Dodaj do ulubionych

Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich

IP: *.bmj.net.pl / 192.168.20.* 07.07.03, 20:23
Co za cyniczna obłuda - wyrok wydał Stalin
Obserwuj wątek
    • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 07.07.03, 21:03
      Putin: "Jeszcze raz podkreślę - żadne państwo na świecie nie
      daje się wodzić za nos terrorystom. Rosja na to też nie
      pozwoli."

Mam nadzieje, ze wlasnie w takim kierunku i pojdzie.

Pozdr
      Igor
      • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 21:29
        Putin, ktory mowi:"nalezy ich zlikwidowac"...kimze on jest jesli
        nie morderca???
        • kontrkultura Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 07.07.03, 21:59
          Gość portalu: antysowieticus napisał(a):

> Putin, ktory mowi:"nalezy ich zlikwidowac"...kimze on jest jesli
          > nie morderca???

Najpierw dorosnij, pozniej zajmuj sie polityka. Cytaty podawaj w calosci:

"Stworzyliśmy do tego wszelkie warunki. Jednak są ludzie, którzy nie chcą
          odbudowy. Werbują wykonawców swoich zbrodni spośród miejscowej ludności. Ci
          ludzie nie mają nic wspólnego z interesami narodu czeczeńskiego i takich ludzi
          trzeba po prostu likwidować - mówił prezydent Rosji."

Co tu jest zle powiedziane?
          • Gość: szaszlyk Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:05
            WSZYSTKO CAPIE !!!!
            Narod Czeczenski,niepotrzebuje,ani fanatykow,ani palantow z KREMLA !
            Rozumiesz !!!
            • kontrkultura wyjasnie... 07.07.03, 22:15
              Gość portalu: szaszlyk napisał(a):

> WSZYSTKO CAPIE !!!!
              > Narod Czeczenski,niepotrzebuje,ani fanatykow,ani palantow z KREMLA !
              > Rozumiesz !!!

Osobiscie jestem za autonomie pod kontrola ONZ, ale tych sku***synow
              meldujacych terrorysci i pomagajacych terrorystom, trzeba zlikwidowac.
              • Gość: szaszlyk Re: wyjasnie... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:23
                Tak terrorystow trzeba zlikwidowac !
                Z ta kontrola ONZ zgodze sie,niech bedzie ONZ,byleby ci mordercy i gwalciciele
                (Armia Federalna) wyjechali !
                A na calkowita NIEPODLEGLOSC,mozna pare lat poczekac...
                • terra0 Re: wyjasnie... 07.07.03, 22:33
                  to czekaj, w Polsce. I nie denerwuj sie tak...
            • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 07.07.03, 22:32
              Szaszlyk, caly czas chcialem Ci zapytac - jestes szaszlykiem z jakiego miesa?
              Chyba z wieprzowiny.. Ale mniej o tym. Narod Czeczenski powiedzial wszystko w
              referendum. A teraz otrzyma jeszcze swojego prawdziwego prezydenta!
          • Gość: Bort Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:22
            > Co tu jest zle powiedziane?

Trzeba zlikwidowac Putina. Zabrac jedno zycie i uratowac tysiace.
        • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 07.07.03, 22:38
          Wiesz, Anty, w lecie czesto mnie denerwuja komary. Co ja robie? "Likwiduje"
          je. Moze tez jestem "morderca", ale wiesz, nie jestem na tyle swiety, zeby dac
          tym komarom mozliwosc robienia wszystkiego, co zechca...
          To samo dotyczy i bandytow. Jezeli nie skladaja bron - to co pozostaje. A
          przeciez Putinowi nie chodzilo o tych kobietach, chodzilo o tych, kto chowa
          sie za plecami tych kobiet. Tych trzeba powyciagac, zeby.. przynajmniej mnie
          kobiet ubieralo sie w pasy...
          • Gość: szaszlyk Re: Prezydent Maschadow o ruskich terrorystach... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:51
            pocalujta w dupe wujta :)
            • janosik6 saszlyk ty dziwko z tulipanowa i tu jestes ? 08.07.03, 00:39
              Ty sadomasocho czeczenska idz juz do wyra , brodaty czeka.
              Niepotrzebnie sie stresujesz tutaj na forum .
              Zopkowego orgazmu jestes dotow NIE- dostac....
              Idz bliac w dupsko szarpana i ulzyj sobie......
              • Gość: szaszlyk Re: ja-no-siku, psychiatra nadal czeka... IP: *.dialup.zonnet.nl 08.07.03, 20:38
          • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 12:50
            co ty pierdolisz mi tu....zolnierze ruscy morduja KOBIETY I
            DZIECI CZECZENSKIE....wiesz dlaczego jestem po stronie
            czeczenskiej? nie dlatego, ze popieram islam i metody
            czeczenskie ale dlatego, ze wy ruskie swinie przekroczyliscie
            granice zla. A ty nam tu pierdolisz, ze referendum
            wybralo...kurwa stary to bylo sfalszowane i zastraszone przez
            wasze "cywilizowane" wojska. wez juz skoncz z ta swoja ruska
            propaganda na polskim forum,...bo MY POLACY SWOJE WIEMY!!!! i
            jeszcze jedno ....takixch jak ja anty stworzyliscie wy sami
            przez to co robiliscie z nami w przeszlosci....i Czeczenow
            terrorystow tez wy stworzyliscie...wy ruskie wredne glupie
            swinie!!!!
            • Gość: Bor'ka Zaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 13:36
              Lew Tolstoj pisal, iz Polacy i Czeczeni sa "zaraza" Imperium.
              Dopiero na lozu smierci, mowil o strasznych zbrodniach Rosjan wobec Narodu
              Polskiego.
              O Czeczenach nie wspomnial wprawdzie.
              • Gość: Tomson Borka nie porównuj Rzeczypospolitej o tysiącletnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 16:07
                własnej państwowości i kulturze do Czeczenii. Czeczeni tworzyli co najwyżej
                plemiona, nigdy nie tworzyli państwa. Byli podbijani przez Tatarów,Turków,
                Persów i w końcu przez Rosjan. Dopiero w ZSRR dano im autonomię i zrobiono z
                nich mniejszość etniczną, zamiast bezwzględnej okupacji.
                • Gość: kasira Re: Borka nie porównuj Rzeczypospolitej o tysiącl IP: *.szpitalna.ngo.pl 18.07.03, 15:27
                  Gość portalu: Tomson napisał(a):

> własnej państwowości i kulturze do Czeczenii. Czeczeni tworzyli
                  co najwyżej
                  > plemiona, nigdy nie tworzyli państwa. Byli podbijani przez
                  Tatarów,Turków,
                  > Persów i w końcu przez Rosjan. Dopiero w ZSRR dano im autonomię
                  i zrobiono z
                  > nich mniejszość etniczną, zamiast bezwzględnej okupacji.

A co ty o tym wiesz? Nie warto się troche pouczyc i dowiedziec
                  sie, ze historia Czeczenow sięga 3000 lat przed nasza era?
                  Polecam na letnie miesiace biblioteke Narodowa.
                  • gabrielacasey A ja pierwszy lepszych podrecznik etnografii. By 27.07.03, 16:59
                    sie nauczyc odrozniac PANSTWA od zwiazkow klanowych.
              • gabrielacasey To niewiele wiesz i o Lwie, i o Aleksandrze. 27.07.03, 16:57
            • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 08.07.03, 15:05
              Widzisz jaki jestem lagodny. Nie odpowiadam chamstwem na chamstwo.
              > wy ruskie wredne glupie swinie!!!!
              Mam (jeszcze) nadzieje, ze to nie jest wylacznie jezyk, ktory rozumiesz.

>takich jak ja anty stworzyliscie wy sami
              Rzeczywiscie nie miales rodzicow?
              >bo MY POLACY SWOJE WIEMY!!!!
              Wiesz, jak mowil Jezus "Kto oglada sie wstecz.."; jezeli to nie przekonuje, to
              odsylam do wyborczego hasla Kwaszniwskiego "Wybieramy przyszlosc". Gdy
              bedziesz mial 80 lat (zreszta, nie wiem, moze juz masz), mozesz bez przerwy
              uzalac sie nad przeszloscia. A teraz jeszcze masz czas cos zbudowac. Nie
              marnuj zycie.
              > Czeczenow terrorystow tez wy stworzyliscie
              A kto stworzyl tych, ktorrzy przylecieli do Nowego Jorku samolotami we
              wrzesniu 2001?

Czeczenia. A z czego wziales (w ogole), ze czeczeni popieraja "wyzwolencow"? U
              Rosji jest przynajmniej argument - referendum. A co do wyzwolencow - to od
              ostatnich zamachowcow i Maschadow i nasza Wedlinka (szaszlyk) abstrachwali
              sie - mowiac, ze to nie oni, to wachabici (Basajew). Wiec za kogo - czeczeni?

"Ci ludzie nie mają nic wspólnego z interesami narodu czeczeńskiego i takich
              ludzi trzeba po prostu likwidować - mówił prezydent Rosji."
              • Gość: Bor'ka U nas to nie chwyci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 21:51
                Terra, pamiec u mnie slaba od wodki, ale jeszcze pamietam, jak u nas byly
                wybory i ani ja, ani nikt z moich znajomych nie glosowal, a w telewizorze
                mowili, ze narod jednomyslnie poparl jedyna sluszna droge.
                Wasza okupacja jest zbyt swiezym wspomnieniem w Polsce, wiec zachowaj swe
                skazki na Europe Zachodnia.
                Tam szybciej uwierza.
                • terra0 Re: U nas to nie chwyci. 08.07.03, 22:05
                  Gość portalu: Bor'ka napisał(a):

> Terra, pamiec u mnie slaba od wodki, ale jeszcze pamietam, jak u nas byly
                  > wybory i ani ja, ani nikt z moich znajomych nie glosowal, a w telewizorze
                  > mowili, ze narod jednomyslnie poparl jedyna sluszna droge.
                  > Wasza okupacja jest zbyt swiezym wspomnieniem w Polsce, wiec zachowaj swe
                  > skazki na Europe Zachodnia.
                  > Tam szybciej uwierza.

Bor'ka, chyba od tej wodki nie zauwazyles, ze post moj byl adresowany
                  Antysowieticusu. Dla Ciebie napisalem cos ale gdzie indziej. Tak ze,
                  oczywiscie, "пой птенчик, не стыдись", ale posluchamy Ciebie innym razem.
                  • Gość: szaszlyk Re: Igor paszol ty na... IP: *.dialup.zonnet.nl 08.07.03, 22:12
                    pole kolchozniane swinie pasac !
                    • terra0 Re: Igor paszol ty na... 09.07.03, 08:03
                      Witaj, Wieprzowina,

lepij podyskutuj z Bor'ka. Swoja inteligencja pasujecie jeden do drugiego. (A
                      oprocz tego i jeden i drugi zostaliscie skrzywdzeni - to mowie tylko ze
                      wspolczuciem).
                • Gość: kasira Re: U nas to nie chwyci. IP: *.szpitalna.ngo.pl 18.07.03, 15:30

> Terra, pamiec u mnie slaba od wodki, ale jeszcze pamietam, jak
                  u nas byly
                  > wybory i ani ja, ani nikt z moich znajomych nie glosowal, a w
                  telewizorze
                  > mowili, ze narod jednomyslnie poparl jedyna sluszna droge.
                  > Wasza okupacja jest zbyt swiezym wspomnieniem w Polsce, wiec
                  zachowaj swe

Masz racje! A swoja droga z ruskim (Borka) nie warto dyskutowac,
                  to zwykly faszysta , jak caly jego niewolniczy narod. Pozdrawiam
                  > skazki na Europe Zachodnia.
                  > Tam szybciej uwierza.
              • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 10:04
                ohydne ruskie swinie!!!!nienawidze was i jestem chory jak was
                widze, slysze.....nie prowokuj mnie tymi swoimi ukrytymi
                mieczami bo to widac z daleka, ze wy ruskie swinie zawsze
                bedziecie sie uwazac za cos lepszego choc sloma wam z butow
                wylazi
                • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 09.07.03, 10:24
                  Co sie stalo z oba?
                  • terra0 Co się stało z Tobą? 09.07.03, 10:26

• Gość: antysowieticus Re: Co się stało z Tobą? IP: 168.143.113.* 09.07.03, 10:45
                      Ja zwarjowalem
                      • terra0 Re: WOW!!! 09.07.03, 13:18

• Gość: Liosha Anty jest chory. IP: 213.17.228.* 09.07.03, 11:17
                  Na pewno się uważam za coś lepszego od takiego śmierdzącego, zakopleksionego
                  kawałka g.... jak ty.
                  Takich jak ty też trzeba likwidować razem z brodatymi.

> ohydne ruskie swinie!!!!nienawidze was i jestem chory jak was
                  > widze, slysze.....nie prowokuj mnie tymi swoimi ukrytymi
                  > mieczami bo to widac z daleka, ze wy ruskie swinie zawsze
                  > bedziecie sie uwazac za cos lepszego choc sloma wam z butow
                  > wylazi
                  • Gość: antysowieticus Re: liosha to cap IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 12:43
                    hej capie ty mi tu nie groz likwidacja bo to ty jestes putinowym
                    mieskiem armatnim...o nas nasz prezydent lepiej dba
                    • Gość: Liosha Re: Anty to ciota IP: 213.17.228.* 09.07.03, 12:45
                      Na pewno lepiej. Szkoda że do Iraku nie pojechałeś

> hej capie ty mi tu nie groz likwidacja bo to ty jestes putinowym
                      > mieskiem armatnim...o nas nasz prezydent lepiej dba
                    • terra0 Re: Schreder? 09.07.03, 13:22
                      Chyba Prezydent Niemec rzeczywiscie madry facet. Chociaz nie pamietam, zeby
                      byles im tak zachwycony. Ale jezeli masz na mysli Kwaszniewskiego (tez nie
                      pamietam, zebys zachwycal sie), to w Iraku staje sie goraca...
                      • Gość: antysowieticus Re: Schreder? IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 15:53
                        schröder jest kanclerzem ....prezydent niemiec to johanes
                        rau....co za ignorancja! kwachu to lewica ale sie wyrobil a wasz
                        putin to typ z kgb rodem!
                        • terra0 Re: ANTYSOWIETICUS 09.07.03, 21:03
                          Co do kanclerza - to pomylilem sie. W pozostalym Twoim 0 bit informacji, ale
                          mniej o tym.
                          Zanim zaczniesz pisac odpowiedz Anie, przypominam Tobie, ze jeszcze z dwa
                          miesiecy temu mogles z Ania (i nie tylko) normalnie dyskutowac, bez wyzwisk.
                          Oczywiscie, moze wolisz ten styl ktorym dzis poslugiwales sie, gdy Tobie
                          odpowiadaja tym samym - nikt nie bedzie zabranial. Tylko wtedy BARDZO nie
                          przekonowujace beda brzmiec Twoje posty.
                    • Gość: Ania Re: liosha to cap IP: *.stella.net.pl 09.07.03, 17:16

> hej capie ty mi tu nie groz likwidacja bo to ty jestes putinowym
                      > mieskiem armatnim...o nas nasz prezydent lepiej dba
                      Ania. Posłuchaj cudowne dziecko cudownych rodziców, capów ty szukaj na swojej
                      ojczyznie,bo tu tego towaru w nadmiar,mięso armatne przez twojego dbającego
                      prezydenta zostało wysłano do Iraku. Mówiłam, żeby kogo kolwiek nazwać świnią -
                      trzeba go znać, mówić w jego języku i być przynajmniej lepszym. Tobie to
                      absolutnie nie grozi.Myśle,że tylko w tak ubogim, jałowym, smutnym kraju może
                      urodzić się coś takiego jak ty.Wal ty chłopczyku do Iczkerii, tam będziesz
                      bronił biednych ludzi, tylko przed wyjazdem doprowadz prąd do paru Polskich
                      wiosek, bo dzieciaki przy świecach lekcje odrabiają i po 6 km.piechotą do
                      szkoły chodzą, a rok szkolny za niecałe 2 m-ce.Więc się zajmi naprawdę czymś co
                      będzie wskazywało na to że ty człek!!!!!!!!

• Gość: Liosha Re: liosha to cap IP: 213.17.228.* 09.07.03, 17:23
                        Dziękuje
                        • Gość: Bnadem Re: Liosha, ty nie panimayesh chto savriemienna IP: *.crowley.pl 09.07.03, 21:41
                          Gość portalu: Liosha napisał(a):

> Dziękuje

"Ah, vayna, chto ty, podłaya, sdiełała..."
                          Ty znayesh, kto eta napisał - i pachemy?
                          Da svidaniya v "Baniyu" Mayakovskava... eta zhestokaya Rassiya...
                          • Gość: Bnadem Re: Liosha, ty sashła s uma? IP: *.crowley.pl 09.07.03, 23:18
                            Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> Gość portalu: Liosha napisał(a):
                            >
                            > > Dziękuje
                            >
                            >
                            > "Ah, vayna, chto ty, podłaya, sdiełała..."
                            > Ty znayesh, kto eta napisał - i pachemy?
                            > Da svidaniya v "Baniyu" Mayakovskava... eta zhestokaya Rassiya...
                            • Gość: Bnadem Tiebie nuzhna ana, ty russkaya sabaka?!?! IP: *.crowley.pl 09.07.03, 23:19

> Gość portalu: Bnadem napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: Liosha napisał(a):
                              > >
                              > > > Dziękuje
                              > >
                              > >
                              > > "Ah, vayna, chto ty, podłaya, sdiełała..."
                              > > Ty znayesh, kto eta napisał - i pachemy?
                              > > Da svidaniya v "Baniyu" Mayakovskava... eta zhestokaya Rassiya...
                              • gabrielacasey Bnadem, do cholery. Po jakiemu ty tu piszesz? 27.07.03, 17:07
                        • Gość: antysowieticus Ania IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 11:27
                          wiem , ze jestes Rosjanka...i dostrzegam,ze bronisz swoich ale
                          wczytaj sie bardziej w kontekst bo to liosha mnie
                          zaatakowal...ja tylko przywalilem ogolnie. W Polsce tez jest syf
                          wiem to ale to scheda po komunizmie...zobacz caly blok
                          postkomunistyczny ma te same problemy....musimy wyjsc z tego
                          bagna , w ktore sie wprowadzilismy prowadzeni przez waszych
                          towarzyszy z Moskwy. wy tez wychodzicie...i mowie Wam
                          wyszlibyscia szybciej gdybyscie otworzyli prasie usta!
                  • Gość: Misza Kak wsegda ;)) IP: *.tele2.ee 10.07.03, 10:04
                    Gość portalu: Liosha napisał(a):

> Na pewno się uważam za coś lepszego od takiego śmierdzącego, zakopleksionego
                    > kawałka g.... jak ty.
                    > Takich jak ty też trzeba likwidować razem z brodatymi.

Niweee. Coz ty ? Lepiej osobno, najpierw "duchow" a potem ich przydupasow :))))
                    Priwet z Tallinna
                    Misza
                    • gabrielacasey A jak tam Estonczycy, Misza? Juz mowisz po 27.07.03, 17:09
                      estonsku/karelsku? Trudny jezyk...
                      • Gość: Misza W porzadku. Zyja sobie spokojne IP: 195.208.237.* 28.07.03, 23:27
                        > estonsku/karelsku? Trudny jezyk...

Dlaczegoz? Estonski jezyk jest uwzany za jeden z najprostszych na swiwcie.
                        ZZwykly czlowiek moze nauczyc sie mowic i rozumiec po estonsku juz za 2
                        miesiace.

W dziecinstwie rozmawialem po estonsku jak po rosyjsku (z siostra nawet miedzy
                        soba po estonsku mowilismy), ale potem troche zapomnialem. Rozumiem normalnie,
                        ale mowie juz z trudem...
      • Gość: Bort Film o zbrodniach Putina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:16
        Sam sie dajesz wodzic za nos Putinowi - terroryscie przy ktorym Ben Leden to
        smarkaty gowniarz. Sciagnij sobie
        terror99.ru:8000/Assassination_Of_Russia_LoRes.avi
        a moze spadna Ci klapki z oczu
        • terra0 Re: Film o zbrodniach Putina 09.07.03, 21:14
          Czyz by to znow twor Bor'ki byl?
          • Gość: xxxx Re: Film o zbrodniach Putina IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 22:56
            Nie to robota FSB !!!!
            • terra0 Re: Film o zbrodniach Putina 10.07.03, 09:05
              szaszlyku - tym razem Ty jestes? Lepiej juz nick XXX.
    • Gość: Bnadem Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.crowley.pl 08.07.03, 20:57
      Gość portalu: Gedymin napisał(a):

> Co za cyniczna obłuda - wyrok wydał Stalin

A kolejne opcje polityczne tylko wyrok indorsują...
      • janosik6 saszlyk ty geju z tulipanowa jeszcze dychasz ? 09.07.03, 02:06
        chuj z czeczenia i z jej pasierbami....
        • Gość: babsko Re: saszlyk ty geju z tulipanowa jeszcze dychasz IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 10:07
          ty chuju zaropialy gdzie sie znowu wloczysz wywloko...do domu
          swinie pasac ajuuuz!!!
          • terra0 Re: i znow dialin 09.07.03, 13:23
            Cos dzisiaj z tego IP samy przeklecia...
          • Gość: bez a nie lepiej, tego szaszlyka.? IP: 192.120.171.* 09.07.03, 13:46
            do dialin-landu na patelnie?
        • Gość: Bnadem Jak zwykle ujmująco prosty - IP: *.crowley.pl 09.07.03, 21:08
          janosik6 napisała:

> chuj z czeczenia i z jej pasierbami....

...potwierdzasz kilka postulatów Johna Locke'a...
    • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 10:42
      to co putin mowi o Czeczenach swiadczy dobitnie o tym, ze wojny
      zakonczyc nie chce....wrecz przeciwnie bedzie robic wszystko aby
      te wojne zajatrzac i aby jego pupile generalowie nadal mogli
      robic na niej interesy! a jego nozyce w postaci Igora na tym
      forum probuja nam zamydlic oczy! Igor jest tu z urzedu...jego
      zadaniem jest dezinformowac forumowiczow! ja cie juz przejzalem
      ruski szpiegu i nie bede tolerowal!
      • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 09.07.03, 13:25
        Na dzien dzisiejszy jedyny list bez przeklec z Twojej strony. Mam pytanie,
        Anty - ile lat Ty masz?
        • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 17:06
          ile mam lat? wystarczajaco aby samodzielnie myslec i nie dac sie
          omamic!
          • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 10.07.03, 22:40
            W tym ze masz wystarczajaca lat, nigdy nie watpilem. Nawet odwrotnie. Tak
            pomyslalem, czy nie za duzo. Bo wiesz, moze siedzi taki dziadek na piecu (80
            lat) bez zebow i czaly czas nie moze wybaczyc rosjanom ze podczas II wojny
            swiatewej zabrali jedno jajko...
            • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 00:13
              ha ha ha to bylo dobre...powiem Ci w zaufaniu, ze ja juz mam
              bardzo duzo lat...
            • Gość: szaszlyk Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dialup.zonnet.nl 12.07.03, 12:24
              Jaja to tobie zabrali,Igorze....
    • Gość: Tomson Co za beszczelne przeinaczenie prawdy! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 15:59
      Putin mówił o bandytach i terrorystach, nie o partyzantach!!!
      • Gość: szaszlyk Re: Scierki ruskie.... IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 20:55
        Mozecie mi skoczyc,tak samo jak ten obsraniec Putin z jebanym zdrajca Kafirowem
        moga skoczyc Aslanowi i wielu innym...
        Wy kolchozniane bekarty mozecie se najwyzej pogadac,a Szaszlyk robil,robi i
        bedzie robil co mu sie podoba :):):)
        Klade na was lache i dalej sie smieje,a caly SWIAT i tak wie ze Polacy
        popieraja SPRAWE CZECZENII !!!
        A na was wszyscy leja,he,he,he !
        • terra0 Re: Scierki ruskie.... 09.07.03, 21:13
          Schabowy, mam pytanie - moze czytales cos takiego

www.rosbalt.ru/2003/07/08/106721.html
          daje Tobie odnosniczek, bo litwini tez chyba popierali czeczenow. Ale ostatnio
          cos przyjazn ta troszeczke psuje sie. Ameryka popierala...
          DOjdzie czas i do Polski, lepiej powiedziec do tych polakow, ktore znajduja
          sie na wielkiej odleglosci od CZezcenii i czeczenow popieraja was.

Жди и помни меня...
          • Gość: szaszlyk Re: Scierki ruskie.... IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 21:26
            Po pierwsze durniu jeden LITWINI NADAL POPIERAJA Czeczenie,a to ze skasowali
            Kavkaz Center ,to i dobrze,bo ci idioci popierali jebanych terrorystow !!!
            I jeszcze jedna sprawa !
            Niezle sie bawilem ... NIE jestem Czeczencem,JESTEM Polakiem :):):):)
            A biedny Igor wzial mnie za Czeczenca,ha,ha,ha.....
            I wiedz o tym ze wielu naszych bylo w Iczkerii i po tym co tam zobaczyli,to
            popieraja walke o niepodleglosc,jeszcze bardziej...!!!
            A moze slyszales o Polskim snajperze w oddziale Gielajewa,coooo...???
            Poszlo paru moskali do piekielka z naszej reki,he,he,he !!!!
            Masz szczescie ze za marzenia nie karaja-bo bys dostal dozywocie...
            • terra0 Re: Scierki ruskie.... 09.07.03, 21:41
              Przeciez, Wieprzowinka, mi absolutnie obojetnie - czy jestes czeczenom,
              polakiem, zydem albo ukrytym rosjaninem. Calkiem mozliwe, ze jestes polakiem
              (przy okazji wytlumacz mi, skad u Ciebie takie poznania o czeczenskich
              kobietach...) - bo sami czeczeni przeciez popieraja Putina a wsrod polakow
              znajduja sie...
              Jezeli jestes polakiem, to mozliwie nie zrozumiales artykulu z rosbalta. A tam
              nie chodzilo o Kavkazcentr. Mowi sie o tym ze czeczeni (imigranci 200 osob)
              stanowia zagrozenie dla mieszkancow litewskiego miasteczka. I wladzy tego
              miasteczka zwrocily sie do wladz Litwy z prosba zamknac osrodek czeczenski.
              Wiec litwini zaczynaja odczuwac radosc wspolmieszkania z czeczenami. Moze to
              dojdzie i do polski...
              • Gość: szaszlyk Re: Czeczency popieraja Putina,hahahahahaaaa... IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 21:52
                Rozumiem ze to zart prosiaczku ...!
                Sprawy Czeczenii znam bo mam przyjaciol Czeczenskich .
                A co sie tyczy tej sprawy na Litwie,to wszystko mozliwe, w kazdym narodzie
                znajdziesz szumowiny, a ja nigdy nietwierdzilem ze Czeczency to aniolki ...
                Gdyby w Polsce szumieli to tez bym byl za tym ,zeby se jechali zkad
                przyszli,takie to proste !
                • Gość: Tomson Najgłośniej krzyczą czeczeńscy bandyci, którzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 21:58
                  jednak są w mniejszości, ale mają broń i terroryzują Czeczenię.
                  A ciebie Szaszłyk powinno się wyeliminować jako jebanego neonazistę.
        • Gość: Tomson Szaszłyk takie szowinistyczne bydło jak ty IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 21:54
          odpowiada za cierpienia Czeczeńców.

> Mozecie mi skoczyc,tak samo jak ten obsraniec Putin z jebanym zdrajca
          Kafirowem
          > moga skoczyc Aslanowi i wielu innym...
          > Wy kolchozniane bekarty mozecie se najwyzej pogadac,a Szaszlyk robil,robi i
          > bedzie robil co mu sie podoba :):):)
          I w końcu przyjdą ponurzy panowie w czarnych garniturach i wydalą szaszłyka z
          powrotem do Czeczeni, a tam z szaszłyka zrobią prawdziwy szaszłyk.

> Klade na was lache i dalej sie smieje,a caly SWIAT i tak wie ze Polacy
          > popieraja SPRAWE CZECZENII !!!
          > A na was wszyscy leja,he,he,he !
          Moi rodacy to w większośc tępi antyruscy szowiniści i niestety w więkdzości
          bezmyślnie popierają wszystko co szkodzi Rosji. Sprawy Czeczeni już dawno nie
          ma, tamtejsi bandyci terroryzują cały Kaukaz, co niema nic wspólnego z wolną
          Czeczenią i trzeba ich wszystkich wyeliminować, by Czeczeńcmy mogli znowu żyć w
          spokoju.

• Gość: szaszlyk Re: Przyjda do Slupska i... IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 22:13
            odstrzela ci ten durny leb ! Odstrzelili by ci jaja,ale tych napewno niemasz !
            A ja chetnie bym sie przejechal na wczasy do WOLNEJ Iczkerii...:)
            • terra0 Re: Przyjda do Slupska i... 09.07.03, 22:22
              > odstrzela ci ten durny leb ! Odstrzelili by ci jaja,ale tych napewno
              > niemasz !
              i jeszcze ktos pisze o bezbronnych rolnikach czeczenskich, ktorych ktos tam
              morduje.
              Przyjda do Slupska - to moze i polacy jak litwini poprosza wyniesc sie stamtad.
            • Gość: Tomson Już przyszli w 1945 i dzięki temu Słupsk jest IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:05
              polski, a nie niemiecki.

> odstrzela ci ten durny leb !
              Prędzej tobie czeczeński bandyto!

> Odstrzelili by ci jaja,ale tych napewno niemasz !
              A ty za to masz... takiś odważny na forum? Gdybyśmy gadali oko w oko to bym cię
              rozniósł i twoja ksywa nabrałaby innego wymiaru, ze względu na szaszłyk maczany
              w twojej krwi, jaki bym z ciebie zrobił.

> A ja chetnie bym sie przejechal na wczasy do WOLNEJ Iczkerii...:)
              Jedź teraz, może Ruscy w końcu cię ustrzelą pierdolony neonazisto!
          • terra0 Re: Szaszłyk takie szowinistyczne bydło jak ty 09.07.03, 22:27
            Wiesz, Tomsonie, to chyba wszystko przychodzi przez doswiadczenie. Litwini tez
            popierali dosyc mocno, z tymi samymi argumentami. Jak zaczely sie problemy
            z "osrodkami", mianowicie zaczeli sie dziac sie poczatki takich rzeczy, ktore
            sie dzieja sie na Kawkazie - od razu Litwini zaczeli sie budzic i KavkazCentr
            zamkneli i osrodek chca zamknac.
            Moze, gdy fala dojdzie do "obroncow" w Polsce albo tam... na dialin, cos
            zacznie sie zmieniac...
            • Gość: Tomson Sam symbatyzowałem z Czeczenami podczas ich IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:11
              pierwszej wojny, wtedy to jeszcze miało coś wspólnego z walką narodowo
              wyzwoleńczą, mimo że już wtedy znajdowali tam schronienie rosyjscy mafiozi.
              Teraz to tylko bandycki terror, nic więcej. A wolna Czeczenia dla Rosji, to
              jakby ktoś w Polsce krzyczał wolna Kaszubia czy wolny Śląsk.
              • terra0 Re: Sam symbatyzowałem z Czeczenami podczas ich 10.07.03, 09:02
                Wiesz, szczegolnie w 90 roku wiekszosc rosjan w inny sposob patrzylo na to
                wszystko. I na procesy w Czeczenii i inne. Wiecej nizeli 70% rosjan w
                baltyckich republikach poparlo w niezaleznosc. Po osianieciu od razu otrzymali
                II kategorie - i jak by to powiedziec - juz z mniejszym entuzjazmem patrzyli
                na ta niezaleznosc.
                klasyczny przyklad jednego rosjanina z Estonii, jednego z aktywnych zwolenikow
                niezaleznosci w latach 86-91. Po osiagnieciu niezaleznosci przez Estonii jego
                piesek zjadl paszport.. i teraz juz gdzies w Rosji mieszka (bo od razu
                wysiedlili)...
      • terra0 Re: Co za beszczelne przeinaczenie prawdy! 09.07.03, 21:07
        Ale u MAWa postep. Wczesniej to nazywalo sie "bojownicy" teraz "partizanci".
        Jeszcze pare kobiet z pasami - i to beda juz "bohaterowie". Oczywiscie nie
        kobiety, ale "przelozeni".
        • Gość: Tomson Pytanko, tak na marginesie. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:27
          Czy u was na Litwie też panuje taki debilny szowinistyczny antyrusycyzm jak u
          nas?
          • terra0 Re: Pytanko, tak na marginesie. 10.07.03, 08:12
            Nie jestem z Litwy,
            ale jestem troszeczke "w temacie". Najwiekszy antyrusycyzm
            panuje na Lotwie (oczywiscie ze strony "tytulowej" narodowosci). Sytuacja na
            tyle zabawna, ze tych, przeciwko komu to wszystko skierowane - prawie polowa.
            Tak ze osobisce jakos watpie w szere lotewsko-rosyjskie pojednanie.
            Litwa jakos przezyla "wewnetrzne rozdarcia" przez to, ze wszyscy w swoim
            czasie otrzymali obywatelstwo. Oficjalnie jakby ani rosyjskiego ani polskiego
            jezyka tam nie istneje (w trzech baltyckich Panstwach sa internetowe portaly
            Delfi, na Litwie - tylko w j. litewskim, w pozostalych dodatkowo jeszcze w
            rosyjskim). Podejrzewam, ze na Litwie (podskurnie) istniejace "anty"
            skierowane przeciwko i polakom i rosjanom (oczywiscie na glebokim poziomie).
            Najbardziej zabawna sytuacja w Estonii, ktora w swoim czasie zrobila duzo
            posuniec na plaszczyznie walki z Rosja (tak by to okreslilem - bo i manewry
            wojska estonskiego mieli wdl. scenariusza "wyzwolenie od okupacji sasiedniego
            Panstwa). A teraz jakos to wszystko bardzo sie uspokoilo sie. W prasie
            oczywiscie czasami cos pojawi sie, ale do Wyborczej - to daleko..
            • Gość: Bor'ka Uwagi na marginesie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 19:33
              Terra, przyjacielu.
              Wyobraz sobie 40% mniejszosc niemiecka w Rosji po II Wojnie Swiatowej, a wtedy
              latwiej zrozumiesz jak Lotysze i Estonczycy "kochaja" bylych okupantow.
              Wszelkie naciski polityczne i ekonomiczne ze strony Moskwy, pogarszaja jedynie
              sytuacje.
              Ludnosc rosyjskojezyczna Lotwy to nie jacys "od wiekow" zasiedzieli Rosjanie,
              lecz kolonisci z powojennych lat, wsrod nich wielu odpowiedzialnych za mordy i
              przesladowanie "lesnych braci" - niepodleglosciowej partyzantki antysowieckiej.
              To Rosjanie brutalnie spychali narodowe jezyki do roli wiejskiej gwary,
              okreslajac je drwiaco jako "ptasie", badz "cielece".
              To Rosjanie zniszczyli groby zasluzonych Lotyszy w centrum Rygi, aby pochowac
              swoich komisarzy.
              Za takie postepowanie zawsze sie placi.

Na Litwie jest troche inaczej,...bo Litwini obawiaja sie Polakow bardziej niz
              Was.
              Nieczyste sumienie.
              • terra0 Re: Uwagi na marginesie. 10.07.03, 22:35
                Bor'ka, znow chyba nie Tobie pisalem ten post...
                • Gość: Bor'ka A moze tak dyskusja merytoryczna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 22:41
                  Terra drogi, to jest ogolnodostepne forum internetowe.
                  Redakcja GW pozwala tu pisac wszystkim...wyobraz sobie nawet Polakom!
                  • terra0 Re: A moze tak dyskusja merytoryczna ? 10.07.03, 23:04
                    ale przynajmnie takim, u ktorych juz ogona nie ma...
                    • Gość: Bor'ka Re: A moze tak dyskusja merytoryczna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 23:06
                      To Ty nie masz ?
                      Oooo biedny !!!
                      • Gość: szaszlyk Re: A moze tak dyskusja merytoryczna ? IP: *.dialup.zonnet.nl 10.07.03, 23:09

> To Ty nie masz ?
                        > Oooo biedny !!!

Wlasnego zdania,naokraglo klepie ta propagande kremlowska,biedak !
                        • Gość: Tomson Ciebie bandyto nikt tutaj nie prosił. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 23:38
                          Już dość Czeczeni cierpią z winy takich jak ty.
                          • Gość: szaszlyk Re: Czeczeni cierpia z winy takich jak ty... IP: *.dialup.zonnet.nl 11.07.03, 21:20
                            Wlasnie z winy takich kretynow jak ty cierpia Czeczency,piczko !!
                            • Gość: Tomson A jaka tam była moja wina? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 21:34
                              Moja i mi podobnych Polaków, którzy nie są zaślepieni antyrusycyzmem. Wy
                              zaczeliście bandyckie akcje w Czeczeni i terroryzowaliście Rosji cały Kaukaz.
                              • Gość: szaszlyk Re: A taka ! IP: *.dialup.zonnet.nl 11.07.03, 21:47
                                Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Moja i mi podobnych Polaków, którzy nie są zaślepieni antyrusycyzmem.

Ze cooo ??? Polakow????????? Jaki z ciebie Polak ??? Nie podszywaj sie pod
                                Polaka,rusku !!!!!!

Wy
                                > zaczeliście bandyckie akcje w Czeczeni i terroryzowaliście Rosji cały Kaukaz.

A teraz to o czym ty gledzisz ???? Kaukaz jest KAUKASKI,a nie Rosji !!!
                                Tymczasowo okupowany przez Rosje,ale to sie zmienia powoli,czekaj jak USA
                                skonczy z tymi durniami na Bliskim Wschodzie ,to zabiora sie za rope
                                Kaspijska,wtedy zobaczymy,czy to jeszcze bedzie wylaczna strefa "interesow"
                                rosyjskich ,he,he,he !!!
                                Twoja wina polega na tym ze wspierasz TERRORYZM PANSTWOWY !!!

• Gość: Tomson Jednak nie można z tobą konkretnie rozmawiać IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 23:09
                                  pojebany debilu!

> Gość portalu: Tomson napisał(a):
                                  >
                                  > > Moja i mi podobnych Polaków, którzy nie są zaślepieni antyrusycyzmem.
                                  >
                                  > Ze cooo ??? Polakow????????? Jaki z ciebie Polak ??? Nie podszywaj sie pod
                                  > Polaka,rusku !!!!!!
                                  Masz narąbane nazisto, podobnie jak naziści niemieccy wszędzie widzieli Żyda ty
                                  wszędzie widzisz Rosjanina. Tobie jak każdemu naziście tylko izolacja, albo
                                  kula w łeb.

> Wy
                                  > > zaczeliście bandyckie akcje w Czeczeni i terroryzowaliście Rosji cały Kauk
                                  > az.
                                  >
                                  > A teraz to o czym ty gledzisz ???? Kaukaz jest KAUKASKI,a nie Rosji !!!
                                  > Tymczasowo okupowany przez Rosje,ale to sie zmienia powoli,czekaj jak USA
                                  > skonczy z tymi durniami na Bliskim Wschodzie ,to zabiora sie za rope
                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  USA i Kaukaz?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
                                  O Kaukaz musieliby walczyć i to z Rosją a Amerykanie walczyć nie potrafią
                                  (Wietnam), potrafią co najwyżej "strzelać do kaczek" jak w Iraku.

USA ZAATAKUJĄ ROSJĘ!?!?!?!?!?!?!?!
                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                  HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mimo wszystko pocieszny jesteś nazi-debilu!

> Kaspijska,wtedy zobaczymy,czy to jeszcze bedzie wylaczna strefa "interesow"
                                  > rosyjskich ,he,he,he !!!
                                  > Twoja wina polega na tym ze wspierasz TERRORYZM PANSTWOWY !!!
                                  Ja nie popieram USA debilu, to ty sugerujesz że oni napadną na Kaukaz.

Dobra jebany szaszłyku z ciebie można zrobić jedynie szaszłyk maczany w twojej
                                  krwi, więc spierdalaj z tego forum, bo nie tolerujemy tu neonazistów.

• Gość: szaszlyk Re: Nazista cie zrobil Tompsonie... IP: *.dialup.zonnet.nl 12.07.03, 12:11
                                    USA rozjebe was wsech cioty !!!!!!!!!!!!
                                • terra0 Re: A taka ! 12.07.03, 08:26
                                  > czekaj jak USA skonczy z tymi durniami na Bliskim Wschodzie

Niestety, Bush tak szybko nie skonczy z Irakiem:
                                  > Timeline: US losses in Iraq
                                  news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3019552.stm
                                  >US 'needs help in Iraq'
                                  news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3058469.stm
                                  Oprocz tego bedzie mial klopot maly w samych Stanach:
                                  >CIA takes blame for Iraq claims
                                  news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3060615.stm
                                  Po angelsku rozumiesz?
                                  A co do pozostalych zdan postu i Twoim miejscu w tym swiecie bardzo dobrze
                                  Tomson wskazal.
                                  • Gość: szaszlyk Re: A WONT Z FORUM PSY SOWIECKIE ! IP: *.dialup.zonnet.nl 12.07.03, 12:10
                              • Gość: Tebolsmta Nie jestes Polakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 14:48
                                Tylko rosyjskim repatryantem podszywajacym sie pod Polaka,i
                                kiedy zostaniesz odnaleziony w tym Slupsku ,bedziesz mial
                                pretensji tylko do siebie samego.
                                • Gość: xxxx Re: Nie jestes Polakiem IP: *.dialup.zonnet.nl 15.07.03, 21:48
                                  Zabrac karte pobytu i wyprosic do matuszki rossiji !
                                  • gabrielacasey Nielegalnych Polakow z Holandii? POPIERAM 27.07.03, 17:14
                                    • Gość: szaszlyk Re: Polskie prostytutki z Anglii ? POPIERAM IP: *.dialup.zonnet.nl 28.07.03, 12:13
              • gabrielacasey Przypomniec ci milosc do Polakow? Tych z dywizji 27.07.03, 17:17
                Waffen-SS, rzecz jasna?
                • Gość: szaszlyk Re: O ktore jednostki Ci chodzi ? IP: *.dialup.zonnet.nl 28.07.03, 12:11
                  O NIEDERLANDISCHE SS ?????
                  To byly jebane kurwy !!!!!
                  A pozatym nielubie Holendrow...bo to cioty .
    • Gość: antyputin Putin to nowy Hitler IP: *.arcor-ip.net 11.07.03, 00:06
      Putin robi z Czeczencami to samo, co Hitler zrobil z Zydami. A
      swait znowu patrzy, milczy, pozwala na ludobojstwo.
    • Gość: Mikael Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.futuro.zax.pl 11.07.03, 00:19
      "Jesteśmy gotowi i pomożemy Czeczenii wybrać swojego prezydenta
      i parlament."

Jacy oni są uczynni... Cału czas komuś pomagają - Węgrom w '56,
      Czechosłowacji w '68, Afgańczykom w '79, Czeczenom od '94. Co
      za życzliwi ludzie!
      • janosik6 te mikael swedzi cie ?uwazaj z kim sie zadajesz! 11.07.03, 00:42
        Czeczenia wolna od smierdzacych brodatych bandytow ......
        Brodate scierwa do piachu ...............
        W dupsko szarpane smiecie brodate ,chuj z wami i wasymi rodzinami....
        Materace brodatych jak saszlyk i wam tez tej przyjemnosci zycze....
        mikiele i jemu podobne skurwysyny paszli w pizdu.....
        • Gość: Tamer Re: te mikael swedzi cie ?uwazaj z kim sie zadaje IP: *.kabel.telenet.be 11.07.03, 04:53
          janosik6 napisała:

> Czeczenia wolna od smierdzacych brodatych bandytow ......
          > Brodate scierwa do piachu ...............
          > W dupsko szarpane smiecie brodate ,chuj z wami i wasymi
          rodzinami....
          > Materace brodatych jak saszlyk i wam tez tej przyjemnosci
          zycze....
          > mikiele i jemu podobne skurwysyny paszli w pizdu.....

Suka ty jebana!!! Moj dziadek i moj wojek i moj kuzyn i moj
          ojciec ktorych zabili wasze zolnierze nie byli zadnymi
          brodatymi
          bandytami.Suka ty Russska SUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FSBESZNAJA
          Ja jebu cala wasza brygade FSB ktora zabija moj narod !!!!
          JEBUUUUUUUUUUUUU PONYAL JEBUUUUUUUUUU I BEDE JEBAL!!!!!!!!!
          • terra0 Re: te mikael swedzi cie ?uwazaj z kim sie zadaje 12.07.03, 08:30
            >Moj dziadek ... nie byli zadnymi brodatymi bandytami.
            Moze brodatymi i nie byli... ale bandytami - kto wie?
            A co do tych ... stosunkow plciowych z cala brygada - jak Ty sobie dajesz rady?
            • Gość: antysowieticus Re: te mikael swedzi cie ?uwazaj z kim sie zadaje IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.03, 09:26
              oto jak za pomoca takich slow jak janosik wytwarza sie tutaj
              nienawisc ruskich do Czeczenow...a Igor mowi..." kto wie" . a
              kto wie kim jest Igor i czy on nie jest brodatym bandyta? ja
              tego nie wiem....
              • terra0 Re: te mikael swedzi cie ?uwazaj z kim sie zadaje 12.07.03, 09:32
                ...nie mam brody....
    • Gość: Tamer Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.kabel.telenet.be 11.07.03, 04:49
      Mowie do wszystkich Polakow na tym forum,nie rozmawiajcie i nie
      odpowiadajcie na posty Russkich.Z pewnych zrodel dowiedzialem
      sie ze agenci FSB siedza na roznych forumach i na najwiekszych
      servisach informacyjnych w internecie wprowadzajac swoja
      propagande.Mozliwie a nawet napewno ten terra i inne Russcy
      ktorzy tu siedza sa agentami FSB.Zauwazcie sami,jak bardzo
      terra chce przekonac w swoim zdaniu wszystkich na tym forum i
      od tak dawna.Przecietny normalny Russki dalby juz sobie spokoj.
      A ten z kolei proboje przekonac w swoim nawet jak wszyscy sa
      przeciwko niemu.Siedzi na tym forum jakby cos zgubil tu,i
      regularnie odpisuje jakby niemal wiecej co robic.Robcie jak
      chcecie ale ja was juz uprzedzilem !!!
      • janosik6 tamer ty dziwko 11.07.03, 09:23
      • janosik6 tamer ty bliac jak na razie to was pierd..... 11.07.03, 09:35
        Nie tylk jebia wojennie ale i sexualnie.....
        Jestescie -kurwy brodate i bandyckie pomyje...
        Jestescie zgnilizna na zdrowym ciele azjatyckim....
        Jestescie chuja warte padaly i dlatego wasze niedojebane dziwki
        wysadzaja sie , przecie nikt inny je nie jebie z waszych..
        I tylko to im pozostalo wysadzac sie , biedne nie spelnione dziwki.
        To tylko te nieruchane wasze dziwki sie wysadzaja nie zapomnij o tym ...

• Gość: ufo Re: tamer ty bliac jak na razie to was pierd... IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 12:11
          zamknij gebe pedale bo ci z niej smierdzi obora nie mowiac juz
          ze zapach z twojej dupy poprostu zabija
      • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 12:09
        ja juz to dawno przejrzalem pewnych tutaj typow, ktorzy mi tu
        podejrzanie pachna....mowienie jak katarynka na dane
        tematy....wymijajace odpowiedzi....brak wlasnego
        stanowiska....powtarzanie klamstw propagandowych....to szczypce
        i nozyce ruskich tajnych sluzb....he he ale starego znajacego
        zycie antysowieticusa nikt nie zmyli
        • terra0 Re: Owieczka... 11.07.03, 21:24
          Liepiej powiedzic, w czym nie zgadzas sie z Janosikiem...
        • Gość: szaszlyk Re: Szaszlyk o agentach FSB na Forum GW... IP: *.dialup.zonnet.nl 11.07.03, 21:32
          2 slowa do was scierw ruskich takich jak : "ja-no-
          sik", "goral" ,"terra" , "Misza" , "Ania" , "Tomson", "Liosha", etc...
          Paszli wy suki wpizdu do maskwy, z tymi waszymi fraszkami pedalskimi...medale
          czekaja !!! Polakow wy scierwa nie zbalamucicie i nie oszukacie-to WY i cala
          wasza jebana FSBeszowskaja firma jestescie TERRORYSTAMI !
          Caly swiat was potepia szmaciarze, gdy wam arsenaly juz sie rozsypia i
          zardzewieja do konca,to zostaniecie zdeptania jak karaluchy i zmije !!!
          Do Guantanamo jebani terrorysci i mordercy !
          Dziady...
          • terra0 Re: Szaszlyk o agentach FSB na Forum GW... 11.07.03, 21:47
            Tam gdzies troszeczke wyzej jest fajny tytul Tomsona (post 10-07-2003 23:38).
            Pomedytuj troszeczki nad nim jeszcze.
            Ale mam do Ciebie dobra wiadomosc. Wykonawcy teraktow we Wladykawkazie (lata
            2001 i 2002) otrzymali - jeden 18 lat a drugi 24 lata. Widzisz jak szybko. I
            lagodnie...
            • Gość: szaszlyk Re: Szaszlyk o agentach FSB na Forum GW... IP: *.dialup.zonnet.nl 11.07.03, 21:53
              terra0 napisał:

> Tam gdzies troszeczke wyzej jest fajny tytul Tomsona (post 10-07-2003 23:38).
              > Pomedytuj troszeczki nad nim jeszcze.
              > Ale mam do Ciebie dobra wiadomosc. Wykonawcy teraktow we Wladykawkazie (lata
              > 2001 i 2002) otrzymali - jeden 18 lat a drugi 24 lata. Widzisz jak szybko. I
              > lagodnie...

No pewnie ! Po co ta maskarada ? I tak ich zamordujecie w kiciu. Ah sorry o
              pewnie bedzie wewnetrzny wylew krwii,albo bialaczka,co ???
              Tam gdzies troszeczke wyzej to ty masz pustke !
              No ale coz, osobiscie nie mam nic do ciebie,poprostu wykonujesz swoja prace,z
              czegos trzeba zyc,nie ?
              Szkoda tylko ze tak sie podlisz !
              • Gość: antysowieticus Igor zaprzedal dusze diablu IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 22:55
                ...i to wszystko dla pieniedzy...a to przeciez
                tylko "marnosc", "maya"....cos co tak naprawde nie ma znaczenia
                • terra0 Re: Piosenka 11.07.03, 23:13
                  Спи моя радость, усни.
                  В доме погасли огни...

Wilk...
                  www.for-children.narod.ru/pic/bpic/pic025.jpg
                  • Gość: Bnadem A ty wiesz, że to jak w "pieśni o sokole"? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:31
                    terra0 napisał:

> Спи моя радос
                    > ть, усни.
                    > В доме погасл
                    > и огни...
                    >
                    > Wilk...
                    > www.for-children.narod.ru/pic/bpic/pic025.jpg

...tyle, że to wy WYMIERACIE!!!!, gadziny, a nie sokoły...
                    Za 50 lat muzułmanie was zaleją swoją rozrodczością w Federacji - Bóg jednak
                    jest sprawiedliwy, ruskie sabaki...
                    A my, dobrzy chrześcijanie zachodni, będziemy wam przysyłać zbywające łachmany -
                    żebyście, nieroby, gołymi dupami nie świacili przy ludziach...
                    • terra0 Chrzescijanin... 12.07.03, 23:07

> ...tyle, że to wy WYMIERACIE!!!!, gadziny, a nie sokoły...
                      > A my, dobrzy chrześcijanie zachodni

Nie wolno malpe chrzcic!!!

Pozdr,
                      Igor
                      • Gość: Bnadem To co popi robią? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:16
                        terra0 napisał:

>
                        >
                        >
                        > > ...tyle, że to wy WYMIERACIE!!!!, gadziny, a nie sokoły...
                        > > A my, dobrzy chrześcijanie zachodni
                        >
                        > Nie wolno malpe chrzcic!!!
                        >
                        >
                        > Pozdr,
                        > Igor
                      • Gość: Bnadem To co popi robią...? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:17
                        terra0 napisał:

>
                        >
                        >
                        > > ...tyle, że to wy WYMIERACIE!!!!, gadziny, a nie sokoły...
                        > > A my, dobrzy chrześcijanie zachodni
                        >
                        > Nie wolno malpe chrzcic!!!
                        >
                        >
                        > Pozdr,
                        > Igor
        • Gość: Czeczen Niech zyje wolna Czeczenia IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:21

www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_01.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_02.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_03.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_04.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_05.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_06.shtml
          www.chechenpress.com/foto/genocid/vypusk_07.shtml
    • terra0 A co mysla niektorzy litwini teraz...cd 12.07.03, 10:00
      Cytat z rosbalta:

>Запись оставил(а) Color (Vilnius)
      >
      >Кстати, в Рукле эти е*анные "беженцы" из Чечни вооружившись металлическими
      >прутьями хотели отмолотить местных - уже вводят свои законы - находясь на
      >чужой земле, которая их приютила и кормит! Гнать подонков!!!!

Dla nieznajacych jezyk. W cytacie mieszkaniec Wilna wyraza ubolewanie z powodu
      niektorych problemow zwiazanych z Czeczenami na Litwie...
      • Gość: Blich Re: A co mysla niektorzy litwini teraz...cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 15:32
        Jasne,ruskich bladiej na Litwie nie brakuje,beda i takie
        strony.Tak ci powiem.
      • Gość: szaszlyk Re: ROSBALT...tuba propagandowa baltyckich... IP: *.dialup.zonnet.nl 12.07.03, 20:25
        szowinistycznych elementow moskiewskich !
        Normalni obywatele wierza innym agencjom informacyjnym ,tylko biedak Igor
        trzyma sie rosbalty,jak tonacy brzytwy !!!!
        A ile ci placa koles ?
        • terra0 Re: ROSBALT...tuba propagandowa baltyckich... 12.07.03, 22:26
          Witaj, Sledzik,
          placa wystarczajaca duzo, zebym mogl Rosbalt przegladac. Wlasnie spodobala mi
          dyskusja na temat Litwini/Czeczeni...
          • Gość: Bnadem A "prukane ziemniaki", ruski chudopachołku? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:32
            terra0 napisał:

> Witaj, Sledzik,
            > placa wystarczajaca duzo, zebym mogl Rosbalt przegladac. Wlasnie spodobala mi
            > dyskusja na temat Litwini/Czeczeni...
            • Gość: szaszlyk Re: Wkrotce terra oglosi,ze Litwini lubia Putina.. IP: *.dialup.zonnet.nl 13.07.03, 13:14
              Z pewnoscia na ROSBALCIE tak napisza....
              • terra0 Re: 9 maj 14.07.03, 00:10
                Nie wiem, co mysli rosbalt co do milosci litwinow do Putina. Ale mala radosna
                wiadomoscia chce z Toba podzielic sie. (Z rosbalta)
                W nastepnym roku, gdy Polska wstapi do Unii, razem bedziemy swietowac Dzien
                Zwycienstwa. W Europie to bedzie nazywac sie "Dzien Europy". (9 maj)
                • Gość: szaszlyk Re: I nic w tym ujemnego ... IP: *.dialup.zonnet.nl 14.07.03, 21:45
                  Tylko ze my bedziemy juz w Unii,a Rosja pozostanie na zawsze poza...
                  • janosik6 saszlyk ty juz jestes w unii, a jak tam hemoroidy 14.07.03, 22:54
                  • janosik6 saszlyk ? dalej ci dokuczaja hemoroidy ? 14.07.03, 22:56
                    Tyle rzazy prosilem cie abys go NIE bral od tylu
                    jak sie uaktywniaja...a ty dalej swoje......
                    • Gość: szaszlyk Re: ja-no-sik ,dyzurna ciota tego forum :) IP: *.dialup.zonnet.nl 15.07.03, 17:07
                      • rassijan Re: Jacy partizanci-to sami bandyci. 15.07.03, 22:13
                        Partizanci walczyli w Wielkiej Ojczyznianej !
                        A te czehy to same bandy i terroristy i juz wkrotce sie z nimi rozprawimy !
                        • Gość: dudek Re: Jacy partizanci-to sami bandyci. IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 13:14
                          spierdalaj szmato do rosji....a kysz!
                        • Gość: Czeczen Re: Jacy partizanci-to sami bandyci. IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:06
                          Ty Ruskiy ebani kaziol idi otsioda na huy Pidaraz ti toje kak i
                          tvoy kochanie Putin kaziol Znaesh na Etom swete bilobi legche jit
                          eslibi Vas Ebanih Ruskih ne bilo na etom svete Znaesh chto esli
                          ti mujik esli ti sebia shetaesh za mudrecom davay stretimsia ili
                          skaji gdzie ty mieszkasz jebany Syn Russkih

maga777@newyork.com
                          • rassijan Re: czurka-czeczen ,ja twoju mat jebal... 16.07.03, 22:05
                            Abaratno w Rassiju !
                      • Gość: antysowieticus Re: ja-no-sik ,dyzurna ciota tego forum :) IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 13:13
                        monotematycznosc janosila wskazuje na to, ze....facet ma
                        problemy z tym, ze ma ciagotki pedalskie...he he he
                        • Gość: Czeczen Niech zyje wolna Czeczenia IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:23

• Gość: Czeczen Re: Niech zyje wolna Czeczenia IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:26

• Gość: maga777@newyork.com Re: Niech zyje wolna Czeczenia IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:34
                              Jebany Przezydent Rosji Wladimir Putin
                              muwe ze to sa terroriscy zobacz
                              tutaj: www.chechenpress.com/foto/deti/vypusk_02.shtml

www.chechenpress.com/foto/deti/vypusk_01.shtml

www.chechenpress.com/foto/deti/vypusk_03.shtml

• Gość: Czeczen Re: Niech zyje wolna Czeczenia maga777@newyork.com IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.07.03, 15:36
                                www.chechenpress.com/foto/zhertvy/vypusk_01.shtml
                                www.chechenpress.com/foto/zhertvy/vypusk_02.shtml
                                www.chechenpress.com/foto/zhertvy/vypusk_03.shtml
    • Gość: Czeczenia Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.kabel.telenet.be 16.07.03, 18:45
      Mowie do russkih,wiem ze nie wszyscy jestescie jak Putin i
      szanuje wielu z was ktorych znam i ktorych nieznam.Ale nie
      szanuje tych ktorze sie wyzywaja i ktorzy wspieraja wojne
      Putina przeciwko nam.Tych Russkih ktorzy maja cos przeciwko
      czeczenom prosze nie wyzywac na forum a pojsc prosto do
      nich.Znalezc Czeczena w Polsce nie bedzie ci trudno.Jeszli ty
      Russki wspierasz wojne ktora prowadzi Putin to nie musisz
      wiecej nic mowic na forum ,bo juz wiemy ze twoje zdanie jest
      identyczne ze zdaniem Putina.Dla mnie wystarczy sam fakt ze
      waszy wojska zabili 300 tysiecy cywili(wiekszosc z nich celowo)
      i moich krewnych i nic mnie nie przekona w odwrotnym.Wiem ze te
      akty terorystyczne ,te smierci Rosyjskich cywili to jest zle,bo
      nigdy nie jest dobrze kiedy zabija sie ludzi(nawet winnych).Zle
      ze do tego doszlo,ale kiedy do wybory nic niema oproc robic
      zle,to sie robi.rosjanie po pierwsze powinny szukac winnych nie
      w czeczenii lecz w kremlu.Musicie zrozumiec ze to
      obrona.Zapytacie czy ja wspieram te akty terorystyczne?Odpowiem
      tak:Jeszli te akty zakoncza wojne to wspieram,bo to uratuje
      wiecej cywili niz w zamachu terorystycznym,a jeszli nie
      zakoncza to nie wspieram.Ale problem w tym ze nie wiadomo czy
      te akty pomoga zakonczyc wojne czy nie.Ze te akty
      terrorystyczne pomoga zakonczyc wojne sa maloprawdobodobne gdyz
      Putina nie rusza smierc swoich cywili(on myszli:a nas jest
      jeszcze 150 milionow).Jednak taki akt terrorystyczny jak
      podlozenie bomby pod elektrostacje atomowa moglaby pomoc gdyz
      wtedy Rosja stracilaby bardzo wazna rzecz(stacje),konsekwencje
      byliby straszne i Putin musialby bardzo nad tym pomyszlec i
      prawdobodobnie skonczylby wojne,bo innego wyboru niemialby
      (akcje antyterrorystyczna napewno nie przeprowadzilby w stacji
      atomowej). A ten terroryzm na koncertach i w teatrach raczej
      nie pomoze.
      • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 16.07.03, 21:38
        Zabawne, Tamer (kabel.telenet.be) wzywa nie odpowiadac russkim a
        Czzeczenia/Czeczen (kabel.telenet.be) sam zwraca sie do russkich. (Przy tym w
        tym samym czasie prawie..)
        > Jednak taki akt terrorystyczny jak podlozenie bomby pod elektrostacje
        > atomowa
        Na cos takiego, trzeba miec odwage, ktora "brakuje" u terrorystow. Przeciez -
        mezczyzn na tyle stac teraz ("bojownikow"), zeby schowac sie za plecami
        kobiety. Przy czym gasic jej pragnienie "sokiem pomaranczowym", od ktorego
        kreci sie w glowie (tak zlapana terrorystka opowiada)...
        To jest obrona???
        • janosik6 bliac czeczenska dni wasze sa policzone.... 16.07.03, 22:13
          pozdychacie w tych waszych norach.
          nawet smrod po was nie pozostanie, pomimo ze tak smierdzicie
          brodate pojeby...
          dzielni chlopcy rosyjscy dopadna was napewno....
          Niech zyje wielki Putin !!!!!
          Niech zyje niezwyciezony narod rosyjski !!!!!
          Chuj z czeczenskimi bandziorami z tym scierwem kurewskim.....
          • rassijan Re: bliac czeczenska dni wasze sa policzone.... 16.07.03, 22:19
            O ! Widzicie czarnozopyje pizdy,co do was polaki mowia ?
            Juz nawet w Polsce na was sraja,bo terroristy jestescie i wszyscy zginiecie !
        • rassijan Re: Co robia czeczeny-terroristy ? 16.07.03, 22:17
          Albo siedza za granica i pierdola na forum,albo wysylaja swoje zony i corki na
          smierc ! Brawo bohaterzy !
          A wojne juz przegraliscie. I o atomach nie mowcie,bo my na was bombe atomowa
          mozemy jebnac w kazdej chwili i wtedy skoncza sie te wasze pierdolenia,jebane
          musulmanskie terroristy !
          • janosik6 Re: Co robia czeczeny-terroristy ? 16.07.03, 23:25
            Masz zupelna racje te scierwa czeczenskie siedza za granica.
            A na chuj im zony ?
            Po kiego pedala zony ?
            Pozbywaja sie je wysylajac ubrane w kaftany nadziane ladunkami wybuchowymi.
            Zeby babe utrzymac przy sobie trzeba ja jeszcze od czasu do czasu
            ruchnac a te padaliska tego nie potrafia..
            Tyle lat w ziemiankach swoje zrobilo...
            Te ich brodate wierchuszki porozprawiczylo gnoi i oto efekty.
            Toz to same cioty...spedalone scierwa kaukaskie...
            • Gość: szaszlyk Re: ja-no-sik,hyba znalazles w koncu bratnia dusze IP: *.dialup.zonnet.nl 16.07.03, 23:29
              A moze tan rassianin to twoj chlopiec do uciech piezynkowych,co ?
            • Gość: Bnadem A wiecie wy, rusaje, że wymieracie...? IP: 62.111.208.* 16.07.03, 23:35
              I za 30 lat większość obywateli Federacji Rosyjskiej będą stanowili "Azjaci"?
              Historia jest sprawiedliwa, sabaki...
        • Gość: Tamer Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.kabel.telenet.be 17.07.03, 01:58
          terra0 napisał:

> Zabawne, Tamer (kabel.telenet.be) wzywa nie odpowiadac
          russkim a
          > Czzeczenia/Czeczen (kabel.telenet.be) sam zwraca sie do
          russkich. (Przy tym w
          > tym samym czasie prawie..)
          Po pierwsze to ze znasz moje danne(kabel.telenet.be) udowodnia
          po raz kolejny ze jestes gowniarzem z FSB.Po drugie zwrocilem
          sie do was bo przekrociliscie granice(zbyt duzo wyzywacie) i
          zebyscie wiedzieli ze do zalatwiania osobistych spraw nie sluzy
          forum.
          > > Jednak taki akt terrorystyczny jak podlozenie bomby pod
          elektrostacje
          > > atomowa
          > Na cos takiego, trzeba miec odwage, ktora "brakuje" u
          terrorystow.

Nie no nie udawaj takiego glupka przeciez jestes facetem z FSB
          i pewnie wiesz ze takie miejsca jak stacja atomowa sa pilnie
          obserwowane i bronione przez wasze wojska.A kobieta z bomba nie
          dotrze do stacji atomowej.

Przy czym gasic jej pragnienie "sokiem pomaranczowym", od
          ktorego
          > kreci sie w glowie (tak zlapana terrorystka opowiada)...
          > To jest obrona???

Jaka zlapana terrorystka?o co ci chodzi idiocie.
          • Gość: Tamer Terra IP: *.kabel.telenet.be 17.07.03, 02:12
            Igor tak dla czekawosci podaj jeszcze moj IP.
          • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 17.07.03, 08:05
            > Po pierwsze to ze znasz moje danne(kabel.telenet.be) udowodnia
            > po raz kolejny ze jestes gowniarzem z FSB.

Po pierwsze, jezeli nie znasz jak zobaczyc IP autora, to po raz kolejny
            udowadnia, ze jestes malpka, spadnieta z drzewka. (Czy wszyscy czeczeni na
            Forum sa podobne). Zreszta, zapytaj Szaszlyka - moze wytlumaczy, jak zobaczyc
            IP...

>Po drugie zwrocilem sie do was bo przekrociliscie granice(zbyt duzo
            > wyzywacie) i zebyscie wiedzieli ze do zalatwiania osobistych spraw nie sluzy
            > forum.
            Po drugie. Zadnych "osobistych" pretensji do czecznow nie mam. To raczej
            czysto naukowe badania. Jak w ogrodzie zoologicznym.

O stacji atmowej. Wlasnie o tym i napisalem. Ze na walke przeciwko wojska -
            was nie stac. Walczycie przeciwko ludziom bezbronnym, posylajac na smierc
            kobiet swoich.

> Jaka zlapana terrorystka?
            Zapytaj Szaszlyka, jezeli nie czytasz gazet.
            • Gość: antysowieticus Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.03, 09:07
              ja bym na miejscu ruskich ratowal sytuacje i wycofal ruskie
              wojska z Czeczenii...bo doprowadzeni do ostatecznosci Czeczenii
              kto wie co zrobia....ale w Rosji madrych niewielu...wiekszosc to
              glupota podszyta tchorzem i agresja
              • Gość: szaszlyk Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.dialup.zonnet.nl 17.07.03, 12:25
                Nieuratuja sytuacji durnie,ani swych dup !
            • Gość: Tamer Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.kabel.telenet.be 17.07.03, 18:31
              terra0 napisał:

> Po pierwsze, jezeli nie znasz jak zobaczyc IP autora, to po
              raz kolejny
              > udowadnia, ze jestes malpka, spadnieta z drzewka.
              Ja wiem ale skad ty wiesz? Nie jestes przeciez mlodym
              komputerowcem a moze to tez twoje hobby?Cos za duzo masz tych
              hobby(odpowiadanie rugularnie na forum,hakerska sztuka).A jaka
              jestem malpa to ci pokaze,czekaj na spalenie swojej plyty
              glownej!!!

. Zreszta, zapytaj Szaszlyka - moze wytlumaczy, jak zobaczyc
              > IP...
              Szaszlyk nie jest komputerowcem ani agentem FSB.

> Po drugie. Zadnych "osobistych" pretensji do czecznow nie
              mam.

Ty niemasz a twoi koledzy tak.
              • janosik6 tamer zaczynaja sie grozby ?zastraszania ? 17.07.03, 21:37
                jedyne co mozesz zrobic to sie podmyc przed kopulowaniem z saszlykiem..
                ten spedalony saszlyk nayczyl sie dobrych manier w tulipanowie..
                a nawet mozecie sobie dobrac na trzeciego np. bnadema....albo antywariata.
                cioty pierdolone paszli w pizdu kurwiszony jedne, cwele jebane....
                • Gość: Tamer Re: tamer zaczynaja sie grozby ?zastraszania ? IP: *.kabel.telenet.be 17.07.03, 23:21
                  Janosik idz i strzel se barana,ja twoje opinie traktuje jak
                  opinie pietnastolatka i nie lamie glowe nad twoimi postami bo
                  lepiej pojde sobie telewizor poogladam niz twoje posty czytac.
              • terra0 Re: Ale zabawa... 17.07.03, 22:04
                W jakies ksiezce juz dawno przeczytalem, ze jezeli malpe posadzic za maszinke
                dla pisania i ona zacznie przypadkowo naciskac na klawisze, to calkiem
                przypadkowo moze pojawic sie bardzo powazny tekst. Na przyklad taki:
                > czekaj na spalenie swojej plyty glownej
                Bo w kontekscie calego listu trudno uwierzyc, ze wiesz, co oznaczaja ostatnie
                dwa slowka... (Czyzby Matrixa naogladales sie i ches pojawic sie przede mna?)

Nigdy nie wiedzialem, ze zobaczyc IP - to jest "hakerska sztuka". Jestem
                zaszczycony. Prawda pozostale czeczeni chyba roztropniejsze. (Wylacznie w
                dostrzeganiu IP).
                • Gość: Tamer Re: Ale zabawa... IP: *.kabel.telenet.be 17.07.03, 23:30
                  terra0 napisał:

> W jakies ksiezce juz dawno przeczytalem, ze jezeli malpe
                  posadzic za maszinke
                  > dla pisania i ona zacznie przypadkowo naciskac na klawisze,
                  to calkiem
                  > przypadkowo moze pojawic sie bardzo powazny tekst. Na
                  przyklad taki:
                  > > czekaj na spalenie swojej plyty glownej
                  > Bo w kontekscie calego listu trudno uwierzyc, ze wiesz, co
                  oznaczaja ostatnie
                  > dwa slowka... (Czyzby Matrixa naogladales sie i ches pojawic
                  sie przede mna?)

No dobra to wytlumacze ci malpka.Jest pewien wirus ktory
                  zmienia ci ustawienia w biosie w taki sposob ze spali ci sie
                  plyta glowna albo processor,wiec uwazaj nad tym co piszesz.
                  >
                  > Nigdy nie wiedzialem, ze zobaczyc IP - to jest "hakerska
                  sztuka". Jestem
                  > zaszczycony.
                  Zobaczyc IP mozna na rozne sposoby.Jeszlibym z toba rozmawial
                  przez MSN to niebyloby problemu zobaczyc twoj IP,ale przecietny
                  user nie potrafi zobaczyc IP osoby ktory pisal posty na forum.
                  Z tego wnioskuje ze nie jestes przecietnym userem co nie
                  oznacza ze jestes Chakerem!!!Wiec zadnego szczytu ci nie dalem.
                  Z reszta sam o tym wiesz nie musze ci to tlomaczyc.
                  • Gość: Tamer Terra IP: *.kabel.telenet.be 18.07.03, 02:36
                    Igor nie jestem debilem i wiem ze informacje o moich laczach i
                    IP moze znac tylko moderator tego forum.Igor ja wszystko wiem.
                    Wiem tez o tobie wiec nie wciskaj mi kita!!!
                    • terra0 Re: Bawimy sie dalej... 18.07.03, 08:04
                      Widzisz, jakie slowka znasz. "Wirus", "MSN", "Administrator", po-prostu
                      podziwiam. He-he. A skad bierze sie IP, nie wiesz. Podpowiem (tak na
                      dobranocka), ze mojego IP, rzeczywiscie nie mozesz zobaczyc, a ja Twoj moge.
                      Zreszta to samo moze zrobic kazdy inny uzytkownik (ktory dzwiga myszke nie
                      ogonem a rekami...)
                      • janosik6 chce mi sie kopnac w dupe jakiegos wszarza czeczna 18.07.03, 13:09
                        Ale nie mam go pod reka ,nie wiem jak sobie z tym poradzic..
                        A kopac dalej mi sie chce, moze jakis sprzedawczyk polaczek
                        by mi sie podlozyl pod buta ?
                        Bardzo chetnie mu przypierdole z fleka.....
                        • Gość: Tamer Re: chce mi sie kopnac w dupe jakiegos wszarza cz IP: *.kabel.telenet.be 18.07.03, 19:23
                          janosik6 napisała:

> Ale nie mam go pod reka ,nie wiem jak sobie z tym poradzic..
                          > A kopac dalej mi sie chce, moze jakis sprzedawczyk polaczek
                          Chodz i kopnij mnie? Co kutasie boisz sie? Ja ci moge dac
                          adres Czeczena ktory mieszka w Polsce chcesz?Bedziesz mial
                          szanse kopnac go chcesz? ty marzysz by kopnac Czeczenca bo nie
                          mozesz tego zrobic a ja tu w Belgii co dziennie kopam i jebie
                          Russkich pedalow!!!Mowie calkiem powaznie.tez tu jebie waszych
                          kurw(kobiet).
                        • Gość: szaszlyk Re: ZDRAJCA to ty ja-no-siku ! IP: *.dialup.zonnet.nl 18.07.03, 21:31
                          Pamietasz TARGOWICE ? Pamietasz PPR ? A tys jest przedluzeniem tych pacholkow
                          moskiewskich,co za pieniedze i wladze wlasna matke by sprzedali !!!
                          I nie pierdol tchorzu smierdzacy ,ze bys cos kopna... ZAPOMNIALES
                          O "ZAPROSZENIU" BORZIKA DO KRAKOWA -CIOTO ?????
                          TFU...
                      • Gość: Tamer Re: Bawimy sie dalej... IP: *.kabel.telenet.be 18.07.03, 19:20
                        terra0 napisał:

> Widzisz, jakie slowka znasz. "Wirus", "MSN", "Administrator",
                        po-prostu
                        > podziwiam. He-he. A skad bierze sie IP, nie wiesz.

Wlasnie ze wiem skad sie bierze i skad ty go masz.

> Podpowiem (tak na
                        > dobranocka), ze mojego IP, rzeczywiscie nie mozesz zobaczyc,
                        a ja Twoj moge.

Wlasnie oto mi chodzilo ze ani ja ani inny uzytkownik tego
                        forum nie moze sie dowiedziec twoje IP,bo to moze tylko admin.A
                        ty mozesz bo jestes gowniarzem z FSB.

> Zreszta to samo moze zrobic kazdy inny uzytkownik (ktory
                        dzwiga myszke nie
                        > ogonem a rekami...)
                        Kazdy nie moze,nie pierdol glopoty.

>A wirusa sie nie boje

ty sie nie boj narazie,tylko poczekaj na niego.
                        A przyjdzie niemartw sie.
                        • Gość: terra0 Re: Nowy rodzaj bawienia sie... IP: *.gen.twtelecom.net 18.07.03, 22:24
                          Wiesz, Tamer, przyszla mi do glowy nowa zabawa. Pisze
                          Tobie bez logowania sie. Widziesz IP, ale niestety,
                          pochodzienie moje tak samo tajemnicze jak i przy
                          logowaniu.
                          Moze Tobie uda sie powiedziec skad jestem?

PS. To co napisales o "Wlasnie oto mi chodzilo" - nie
                          przesadzaj, bo troszeczke wyzej nie wiedziales, skad
                          wzialem Twoj IP...
                          Wiec dobrej zabawy. I czekam na wirusa...
                          ---
                          Pozdr.
                          Igor
                          • Gość: Tamer Re: Nowy rodzaj bawienia sie... IP: *.kabel.telenet.be 19.07.03, 11:01
                            Gość portalu: terra0 napisał(a):

> PS. To co napisales o "Wlasnie oto mi chodzilo" - nie
                            > przesadzaj, bo troszeczke wyzej nie wiedziales, skad
                            > wzialem Twoj IP...

Idiocie wiedzialem,tylko sie dziwilem skad ty go
                            znasz.Zapomnialem na chwilke ze jestes gowniarzem z FSB.
                            • Gość: Misza Jestes zalosny IP: 195.208.237.* 19.07.03, 20:30
                              Gość portalu: Tamer napisał(a):

> Idiocie wiedzialem,tylko sie dziwilem skad ty go
                              > znasz.

:)))) Lepszej wymowki ci starszy bratanek (czy siostra) nie
                              wymyslili ??? ;))))))))

Zawsze myslalem ze do europy spierdolili "najelpsze umysly" "kwiat nacji"
                              Czeczni (jesli w ogole tacy byli ? :-))
                              Ale widze ze tam sa najglupsze barany, bo znam tu w Rostowie kilku Czeczenow i
                              sa o milion razy umnejsze od ciebie LOL ;)))))

> Zapomnialem na chwilke ze jestes gowniarzem z FSB.

:) Kolejna bzdura od ciebie. FSB to wywiad wewn. Gdyby taki chuj jak ty
                              zainteresowal gogos z naszych sluzb tto to vbyli by albo chlopaki z GRU
                              (zdorowo rebjata ;)) albo z SVR (Sluzba wneszniej razwedki). Ale zajmuja sie
                              zupelnie innym kalibrem pierdolonych czarnodupych czechow ;))
                      • Gość: Misza Priwet Igor' IP: 195.208.237.* 19.07.03, 20:23
                        terra0 napisał:

> Widzisz, jakie slowka znasz. "Wirus", "MSN", "Administrator", po-prostu
                        > podziwiam. He-he. A skad bierze sie IP, nie wiesz. Podpowiem (tak na
                        > dobranocka), ze mojego IP, rzeczywiscie nie mozesz zobaczyc, a ja Twoj moge.
                        > Zreszta to samo moze zrobic kazdy inny uzytkownik (ktory dzwiga myszke nie
                        > ogonem a rekami...)

Salut!
                        Po co dyskutujesz z tym debilnym pacanem?! Jesli gostek nie widzi powyzej
                        swego nicka literki "adres: *.kabel.telenet.be" to niezaleznie od tego z
                        jakiego panstwa pochodzi nie zasluguje na to zeby taki powazny i ciekawy
                        dyskutant jak Ty z nim rozmawial ;))))

Zabej na nego Igorek. Niech pisze" "wirusy co spala MB" i wmawiam komus ze
                        czehi to owieczki - gorbatogo mogila isprawit...

Priwet
                        Misza

Ps

Tolko czto wernulsja z TLN Kak tam sejczas pogoda, kogda wyjezzal bylo 31 :)

• terra0 Re: Priwet Igor' 19.07.03, 22:06
                          Privet Misza,
                          w ogole ostatnio jakos obnizyl sie poziom, tak ze prawie nie ma z kim powaznie
                          dyskutowac. W miedzyczasie pomyslalem, ze mozna pobawic sie. Tym bardziej z
                          niektorymi tylko to i pozostaje robic. Tak ze to tylko mala zabawa, na pewno
                          niektroych nie mam zamiaru ni w czym przekonywac.
                          Wrociles z powrotem tam gdzie na stale mieszkasz? (ja juz nie korzystam z nazw
                          miast, miech czeczeni pomysla...)
                          Cieplo, tylko t-ra wody spadla do tam gdzie lubie kompac sie...
                          • Gość: Misza Re: Priwet Igor' IP: 195.208.237.* 20.07.03, 10:27
                            terra0 napisał:

> w ogole ostatnio jakos obnizyl sie poziom, tak ze prawie nie ma z kim
                            powaznie
                            > dyskutowac.

Za duzo tu "naiwnych naiwnych kaukaskich junoszej" :))))

> W miedzyczasie pomyslalem, ze mozna pobawic sie.

Delu wremja a poteche czas. da ? ;)))

> niektorymi tylko to i pozostaje robic. Tak ze to tylko mala zabawa, na pewno
                            > niektroych nie mam zamiaru ni w czym przekonywac.

O czym mozna przekonac malpe ? Oni rozumieja tylko prad, ktory kontroluje ich
                            instynkty ;))))))))

> Wrociles z powrotem tam gdzie na stale mieszkasz? (ja juz nie korzystam z
                            nazw
                            > miast, miech czeczeni pomysla...)

Juz z tydzien tu jestem.

> Cieplo, tylko t-ra wody spadla do tam gdzie lubie kompac sie...

Obawiam sie ze w tym roku u was cieplej ody nie bedzie...
                            Ale jesli lubisz kompac sie w troche zimnej wodzie... ;))
                        • Gość: Tamer Re: Priwet Igor' IP: *.kabel.telenet.be 20.07.03, 03:53
                          Gość portalu: Misza napisał(a):

>Po co dyskutujesz z tym debilnym pacanem?! Jesli gostek nie
                          >widzi powyzej
                          >swego nicka literki "adres: *.kabel.telenet.be"

Jeszli ty kurwa twoja macz jestes taki madry niz ta cala
                          Europa,powiedz jaki mam IP??? Chto slabo??? Skurwin ty synu.
                          Lamerze!!!!
                          • Gość: Misza Re: Priwet Igor' IP: 195.208.237.* 20.07.03, 10:29

> Gość portalu: Misza napisał(a):
                            >
                            > >Po co dyskutujesz z tym debilnym pacanem?! Jesli gostek nie
                            > >widzi powyzej
                            > >swego nicka literki "adres: *.kabel.telenet.be"

> Jeszli ty kurwa twoja macz jestes taki madry niz ta cala
                            > Europa,powiedz jaki mam IP??? Chto slabo???

Ja, kurwa maC, jestem moze nie najmadrzejszy w europie ale napewno madrzejszy
                            od takich wlosatych owcojebcow z gor jak ty i borzik ;))))

Twoj IP: *.kabel.telenet.be (jeszcze tego nie zrozumiales mlapa wlosata ? ;))

> Skurwin ty synu.
                            > Lamerze!!!!

Nie rozumieszjaki jestes smieszny, pacanie ?! :)
                            Igor powiec temu gowniarzu cos, bo ja juz nie wiem jak z nim mozna
                            rozmawiac ;)))

Pozdr
                            Misza
                            • Gość: Tamer Re: Priwet Igor' IP: *.kabel.telenet.be 22.07.03, 01:48

> Ja, kurwa maC, jestem moze nie najmadrzejszy w europie ale
                              napewno madrzejszy
                              > od takich wlosatych owcojebcow z gor jak ty i borzik ;))))
                              >
                              > Twoj IP: *.kabel.telenet.be (jeszcze tego nie zrozumiales
                              mlapa wlosata ? ;))

Idiota to(*.kabel.telenet.be ) nie jest moj IP a tylko moj
                              dostawca uslug internetowych.
                              Znasz sie na inecie jak moj dziadek.
                              • Gość: Misza Re: Priwet Igor' IP: 195.208.237.* 22.07.03, 09:39

> > Twoj IP: *.kabel.telenet.be (jeszcze tego nie zrozumiales
                                > mlapa wlosata ? ;))
                                >
                                > Idiota to(*.kabel.telenet.be ) nie jest moj IP a tylko moj
                                > dostawca uslug internetowych.

A nie wiedziales debilu ze adresy IP twoj prowider wydaje dynamicznie ? ;)))
                                Za kazdym razem masz inny IP w ktorym kabel.telenet.be jest wspolnya czescia.
                                Ucz sie malpa, bo nawet szympans jest od ciebie mardzejszy

P.S Pozdro dla dziadka, facet jest jak widze madry, ale wnuczka ma debila, ale
                                jak mowia: w semje nie bez uroda :)))))))))

• Gość: Tamer Re: Priwet Igor' IP: *.kabel.telenet.be 23.07.03, 18:17

> Gość portalu: Tamer napisał(a):
                                  >
                                  > > > Twoj IP: *.kabel.telenet.be (jeszcze tego nie zrozumiales
                                  > > mlapa wlosata ? ;))
                                  > >
                                  > > Idiota to(*.kabel.telenet.be ) nie jest moj IP a tylko moj
                                  > > dostawca uslug internetowych.
                                  >
                                  > A nie wiedziales debilu ze adresy IP twoj prowider wydaje
                                  dynamicznie ? ;)))
                                  > Za kazdym razem masz inny IP w ktorym kabel.telenet.be jest
                                  wspolnya czescia.
                                  Nie no co moge zrobic z idiota.No wiec idiocie niemam
                                  dynamicznego IP,bo mam stalego Debil.A wiesz dlazczego mam
                                  staly IP?bo mam siec kablowa i komputer mam stale podlaczony do
                                  netu.Ivan Balvan i nic z tym nie zrobisz.A moj dziadek to sto
                                  razy mondrzejszy od ciebie niedojobku.
                              • terra0 Re: Dodatek 22.07.03, 09:47
                                Na dodatek do tego, co Misza napisal, po-prostu przypomne poczatek dyskusji:

>> Zabawne, Tamer (kabel.telenet.be) wzywa nie odpowiadac russkim a
                                >> Czzeczenia/Czeczen (kabel.telenet.be) sam zwraca sie do russkich. (Przy tym
                                >> w tym samym czasie prawie..)
                                > Po pierwsze to ze znasz moje danne(kabel.telenet.be) udowodnia
                                > po raz kolejny ze jestes gowniarzem z FSB.

Wiec na poczatku miales trudnosci wlasnie z "kabel.telenet.be". Tak ze badz
                                wdzieczy Misze za to, ze raczyl zyczliwie Tobie cos wytlumaczyc.
                                • Gość: Tamer Re: Dodatek IP: *.kabel.telenet.be 23.07.03, 18:19
                                  terra0 napisał:

> Wiec na poczatku miales trudnosci wlasnie
                                  z "kabel.telenet.be". Tak ze badz
                                  > wdzieczy Misze za to, ze raczyl zyczliwie Tobie cos
                                  wytlumaczyc.

nie no nie udawaj tak,iego samego idiote jak
                                  Misha :looooooooool/ On niewie ze IP jest wyrazony liczbami a
                                  nie telenet.
                                  • terra0 Re: Dodatek 23.07.03, 20:49
                                    Powtarzam jeszcze raz. Przeczytaj (przynajmniej) pierwsze zdanie z tego co
                                    napisalem.
                                    > Wiec na poczatku miales trudnosci wlasnie z "kabel.telenet.be". Tak ze badz
                                    > wdzieczy Misze za to, ze raczyl zyczliwie Tobie cos wytlumaczyc.
                                    Nie mogles zrozumiec skad wzialem te trzy slowka! Teraz chyba od Miszy
                                    dowiedziales sie i cos wiekszego wymagasz.
                                    Prosze bardzo.
                                    Oczywiscie, IP - to liczby, ale telenet... ma odpowiednika, co do liczb. I to
                                    jest tez IP. (Chcesz - sprawdz, nie bede podpowiadal za pomoca ktorego
                                    programu to mozna zrobic. Poszukaj w Inecie). Gwiazdka na poczatku oznacza
                                    grupe uzytkownikow.
                                    Co do kablowki - tylko z posiadania ja nie wynika posiadanie statycznego IP.
                                    To taki likbez.
                                    • Gość: Tamer Re: Dodatek IP: *.kabel.telenet.be 24.07.03, 00:30
                                      terra0 napisał:

> Oczywiscie, IP - to liczby, ale telenet... ma odpowiednika,
                                      co do liczb. I to
                                      > jest tez IP. (Chcesz - sprawdz, nie bede podpowiadal za
                                      pomoca ktorego
                                      > programu to mozna zrobic. Poszukaj w Inecie). Gwiazdka na
                                      poczatku oznacza
                                      > grupe uzytkownikow.
                                      Nie popisuj sie a lepiej podaj mi moj IP.
                                      > Co do kablowki - tylko z posiadania ja nie wynika posiadanie
                                      statycznego IP.
                                      Wlasnie ze wynika idiota,bo w kablowej sieci komputery zawsze
                                      sa podlaczone do sieci(poza wyjatkami),a po drugie ja chyba
                                      lepiej wiem czy mam staly IP czy nie.Zmieniajacego IP masz
                                      kiedy laczysz sie z inetem przez modem dzwoniac na okreslony
                                      nomer.
                                      > To taki likbez.
                                      Wlasnie ejstes likbez.
                                      • terra0 Stalosc, godna osla... 24.07.03, 08:05
                                        Moj drogi, nawet kazdy komputer w lokalnej sieci moze miec dynamiczy albo
                                        statyczny adres (zalezy od wielu czynnikow). Juz nie mowie o tym, jak sieci
                                        podlaczeni do Internetu (na zewnatrz). Tez dynamicznie albo statycznie.
                                        Nastepnie. Kazdy komputer w sieci ma swoj adres (statyczny albo dynamiczny).
                                        Poza nielicznymi wyjatkami - to jest lokalny adres (na przyklad 192....),
                                        ktory nie wiele wspolnego ma z IP sieci. Mam wielkie podejrzenie, ze mowiac
                                        o "swoim statycznym IP" mowisz o lokalnym adresie, ktory, za bardzo nikogo,
                                        oprocz twojego administratora nie obchodzi.
                                        O wiele czekawszy ten adres ...telenet...
                                        Gdzies napisales, ze to nie IP a adres prowaidera. Zgadnij wiec, co oznacza
                                        abrewiatura "IP"?
                                        >lepiej ciebie znam
                                        Nie jestem w tym przekonany. Bo tydzien temu nawet nie wiedziales, skad wiem
                                        ten adres "telenet"...
                                        • Gość: Tamer Re: Stalosc, godna osla... IP: *.kabel.telenet.be 24.07.03, 16:04
                                          Igor dobrze czytaj moje posty ,bo powiedzialem ze w sieci
                                          kablowej komputery zazwyczaj sa podlaczone do sieci na stale
                                          poza wyjatkami o ktorych ty sopiero co opowiedziales,wiec nie
                                          zaprzeczam tego co napisales,ale IP itak mam stalego i nie myle
                                          go z adresem lokalnym czy jeszcze z czyms.IP nadaje kazdemu
                                          komputerowi jego prowajder na jakis czas albo na zawsze.Moj
                                          prowajder dal mi IP na czas nie okreslony(az nie odlacze inetu).
                                          Wiec nie tlumacz mi tego co itak wiem.ze ty znasz sie na
                                          kompach to ja wiem(gowniarz z FSB) ale ten Misha to gada o tym
                                          o czym niewie(podajac mi telenet jako moj IP).Na tym koniec .
                                          • terra0 Re: Stalosc, godna osla... 24.07.03, 18:01
                                            Abrewiatura IP oznacza Internet Prowaider, jezeli juz chodzi o to.
                                            Na samym poczatku zapytales, skad wzialem "telenet" - bo nie widziales nawet
                                            tego. Misza powiedzial Tobie. Tak samo powiedzial by kazdy, kto popatrzy na
                                            ekran monitora. Tak ze na niego nie najezdzaj i nie wmawiaj, ze o cos innego
                                            chodzilo.
                                          • Gość: Misza Nie rob z siebie jeszcze wiekszego barana IP: 195.208.237.* 26.07.03, 01:59

> Igor dobrze czytaj moje posty ,bo powiedzialem ze w sieci
                                            > kablowej komputery zazwyczaj sa podlaczone do sieci na stale
                                            > poza wyjatkami o ktorych ty sopiero co opowiedziales,wiec nie
                                            > zaprzeczam tego co napisales,ale IP itak mam stalego i nie myle
                                            > go z adresem lokalnym czy jeszcze z czyms.IP nadaje kazdemu
                                            > komputerowi jego prowajder na jakis czas albo na zawsze.Moj
                                            > prowajder dal mi IP na czas nie okreslony(az nie odlacze inetu).

Widze ze umiesz czytac helpy po win98 ;))
                                            Ale sens w tym ze nie wiedziales nawet baranie ze IP ma dwie formy napisania:
                                            liczbowa oraz slowna. Ten fakt ze masz stale polaczenie nic nie znaczy, bo
                                            wazne jest jaki jest IP twego hosta, ktory wydal ci twoj staly IP. Jesli by
                                            chodzilo o sprawdzenie IP twego komputera, to trzeba by bylo otrzymac jakis
                                            list od ciebie i przeanalizowac IP Datagram Header - wowczas wiedzialbym
                                            wszystkie adresy IP ktore przechodzil ten twoj list, ale po co mi to ?
                                            Zwykle jesli na forum pytaja "jaki jest moj IP" maja na mysli IP hosta
                                            providera. Oczywiscie sa inne metody sprawdzednia twego localnego IP, ale oni
                                            potrzebuja wiecej czasu.
                                            Jak Igor prawidlowo zauwazyl, sens nie w tym jakie mas zpolaczenie, a w tym ze
                                            nie znasz (czyli nie znales bo ostatnio ktos ci podpowiada ;)) podstaw TCP/IP
                                            protokolu ;)))

> Wiec nie tlumacz mi tego co itak wiem.ze ty znasz sie na
                                            > kompach to ja wiem(gowniarz z FSB)

:))) Dlaczego uwazasz ze w FSB wszyscy znaja sie na kompach?
                                            Ja znam wiele oficerow FSB od porucznikow do podpolkownikow (moj woj jest
                                            zast. kierownika FSB miasta Penza) i powiem ci ze oprocz chlopakow-
                                            programmistow nikt tam za bardzo na komputerach nie zna ;))

Dlaczego uwazasz ze Igor jest z FSB? :) Gdyby on byl z FSB, to na ciebie czas
                                            by nie tracil ;)))

> ale ten Misha to gada o tym
                                            > o czym niewie(podajac mi telenet jako moj IP).Na tym koniec .

ok. nazwij moj IP w formie slownej. :))

• orbulon Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 18.07.03, 13:14
      Rozumiem, że dla Putina roziwązaneim problemu jest całkowity "holocaust" na
      narodzie czeczeńskim. A świat ma to w d....
      • Gość: Czeczen Czeczeńcy są \Najodwazniejsi Państwo na swiecie IP: *.szpitalna.ngo.pl 18.07.03, 15:33
        orbulon napisał:

> Rozumiem, że dla Putina roziwązaneim problemu jest całkowity
        "holocaust" na
        > narodzie czeczeńskim. A świat ma to w d....
        • Gość: szaszlyk Re: SLAWA MECZENNIKOM !!!! IP: *.dialup.zonnet.nl 18.07.03, 21:32
          i mordowanemu narodowi Czeczenskiemu !!!!
          Kacapom na pohybel ....
    • Gość: Tamer Mam pytanie do Russkich IP: *.kabel.telenet.be 19.07.03, 12:52
      Terra,Rassijanin i inne Russkie czy znacie sie na wzajem w
      realu?
      • Gość: szaszlyk Re: Mam russka cholote w dupie ! IP: *.dialup.zonnet.nl 19.07.03, 15:09
        Frajerzy !
      • terra0 Re: Znamy sie sluzbowo 19.07.03, 22:08
        Przeciez wiesz, ze wszyscy jestesmy pracownikami FSB
        • Gość: szaszlyk Re: Pies cie jebxx Igorek... IP: *.dialup.zonnet.nl 19.07.03, 22:29
          Idz se na randke z ja-no-sikiem !
          • janosik6 Re: Pies cie jebxx szaszlyk bo ja nie moge !!!! 19.07.03, 23:29
            Ja ciebie nawet bym oszczac nie chcial ty dziwko czeczenska...
            Nawet laski bym ci podac nie chcial ,brzydze sie toba....
            Takie szmaty jak ty i tobie podobne suki kopcace sie z czeczenami
            to tylko jakis bezpanski pies moglby zaliczyc.....
            Siedz dziwko w tym gejowskim tulipanowie i modl sie aby cie
            jakis syfiasty brudny smierdzacy czeczen nie zarazil jakims HIV-em.
            Chociaz ? jak se tak pomysle moze to jedyne wybawienie dla ciebie ?
            • Gość: szaszlyk Re:A jak wizyta u psychiatry ja-no-siku ? IP: *.dialup.zonnet.nl 20.07.03, 10:41
              Czyzby ta choroba byla niewyleczalna ?
              • janosik6 saszlyk tys porebany czy o droge pytasz ? 20.07.03, 19:57
                ja nie mam potrzeby takowej...
                Ja mam nadmiar energii .
                Ale nie boj sie .
                Nie boj zaby..........
                Nie bede cie ruchal .
                Brzydze sie toba scierko-materacu czeczenski..
                • Gość: szaszlyk Re: ja-no-siku tys porebany czy o droge pytasz ? IP: *.dialup.zonnet.nl 20.07.03, 20:19
                  Mat twoju saldaty sojuza jebali ! Patemu ty sawietski sukinsyn ! Bo twoja stara
                  obciagara,byla koszarowa z pod Legnicy ! Ciekawe ilu takich russkich synkow
                  wydala ta kurwa na swiat ??? Ale bez urazy ten twoj wujek to musial ci WIELKA
                  krzywde wyrzadzic ,co nie ? Ale nic sie niemartw,na takich cweli jak ty
                  frajerze czekaja chlopcy w kazamatach ! Bedziesz piczo wpierdalala puszki i
                  obciagala gruszki ,he,he,he,he... wiec pseudojnosiu zrobia wszyscy na ciebie
                  siku....
                  • janosik6 saszlyk ty dziwko -szto ty taki nerwowy ? 20.07.03, 20:43
                    ty bliac pedalska ty rozpruta dziwko..
                    Trzymaj nerwy na uwiezi....
                    To ze ojciec cie za mlodu posuwal i padlo ci na mozgownice..
                    NIE ja jestem winien..........
                    Winne sa klechy ktore znowu z kolei jego posuwaly...
                    TY sie nie zen bo popelnisz wielki grzech..
                    Bywaja takiemalzenstwa dla oczu ludzkich on gej ona np.lesbija.
                    Twoje bachory beda takie same pojeby jak ty twoj ojciec..
                    Bedzie to grzech niewybaczalny ON z gory widzi i w swoim czasie KARZE..
                    Jak przyjedziesz z tego tulipanowa to pierdolnij matke w rylo za to ze
                    cie urodzila takim pojebem...
                    I przestac cioto wieczorami przed lusterkiem sie napinac...
                    Bo i tak nie bedzie z ciebie mezczyzna, kurwo meska.........
                    • Gość: Tamer Janosik IP: *.kabel.telenet.be 21.07.03, 00:14
                      Janosik ti Ivan Balvan!!!
                      • janosik6 tamer kiedy byla ostatnia wizyta saszlyka ? 21.07.03, 02:00
                        przeciez mieszkacie kolo siebie jestescie jak ten szampon do wlosow
                        DWA w jednym -dwie kurwy w jednym obozie natowskim.
                        • Gość: szaszlyk Re: ja-no-sik : cudowne dziecko 2 pedaluw... IP: *.dialup.zonnet.nl 21.07.03, 17:20
                          Jestes synku coraz bardziej zalosny !
                          • janosik6 saszlyk ty dziwko czeczenska nie podlizuj sie 21.07.03, 18:59
                            I tak nie bede cie dymal..........
                            Po pierwsze nie jestem z twojej orientacji sex.
                            Po drugiej a jakbym nawet byl to po psach czeczenskich bym <smierdz.brud>
                            nie poprawial hahahhahahahh.
                            • Gość: szaszlyk Re: ja-no-rusku ,ale z ciebie pajac... IP: *.dialup.zonnet.nl 21.07.03, 21:13
                              i do tego zboczony...
                            • janosik6 Re: saszlyk ty dziwko czeczenska nie podlizuj sie 22.07.03, 00:01
                              powiedzialem ci juz wyraznie ze NIE bede cie ruchal..
                              A ty dalej swoje ..
                              Dalej bezemie nie mozesz ?
                              A moze ty masoha ?
                              Chcesz abym cie schlostal ?
                              aby to do ciebie dotarlo ?
                              • Gość: szaszlyk Re: ja-no-rus ty dziwko moskiewska nie podlizuj IP: *.dialup.zonnet.nl 22.07.03, 00:12
                                sie putinowi,gnojku !
                                • Gość: Tamer Re: ja-no-rus ty dziwko moskiewska nie podlizuj IP: *.kabel.telenet.be 22.07.03, 01:52

> sie putinowi,gnojku !
                                  nie no mowic do niego gnojku to bedzie zaszczyt i komplement
                                  dla niego,lepiej nazwijmy go-bambusie porabany.
                                  • janosik6 tamer ? jak tam latarnie ?ilu zaliczyles ? 22.07.03, 07:07
                                    Cos strasznie dlugo cie nie bylo...
                                    Gdzie ty sie obracasz po portach ? czy miedy flamandrami ?
                                    Chociaz w to drugie watpie....
                                    NIe !no chyba nie zasiedziales sie u saszlyka w tulipanowie ?
                                    Tak ze dziwko zdazyles wczas ..
                                    Juz sie balem ze przejdziemy do nastepnej strony bez przywitania cie....
                                    • Gość: szaszlyk Re: NIE KOMENTUJMY DEBILA : JA-NO-RUSA ! IP: *.dialup.zonnet.nl 22.07.03, 10:15
                                      Jego miejsce w rynsztoku,a dla nas strata czasu !
                                      • janosik6 filoczeczenskie dziwki jak samopoczucie ? 23.07.03, 22:32
                                        Z kazdym uplywajacym dniem swiat uwalnia sie od brodatych
                                        bandziorow o pedalskich zapedach....
                                        Jesli was nie wykonczy syfilis czy aids to wyrznie was
                                        Zwycieska ARMIA ROSYJSKA....
                                        Panie boze dokoncz dziela swego- < wyrzniecie barbarzyncow >......
                                        • Gość: Tamer Re: filoczeczenskie dziwki jak samopoczucie ? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.03, 00:34
                                          Janosik na poczatku myszlalem ze sie nabijasz ,ale teraz sie
                                          przekonalem w tym ze naprawde masz jakies problemy seksualne:)))
                                          Radze ci mniej siedziec przed kompem a zwlaszcza na forum,bo
                                          to zle wplywa na ciebie.
                                          • janosik6 Re: filoczeczenskie dziwki jak samopoczucie ? 24.07.03, 01:21
                                            Tamer ty koniecznie chcesz abys znowu zakonczyl strone
                                            z odpowiednimi epitetami pod swoim adresem..
                                            Widze ze masz pewne swedzenia w okolicach odbytu.
                                            Ja cie kochaniutki NIE podrapie tam !ani nie przelece.
                                            Od tego sa te psy brodate te brudasy smierdzace czeczeny.
                                            Ja jedynie co moge zrobic to powiedziec wam pojeba co o was mysle.
                                            I to robie caly czas ....
                                            Mam was w dupie......Dla mie jestescie jak te zuzyte kondomy...

• Gość: Tamer Re: filoczeczenskie dziwki jak samopoczucie ? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.03, 03:17
                                              janosik6 napisała:

> Mam was w dupie......Dla mie jestescie jak te zuzyte
                                              kondomy...
                                              Nie no znowu o seksie,nie dobrze jest z toba.Koniecznie udaj
                                              sie do lekarza.I czesciej pij herbate z malina.
    • Gość: Ems Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 00:36
      Zatanawia mnie dlaczego Rosjanie tak łatwo łykają (mam nadzieję że nie
      wszyscy) propagandę Kremla? Skoro wasza armia jest taka dobra, wasz kraj tako
      wspaniały a wy najlepsi ludzie na świecie to dlaczego ci "głupi" Czeczeni tak
      bardzo nie chcą z wami żyć? Igor i Liosza zastanawialiście się kiedyś dlaczego
      wszyscy wasi sąsiedzi was tak nie znoszą? A właściwie po co wam ta Czeczenia?
      Przecież macie nadal największy kraj na ziemi, po co wam takie gówno jak sam
      mówisz? A jeżeli uważasz że Groznyj to część "matuszki Rossiji" to nie wstyd
      ci że jej właśni żołnierze ją tak masakrują?
      Proszę cię o odpowiedź ale tylko szczerą, nie jakimiś sloganami Putina i nie
      propagandą USSR wyniesioną ze szkoły. Mam nadzieję że cie na to stać!

Pozdrawiam
      • terra0 Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich 25.07.03, 07:46
        Kto nie chce zyc? Wczoraj trzech, przedwczoraj jeszcze pare "nie chcacych"
        zabito. To nie wiele rozni sie od ilosci zabostw przez "zwyklych" mordercow na
        takim po wielkosci obszarze ziemi. Teraz juz ilosc "uciekinerow" (codziennych)
        z Czeczenii nie wiecej nizeli ilosc "chetnych" z przedostania sie z "mniej
        rozwinietnych" Panstw w "bardziej rozwinietne". Pozostali wola zycie w Rosji
        zyciu w chaosie i w wojnie. (A u bandytow, zwykle nie pytaja opinii).
        Co do nienawisci. To juz bardzo znana metoda - "wrog" pozwala zapomniec o
        wlasnych problemach. (To chyba Adler jeszcze pisal?)
        • Gość: szaszlyk Re: "wrog" pozwala zapomniec o wlasnych problemach IP: *.dialup.zonnet.nl 25.07.03, 12:19
          Bravo Igor,nareszcie powiedziales cos sensownego !
          I po to cala ta wojna,aby uciszyc narod rosyjski !
          Gratuluje rozsadku !
          • terra0 Re: NIgdy nie watpilem w twojej glupocie... 25.07.03, 13:16
            I nie zmieniaj sens mojego postu.

To zdanie byla odpowiedz na wczesniejszy post, na slowa: "Igor i Liosza
            zastanawialiście się kiedyś dlaczego wszyscy wasi sąsiedzi was tak nie
            znoszą?" O tym , dlaczego "nas" "wszyscy" nie znosza.

U rosjan, zasdaniczo nie ma nienawisci ani co do czeczenow ani do innych
            narodowosci. Zlikwidowac wszelkie bandy, przeszkadzajace normalnemu zyciu -
            owszem.
            • Gość: szaszlyk Re: A juz sie ludzilem... IP: *.dialup.zonnet.nl 25.07.03, 17:32
              A juz sie ludzilem zes czlowiek ...
              Jednak to prawda : "kto hujem sie urodzil,kanarkiem nie zdechnie !"
              • janosik6 saszlyk szczescie jest po twojej stronie 25.07.03, 22:44
                Tys sie CHUJEM urodzil jako kto zdechniesz ?
                jestem bardzo ciekaw....
                • Gość: Tamer Re: saszlyk szczescie jest po twojej stronie IP: *.kabel.telenet.be 26.07.03, 02:49
                  janosik6 napisała:

> Tys sie CHUJEM urodziles jako kto zdechniesz ?
                  > jestem bardzo ciekaw....

On zdechnie jako ten ktoremu robil loda Janosik
      • Gość: Misza Re: Prezydent Putin o partyzantach czeczeńskich IP: 195.208.237.* 26.07.03, 02:21
        Gość portalu: Ems napisał(a):

> Zatanawia mnie dlaczego Rosjanie tak łatwo łykają (mam nadzieję że nie
        > wszyscy) propagandę Kremla?

A mnie zastanawia dlaczego POlacy lykaja infe z GW i im podobnych mediow. A
        amery z Pentagonu i Langley ?

> Skoro wasza armia jest taka dobra, wasz kraj tako
        > wspaniały a wy najlepsi ludzie na świecie to dlaczego ci "głupi" Czeczeni
        tak
        > bardzo nie chcą z wami żyć?

Gowno wiesz :)) Wiekszosc Czeczenow juz zyje w Moskwie, Rostowie, Inguszetii,
        Dagestanie itd. Oni nie chca wojny, nie chca bandytow. Chca zyc w spokoju,
        miec normalna prace, studjowac, chodzic do kin, muzeow, teatrow itd.
        Wiesz kto chce oderwac CZecznie od Rosji? Terrorysci i ultranacjonalisci, bo
        wiedza ze tylko w anarchii ktora powstanie po odlaczeniu do RF moga miec
        wladze i sile. POpatrz na kaukaskie i azjatyckie respubliki poradzieckie - w
        wiekszosci bieda, dyktatura i nacjonalizm.

> Igor i Liosza zastanawialiście się kiedyś dlaczego
        > wszyscy wasi sąsiedzi was tak nie znoszą?

Kto np? Z nami calkiem przyjaznie sasieduja 90% sasiedzi. W zasadzie wszyscy
        oprocz POlski oczywiscie ;)))

> A właściwie po co wam ta Czeczenia?

Zeby byla ;))

> Przecież macie nadal największy kraj na ziemi, po co wam takie gówno jak sam
        > mówisz?

Bo jak oddasz kawalek bedziesz musial wciesniej czy pozniej oddac wszystko.

> A jeżeli uważasz że Groznyj to część "matuszki Rossiji" to nie wstyd
        > ci że jej właśni żołnierze ją tak masakrują?

Nasze zolnierze wlasnie Grozny odbudowauja razem z mieszkancami Groznego, a po
        nocach terrorysci wysadzaja ich w powietrze.

• Gość: Bor'ka My wszyscy Was kochamy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 08:50
          Ja juz Ci kiedys Miszenka mowilem: niepotrzebnie sie wysilasz.
          I moj przyjaciel Terra tez.
          Tu nikt nie uwierzy w Wasze rewelacje.
          Idz lepiej na jakies niemieckie forum, moze tam to kupia, jak zolnierze
          rosyjscy "odbudowuja" Grozny !

Ale najbardziej rozbawiles nmie ta powszechna miloscia do Rosjan i Matuszki
          Rosieji!

Idzmy po koleji, od polnocy.
          Finowie nie cierpia Was za dziewietnastowieczna okupacje, agresje w czasie
          drugiej wojny i zrabowana Karelie.
          Uwazaja Was natomiast za "latwych" partnerow handlowych, ktorym wszystko mozna
          sprzedac.

Baltowie...ich milosc do Was jest ogolnie znana.

Zrusyfikowana Bialorus, mimo prorosyjskiej polityki Lukaszenki, jest bardzo
          nieufna wobec Rosji. Tyle, ze nikt nie moze tego glosno powiedziec.

O tym jak Ukraincy kochaja swoich moskiewskich braci, swiadczy popularne haslo
          z murow Ukrainskich miast "Czemodan...wokzal...Kacapstan!".
          Adresowane do rosyjskiej mniejszosci.
          Jesli masz watpliwoscie, to wybierz sie na Zachodnia Ukraine. Tam
          Cie "pokochaja" ... jak brata.

Gruzja nie wymaga chyba komentarzy.

Kaukaz z Czeczenia na czele wprost uwielbia rosyjskich sasiadow.
          Podebnie jest w tzw. Azji Srodkowej, Turkmenbasza moze sluzyc za przyklad tej
          milosci.

Paradoksalnie to wlasnie Polacy maja do Was dosc pozytywny stosunek, mimo
          wszystkich zbrodni Imperium w Polsce.
          • terra0 Re: My wszyscy Was kochamy. 26.07.03, 09:25
            Co do kochania... jest taka strona www.chlopaki.net. Mozesz zajac sie. A
            przynajmniej mnie (z tym kochaniem) zostaw.
            • Gość: Bor'ka My wszyscy Was kochamy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 09:36
              Ciesze sie Terra, ze coraz mniej odbiegasz od rosyjskich standardow.
              Z braku argumentow zawsze konczycie obelgami, a "umilowana" tematyka to
              problemy seksualne.
              Czy homoseksualizm jest tak powszechny w Rosji ?
              Bo niektorzy z Was tylko tym sie podpieraja w "dyskusjach".
              Zauwazyles, ze osiagneliscie juz poziom kompletnej degrengolady umyslowej w
              Waszych postach ?
              I po co to wlasciwie ?
              Przeciez od dluzszego czasu nie masz nic do powiedzenia.
              • janosik6 bor`ka zazdroscisz nam jelopie ? 26.07.03, 11:04
                Zazdroscisz ze jeszcze potrafimy uzuwac zaganiacza ?
                Ze nie mamy zadnych problemow aby napisac o tym ?
                Dupcze wiec zyje.
                Jak juz bede mial takie wielgachnawe problemy jak ty !
                saszlyk !i wam podobne kurewki to chyba se zyly podetne.
                Ja zyje aby mowic co mi sie podoba.
                Pierdole tylko te co mie sie podobaja a nie te co popadna.
                NIe mam oporow aby mowic na ten temat bo mi ciagle jeszcze !!!STOI !!!......
                Jestem szczesliwy i dumny z niego!!!!!!!.......
                Samochodu nie mam , <jak wy >bo mnie nie kreci....
                Mam motor tak ze to jako przedluzacz nie wchodzi w rachube...hahahhahaha
                jak napisal mi chyba saszlyk-pedalek.
                Nie mam zlych snow .
                Nie mam hemoroidow jak saszlyk.
                NIE licze trupow czeczenskich a chuj z tymi scierkami....
                Mam w dupie politykow prawicowych i obecnych lewicowych w polsce.
                Pierdole polski klechistan..
                Podatkow NIE place bo nie bede karmil zlodziei i nierobow kazdej masci....
                I dlatego jestem bardzo zadowolony z siebie....
                Za jakies dwie lub trzy godziny pojade sobie nad morze pokapac sie w morzu
                mowa o morzu a nie sciekowisku typu <baltyk>
                Nastepnie obiadek ...
                Wszystko na luzie bezstressowo.
                A wieczorem polowanko !!!
                Nacje ?do wyboru do koloru..
                A ty kutasie zlamany onanizuj sie dalej przed compem katyniem ,
                smolenskiem,czeczenami, wolga,leningradem,woytyla itd itd majac do towarzystwa
                takich pojebanych jak saszlyk .....
                Chuj wam w dupe !!!! oczywiscie nie moj !!!!!CIOTY PIERDOLONE.....
                • Gość: antysowieticus Re: bor`ka zazdroscisz nam jelopie ? IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 23:47
                  stoi ci? twoj maly fiutek?
          • Gość: Misza Mow za siebie IP: 195.208.237.* 26.07.03, 11:14

> Ja juz Ci kiedys Miszenka mowilem: niepotrzebnie sie wysilasz.
            > I moj przyjaciel Terra tez.
            > Tu nikt nie uwierzy w Wasze rewelacje.

To w twoje rewelacje nikt nie wierzy.

> Idz lepiej na jakies niemieckie forum, moze tam to kupia, jak zolnierze
            > rosyjscy "odbudowuja" Grozny !

A ty byles w Groznym ? Glupie pytanie oczywiosice. Sorry ;))

> Ale najbardziej rozbawiles nmie ta powszechna miloscia do Rosjan i Matuszki
            > Rosieji!

Nie mowilem o milosci. A o przyjaznych stosunkach.
            Musisz zrozumiec czegos boris - nie ma na swiecie duzego (w miare) panstwa
            ktorego by kochali chocby 10% innych panstw. Kto lubi Niemcy, Francje, Anglie,
            POlske, Chiny, Japonie, Hiszpanie, RPA, Israel, Irak, Iran itd.
            Wiesz jakie panstwa wszyscy lubia? Monaco, malte, itd. I wiesz dlaczego? Bo
            gowno kogo oni obchodza ;))

Jesli nazywasz Rosje panstwem ktorego nikt nie lubi (a to ogromna nieprawda o
            czym nizej) to co powiesz o Polsce ? ;))))
            Kto was lubi? Rosja ? Nie, Moze Ukraina? Nieeeeee, Bialorus moze? Alez skad?
            Niemcy ? Niezly dowcip ;)), CZesi? Oni wam zaolzia nie wybaczyli .. Wiec
            widzisz moj drogi rusofobie, zanim cos powiedziec zastano sie: czy nie
            wygladasz na idiote ;)))

> Idzmy po koleji, od polnocy.
            > Finowie nie cierpia Was za dziewietnastowieczna okupacje, agresje w czasie
            > drugiej wojny i zrabowana Karelie.

Rozmawiales z Finami? Ja wiele razy, i musze ci powiedziec ze oni nie czuja
            nienawisci do Rosji. raczej neutralni

> Baltowie...ich milosc do Was jest ogolnie znana.

Jak Rosje moze nienawidzic np. Estonia skoro okolo 40% ludnosci tego panstwa
            to sa wlasnei Rosjanie ? ;)) Czy ty myslisz kiedy mowisz czy tylko walisz
            glupoty bez zastanowienia ? ;))
            Stosunek do Rosji i ROsjan w tych panstwach jest neutralny - ktos lubi ktos
            nie, ale w srednio stosunki normalne

> Zrusyfikowana Bialorus, mimo prorosyjskiej polityki Lukaszenki, jest bardzo
            > nieufna wobec Rosji. Tyle, ze nikt nie moze tego glosno powiedziec.

Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Ni emy l postawe paru procentow rusofobow-
            nacjonalistow z postawa 90% ludnosci BIalorusi. Zarowno na szczeblu
            politycznym jak i miedzyludzkim Bilaorusi i ROsjanie sa bardzo bliscy. To
            jeden nbarod. Nawet blizej niz np Tatarzy z Rosji do Rosjan.

> O tym jak Ukraincy kochaja swoich moskiewskich braci, swiadczy popularne
            haslo
            > z murow Ukrainskich miast "Czemodan...wokzal...Kacapstan!".

Znow powolujesz zise na nacjonalistow. Jesli mowimy o nacjonalistach to okaze
            sie ze nikt nikogo nie lubi, bo wy nacjobnalisci lubicie tyl;ko swoj wlasny
            kraj, a wszyscy wolos sa zli.

Ukraincy i ROsjanie to jeden narod. I walsnie tak do siebie odnosza sie.
            Wiesz dobrze ze w Ukrainie 90% spoleczenstwa ropzmawia na codzien po rosyjsku,
            a w polowie panstwa (Krym, centralna Ukraina i Donecki obwod) ludzie
            rozmawiaja wylacznie po rosyjsku i w polowie pracuja w Rosji.

> Jesli masz watpliwoscie, to wybierz sie na Zachodnia Ukraine. Tam
            > Cie "pokochaja" ... jak brata.

Nie musze jechac na zach. Ukraine, mam tu na forum pod dostatkiem
            ultranacjonalistow. ;)))
            Jeszcze raz ci mowie - rozmawiamy o stosunku wiekeszosci narodu do Rosjan i
            ROsji a nie najgorszych jej przestawicieli - czyli nacjonalistow.

> Gruzja nie wymaga chyba komentarzy.

Oczywsice. TO jest nasz naturalny i wielowiekowy przyjaciel na kaukazie. Znow
            mylisz postawe Szewardnadze a narodu Gruzinskiego. W samym tylko ROstowie
            miszka 75 tys., Gruzinow, a w calej Rosji okolo miliona. CZyli 20% ludnosci
            GGruzji. Jaki stosunek do ROsji moga miec Gruzini? Oni obrazaja sie ze my
            wprowadzilismy 2 lata temu wizy dla nich oraz ze Rosja wspiera Abchzski
            separatyzm. le niedlugo wszystk sie naprawi. Waznejsze ze a plaszczyznie
            miedzyludzkiej stosunki sa przyjazne.

> Kaukaz z Czeczenia na czele wprost uwielbia rosyjskich sasiadow.

Znow tylko pierdolenia. Armenia, Abchazia, i Gruzja uwaza Rosje za swego
            najwaznejszego partnera w rejonie. Armenia rowniez za sojusznika militarnego.

CZecznia to czesc Rosji wiec mysl kiedy cos pieprzniesz ;))

> Podebnie jest w tzw. Azji Srodkowej, Turkmenbasza moze sluzyc za przyklad
            tej
            > milosci.

Jak rowniez Uzbekistan, Kazachstan, Tadzykistan i Kirgizija

> Paradoksalnie to wlasnie Polacy maja do Was dosc pozytywny stosunek, mimo
            > wszystkich zbrodni Imperium w Polsce.

Nie. POlacy (mowie o narodzie a nie o nacjonalistach) maja w wiekszosci
            negatywno-neutralny stosunek - nie przyjazny).

A co z innymi panstwami baranie nacjonalistyczny ? Juz pekles ? ;))

Ja kontynuuje:

Moldawia - 50/50. CZesc jest prorosyjska, czesc prorumunska

Chiny - nasz dugoletni partner chandlowy i polityczny. Stosunki miedzynarodowe
            sa dobre. W Rosji juz mieszka okolo 2 mln Chinczykow.

Mongolia - nasz przyjaciel i partner handlowy.

Japonia - drugi po polsce kraj narod ktorego ma do Rosji negatywny stosunek.

Korea - wiesz nawet ty ze tam trudno znalesc rusofobow ;)))

Wiec jaki mamy wynik?

wsrod narodow 19 panstw:
            2 maja negatywny stosunek (POlska i Japonia)
            4 nautralny (Nadbaltyk i Moldawia)
            8 pozytywny
            5 bardzo przyjazny (Armenia, Mongolia, Korea, Tadzykistan i Turkmenistan)

Wiec, z cala odpowiedzialnoscia moge stwierdzic ze Rosja to jeden z
            najbardziej lubianych przes sasiedzi kraj.

Ale dla tajkich zakutych lbow jak ty istnieja tylko nacjonalisci ;)))

• Gość: Bor'ka Mowie za siebie . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 11:43
              Mozesz sobie wierzyc w te opowiesci konika garbuska Miszenka.
              Ale Finowie tak naprawde traktuja Was jak prymitywnych podludzi.
              To glupota, ale trudno takie podejsie okreslic mianem sympatii.

Niechec Baltow do rosyjskich ex-okupantow, mordercow Lesnych Braci, jest chyba
              najlepiej opisana w ROSYJSKIEJ prasie, ktora niemal codziennie wyje do
              ksiezyca, ze "bija naszych w Pribaltikie".
              Fakt istnienia poteznej mniejszosci rosyjskiej na Lotwie i w Estonii konflikt
              jedynie zaostrza.

Co do Bialorusi, to oni ciagle nie ujawniaja swoich uczuc.

Ukraina, w swej wiekszosci nie jest otwarcie wroga Rosjanom (szczegolnie w
              rejonach, gdzie mieszkaja glownie Rosjanie, jak na Krymie), ale NA PEWNO nie
              uwaza Was za braci!
              To smieszny pomysl.
              Zachodni Ukraicy szczerze Was nienawidza.

Azja Srodkowa juz wielokrotnie pokazala swoje uczucia w stosunku do Rosjan.
              ZAWSZE Was uwazali za okupantow.
              Podobnie mysli wiekszosc narodow kaukaskich.

Jesli chodzi o Chinczykow to zycze dalszych rownie owocnych kontaktow.
              Wedlug rosyjskich sluzb granicznycg w Rosji przebywa legalnie i nielegalnie, do
              15 milionow Chinczykow.
              Takze to kwestia czasu jedynie...

Ja Miszenka wiem, ze sasiedzi na ogol nie przepadaja za soba.
              I nie twierdze, iz na przyklad Niemcy, czy Ukraincy uwielbiaja Polakow.
              Natomiast Ty wmawiasz nam, jakoby prawie wszyscy mieli niezwykle poprawne
              stosunki z Rosjanami.
              A jest dokladnie odwrotnie.
              • Gość: Misza Re: Mowie za siebie . IP: 195.208.237.* 26.07.03, 21:27

> Mozesz sobie wierzyc w te opowiesci konika garbuska Miszenka.

To ty mozesz dalej polegac na zdaniu takich samych nacjonalistow jak ty ;))

> Ale Finowie tak naprawde traktuja Was jak prymitywnych podludzi.

Znow pytam z jak wieloma zwyklymi Fnnami rozmawiales. Bo ja mam wsrod nich
                przyjacieli a nawewt jeden z nich jest moim sasiadem ;))

> To glupota, ale trudno takie podejsie okreslic mianem sympatii.

Tak samo ja mogl bym powiedziec ze Niemcy traktuja Polakow jak podludzi.
                Nacjonalisci moze i maja taki stosunek , ale nie wiekszosc ludzi. Twoj problem
                borja w tym ze uwazasz ze wszyscy sa nacjonalistami i nienawidza sie nawzajem,
                a tak nie jest.

> Niechec Baltow do rosyjskich ex-okupantow, mordercow Lesnych Braci, jest
                chyba
                > najlepiej opisana w ROSYJSKIEJ prasie, ktora niemal codziennie wyje do
                > ksiezyca, ze "bija naszych w Pribaltikie".

Nie opowiadaj mi o stosunku Baltow do ROsjan, bo ja tam zylem i nadal tam co
                rocznie jezdze po dwa razy, bo moje rodzice tam mieszkaja.

> Fakt istnienia poteznej mniejszosci rosyjskiej na Lotwie i w Estonii
                konflikt
                > jedynie zaostrza.

Dlatego nazwalem te panstwa jako neutralne. I nie probuj tu komus wmowic ze
                Estonczycy czy Litwini sa nacjonalistami, bo takie zle to oni nie sa ;))

> Co do Bialorusi, to oni ciagle nie ujawniaja swoich uczuc.

Kurde, czy naprawde jestes taki tepy ? Ty na biale powiesz czarne. POjedz do
                Bialorusi i porozmawiaj z ludzmi.

> Ukraina, w swej wiekszosci nie jest otwarcie wroga Rosjanom (szczegolnie w
                > rejonach, gdzie mieszkaja glownie Rosjanie, jak na Krymie), ale NA PEWNO nie
                > uwaza Was za braci!

Ale jestes glupi. Znow radze ci pojechac do Ukrainy i wszystko wyjasnic na
                miejscu. Kazdy ci powie ze jestesmy bratnimi narodami. Tylko oni beda mowi ze
                to oni sa starsze ;)) Ale jak w kazdej rodzinie bracie miedzy soba
                rywalizuja ;)))

> To smieszny pomysl.

Smieszny to jestes ty ze swymi nacjonalistycznymi bluzgami :)) Zbierz w POlsce
                trzech - Rosjanina, Bialorusina i Ukrainca i posluchaj ich rozmowe (wcale nie
                jest trudne - wystarczy pojsc do dowlnego akademiku w POlsce - ja to wiem :)))
                Beda rozmawial jak bracia i to w jezyku rosyjskim. Jesli dotkniesz jednego to
                wszyscy wstana w jego obronie. Ale oczywiscie jesli zbierzesz 3
                nacjonalistyow to bedzie bujka. Ale to jzu problem psychiczny - czego ty
                jestes doskonalym przykladem ;)))

> Zachodni Ukraicy szczerze Was nienawidza.

Nienawidza to oni was ;))) Jedz do Lwowa i porozmawiaj glosno po POlsku, a ja
                po rosyjsku. Gwarantuje ze ktos ci wytlumaczy kto kogo lubi ;)))

> Azja Srodkowa juz wielokrotnie pokazala swoje uczucia w stosunku do Rosjan.
                > ZAWSZE Was uwazali za okupantow.

Jak zwykle tylko pierdlenia ;))
                A moze jakies dowody. Znasz takie slowko ? ;))

> Podobnie mysli wiekszosc narodow kaukaskich.

Jakich np.

> Jesli chodzi o Chinczykow to zycze dalszych rownie owocnych kontaktow.

Dzieki.

> Wedlug rosyjskich sluzb granicznycg w Rosji przebywa legalnie i nielegalnie,
                do
                > 15 milionow Chinczykow.

Wlasnie! To jest przyklad wspolpracy i przyjazni miedzyludskiej naszych
                narodow. Co ci jeszcze trzeba ? ;))

> Ja Miszenka wiem, ze sasiedzi na ogol nie przepadaja za soba.

Wiesz ??? Niemozliwe. Nie wierze w to ? Przeciez probowales udowodnic ze to
                Russkich nikt nie lubi ;))) Zmieniles zdanie ? Niezmozliwie. Wiesz, co ?
                Myslij zanim cos pieprzniesz. A to wychodzi ze zobaczyles ze nie masz racji i
                zmieniasz ton.

> Natomiast Ty wmawiasz nam, jakoby prawie wszyscy mieli niezwykle poprawne
                > stosunki z Rosjanami.

Przekrecasz me slowa nacjonalisto pogany :))

Jeden z forumowiczow stwoierdzil ze "Rosje nikt z sasiedzi nie lubi:". Ja
                napisalem ze tak nie jest. A ty zaczales pieprzyc cos o milosci itd. A potem
                mowiesz ze narody za soba nie przepadaja ! Sam sobie pprzeczysz ;))
                A ja natomiast udowodnilem ze wiekszosc sasiedzi ma pozytywny stosunek do
                ROsji i ROsjan a niektorzy nawet nas autentycznie lubia. I tylko nielicznie
                nacjonalisci w roznych krajach proboja (podkreslam slowo proboja) siac
                nienawisc do ROsji i Rosjan, ale ich glos zanika. Nawet POlska ostatnio
                polepsza swoje zdanie o ROsjanach czego przykald widzimy na tym forum. 2 lata
                temu (kiedy tu wpadlem po raz pierwszy) trudno bylo znalesc czlowieka z
                pogladami nie antyrosyjskimi, a dzis ? Tylko para czecznskich przydupasow i
                jeden takli pojebany rusofob jak ty ;)))

A ty baranie dales plame ;))
                • Gość: Bor'ka Lubie Twoje poczucie humoru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 22:41
                  Zabawny jestes Miszenka.
                  Szczegolnie, kiedy bawisz sie w "jezykoznawce"...
                  A jak wedlug Ciebie maja sie z Wami kontaktowac Baltowie, Ukraincy, czy nawet
                  Polacy ?
                  Przeciez na ogol nie znacie ZADNEGO obcego jezyka, natomiast ciagle jeszcze
                  wiezycie, iz Rosyjski to jezyk... "swiatowy".
                  To raczej najszybciej ginacy jezyk Euroazji, moze UNESCO powinno wziasc go pod
                  ochrone?
                  Rzadko sie zdarza, aby populacja uzywajaca jakiegos jezyka zmalala o niemal
                  polowe w ciagu 10 lat !

Podobnie jest z ta wiara, iz sasiedzi Was lubia, szanuja itd.
                  Pewnie dlatego od 15 lat robia wszystko, zeby sie calkowicie wyzwolic spod
                  wplywow Rosji...
                  • Gość: Misza Ja tez IP: 195.208.237.* 26.07.03, 23:41

> Szczegolnie, kiedy bawisz sie w "jezykoznawce"...

W niczego sie nie bawie. Mowie jak jest.

> A jak wedlug Ciebie maja sie z Wami kontaktowac Baltowie, Ukraincy, czy
                    nawet Polacy ?

Zalezy jaki jezyk znaja. Ale Ukraincy oczywisice po rosyjsku, bo to ich drugi
                    jezyk ojczysty.

> Przeciez na ogol nie znacie ZADNEGO obcego jezyka,

Na ogol to nikt niczego nie wie ;))
                    Rosyjski jezyk byl wspolnym jezykiem dla Imperium Rosyjskiego i dla ZSRR.
                    Dlatego wszyscy obywateli bylych kolonii rosyjskich rozmawiaja po rosyjsku w
                    wiekszym lub mnmiejszym stopniu. Nie wiedzialem borja ze jestes az tak glupi
                    ze musze ci to tlumaczyc jak 3letniemu dziecku ;)))

> natomiast ciagle jeszcze
                    > wiezycie, iz Rosyjski to jezyk... "swiatowy".

Bo jest swiatowy ty baranie :)) Wg. rankingu ONZ jezyk Rosyjski jestjednym z
                    swiatowych jezykow, bo ponad 300 mln czlowiek w 20 panstwach nim posluguja sie
                    dla porozumienia.

> To raczej najszybciej ginacy jezyk Euroazji, moze UNESCO powinno wziasc go
                    pod ochrone?

Aha chialbys rusofobie gowniany :)) POd ochrne to lepiej moze wziac jezyk
                    Estonski czy POlski bo tam juz mlodziez chetniej gada po pseudoangielski niz
                    po polsku ;)))
                    Jezyk rosyjski nadal ucza w ponad 50 panstwach Swiata czego nie powiesz o 90%
                    panstw Eurazji.
                    Naprawde, goscio, twoj ultranacjonalizm cie zaslepia ;)))

> Rzadko sie zdarza, aby populacja uzywajaca jakiegos jezyka zmalala o niemal
                    > polowe w ciagu 10 lat !

POpulacja sie zwieksza. Zobacz dane ONZ zanim cos powiesz. To ze ZSRR rozwalil
                    sie nic nie znaczy. Zrobili granice terrytorialne, ale przestrzen jezykowa
                    pozostala taka sama.

> Podobnie jest z ta wiara, iz sasiedzi Was lubia, szanuja itd.

Jest dokladnie tak samo jak z ta "wrogoscia" :))
                    Ktos lubi, ktos szanuje, ale sa tacy co i nie lubia (POlska np. ;))

> Pewnie dlatego od 15 lat robia wszystko, zeby sie calkowicie wyzwolic spod
                    > wplywow Rosji...

Chcialbys biedaku ;)) Jest dokladnie na odwrot. Panstwa WNP chca jak
                    najblizszej wspopracy z ERosja ale to Rosja ich trzyma na pewnej odleglosci.
                    Sa na nizszym stopniu rozwoju, a my idziemy do przodu. Jesli wezmiemy ich ze
                    soba to oni nas zatrzymaja.

I mala rada: nie ekstrapoliruj zdanie polskih nacjonalistow na zdanie ponad
                    miliarda naszych sasiedzi. Bo to jest mania wielkosci ;))))

• Gość: szaszlyk Re: Nie jeden Misha,nie jeden... IP: *.dialup.zonnet.nl 26.07.03, 22:43

> pogladami nie antyrosyjskimi, a dzis ? Tylko para czecznskich przydupasow i
                  > jeden takli pojebany rusofob jak ty ;)))

NIE JEDEN MISHA,NIE JEDEN !!!!
                  Bujaj sie dalej w oblokach frajerze Speranski ...:))
            • Gość: Tamer Re: Mow za siebie IP: *.kabel.telenet.be 26.07.03, 18:11
              >CZecznia to czesc Rosji wiec mysl kiedy cos pieprzniesz ;))
              Taaaaak a Czeczeni po prostu z nieba spadli.W dodatku spadli
              na ziemie Russka tak?Chuj ci w dupe Misha,Czeczenia to nie
              czesc Rosji!!!!!Ale kiedys Rosja bedzie czescia Czeczenii nie
              martw sie.Z wynikow roznych specjalistow wynika ze w Rosjii za
              30 lat zostanie 30 milionow Russkich(nie mieszkancow Rosji a
              wlasnie Russkich) i wtedy my zadzialamy!!!A dla czego Russkich
              zostanie tylko 30 ml? Bo przyrost naturalny macie calkiem maly
              i duzo z was ginie od AIDS i narkomanii.Nie utrzymacie
              Czeczenie na zawsze:)))))))To na pewno!!!!!!!!!!!!!Na 99,9999%
              • Gość: Misza Re: Mow za siebie IP: 195.208.237.* 26.07.03, 20:58
                > >CZecznia to czesc Rosji wiec mysl kiedy cos pieprzniesz ;))

> Taaaaak a Czeczeni po prostu z nieba spadli.

Nie oni z gor zlezli ;))))))))))))))))))

Zreszta nie waznie skad sie wzili wazne ze to jest nieodlaczalna czesc
                Federacji Rosyjskiej.

> na ziemie Russka tak?Chuj ci w dupe Misha,Czeczenia to nie
                > czesc Rosji!!!!!

:)) Niezaleznie ile "!" postawisz kazdfy czlowiek (jesli tylko ma powyzej 10
                lat zycia i chodzi do szkoly) powie z Czecznia to czesc Rosji.
                Tak wiec radze ci zajrzec do jakies encyklopedii czy atlasu (jesli takich
                malp jkak ty wpuszczaja do biblioteki ;)))))

• Gość: Ems Re: Mow za siebie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 00:19
                  Misza!
                  Spytaj kolegów może znają jakiegoś Rosjaninia który nie jest zwykłym
                  nacjonalistą? To niesamowite alwe wszyscy Rosjanie jacy się tu wypowiadają to
                  typowi wielkoruscy skrajni naconALIŚCI? Jakby się nic nie zmieniło od XIX w?
                  Poprzednio zadałem ci kilka pytań na które (zgodnie z moją prognozą
                  niechciałeś lub nie umiałeś odpowiedzieć). Może ci kilka rzeczy wyjaśnię:
                  Jeżeli twoi rodzice są pozostałością okupantów w Pribaltice to doskonale wiesz
                  że za samo określenie Pribaltica wypowiedziane tam właśnie już nie miał byś
                  zębów (też posiadam tam rodzinę więc mówię jak jest i wiem jak szalenie was
                  kochają). Najlepsze było to: Rosjanie i Ukraińscy i Białorusini to jeden
                  naród!!!!!!!!!!!!!! Ha Ha Ha ! To niezłe! Misza bardzo cię proszę jedź np. do
                  Grodna , Lidy czy Mińska a także do Kijowa, Lwowa i .. i tam to powiedz!! A
                  jakbyś nie miał czasu i kasy to wpadnij do nas na stadion Xlecia. O ile się
                  zakładamy że po powiedzeniu swojego dowcipu żywy już nie wyjdziesz? Misza czas
                  zobaczyć świat jakim jest a nie nadal tkwić z bólami fantomowymi po
                  amputowanych członkach w ZSRR!!! Misza jeżeli chcesz nadal karmić tym gównem
                  kogoś to już nie tutaj, bo naprawdę można się od ciebie pozygać!! Człowieku
                  łykasz wszystkie bzdury jak młody rekin a w dodatku bezmyślnie powtarzasz je
                  dalej!!
                  Pozdrawiam i proszę jak już nie masz co napisać to lepiej odpuść! Tu jużwzyscy
                  znamy twoje bajki na pamięć!
                  • Gość: szaszlyk Re: Mow za siebie misha... IP: *.dialup.zonnet.nl 27.07.03, 01:03
                    Ale ci EMS dojebal,cooooo...PRAWDA W OCZY KOLE !!!!!
                    • Gość: Ems Re: Mow za siebie misha... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 01:27
                      To katastrofa dla narodu Rosyjskiego przede wszystkim że po 1989 a wł. po 1991
                      nie zreformowano kraju od podstaw. Może wtedy Rosjanie potrafili by rozliczyć
                      się z własną historią a także pozbyć komleksu mocarstwowości. A może wtedy nie
                      było by Czeczenii x 2 oraz wielu, wielu innych.
                      Swoją drogą to przykre, bo Misha pewnie jeszcze wierzy w to co głosi. Zsrr
                      musiał strasznie wyprać ludziom mózgi!
                  • Gość: Bor'ka Docencie metamorfoze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 01:51
                    A ja doceniam fakt, ze nasi Rosyjscy bracia daja sie troche ucywilizowac.
                    Jeszcze pare miesiecy temu Miszenka bluznalby matem po calej rodzinie, a tu
                    prosze...dyskutowac probuje !
                    To nic, ze nie do konca Mu wychodzi, licza sie przeciez intencje.
                  • terra0 Re: Mow za siebie 27.07.03, 09:59
                    Chociaz adresowane do Miszy, tez cos napisze.
                    >To niesamowite alwe wszyscy Rosjanie jacy się tu wypowiadają to
                    >typowi wielkoruscy skrajni naconALIŚCI?...
                    >zgodnie z moją prognozą niechciałeś lub nie umiałeś odpowiedzieć

Gdy czytam niektore listy na Forum, dziwie sie, po co ludzie pisza je. Na
                    pewno nie dla podjecia dyskusji. Bo juz wszystko wiedza "apriori". (Patrz
                    cytat wyzej, szczegolnie o "prognozie). Przekonanie takich autorow jest tak
                    wielkie, ze wola nawet "nie zauwazyc", ze jest odpowiedz na ich list, przy
                    czym odpowiedz Miszy dosyc wielka. (Popatrz jeszcze raz kilka postow wyzej,
                    gdy jest odpowiedz prawie na kazde Twoje zdanie. Wiec troszeczke nie rozumiem
                    slowa "niechciales".)
                    A teraz po tekstu. (Prosze tylko, nie pisz, ze ktos zignorowal Twoj post!!!)
                    >za samo określenie Pribaltica wypowiedziane tam właśnie już nie miał byś
                    >zębów
                    I ja i Misza dosyc dobrze znamy sytuacje w Pribaltyce (nie tylko przez to,
                    ze "mamy jakas rodzine"). Oczywiscie sa czasami napiecia, ale u wiekszosci
                    baltow wrogosci do rosjan nie ma (i zeby w porzadku tez). Istnieja jakies
                    grupy szczegolnch "milosnikow" ale chyba bylo by zle, gdyby tak samo na
                    podstawie jakiegos antysowieticusa wnioskowal bym o stosunku WSZYSTKICH
                    polakow do Rosjan.
                    >Misza bardzo cię proszę jedź ...
                    do roznych miejscowosci etc...
                    Jezdzielem prawie do tych wszystkich miast. Po-pierwsze. Gdy spotykalem sie z
                    bialorusinami, ukraincami etc, w zasadzie nigdy nie przychodzilo mi do glowy
                    zaczac rozwazania na temat wielkosci jakiegos narodu. Rozmawialismy, dosyc
                    zyczliwo. W jezyku rosyjskim. Jezeli jakis czlowiek nie ma powaznej choroby i
                    chce z Toba rozmawiac, bedzie szukal jezyka za pomoca ktorego najlatwiej
                    dogada sie.
                    We Lwowie bylem z polska grupa. Szczerze, o wiele latwiej mozna bylo dostac po
                    zebach za probe dogadania sie w j. polskim niz w rosyjskim. Dlatego rozne
                    rozmowy prowadzilem wylacznie ja (albo ktos z grupy, znajacy rosyjski) - to
                    tak wszyscy polacy w grupie zdecydowali...

>Pozdrawiam i proszę jak już nie masz co napisać to lepiej odpuść! Tu
                    >jużwzyscy znamy twoje bajki na pamięć!
                    Rzeczywiscie uwazasz, ze tylko Ty masz prawo glosu i cos do powiedzenia?
                    • Gość: Bor'ka "Mijasz sie z prawda" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 10:18
                      Mijasz sie z prawda, Terra przyjacielu.
                      Wielokrotnie chcialem porozmawiac po rosyjsku we Lwowie.
                      ZAWSZE odpowiedano po ukraisku (a slabo go znam), badz ...po polsku.

W Estonii, aby dogadac sie po rosyjsku, musialem najpierw dlugo tlumaczyc, ze
                      jestem Polakiem lol!
                      • terra0 Re: 'Mijasz sie z prawda' 27.07.03, 13:32
                        Bor'ka, Ty przynajmniej czasami zastanawiasz sie nad tym, dla czego wiekszosc
                        rosjan z innymi polakami na Forum dyskutuje (jezeli te polacy juz nie sa
                        jakies prymitywy), ale z Ciebie albo kpia albo olewaja albo odpowiadaja w taki
                        sposob, zeby udowonic, ze jestes "niepelnosprawny"?
                        Po-pierwsze, dlatego ze rzeczywiscie takim jestes. Chces sprawdzic? Przeczytaj
                        swoje listy.
                        Po-drugie. Jezeli Ty rzeczywiscie chciales z kims dogadac sie po rosyjsku
                        (przed tym dlugo tlumaczac sie, ze jestes polakiem), to jasne, ze nikt z toba
                        nie bedzie po rosyjsku rozmawial ani na Ukrainie, ani w Estonii.
                        A rosjanie - w ogole nie beda z Toba rozwawiac...
                        Wiesz, moja, Miszy, Lioshy etc przewaga nad Toba polega nad tym, ze nam nie
                        trzeba ani nikomu tlumaczyc sie ze swojej narodowosci, ani z tego ze moje
                        przodkowie byly sa rosjanami, bialorusinami etc... i wstyczic sie tego, jak ty
                        robisz.
                        --
                        Pozdr,
                        Igor
                        • Gość: szaszlyk Re: WSTYD bycia kacapem...:)) IP: *.dialup.zonnet.nl 27.07.03, 14:01
                          A powodow miliony-tyle samo co ofiar waszej matuszki rasseji !
                        • Gość: Bor'ka Terra Slowianski bracie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 14:58
                          Terra przyjacielu, zawile Twe rozumowanie niczym dialektyka Wasza leninowska.
                          Jak to bylo ?
                          "Jesli Estonczyk wie, ze jestem Polakiem, to nie bedzie ze mna rozmawial po
                          rosyjsku."
                          To znaczy tylko po estonsku, moj myslicielu ?
                          Wszystko jasne.

No, niewazne.
                          Pytasz sie druhu serdeczny, dlaczego olewaja mnie bracia Rosjanie?
                          A co Wy macie do powiedzenia ?
                          Preciez swietnie wiecie, ze mowie prawde.
                          Jestescie najbardziej nielubianym narodem w Europie Srodkowo-Wschodniej.
                          Straciliscie dobra pozycje w Swiecie - dzisiaj nikt sie specjalnie nie liczy z
                          Waszym zdaniem, czego najlepszym dowodem byl Irak.
                          Ekonomiczny knock-out lat 80-90 sprawia, iz nie liczycie sie w miedzynarodowej
                          wymianie handlowej.
                          Poza surowcami oczywiscie.
                          Byloby interesujace zastanowic sie, co z tego wszystkiego wyniknie, zajmujecie
                          spory kawalek Globu Ziemskiego i w koncu szkoda, zeby sie to tak marnowalo.
                          Moze rzeczywiscie Chiny moglyby pomoc Rosji w rozwoju ?
                          Albo Indie ?
                          • terra0 Re: Bor'ke poswieca sie... 27.07.03, 15:29
                            Двойку поставили в четверти Борьке
                            Дома отец устроил ему порку
                            Мальчик ушел неизвестно куда
                            Папа ботинки нашел у пруда
                    • Gość: szaszlyk Re: We Lwowie po rusku,ha,haha ??? IP: *.dialup.zonnet.nl 27.07.03, 13:37
                      Po pierwsze nieudawaj jakiegos "terry",tylko juz pisz jako Speranski !
                      Po drugie,nieklam o Lwowie !!!
                      Po tym jak rusy zabili tego chlopaka za to ze spiewal po UKRAINSKU ,to macie
                      KOMPLETNIE PRZEJEBANE wlasnie we Lwowie !!! A jaki pogrzeb ten chlop mial :
                      tysiace ludzi,Ukrainskie flagi,etc. co moze niepamietasz !
                      Dosyc czesto bywam we Lwowie osle i za kazda probe rozmowy po rosyjsku,jestem
                      strofowany :"jestes Polak,mow po polsku,my ruskiego niechcemy slyszec!"
                      We Lwowie inacze jak "moskal,kacap" ludzie na was nie mowia ! A ty tu takie
                      brednie pociskasz,daj sie leczyc chlopcze !!!
                      Lwow jest centrum nacjonalizmu Ukrainskiego i prawda jest ze Polska niejest tam
                      uwielbiana,ale was ludzie tam szczerze NIENAWIDZA !!!
                      • terra0 Re: We Lwowie po rusku,ha,haha ??? 27.07.03, 13:55
                        Chyba z Bor'ka tam spotkales sie.
                        • Gość: szaszlyk Re: Brak argumentow terra/misia....??? IP: *.dialup.zonnet.nl 27.07.03, 14:03
                          Po twojej odpowiedzi,wnioskuje ze wszystko jasne i juz sie zamkniesz o Lwowie !
                        • gabrielacasey Znaja, ale NIE MOWIA, terra. Juz bezpieczniej sie 27.07.03, 17:30
                          tam dogadywac po polsku...Taka i prawda. Jak na dzisiaj, bo - jak wiadomo -
                          Ukraincom z dnia na dzien moze sie odmienic:handlowa nacja. Polacy pewnie tego
                          ukrainskiego porzekadla nie znaja (i dlatego o handlowosci Ukraincow pojecia
                          nie maja): gdzie byl jeden Ukrainiec, tam i dwoch Zydow nic nie zdziala.
                          • Gość: szaszlyk Re: To byl jakis zart ? IP: *.dialup.zonnet.nl 28.07.03, 21:54
                            gabrielacasey napisała:

> tam dogadywac po polsku...Taka i prawda. Jak na dzisiaj, bo - jak wiadomo -
                            > Ukraincom z dnia na dzien moze sie odmienic:handlowa nacja. Polacy pewnie
                            tego
                            > ukrainskiego porzekadla nie znaja (i dlatego o handlowosci Ukraincow pojecia
                            > nie maja): gdzie byl jeden Ukrainiec, tam i dwoch Zydow nic nie zdziala.

Ukraincy dobrze wiedza czego chca,a to ze sasiedzi im przez wieki niedawali
                            spokoju ,to juz inna bajka !
                    • Gość: Ems Re: Mow za siebie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 20:35
                      terra0 napisał:

> Chociaz adresowane do Miszy, tez cos napisze.
                      > >To niesamowite alwe wszyscy Rosjanie jacy się tu wypowiadają to
                      > >typowi wielkoruscy skrajni naconALIŚCI?...
                      > >zgodnie z moją prognozą niechciałeś lub nie umiałeś odpowiedzieć
                      >
                      > Gdy czytam niektore listy na Forum, dziwie sie, po co ludzie pisza je. Na
                      > pewno nie dla podjecia dyskusji. Bo juz wszystko wiedza "apriori". (Patrz
                      > cytat wyzej, szczegolnie o "prognozie). Przekonanie takich autorow jest tak
                      > wielkie, ze wola nawet "nie zauwazyc", ze jest odpowiedz na ich list, przy
                      > czym odpowiedz Miszy dosyc wielka. (Popatrz jeszcze raz kilka postow wyzej,
                      > gdy jest odpowiedz prawie na kazde Twoje zdanie. Wiec troszeczke nie
                      rozumiem
                      > slowa "niechciales".)
                      Postaram ci się wytłumaczyć. Niestety te odpowiedzi są jak twoja tutaj. Nie na
                      temat. Chciałbym żebyś jeśli potrafisz dyskutować i spierać się o coś nie
                      stosował 3 zasad bardzo popularnych u Mishy i nie tylko:
                      1. rosjanin zawsze ma rację
                      2. argumenty strony przeciwnej nie mają znaczenia
                      3. jeżeli brak mi argumentów to bluzgam
                      Chyba zauważyłeś tę prawidłowość.
                      Niczego nie ustaliłem a priori; moja "prognoza" była oparta właśnie na
                      poprzednich tekstach Mishy. Reasumując: uważasz że nie byliście okupantami i
                      nie ma za co was nie lubić. Masz rację najważniejsza jest nieświadomość i
                      dobre samopuczucie.
                      Więc może ty postarasz się odpowiedzieć na pytania których Misha "niezauważył":
                      1 Po co Rosji Czeczenia?
                      2 Jeżeli Rosja to taka wzniosła cywilizacja to dlaczego tak radośnie np.
                      Czeczeni jej nienawidzą?
                      3 Jeżeli Czeczenia to Rosja to jak jej żołnierze za przyzwoleniem swoich władz
                      i obywateli mogą ją tak niszczyć? Nie wiem czy zauważyłeś ale wg waszego prawa
                      Czeczeni są obywatelami federacji Rosyjskiej? I rozumiem że dlatego wasi
                      żołnierze przeprowadzają specjalistyczne akcje antyterrorystyczne na
                      kobietach, dzieciach i starcach? Przecież to ich współobywatele!
                      4 Czy nie uważasz wojna w Czeczenii jest ludobujstwem?
                      Jeżeli jesteś w stanie wykazać mi błąd w myśleniu to proszę przekonaj mnie.
                      Mogę się mylić. Ale jeżeli chcesz znowu wylewać tutaj jakąś bezmyślną
                      propagandę to daj sobie spokój.
                      Z pozdrowieniem
        • Gość: szaszlyk Re: russkie hieny nic nie buduja ! IP: *.dialup.zonnet.nl 26.07.03, 12:22

> Nasze zolnierze wlasnie Grozny odbudowauja razem z mieszkancami Groznego, a
          po
          > nocach terrorysci wysadzaja ich w powietrze.

HA<HA<HA<HAhaha ....
          nocami...???
          Mishka,a powiedz kto wczoraj w bialy dzien a bazarze Groznienskim stukna 1 z
          FSB i 2 soldatow,co ???? Ha,ha,ha
          Podeszlo paru chlopcow ze spluwa z tlumikiem i pach,pach i niema nastepnych 3 !
          A jak wy odbudowujecie Grozny z mieszkacami,to wszyscy wiedza...
          Zaczynacie od fundamentow i na tym konczycie,a pozniej ludzie wykpuja tam
          szczatki swoich bliskich,z poobcinanymi uszami i nosami ,z widocznymi sladami
          tortur i woogole ciala wybebeszone przez wasze soldatskoje HIENY !
          Co bylo pod wasza glowna baza okupacyjna,pod Chankala,cooooo ???
          Mordercy !!!!

>
        • wielki_czarownik Misza - masz rację. /nt 26.07.03, 21:44
          • janosik6 Re: Misza - masz rację. /nt 27.07.03, 10:01
            wielki czarowniku !!
            wiadomo ze miszka ma racje tylko kto go zrozumie tutaj ?
            Toz to sa pojeby o mozdzku zatrutym i zdewastowanym
            w zakrystiach przez czarnych nawiedzonych psobratow.
            ok czeczeni niech sie bronia i wypowiadaja o swojej brudnej walce..
            Ale polaczki ?te spedalone polaczki jak saszlyk /msmsmsczy jak mu tam ?
            tamerek pojebek ? i im podobni ?
            Ja mysle ze sa to poprostu zakorzenione kompleksy...
            A moze to chec dokopania swoim rodzica za to ze kiedyz byli komuchami ?
            Za to ze kiedys nosili czerwone ksiazeczki ?
            Za to ze zamiast do kosciola chodzili na zebrania partyjne ?
            Za to ze kiedys nosili w niedziele czerwone krawaty ?
            Za to ze zamiast na dach kosciola woleli dac na wietnam ?
            I przyczyne tamtej sytuacji widza w rosjanach ?
            A wiec nie tracimy czasu tylko jak mozemy to dokopiemy ruska ?
            pozdrawliaju !!!
            • rassijan Re: KOMUNIZM byl dobrym system... 27.07.03, 16:40

• gabrielacasey A wracza ty dawno widial, aaa? 27.07.03, 17:26
                • janosik6 rasijan zle mie zrozumiales.. 27.07.03, 20:43
                  Nie tylko ty wiesz o tym ze za komuny bylo lepiej.
                  Wiekszosc ludzi i wrosji i w polsce tez tak mysli.
                  Popatrz kto jest prezydentem polski ? komunista.
                  Kto jest premierem polski ? tez komunista
                  Jaka partia wygrala wybory w polsce ? byla PZPR a obecnie SLD.
                  Top tylko tutaj na forum siedza takie prawicowe z odzysku..
                  I o ich rodzicach pisalem i o nich samych....
                  Tylko ze te kurwiszony byly nie komunistami a komuchami ..
                  Lud nie wybral kwacha aby jezdzil co chwila do watykanu.
                  Ani millera aby przescigal sie na wyscigi z kwachem kto pierwszy
                  zaliczy poklon i obslini reke jaskowi z wadowic...
                  Poprostu takie kurwiki karierowicze te polskie komuchy sa.
                  Polski komuch to taki byl.
                  Na klapie odznaka z sierpem i mlotem
                  A pod klapa ukrzyzowany krzysiek....
                  A w sercu slugus, lizus,szmata,zwykla szmata do podlogi ....
                  • Gość: alien dno IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.03, 12:03
                    wypierdalac do korei polnocnej....tam macie komunizm w czystej
                    postaci....zasrane komuchy
                    • Gość: szaszlyk Re: Idioci... IP: *.dialup.zonnet.nl 28.07.03, 12:16
                      Jeden wart drugiego !
                      • Gość: bicz na saszlyka saszlyk ty popaprancu jeden , masz kumpla widze no IP: *.kat.forthnet.gr 28.07.03, 23:13
                        wego.
                        • Gość: szaszlyk Re: jestem zaszczycony,a kiedy... IP: *.dialup.zonnet.nl 28.07.03, 23:28
                          tworzycie fanklub ?
            • Gość: Tamer Re: Misza - masz rację. /nt IP: *.kabel.telenet.be 29.07.03, 00:07
              janosik6 napisała:

> wielki czarowniku !!
              > wiadomo ze miszka ma racje tylko kto go zrozumie tutaj ?

Wlasnie ze nikt nie zrozumie jego nic nieznaczancych i pustych
              wypowiedzi bez argumentow.

> ok czeczeni niech sie bronia i wypowiadaja o swojej brudnej
              walce..
              > Ale polaczki ?te spedalone polaczki jak saszlyk /msmsmsczy
              jak mu tam ?
              > tamerek pojebek ? i im podobni ?

Kurwa zaczynasz mnie denerwowac Suka!Pojebku jestes ty ktory
              jest przeklejony do klawiatory i nawet wali konia za komputerem
              > Ja mysle ze sa to poprostu zakorzenione kompleksy...

Co ty myszlisz nikogo nieobchodzi sexualny niedobitek

> A moze to chec dokopania swoim rodzica za to ze kiedyz byli
              komuchami ?................................
              > pozdrawliaju !!!

Nawet niewiesz za co was nie lubia?Ja pierdole.Nie no zeby byc
              takim niedorozwinietym moze byc tylko Russak.Nic wiecej dodac
              niemoge.I udaj sie Janosiku do lekarza,juz ci to mowilem
              (chociaz zadny lekarz ci juz nie pomoze).
              • Gość: szaszlyk Re: Tamer olej szmaciaza... IP: *.dialup.zonnet.nl 29.07.03, 10:17
                To scierwo nawet niezasluguje na jakiekolwiek komentarze !
                • janosik6 oooooooo !!!kundelki dalej szczekaja ? 29.07.03, 20:06
                  Te dwie dziwki tamer i jego przydupas saszlyk ?
                  Tyle razy wam mowilem abyscie sie zmieniali podczas
                  kopulacji ,nie moze ciagle ten sam byc na wierzchu.
                  Tamer !saszlyk ledwo zipie , juz ma odlezyny na plecach.
                  Zlituj sie nad nim bestwio jedna.
                  • Gość: antysowieticus onanizm wzmacnia organizm IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 23:54
                    janosik wali konia przy komputerze....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka