Dodaj do ulubionych

nie ma jak postepowa Europa

24.05.07, 19:52
chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem
nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej.

fakty.interia.pl/swiat/europa/news/slubna-odziez-dla-gejow,915276,2943
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Sama jurnoscia 24.05.07, 19:56
      najdalej do Iraku dojedziesz.

I statad wrocisz w nieslawie.

PF
      • i_love_2_bike Re: Sama jurnoscia 24.05.07, 19:59
        polski_francuz napisał:

> najdalej do Iraku dojedziesz.
        >
        > I statad wrocisz w nieslawie.
        >
        > PF

no espania nie jezdzi do iraku,ale trendy mody ma super,a co do jurnosci to
        trzebab by spytac samych zainteresowanych lub forumowych przedstawicieli
        gejowstwa miedzynarodowego:)
    • i-love-2-bike it's getting even better 24.05.07, 20:22
      ali baba i 40 pedalow,no to juz chyba zadowoli niejednego.
      www.piotrskarga.pl/w,070524,5.php3
    • tornson Ale jak facet ubiera się w dłuą czarną suknię, 24.05.07, 20:28
      to już nie masz nic przeciwko.
      • i-love-2-bike Re: Ale jak facet ubiera się w dłuą czarną suknię 24.05.07, 20:30
        jak ma pejsy to czemu nie,to nawet trendy. z tym,ze ty chyba lubiles siermiezne
        czerwone sukno wiec nie zadymiaj mi tu,no chyba ,ze jestes jednym z 40 szczesliwcow.
        • tornson A jak twój idol papież-Polak chodził w sukni 25.05.07, 11:54
          na biało, to też było ok?
          • i-love-2-bike Re: A jak twój idol papież-Polak chodził w sukni 26.05.07, 01:53
            tornson napisał:

> na biało, to też było ok?

twoi mieli niegustowne czerwone krawty i tez ich przezylismy pajacu. jak nie
            wiesz o czym mowimy to nie wtryniaj szkockich spodnic,bo nie o tradycjach tu
            mowa a o zboczencach seksualnych,ktorzy poza sianiem AIDSA niewiele wniesli do
            spolecznosci.
            • tornson Dla mnie zboczeniem jest celibat, 26.05.07, 12:51
              który jak pokazują liczne przykłady prowadzi do pedofilii.
              A co do AIDS, to twój ukochany biały przywódca z Wadowic ma wielki wkład w
              pandemie tej choroby w Afryce, poprzez swoją walkę z antykoncepcją walnie
              przyczynił się do wzrostu zachorowań.
    • old.european Re: nie ma jak postepowa Europa 25.05.07, 06:54
      i_love_2_bike napisała:

> chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem
      > nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej.

Powinni zalozyc mundurki?
      • xmirex Re: nie ma jak postepowa Europa 25.05.07, 08:04
        _love_2_bike_bez_siodelka napisała:

> chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem
        > nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej.

ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej z reguly jest ciekawe dla
        zorietowanych na gejostwo:)
        • de_oakville Re: it's getting even better 25.05.07, 12:17
          > ali baba i 40 pedalow,no to juz chyba zadowoli niejednego.

Jak ktos mowi "p" dał
          Wierzy, ze on "d" dał
    • jorl Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 10:23
      i-love-2-bike napisała:

>
      > mowa a o zboczencach seksualnych,ktorzy poza sianiem AIDSA niewiele wniesli do
      > spolecznosci.

W moim Berlinie burmistrzem jest pedal. Przed wyborami (pierwszymi bo juz jest
      drugi raz wybrany) wyszedl na mownice i powiedzial "jestem pedalem i dobrze ze
      tak jest". Bylo smiechu w Niemczech, jego zwrot byl uzywany przez ludzi ale mu
      to nie zaszkodzilo.
      Ale fakt ja osobiscie nie moge patrzec na pedalow jak sie afiszuja. To jest
      przeciw mnie tak ze wymiotowac mi sie chce.
      Z tym burmistrzem Berlina to wyciagnelem wnioski. Sam zastanawiam sie nad
      kariera polityka. W Niemczech. Naturalnie mogloby sie okazac ze jakies byle
      dziewczyna chcialyby sie zemscic. Wiec jak ten pedal bym wylazl na trybune i
      powiedzial jak zyje. Bylby smiech ale tez zaakceptowany bylbym. Tak mysle.
      Pozdrowienia
      • de_oakville Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 11:41
        > W moim Berlinie burmistrzem jest pedal.

Berlin slynie na calym swiecie jako "raj" dla tych, ktorzy sa tzw.
        "alternatywni" jesli chodzi o preferencje w dziedzinie sex. Przed moim ostatnim
        pobytem w tym miescie, rok temu, kupilem sobie przewodnik "Top 10, Berlin",
        ktory przeczytalem "od deski do deski", totez chcac nie chcac dowiedzialem sie
        nieco na temat zycia gejowskiego w stolicy Niemiec. Plac Nollendorfplatz w
        dzielnicy Schöneberg jest podobno centrum tego zycia - istnieje nawet tablica
        pamiatkowa na przystanku metra (Nollendorfplatz), poswiecona 5000 homosexuals
        zamordowanych przez nazistow w obozach koncentracyjnych podczas II WS. Istnieje
        wiele gejowskich lokali, knajpek, dyskotek, gdzie sie poznaje ("podrywa") nowych
        partnerow i od razu mozna zejsc na dol do dyskretnych tzw. "ciemnych pokoi" ("In
        the basement under the club is a labyrinth of darkrooms"). W dzielnicy Kreuzberg
        istnieje Muzeum Gejow ("Schwules Museum"), maja oni rowniez swoje czasopismo
        "Siegessäule").
        No coz, z tym wszystkim Berlin jest jeszcze ciekawszy i barwniejszy, mnie to
        wszystko bardziej ciekawi niz "wkurza", ale podobnie jak Ty, nie lubie jak sie
        natretnie "afiszuja". Mozna raz z ciekawosci zajrzec do takiej dzielnicy, zeby
        miec pojecie jak wyglada, a potem juz ja omijac z daleka.
    • maglara Re: a tam,dajemy sobie rade 26.05.07, 13:27
    • you-know-who protestowac ze geje nosza ubrania to nielogiczne 26.05.07, 16:35
      musze przyznac racje, habit i pas z kutasami tez mnie raza
      • i-love-2-bike Re: protestowac ze geje nosza ubrania to nielogic 26.05.07, 17:34
        you-know-who napisał:

> musze przyznac racje, habit i pas z kutasami tez mnie raza

no nie o stroj tu jedynie chodzi,ale przyznasz,ze umalowany chlop z rozowym
        piorkiem w d... chyba i jego wklad w spolecznosc znacznie sie roznia od wkladu
        tych co zajmuja sie religia. kazde popieranie patologii jest chore,tak samo jak
        sama patologia jest niczym wiecej jak zboczeniem. sa tacy,ktorzy tego bronia i
        tym zyja,ale to nie powod ,by bylo to zaakceptowane i kopiowane przez mainsteram.
        gdyby sutanna byla wydelkotowana sukienka z koronkami to mialbys racje,ale tym
        nie jest,nie byla i nie bedzie.
    • jorl Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 16:56
      de_oakville napisał:

> Berlin slynie na calym swiecie jako "raj" dla tych, ktorzy sa tzw.
      > "alternatywni" jesli chodzi o preferencje w dziedzinie sex. Przed moim ostatnim
      > pobytem w tym miescie, rok temu, kupilem sobie przewodnik "Top 10, Berlin",
      > ktory przeczytalem "od deski do deski", totez chcac nie chcac dowiedzialem sie
      > nieco na temat zycia gejowskiego w stolicy Niemiec. Plac Nollendorfplatz w
      > dzielnicy Schöneberg jest podobno centrum tego zycia - istnieje nawet tablica
      > pamiatkowa na przystanku metra (Nollendorfplatz), poswiecona 5000 homosexuals
      > zamordowanych przez nazistow w obozach koncentracyjnych podczas II WS. Istnieje
      > wiele gejowskich lokali, knajpek, dyskotek, gdzie sie poznaje ("podrywa") nowyc

Widze de_o ze jestes specjalista od Niemiec i do tego Berlina. Slyszalem ze moj
      burmistrz uczestniczy w dzikich pedalskich party. Ma przyjaciela z ktorym sie
      pokazuje i to oficjalinie.
      Ciekawe jak taki bylby kanclerz i by jechal na oficjalne wizyty z "malzonka"???

Ja osobiscie nie lubie lesbijek. Widzialem raz staly takie dwie przedemna w
      kolejce do kasy w sklepie. I sie migdalily a kolejka byla spora. Tez obrzydliwe
      chociaz widok pedalow duzo gorzej.
      A moze te lesbijki mi sie nie podobaly bo byly brzydkie? I nic dziwnego ze
      wybraly lesbijkowanie? Z braku powodzenia?

W poniedzialek swieto Pfingstenmontag w Niemczech. W zwiazku z tym jade jutro do
      Polski. I to hetero-! A nie jak wyzej. Wiek dziewczyny pasujacy do mnie 28 lat.
      Ma odemnie te rzymskie kolczyki i naszyjnik. Pisalem juz raz. Sa z Izraela a jak
      nieprawdziwe ze rzymskie to chociasz dobrze zrobione.
      Pozdrowienia
      • maglara Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 17:42
        no zgadza sie, zielone swiatki jorl, do poniedzialku., czasami mnie dziwi
        zaskakujaca swiatobliwosc Niemiec w porownaniu z katolicka Polska.
        o ustawowych dniach urlopowych nie wspomne, ale musze - 30 dni roboczych,
        cus tam slyszalam o zza Wielkiej Wody, o 12 dniach, ale to niby sluchy zle
        chodza ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka