cal-ineczka 23.05.03, 02:46 Dobrze, że chociaż tu sie cos dzieje. Wszyscy śpią? Nawet "pogaduchy do poduchy" poszły spać.... Czy to jedyne forum ktore tu funkcjonuje? Bo ja sie zbytnio na polityce to nie znam, ale...... ja wiem....;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 02:50 cal-ineczka napisała: > Dobrze, że chociaż tu sie cos dzieje. Wszyscy śpią? > Nawet "pogaduchy do poduchy" poszły spać.... > Czy to jedyne forum ktore tu funkcjonuje? > Bo ja sie zbytnio na polityce to nie znam, ale...... > ja wiem....;))))))))))))) >>Pociesz sie ze wiekszosc dyskutujacych tutaj nie ma pojecia o czym pisza. No ale tez...wiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Ha,ha... 23.05.03, 02:53 W sumie to wiem kto to Żydzi więc reszta... ;)) mówicie że Wy też z moich stron, to dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Ha,ha... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 03:08 cal-ineczka napisała: > W sumie to wiem kto to Żydzi więc reszta... ;)) > mówicie że Wy też z moich stron, to dobrze ;) >> Zydzi nie sa wazni. Jakie to sa te Twoje strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: Ha,ha... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:19 A w Polsce mieszkam, dolnośląskie, co dla pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka no trudno IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:29 kelner, koktail czekoladowy proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio56 Re: no trudno 23.05.03, 03:33 to je forum a nie czat idz spac dziecinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Badz... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 03:41 fredzio56 napisała: > to je forum a nie czat > idz spac dziecinko >> ...grzeczny fredzio. No i nie strasz ca-lineczki tym ..Uzi, bez ktorego Salcia Ciebie nawet po mleko nie wypuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Ha,ha... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 03:39 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > A w Polsce mieszkam, dolnośląskie, > co dla pana? >> Milo mi. Przy malym piwku posiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka za póżno IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:44 ja już zasnelam po tej czekoladzie, ale jak kelner bedzie mily to może wam postawi na krechę np. Zawsze warto spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. No to... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 03:46 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > ja już zasnelam po tej czekoladzie, > ale jak kelner bedzie mily to może wam postawi na krechę np. > Zawsze warto spytać. >> Dobrej Nocy zycze. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Nie, zaczekaj...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:49 O, tu czyjas kurtka lezy od trzech dni, napewno nikt po nia nie wroci. Może tu jest kasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka A jest..... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:51 O, przecież tu jest butelka piwa. No i prosze, nie trzeba tak daleko iść ..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Ale mi sie nasnilo, IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 03:55 Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Ale mi sie nasnilo, 23.05.03, 04:06 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > Dobranoc nie idz jeszcze spac poczekaj moze jojo sie zjawi to uslyszysz jakas wiazanke na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Budzikom śmierć IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 04:13 nie nie, od jojo nic nie chce. Ale dobranoc. Aaa Aaa byly sobie kotki 2 Aaa Aaa szare bure szare bure obydwa. Wiec spijcie wszyscy jesli artykul od wyborczej chcecie, -dostaniecie. Rano wstanie cały świat przybedzie im trochę wad bo on zasnął a nie wy Odpowiedz Link Zgłoś