Dodaj do ulubionych

Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą"

04.06.07, 17:39
"Jestem jedynym prawdziwym demokratą na swiecie" rzekł był w wywiadzie
Wladimir Putin, władca Rosji. Po czym dodał: "Oczywiście, jestem absolutnym,
czystym demokratą. Ale wiesz w czym problem? To nawet nie problem, to
tragedia. Rzecz w tym, ze jestem jedynym (demokratą), nie ma zadnych innych w
świecie."

Dla własnego dobra wszyscy powinni uwierzyć Putinowi, bo jak nie to wyceluje
rakiety w niedowiarków i zakręci kran.
Obserwuj wątek
    • j-k Chetnie dolacze Oryginal 04.06.07, 17:49
      Merkel powinna sie od niego uczyc :)))
      kremlin.ru/appears/2007/06/04/0727_type63377type63379_132365.shtml
      • felusiak1 Re: Chetnie dolacze Oryginal 04.06.07, 18:21
        В.ПУТИН (смеется): Являюсь ли я демократом чистой воды? Конечно, я абсолютный и
        чистый демократ. Но вы знаете, в чем беда? Даже не беда, трагедия настоящая. В
        том, что я такой один, других таких в мире просто нет.
        • rusek11 Re: Chetnie dolacze Oryginal 04.06.07, 22:31
          a moze tak

"В.ПУТИН: (С м е е т с я.) Являюсь ли я "демократом чистой воды"? Конечно, я
          абсолютный и чистый демократ. Но вы знаете, в чем беда? Даже не беда, трагедия
          настоящая. В том, что я такой один, других таких в мире просто нет. Посмотрим,
          что творится в Северной Америке - ужас один: пытки, бездомные, Гуантанамо,
          содержание под стражей без суда и следствия. Посмотрите, что происходит в
          Европе: жестокое обращение с демонстрантами, применение резиновых пуль,
          слезоточивого газа то в одной столице, то в другой, убийства демонстрантов на
          улицах. Я про постсоветское пространство вообще уже не говорю. Была одна
          надежда на ребят с Украины, но и те просто полностью себя дискредитировали, там
          дело идет просто к сплошной тирании. Полное нарушение Конституции, всех законов
          и так далее. После смерти Махатмы Ганди поговорить не с кем."

(С м е е т с я.) to oznacza ze on "smieje sie"

czekawe z kogo sie smial?

he...he...
      • grzegorz1948 Re: Jontek 04.06.07, 19:38
        Powiedz mi co czytasz a powiem ci kim jestes!
        Ty jestes tylko niedopieszczonym dzieckiem komunizmu.
        Merkel powinna sie od niego uczyc :)))
        Jontek Merkel juz nie musi sie uczyc ona juz to robi ! Specjalne renty dla
        ostatnich bojownikow NRD-Diestel, Krauze,dla lotara de Maziere renta dla
        synalka Thomasa ciepla posadka-a ze z udowodniona wspolpraca ze STASI nic to
        nie robi przecie oni tylko kapowali.
        Jontek poczytaj lepiej"Der Spiegel" to moze bedziesz troche na biezaco w
        temacie.
    • w_ojciech Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 17:54
      Ten pił jak Dżordż w młodości. Dlatego mówią tym samym językiem.
      Moskwa-Waszyngton toż to teraz ość dobra.

Będziemy więc wszyscy szczęśliwi.
      • marouder Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w... 04.06.07, 18:13
        ..programie I (chyba I-szym) Polskiego Radia rozlegal sie sygnal transmitowanego
        Radia Moskwa, moj ojciec zwykl mawiac z przekasem:"Goworit Moskwa. Dierzy zajca
        za jajca.."
        • rusek11 Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:22
          smiesznie
          albo tak "wolna europa"- "Goworit europa budet i Polsze żopa"

he...he...
          • marouder Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:28
            Goworiat Sztaty, k jebieni maty..
            • rusek11 Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:43
              Goworit Utka amerykanska prostytutka

he...he...
              • marouder Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:45
                Goworit London, czto na Fiutinie kondon...
                • rusek11 Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:47
                  albo to "Goworit SeSZeA parasza kak wsegda"

he...he...
                  • marouder Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:51
                    albo..goworit BiBiSi, golos britansko-jewrieskij..
        • w_ojciech Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:42
          Ja powiedzonek nie pamiętam, ale jakimś cudem byłem przy
          telewizorze jak pijany Lońka Reżniew na zjeździe partii
          wstał i dyrygował śpiewającym Międzynarodówkę.
          Słyszałem potem, że kamerzysta czy realizator, który szybko
          go zdjął z wizji dostał nagrodę.

To byli czasy.
          • gosc88 Dobry wieczor panstwu. Mowi Wolna Europa. 04.06.07, 18:46
            Podajemy prawdziwe wyniki toto-lotka.
            • marouder :)))))))))))/nt 04.06.07, 18:53

• marouder Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 18:48
            Tego nie pamietam..ale pamietam rok bodaj 73 i przejazd Loni z Gierkiem Edkiem
            przez Warszawe..Mama mowila do ojca "I czego ty od niego chcesz czlowieku? Taki
            sympatyczny mezczyzna.."
            • andrzej.sawa Re: Dawno, dawno temu, gdy mialem kilka latek i w 04.06.07, 21:02
              A jak zdechł lońka to mieli go pochować obok bolka bieruta,a na wspólnym grobie
              napisać - bolek i lolek - koniec serialu.Trochę trwało,ale dzisiaj mija rocznica
              końca tego serialu - 4 czerwca 1989 roku.
              Jak to powiedziała senatorówna Szczepkowska - Proszę państwa,4 czerwca skończył
              się komunizm.
    • grzegorz1948 Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 19:29
      No tak ci z tych sluzb(KGB;SB itd) mieli zawsze najlepsze dowcipy-szczegolnie
      polityczne-i najdluzsze palki.
    • old.european A co felusiaku, z Bushem? Demokrata nie jest... 04.06.07, 20:23

• j-k A co felusiaku, z Bushem? Jest Republikaninem 04.06.07, 20:34
        to wiemy.
        a czego ty nie wiesz?
        • pijatyka Re: Jest Republikaninem 12.04.14, 19:35
          ;)
      • w_ojciech Re: A co felusiaku, z Bushem? Demokrata nie jest. 04.06.07, 20:47
        Bush nie jest demokratą, ale inni demokratami być powinni.
        Taki jeden nie był nim i Dżordż urwał mu głowę.
        • felusiak1 Re: A co felusiaku, z Bushem? Demokrata nie jest. 05.06.07, 15:00
          Bush jest republikaninem. Gore i Kerry byli demokratami ale nie potrafili
          wygrać. No ale teraz być może wygra demokrata i wszystko wróci do normy.....
    • andrzej.sawa Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 20:57
      Każdy czekista jest łajdakiem jak dzierżyński i lenin.I nie ma co gadać.
    • jorl Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 21:58
      Wlasciwie jak miara kto jest wiekszy demokrata wezmiemy jego poparcie
      demokratyczne w jego narodzie to Putin napewno jest najwiekszym na Swiecie. Z
      tego co wiem. Ma z 70% poparcia. A ile maja Bushe, Kaczory, Sarkos itd? Mniej
      przeciez.
      I jakos mysle ze taka miara do mierzenia wielkosci demokrata jest calkiem dobra.
      Ja wiem Ruski sa glupie maja wszy i nie wiedza co robia. Ale tak to juz jest w
      demokracjach.
      A moze trzeba byloby wprowadzic jakies cenzusy? Jak to drzewiej bywalo?
      W USA juz powoli cos takiego jest. Jakis Murzynow na Florydzie niedopuszczal
      braciszek Busha do urn.
      A moze w Rosji trzeba byloby wprowadzic cenzus moze taki ze nierzadowe
      organizacje jak Sorosa popierajace tworzenie sie panstwa obywatelskiego
      wystawialyby po przesluchaniach zaswiadczenia czy delikwent ma prawo do glosu.
      I wtedy Putin przestaje byc najwiekszym demokrata! Tak zrobimy f1?
      Pozdrowienia
      • andrzej.sawa Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 22:13
        A może zacznij po prostu myśleć? To boli,ale spróbuj.
        • jorl Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 22:22
          andrzej.sawa napisał:

> A może zacznij po prostu myśleć? To boli,ale spróbuj.

Mnie myslenie nie boli. Ciebe tak? No to rozumiem dlaczego tak bezmyslnie
          piszesz. Nikt nie lubi sobie bolu zadawac.
          Jestes usprawiedliwiony swoja choroba.

Pozdrowienia
      • w_ojciech Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 22:46
        jorl napisał:
        > Wlasciwie jak miara kto jest wiekszy demokrata wezmiemy jego poparcie
        > demokratyczne w jego narodzie to Putin napewno jest najwiekszym na Swiecie. Z
        > tego co wiem. Ma z 70% poparcia. A ile maja Bushe, Kaczory, Sarkos itd? Mniej
        > przeciez.
        > I jakos mysle ze taka miara do mierzenia wielkosci demokrata jest calkiem dobra .
        ==================================================
        Hm, no to tutaj jest pełnia demokracji.

Ostatecznie okazało się, że wszyscy kandydaci rządzącej Partii Pracy otrzymali
        100% głosów w swoich okręgach. Już o godzinie 12 w południe frekwencja
        wyborcza przekroczyła 90%, aby według ostatecznych wyników osiągnąć 99,9%,
        co nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem w Korei Północnej, lecz zostało
        określone przez Korean Central News Agency jako plama na honorze partii,
        celującej zawsze w stuprocentową frekwencję.
        www.stosunki.pl/main328235530310,3,yisvp.htm?PHPSESSID=efdc376024d58d795334826a43e400bd
        • jorl Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 22:52
          w_ojciech napisał:

> jorl napisał:
          > > Wlasciwie jak miara kto jest wiekszy demokrata wezmiemy jego poparcie
          > > demokratyczne w jego narodzie to Putin napewno jest najwiekszym na Swieci
          > e. Z
          > > tego co wiem. Ma z 70% poparcia. A ile maja Bushe, Kaczory, Sarkos itd? M
          > niej
          > > przeciez.
          > > I jakos mysle ze taka miara do mierzenia wielkosci demokrata jest calkiem
          > dobra .
          > ==================================================
          > Hm, no to tutaj jest pełnia demokracji.
          >
          > Ostatecznie okazało się, że wszyscy kandydaci rządzącej Partii Pracy otrzymali
          > 100% głosów w swoich okręgach. Już o godzinie 12 w południe frekwencja
          > wyborcza przekroczyła 90%, aby według ostatecznych wyników osiągnąć 99,9%,
          > co nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem w Korei Północnej, lecz zostało
          > określone przez Korean Central News Agency jako plama na honorze partii,
          > celującej zawsze w stuprocentową frekwencję.

Znowu "polska" argumentacja. Chcesz powiedziec ze w Rosji teraz ludzie sa
          zmuszani do glosowania do tego na jednego kandydata? I chcesz powiedziec ze
          TERAZ Putin NIE ma poparcia z 70%
          Czy jak? Ciekaw jestem.
          Pozdrowienia
          • j-k belkot bez praktycznej znajomosci Rosji. 04.06.07, 22:57
            jorl napisał:
            > Chcesz powiedziec ze w Rosji teraz ludzie sa
            > zmuszani do glosowania do tego na jednego kandydata? I chcesz powiedziec ze
            > TERAZ Putin NIE ma poparcia z 70%

Chce powiedziec CI , czlowieku, nie znajacy praktycznie Rosji, ze w Rosji kazdy
            wladca, placacy regularnie pensje urzednikom , nauczycielom, policjantom i
            wojskowym - bedzie mial 70 % poparcia :)))
            • jorl Re: belkot bez praktycznej znajomosci Rosji. 04.06.07, 23:01
              j-k napisał:

> jorl napisał:
              > > Chcesz powiedziec ze w Rosji teraz ludzie sa
              > > zmuszani do glosowania do tego na jednego kandydata? I chcesz powiedziec
              > ze
              > > TERAZ Putin NIE ma poparcia z 70%
              >
              > Chce powiedziec CI , czlowieku, nie znajacy praktycznie Rosji, ze w Rosji kazdy
              >
              > wladca, placacy regularnie pensje urzednikom , nauczycielom, policjantom i
              > wojskowym - bedzie mial 70 % poparcia :)))

No to za komuny mieli gensekowie 70% poparcia! Bo pensje napewno placono.
              A twierdzono ze dyktatura i oszustwa przy urnach!

Pozdrowienia
              • j-k bzdury 04.06.07, 23:04
                komuna przy urnach miala 98 % poparcia.
                - i to bylo wlasnie to komunistyczne klamstwo.

gdyby zrobiono tam demokratyczne wybory...
                to pewnie i te 70 % by dostala.
            • grzegorz1948 Re: belkot bez praktycznej znajomosci Rosji. 04.06.07, 23:59
              >
              Raz cos porzadnego! Jontek ja cie nie poznaje.Ale to stwierdzenie jest prima!

• jjj-k Re: belkot bez praktycznej znajomosci Rosji. 05.06.07, 00:26
                grzegorz1948 napisał:
                > Raz cos porzadnego! ja cie nie poznaje.Ale to stwierdzenie jest prima!

nie martw sie grzesiu. glupota takze rosyjska, nie bedzie trwala wiecznie )))
          • w_ojciech Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 23:00
            Twój argument o frekwencji jest wzięty z powietrza. Ja pociągnąłem
            ten absurd trochę dalej. Dla mnie miarą demokracji jest to czy
            obywatel ma szansę wygrać z panstwem. Morderstwa dziennikarzy
            w Rosji to dobry sympton braku demokracji. Putin jest carem.

A jaką ma naturę car to wiemy.
            • j-k Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 23:05
              nie jest carem, gdyz car mogl wszystko.
              Putin wszystkiego nie moze.
              chociaz moze wiecej, niz Prezydent USA.
    • jorl Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 04.06.07, 23:10
      j-k napisał:

> komuna przy urnach miala 98 % poparcia.
      > - i to bylo wlasnie to komunistyczne klamstwo.
      >
      > gdyby zrobiono tam demokratyczne wybory...
      > to pewnie i te 70 % by dostala.

No to napisalem juz wyzej ze Ruskie glupie i nalezaloby wprowadzic im jakis
      cenzus z certyfikatami od naturalnie zachodnich organizacji. I glosy tylko
      takich sie liczylyby.

A tak powaznie to juz sami nie wiecie co chciec od Rosjan. Jak demokracja to za
      glupi, jak zadna demokracja to jecza o wolnosc.

Ja na miejscu Rosjan jak to czytam to wlasciwie za ta arogancje jak Twoja j-k
      czy w_ to mialbym chetke dac takiego kopniaka abyscie ta arogancje stracili.
      Pozdrowienia
      • j-k nie znasz Rosji i belkoczesz... 04.06.07, 23:14
        ja Rosje znam, jezdze tam od wielu lat...

i nigdy na tym forum na brak PELNEJ demokracji w Rosji nie narzekalem.
        Dojscie do demokracji bedzie w Rosji PROCESEM - trwajacym wiele (20?-40? ) lat.
        • jorl Re: nie znasz Rosji i belkoczesz... 04.06.07, 23:18
          j-k napisał:

> ja Rosje znam, jezdze tam od wielu lat...
          >
          > i nigdy na tym forum na brak PELNEJ demokracji w Rosji nie narzekalem.
          > Dojscie do demokracji bedzie w Rosji PROCESEM - trwajacym wiele (20?-40? ) lat.

Chlopie mieszkasz w Niemczech a nie znasz Niemiec. A co dopiero wycieczki do Rosji.
          O demokracji byl wczoraj watek. Moze jak bede na urlopie napisze o tym sporo. Bo
          trzeba. Ale solidnie bo tak to tylko przepychanki.
          Pozdrowienia
          • j-k Nie znasz Rosji i belkoczesz... 04.06.07, 23:27
            Hloopcze, w Niemczech to zarabialem tylko pieniazki
            (a od niedawa juz tu tylko pomieszkuje, lecz juz nie mieszkam).

natomiast jezyk Rosyjski, w przeciwienstwie do Ciebie, znam PLYNNIE i Rosje
            rowniez. od Smolenska po Wladywostok :)))

nie walnujsa, spij spakojna i miecztaj dalsze a palskich djewoczkach :)))
            • eva_dildo15 "demokrata " fiutin straszy wojna atomowa 05.06.07, 07:16
              Putin straszy wojną atomową

Amerykanie proponują umieszczenie w Rosji elementów tarczy antyrakietowej.
              Moskwa odrzuca ofertę i ostrzega przed nuklearną konfrontacją

Szef amerykańskiej Agencji Obrony Antyrakietowej pierwszy raz dał do
              zrozumienia, że w Rosji mogłaby powstać baza wchodząca w skład tarczy
              antyrakietowej. "Gdybyśmy wspólnie z Rosją zbudowali systemy obrony, które
              uczyniłyby rakiety balistyczne bezużyteczną bronią, byłby to perfekcyjny
              projekt docelowy" -przekonywał amerykański generał Henry Obering w wywiadzie
              dla niemieckiego tygodnika "Der Spiegel".

Gesty wobec Rosji
              Zdaniem ekspertów może chodzić o jeszcze jedną bazę radarową, która -wraz z
              radarem w Czechach i bazą wyrzutni rakiet w Polsce - miałaby udaremniać ataki z
              Korei Północnej czy Iranu. Amerykanie dawali już wcześniej do zrozumienia, że
              system będzie o wiele bardziej skuteczny, jeśli kolejny radar zostanie
              umieszczony w odległości nie większej niż 1000 kilometrów od Iranu. Jako jedno
              z miejsc możliwej lokalizacji wymieniano do tej pory Gruzję.

Polskie władze wydają się zaskoczone. - Nie znam tej propozycji. O budowie bazy
              w Rosji nie było do tej pory mowy podczas negocjacji z Polską -mówi "Rz" szef
              MON Aleksander Szczygło. Polski minister zaznacza jednak, że Polska nie ma nic
              przeciwko włączeniu Rosji do globalnego systemu antyrakietowego.

To kolejny gest, który ma przekonać Moskwę, że tarcza antyrakietowa nie jest
              skierowana przeciwko niej. Kilka tygodni temu generał Obering powiedział, że
              rosyjscy politycy mogliby obejrzeć amerykańskie bazy od środka.

Moskwa wytacza działa
              Rosja wciąż odrzuca wszelkie propozycje współpracy. Tuż przed szczytem
              najbardziej uprzemysłowionych państw świata (G8), który rozpoczyna się w środę
              w niemieckim Heiligendamm, Władimir Putin wytoczył przeciwko tarczy
              antyrakietowej ciężkie działa.

-Ona zaburzy równowagę strategiczną na świecie i zwiększy ryzyko wybuchu
              konfliktu nuklearnego -ostrzegł prezydent Rosji. W wywiadzie dla mediów z
              krajów G8 zagroził wycelowaniem rakiet na Europę.

Pomysł budowy tarczy zaatakował też szef rosyjskiej dyplomacji. Zdaniem
              Siergieja Ławrowa nie ma wątpliwości, że jest ona wymierzona w Rosję oraz w
              Chiny. Kreml argumentuje, że Iran nie dysponuje rakietami, które mogłyby
              zagrozić USA.

Według rosyjskich ekspertów stanowisko Rosji wobec tarczy zaostrzają oskarżenia
              o łamanie zasad demokracji. -Tak z Rosjanami można było rozmawiać w latach 90.
              Dziś Rosja na arenie międzynarodowej odgrywa inną rolę -mówi "Rz" prof.
              rosyjskiej Akademii Nauk Wojennych Anatolij Cyganok.

Komentując stanowisko Rosji, prezydent Lech Kaczyński powtórzył, że tarcza nie
              ma charakteru ofensywnego, dlatego wystąpienie prezydenta Putina jest "wysoce
              dyskusyjne". - Zależy mi na dobrych stosunkach z Rosją, ale nie na zasadzie
              strefy wpływów - powiedział prezydent w Rzymie.

Słowa Putina skrytykował również premier Czech Mirek Topolanek. Jego zdaniem
              Putin chce przede wszystkim zyskać poklask w Rosji, a zbliżające się wybory i
              reforma sił zbrojnych stanowią dla niego dogodny klimat do takich wystąpień.

WOJCIECH LORENZ, ta. s., raf

Jesteśmy za przyłączeniem Rosji do tarczy
              Szczegóły amerykańskiej propozycji znamy tylko z doniesień prasowych. Poza tym
              są to dwustronne negocjacje Waszyngtonu z Moskwą i w tej sytuacji Polska nie
              może być ani za, ani przeciw. Wiadomo jednak, że już kilka lat temu Waszyngton
              proponował Rosji współpracę w ramach tarczy antyrakietowej. Ostatnio sekretarz
              obrony Robert Gates mówił o zacieśnieniu współpracy naukowo-technicznej. Te
              propozycje dowodzą, że tarcza nie jest wymierzona przeciwko Rosji, a ma
              zapobiec atakom z takich krajów jak Iran czy Korea Północna. Naszym zdaniem
              włączenie Rosji w jakiejś formie do systemu obronnego ma sens. Myślę, że
              Waszyngton próbuje to zrobić, bo jest zaniepokojony odchodzeniem Rosji od
              demokracji. Byłby to element włączenia tego kraju w zachodnie struktury.

• felusiak1 Putin straszy Europę 05.06.07, 14:58
                aby ta wywarła naciski na Waszyngton.
                Myślę jednak, że Putin nie docenia inteligencji europejczyków w tej pokerowej
                licytacji i wierzy, że europejczycy nie potrafia liczyć kart.
                Zimna wojna skończyła sie przed laty i naftowe pieniadze jej nie wskrzeszą.
                Blef Putina jest aż nadto widoczny.
                • j-k wiadomo ,felek.. 05.06.07, 15:06
                  juz nawet smiac mi sie nie chce ::)))
                • w_ojciech Re: Putin straszy Europę 06.06.07, 22:02
                  A ja to widzę tak. Zwarły się dwa stare lwy. Jeden ma wybite
                  dwa kły (Rosja), a drugi jeden kieł (USA).

Mamy odrobinę rozrywki.

• j-k nikt sie nie zwarl :) 06.06.07, 22:07
                    Polityka USA - odpowiada interesom USA

Polityke Putina (wewnetrzna) rozumiem
                    - to konsolidacja panstwa

w polityce zagranicznej - wyraznie sie zagubil.
    • byly1ja Re: ?+ 05.06.07, 14:21
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Re: Jontek
      grzegorz1948 04.06.07, 19:38 + odpowiedz

Powiedz mi co czytasz a powiem ci kim jestes!
      Ty jestes tylko niedopieszczonym dzieckiem komunizmu.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Widac,ze malo co czytasz.
      Takie .......!
      • byly1ja Re: P.S+ 05.06.07, 14:24
        Re: belkot bez praktycznej znajomosci Rosji.
        Autor: grzegorz1948
        Data: 04.06.07, 23:59 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        >
        Raz cos porzadnego! Jontek ja cie nie poznaje.Ale to stwierdzenie jest prima!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Gdzie indziej daje sie 70% procent temu,kto ma sympatyczniejsza gebe.
    • j-k sloocham? 05.06.07, 15:04
      felusiak1 napisał:
      > Dla własnego dobra wszyscy powinni uwierzyć Putinowi,
      bo jak nie to wyceluje
      > rakiety w niedowiarków i zakręci kran.
      >
      > chyba Iran, a nie kran ?
      to akurat moze :)))
    • byly1ja Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 05.06.07, 15:22
      Дорогие друзья.
      Перестанте переругиваться из-за Вовы.
      Он по своему демократ- и делает что хочет.
      А для сpавнения:
      " Если бы НАТО участвовало, то ничего, по сути, для нас бы это не поменяло,
      потому что как принимаются решения в НАТО, мы хорошо знаем. Так же, как они
      принимались в Варшавском договоре. И в Восточной Германии была такая
      шутка: "Как определить, какой телефон у Хонеккера, стоящий на столе, является
      прямой связью с Москвой?" Не знаете такой шутки?

SPIEGEL: Нет.

– Ответ такой: это телефон, где есть прибор только для того, чтобы слушать.
      (Смех.)

В НАТО все то же самое, только телефон там связан не с Москвой, а с
      Вашингтоном. Поэтому для нас разницы здесь нет никакой..."

Powtarzam:
      " В НАТО все то же самое, только телефон там связан не с Москвой, а с
      Вашингтоном. Поэтому для нас разницы здесь нет никакой..."
    • kyle_broflovski Rosjanie szbko sie ucza demokracji 05.06.07, 23:11
      www.democracynow.org/article.pl?sid=04/11/09/1526251
      dla przypomnienia z rakietami kolejnosc wydarzen jest taka najpierw tarcze
      amerykanie sobie zbuduja a po tym rosjanie rakity wyceluja.

• maureen2 Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 07.06.07, 23:15
      zawsze uważałem,że KGB jest demokratyczna
    • jorl Re: Putin: "Jestem jedynym prawdziwym demokratą" 08.06.07, 20:14
      j-k napisał:

> natomiast jezyk Rosyjski, w przeciwienstwie do Ciebie, znam PLYNNIE i Rosje
      > rowniez. od Smolenska po Wladywostok :)))

Nie potrafie po rosysjsku rozmawiac jak i trudno mi mowe rozumiec. Ale jak
      czytam to rozumiem sporo. I czesto czytam strony rosyjskie w internecie. Stad
      mozna sporo wiedziec o Rosji. Gazeta.ru jest spokojna i ciekawa.

Pozdrowienia

> nie walnujsa, spij spakojna i miecztaj dalsze a palskich djewoczkach :)))

Ja nie potrzebuje marzyc. Ja je mam. Jutro tez naturalnie.
      Pozdrowienia
    • ukos Może by tak Duma uchwaliła adres do cara? 12.04.14, 21:46
      felusiak1 napisała:

> "Jestem jedynym prawdziwym demokratą na swiecie" rzekł był w wywiadzie
      > Wladimir Putin, władca Rosji.

Jacyś opieszali są. Przecież skoro takie jest zdanie przełożonego, to już dawno powinni uchwalić jego opinię jako prawo uznając go za jedynego prawdziwego demokratę na świecie. Przecież powinni być dumni, że w Rosji oprócz największego na świecie krasnoludka żyje także największy demokrata. Putinowi przecież nie wypada uznać się za największego na świecie demokratę własnym ukazem. Chociaż w razie czego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka