Dodaj do ulubionych

HANS -KTO TO TAKI?????

IP: *.hist.uj.edu.pl 04.07.01, 20:25

Chcialbym wiedziec z czego zyje hans skoro ma tyle czasu na pisaanie swoich
bredni. Czyzby mial sponsora w Orlando. I ktoz to taki? Jakis miejscowy
neonazista a moze jakas zydowska mafia ktora przy jego pomocy dowodzi tego iz
Polacy wysysaja antysemityzm z mlekiem matki??????????????????????????????????/
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: HANS -KTO TO TAKI????? 04.07.01, 23:58
      Nie interesuje mnie dlaczego ma sporo czasu na pisanie.Wedlug mnie mozliwa jest ktoras z teorii, a mianowicie:
      skarlaly, skurczony z obolala watroba siedzi i wychudle palce tluka dosc szybko w klawiature. To jedna z ostatnich czynnosci jakie Hansowi zostaly do realizacji sprawnej. Zolc nadprodukowana daje nieprzyjemny oddech i takiz posmak w ustach Hansa. Szlag go trafil , bo nawet najlepszy krawiec w miescie odmowil uszycia munduru, twierdzac, ze jesli juz nie wychodzi to moze nadal zawijac sie
      w stary szlafrok. A przeciez tak marzyl o tym wdzianku, moznaby sie wowczas sfotografowac.
      Do tego doszly Hansa sluchy, ze jego przyjaciel planuje dac mu z okazji urodzin lustro.No, a tego to Hans nie zniesie na sto procent.
      Inna mozliwa wersja to taka, ze to kiedys byl w miare normalny chlopczyna , nawet sporo czytal, rosl. Ale do czasu. Okazalo sie bowiem, ze on niby urosl, ale atrybut meskosci nieszczegolnie. Wpadl wiec Hansina w gleboki kompleks malego czlonka, i tylko klepac po klawiszach zostalo, bo poza nimi, to ani kogo ani czym.
      Nie zazdroszcze Hansowi. Badz jednak dzielny Hans, masz paru wtorojacych Ci kolegow. Zapewne oni Ci tacy sami.
      Pozdrawiam choc nadzieja na wyleczenie Panow nikla
      krm
      • Gość: Anton HANS -KTO TO TAKI --- POLSKI PATRYJOTA IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 14:49
        HANS -KTO TO TAKI:
        POLSKI PATRYJOTA
      • Gość: camel Demaskator zydowskiej obludy IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 14:52
        KTO TO TAKI:
        Demaskator zydowskiej obludy
      • Gość: mat25 Demaskator zydowskiej przestepczosci (przeszlej i obecnej) IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 14:55
        HANS KTO TO TAKI:
        Demaskator zydowskiej przestepczosci
        (przeszlej i obecnej)
      • Gość: camel Edukator o zboczencach i ich aktywnosci (pederastach i pedofilach). IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:01
        HANS KTO TO TAKI:
        Edukator o zboczencach i ich aktywnosci:
        pederastach i pedofilach.
      • Gość: WASIA OBRONCA MORALNOSCI IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:04
        HANS KTO TO TAKI:
        OBRONCA MORALNOSCI
      • Gość: Slawek.R Re: HANS -KTO TO TAKI????? IP: 212.179.157.* 05.07.01, 22:52

Hans-kto taki??

PSYHOPAT!!! Poprostu PSYHOPAT(!!!).Wy dyskutujecie,grzebiecie w sianie,a
        ten psyhopat zaciera z blogim natchnieniem swe zwiotczale raczki:"Alez to
        kaczory,dyskutuja na moj temat,jakbym byl zbawicielem swiata".
        Ludzie!czyz nie macie innych problemow procz dyskusji na temat niesczesnego
        psyhopaty,ktory potrzebuje na gwalt miejsce w zakladzie psyhiatrycznym??
    • Gość: borsuk Re: HANS -KTO TO TAKI????? IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 15:02
      chory na zwielokrotnienie jazni. Patrz Mat25, anton, camel. Nie mozna
      dyskutowac zu umyslowo chorym. Proponuje aby wszyscy ktorzy czuha potrzebe
      wypowiedzenia sie na temat hansa wypowiodzieli sie na tym temacie, a potem
      ignorujmy go poprostu panie i panowie to moze sie przeniesie na swoje forum, i
      bedzie dyskutowal z camelem antonem i mat25. inaczej sie glupka nie pobedziemy.
      • Gość: WASIA BORSUK SMIERDZISZ NA ODLEGLOSC. IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:06
        BORSUK SMIERDZISZ NA ODLEGLOSC.
        • wasia Re: BORSUK SMIERDZISZ NA ODLEGLOSC. 05.07.01, 16:01
          Gość portalu: WASIA napisał(a):

&#62 BORSUK SMIERDZISZ NA ODLEGLOSC.

Już raz to pisałam ale jak widać nie doszło to do twojej świadomości, Hans. NIE
          PODPISUJ SIĘ NIESWOIM NICKIEM!!!! I tak każdy wie że to ty - słyszałeś o czymś
          takim jak IP?

wasia

PS.
          pozdrawiam borsuka: jeśli Hans cię nie lubi to pewnie równy/a z ciebie gość/panna.

wasia

• Gość: mat 25 Promotor polskiej niezaleznosci od miedzynarodowego zydostwa. IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:11
      HANS -KTO TO TAKI:
      Promotor polskiej niezaleznosci od
      miedzynarodowego zydostwa.
    • Gość: camel Czysciciel polskich Forums from smierdzieli jak: WOJO, BORSUK itp IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:18
      HANS KTO TO TAKI:
      Czysciciel polskich Forums from takich
      smierdzieli jak: WOJO!!! BORSUK itp.
    • Gość: HANS Gownozerca i swiniojebca - z syfem IP: 216.34.244.* 05.07.01, 16:15
      Przyjezdzajcie do mnie na moje animalsex i scat party.
      • Gość: Bryś HANS KTO TO TAKI IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 18:55

Widzę hansiku że mocno cię zdenerwowałem skoro naprzysyłałeś z Orlando tyle
        uwag na swoją obronę. Krzysztof ma rację cierpisz na schizofrenię. Kim
        zostaniesz w następnym wcieleniu Himmlerem a może szefem Judenratu????
      • krzysztof.r.m Re:Nie musisz sie niecierpliwic 05.07.01, 19:40
        przyjedziemy ,tylko daj adresik.
        I oczywiscie wpierw odpowiedz:
        Hans, a kradniecie jeszcze z ojcem?
        krm
    • Gość: Joanna WARA OD HANSA , ZYDOWSKIE BYDLAKI IP: *.napri.sk 05.07.01, 19:47
      pedzio krzysiu,brysiu,wasiu i srubus.

hansiu ...piekna praca.contynuuj.
      ja sie zajme tymi smierdzacymi bydlakami.
      • krzysztof.r.m Re:Joannie 05.07.01, 19:57
        Jaka dynamiczna dama.
        No niech juz bedzie, zajmuj sie. Jesli juz bedziesz wolna,daj znac.
        Rowniez chcialbym pare slow z Toba zamienic. W pelni swiadomie
        eliminuje siebie z grona , jak to nazwalas?, ze "smierdzace"?
        Proponuje Ci zaniechanie takich agresywnych produkcji, tak wobec mnie
        jak wobec pozostalych.
        krm
      • Gość: Bryś Re: WARA OD HANSA , ZYDOWSKIE BYDLAKI IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 20:16

Joasiu czy to ładnie kiedy kobieta używa takich słów????
        A może jesteś transwestytą albo innym
        zboczeńcem??????????????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: Shoei NASTEPNE FORUM PEDALSKIE IP: *.umesd.k12.or.us 05.07.01, 19:59
      PILLOW-BITTER KRZYSTOF
      COCK-SUCKER WASIA
      I EUNUCH SRUBOKRET

WARA OD HANSA !!!!!!!

CHCECIE POGAWEDZIC O WASZYCH PEDALSKICH PROBLEMACH
      TO WYPIERDALAC NA FORUM MESKIE.
      • krzysztof.r.m Re: NASTEPNE FORUM PEDALSKIE 05.07.01, 20:06
        Jeszcze raz mozesz probowac.
        Nie strasze Cie krasnalu, jedynie powaznie
        ostrzegam. Kolejne tego typu wystapienie w
        moim kierunku skarce. Wiec potraktuj to
        upomnienie jak upomnienie i zastosuj sie.
        krm
    • Gość: Conti HANS NA PREZYDENTA !!!! IP: *.pienet.net 05.07.01, 20:18
      W Polsce potrzebujemy ludzi takich jak Hans.
      Stanowczych ,nie bojacych sie spojrzec prawdzie w oczy.

Niestety,mala grupa pseudo-polakow - pederastow,na tym forum stara sie
      zdyskredytowac prace Hansa.
      Mam tu na mysli pillow-bitter Krzysiu aus Krakau
      i dwoch judejskich eunuchow,Wasia i Srubokret.

Hans,nie przejmuj sie pro-zydowskim pedalstwem.
      Pozdrowienia.

• Gość: Bryś Re: Contiemu IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 20:23

CONTI CZUJĘ SIĘ OBRAŻONY ŻE MNIE NIE WYMIENIŁEŚ A PRZECIEŻ TO JA ZADAŁEM
        PIERWSZY PYTANIE KIM JEST HANS. MASZ U MNIE PRZECHLAPANE ZA TO GNOJU
    • Gość: Conti Przepraszam pedzia Brysia IP: *.pienet.net 05.07.01, 20:28
      faktycznie.
      zapomnialem dodac ciebie.

to kim chcesz byc?
      judejskim eunuchem
      czy pseudo-polskim cock-suckerem?

pillow bitter ,niestety zarezerwowany dla krzysia aus krakau
      • Gość: Bryś Re: Przepraszam pedzia Brysia IP: *.hist.uj.edu.pl 06.07.01, 13:09

TY gnoju tak naprawdę to bardzo lubię ostre Żydówki. Naprawdę nie mają w
        poprzek. Sprawdzałem
    • Gość: zenek HANS TO FILAR POLSKOSCI IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 09.07.01, 13:26
      HANS TO FILAR POLSKOSCI
      • Gość: borsuk Re: HANS TO FILAR POLSKOSCI IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 13:46
        Boze! miej w opiece ten kraj!
    • Gość: Veronica Re: HANS -KTO TO TAKI????? IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 09.07.01, 17:55
      A co myslisz Brys o zyx, z czego on zyje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka