Dodaj do ulubionych

Administrator: czy mozna uparzadkowac to forum?

IP: 12.224.110.* 09.12.01, 01:20
Rozumiem wolnosc slowa i caly ten nonsens, ale czy nie mozesz pan powywalac
wszystkie watki ktore nie maja nic wspolnego z tematem tego forum, czyli
dyskusji na temat sytuacji swiatowej?
To forum to zwykly rynsztok, i jesli pan nie zainterweniujesz, to forum to,
jako zwykly pijacki belkot, stanie sie tylko marnotrawieniem zasobow serwera.
Straci przez to caly swoj sens.
Domagam sie zdecydowanej interwencji.

Pozdrowienia
Swiatlo
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Administrator: czy mozna uparzadkowac to forum? IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 01:46
      Gość portalu: Swiatlo napisał(a):

> Rozumiem wolnosc slowa i caly ten nonsens, ale czy nie mozesz pan powywalac
      > wszystkie watki ktore nie maja nic wspolnego z tematem tego forum, czyli
      > dyskusji na temat sytuacji swiatowej?
      > To forum to zwykly rynsztok, i jesli pan nie zainterweniujesz, to forum to,
      > jako zwykly pijacki belkot, stanie sie tylko marnotrawieniem zasobow serwera.
      > Straci przez to caly swoj sens.
      > Domagam sie zdecydowanej interwencji.
      >
      > Pozdrowienia
      > Swiatlo

ja tesz te warjaty szwiniaki co siem wyrarzaja nieh tu nie piszom wiencej,one
      siem nie znajom na potylice ze swiata calego
      • Gość: UCho CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? IP: *.cm-upc.chello.se 09.12.01, 02:00
        aLe NooooooooooooooooS ! ! !
        • quickly Re: CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? 10.12.01, 02:23
          • quickly Swiatlo, grzeszniku, modl sie o swoja dusze! 10.12.01, 02:32
            Zapomniales zakonczyc swojego wpisu, tradycyjnym:
            PIES JEBAL AMERYKE.
            A tak poza tym, to cie jeszcze zaden Arab nie odstrzelil za te wszystkie
            bluznierstwa, ktore tu wypisywales?
            • Gość: jd Re: Swiatlo, grzeszniku, modl sie o swoja dusze! IP: *.proxy.aol.com 10.12.01, 07:04
              quickly napisał(a):

> Zapomniales zakonczyc swojego wpisu, tradycyjnym:
              > PIES JEBAL AMERYKE.
              > A tak poza tym, to cie jeszcze zaden Arab nie odstrzelil za te wszystkie
              > bluznierstwa, ktore tu wypisywales?
              quickly ty cwelu gumowy to znowu ty , co chcesz od pieknej i cudownej Ameryki ,
              wizy ci huju nie dali ;DOBRZE!!!!, konsul od razu poczol ze smierdzisz gnojem i
              ze sloma wystaje ci z gumiorow FUCK YOU BITCH!!!
              • Gość: jd Re: Swiatlo, grzeszniku, modl sie o swoja dusze! IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 07:06
                Gość portalu: jd napisał(a):

> quickly napisał(a):
                >
                > > Zapomniales zakonczyc swojego wpisu, tradycyjnym:
                > > PIES JEBAL AMERYKE.
                > > A tak poza tym, to cie jeszcze zaden Arab nie odstrzelil za te wszystkie
                > > bluznierstwa, ktore tu wypisywales?
                > quickly ty cwelu gumowy to znowu ty , co chcesz od pieknej i cudownej Ameryki ,
                >
                > wizy ci huju nie dali ;DOBRZE!!!!, konsul od razu poczol ze smierdzisz gnojem
                > i
                > ze sloma wystaje ci z gumiorow FUCK YOU
                BITCH!!!
                Quickly ty cwelu gumowy!!!

• Gość: anty FORUM> JAK GOJ Z GUDŁAJEM IP: *.slupsk.tpnet.pl 10.12.01, 15:05
    • Gość: anty FORUM>DEBILE Z HAMERYKI IP: *.slupsk.tpnet.pl 10.12.01, 15:08
      • quickly_to_kutas Happy Kwanzaa, anty!!! 10.12.01, 17:44
    • Gość: anty FORUM>IZRAEL RULEZZZ IP: *.slupsk.tpnet.pl 10.12.01, 15:29
      Może 3 nowe propozycje by coś dały. Z drugiej strony chociaż na KRAJ się nie
      pchają - tyle dobrego.
      Pozdr anty
      • Gość: jojo anty IP: *.proxy.aol.com 10.12.01, 23:56
        TO HUJ
    • Gość: Liberty Liberty odpowiada...... IP: *.tnt4.minneapolis.mn.da.uu.net 10.12.01, 16:54

>
      > Pozdrowienia
      > Swiatlo

Wolnosc slowa nie jest nonsensem. A co sie tyczy wulgaryzmow na forum to
      zyczylbym sobie to samo ale obawiam sie ze nasze zyczenia sie nie szybko
      spelnia bo jak podaje dzisiejsza GW: "Polska przoduje w zachorowaniach na
      wściekliznę"

Pozdrawiam
      Liberty
      • Gość: Swiatlo Re: Liberty odpowiada...... IP: *.easypower.com 10.12.01, 19:37
        Gość portalu: Liberty napisał(a):

> Gość portalu: Swiatlo napisał(a):
        >
        > > Rozumiem wolnosc slowa i caly ten nonsens, ale czy nie mozesz pan powywala
        > c
        > > wszystkie watki ktore nie maja nic wspolnego z tematem tego forum, czyli
        > > dyskusji na temat sytuacji swiatowej?
        > > To forum to zwykly rynsztok, i jesli pan nie zainterweniujesz, to forum to
        > ,
        > > jako zwykly pijacki belkot, stanie sie tylko marnotrawieniem zasobow serwe
        > ra.
        > > Straci przez to caly swoj sens.
        > > Domagam sie zdecydowanej interwencji.
        > >
        > > Pozdrowienia
        > > Swiatlo
        >
        > Wolnosc slowa nie jest nonsensem. A co sie tyczy wulgaryzmow na forum to
        > zyczylbym sobie to samo ale obawiam sie ze nasze zyczenia sie nie szybko
        > spelnia bo jak podaje dzisiejsza GW: "Polska przoduje w zachorowaniach na
        > wściekliznę"
        >
        > Pozdrawiam
        > Liberty

Wszystko jedno, niech juz beda te wulgaryzmy, ale niech pod tymi wulgaryzmami
        bedzie przynajmniej jakakolwiek tresc. Niech ci ludzie cos konkretnego mowia!
        Tymczasem wiekszosc postow to klasyczny belkot jaki sie wydaje przy zadlawieniu
        wlasnymi rzygowinami, gdzie nawet przy najlepszej woli nie mozna wylowic
        najmniejszej nawet tresci.
        Rozumiem ze takie indywidua jak Quickly beda dalej sie trollowaly na tym forum,
        ale jestem w stanie to jeszcze stolerowac. Trolle zdazaja sie nawet na
        najbardziej szanujacych sie forach dyskusyjnych. Jakkolwiek bezsensowne i
        denerwujace jest gledzenie Quicklego, to jednak jest to na temat. Jednak
        wiekszosc innych postow to wlasnie jakies niezartykulowane walenie w klawiature w
        sposob calkowicie losowy, jakby jakies malpy dostaly nagle dostep do komputera.
        Byc moze kiedys te malpy zewoluja do czlekoksztaltnych, jednak do tego czasu to
        forum bedzie kompletnie bezuzyteczne. Czy tego Michnika naprawde stac na to, aby
        tak marnotrawic swoje dyski?

Pozdrowienia
        Swiatlo
        • quickly Swiatelko 10.12.01, 22:59
          "...Jakkolwiek bezsensowne i denerwujace jest gledzenie Quicklego..." -
          • Gość: Paul Kangurek IP: 208.130.53.* 10.12.01, 23:41
            quickly napisał(a):

> "...Jakkolwiek bezsensowne i denerwujace jest gledzenie Quicklego..." -
            • quickly Re: Kangurek - dla Paul 11.12.01, 00:06
              Nie, nie mowili mi w zadnym domu dziecka, ze mi ZAZDROSZCZA, bo ja przewaznie
              garowalem w poprawczkach, az do czasu jak mnie przeniesli do Wronek.

No dobra ja tam sie na ciebie nie gniewam za "dziwnego". Tutaj tez jestem wsrod
              swoich. Przeciez to "wyspa skazancow", no nie? Nie ma sie czego wstydzic!

• Gość: Paul Re: Kangurek - dla Paul IP: 208.130.53.* 11.12.01, 18:36
                quickly napisał(a):

> Nie, nie mowili mi w zadnym domu dziecka, ze mi ZAZDROSZCZA, bo ja przewaznie
                > garowalem w poprawczkach, az do czasu jak mnie przeniesli do Wronek.
                >
                > No dobra ja tam sie na ciebie nie gniewam za "dziwnego". Tutaj tez jestem wsrod
                >
                > swoich. Przeciez to "wyspa skazancow", no nie? Nie ma sie czego wstydzic!
                Gdzie wyspa, to wyspa, drogi quickly. Jasli masz na mysli ten swoj smieszny
                kontynencik, to masz racje. Pozdrowienia od kumpla z Wronek.

• Gość: Swiatlo Re: Swiatelko IP: *.easypower.com 10.12.01, 23:44
            quickly napisał(a):

• Gość: jojo Re: Swiatelko IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:03
            quickly napisał(a):

• Gość: jojo Re: Liberty odpowiada...... IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:01

> Gość portalu: Liberty napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Swiatlo napisał(a):
          > >
          > > > Rozumiem wolnosc slowa i caly ten nonsens, ale czy nie mozesz pan pow
          > ywala
          > > c
          > > > wszystkie watki ktore nie maja nic wspolnego z tematem tego forum, cz
          > yli
          > > > dyskusji na temat sytuacji swiatowej?
          > > > To forum to zwykly rynsztok, i jesli pan nie zainterweniujesz, to for
          > um to
          > > ,
          > > > jako zwykly pijacki belkot, stanie sie tylko marnotrawieniem zasobow
          > serwe
          > > ra.
          > > > Straci przez to caly swoj sens.
          > > > Domagam sie zdecydowanej interwencji.
          > > >
          > > > Pozdrowienia
          > > > Swiatlo
          > >
          > > Wolnosc slowa nie jest nonsensem. A co sie tyczy wulgaryzmow na forum to
          > > zyczylbym sobie to samo ale obawiam sie ze nasze zyczenia sie nie szybko
          > > spelnia bo jak podaje dzisiejsza GW: "Polska przoduje w zachorowaniach na
          > > wściekliznę"
          > >
          > > Pozdrawiam
          > > Liberty
          >
          > Wszystko jedno, niech juz beda te wulgaryzmy, ale niech pod tymi wulgaryzmami
          > bedzie przynajmniej jakakolwiek tresc. Niech ci ludzie cos konkretnego mowia!
          > Tymczasem wiekszosc postow to klasyczny belkot jaki sie wydaje przy zadlawieniu
          >
          > wlasnymi rzygowinami, gdzie nawet przy najlepszej woli nie mozna wylowic
          > najmniejszej nawet tresci.
          > Rozumiem ze takie indywidua jak Quickly beda dalej sie trollowaly na tym forum,
          >
          > ale jestem w stanie to jeszcze stolerowac. Trolle zdazaja sie nawet na
          > najbardziej szanujacych sie forach dyskusyjnych. Jakkolwiek bezsensowne i
          > denerwujace jest gledzenie Quicklego, to jednak jest to na temat. Jednak
          > wiekszosc innych postow to wlasnie jakies niezartykulowane walenie w klawiature
          > w
          > sposob calkowicie losowy, jakby jakies malpy dostaly nagle dostep do komputera.
          >
          > Byc moze kiedys te malpy zewoluja do czlekoksztaltnych, jednak do tego czasu to
          >
          > forum bedzie kompletnie bezuzyteczne. Czy tego Michnika naprawde stac na to, ab
          > y
          > tak marnotrawic swoje dyski?
          >
          > Pozdrowienia
          > Swiatlo

no wlasznie te szwiniaki to w koryto mogom mordy wlorzycz a nie totaj siem
          wyrarzacz jak szwiniaki z hlewuw jakis
          • quickly Egon (vel. chujo-jojo), ty psi chuju 11.12.01, 00:16
            Ty kurwa smieciu, chuju przegnity, nawet nie masz krzty honoru, zeby zachowac
            swoj pierwotny nik.

A tak poza tym co slychac, drogi przyjacielu? Zimno w Stanch, co? Jajeczka
            marzna, he,he!!! Widzisz, tutaj u nas jest teraz pelnia lata. Zreszta lato
            tutaj jest caly rok. Ale teraz jest jego bardziej ekscytujaca czesc. W
            niedziele bylem na plazy. Jakie towary!!! Egon, swinski ryju, nawet ty, z tym
            twoim zgnitym bys sie podniecil!!!
            • quickly Re: Swiatelko 11.12.01, 00:23
              No jaka tam ewolucja? Przeciez na tym forum mozna tylko zglupiec. No wez
              takiego, chujo-jojo Egona, w celu maskowania sie, nawet na Zydow zaczal brzydko
              mowic!!! (Chociaz on sam jest Zydem!). Na swoich zaczal kutasami rzucac! Taki
              przewrotnik! Co innego ja. Moje najciezsze przeklenstwo, jak zapewne wiesz, to
              conajwyzej "o jejku", ale ta kreatura, amerykanska niedojebana kanalia, Egon,
              nie ma umiaru.

Ludzie, na co sie ten swiat stacza!!!
              • Gość: jd Re: Swiatelko IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 07:07
                Quickly ty cwelu gumowy zjedz moj chuj!!!
                • quickly Re: Swiatelko 11.12.01, 07:44
                  Egon, zydeczku parchaty, zapomniales polskiego?

Egon czyli jd napisal:
                  "Quickly ty cwelu gumowy zjedz moj chuj!!!"
                  No nie, ja tam twojego gumowego chuja jesc nie bede. Zreszta koszerny chociaz
                  ten twoj gumowy chuj?
                  • Gość: jd Re: Swiatelko IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 07:47
                    quickly napisał(a):

> Egon, zydeczku parchaty, zapomniales polskiego?
                    >
                    > Egon czyli jd napisal:
                    > "Quickly ty cwelu gumowy zjedz moj chuj!!!"
                    > No nie, ja tam twojego gumowego chuja jesc nie bede. Zreszta koszerny chociaz
                    > ten twoj gumowy
                    chuj?
                    Nie jestem zaden pierdolony Egon , zjedz moj CHUJ!!!!

• Gość: xxx Re: Administrator: czy mozna uparzadkowac to forum? IP: *.icpnet.pl 11.12.01, 11:26
      Zgadzam sie, bajzel tu straszny.
      Wyglada na to ze admin leci sobie w kulki.
      • Gość: Paul Re: Administrator: czy mozna uparzadkowac to forum? IP: 208.130.53.* 11.12.01, 19:14
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Zgadzam sie, bajzel tu straszny.
        > Wyglada na to ze admin leci sobie w kulki.
        W huja sobie leci, nie bojmy sie tego slowa, w huja!!!

• Gość: Dariusz Kto wygoni z forum faszystów i talibów ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 19:20
          Jestem tolerancyjnym człowiekiem, ale tych antyżydowskich bredni nie da się
          czytać !
          Ci ludzie są nienormalni i nie wiem, dlaczego nie siedzą w wariatkowie !
          • Gość: jd Re: Kto wygoni z forum faszystów i talibów ? IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 06:59
            Gość portalu: Dariusz napisał(a):

> Jestem tolerancyjnym człowiekiem, ale tych antyżydowskich bredni nie da się
            > czytać !
            > Ci ludzie są nienormalni i nie wiem, dlaczego nie siedzą w
            wariatkowie !
            niech chuj spali administracje, cenzure i Dariusza!
            • Gość: jd Re: Kto wygoni z forum faszystów i talibów ? IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 04:59
              P.S. ......i Quickliego rowniez!
              • Gość: MR.CONTI Re: TALIB _____VIST_____JUZ NIE ISTNIEJE IP: *.gtconnect.net 16.12.01, 05:06

> P.S. ......i Quickliego rowniez!

• Gość: MR.CONTI Re: TALIB_______CONTI____JUZ NIE ISTNIEJE__/ IP: *.gtconnect.net 16.12.01, 05:08

> P.S. ......i Quickliego rowniez!

• Gość: Egon Re: TALIB_______CONTI____JUZ NIE ISTNIEJE__/ IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 06:18
                  Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: jd napisał(a):
                  >
                  > > P.S. ......i Quickliego rowniez!
                  >

Mr.Conti,don't be worry! There is somebody,kto zawsze gnojom w ryja strzeli.kiedy
                  trzeba bedzie! Happy Holidays mr.Conti!!!!
            • Gość: jojo Re: Kto wygoni z forum faszystów i talibów ? IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 06:27

> Gość portalu: Dariusz napisał(a):
              >
              > > Jestem tolerancyjnym człowiekiem, ale tych antyżydowskich bredni nie da si
              > ę
              > > czytać !
              > > Ci ludzie są nienormalni i nie wiem, dlaczego nie siedzą w
              > wariatkowie !
              >
              > niech chuj spali administracje, cenzure i Dariusza!

zabralem ci nick skurwialy gnoju z Greenpoint,to teraz mi dziekuj,ze gosciem
              jestes kulturalnym,swinio niemyta,ktora kiedys mi ublizalas,boisz sie huju,ze
              powiem na forum,gdzie zyjesz? Bedziesz dumny z tego,ze na GREENPOINT?
              PFUJ!!!! DNO OSTATNIE!!!!!!
    • Gość: zyx Na przystanku wolnosc slowa nie wysiadac! IP: *.rdu.bellsouth.net 16.12.01, 07:17
      Viva Cenzura!

>
      > Pozdrowienia
      > Swiatlo

• Gość: WLodek Re: Prosze zgasic swiatlo........ IP: 10.131.129.* 16.12.01, 21:51

>
      > Pozdrowienia
      > Swiatlo

A gwoli porzadku, oddam za darmo miotle..... Niech sie swiatlo samo sprzatnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka