Dodaj do ulubionych

Arabczek Kwasam do Piekla !!! he.. he..

23.06.03, 18:13
My zydy mam dloga reke teraz ten Arabczyk jest u swojego Alla i prowadzi
orgie z 99 Slowianek ( Pol rosjanek i reszta polek)

Arabczki won z mojej obiecanej Ziemi (Izrael i Polska)
Araby sa Sluszni jako marwi !!!
Amen Izrael i nasze IDF !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fląder Cos dla Ciebie IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 18:16

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6622899

• fredzio54 Re: Arabczek Kwasam do Piekla !!! he.. he.. 23.06.03, 18:22
      fredzio54 napisał:

> My zydy mam dloga reke teraz ten Arabczyk jest u swojego Alla i prowadzi
      > orgie z 99 Slowianek ( Pol rosjanek i reszta polek)
      >
      > Arabczki won z mojej obiecanej Ziemi (Izrael i Polska)
      > Araby sa Sluszni jako marwi !!!
      > Amen Izrael i nasze IDF !!!
      ja niemam 102 lat i nie uzywam tego serwisu polska jest pelna samotnych kobiet !
      • Gość: Fląder Re: Arabczek Kwasam do Piekla !!! he.. he.. IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 18:24
        fredzio54 napisał:

> fredzio54 napisał:
        >
        > > My zydy mam dloga reke teraz ten Arabczyk jest u swojego Alla i prowadzi
        > > orgie z 99 Slowianek ( Pol rosjanek i reszta polek)
        > >
        > > Arabczki won z mojej obiecanej Ziemi (Izrael i Polska)
        > > Araby sa Sluszni jako marwi !!!
        > > Amen Izrael i nasze IDF !!!
        > ja niemam 102 lat i nie uzywam tego serwisu polska jest pelna samotnych kobiet
        > !

No to jestem rozczarowany. Bo myslaem, ze masz a mimo to jestes przy sexie, tak jak
        ten Abraham z Sarą.

Ale dobrze ze sie nie zalozyłem, bo byn był stratny a nie jestem przy forsie.

F.
        • fredzio54 Re: Arabczek Kwasam do Piekla !!! he.. he.. 23.06.03, 18:29
          Gość portalu: Fląder napisał(a):

> fredzio54 napisał:
          >
          > > fredzio54 napisał:
          > >
          > > > My zydy mam dloga reke teraz ten Arabczyk jest u swojego Alla i prowa
          > dzi
          > > > orgie z 99 Slowianek ( Pol rosjanek i reszta polek)
          > > >
          > > > Arabczki won z mojej obiecanej Ziemi (Izrael i Polska)
          > > > Araby sa Sluszni jako marwi !!!
          > > > Amen Izrael i nasze IDF !!!
          > > ja niemam 102 lat i nie uzywam tego serwisu polska jest pelna samotnych ko
          > biet
          > > !
          >
          >
          > No to jestem rozczarowany. Bo myslaem, ze masz a mimo to jestes przy sexie,
          tak
          > jak
          > ten Abraham z Sarą.
          >
          > Ale dobrze ze sie nie zalozyłem, bo byn był stratny a nie jestem przy forsie.
          >
          > F.
          Wydzis jaki mandry Abraham i sara sa udalo im sie dziecieka urodzic szkoda
          z Jagielloni tak dozo chlali ze w polsce niemcy i inny cholery rzadzic musili
          bo polskie kroli byli zle kochanki i jankielu przyjemnosc nie dali !
    • Gość: Fląder Jak juź tu jesteś IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 18:29
      to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.

Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym razem?

• fredzio54 Re: Jak juź tu jesteś 23.06.03, 18:34

> to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.
        >
        > Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym razem?
        > nie tylko100 rewawa to 10 tysecy i nasz wielki krol Izraela Dawid jako
        bojownik tlukl
        10000 Filystyncow a Szaul tylko 1000(i byl zazdrosny o Dawida sukcesu)
        To jest fakt ze zyd Izraelski jest najlepszy zolnierz na swiecie !!! amen Izrael
        Ja tlucze Arabow caly zycie od czasu wypedzenia z polski ale Amerykani mi nie
        daja wykonczyc ten swiete obowjozek !!!
        • Gość: Fląder Re: Jak juź tu jesteś IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 18:38
          fredzio54 napisał:

> Gość portalu: Fląder napisał(a):
          >
          > > to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.
          > >
          > > Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym razem?
          > > nie tylko100 rewawa to 10 tysecy i nasz wielki krol Izraela Dawid jako
          > bojownik tlukl
          > 10000 Filystyncow a Szaul tylko 1000(i byl zazdrosny o Dawida sukcesu)
          > To jest fakt ze zyd Izraelski jest najlepszy zolnierz na swiecie !!! amen Izrae
          > l
          > Ja tlucze Arabow caly zycie od czasu wypedzenia z polski ale Amerykani mi nie
          > daja wykonczyc ten swiete obowjozek !!!

To gorzxe j niż ten Czengiz Chan. ludobójstwo czy co. O to to Was nie podejrzewałem.

Ale mi sukces zabic 10000 ludzi. Potem im robili pogrzeb, czy tylko tak
          zostawiali dla psow na pozarcie?
          • fredzio54 Re: Jak juź tu jesteś 23.06.03, 18:43

> fredzio54 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Fląder napisał(a):
            > >
            > > > to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.
            > > >
            > > > Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym razem?
            > > > nie tylko100 rewawa to 10 tysecy i nasz wielki krol Izraela Dawid jak
            > o
            > > bojownik tlukl
            > > 10000 Filystyncow a Szaul tylko 1000(i byl zazdrosny o Dawida sukcesu)
            > > To jest fakt ze zyd Izraelski jest najlepszy zolnierz na swiecie !!! amen
            > Izrae
            > > l
            > > Ja tlucze Arabow caly zycie od czasu wypedzenia z polski ale Amerykani mi
            > nie
            > > daja wykonczyc ten swiete obowjozek !!!
            >
            > To gorzxe j niż ten Czengiz Chan. ludobójstwo czy co. O to to Was nie
            podejrzew
            > ałem.
            >
            > Ale mi sukces zabic 10000 ludzi. Potem im robili pogrzeb, czy tylko tak
            > zostawiali dla psow na pozarcie?
            To nie byli ludzie to byli flystynczy znikli z histori w 8 wieku jak dzisaj
            arabstwo
            Pozatym wy chrzycijani nasz tak kochaliscie ze budowaliscie nam obozy na ziemi
            polskie i nie niemieckiej i wasz papiez Pius 12 byl papiezem Tak samo jak ten
            polak Papiez Hamasu !
            • Gość: Fląder Re: Jak juź tu jesteś IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 18:46
              fredzio54 napisał:

>
              > > fredzio54 napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: Fląder napisał(a):
              > > >
              > > > > to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.
              > > > >
              > > > > Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym razem?
              > > > > nie tylko100 rewawa to 10 tysecy i nasz wielki krol Izraela Dawi
              > d jak
              > > o
              > > > bojownik tlukl
              > > > 10000 Filystyncow a Szaul tylko 1000(i byl zazdrosny o Dawida sukcesu
              > )
              > > > To jest fakt ze zyd Izraelski jest najlepszy zolnierz na swiecie !!!
              > amen
              > > Izrae
              > > > l
              > > > Ja tlucze Arabow caly zycie od czasu wypedzenia z polski ale Amerykan
              > i mi
              > > nie
              > > > daja wykonczyc ten swiete obowjozek !!!
              > >
              > > To gorzxe j niż ten Czengiz Chan. ludobójstwo czy co. O to to Was nie
              > podejrzew
              > > ałem.
              > >
              > > Ale mi sukces zabic 10000 ludzi. Potem im robili pogrzeb, czy tylko tak
              > > zostawiali dla psow na pozarcie?
              > To nie byli ludzie to byli flystynczy znikli z histori w 8 wieku jak dzisaj
              > arabstwo
              > Pozatym wy chrzycijani nasz tak kochaliscie ze budowaliscie nam obozy na ziemi
              > polskie i nie niemieckiej i wasz papiez Pius 12 byl papiezem Tak samo jak ten
              > polak Papiez Hamasu !

No to ja wiem ze paież był papiezem, na to nie trzeba byc mądrym, nie?

To mogliscie uwazac, ze inni ludzi to nie sa ludzie?

To ciekawe. Czy to jest gdzues w Bibli opisane?
              • fredzio54 Re: Jak juź tu jesteś 23.06.03, 18:51

> fredzio54 napisał:
                >
                > >
                > > > fredzio54 napisał:
                > > >
                > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a):
                > > > >
                > > > > > to mi wytłumacz Ferdek co to takiego ta rewawa.
                > > > > >
                > > > > > Ze niby zołnierz żydoski moze zabic 100 wrogow za jednym ra
                > zem?
                > > > > > nie tylko100 rewawa to 10 tysecy i nasz wielki krol Izraela
                > Dawi
                > > d jak
                > > > o
                > > > > bojownik tlukl
                > > > > 10000 Filystyncow a Szaul tylko 1000(i byl zazdrosny o Dawida su
                > kcesu
                > > )
                > > > > To jest fakt ze zyd Izraelski jest najlepszy zolnierz na swiecie
                > !!!
                > > amen
                > > > Izrae
                > > > > l
                > > > > Ja tlucze Arabow caly zycie od czasu wypedzenia z polski ale Ame
                > rykan
                > > i mi
                > > > nie
                > > > > daja wykonczyc ten swiete obowjozek !!!
                > > >
                > > > To gorzxe j niż ten Czengiz Chan. ludobójstwo czy co. O to to Was nie
                >
                > > podejrzew
                > > > ałem.
                > > >
                > > > Ale mi sukces zabic 10000 ludzi. Potem im robili pogrzeb, czy tylko t
                > ak
                > > > zostawiali dla psow na pozarcie?
                > > To nie byli ludzie to byli flystynczy znikli z histori w 8 wieku jak dzisa
                > j
                > > arabstwo
                > > Pozatym wy chrzycijani nasz tak kochaliscie ze budowaliscie nam obozy na z
                > iemi
                > > polskie i nie niemieckiej i wasz papiez Pius 12 byl papiezem Tak samo jak
                > ten
                > > polak Papiez Hamasu !
                >
                > W Bibli jest napisena ze goje sa Ludzie tylko Amaleka czeba zniszczyc !!!
                Czlowiek jest Boskie stworzenie czytaj dokladnie Prawo Mojzesza
                kolo gojow w tej epochy bylismy aniolki nawet dzisaj kolo arabskich dzykusow !
                > No to ja wiem ze paież był papiezem, na to nie trzeba byc mądrym, nie?
                >
                > To mogliscie uwazac, ze inni ludzi to nie sa ludzie?
                >
                > To ciekawe. Czy to jest gdzues w Bibli opisane?
                • Gość: Flaąder Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 19:08
                  fredzio54 napisał:

> >
                  > > W Bibli jest napisena ze goje sa Ludzie tylko Amaleka czeba zniszczyc !!!
                  > Czlowiek jest Boskie stworzenie czytaj dokladnie Prawo Mojzesza
                  > kolo gojow w tej epochy bylismy aniolki nawet dzisaj kolo arabskich dzykusow !

A co oni Wam ci Amelokowie zrobili zeby zaraz zniszczyc. Z ludzmi tak nie wolno.

W tej epoce to Wy tez byliscie gojami bo ciagle nic tylko sie modliliscie
                  do węza albo złotycj bożkow i musial Wam to Mojżesz i inni prorocy ciągle wypominać.

Nareszcie Jezus Wam popędził kota i przegnał handlarzy z e światyni. To od tego
                  czsu jak ju7z mielisci oczyszczoną światynie to mogliście na innych popatrzec
                  z góry. Jakby Jezus tego nie zrobił to do dzisiaj byscie w siatyni urzadzali kantor.

To skad ta nienawiś c do tych Amalekotów, bo oni nie byli gorsi od Was, i też
                  im ich Bóg mowił że to ich ziemia. Skąd wiesz, ze ich był gorszy? Moze oni przegrali,
                  ale ten ich Bog na pewno dotąd nie zginąl i nie wiadomo jeszcze jaka karę na Was szykuje.

F.
                  • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 23.06.03, 19:36
                    Gość portalu: Flaąder napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                    >
                    > > >
                    > > > W Bibli jest napisena ze goje sa Ludzie tylko Amaleka czeba zniszczyc
                    > !!!
                    > > Czlowiek jest Boskie stworzenie czytaj dokladnie Prawo Mojzesza
                    > > kolo gojow w tej epochy bylismy aniolki nawet dzisaj kolo arabskich dzykus
                    > ow !
                    >
                    > A co oni Wam ci Amelokowie zrobili zeby zaraz zniszczyc. Z ludzmi tak nie
                    wolno
                    > .
                    >
                    > W tej epoce to Wy tez byliscie gojami bo ciagle nic tylko sie modliliscie
                    > do węza albo złotycj bożkow i musial Wam to Mojżesz i inni prorocy ciągle
                    wypom
                    > inać.
                    >
                    > Nareszcie Jezus Wam popędził kota i przegnał handlarzy z e światyni. To od
                    tego
                    > czsu jak ju7z mielisci oczyszczoną światynie to mogliście na innych popatrzec
                    > z góry. Jakby Jezus tego nie zrobił to do dzisiaj byscie w siatyni urzadzali
                    ka
                    > ntor.
                    >
                    > To skad ta nienawiś c do tych Amalekotów, bo oni nie byli gorsi od Was, i też
                    > im ich Bóg mowił że to ich ziemia. Skąd wiesz, ze ich był gorszy? Moze oni
                    prze
                    > grali,
                    > ale ten ich Bog na pewno dotąd nie zginąl i nie wiadomo jeszcze jaka karę na
                    Wa
                    > s szykuje.
                    >
                    > F.
                    w Pierszej naszej swietosci bilismy nie cale goju, bo goje nam zawsze obrazy
                    i sziksy poslali aby sie od pana boga odwrocic przesto bylo krolewstwo Izrael
                    judea sginelo.
                    Jezus bzdury gadal mam kochac rzyminaow jak siebie , ja juz mam problemy was
                    polakow kochac i jescze rzymianow !!!
                    Wy goje skrzyzowaliscie narod jezusa w auschwitz tereblince i majdanek i
                    chciecie nasz moralnosc nauczyc ? ha ha..
                    Wy goje jestescie dalej pagani u was w kosciele nie ma boga tylko obrazy zloto
                    drzewo ale nie ducha
                    • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 19:43
                      fredzio54 napisał:

> w Pierszej naszej swietosci bilismy nie cale goju, bo goje nam zawsze obrazy
                      > i sziksy poslali aby sie od pana boga odwrocic przesto bylo krolewstwo Izrael
                      > judea sginelo.
                      > Jezus bzdury gadal mam kochac rzyminaow jak siebie , ja juz mam problemy was
                      > polakow kochac i jescze rzymianow !!!

Ty Frerdek juz lepiej nas Polaków nie kochaj, lepiej juz pokochaj tych rzymianów.
                      Tylko uważaj zebys nie zaszedł w ciąze, bo to jurne chłopaki.

> Wy goje skrzyzowaliscie narod jezusa w auschwitz tereblince i majdanek i
                      > chciecie nasz moralnosc nauczyc ? ha ha..

Trzeba też pamietać o Dachau, Gros Rozen, Buchenwaldzie i Stuthof.

A dlaczego mówisz naród Jezusa jak zescie sami sie od niego odwrócili.
                      Woleliscie od niego tego zbója jakiegoś, nie?

Zeby dalej robił te rewawe to zabijanie Amalekotów na pęczki?

Bo Jezus nie chciał nikogo zabijacć.
                      • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 23.06.03, 19:54

> fredzio54 napisał:
                        >
                        > > w Pierszej naszej swietosci bilismy nie cale goju, bo goje nam zawsze obra
                        > zy
                        > > i sziksy poslali aby sie od pana boga odwrocic przesto bylo krolewstwo Izr
                        > ael
                        > > judea sginelo.
                        > > Jezus bzdury gadal mam kochac rzyminaow jak siebie , ja juz mam problemy w
                        > as
                        > > polakow kochac i jescze rzymianow !!!
                        >
                        > Ty Frerdek juz lepiej nas Polaków nie kochaj, lepiej juz pokochaj tych
                        rzymianó
                        > w.
                        > Tylko uważaj zebys nie zaszedł w ciąze, bo to jurne chłopaki.
                        >
                        >
                        > > Wy goje skrzyzowaliscie narod jezusa w auschwitz tereblince i majdanek i
                        > > chciecie nasz moralnosc nauczyc ? ha ha..
                        >
                        > Trzeba też pamietać o Dachau, Gros Rozen, Buchenwaldzie i Stuthof.
                        >
                        > A dlaczego mówisz naród Jezusa jak zescie sami sie od niego odwrócili.
                        > Woleliscie od niego tego zbója jakiegoś, nie?
                        Jezus z Nazaretu umar jak Zyd nie jako chrzycijan, on jest jeden z nasu co
                        cudowna kariera zrobil on jest nasz bog nasz zyd i my jego narod.
                        >
                        > Zeby dalej robił te rewawe to zabijanie Amalekotów na pęczki?
                        Amelecy byli Narod co Izraelitow 40 lat mordowal bodobno jak nasi arabstwo
                        nowe Amelcy sa Niemcy
                        >
                        > Bo Jezus nie chciał nikogo zabijacć.
                        Jezus byl biedak nie udalo mu sie rzymian z swietej ziemi wypedzic szkoda !
                        • Gość: Flląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 20:28
                          fredzio54 napisał:

>
                          > > fredzio54 napisał:
                          > >
                          > > > w Pierszej naszej swietosci bilismy nie cale goju, bo goje nam zawsze
                          > obra
                          > > zy
                          > > > i sziksy poslali aby sie od pana boga odwrocic przesto bylo krolewstw
                          > o Izr
                          > > ael
                          > > > judea sginelo.
                          > > > Jezus bzdury gadal mam kochac rzyminaow jak siebie , ja juz mam probl
                          > emy w
                          > > as
                          > > > polakow kochac i jescze rzymianow !!!
                          > >
                          > > Ty Frerdek juz lepiej nas Polaków nie kochaj, lepiej juz pokochaj tych
                          > rzymianó
                          > > w.
                          > > Tylko uważaj zebys nie zaszedł w ciąze, bo to jurne chłopaki.
                          > >
                          > >
                          > > > Wy goje skrzyzowaliscie narod jezusa w auschwitz tereblince i majdane
                          > k i
                          > > > chciecie nasz moralnosc nauczyc ? ha ha..
                          > >
                          > > Trzeba też pamietać o Dachau, Gros Rozen, Buchenwaldzie i Stuthof.
                          > >
                          > > A dlaczego mówisz naród Jezusa jak zescie sami sie od niego odwrócili.
                          > > Woleliscie od niego tego zbója jakiegoś, nie?
                          > Jezus z Nazaretu umar jak Zyd nie jako chrzycijan,

Jak nie jak chrześcijanin, przeciz od niego chrześcijanstwo sie
                          zaczeło. On był pierwszy.

on jest jeden z nasu co
                          > cudowna kariera zrobil on jest nasz bog

Jak jest Wasz to piszdużą litera - Bóg.

nasz zyd i my jego narod.

To wy już jestesście chrześcijanie? Pierwsze słysze.

> >
                          > > Zeby dalej robił te rewawe to zabijanie Amalekotów na pęczki?
                          > Amelecy byli Narod co Izraelitow 40 lat mordowal bodobno jak nasi arabstwo
                          > nowe Amelcy sa Niemcy
                          > >
                          > > Bo Jezus nie chciał nikogo zabijacć.
                          > Jezus byl biedak nie udalo mu sie rzymian z swietej ziemi wypedzic szkoda !

On nikogo nie chcial wypedzxac, tylko wypedzic z ludzi to wariactwo wzajemnego zabijania,
                          i dlatego Jego osądzili i ukrzyzowali.
                          • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 24.06.03, 11:22
                            Gość portalu: Flląder napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                            >
                            > >
                            > > > fredzio54 napisał:
                            > > >
                            > > > > w Pierszej naszej swietosci bilismy nie cale goju, bo goje nam z
                            > awsze
                            > > obra
                            > > > zy
                            > > > > i sziksy poslali aby sie od pana boga odwrocic przesto bylo krol
                            > ewstw
                            > > o Izr
                            > > > ael
                            > > > > judea sginelo.
                            > > > > Jezus bzdury gadal mam kochac rzyminaow jak siebie , ja juz mam
                            > probl
                            > > emy w
                            > > > as
                            > > > > polakow kochac i jescze rzymianow !!!
                            > > >
                            > > > Ty Frerdek juz lepiej nas Polaków nie kochaj, lepiej juz pokochaj tyc
                            > h
                            > > rzymianó
                            > > > w.
                            > > > Tylko uważaj zebys nie zaszedł w ciąze, bo to jurne chłopaki.
                            > > >
                            > > >
                            > > > > Wy goje skrzyzowaliscie narod jezusa w auschwitz tereblince i ma
                            > jdane
                            > > k i
                            > > > > chciecie nasz moralnosc nauczyc ? ha ha..
                            > > >
                            > > > Trzeba też pamietać o Dachau, Gros Rozen, Buchenwaldzie i Stuthof.
                            > > >
                            > > > A dlaczego mówisz naród Jezusa jak zescie sami sie od niego odwrócili
                            > .
                            > > > Woleliscie od niego tego zbója jakiegoś, nie?
                            > > Jezus z Nazaretu umar jak Zyd nie jako chrzycijan,
                            >
                            >
                            > Jak nie jak chrześcijanin, przeciz od niego chrześcijanstwo sie
                            > zaczeło. On był pierwszy.
                            >
                            > on jest jeden z nasu co
                            > > cudowna kariera zrobil on jest nasz bog
                            >
                            >
                            > Jak jest Wasz to piszdużą litera - Bóg.
                            >
                            > nasz zyd i my jego narod.
                            >
                            >
                            > To wy już jestesście chrześcijanie? Pierwsze słysze.
                            >
                            > > >
                            > > > Zeby dalej robił te rewawe to zabijanie Amalekotów na pęczki?
                            > > Amelecy byli Narod co Izraelitow 40 lat mordowal bodobno jak nasi arabstwo
                            > > nowe Amelcy sa Niemcy
                            > > >
                            > > > Bo Jezus nie chciał nikogo zabijacć.
                            > > Jezus byl biedak nie udalo mu sie rzymian z swietej ziemi wypedzic szkoda
                            > !
                            >
                            > On nikogo nie chcial wypedzxac, tylko wypedzic z ludzi to wariactwo
                            wzajemnego
                            > zabijania,
                            > i dlatego Jego osądzili i ukrzyzowali.
                            ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole zostac Zydem i
                            napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd wasz Bog
                            to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wlasnej studni
                            • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 18:43
                              fredzio54 napisał:

> ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole zostac Zydem i
                              > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd wasz Bog
                              > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wlasnej studni

Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem. Był już Czlowiekiem.
                              I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż człowiekiem.

I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi ekiem.
                              Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zrobić dla nich i dla pokoju.

Amen.

Amen.
                              • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 24.06.03, 19:01

> fredzio54 napisał:
                                >
                                > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole zostac Zydem i
                                > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd wasz Bog
                                > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wlasnej studni
                                >
                                > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem. Był już
                                Czlowiekie
                                > m.
                                > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż człowiekiem.
                                >
                                > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi ekiem.
                                > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zrobić dla nich i dla
                                p
                                > okoju.
                                >
                                > Amen.
                                >
                                > Amen.

Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzilscie z polski a
                                wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze byc ladny jak goje
                                akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to araby maja nafte a
                                my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka
                                • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:14
                                  fredzio54 napisał:

>
                                  > > fredzio54 napisał:
                                  > >
                                  > > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole zostac Zyd
                                  > em i
                                  > > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd wasz Bog
                                  > > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wlasnej studn
                                  > i
                                  > >
                                  > > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem. Był już
                                  > Czlowiekie
                                  > > m.
                                  > > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż człowiekiem.
                                  > >
                                  > > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi ekiem.
                                  > > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zrobić dla nich i
                                  > dla
                                  > p
                                  > > okoju.
                                  > >
                                  > > Amen.
                                  > >
                                  > > Amen.
                                  >
                                  > Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzilscie z polski a
                                  > wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze byc ladny jak goje
                                  > akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to araby maja nafte a
                                  > my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka

A Ty żyj sobie, mnie to nie prszeszkadza. Jeszcze Ci pomogę. Jak sie spo tkamy to Cie wezme na śliwowice,
                                  zobaczymy, kto pierwszy bedzie puszczał pawia pod stołem. Abys tylko przez ten swoj cug i szwung
                                  do zabijania nie burzyl pokoju na świecie. Bo ta Wasza rewawa to jest cos o czym ja nawt nie przypuszczalem,
                                  że może itniec na świecie. Aha - a do achlaju jeszcze zaprosze jednego znajomego muzułmanina z Afganistanu.
                                  Człowieku, on dopiero ma łeb. A jak umie przeklinac, to sie słucha jak poezje mickiewicza albo inneg o Tuwima.

• fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 24.06.03, 19:35

> fredzio54 napisał:
                                    >
                                    > >
                                    > > > fredzio54 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole zosta
                                    > c Zyd
                                    > > em i
                                    > > > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd wasz
                                    > Bog
                                    > > > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wlasnej
                                    > studn
                                    > > i
                                    > > >
                                    > > > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem. Był już
                                    > > Czlowiekie
                                    > > > m.
                                    > > > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż człowieki
                                    > em.
                                    > > >
                                    > > > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi ekiem.
                                    > > > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zrobić dla ni
                                    > ch i
                                    > > dla
                                    > > p
                                    > > > okoju.
                                    > > >
                                    > > > Amen.
                                    > > >
                                    > > > Amen.
                                    > >
                                    > > Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzilscie z polski
                                    > a
                                    > > wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze byc ladny jak go
                                    > je
                                    > > akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to araby maja naft
                                    > e a
                                    > > my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka
                                    >
                                    >
                                    > A Ty żyj sobie, mnie to nie prszeszkadza. Jeszcze Ci pomogę. Jak sie spo
                                    tkamy
                                    > to Cie wezme na śliwowice,
                                    > zobaczymy, kto pierwszy bedzie puszczał pawia pod stołem. Abys tylko przez
                                    ten
                                    > swoj cug i szwung
                                    > do zabijania nie burzyl pokoju na świecie. Bo ta Wasza rewawa to jest cos o
                                    cz
                                    > ym ja nawt nie przypuszczalem,
                                    > że może itniec na świecie. Aha - a do achlaju jeszcze zaprosze jednego
                                    znajomeg
                                    > o muzułmanina z Afganistanu.
                                    > Człowieku, on dopiero ma łeb. A jak umie przeklinac, to sie słucha jak poezje
                                    m
                                    > ickiewicza albo inneg o Tuwima.
                                    >
                                    Moj drogi czy twoj Achmed z afganistanu chla to w takim tworzystwie z
                                    Muzelmanem nie bede siedzial pozatym muzelamni maja zwyczaj gwalcic opce kobiet
                                    uwazaj na swoja
                                    • Gość: zbalansowany Re: Żal mi Amelokotów IP: 61.68.205.* 24.06.03, 19:47
                                      Fredzio, z jakiego miastapiszesz (jezeli to nie tajemnica wojskowa) ?
                                      • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:52
                                        Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

> Fredzio, z jakiego miastapiszesz (jezeli to nie tajemnica wojskowa) ?

Ferdek, on to pisze z niemiec, on tam pracuje dla chleba i szkopom się przymila.
                                      • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 25.06.03, 12:16
                                        Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

> Fredzio, z jakiego miastapiszesz (jezeli to nie tajemnica wojskowa) ?
                                        Z Natani
                                    • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:50
                                      fredzio54 napisał:

>
                                      > > fredzio54 napisał:
                                      > >
                                      > > >
                                      > > > > fredzio54 napisał:
                                      > > > >
                                      > > > > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde wole
                                      > zosta
                                      > > c Zyd
                                      > > > em i
                                      > > > > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz Zyd
                                      > wasz
                                      > > Bog
                                      > > > > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do waszej wla
                                      > snej
                                      > > studn
                                      > > > i
                                      > > > >
                                      > > > > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem. Był
                                      > już
                                      > > > Czlowiekie
                                      > > > > m.
                                      > > > > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż czło
                                      > wieki
                                      > > em.
                                      > > > >
                                      > > > > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi ekie
                                      > m.
                                      > > > > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zrobić d
                                      > la ni
                                      > > ch i
                                      > > > dla
                                      > > > p
                                      > > > > okoju.
                                      > > > >
                                      > > > > Amen.
                                      > > > >
                                      > > > > Amen.
                                      > > >
                                      > > > Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzilscie z po
                                      > lski
                                      > > a
                                      > > > wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze byc ladny j
                                      > ak go
                                      > > je
                                      > > > akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to araby maja
                                      > naft
                                      > > e a
                                      > > > my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka
                                      > >
                                      > >
                                      > > A Ty żyj sobie, mnie to nie prszeszkadza. Jeszcze Ci pomogę. Jak sie spo
                                      > tkamy
                                      > > to Cie wezme na śliwowice,
                                      > > zobaczymy, kto pierwszy bedzie puszczał pawia pod stołem. Abys tylko przez
                                      >
                                      > ten
                                      > > swoj cug i szwung
                                      > > do zabijania nie burzyl pokoju na świecie. Bo ta Wasza rewawa to jest cos
                                      > o
                                      > cz
                                      > > ym ja nawt nie przypuszczalem,
                                      > > że może itniec na świecie. Aha - a do achlaju jeszcze zaprosze jednego
                                      > znajomeg
                                      > > o muzułmanina z Afganistanu.
                                      > > Człowieku, on dopiero ma łeb. A jak umie przeklinac, to sie słucha jak poe
                                      > zje
                                      > m
                                      > > ickiewicza albo inneg o Tuwima.
                                      > >
                                      > Moj drogi czy twoj Achmed z afganistanu chla to w takim tworzystwie z
                                      > Muzelmanem nie bede siedzial pozatym muzelamni maja zwyczaj gwalcic opce kobiet
                                      >
                                      > uwazaj na swoja

Tchórzysz, Ferdek? On ma ponad 2m to Ciebie z nim zmierze. Mówi że jest Achmadija anie szyita czy sunnita.
                                      Z wysokich gór w Pamirze. Ja też nie ulomek to w trójke rozprowadzimy cały lokal. I tego, moze zaczniemy
                                      nareszcie poslko-muzulmańsko-żydowską mape drogową.
                                      • Gość: Fląder Re: Żal mi Amelokotów IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:56

> fredzio54 napisał:
                                        >
                                        > >
                                        > > > fredzio54 napisał:
                                        > > >
                                        > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a):
                                        > > > >
                                        > > > > > fredzio54 napisał:
                                        > > > > >
                                        > > > > > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na prawde
                                        > wole
                                        > > zosta
                                        > > > c Zyd
                                        > > > > em i
                                        > > > > > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal ! Nasz
                                        > Zyd
                                        > > wasz
                                        > > > Bog
                                        > > > > > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do wasze
                                        > j wla
                                        > > snej
                                        > > > studn
                                        > > > > i
                                        > > > > >
                                        > > > > > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być Żudem
                                        > . Był
                                        > > już
                                        > > > > Czlowiekie
                                        > > > > > m.
                                        > > > > > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem, bądż
                                        > czło
                                        > > wieki
                                        > > > em.
                                        > > > > >
                                        > > > > > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był człowi
                                        > ekie
                                        > > m.
                                        > > > > > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możesz zro
                                        > bić d
                                        > > la ni
                                        > > > ch i
                                        > > > > dla
                                        > > > > p
                                        > > > > > okoju.
                                        > > > > >
                                        > > > > > Amen.
                                        > > > > >
                                        > > > > > Amen.
                                        > > > >
                                        > > > > Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzilscie
                                        > z po
                                        > > lski
                                        > > > a
                                        > > > > wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze byc la
                                        > dny j
                                        > > ak go
                                        > > > je
                                        > > > > akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to araby
                                        > maja
                                        > > naft
                                        > > > e a
                                        > > > > my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka
                                        > > >
                                        > > >
                                        > > > A Ty żyj sobie, mnie to nie prszeszkadza. Jeszcze Ci pomogę. Jak sie
                                        > spo
                                        > > tkamy
                                        > > > to Cie wezme na śliwowice,
                                        > > > zobaczymy, kto pierwszy bedzie puszczał pawia pod stołem. Abys tylko
                                        > przez
                                        > >
                                        > > ten
                                        > > > swoj cug i szwung
                                        > > > do zabijania nie burzyl pokoju na świecie. Bo ta Wasza rewawa to jest
                                        > cos
                                        > > o
                                        > > cz
                                        > > > ym ja nawt nie przypuszczalem,
                                        > > > że może itniec na świecie. Aha - a do achlaju jeszcze zaprosze jedneg
                                        > o
                                        > > znajomeg
                                        > > > o muzułmanina z Afganistanu.
                                        > > > Człowieku, on dopiero ma łeb. A jak umie przeklinac, to sie słucha ja
                                        > k poe
                                        > > zje
                                        > > m
                                        > > > ickiewicza albo inneg o Tuwima.
                                        > > >
                                        > > Moj drogi czy twoj Achmed z afganistanu chla to w takim tworzystwie z
                                        > > Muzelmanem nie bede siedzial pozatym muzelamni maja zwyczaj gwalcic opce k
                                        > obiet
                                        > >
                                        > > uwazaj na swoja
                                        >
                                        > Tchórzysz, Ferdek? On ma ponad 2m to Ciebie z nim zmierze. Mówi że jest Achmadi
                                        > ja anie szyita czy sunnita.
                                        > Z wysokich gór w Pamirze. Ja też nie ulomek to w trójke rozprowadzimy cały lok
                                        > al. I tego, moze zaczniemy
                                        > nareszcie poslko-muzulmańsko-żydowską mape drogową.

Acha, żebyś tylko przy śliwowicy nie wygadywał glupot jak tutaj. Bo tem mój znajomy to honorowy gość i jakby co,
                                        to potrafi przylozyc. Już go w akcji widziałem, to uważaj.
                                        • fredzio54 Re: Żal mi Amelokotów 25.06.03, 12:19

>
                                          > > fredzio54 napisał:
                                          > >
                                          > > >
                                          > > > > fredzio54 napisał:
                                          > > > >
                                          > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a):
                                          > > > > >
                                          > > > > > > fredzio54 napisał:
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > > ja ja pacze sie na milosci chrzecijanska to na pr
                                          > awde
                                          > > wole
                                          > > > zosta
                                          > > > > c Zyd
                                          > > > > > em i
                                          > > > > > > > napewno ten z Nazaretu tez bylby tak zdecydowal !
                                          > Nasz
                                          > > Zyd
                                          > > > wasz
                                          > > > > Bog
                                          > > > > > > > to dlaczego goje jestesci antysemici pluiecje do
                                          > wasze
                                          > > j wla
                                          > > > snej
                                          > > > > studn
                                          > > > > > i
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > Wlaśnie niczego nie rozumiesz, bo On juz przestał być
                                          > Żudem
                                          > > . Był
                                          > > > już
                                          > > > > > Czlowiekie
                                          > > > > > > m.
                                          > > > > > > I to jest jego nauka. Przestań być Żydem czy Polakiem,
                                          > bądż
                                          > > czło
                                          > > > wieki
                                          > > > > em.
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > I ty Ferdek też p[omyśl. Może jeszcze czas zebys był c
                                          > złowi
                                          > > ekie
                                          > > > m.
                                          > > > > > > Nie gadaj o xaBIJANIU Amalekotów tylko o tym co możes
                                          > z zro
                                          > > bić d
                                          > > > la ni
                                          > > > > ch i
                                          > > > > > dla
                                          > > > > > p
                                          > > > > > > okoju.
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > Amen.
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > Amen.
                                          > > > > >
                                          > > > > > Wy goje nie dacie nam w spokoju i w pokuju zyc mnie wypedzi
                                          > lscie
                                          > > z po
                                          > > > lski
                                          > > > > a
                                          > > > > > wasza raby chca mnie znowu do polski wypedzic, swiat moze b
                                          > yc la
                                          > > dny j
                                          > > > ak go
                                          > > > > je
                                          > > > > > akceptuja nas i dadza nam prawo zyc pod sloncem jak nie to
                                          > araby
                                          > > maja
                                          > > > naft
                                          > > > > e a
                                          > > > > > my zapalki, bede dalej wojowal az do ostaniego amaleka
                                          > > > >
                                          > > > >
                                          > > > > A Ty żyj sobie, mnie to nie prszeszkadza. Jeszcze Ci pomogę. Jak
                                          > sie
                                          > > spo
                                          > > > tkamy
                                          > > > > to Cie wezme na śliwowice,
                                          > > > > zobaczymy, kto pierwszy bedzie puszczał pawia pod stołem. Abys t
                                          > ylko
                                          > > przez
                                          > > >
                                          > > > ten
                                          > > > > swoj cug i szwung
                                          > > > > do zabijania nie burzyl pokoju na świecie. Bo ta Wasza rewawa to
                                          > jest
                                          > > cos
                                          > > > o
                                          > > > cz
                                          > > > > ym ja nawt nie przypuszczalem,
                                          > > > > że może itniec na świecie. Aha - a do achlaju jeszcze zaprosze j
                                          > edneg
                                          > > o
                                          > > > znajomeg
                                          > > > > o muzułmanina z Afganistanu.
                                          > > > > Człowieku, on dopiero ma łeb. A jak umie przeklinac, to sie słuc
                                          > ha ja
                                          > > k poe
                                          > > > zje
                                          > > > m
                                          > > > > ickiewicza albo inneg o Tuwima.
                                          > > > >
                                          > > > Moj drogi czy twoj Achmed z afganistanu chla to w takim tworzystwie z
                                          >
                                          > > > Muzelmanem nie bede siedzial pozatym muzelamni maja zwyczaj gwalcic o
                                          > pce k
                                          > > obiet
                                          > > >
                                          > > > uwazaj na swoja
                                          > >
                                          > > Tchórzysz, Ferdek? On ma ponad 2m to Ciebie z nim zmierze. Mówi że jest Ac
                                          > hmadi
                                          > > ja anie szyita czy sunnita.
                                          > > Z wysokich gór w Pamirze. Ja też nie ulomek to w trójke rozprowadzimy cał
                                          > y lok
                                          > > al. I tego, moze zaczniemy
                                          > > nareszcie poslko-muzulmańsko-żydowską mape drogową.
                                          >
                                          > Acha, żebyś tylko przy śliwowicy nie wygadywał glupot jak tutaj. Bo tem mój
                                          zna
                                          > jomy to honorowy gość i jakby co,
                                          > to potrafi przylozyc. Już go w akcji widziałem, to uważaj.
                                          Ja sie Arabow Muzelmanow nie boje nawet ze kolo niego 7 cm niski jestem znim
                                          napewno jest strach wodke chlac bo jak zawsze wsadza ci noz w plecy, takie oni
                                          sa bo muchamd byl taki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka