zgadzaja sie ze sobą.
            Z przeszłości pamietam, że zgadzający sie nie dyskutuja lecz klaszczą i wznoszą
            okrzyki..
            • dana33 Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 22:44
              nie, nie mowilam tylko o tym przypadku, ale ogolnie.
              w tym przypadku to trudno, zeby ktos na ciebie wjechal, bo ogloszenie takie
              prywatnych danych jest skandalem... z drugiej strony to juz gdzies widzialam to
              samo, ale nie pamietam gdzie... zreszta nie jest wazne gdzie, w kazdym
              przypadku jest to rzecz zupelnie nie do przyjecia.
              chodzilo mi o ogol watkow i postow.... ale zdaje sobie sprawe, ze prywatnie to
              by w zyciu tak nie mowili, jak sobie pozwalaja anonimowo, wiec moze prywatnie
              sa uprzejmiejsi... :))))
              dzieki za odpowiedz felusiak.... :))))
          • splitme Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 22:56
            Heheh , wrog pod kazdym kamieniem - Dzis kolej na felusiaka ,...

Po 40-tu latach prania mozgu w zio-grajdolku nie ma marginesu nawet dla
            dyskrecji , w tym wypadku , czym on sie kierowal ??? Ciucius , felusiak
            gdyby byl swinia z wasza etyka , mogl podac link na forum ,...
            ==============================================================================
            felusiak..... ty mnie powiedz.... oni tak na ciebie jada, przy kazdej okazji...
            a tu sie okazuje, ze prywatnie jestescie w dobrej komitywie.... to co jest
            grane? ukartowana zabawa? bo wiesz, czasem to mnie serce boli, jak widze, jak
            toba pomiataja, to bym sobie oszczedzila tego bolu... :))))
        • jam_pawel2i_dox kanalia czy padlina? Lub Lustracja po Polsku!!!!!! 13.04.07, 21:46
          felusiak1 napisała:

> zajrzyj do emailu
          Zajrzalem, nie ma mailu!
    • picard2 Re: kanalia czy padlina? 11.04.07, 21:43
      felusiak1 napisała:

> Mam pewien dylemat. Otóż w słowniku jezyka polskiego słowo ścierwo ma dwa
      > znaczenia. W odniesieniu do człowieka stosowne wydaje sie być "kanalia".
      > W innym wątku, uczestnik forum zamieścił link do personaliów rozmówcy.
      > Imię, nazwisko, fotografia, krótki zyciorys, adres pracy, telefon i email.
      > Ciekaw jestem jakim ścierwem trzeba być, jaką kanalią, jakim psem aby dopuścić
      > się podobnego czynu. Jakie pobudki kierują takim "człowiekiem"?
      > Jak nisko trzeba upaść? No cóż, niektórzy ludzie lubią kloakę.

Nie mam tego dylematu scierwo czy kanalia to dla mnie to samo.Nigdy nie nalezy
      podawac cokolwiek o prywatnym zyciu innych.Po za tym nie wazne kto pisze ale
      wazna jest trsc wypowiedzi.
      Zauwaz ( wypowiedz teraz jest na oslej) ze staralem sie nie dopuscic do tego.
      Z drugiej strony jesli ktos kogo nie znasz i ktorego o nic nie pytasz podaje Ci
      miasto w jakim wyklada i range uniwerstytecka w drugim poscie do Ciebie to on
      nie zdaje sie tak chronic swoje prawo do anonimatu.
      Jesli o mnie chodzi to dla ludzi ktorzy nagle sie wlaczja do dyskusji by podac
      tego rodzaju odpowiedz na niby pytanie

Duma
      Autor: polski_francuz ☺
      Data: 09.04.07, 07:47 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      "kazdy ma prawo do second chance jak sie potknie"

Nic tak nie oburza klamcy niz to, ze mu sie klamstwo udowodni. Co do watkow, to
      wybor tematu "Belzec" w swieta wielkanocne mnie sie wydaje nie na miejscu.

A co do innych, owszem masz racje.

Chociaz, ja jakos nie moge zapomniec ze to klamca pisze. Ale coz za duzo jodu
      jadam.

Wesolych swiat i sorry ze nie na temat. Na temat nic do powiedzenia nie mam.

PF

i natychmiast zwracaja sie do kropki aby skreslila Twoja odpowiedz duzo
      bardziej kulturalna nie zasluguja oczywiscie na miano scierwa ale conajmniej
      "falszywego swiadka"(nie wiem czy istnieje tego rodzaju powiedzenie w jezyku
      polskim)

• absztyfikant "Nie jestem antysemita, ale..." 11.04.07, 22:04
      Ghhhronostaj jest uroczy. Uwielbiam antysemitow wstydzacych sie tej wstydliwej
      przypadlosci:) Jednak nawet najlepsze francuskie perfumy nie zabija tego smrodu
      saczacego sie miedzy slowami. A czasami nawet taki wybitny Ghhhronostaj
      zaprawiony w fechtunkach slownych powie kilka slow za duzo. Trenerka i mentorka
      Ruchella sie nie spisala:) Jak to bylo PF - czy Zydzi moga pisac na polskim
      forum, czy nie?
    • absztyfikant Swinia w Ghhhronostajach 11.04.07, 22:09
      Re: Czy u was sa tacy ludzie...jak w Israelu...:-
      Autor: polski_francuz ☺
      Data: 16.11.06, 20:30

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
      A ja ci pare razy pisalem, ze piszesz na polskim forum.

I to nie jest miejsce gdzie sie izraelskie problemy zalatwia.

Doszlo?

PF
      • vitalia Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:14
        nic dodać nic ująć :(
        • absztyfikant Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:16
          Francja elegancja...
        • dana33 Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:18
          zawsze ktos, kto mnie goraco zapewnia, ze on nie jest antysemita, wzbudza we
          mnie podejrzenie.... a w koncu to wychodzi mimo zapewnien... zawsze, ale to
          absolutnie i bez wyjatku zawsze... czasem wczesniej, czasem pozniej, ale wylazi
          kazda dziura... tak juz maja... :))))
          • aaki Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:32
            czy działa to tez w drugą strone?
            • vitalia Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:36
              aaki napisała:

> czy działa to tez w drugą strone?
              Chcesz wiedzieć ,, ??
              na serio ?
            • dana33 Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:46
              rozumiem, byle aki, ze zauwazyles jak wylazi ze mnie nienawisc do polski i
              polakow, nie?
              szczegolnie o 4 nad ranem, jak jakis nieznany polak przyjezdza do israela...
              wtedy ta nienawisc ze mnie po prostu bucha....
              • absztyfikant Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 22:58
                Przed kim ty sie tlumaczysz Dana...
                • aaki Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 23:01
                  wysokie sfery się odezwały.
              • aaki Re: Obrzydliwe !!!!!!!!!!!! 11.04.07, 23:00
                rozumiem,że jednak nie zrozumiałas mojego pytania.
                ale nie bede ci go wyjasniał.
              • you-know-who ? 11.04.07, 23:06
                nie to zebym mial cos do powiedzenia, ale tak z ciekawosci: jak polak z polski
                moze do ciebie zawitac o 4 nad ranem? nie ma jakichs wczesniejszych lotow?

co do tematu watku, wtoruje f1 (mimo ze postu nie widzialem, kropkowaty admin
                czuwa na szczescie - czasem nawet mysle ze lubi to co robi:)
                • aaki Re: ? 11.04.07, 23:12
                  dana do dzisiaj sobie nie może wybaczyć,że musiała wstac o czwartej rano.
                  • absztyfikant Re: ? 11.04.07, 23:14
                    No, pewnie z uwagi na jej niegdysiejsze poswiecenia obrazasz ja jezykiem godnym
                    alfonsa z podrzednego burdelu.
                    • aaki Re: ? 11.04.07, 23:17
                      advocatus diaboli?
                      • absztyfikant Re: ? 11.04.07, 23:24
                        A co, ktos sie wybiera na tamten swiat, ze mam brac udzial w kanonizacji?
                        • aaki Re: ? 11.04.07, 23:27
                          nie każdy kto sie znajdzie na drugim swiecie zostaje kanonizowany.
                  • dana33 Re: ? 11.04.07, 23:42
                    znow nie trafiles, byle aki...
                    ja nie musialam. ja chcialam. i wlasnie tego chcenia nie moge sobie wybaczyc.
                    • aaki Re: ? 11.04.07, 23:50
                      zwróc uwage ,że moje poswięcenie było jednak o wiele wieksze-ostatecznie podrózowałem w sumie przez kilkanascie godzin.
                      ale moge sobie to wybaczyc.i dawno juz to zrobiłem.
                      p.s. mam nadzieje,że te twoje trudności z "wybaczeniem sobie" nie doprowadzą cie do rozstroju nerwowego czy nie daj bóg czegos więcej :-P
                      • lechu112 [...] 11.04.07, 23:56
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • aaki a co ? w izraelu serwują cherbate? 12.04.07, 00:13
                          bo w polsce niestety tylko herbate
                          • lechu112 Ale lyzeczki rabnales ? Czy to islamska zemsta? 12.04.07, 00:21
                            A teraz sie cieszysz gdy je ogladasz ?
                      • dana33 Re: ? 12.04.07, 11:23
                        slucham???? twoje poswiecenie? ktos sie zmusil przyjechac tutaj?
                        • aaki Re: ? 12.04.07, 16:07
                          nikt mnie nie zmuszał
                          podobnie jak i ciebie:
                          "ja nie musialam. ja chcialam."
                          • rachelka_z_usa Re: ? 12.04.07, 16:09
                            Oj wej, kup se klej.
                          • dana33 Re: ? 12.04.07, 18:07
                            logiki to ci zawsze brakowalo,, byle aki..... bozia nie dala, tak samo jak nie
                            dala jeszcze paru innych rzeczy.... wyraznie byla skapa w twoim przypadku:

d: zawsze ktos, kto mnie goraco zapewnia, ze on nie jest antysemita, wzbudza we
                            mnie podejrzenie.... a w koncu to wychodzi mimo zapewnien...

a: czy działa to tez w drugą strone?

d: rozumiem, byle aki, ze zauwazyles jak wylazi ze mnie nienawisc do polski i
                            polakow, nie?
                            szczegolnie o 4 nad ranem, jak jakis nieznany polak przyjezdza do israela...
                            wtedy ta nienawisc ze mnie po prostu bucha....

a: dana do dzisiaj sobie nie może wybaczyć,że musiała wstac o czwartej rano.

d: ja nie musialam. ja chcialam.

a: zwróc uwage ,że moje poswięcenie było jednak o wiele wieksze..

d: twoje poswiecenie? ktos sie zmusil przyjechac tutaj?

a: nikt mnie nie zmuszał
                            podobnie jak i ciebie:
                            "ja nie musialam. ja chcialam."

tak wyglada przebieg rozmowy z toba, chloptas......
                            tak wlasnie rozumiesz to, co czytasz....
                            • aaki Re: ? 12.04.07, 18:19
                              logiki to u ciebie było zawsze az za trzech i na jedno słowo dziesięć zdań odpowiedzi piszesz.tak samo jak w nadmiarze bozia dała jeszcze innych pare rzeczy.nie poskąpiła, oj nie poskąpiła.nó,ale co za dużo to niezdrowo.
                            • sol4000 tak to... 12.04.07, 23:21
                              dano jest, jak zmija, udajac przyjaciela, wcisnie sie do obcego domu!:-)

odpusc go sobie, posluchaj kropki i nie gadaj z trolami!
                              • dana33 Re: tak to... 12.04.07, 23:32
                                :)))))
    • puls A kto to taki ? 11.04.07, 23:17
      Gdzie link ?
    • cs137 Re: Takie rzeczy trzeba zglaszac do administracji 11.04.07, 23:58
      Urządzanie łowów na samym FS nie ma większego sensu.
      Natychmiast niektórzy urządzają dintojrę.

Ja jestem za skłonieniem Administracji, by wzięla sprawe w swoje ręce. Bo
      wreszcie może doprowadzi się w ten sposób do tego, że czarno na białym zostanie
      pokazane, iz Picard i ja to dwie istniejące i zupełnie rózne osoby, i może
      wreszcie ta trwająca od miesięcy dintojra PF-a et consortes przeciwko mnie i
      Picardowi się skończy.

Split stroi się na moraliste, a sam jest niezgorszym opryszkiem, bo w swoim
      czasie moje nazwisko podawał na Forum mniej więcej raz na miesiąc. Ciekawe, że
      PF-a, który to widział, jakoś to nie oburzało... Ciekawe, nie? PF to wteduy
      nazwal "braniem sie za bary". Widocznie uważa on mnie za kogoś nie mającego
      prawa do prywatności, w odróznieniu od niego. Też ciekawe.

Jak przykład mojego straszliwego przestępstwa Split podaje, że mnie zdemaskował
      jako "leaky.cauldron". Faktycznie, pisałem kiedys pod takim aliasem, 95 postów w
      sierpniu/wrzesniu 2005
      • bam_buko po fakcie...takie rzeczy trzeba olewac 12.04.07, 00:19
        ces-iu to nie split opublikowal twoje dane,on je tylko powtornie zamiescil
        zreszta na zyczenie twego wybujalego EGO
        Administracji do tego nie mieszaj...stalo sie i nic tego nie zmieni.
        Szkoda mi francuza ale duzo w tym jego wlasnej zaslugi - na fs nigdy nikomu nie
        wybaczono bledu lub innej orientacji...nie koszernej
        To nie istotne z ilu nickow korzystasz ces.....musze przyznac,ze nikomu nie
        szkodzisz,wnosisz troche humoru ,czasmi dajesz kompletnej dupy jak w dyskusji z
        ykw , wiec robisz z siebie durnia......... na wlasne zycenie ponownie.
    • jennifer5 Re: kanalia czy padlina ? 12.04.07, 01:33
      felusiak1 napisała:
      > Jak nisko trzeba upaść?

---

Czy patrzyles w lustro zadajac to pytanie?
      • splitme Re: kanalia czy padlina ? 12.04.07, 16:54
        Jenny ,... To jest ponizej pasa ,...
        Czy patrzyles w lustro zadajac to pytanie?
        • jennifer5 Re: kanalia czy padlina ? 12.04.07, 22:34
          splitme napisał:

> Jenny ,... To jest ponizej pasa ,...

---

Wedlug Ciebie, 'wpis' jak z linku ponizej wpisala kanalia czy padlina?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60045607&a=60347898
          • splitme Re: kanalia czy padlina ? 13.04.07, 18:39
            Dajecie sobie nawzajem popalic , nie porownuj tego z ujawnianiem danych ,...
            =============================================================================
            Wedlug Ciebie, 'wpis' jak z linku ponizej wpisala kanalia czy padlina?
            • jennifer5 Re: kanalia czy padlina ? 13.04.07, 18:53
              splitme napisał:

> Dajecie sobie nawzajem popalic , nie porownuj tego z ujawnianiem danych ,...

---

masz racje split,... to nie to samo, ja tylko nie lubie 'damskich bokserow'
              • splitme Re: kanalia czy padlina ? 13.04.07, 23:30
                Ja rowniez - W tym wypadku przeholowalas ,... Znasz przyslowie ; If you can't
                take the heat , get the hell out of the kitchen ,... Ignoruj go ,... Stawianie
                go na poziomie tego scierwa , bo masz z nim zadre , jest ponizej pasa ,...

Felusiak ma swoje wady , czego trudno nie zauwazyc przy wyciaganiu wnioskow z
                lekcji ,... Nie zaprzeczysz , ze jesli chodzi o digging i obrony tego co pisze
                popartych danymi , nie ma sobie rownych ,... Przynajmniej na tym forum ,...

Dajcie se pyska :))) ,...
                masz racje split,... to nie to samo, ja tylko nie lubie 'damskich bokserow'
                • jennifer5 Re: kanalia-padlina 15.04.07, 20:28
                  splitme napisał:

> Felusiak ma swoje wady , czego trudno nie zauwazyc przy wyciaganiu wnioskow z
                  > lekcji ,... Nie zaprzeczysz , ze jesli chodzi o digging i obrony tego co pisze
                  > popartych danymi , nie ma sobie rownych ,... Przynajmniej na tym forum ,...

---

Owszem zgodze sie ze potrafi robic "digging" ale nie sadze ze potrafi bronic
                  wlasnych racji. Dlaczego tak sadze? Z bardzo prostej przyczyny. On nie ma racji
                  w wiekszosci przypadkow. Nie mozna skutecznie i racjonalnie bronic klamst i
                  przekretow popierajac je 'danymi'. Co mozna, i to jest wlasnie to co robi f...,
                  przekrecac rzeczywistosc, odwracac ja i ukazywac z innej nieprawdziwej
                  perspektywy. Zwroc uwage ze f... duzo pisze i kopie do chwili kiedy go nie
                  przycisniesz do sciany. Jak nie ma juz mozliwosci zadymiania odwraca sie nic
                  nie piszac lub bluzni. Nie split, ten czlowiek niczego tutaj nie broni oprocz
                  klamst, morderstw, bandytyzmu, zlodziejstwa i niszczenia... i wiesz co jest w
                  tym najgrozniesze to, ze f... to wszystko dokladnie rozumie i robi ta zadyme
                  swiadomie.
    • manny_ramirez Re: kanalia czy padlina? 12.04.07, 16:47
      dopiero teraz sie oczy otwarly
    • w_ojciech recydywista /bt 13.04.07, 18:41
    • jj-kk cs - dlaczego tlumaczysz sie holocie? 13.04.07, 23:29
      miast ja natychmiast wysmiewac?
      przyznaje, ze nie rozumiem.
    • cs137 Re: Świetnie, mam żelazne alibi! 13.04.07, 23:40
      Trzy posty p. Doxa zostały nadane w takim czasie, że ja mam żelazne "alibi" na
      to, ze nie mogłem ich wysłac. Dwudziestu swiadków moze to potwierdzic w sądzie.

Trzy z postów p. Doxa były w momencie, kiedy wykładałem stojąc pod tablicą i
      dwudziestu studentów widziało, że żadnego komputera nie dotykam.

Pisze to, ponieważ PF grozi podaniem mnie do sądu (nie bezposrednio grozi, ale z
      jego postów mozna tak wywnioskować). Do p. Doxa: ten PF utrzymuje, ze Panskie
      posty JA umieszczam na forum.

PF również utrzymuje, że Picard2, sympatyczny Francuz, to też postac stworzona
      przez e mnie i jego posty to ja piszę. Picard juz dwa razy dzwonił do PF-a i mu
      nawymyślał, ale bez skutku. Przy okazji stwierdził, że PF mówi po francusku z
      bardzo cięzkim akcentem.

Moze Pan, Panie Doxie, byłby tez tak uprzejmy, żeby do PF-a zadzwonić w
      przyszłym tygodniu i zdrowo go ochrzanić (po polsku i po francusku najlepiej) za
      idiotyczne podejrzenia pod moim adresem? Byłbym bardzo zobowiązany. PF to jest
      profesor, ale całkowicie zawładnęła jego myśleniem i-love-2-bike. A kim jest ta
      pani, to Pan sam widzi, nie?

Wracającx do alibi, i-love-2-bike i split nie uwierza i zaraz wymyśla, że
      pisalem nogą na laptopie - ale furda tam z nimi, głownie chodzi o sąd. Moje
      alib9i jest żelazne i każdy sąd je uzna, a argumenty PF-a to mój adwokat w
      sądzie rozniesie w strzępy.
      • cs137 Re: Dodatkowe wyjasnienie: posty nie sa "usuwane" 13.04.07, 23:43
        jedynie znikają dla naszych oczu. Jako admin prywatnego forum cos na ten temat
        wiem. Wiec wszystkie posty wraz z godziną ich umieszczenia na forum nadal
        istniejką i w razie czego sąd na żadanie będzie moł sie z nimi zapoznac. Wiec
        moje alibi nie znikneło!
        • eu_lola Re: Dodatkowe wyjasnienie: posty nie sa "usuwane" 14.04.07, 11:18
          cs137 napisał:

> jedynie znikają dla naszych oczu. Jako admin prywatnego forum cos na ten temat
          > wiem. Wiec wszystkie posty wraz z godziną ich umieszczenia na forum nadal
          > istniejką i w razie czego sąd na żadanie będzie moł sie z nimi zapoznac. Wiec
          > moje alibi nie znikneło!

Wprawdzie kropie z niewiadomych dla mnie wzgledow moje posty przeszkadzaja ale
          sprobuje jeszcze raz.

Chlopie !!!
          Ty sie lecz psychicznie.
          To ci z pewnoscia nie zaszkodzi.
          • cs137 Re: Szlagbaum - odtenteguj się, dobrze? 15.04.07, 05:19
            Sam sie lecz. Mam znajomego weterynarza, moge go poprosić, żeby Cię poleczył za
            ulgowe honorarium.
            • eu_lola Re: Szlagbaum - odtenteguj się, dobrze? 15.04.07, 10:47
              cs137 napisał:

> Sam sie lecz. Mam znajomego weterynarza, moge go poprosić, żeby Cię poleczył
              >za ulgowe honorarium.

Wiem, ze masz wielu dobrych znajomych, synciu.
              Do tego weterynarza rowniez bedziesz musial telefonowac do izraela , a klinika
              w ktorej pracuje nazywa sie Mosad ?

Ty jestes strasznie biednym stworzeniem tomciu.
              Zal mi ciebie, pajaczku.
              • cs137 Re: Szlagbaum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.07, 17:50
                Strzępie ludzki przeżarty nienawiścią, gardzę Toba w najwyższym stopniu -
                RAUSSSS!!! Poszoł won w PiSdurak! Wskakuj do kibla i szpuszczaj natychmiast wodę!

Przynosisz tylko wstyd przyzwoitym Lwowiakom.
                • schlagbaum Re: Szlagbaum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.07, 20:06
                  cs137 napisał:

> Przynosisz tylko wstyd przyzwoitym Lwowiakom.

Mam nadziej, ze nie masz na mysli siebie, biedaku.
                  • cs137 Re: A nadziej się, nadziej! 15.04.07, 20:51
                    schlagbaum napisał:

>
                    > Mam nadziej, ....
                    >

Tak, tak! Nadziej się, nadziej - to jedyne co potrafisz dobrze robić, cvvelu jeden!

A teraz won!
                    • schlagbaum Re: A nadziej się, nadziej! 15.04.07, 21:10
                      cs137 napisał:

> schlagbaum napisał:
                      >
                      >
                      > >
                      > > Mam nadziej, ....
                      > >
                      >
                      > Tak, tak! Nadziej się, nadziej - to jedyne co potrafisz dobrze robić, cvvelu
                      je
                      > den!
                      >
                      > A teraz won!

Sa kraje w ktorych ludzie z tytuami naukowymi reprezentuja rowniez minimum
                      kultury.
                      U ciebie biedaku nie ma tego za grosz.
                      Mam w zwiazku z tym pytanie.
                      Czujesz sie amerykaninem czy raczej tym drugim ?
                      A moze tylko zwyklym prymitywnym chamem i to ci wystarcza, moj ty "fizyczny"
    • cs137 Re: kanalia czy padlina? Tu jest zdjęcie: 15.04.07, 05:16
      Udało mi się zdibyc zdjecie tego kogoś, kto dokucza ostatnio PF-owi
      • cs137 Re: Jeszcze jedno zdjęcie: 15.04.07, 05:47
        www.tempsperdu.com/images/proudhon.jpg
        To ten z pochodnią. Galeria zdjęc przestępców w Paryżu (Louvre) ma to zdjecie od
        1808 roku.
    • jam_pawel2i_dox Re: kanalia czy padlina? Co Ty Piszesz???? 15.04.07, 20:14
      felusiak1 napisała:

> Mam pewien dylemat. Otóż w słowniku jezyka polskiego słowo ścierwo ma dwa
      > znaczenia. W odniesieniu do człowieka stosowne wydaje sie być "kanalia".
      > W innym wątku, uczestnik forum zamieścił link do personaliów rozmówcy.
      > Imię, nazwisko, fotografia, krótki zyciorys, adres pracy, telefon i email.
      > Ciekaw jestem jakim ścierwem trzeba być, jaką kanalią, jakim psem aby dopuścić
      > się podobnego czynu. Jakie pobudki kierują takim "człowiekiem"?
      > Jak nisko trzeba upaść? No cóż, niektórzy ludzie lubią kloakę.
      >
      Przeciez pf sam podal swoje dane osobowe na tej stonie internetowej z Lille(FR)
      on byl z tym zgodny!
    • andrzej.sawa Re: kanalia czy padlina? 15.04.07, 21:12
      No i tak ocenił,a może ma rację?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka