Dodaj do ulubionych

te p****naczynka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:53
juz nie daje z nimi rade,nie wiem co robic a nie stac mnie na zaiegi (lasery
itp)uzywam kosmetyków dla cery naczynkowej,zjadam rutinoscorbin ale to chyba
na nic,raczej na uspokojenie sumienia,ze cos robie:(więc co dalej???bo
pojawiaja sie nowe..
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: te p****naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:00
      Aniu, moze to Cie nie pocieszy...ale ja na zabiegi laserowe dalam juz duzo
      pieniedzy..a efektów zadnych( o zwrocie choc czesci kasy za brak poprawy mozesz
      pomarzyc).
    • Gość: justa Re: te p****naczynka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 10:55
      spróbuj czegoś z apteki - Ruboril bez recepty, ok. 46 zł albo Rozex na receptę -
      ok. 30 zł. unikaj gorąca, nagłych zmian temperatur, słońca, solarium, gorących
      pryszniców i kąpieli, sauny itd. itp.
      • Gość: plum1000 Re: te p****naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 10:58
        zalecenia justa sa dobre....jednak one wiele nie daja..moze tylko tyle, ze
        naczynka niue stana sie bardziej widoczne..
        a kremy? one nie dzialaja..
        Ruboril- jest dobry na rumien ale nie na takie widoczne-zylki-naczynka.
    • Gość: Madge Re: te p****naczynka IP: 82.139.12.* 09.12.03, 16:14
      tez mam naczynkową a w dodoatku bardzo wrazliwą cereę. Od marca uzywam kremu
      Capilaril Eris z 1% wit. K z serii PHARMACERIS. Jest rewelacyjny!!!
      Zaczerwienienia znuikają, naczynka tez staja się mniej widoczne. Niedawno
      robiłam badania cery w aptece u konsultantki Vichy na komputerze. Była
      zdziwiona, ze ja mam naczynka!!! A w marcu, jeszce przed stosowaniem kremu ta
      sama konsultantka była przerazona stanem mojej twarzy. Wypróbój ten kremik,
      szczerze ppolecam. Na efekty jednak trzeba trochę poczekać, ale naprawdę warto.
      Wspomagajaco stosuję tez kremy, tonik i mleczko do cery naczynkowej, ale
      najpierw nakładam Eris wg instrukcji - 2 razy dziennie do zanikniecia
      najgorszych objawów, a potem 1 dziennie, miesiąc przerwy i od nowa. Krem jest
      wydajny - tubka starcza na ok. 3-4 m-ce. Pozdrawiam i zyczę powodzenia w
      kuracji:))
      • marchewunia Re: te p****naczynka 24.12.03, 15:03
        a co z naczynkami na nogach?
    • Gość: Andrzej Re: te p****naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 13:35
      Za porada wyczytana na tym forum od tygodnia stosuje Ruboril, ale rowniez od
      tego czasu zaczalem pic 3 razy dziennie wyciag z kasztanowca (taki z apteki za
      okolo 5 zl). Efekt przeszedl najsmielsze oczekiwania. Nos jest zdecydowanie
      lepszy, a naczynka prawie niewidoczne. Nie wiem co bardziej ma na to wplyw, ale
      nie bede dociekal. Uzywam dalej i mam nadzieje ze poprawa bedzie trwala.
      Milej dalszej czesci Świat:)
      • Gość: Gaga43 Re: te p****naczynka IP: *.attu.pl / *.attu.pl 25.12.03, 21:58
        Dokup jeszcze - też w aptece - wyciąg z ruty. Wymieszaj razem z kasztanem
        i...na zdrowie.
        • a-ndrzej Re: te p****naczynka 27.12.03, 14:44
          Dopiero teraz przeczytalem. Zaraz dokupie i zmieszam:))) Dzieki.
        • a-ndrzej Re: te p****naczynka 30.12.03, 16:51
          Mam prosbe, powiedzcie mi gdzie kupic ten wyciag z ruty. W aptece panie zrobily
          karpia,a w zielarskim sklepie jest ruta, ale polecana do kapieli. Taka w
          listkach do zaparzania. W watku mowa o wyciagu z ruty, gdzie on moze byc?
          • Gość: Ania Re: te p****naczynka IP: *.biaman.pl 01.01.04, 23:07
            Andrzeju czy po stosowaniu kremu Ruboril naczynka zniknęły czy tylko się
            zmniejszyły? I po jakim okresie stosowania były widoczne efekty? Ania
            • Gość: plum1000 Re: te p****naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:44
              ania ja tez i tu;-)
              stosowalam ruboril. Aniu zaden krem nie spowoduje ze naczynka.moze tylok np.
              zmniejszyc rumien.
            • Gość: justa Re: te p****naczynka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 11:04
              ja stosuję od 2 miesięcy i nic, zero efektów :(
    • Gość: gupia Re: te p****naczynka IP: *.udn.pl 02.01.04, 11:20
      zrób maseczke z pomidorska wymieszaj 2 male pomidory z litrem stężałej psiej kupki , i taka papkę nanieś na twarz na cala noc .. dziala naprawee
    • Gość: Monika Re: te p****naczynka IP: 80.51.255.* 02.01.04, 11:46
      Polecam przecieranie buzi wywarem z siemienia lnianego kilka razy dziennie,
      dodatkowo to samo siemię - kilka łyżeczek dziennie wewnętrznie. Picie kawy też
      wpływa na naczynka, jeśli możesz to nie pij kawy, tylko np. zieloną herbatę.
      Pij codziennie sok z jednej albo dwóch cytryn, może być rozcieńczony wodą
      mineralną, jedz dużo szpinaku i marchewki. Gwarantuję piękną buzię:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka