Gość: Sokol IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 23.05.03, 17:32 www.usbible.org/War/MosesR.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. Re: Mojzesz-zydowski Hitler IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 18:03 Gość portalu: Sokol napisał(a): > www.usbible.org/War/MosesR.htm Czy to tylko pojedyncza strona, czy tez to jest czescia czegos, rownie ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Mojzesz-zydowski Hitler IP: *.tnt38.chi5.da.uu.net 23.05.03, 19:05 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > www.usbible.org/War/MosesR.htm > > > Czy to tylko pojedyncza strona, czy tez to jest czescia czegos, rownie > ciekawego? To chyba wszystko co jest pod tym linkiem.Nie wiem czy jest to czesc jakiegos innego web ale to wszystko co ja przeczytalem.Swoja droga ciekawa analiza i jak zwykle pelna makabry.To jest zydowska heritage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Mojzesz-zydowski Hitler IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 20:54 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > www.usbible.org/War/MosesR.htm > > > > > > Czy to tylko pojedyncza strona, czy tez to jest czescia czegos, rownie > > ciekawego? > > To chyba wszystko co jest pod tym linkiem.Nie wiem czy jest to czesc jakiegos > innego web ale to wszystko co ja przeczytalem.Swoja droga ciekawa analiza > i jak zwykle pelna makabry.To jest zydowska heritage. >>Na ten bogaty temat oszustwa religijnego, etc., jest cala masa dobrych stron w necie. Spojrz na to:www.ufon.org/truthseekers/truth/tr7blasphemous.html Odpowiedz Link Zgłoś