wielki_czarownik 07.08.03, 11:04 HA! To aż 8 truposzy! No no. Dalej ktoś twierdzi, że sytuacja w Iraku jest opanowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: 63.98.252.* 07.08.03, 12:48 wielki_czarownik napisał: > HA! To aż 8 truposzy! No no. Dalej ktoś twierdzi, że sytuacja w > Iraku jest opanowana? Z czego sie cieszysz? Jak zginie 20, przezyjesz orgazmu? Terrorysci sa wszedzie. Wczoraj 15 ludzi zginelo w Indonezji zamordowanych przez ta sama bandycka miedzynarodowke, choc wojsk USA tam nie bylo, Jutro bedzie Gaza lub Barcelona, albo Warszawa, albo Londyn. Tez sie bedziesz cieszyl? I co, wolisz czekac, az przyjda do ciebie? czy moze lepiej uderzyc w ich centra i panstwa udzielajace im schronienia i pieniedzy, ZANIM przyjda do nas? A moze omina Polske, bo bedziesz dla nich mily? Zreszta nasi sa wszedzie, byli takze w WTC.I tak masz u nich przej...ne, bo nalezysz do swiata, ktory oni nienawidza. Jestes niewierny, ktorego trzeba zabic w imie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: 63.98.252.* 07.08.03, 12:49 mialo byc: "orgazm", sorry reszta sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: A może przeszedłem na Islam? ;) /nt IP: 12.0.23.* 07.08.03, 14:32 Pedz frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Wiesci stare, ale jare. Link: 07.08.03, 20:25 www.channel4.com/news/2003/01/week_4/23_mosque.html Przypominam ze wzgledu na modus operandi, nb. stara szkola ETA i IRA. Och, jak ja nie lubie miedzynarodowki. W tym: tej terrorystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.125-200-80.adsl.skynet.be 07.08.03, 20:24 Gość portalu: Tom napisał(a): > mialo byc: "orgazm", sorry > > reszta sie zgadza Zydoski(Amrykanskiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll jjjj Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.home.cgocable.net 07.08.03, 18:33 Choc wojsk USA tam nie bylo....... To co najmniej Kawal tygodnia w argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna_o_kase Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o 07.08.03, 19:29 Gość portalu: Tom napisał(a): > Terrorysci sa wszedzie. Wczoraj 15 ludzi zginelo w Indonezji > zamordowanych przez ta sama bandycka miedzynarodowke, choc wojsk > USA tam nie bylo, Jutro bedzie Gaza lub Barcelona, albo > Warszawa, albo Londyn. Tez sie bedziesz cieszyl? To sa jednak rozne zjawiska. W iraku nie bylo terroryzmu zanim Haliburton i Bechtel nie obsadzily rzadu USA i przyszly tam robic interesy. Takie wojenki wlasnie zwiekszaja terroryzm bo przekonuja ludzi na calum swiecie ze zechod tylko czeka jak ich wycyckac z kasy. A prawda jest taka ze na takich eskapadach wcale nie zarabiaja spoleczenstwa, np. amerykanie nie zobacza z tego szbrunku ani centa. Oni tez sa ofiarami imperializmu, wez np. 3000 trupow w WTC. no i zobacz jakos zycia w USA - nie ma kasy na dozywianie dzieci, a jest na samoloty ktorych nie chce armia (taknowce boeinga 30mld$), gwiezdne wojny i podpalanie nowych konfliktow. Ameryka jest jak Rzym, w srodku sie rozpada, na zewnatrz prezy nowoczena bron. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Fakt. Zaatakowano WTC takze ze wzgledu na obecnosc 07.08.03, 20:28 gdzies w poblizu US Army... Ludzie, obudzta sie - islamski terroryzm to nie sa zarty. To jest jihad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey PS: widzieliscie reakcje tego islamisty z Dzakarty 07.08.03, 20:32 po wydaniu przez sad wyroku smierci? To sobie popatrzcie (a ci, co znaja angielski moga sobie i przeczytac): skurczybyk cieszy sie, ze sad zrobil zen islamskiego meczennika swietej wojny przeciwko chrzescijanstwu i rasie bialej. news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/3130929.stm Osierocone rodziny brytyjskie (gros ofiar to Australijczycy)modla sie o... uwzglednienie apelacji. I dozywocie dla niedoszlego "meczennika". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Z durnymi babami - belframi nie rozmawiam ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey PRAWDZIWY docent marcowy byl ze Szczecina, 07.08.03, 20:52 ty polska dziurko odbytnicza dla arabskiego klucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Gdzie twoi fani, kretynko? IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Gdzie? W Zakladach Chemicznych Police. Dyrekcja 07.08.03, 21:01 bedzie zachwycona, gdy sie dowie, jak jej sqrwiele na drugiej zmianie pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A propos Re: Z durnymi babami - belframi nie rozmawiam ! IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 08.08.03, 05:09 Ty jestes Stary Kutas, a nie wrobel, te sa o wiele sprytniejesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Prawda w oczy kole, islamisto honoris causa?? IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:12 spadaj stad niedomyta babo Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey O, wszystkie brudne pol-araby w naraciu? Boli 07.08.03, 21:17 tumanstwo, ze podane linki po angielsku i tumanstwo nie moze odczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: O, wszystkie brudne pol-araby w naraciu? Boli IP: *.zeelandnet.nl 07.08.03, 21:38 gabrielacasey napisała: > tumanstwo, ze podane linki po angielsku i tumanstwo nie moze odczytac? Wlasnie Gabrielo to ich boli najbardziej i dlatego sa tacy wsciekli. DO SZKOL GAMONIE - JEZYKOW I HISTORII UCZYC SIE !!!! p.s. A o tej rucynie i powiazanich Al Kaidy i Czeczenow slyszalem juz kilka miesiecy temu. Francuzi swego czasu aresztowali kilku "swoich arabuskow", ktorzy wrocili z Czeczeni gdzie przechodzili szkolenie i walczyli razem z Czeczenami. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: O, wszystkie brudne pol-araby w naraciu? Boli IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:43 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > tumanstwo, ze podane linki po angielsku i tumanstwo nie moze > odczytac? > > Wlasnie Gabrielo to ich boli najbardziej i dlatego sa tacy > wsciekli. DO SZKOL GAMONIE - JEZYKOW I HISTORII UCZYC SIE !!!! > p.s. A o tej rucynie i powiazanich Al Kaidy i Czeczenow > slyszalem juz kilka miesiecy temu. Francuzi swego czasu > aresztowali kilku "swoich arabuskow", ktorzy wrocili z Czeczeni > gdzie przechodzili szkolenie i walczyli razem z Czeczenami. > Pozdrawiam - Kaczory11 Araby to nie Europejczycy...oni nigdy nie beda lojalni panstwom ktore ich zywia i ubieraja...za kase z welfru pojdzie zorganizowac jakis atak zabijajac swoich sasiadow..ot logika europejskich arabow! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Te rycynusy, szkolone w Czeczenii ( a moze i w ... 07.08.03, 21:50 Klewkach? Bo cos wielu tych polskich arabusow), to nielegalni Algierczycy. Jednego z tej paczki aresztowano w UK; szkoda tylko, ze policjanta zdazyl nozem zadzgac. To nie byli antyterrorysci (to z lutego-marca), a typowy angielski bobby/bill - bez broni i do nielegalnej emigracji jak do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Te rycynusy, szkolone w Czeczenii ( a moze i IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:02 gabrielacasey napisała: > Klewkach? Bo cos wielu tych polskich arabusow), to nielegalni Algierczycy. > Jednego z tej paczki aresztowano w UK; szkoda tylko, ze policjanta zdazyl nozem > > zadzgac. To nie byli antyterrorysci (to z lutego-marca), a typowy angielski > bobby/bill - bez broni i do nielegalnej emigracji jak do ludzi... kiedys pracowalem z Francuzem i ALgierczykiem...Francuz sie zawsze nabijal z Araba ze jak Algieria uzyskala niepodleglosc i Francuzi opuszczali ten kraj to ARaby pchaly sie na statek zeby jechac do FRancji...zabrali pare tysiecy...a potem na szerokim morzu wszystkich potopili... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Moj francuski dziadko-wujek walczyl w Algierii. 07.08.03, 23:39 Nie lubi opowiadac. Moze i szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Moj francuski dziadko-wujek walczyl w Algieri IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:49 gabrielacasey napisała: > Nie lubi opowiadac. Moze i szkoda... slyszalem co nie co...z opowiadan obu wymienionych panow...czasem jak zaczeli sie klocic kto kogo bardziej meczyl to lunch z glowy...Francuz pracowal dla wywiadu francuskiego w Turcji...cos przegial i uciekl do USA...tutaj dostal azyl polityczny mieszka ze swoimi synami tutaj corka chyba we Francji...nazywa sie Bernard POITRIMOL...zawsze darlem z nim koty bo straszny lewak z niego...ale dalo sie go namowic zeby glosowal w wyborach na G.Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Czemu zwial? O tym akurat wujek sie zajaknal... 08.08.03, 00:47 Przy okazji podpytaj France o...zamach na de Gaulle'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Czemu zwial? O tym akurat wujek sie zajaknal. IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 02:32 gabrielacasey napisała: > Przy okazji podpytaj France o...zamach na de Gaulle'a jak bede go widzial to zapytam...moze cos wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRYSTYNA Re: Czemu zwial? O tym akurat wujek sie zajaknal. IP: 62.39.225.* 08.08.03, 02:55 Gość portalu: ficino napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > Przy okazji podpytaj France o...zamach na de Gaulle'a > jak bede go widzial to zapytam...moze cos wie:) *** dodaj: "Petit Clamart".... P.S. a nawiasem mowiac, po co "rzucac" nazwiskiem?.....Salut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Czemu zwial? O tym akurat wujek sie zajaknal. IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 05:19 nie mowilem do ciebie Osama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A props Re: Prawda w oczy kole, islamisto honoris causa?? IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 08.08.03, 05:08 Gabi! To przeciez jakis absolwent zawodowki dla przerosnietych, humoris causa.Taki glupek zawsze ma cos oczywiscie glupiego do powiedzenia, bo jakiejs wiedzy dopatrywac sie w nim, to prozny trud!!! To polankton umyslowy! Pozdrawiam Cie "A propos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino znowu jakis nawiedzony? IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ale sie nacial: nie wiedzial, ze pracujemy w UK na 07.08.03, 21:09 zlecenie Jurka Faryniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ale sie nacial: nie wiedzial, ze pracujemy w IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 02:33 gabrielacasey napisała: > zlecenie Jurka Faryniarza. jaki ten swiat maly...pewnie myslal ze tak caly czas bedzie szczekal...pies bez zebow nie ugryzie...pozostanie tylko zal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Te... marksista --spadaj ty ...marksizm mamy juz IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 17:28 przerobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRAKIJCZYK Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.125-200-80.adsl.skynet.be 07.08.03, 20:20 Gość portalu: Tom napisał(a): > wielki_czarownik napisał: > > > HA! To aż 8 truposzy! No no. Dalej ktoś twierdzi, że sytuacja > w > > Iraku jest opanowana? > > Z czego sie cieszysz? Jak zginie 20, przezyjesz orgazmu? > > Terrorysci sa wszedzie. Wczoraj 15 ludzi zginelo w Indonezji > zamordowanych przez ta sama bandycka miedzynarodowke, choc wojsk > USA tam nie bylo, Jutro bedzie Gaza lub Barcelona, albo > Warszawa, albo Londyn. Tez sie bedziesz cieszyl? > > I co, wolisz czekac, az przyjda do ciebie? czy moze lepiej > uderzyc w ich centra i panstwa udzielajace im schronienia i > pieniedzy, ZANIM przyjda do nas? A moze omina Polske, bo > bedziesz dla nich mily? Zreszta nasi sa wszedzie, byli takze w > WTC.I tak masz u nich przej...ne, bo nalezysz do swiata, ktory > oni nienawidza. Jestes niewierny, ktorego trzeba zabic w imie > Boga. To jest cos nie tak para dni temu zrobyliscie pochteramy z Polski kompotantow ktorzy walczyli o wolnosc Polski pszeczes wiedlug ciebie to sa tororysci bo walczyli pszeczywko okopanta i wolnosc swojej ojczyznie czlowjeku jestes marny polakiem,dla tego zostala Polska ponownie spszedane USA za posade w NATO.Owszem mamy agentow jak Usama iben laden ktory spszedal sam siebje dla CIA i ide zaniego idjotow jak ty a to nie jest nasze wina.Nakoncu kazda walka pszeciwko okopantom i ich pomosnikom jest dozwalona. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ty, 125-200-80.adsl.skynet.be .To juz w ciagu paru 07.08.03, 20:38 minut polskiego sie "odumiales"? Co za traby polaczkowato-arabskie: przejrza na oczy, gdy w ramach jihad wyleci w powietrze np. Court of Justice w Brukseli czy inne unijne gmaszysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Spadaj w podskokach, prowokatorko ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Czytaj poniżej. Umiesz czytać? IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Rozkazuj swemu kochasiowi, nie zas mnie, peda IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:17 Gabrysia won, maz pilot (smieciarki) utknal gdzies po drodze i smrod Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ale was, pedaly, boli, zem HETERO? Ozen sie z tym 07.08.03, 21:20 bezrobotnym, wlasnie zwalnianym z Zakladow w Policach. I niech wam amerykanski biskup-pedal w dzieciach poblogoslawi. 12444 Powerscourt Drive, Ste. 100 St. Louis, MO 63131 US Tel.636 733 5300 fax: 636 394 9797 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:07 Administrative Contact: Jurga, Roman (RJ2852) police@INET.COM.PL ZCH Police Kuznicka 1 Police, 70-010 POL to ty stad spadniesz...za panstwowe pieniadze zamiast pracowac obijasz sie i obrazasz ludzi...wez sie do roboty chamie...nie wiesz ze kobietom nalezy sie szacunek?...jak cie nikt rozumu nie nauczyl to ja to zrobie...szkoda mi tylko twoich dzieci...jak nie bedziesz mial co jesc to moze zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:20 Administrative Contact: MASTER, HOST (20118779I) hostmaster@CHARTERCOM.COM NO ORG NAME 12444 Powerscourt Drive, Ste. 100 St. Louis, MO 63131 US 636 733 5300 fax: 636 394 9797 powiedziane bylo ze sie pracuje!..a nie obija...komuna mentalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:20 Fakt, kobietom szacunek sie nalezy, ale czy Gabrysia to ... I nie strasz nikogo kmiotku, ze donos mozesz zrobic, nie te miejsce nie ten czas ... Poniala koza, a wyswietlanie Ip i indyczenie sie, co to ja nie moge z tym zrobic, w czym celuje slynna gabriela (dobra szkola UB) to hamstwo i brak argumentow. A teraz pocaluj mnie w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:23 Gość portalu: wiren napisał(a): > Fakt, kobietom szacunek sie nalezy, ale czy Gabrysia to ... > I nie strasz nikogo kmiotku, ze donos mozesz zrobic, nie te > miejsce nie ten czas ... > Poniala koza, a wyswietlanie Ip i indyczenie sie, co to ja nie > moge z tym zrobic, w czym celuje slynna gabriela (dobra szkola > UB) to hamstwo i brak argumentow. > A teraz pocaluj mnie w ... chcialbys zebym cie pocalowal w d...coz nie ta orientacja seksualna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:25 to nie bylo do ciebie. To do tego palanta i Gabrysi... jA JUZ MAM TAK DOSYC TEJ IDIOTKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino to spadaj..i wez sie do roboty! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:30 Gość portalu: wiren napisał(a): > to nie bylo do ciebie. To do tego palanta i Gabrysi... > jA JUZ MAM TAK DOSYC TEJ IDIOTKI szef na pewno sie nie ucieszy jak sie dowe co wyprawiasz i ile czasu straciles na chamskie komentarze...w Ameryce sie pracuje a nie obija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: to spadaj..i wez sie do roboty! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: to spadaj..i wez sie do roboty! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:16 Ficino, skad wiesz jakie ja mam uklady ze swoim szefem? Moze to jha jestem szefem. I zostaw ta dobra moskiewska szkole, ze kazdego i wszedzie podkablujesz, jak juz mowilem, nie te czasy, nie to miejsce towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: to spadaj..i wez sie do roboty! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: to spadaj..i wez sie do roboty! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:22 Ty mnie gnojku do roboty nie pedz. Sam se ja organizuje i wiem co mam zrobic. Nie mozna tego powiedziec o Tobie, bo juz piane toczysz. I to by bylo na tyle koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIREN Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 21:29 OPS, to jednak bylodo ciebie. I co orientacja seksualna wspolnego z calowaniem d..? Nie po to sie ja caluje, zeby miec orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:31 Gość portalu: WIREN napisał(a): > OPS, > to jednak bylodo ciebie. I co orientacja seksualna wspolnego z > calowaniem d..? Nie po to sie ja caluje, zeby miec orgazm nie mam pojecia...jeszcze nikogo w d...nie calowalem..nierob i do tego perwers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:19 Ty kmiotku przeczsz sam sobie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:51 Gość portalu: wiren napisał(a): > Ty kmiotku przeczsz sam sobie, Charter Communications Holding Company, LLC (CHARTER25-DOM) 12444 Powerscourt Drive Suite 400 St. Louis, MO 63131 US Domain Name: CHARTER.COM Administrative Contact: MASTER, HOST (20118779I) hostmaster@CHARTERCOM.COM NO ORG NAME 12444 Powerscourt Drive, Ste. 100 St. Louis, MO 63131 US 636 733 5300 fax: 636 394 9797 mam zamiar zaskarzyc firme Charter Communications Holding Company o zniewazanie osoby prywatnej..dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick NIE GADAJCIE Z TĄ CHAMSKĄ KROWĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick TEJ SIECIOWEJ NIMFOMANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick NIECH SOBIE GADA SAMA Z SOBĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick ZARAZ SIĘ GABRIELACASEY NA MNIE RZUCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick I ZAPREZENTUJE SWÓJ DENNY POZIOM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jasne. Przejdzcie lepiej na KOLEJNA strone. I 07.08.03, 23:43 zobaczcie, jak te OSLY arabskie gratuluja temu analfabecie z Zakladow Chemicznych w Policach (od poniedzialku prawdopodobnie bezrobotny - tym razem to nie jest straszenie; pech chcial, ze nasza firma ma kontakt z Policami), ze CUDZEGO NICKA I CUDZY POST sobie ukradl, byle tylko na tym forum czyms zablysnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino glupota nie wybiera:) IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:52 gabrielacasey napisała: > zobaczcie, jak te OSLY arabskie gratuluja temu analfabecie z Zakladow > Chemicznych w Policach (od poniedzialku prawdopodobnie bezrobotny - tym razem > to nie jest straszenie; pech chcial, ze nasza firma ma kontakt z Policami), ze > CUDZEGO NICKA I CUDZY POST sobie ukradl, byle tylko na tym forum czyms > zablysnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: NIE GADAJCIE Z TĄ CHAMSKĄ KROWĄ IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 17:41 >> Nie denerwuj sie. To zwyczajna kurwa i przy tym przepada za najrozniejszymi epitetami, podkreslajacymi jej profesje. Maz, limey, pierze ja w morde regularnie, wiec poszukuje pieszczot na forum. Dawala dotat kazdemu na stojaka, ale w koncu zadek jej sie tak rozwalil, ze bierze tylko zyda z lufa od Merkavy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiren Re: IP: *.ma.charter.com 07.08.03, 23:24 Ooo, Gabrysia cos wydzielila. Jakas nowa madrosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advocatus Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 08.08.03, 05:23 Ty Wiren tez jestes z zawodowki dla przerosnietych, jak tu ktos napisal? Cos marna tam ortografia! Ten Twoj belkot jest iscie zalosny,bo i mozdzek ptasi.To Ty spadaj, bo Twoj limit kompromitacji juz sie wyczerpal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.cable.mindspring.com 08.08.03, 05:29 Gość portalu: ficino napisał(a): > Administrative Contact: > Jurga, Roman (RJ2852) police@INET.COM.PL > ZCH Police > Kuznicka 1 > Police, 70-010 > POL > > to ty stad spadniesz...za panstwowe pieniadze zamiast pracowac obijasz sie i > obrazasz ludzi...wez sie do roboty chamie...nie wiesz ze kobietom nalezy sie > szacunek?...jak cie nikt rozumu nie nauczyl to ja to zrobie...szkoda mi tylko > twoich dzieci...jak nie bedziesz mial co jesc to moze zrozumiesz... kablujesz za darmo czy za pieniadze, uwazaj bo kapusie czesto koncza na dnie jezior podczas nauki plywania, na dnie zimnych jezior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Prawdziwy 'polaczku' zlodzieja i nieroba bron IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 06:50 to jest cala grupa szturmowa wlacznie z Haanysem...powoli sie ich rozpracowuje...daj mi jeszcze pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 06:47 > kablujesz za darmo czy za pieniadze, uwazaj bo kapusie czesto > koncza na dnie jezior podczas nauki plywania, na dnie zimnych > jezior praca jak kazda inna..problem w tym ze to nie mnie beda uczyc plywac..pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Powiedziane było, spadaj stąd ! IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 17:36 >> Stary wrobel jestes, wiec powinienes zrozumiec ze jak kurwe alfons ustawi, to mysli ze ta latarnia do niej tylko nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tak idioto,zginelo 8 arabow 07.08.03, 12:55 a wczoraj jak ktos napisal slusznie 14 ofiar w indonezji... tam tez partyzantka??? czarownik,z braku laku pierdolisz glupoty wielka kupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Irakijczykow 6 i 2 amerykanow , razem 8 IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 13:14 Gina irakijczycy na sluzbie u amerykanow i amerykancy tez , to juz " kogel - mogel ". Nic na to nie poradzimy , porzadek nalezy do tych , ktorzy tam juz sa ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie idioto 07.08.03, 13:17 zginelo bodajze 11 - 13 osob w tym chyba dwoch jordanczykow dwoch amerykanow wczoraj to z innej beczki nie boj sie,na razie wszystko wiec idzie ku reelekcji Dzrdza dablju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Marcus - dziecko z probowki , co Tobie brak ? IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 16:05 Zachowanie Twoje odbiega od normy , ublizasz kazdemu , kto ma inne zdanie niz Ty , to choroba psychiczna ! Nie narzucaj swoich pogladow , kazdy ma swoja racje i spojrzenie na fakty , daj spokoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Marcus - dziecko z probowki , co Tobie brak ? IP: *.zeelandnet.nl 07.08.03, 17:53 Gość portalu: Zez napisał(a): > Zachowanie Twoje odbiega od normy , ublizasz kazdemu , kto ma > inne zdanie niz Ty , to choroba psychiczna ! Nie narzucaj swoich > pogladow , kazdy ma swoja racje i spojrzenie na fakty , daj > spokoj ! Zez dziecino. Dwa dni temu zarzuciles mi, ze atakuje jak sadysta. Cos Ci odpisalem, ale widze, ze nie przeczytales mej odpowiedzi bo zachowujesz sie dalej bezmyslnie i masz pretensje gdy ktos karci Cie za twoja naiwnosc, by nie powiedziec glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodyni Re: Marcus - dziecko z probowki , co Tobie brak ? IP: *.p.lodz.pl 07.08.03, 18:21 Te kaczor, uwazaj, zebym ja ciebie nie skarcila. Jak nie bedziesz uwazal, to jutro ani chybi bedzie czarnina na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Marcus - dziecko z probowki , co Tobie brak ? IP: *.zeelandnet.nl 07.08.03, 18:31 Gość portalu: Gospodyni napisał(a): > Te kaczor, uwazaj, zebym ja ciebie nie skarcila. Jak nie > bedziesz uwazal, to jutro ani chybi bedzie czarnina na obiad Gospodyni mila. Uwazasz wiec, ze "Zez" pisze z sensem? Ja uwazan, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Czesc,Kaczory! Ja wiem,ze glupota jest wpieniajaca 07.08.03, 20:44 ale moze bysmy przeszli do jakis ciekawych faktow? Mnie ciagle meczy i ten stary francuski raport sluzb specjalnych (sprawa rycyny): www.channel4.com/news/2003/01/week_4/23_mosque.html i nasz islamski "meczennik" z Dzakarty: news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/3130929.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re:Jesteś za głupia na to forum. Spadaj ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Nie rozumiesz ? Spadaj stąd! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ja lajna wogole nie slucham.Zwlaszcza poarabskiego 07.08.03, 20:55 i z nieprawego loza, scislej: z przygod mamusi na nadmorskiej dyskotece. I tak z polskiej mewki zrodzil sie wrobelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Spadaj stąd, kryminalistko ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey No dobrze, lajno: widze twoj post. Tylko tak nie 07.08.03, 20:59 trzep konia, bo w taki upal jeszcze zapalenia dostaniesz... I tym optymistycznym akcentem OLEWAM KONERTOWO TE PROARABSKA GNIDE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki ADMINIE! PROSZĘ O WIECZNE WYWALENIE GABRYCHY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ZA CO, bezmozgowcu? Nie ja regulamin netu lamie. 07.08.03, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: jestes w domu 07.08.03, 13:29 Wiec masz mozliwosc skorzystac z calego dorobku umyslowego, crassus. Wiec wytlumacz ludziom jak tam ze stabilizacja i jednodniowym zwycienstwie amerykanow w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: jestes w domu 07.08.03, 13:37 hmmm...terra,nikt nie mowil o 1 dniowym zwyciestwie,ale biorac pod uwage natezenie zamachow i ich rodzaj (bomby to podkladane sa nawet w Polsce a nie zauwazylem tutaj partyzantki):D idzie swietnie... od tygodnia w walkach zginelo chyba ok 4 zolnierzy US,a kraj ma 24 miliony... jakby czeczenia miala 24 miliony to biorac pod uwage wasza skutecznosc mielibysmy do czynienia z rosyjska po podbiciu Rosji przez czeczenow a nie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Igor, to wy holubicie obozy szkoleniowe Al Qaedy 07.08.03, 20:51 A wiec sie odpie.... Link: www.channel4.com/news/2003/01/week_4/23_mosque.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Tu już nikt się nie da nabrać. Spadaj ! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Przeciez ty,po-arabiatko, nie masz NIC do powiedze 07.08.03, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Tu już nikt się nie da nabrać. Spadaj ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:12 przestan gadac w kolko to samo bo zasmiecasz tylko swoja obecnoscia forum...jak lubisz chamskie odzywki to przynajmniej pisz z prywatnego komputera jesli go masz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel Re: Odezwał się pierwszy fan obrońca! IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jutro bedziesz miec pozdrowienia od pana Jurka F. 07.08.03, 21:55 Z dyrekcji. O CO zaklad??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jutro bedziesz miec pozdrowienia od pana Jurk IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:07 gabrielacasey napisała: > Z dyrekcji. O CO zaklad??? tak trzymac Gabrysiu...trzeba tu oczyscic troche teren...wczoraj jakies palanty chcialy mnie zhakowac...skanowali mi nawet komputer...za takie cos idzie sie siedziec...dobrze ze firewall wylapala wiekszosc IP..sprawdzilem pozniej kto i co robil...teraz trzeba wypelnic odpowiednie formularze i podzwonic gdzie trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ta polska holotka (nawet w US) pojecia nie ma o 07.08.03, 23:51 STANDARDOWYCH zabezpieczeniach legalnie zakupionego oprogramowania. I o mozliwosci "latania" - przy tym legalnym oprogramowaniu - wszelkich niedorobek w oknach. Rzecz jasna, systematycznie korzystam. I w domu, i w firmie mam broadband, a wiec juz IP lapie scan. Mam tez pelnego (drogi jak cholera) Nortona System Works, tez legalny, a wiec systematycznie aktualizowany. A poza tym to podsylanie mi wirusa na windowsy (ciagle to glupki robia) moga sobie w zjebany przez Arabow tylek wsadzic: mam dysk podzielony na partycje.Cookies tez zablokowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ta polska holotka (nawet w US) pojecia nie ma IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:57 gabrielacasey napisała: > STANDARDOWYCH zabezpieczeniach legalnie zakupionego oprogramowania. I o > mozliwosci "latania" - przy tym legalnym oprogramowaniu - wszelkich niedorobek > w oknach. Rzecz jasna, systematycznie korzystam. I w domu, i w firmie mam > broadband, a wiec juz IP lapie scan. Mam tez pelnego (drogi jak cholera) > Nortona System Works, tez legalny, a wiec systematycznie aktualizowany. A poza > tym to podsylanie mi wirusa na windowsy (ciagle to glupki robia) moga sobie w > zjebany przez Arabow tylek wsadzic: mam dysk podzielony na partycje.Cookies tez > > zablokowane. tak samo aktualizuje swojego nortona co pare dni..do tego mam jeszcze firewall zone alarm pro...multiproxy,spy blocker, windows track washer i programik do namierzania hackerow...nic nie jest bezpieczne ,ale przed jakims kmiotem moge sie obronic. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Marcusie! Jesteś maxymalnym durniem. 07.08.03, 13:33 Zaatakowali ambasadę Jordanii bo uważają, że Jordańczycy zdradzili Islam i pomagają USA w czym mają sporo racji. Potem zdemolowali budynek ambasady. Tak samo zaatakowaliby ambasadę Kuwejtu gdyby takowa była w Bagdadzie. Zanim coś napiszesz to pomyśl i nie ośmieszaj się więcej. Wychodzi tu na jaw twoja totalna ignorancja. Jedyne wiadomości o Iraku jakie posiadasz to kto kogo zabił. A kto kogo popiera, a kto nie, dlaczego i za ile... skąd ty masz to wiedzieć półgłupku? Skąd masz wiedzieć, że Irakijczycy drą koty z Jordanią. No skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Marcusie! Jesteś maxymalnym durniem. 07.08.03, 13:46 a moze jednak dlatego ze jordania przyjela corki zbrodniarza znanego jako saddam husajn a Ci ludzie obejrzeli sobie albo przywodcy tej demonstracji obejrzeli sobie co one mowily w CNN:))))albo w innych mediach:) albo cala sprawa z ambasada byla jakas prowokacja??:) nie przyszlo ci to do glowy osle??? ps-przestan robic z siebie durnia,jak na razie wszystkie twoje madre mysli i spostrzezenia co do rozwoju sytuacji okazaly sie gowno warte,za dwa tygodnie ocenimy sobie znowu i zobaczymy kto ma racje... ja czuje ze moge byc spokojny:D Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jakoś zapomniałeś przygłupie 07.08.03, 13:58 Że córki Saddama były z nim skonfliktowane? Że Saddam pozabijał ich mężów? Że one uciekły z Iraku? Zapominasz o tym? A może nie wiesz - jak zwykle. A co do tego kto ma rację to ciągle wychodzi, że ja. Mówiłem o zgrzytach Izrael-USA? Mówiłem. Mówiłem o partyzantce w Iraku? Mówiłem. Tylko ty ciągle pierdzielisz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ogladales wywiad z nimi debilu???? 07.08.03, 14:01 jak na czyms sie nie znasz idioto to sie nie wypowiadaj,jak nie znasz sie na prawie to o nim nie gadaj,jak nie ogladales i nie sluchales wywiadu z corkami to sie nie odzywaj bo robisz z siebie przyglupa...bardziej ci tlumaczyc nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Wywiad. 07.08.03, 14:24 Gdybyś miał choćby najmniejsze pojęcie o mentalności arabów to byś zrozumiał czemu nie powiedziały na Saddama złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus posluchaj,gowno mnie obchodzi osle dlaczego 07.08.03, 14:29 wiem tylko jak to zabrzmialo - a ludzie sluchali tego co one mowily a nie tego co myslaly.. taki jest temat tej rozmowy kapewu wielki durniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik No właśnie głupku. 07.08.03, 14:34 Słuchasz tego co ludzie mówią a nie tego co myślą. I dlatego nie rozumiesz tego co się dzieje na świecie. A kiedy ktoś ci to udowadnia używasz argumentu "a gówno mnie to obchodzi" który dobitnie świadczy o twej intelektualnej miernocie. To chyba ty pisałeś o ruskim, który zakłada torbę na głowę i mówi - "nie widzicie mnie". Ten ruski to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus polsuchaj idioto,to ostatni post do ciebie bo czas 07.08.03, 14:41 tylko marnujesz 1)temat dyskusji-dlaczego zaatakowal tlum 2)wariant-za zachowanie corek.. 3)zachowanie corek-to co bylo widac. 4)twoje filozofowanie dlaczego w ogole nie jest tematem - jesli to za to to za to co ludzie widzieli,tam sie na rozwazaniach dlaczego nie skupiaja.kapewu?? 5)czarownik,przestan pierdzielic swoje glupoty,ja w odroznieniu od ciebie jak juz to powiedzialem paru osobom opisuje stan faktyczny.ty swoje marzenia. ja moge spokojnie byc pewnym ze za dwa tygodnie,rok i 3 lata bedzie wszystko po mojej mysli szlo w rzeczywistosci... ty zas przez ten caly czas mozesz sie najwyzej rzucac. to nas rozni.. jakbys pisal o tym temacie rok temu pialbys ze irakijczycy powstrzymaja USA i zadadza im ciezkie straty... okazalo sie ze cale moje przypuszczenia co do przebiegu wojny i zmiazdzenia obrony okazaly sie sluszne... i wiem ze za rok bedzie podobnie... natomiast ty bedziesz dalej pierdzielil glupoty i czekal na swoje cuda. doszlo??? a za 5 lat bedziemy mieli na swiecie totalne pax americana. ps- porownujac USA i reszte swiata radze zobaczyc np w jakims stanie jest gospodarka usa(ktorej sie podobno tak zle wiedzie)i francuska niemiecka rosysjka (rosyjska to juz tylko dla ciekawosci) mowimy o gigancie i karzelkach... kapisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: polsuchaj idioto,to ostatni post do ciebie bo 07.08.03, 14:49 marcus_crassus napisał: > 1)temat dyskusji-dlaczego zaatakowal tlum > Jaśniej proszę. Chodzi o to czemu tłum zaatakował ambasadę? Bo nienawidzi Jordańczyków. A może czemu zaatakowano w tłumie? Cóż - koszty. > 2)wariant-za zachowanie corek.. Nie jąkaj się bo nie ma wiatru. > > 3)zachowanie corek-to co bylo widac. A nasi ministrowie też mówią, że jest dobrze. Wierzysz im? Lepperowi też wierzysz? On mówi, że jest uczciwy. > > 4)twoje filozofowanie dlaczego w ogole nie jest tematem - jesli to za to to za > to co ludzie widzieli,tam sie na rozwazaniach dlaczego nie skupiaja.kapewu?? Szczerze mówiąc nie rozumiem tego twojego bełkotu. > > 5)czarownik,przestan pierdzielic swoje glupoty,ja w odroznieniu od ciebie jak > juz to powiedzialem paru osobom opisuje stan faktyczny.ty swoje marzenia. > > ja moge spokojnie byc pewnym ze za dwa tygodnie,rok i 3 lata bedzie wszystko > po mojej mysli szlo w rzeczywistosci... > I kto tu mówi o marzeniach? > ty zas przez ten caly czas mozesz sie najwyzej rzucac. > > to nas rozni.. A! Ty się nie rzucasz? Nie plujesz? Pełna kultura? > > jakbys pisal o tym temacie rok temu pialbys ze irakijczycy powstrzymaja USA i > zadadza im ciezkie straty... > Znowu marzysz. > okazalo sie ze cale moje przypuszczenia co do przebiegu wojny i zmiazdzenia > obrony okazaly sie sluszne... > Tak? A czy ja nie pisałem czasami że będdzie partyzantka? Ty mówiłeś - tydzień i po sprawie (no może miesiąc). > i wiem ze za rok bedzie podobnie... > Podobnie jak teraz? > natomiast ty bedziesz dalej pierdzielil glupoty i czekal na swoje cuda. > > doszlo??? > Nie. > a za 5 lat bedziemy mieli na swiecie totalne pax americana. HEHEHEHE!!! > > ps- porownujac USA i reszte swiata radze zobaczyc np w jakims stanie jest > gospodarka usa(ktorej sie podobno tak zle wiedzie)i > > francuska > niemiecka > rosysjka > (rosyjska to juz tylko dla ciekawosci) > > mowimy o gigancie i karzelkach... > > kapisz??? > A czy ja coś pisałem o gospodarce? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino reka reke myje :) IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:15 wielki_czarownik napisał: > Gdybyś miał choćby najmniejsze pojęcie o mentalności arabów to byś zrozumiał > czemu nie powiedziały na Saddama złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pentagon Re: Marcusie! Jesteś maxymalnym durniem. IP: *.army.pentagon.mil 07.08.03, 14:02 You should change your name to Marcus Idiotus,because of your enormous stupidity. Kill yourself before anybody shoot you - shit for brain. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a to po raz pierwszy mnie ubawilo:)))) 07.08.03, 14:12 ale mam inna prosbe - rzucisz kogos np z nasa.gov ?? :)? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nawet ludzie z Pentagonu mówią ci żeś idiota. 07.08.03, 14:27 Twoi idole! Oni nigdy się nie mylą - w imię pax americana jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakzKanady Re: Marcusie! Jesteś maxymalnym durniem. IP: *.sympatico.ca 07.08.03, 14:25 Kolego, Jesli chcesz sie afiszowac swoim amerykanizmem to nie osmieszaj sie robieniem fatalnych bledow gramatycznych - powiniennes napisac "anybody shoots you". Jest to trzecia osoba liczby pojedynczej i czasowniki maja "s" na koncu. Cale szczescie , ze Amerykanie nie wiedza na razie o swoim nowym sojuszniku - Polsce (telewizja nie chwali sie na ten temat) , bo jakis Amerykanin moglby chciec zobaczyc polskie posty i by pomyslal, ze nowy sojusznik nie zna angielskiego, albo ze nieuczony. Gość portalu: Pentagon napisał(a): > You should change your name to Marcus Idiotus,because of > your enormous stupidity. Kill yourself before anybody > shoot you - shit for brain. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Marcusie! Jesteś maxymalnym durniem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 14:25 Nie przypisuj innym atrybutow przynaleznym tobie, co juz nie raz dobitnie ci wykazano. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus heh,taki z niego amerykanin jak ze mnie 07.08.03, 14:31 zydek pejsaty:))))))))) wczoraj brykal tu z "whitehouse":))))))) dlatego zapytalem sie czy moze pokazac sie z nasa.gov:)))) to akurat by mnie zadziwilo:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NASA about Marcus IP: *.nas.nasa.gov 07.08.03, 16:20 We at NASA also strongly believe that fellow Marcus is idiot with no brain whatsoever. Classic example of walking cretino - so he will be perfect for our oncoming mission to Sun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Sprostowanie , 11 osob zginelo , 57 rannych... IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 14:12 Za godzine beda inne dane , " Kogo " i ilu zabito ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Za wolnosc nasza i wasza , do ostatniej kropli krwi ! IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 13:04 Dluga i daleka droga do wolnosci , z skad my to znamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a NIE TYLKO TO... IP: *.mad.east.verizon.net 07.08.03, 13:30 tajnedokumenty.com/irak_tabu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.acn.waw.pl 07.08.03, 13:34 Jankesi wdepnęli w gówno, a smród rozejdzie na cały świat. Mnie się to nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petangon Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.army.pentagon.mil 07.08.03, 13:59 And very good. Moga ich tam wszystkich powystrzelac. Here in Pentagon nobody cares. So irackis partizanen - we don't give a shit if you kill them all(so called US army soldiers of course). God bless free Irak from shitin' americans! Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o 07.08.03, 14:18 Gość portalu: Petangon napisał(a): > And very good. Moga ich tam wszystkich powystrzelac. > Here in Pentagon nobody cares. So irackis partizanen - > we don't give a shit if you kill them all(so called > US army soldiers of course). God bless free Irak ha ha ha free Irak from > shitin' americans! a tak ogolnie to sytuacja w Iraku jest "under control" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Dlaczego większość internautów ma móżdżki kiboli? IP: *.hastrabau.pl 07.08.03, 14:22 Z czego tu się k***a cieszyć???? Popatrzcie sobie na serwisy europejskie. Nawet niemieckie i francuskie. Tam mało kto się cieszy, a jesli już,to reszta daje mu do myślenia. Bo tam ludzie bardzo dobrze wiedzą jaki problem stanowi islam i islamiści. Mają to na codzień Ale nie Polacy! Gdzieindziej Saddam i Kim Dzong Il wraz z całym Biurem Politycznym KC KPCh znaleźliby równie oddanych obrońców? Bo też i w jakim innym kraju mieszkają ludzie, mający móźdźki i mentalnosć stadionowych kiboli Naprzodu Pierdziszew Górny? Cały swiat jest przez nich przyjmowany jak jedna wielka napier****nka z policją po meczu Naprzodu ze Ściekami Gnojowica. A że kibol ma mały łepek i wszędzie słyszy, że USA to "żandarm demokracji", wiec po wielkim wysiłku swojej ostatniej szarej komórki, myśli "Acha, jak Jankesi są żandarmy, to oni są psy... Naprzód Pierdziszew góóórąąą!!! Je**ć policję!!!!"" Znaczy pipierac Arabów, bo USA to policja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Dlaczego większość internautów ma móżdżki kib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 14:28 Cos w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Dlaczego większość internautów ma móżdżki kib 07.08.03, 14:29 Gość portalu: Stauffenberg napisał(a): > Z czego tu się k***a cieszyć???? > Popatrzcie sobie na serwisy europejskie. Nawet niemieckie > i francuskie. Tam mało kto się cieszy, a jesli już,to > reszta daje mu do myślenia. Bo tam ludzie bardzo dobrze > wiedzą jaki problem stanowi islam i islamiści. Mają to na > codzień > Ale nie Polacy! Gdzieindziej Saddam i Kim Dzong Il wraz z > całym Biurem Politycznym KC KPCh znaleźliby równie > oddanych obrońców? > Bo też i w jakim innym kraju mieszkają ludzie, mający > móźdźki i mentalnosć stadionowych kiboli Naprzodu > Pierdziszew Górny? Cały swiat jest przez nich przyjmowany > jak jedna wielka napier****nka z policją po meczu > Naprzodu ze Ściekami Gnojowica. A że kibol ma mały łepek > i wszędzie słyszy, że USA to "żandarm demokracji", wiec > po wielkim wysiłku swojej ostatniej szarej komórki, myśli > "Acha, jak Jankesi są żandarmy, to oni są psy... Naprzód > Pierdziszew góóórąąą!!! Je**ć policję!!!!"" Znaczy > pipierac Arabów, bo USA to policja. czy moglbys to przetlumaczyc na polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Re:Dlaczego większośćinternautów ma móżdżki kiboli IP: *.hastrabau.pl 07.08.03, 14:42 Na życzenie tej części publiczności, która nie rozumie, podaję jeszcze raz swój post w wersji "light" czyli w punktach: 1.Na wszystkich serwisach europejskich nikt nie cieszy się ze strat Amerykanów w Iraku. W Europie ludzie mają swiadomość, czym jest islam i islamisci. Mają to na codzień 2. W Polsce jest odwrotnie. Radosć aż bucha a Saddama, Kim Dzong Ila i Biura Politycznego KPCh Polacy bronią do ostatniej kropli jadu (bo nie krwi) 2. Dlaczego? Ano dlatego, że Polacy mają móźdźki i mentalność kiboli ostatniego w tabeli B-klasy zapomnianego klubu piłkarskiego. Cały świat traktują jak napier***ankę z policją po meczu swojej ukochanej drużyny 3.Kibol mądry nie jest. Gdzies usłyszał, że USA to "żandarm demokracji" i skojarzył to sobie z policją. A poniewaz myśli, wrzeszczy i czuje "Je**ć policję", to popiera islamistów bo USA to dla niego policja, której nie trawi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re:Dlaczego większośćinternautów ma móżdżki kibol IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:37 prosilbym szanownych internautow o bojkot tej firmy: HASTRABAU-WEGENER POLSKA SP. Z O.O. street: GOLEDZINOWSKA 10 city: 03-302 WARSZAWA location: PL nie beda mieli szmalu to skonczy sie chamska propaganda...kim ty jestes gnido???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Dlaczego większość internautów ma móżdżki kib IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:34 nic dziwnego ze Francuzi i Niemcy nie popieraja irackiej wolnosci...sami chcieli sie dorwac do ropy ,ale AMeryka na to nie pozwoli...siedziec cicho i nie ujadac bo bedzie kara! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie.Po prostu nieudacznicy na wlasna prosbe ciesza 07.08.03, 22:05 sie, gdy lepszym i winner tez cos czasem sie nie uda. To typowa polska choroba. Boje sie, ze i nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Nie.Po prostu nieudacznicy na wlasna prosbe c IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:11 gabrielacasey napisała: > sie, gdy lepszym i winner tez cos czasem sie nie uda. To typowa polska choroba. > > Boje sie, ze i nieuleczalna. szkoda ze panowie po 1945 wyjechali...kto ich teraz bedzie tresowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 14:25 Jak bylo oczywsite od poczatku (przed wojna jeszcze), z calej akcji amerykanskiej mogl byc tylko burdel. Pal licho ile w Iraku ginie Arabow, Amerykanow czy wkrotce Polakow. To tylko nawoz dla dzialalnosci i sukcesu naszej zachodniej cywilizacji. Dlatego niepokoi mnie to, ze: - ani ropy ani grosza z tego podboju nie bedzie, a bulic bedziemy (przez podatki) za to szalenstwo przez lata - niebezpieczenstwo wysadzenia sie u nas jakiegos oszoloma arabskiego gwaltownie wzroslo - i niestety na nasze wlasne zyczenie Po prostu Bush to taki buc glupi, co jak sie za cos wezmie to spierdoli, nawet jak sie nie da spierdolic. Niestety. wielki_czarownik napisał: > HA! To aż 8 truposzy! No no. Dalej ktoś twierdzi, że sytuacja w > Iraku jest opanowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A to jest akurat czysta bzdura.. IP: *.ifn-magdeburg.de 07.08.03, 15:02 Watpie aby u nas ktos chcial sie wysadzac.. Tak to jest ze z racji na ´bogactwo´ nie wzbudzamy pozadliwosci irackiej... Zreszta atakuje sie cele strategiczne.. Tego teraz ucza terrorystow.. Ten muzulmanski terroryzm nie az taki rozgarniety za to b. zawziety.. Ja nie jestem za wojna i nigdy nie bylam.. Ale zastraszac to sobie w ten sposob powinien Pan innych.. Akurat tyle o tym terroryzmie wiem ze im zgrubsza wszystko jedno..Jak beda zabijac to obojetne czy tam na miejscu znajdzie sie jedno irakijskie dziecko, czy Polacy czy ich ´sojusznicy´ czy ktos kompletnie niezaangazowany w konflikt.. I to jest slaba strona tego terroryzmu.. P. Tytus wielu imion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: A to jest akurat czysta bzdura.. IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:30 Ocena zagrozenia to wynik dochodzenia fachowcow jednego z Select Committee parlamentu brytyjskiego, a wiec nie bzdura. "U nas" mam na mysli szerzej pojety zachod. Bo w tej sprawie nie rozrozniam miedzy Polska, Niemcami, Stanami czy Wielka Brytania. Poza tym arabusy nie wysadzaja chaotycznie. Osama ma swoj plan, ktory od 20 lat realizuje. Tylko dlaczego Bush mu zaczal w tym pomagac? Gość portalu: ANka napisał(a): > Watpie aby u nas ktos chcial sie wysadzac.. > Tak to jest ze z racji na ´bogactwo´ nie wzbudzamy > pozadliwosci irackiej... > Zreszta atakuje sie cele strategiczne.. Tego teraz ucza > terrorystow.. > Ten muzulmanski terroryzm nie az taki rozgarniety za to > b. zawziety.. > Ja nie jestem za wojna i nigdy nie bylam.. Ale zastraszac > to sobie w ten sposob powinien Pan innych.. > Akurat tyle o tym terroryzmie wiem ze im zgrubsza > wszystko jedno..Jak beda zabijac to obojetne czy tam na > miejscu znajdzie sie jedno irakijskie dziecko, czy Polacy > czy ich ´sojusznicy´ czy ktos kompletnie niezaangazowany > w konflikt.. I to jest slaba strona tego terroryzmu.. P. > Tytus wielu imion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alboo Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ipartners.pl 07.08.03, 14:27 wybic caly irak, z dymem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 14:29 Nie ma sprawy: tylko dlaczego ja mam za taki idiotyzm placic. (Zwlaszcz, ze skutki tego beda negatywne!) Gość portalu: alboo napisał(a): > wybic caly irak, z dymem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wojna przeciwko Jordańczykopm i Palestyńczykom! IP: 152.75.142.* 07.08.03, 14:53 NO tak. Kolej na Jordańczyków, z których większość, żeby było śnmieszniej to...Palestyńczycy. I to się nazywa walka z syjonistycznym wrogiem i jego amerykańskim sponsorem. Szkoda, że tej broni chemicznej Saddama jeszcze nie znaleziono. Bardzo by się Dowództwu Centrum przydała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Wojna przeciwko Jordańczykopm i Palestyńczyko IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 14:58 Swieta racja. I jescze rozpieprzyc Arabie Saudyjska, Syrie, Izrael i cale to bliskowschodnie talatajstwo co nie potrafi nigdy sie dogadac jak zyc w zgodzie. Wypalic to cale dziadostwo, a potem zbudowac tam piekne kurorty dla nas na wakacje. Bo klimat, ziemia, przyroda sa tam cudowne. PS. Broni Saddama nie znaleziono, bo jak tam jechano to jej nie bylo - panial i nie osmieszaj sie! Gość portalu: meerkat napisał(a): > NO tak. Kolej na Jordańczyków, z których większość, żeby było > śnmieszniej to...Palestyńczycy. I to się nazywa walka z > syjonistycznym wrogiem i jego amerykańskim sponsorem. Szkoda, że > tej broni chemicznej Saddama jeszcze nie znaleziono. Bardzo by > się Dowództwu Centrum przydała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Kotku- moja przyjaciolka... IP: *.ifn-magdeburg.de 07.08.03, 15:09 zakochala sie kiedys w muzulmaninie. Z namietna wzajemnoscia.. Otarlo sie prawie o slub (w UK) ona prawie zmienila wyznanie.. Ow man byl super slodki, zakochany i b. europejski i wiesz co? przyjechal z rodzinka.. Jej sie znudzilo chodzenie- za osiolkiem i sie odkochala... I powiem Ci cos- juz sie nie zakochala.. A on lazi z wywieszonym jezykiem jak pies i bedzie dlugo tak lazil.. A to fajna dziewczyna- lingwistka- b. delikatna i ladna...Szkoda mi jej bylo... W koncu dla Panow milosnikow tej kultury my to dziwki, przezarci konsumpcja, bez zasad itd.. Tylko sami z tego korzystacie? Czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Kotku- moja przyjaciolka... IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:18 Racja. I twoja przyjaciolka im to raczej udowodnila. (Znam sam takie przypadki, jeden zakonczony tragicznie morderstwem Polki.) Dlatego mowie laskom: jak sie z Arabami zadajesz nic z tego nie bedzie dobrego - przyklad ksiezna Diana. Gość portalu: ANka napisał(a): > zakochala sie kiedys w muzulmaninie. Z namietna > wzajemnoscia.. Otarlo sie prawie o slub (w UK) ona prawie > zmienila wyznanie.. Ow man byl super slodki, zakochany i > b. europejski i wiesz co? przyjechal z rodzinka.. Jej sie > znudzilo chodzenie- za osiolkiem i sie odkochala... > I powiem Ci cos- juz sie nie zakochala.. A on lazi z > wywieszonym jezykiem jak pies i bedzie dlugo tak lazil.. > A to fajna dziewczyna- lingwistka- b. delikatna i > ladna...Szkoda mi jej bylo... > W koncu dla Panow milosnikow tej kultury my to dziwki, > przezarci konsumpcja, bez zasad itd.. Tylko sami z tego > korzystacie? Czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Wojna przeciwko Jordańczykopm i Palestyńczyko IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:46 a gdzie sa dowody ze Saddam ta bron zniszczyl??? daj Amerykanom troche czasu a znajda czego szukali.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey OPEC sam padnie. A Izrael Europie i USA nie wadzi: 07.08.03, 22:19 zawszec narod ucywilizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Tyz, prawda ! Tylko zanim znajda , ilu zginie ? IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 15:10 Jak dotad , wiecej czasu poswieca sie na szukanie Saddama ,o broni chemicznej juz ciszej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Tyz, prawda ! Tylko zanim znajda , ilu zgini IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:21 Starasz sie nadac jakis sens temu co sie dzieje w Iraku. A tam po prostu burdel w efekcie kretynskiej, niezaplanowanej i nieprzemyslanej dzialalnosci Dzordza Dablju. Rzuc kostka, wieksza szansa, ze to ci podpowie "strategiczny" krok tego kretyna niz jakies analizy! Gość portalu: Zez napisał(a): > Jak dotad , wiecej czasu poswieca sie na szukanie Saddama ,o > broni chemicznej juz ciszej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.acn.waw.pl 07.08.03, 14:59 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:07 To podobno Saddam byl Hitlerem. To jak to w koncu jest. Hitler tu, Hitler tam, wszedzie Hitler - cos sie tu wszystko plata! Gość portalu: Kerim napisał(a): > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Hitler wszedzie tam kotku IP: *.ifn-magdeburg.de 07.08.03, 15:17 Gdzie kultura, ktora za bardzo w opozycji, ktora w zadnej mierze sie nie adaptuje.. I dlugo jeszcze tak bedzie... Mozna miec tradycje ale najpierw trzeba zweryfikowac zasady w stosunku do oryginalu.. to Wy macie w Koranie - jezeli zrobisz drugiemu cos zlego to powinienies sobie to samo 1000 razy- czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Hitler wszedzie tam kotku IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:24 Ja z racji rodzinnych jestem wierny Talmudowi. Ale sie zgadzam ogolnie. Tylko nie wiem dlaczego patrzysz na swiat przez okularly dyrektora szkoly, w ktorej kazdy uczen twierdzil, ze nazywa sie Bruce Lee (w dyrektor uwazal, ze to jego godnosc). Gość portalu: ANka napisał(a): > Gdzie kultura, ktora za bardzo w opozycji, ktora w zadnej > mierze sie nie adaptuje.. I dlugo jeszcze tak bedzie... > Mozna miec tradycje ale najpierw trzeba zweryfikowac > zasady w stosunku do oryginalu.. to Wy macie w Koranie - > jezeli zrobisz drugiemu cos zlego to powinienies sobie to > samo 1000 razy- czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Okulary mam dzisiaj rozowe IP: *.ifn-magdeburg.de 07.08.03, 16:00 Moze dlatego.. Przepraszam ale w takim razie posadzilam p. o wyrafinowana prowokacje a to bylo przegiecie w druga strone.. Sorry za pomylke- to te okulary... Juz sie poprawiam.. Wobec tego oskarzam pana o szowinizm Talmudowy.. Czy teraz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Hitler wszedzie tam kotku IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:50 Gość portalu: ANka napisał(a): > Gdzie kultura, ktora za bardzo w opozycji, ktora w zadnej > mierze sie nie adaptuje.. I dlugo jeszcze tak bedzie... > Mozna miec tradycje ale najpierw trzeba zweryfikowac > zasady w stosunku do oryginalu.. to Wy macie w Koranie - > jezeli zrobisz drugiemu cos zlego to powinienies sobie to > samo 1000 razy- czyz nie tak? do tego rozdzialu jeszcze nie doszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Doszedl.Ale ta regula nie dotyczy przeciez GIAUROW 07.08.03, 22:24 Za kazde kuku wyrzadzone giaurowi - dodatkowa hurysa w islamskim niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino no tak zupelnie o tym zapomnialem:) IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:29 gabrielacasey napisała: > Za kazde kuku wyrzadzone giaurowi - dodatkowa hurysa w islamskim niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ficino, zejdz nizej, grafie. Zabawa swietna, bo 07.08.03, 22:55 pare OSLOW arabskich gratuluje Zakladom Chemicznym w Policach (jutro dupka management rozerwie - serio poslalam maile do dyrektora d.s. eksportu, pana F.: chca ocalic zaklad szukajac zbytu... na Wyspach), ze wyraznie podtatusialemu, ale nieglupiemu Staremu Wroblowi ze Szczecina nie tylko nicka, ale i WCZORAJSZA WYPOWIEDZ UKRADL!!! Oj, te polaczki, polaczki... (nie mylic z Polakami). Jak nie kurwa arabska homoseksualna, to juz napewno zlodziej!!! Masz te oba posty z wczoraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7331141 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7332451 Przeciez z dzisiejszego forum swietnie widac, na co to plebejskie zero z Polic stac. I tylko arabskie OSLY mogly utozsamic to zero z docentem marcowym ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ficino, zejdz nizej, grafie. Zabawa swietna, IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:59 niejaki koles A.D chcial sie dobrac do mojego komputera...mam dowody na to!...bede skarzyl firme w ktorej pracuje...przyda sie pare groszy...on ze swoim zyciorysem i wyrokiem o pracy moze zapomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Fajnie.To znaczy zwroci ci sie za V8. I to dopiero 07.08.03, 23:05 bedzie towarzysza AD bolalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Fajnie.To znaczy zwroci ci sie za V8. I to do IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:08 gabrielacasey napisała: > bedzie towarzysza AD bolalo!!! jutro ide do sadu po niezbedne formularze...skocze do swojego adwokata i zapytam sie ile mozna z tego wyciagnac...nie bede skarzyl golodupca tylko firme..oni na pewno maja spory szmalu!..juz to sprawdzilem hahhaa...jak sie szefostwo dowie co kolesie wyprawiaja ze sluzbowych komputerow to leb na pewno spadnie...jak dobrze pojdzie to i na moj wymarzony yacht sie ustuka. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To tow. AD czeka kariera, co najwyzej, zamiatacza 07.08.03, 23:12 ulic. Juz widze referencje, jakie mu firma wystawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: To tow. AD czeka kariera, co najwyzej, zamiat IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:20 gabrielacasey napisała: > ulic. Juz widze referencje, jakie mu firma wystawi... a kto zlodzieja gdziekolwiek zatrudni?????zrywka azbestu na czarno i tyle!...i tak w najlepszym wypadku...jak nie ma obywatelstwa to najpierw wyrok a pozniej wilczy bilet w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Deportacja ponoc obowiazkowo w kajdankach? A moze 07.08.03, 23:27 AD przez te deportacje nawet do gazet sie dostanie? I dostapi godnej go "slawy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Deportacja ponoc obowiazkowo w kajdankach? A IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:29 gabrielacasey napisała: > AD przez te deportacje nawet do gazet sie dostanie? I dostapi godnej go "slawy" > . nie sadze by go nawet w takiej wybiorczej zatrudnili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:41 Gość portalu: Tytus napisał(a): > Nie ma sprawy: tylko dlaczego ja mam za taki idiotyzm placic. (Zwlaszcz, ze > skutki tego beda negatywne!) a co jakis jasnowidz jestes?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: 63.121.99.* 07.08.03, 16:01 Co ciasno Ci zydowska ofermo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: 63.121.99.* 07.08.03, 16:08 Co ciasno Ci ty zydowska ofermo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 21:51 Gość portalu: H napisał(a): > Co ciasno Ci ty zydowska ofermo. znowu ty Osama?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Gdzie jest G.C.??? IP: *.allianz.pl 07.08.03, 15:38 Co sie stalo ze nia ma tu jeszcze pani G.C.? Halo moderator Gazety W. where the hell is Gabriela Casey? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Gdzie jest G.C.??? IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 15:40 Slyszalem, ze ma ostatnio romans z DR (Donaldem Rumsfeldem - tym prusackim zakutym lbem). Stad mniej czasu na intelektualne wynurzenia. Gość portalu: Fan napisał(a): > Co sie stalo ze nia ma tu jeszcze pani G.C.? Halo moderator > Gazety W. where the hell is Gabriela Casey? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick Re: Gdzie jest G.C.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:24 Ogląda BBC,by świeżą wiedzą zabłysnąć po zachodzie Słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie, durnie! Rozmawialam sobie z samochodziarzami. 07.08.03, 22:26 Na innym forum. Po kochankach arabskich wielbladow ma sie czasem ochote porozmawiac z mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wróbel NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.zchpolice.com 07.08.03, 15:54 Charakterystyka postaci: Kobieta w najlepszym wieku z wyższym wykształceniem zdobytym na dobrej uczelni. Niewykluczony tytuł doktorski. Od dłuższego czasu na Zachodzie. Zajmuje się pedagogiką, lub znajomość tej dziedziny jest jej niezbędnie potrzebna w wykonywaniu zawodu. Być może jest też dziennikarką, ale najprawdopodobniej pracownikiem naukowym. Doskonała znajomość języka angielskiego i dobra orientacja w problematyce krajów anglosaskich. Pasjonatka dyskusji internetowych na tematy polityczne. Dzięki dobrej orientacji w zasobach internetowych, a także dzięki własnej wiedzy potrafi szybko i bez wysiłku znaleźć się w temacie dyskusji. Znajomość języka ułatwia jej zdobycie najświeższych informacji i komentarzy, które w kraju będą dostępne dopiero po pewnym czasie. Dyskutujących na forum traktuje ściśle według zasad pedagogiki z rozdziału „Panowanie nad klasą”. Zasada pierwsza mówi o tym, że owo panowanie musi zostać bezwzględnie utrzymane w całym czasie obecności nauczyciela w klasie (tutaj: na forum). Aby to osiągnąć stosuje powszechnie znane i sprawdzone sposoby. Zadbała mianowicie o utworzenie klubu swoich zwolenników (fanów, prymusków-lizusków), którzy pomagają jej, a czasami nawet wyręczają, w bezwzględnym zwalczaniu przeciwników. Trafiona celnie jakimś argumentem reaguje w dwojaki sposób. Albo ignoruje interlokutora i pozostawia ofiarę swoim fanom, albo natychmiast sama podnosi wrzask (wielkie litery, wykrzykniki, jakiś epitecik), czym również alarmuje czuwających wyznawców, którzy zbiorowo rzucają się na nieszczęśnika. Mocne strony: Bardzo dobrze porusza się w zagadnieniach szczegółowych. Argumentuje celnie, umiejętnie rozkłada akcenty. Cały czas kontroluje sytuację. Słabe strony: Wyraźnie gorzej orientuje się w całej przestrzeni tematu i ma kłopoty z logicznym wyciąganiem wniosków. Dobry analityk, ale słabszy syntetyk. Czasami reaguje zbyt szybko i popełnia zaskakujące, szkolne, błędy. Prezentuje, zwykle bezkrytycznie, standardowy, głównie amerykański punkt widzenia. Ciemne strony: Manifestuje swoją niechęć do innych narodowości, szczególnie wobec Żydów i Arabów. Traktuje lekceważąco i szydzi szczególnie złośliwie z Polaków i Rosjan. Zbyt ostentacyjnie demonstruje swoją wyższość intelektualną. Bezwzględnie i wszelkimi środkami zwalcza poglądy antyamerykańskie i z gorliwością neofitki broni stanowiska brytyjskiego. Drażni mentorskim stylem wypowiedzi. Ze szczególną zajadłością i przy każdej okazji atakuje Adama Michnika, z którym ma chyba jakieś prywatne porachunki. Na tym forum raczej nie znajdzie przeciwnika. Nielicznych gości na swoim poziomie, ale z odmiennym zdaniem, szybko pacyfikuje metodami belferskimi. Zwykle rezygnują i wycofują się z dyskusji. Jedynym sposobem na mającego zawsze rację belfra jest bowiem unikanie z nim wszelkiej dyskusji. Najlepiej nie otwierać w ogóle postów. A jeżeli już ktoś nie może się temu oprzeć, to niech nie próbuje odpowiadać. A jeżeli nie wytrzyma nerwowo, to niech odpowiada krótko, nie na temat i (niestety) niegrzecznie. Po pewnym czasie nawet najtwardszy belfer nie wytrzyma ostracyzmu i zwykłego chamstwa. Pójdzie sobie gdzie indziej. Inaczej ten prawdopodobnie piękny, ale trujący chwast całkiem zdominuje to forum wolnego słowa i pozbawi tlenu i chęci do prezentacji WŁASNYCH poglądów resztę odwiedzających. Pójdzie to szybciej, niż myślicie. Pozdrowienia dla Bohaterki i wszystkich, którzy ten tekst przeczytają do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielenicków STARY WRÓBLU! JESTEŚ MOIM IDOLEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:22 Pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Pozdrawiasz ZLODZIEJA CUDZEJ WYPOWIEDZI 07.08.03, 22:36 Sprawdz sam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7331141 No i gowno z Polic osiagnelo swoj cel: kradnac cudze slowa i cudzy intelekt przyciagtnelo uwage polglowkow na tym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick A CO TO,POLICE I SZCZECIN TAK DALEKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:43 Nie można pisać z 2 róznych miejsc...? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Sprawdzilismy. To DWIE rozne osoby. Wiesz, ze 07.08.03, 22:46 potrafimy szperac po IP. Nb. Police dzisiaj glupio dupy daly - mamy handlowe kontakty z jego szefem, p. Jurkiem F. Postulujemy...zastapienie gnoja lepiej wykwalifikowana kadra. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A co ty? Sad cywilny? Police beda mialy zwolnienie 07.08.03, 22:59 dyscyplinarne. A docent marcowy jeszcze sam sie tu odezwie - o CO zaklad? A jesli sam chcesz sie zabawic w detektywa, to porownaj to CUT & PUT wczorajszej wypowiedzi ze Szczecina z tym, co gowno z Polic bylo w stanie samodzielnie sklecic - na pierwszej stronie tego forum. rzecz jasna, osly arabskie moga miec klopoty z wyciagnieciem wlasciwych wnioskow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.allianz.pl 07.08.03, 16:27 Niezwykle trafna charakterystyka. Choc wydawalo mie sie ze G.C. raczej krytykuje poczynania USA (takie przynajminiej mialem wrazenie jak czytalem jej marcowe posty na poczatku wojny w Iraku). Tak naprawde mysle ze Gabriela Casey nie istnieje. To jedna wielka sciema. Jest takim Big Brotherem Gazety Wyborczej, ktory siedzi pokoju z kompem i podkreca dyskusje na forum. Oczywiscie moze to byc zespol ludzi z Gazety, na co wskazuje niemalze wszechwiedza pani G.C. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Trafna, ale autorem nie jest to gowno z Polic 07.08.03, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7331141 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Re: NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 16:27 Panie Wroblu , mam wrazenie , ze przemawia przez pana psychlog , piekna charakterystyka osoby, pozytywy i negatywy ujawnione ! Przeczytalem do konca z pelna satysfakcja .Z rad skorzystam , sa madre , napisane rzeczowo i dobitnie , ciesze sie , ze jest " Ktos " trzezwo myslacy miedzy nami . Z uznaniem , emeryt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielonick Re: NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:33 Bo Gabrycha na śniadanie Zjadła kota we śmietanie Siedzi teraz w toalecie Więc jej nie ma tu,w Gazecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczyy Re: NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 16:28 Doczytałem do konca. Sledze forum z udziałem Gabrysi od dobrych kilku miesiecy,trudno sie z Wroblem nie zgodzić, gratuluje pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Bić Palestyńczyków.! IP: 152.75.142.* 07.08.03, 17:37 No więc Arabowie, walczący rzekomo z Izraelem i jego amerykańskim sponsorem. zabrali się teraz za Palestyńczyków, w obronie których rzekomo stają. Bowiem trzy czwarte mieszkańców Jordamii to Palestyńczycy (reszta to Beduini). Tak więc przynajmniej kilku Palestyńczyków z pewnością zginęło w tym zamachu. Oczywiście to wszystko wina Busha i jego pachołków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: ... i Izraelczykow! IP: *.ipt.aol.com 07.08.03, 17:43 Racja - zalatwic to cale dzikie talatajstwo, co nie ptrafii w zgodzie zyc! Gość portalu: meerkat napisał(a): > No więc Arabowie, walczący rzekomo z Izraelem i jego amerykańskim sponsorem. > zabrali się teraz za Palestyńczyków, w obronie których rzekomo stają. Bowiem > trzy czwarte mieszkańców Jordamii to Palestyńczycy (reszta to Beduini). Tak > więc przynajmniej kilku Palestyńczyków z pewnością zginęło w tym zamachu. > > Oczywiście to wszystko wina Busha i jego pachołków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Prawdziwy PRZECHRZTA - najbardziej SWOICH 07.08.03, 23:07 nienawidzi. Choc nieco wyzej prznaje sie ANce do tradycji Talmudowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Prawdziwy PRZECHRZTA - najbardziej SWOICH IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:08 gabrielacasey napisała: > nienawidzi. Choc nieco wyzej prznaje sie ANce do tradycji Talmudowej. uczylem sie o tym to tak zwany self hating jew. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Pogratuluj PRAWDZIWEMU. Nie Policom, co jego 07.08.03, 23:04 slowa UKRADLY!!! Police nawet nie potrafily Starego Wrobla poprawnie zrozumiec: robia to, czego nie robi docent marcowy (chyba autentyczny) - zarzucaja mi glupote etc.etc. Police dwoch zdan nie potrafia sklecic - prymityw z obslugi technicznej Polic. Vide: jego "dyskusje" ze mna i ficino na pierwszej stronie niniejszego forum. Gratulujecie, ludzie, zawistnemu ZERU, ktore cudze imie i cudze nieglupie slowa KRADNIE, by jakas kropla slawy dyskusyjnego forum i na niego padla. Dno, a nawet ponizej dna. Gratuluje towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Pogratuluj PRAWDZIWEMU. Nie Policom, co jego IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:10 gabrielacasey napisała: > slowa UKRADLY!!! Police nawet nie potrafily Starego Wrobla poprawnie zrozumiec: > > robia to, czego nie robi docent marcowy (chyba autentyczny) - zarzucaja mi > glupote etc.etc. Police dwoch zdan nie potrafia sklecic - prymityw z obslugi > technicznej Polic. Vide: jego "dyskusje" ze mna i ficino na pierwszej stronie > niniejszego forum. Gratulujecie, ludzie, zawistnemu ZERU, ktore cudze imie i > cudze nieglupie slowa KRADNIE, by jakas kropla slawy dyskusyjnego forum i na > niego padla. Dno, a nawet ponizej dna. Gratuluje towarzystwa... jakby go nie wywalili z roboty to mozesz wniesc pozew o to ze firma z Polic to zrobila hahahha...na pewno zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To prawda z poszukiwaniem zachodnich partnerow: 07.08.03, 23:18 po prostu...dolicze sobie do rachunku za "przeciwdzialanie zlemu wizerunkowi firmy, uksztaltowanemu poprzez plagiatorskie i oszczercze wypowiedzi na forum GW on-line, nadawanymi z serwera Zakladow Chemicznych w Policach. WWW". A przez to WWW, to i kosztowac musi... To moje "przeciwdzialanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: To prawda z poszukiwaniem zachodnich partnero IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:25 gabrielacasey napisała: > po prostu...dolicze sobie do rachunku za "przeciwdzialanie zlemu wizerunkowi > firmy, uksztaltowanemu poprzez plagiatorskie i oszczercze wypowiedzi na forum > GW on-line, nadawanymi z serwera Zakladow Chemicznych w Policach. WWW". A przez > > to WWW, to i kosztowac musi... To moje "przeciwdzialanie". zanotuj sobie daty i w jakich godzinach nadawal...zreszta mozesz chyba wniesc jeszcze pozew cywilny...komunistyczny tluk mysli ze to jak za komuny...ciepla posadka do konca swoich dni a pozniej na ciepla emeryturke...plus dodatek weterana za sluzbe w UB...za plagiat to moze i z 5 lat wyrwac...niech sie lepeij zaopatrzy w wazeline zawczasu... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Re: To prawda z poszukiwaniem zachodnich partnero 07.08.03, 23:34 Ja to juz mam zarchizowane. I dyrekcja Polic tez juz dostala w mailu linki do tego " ksztaltowania zlego wizerunku firmy". A tam jest przeciez nanoszona godzina. Jutro w Policach bedzie wesolo. A pozew cywilny o plagiat moze zlozyc tylko autentyczny Stary Wrobel, choc nie jestem pewna, czy jako swiadek nie moge powiadomic szczecinskiej Prokuratury Rejonowej o popelnionym przestepstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: To prawda z poszukiwaniem zachodnich partnero IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:42 jesli wiesz ze zostalo popelnione przestepstwo to jest to twoim obowiazkiem...jesli nie zawiadomisz prokuratury to tak jakbys sama popelnila przestepstwo :)...trzeba uczyc chamow rozumu...nie ma winy bez kary!...trzeba tresowac...kijem tylko kijem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki O FICINIE I GABRYSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:45 Wreszcie trafił swój na swego,i tak oto zostaliśmy uwolnieni od gabrychy przez niejakiego godnego gabrychy ficina... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A co sie, plebsie, dziwisz? Trafil HERBOWY na 08.08.03, 00:52 HERBOWEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki W wariatkowie herbem Was znaczyli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 01:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino z herbem trzeba sie urodzic:) IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 02:42 nie moja wina ze ojcied, dziad i pradziad grzadki pielili na panskim folwarku...jak chcesz sie dowartosciowac to porozmawiaj sobie z rownym sobie...pod budka z piwem na pewno znajdziesz wielu fanow...tak tak zmanierowany synu soltysa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Re: NASI OKUPANCI: gabrielacasey IP: *.tkg.bc.tac.net 07.08.03, 19:43 gabrielacasey?! gabriela - imie zenskie, a casey to zenskie i meskie w angielskim. Wnioski?! Problem z nia, jak i z innymi an tym forum, jest ze kieruja nimi uprzedzenia do Zydow, albo Arabow, dalej Niemcow, Francuzow..... albo wszystkich razem. Brak obiektywnego podejscia i traktowania ludzi czy nacji jednakowo. Czy ksenofofia jest charakterystyka Polakow? Mysle, ze wystarczy wyjechac, np. jak ja, do kosmopolitycznego Vancouveru by znienic punkt widzenia, i to diametralnie. P.S. A jak sobie czernic imie, coby bylo widoczne z daleka? Tez bym chcial byc wazny! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Zaloguj sie swoim adresem nailowym, osle arabski! 07.08.03, 23:11 Dokladnych informacji udzieli ci twoj IP, jak i mnie udzielil: TELUS Advanced Communications (TS182-ORG) support@cidc.telus.com Internet Hosting Support 1525 10th Ave SW 3rd floor - Unix Team Calgary, Alberta T3C0J6 CA 800-706-1745 fax: 403-802-3005 lub: Suite 400 355 4 Avenue SW (TC136-ORG) customer.care@TELUS.COM Calgary, Alberta T2P 0J1 Calgary, Alberta T2P 0J1 CA (403) 543 2000 fax: - - - (543) 543 2030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Zaloguj sie swoim adresem nailowym, osle arab IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:17 ten palant tez sie staral dobrac do mojego kompa...ma pecha bo caly czas monitoruje...niech sie scierwo lepiej dobrze schowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 22:25 Gość portalu: Stary wróbel napisał(a): > Charakterystyka postaci: >>(cut) > Na tym forum raczej nie znajdzie przeciwnika. Nielicznych gości > na swoim poziomie, ale z odmiennym zdaniem, szybko pacyfikuje > metodami belferskimi. Zwykle rezygnują i wycofują się z > dyskusji. > Jedynym sposobem na mającego zawsze rację belfra jest bowiem > unikanie z nim wszelkiej dyskusji. Najlepiej nie otwierać w > ogóle postów. A jeżeli już ktoś nie może się temu oprzeć, to > niech nie próbuje odpowiadać. A jeżeli nie wytrzyma nerwowo, to > niech odpowiada krótko, nie na temat i (niestety) niegrzecznie. > Po pewnym czasie nawet najtwardszy belfer nie wytrzyma > ostracyzmu i zwykłego chamstwa. Pójdzie sobie gdzie indziej. > Inaczej ten prawdopodobnie piękny, ale trujący chwast całkiem > zdominuje to forum wolnego słowa i pozbawi tlenu i chęci do > prezentacji WŁASNYCH poglądów resztę odwiedzających. Pójdzie to > szybciej, niż myślicie. Pozdrowienia dla Bohaterki i wszystkich, > którzy ten tekst przeczytają do końca. >> Ja to widze wiecej z...ukosa! Masz do czynienia z ( i tu raczej wyrazam sie w superlatywach...) samica, ktorej 'post partum' permanentnie pozostalo w najrozniejszych (!)czesciach ciala i ktorej reakcje sa przewidywalne, gdyby starac sie ja rozumiec pod tym katem. Poza tym charakteryzuje sie kompleksem zwiaznym z tragiczna decyzja swojej mamusi, ktora na czas sie nie dala wyskrobac, skazujac tym samym swoja corke na klienta 'co laska' do czasu, az podlapala frajera z limeys, ktory z pewnoscia teraz lodem Albionu sie odseparowal. No bo ktoz moglby poza 'one-night-stand' tolerowac takie cos,no i tego rynsztokowego rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: He,he... IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 22:52 co frajerze chcesz dostac sie do mojego twardziela...przegiales pale i tyle... BellSouth Intellectual Property Corporation (BELLSOUTH-DOM) 824 Market Street Suite 901 Wilmington, DE 19801 US Domain Name: BELLSOUTH.NET Administrative Contact: Bellsouth.net (FIUHBESCEO) hostmaster@BELLSOUTH.NET 1100 ASHWOOD PKWY ATLANTA, GA 30338-6998 US (770) 522-4000 fax: (770) 522-6050 Technical Contact: Bellsouth Internet Services (ANKQRFDEFO) hostmaster@BELLSOUTH.NET 2400 Century Pkwy., Suite 100 Atlanta, GA 30345 US 800-317-3343 fax: (770) 522-4002 Record expires on 07-Mar-2010. Record created on 19-Aug-2002. Database last updated on 7-Aug-2003 16:31:44 EDT. Domain servers in listed order: NS.BELLSOUTH.NET 205.152.0.5 NS.ATL.BELLSOUTH.NET 205.152.0.20 NS.RDU.BELLSOUTH.NET 205.152.32.20 NS.MIA.BELLSOUTH.NET 205.152.16.20 ----------------------------- BellSouth Intellectual Property Corporation (BELLSOUTH-DOM) 824 Market Street Suite 901 Wilmington, DE 19801 US Domain Name: BELLSOUTH.NET Administrative Contact: Bellsouth.net (FIUHBESCEO) hostmaster@BELLSOUTH.NET 1100 ASHWOOD PKWY ATLANTA, GA 30338-6998 US (770) 522-4000 fax: (770) 522-6050 Technical Contact: Bellsouth Internet Services (ANKQRFDEFO) hostmaster@BELLSOUTH.NET 2400 Century Pkwy., Suite 100 Atlanta, GA 30345 US 800-317-3343 fax: (770) 522-4002 Record expires on 07-Mar-2010. Record created on 19-Aug-2002. Database last updated on 7-Aug-2003 16:31:44 EDT. Domain servers in listed order: NS.BELLSOUTH.NET 205.152.0.5 NS.ATL.BELLSOUTH.NET 205.152.0.20 NS.RDU.BELLSOUTH.NET 205.152.32.20 NS.MIA.BELLSOUTH.NET 205.152.16.20 ladnie to tak????nie wiesz z kim tanczysz frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 23:26 Gość portalu: ficino napisał(a): > co frajerze chcesz dostac sie do mojego twardziela...przegiales pale i tyle... > BellSouth Intellectual Property Corporation (BELLSOUTH-DOM) > 824 Market Street Suite 901 > Wilmington, DE 19801 > US > > Domain Name: BELLSOUTH.NET > > > > ladnie to tak????nie wiesz z kim tanczysz frajerze! >> Zmien nick na..'fifi' to bedzie to wszystko lepiej pasowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To gowno z Polic UKRADLO CUDZA WYPOWIEDZ!!! 07.08.03, 22:34 Wczoraj starym wroblem byl: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Widzicie, jak chujowi zawisc dupe sciska, ze nie kumaty i sam NIC z sensemj nie potrafi skleic? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7331141 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A oto co wczoraj PRAWDZIWEMU wroblowi odpisalam 07.08.03, 22:44 A dzisiaj jakies gowno z Zakladow Chemicznych Police, cierpiace ze z braku piatej klepki slowa od siebie sklecic na forum nie jest w stanie, UKRADLO (bo kazdy maly i zawistny polaczek to zlodziej) i nicka, i wypowiedz prawdziwego starego wrobla, prawdopodobnie pracownioka naukowego tamtejszego uniwersytetu, miejscowego muzealnictwa etc. etc. I - dzieki waszej glupocie - to gowno z Polic zebralo, w imieniu prawdziwego wrobla - wasze zawistne gratulacje. Glupich nie sieja, sami sie rodza. A was, Panowie, gowno z Polic, zrobilo w ko...Nie, w starego, parchatego arabskiego OSLA!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7317438&a=7332451 Stary wrobel powiedzial: "Charakterystyka postaci: Kobieta w najlepszym wieku z wyższym wykształceniem zdobytym na dobrej uczelni. Niewykluczony tytuł doktorski. Od dłuższego czasu na Zachodzie. Zajmuje się pedagogiką, lub znajomość tej dziedziny jest jej niezbędnie potrzebna w wykonywaniu zawodu. Być może jest też dziennikarką, ale najprawdopodobniej pracownikiem naukowym. Doskonała znajomość języka angielskiego i dobra orientacja w problematyce krajów anglosaskich. Pasjonatka dyskusji internetowych na tematy polityczne. Z PEDAGOGIKA NIE MIALA NIC WSPOLNEGO. Z DYDAKTYKA - TYLKO W DOBRYCH UNIWERSYTETACH. DOKTORAT-FAKT. NAUKI SPOLECZNE ZE SPECJALIZACJA W SOCJOLINGWISTYCE. PISUJE OD ZAWSZE JAKO WOLNY ZURNALISTA NA TEMAT, NA KTORY CHCE - NA STALE BY SIE NIE NADAWALA, ZA MALA PLACA ZA TE PROSTYTUCJE. DYSKUTUJE NA FORUM Z NUDOW (BIZNES WYMAGA SIEDZENIA NA KOMPUTERZE). A TAKZE, BO POLSZCZYZNY ZAPOMINA - W SRODOWISKU POLONIJNYM NIE BYWA. NB. CELOWO!!! "Dzięki dobrej orientacji w zasobach internetowych, a także dzięki własnej wiedzy potrafi szybko i bez wysiłku znaleźć się w temacie dyskusji. Znajomość języka ułatwia jej zdobycie najświeższych informacji i komentarzy, które w kraju będą dostępne dopiero po pewnym czasie." MOZE I PRAWDA. INTERNETU CIAGLE SIE SAMO-UCZE. MAM UPRAWNIENIA JAKO GRAFIK I WEB DESIGNER. "Dyskutujących na forum traktuje ściśle według zasad pedagogiki z rozdziału „Panowanie nad klasą”. Zasada pierwsza mówi o tym, że owo panowanie musi zostać bezwzględnie utrzymane w całym czasie obecności nauczyciela w klasie (tutaj: na forum)." A O CHARYZMIE WROBEL SLYSZAL? A O MANIPULACJI SPOLECZNEJ I SPINIE? W BIZNESIE JESTEM W STANIE NAWET "USTAWIC" POLNOCNO-IRLANDZKIEGO MURARZA. STAD BOGACTWO TAKZE MALO DYPLOMATYCZNEGO JEZYKA W PARU JEZYKACH SWIATA. "Aby to osiągnąć stosuje powszechnie znane i sprawdzone sposoby. Zadbała mianowicie o utworzenie klubu swoich zwolenników (fanów, prymusków-lizusków), którzy pomagają jej, a czasami nawet wyręczają, w bezwzględnym zwalczaniu przeciwników. Trafiona celnie jakimś argumentem reaguje w dwojaki sposób. Albo ignoruje interlokutora i pozostawia ofiarę swoim fanom, albo natychmiast sama podnosi wrzask (wielkie litery, wykrzykniki, jakiś epitecik), czym również alarmuje czuwających wyznawców, którzy zbiorowo rzucają się na nieszczęśnika." TEORIA TO NIC , WROBELKU. POPROBUJ W PRAKTYCE!!!ZOBACZYSZ, ILES SAM WART!!! "Mocne strony: Bardzo dobrze porusza się w zagadnieniach szczegółowych. Argumentuje celnie, umiejętnie rozkłada akcenty. Cały czas kontroluje sytuację. Słabe strony: Wyraźnie gorzej orientuje się w całej przestrzeni tematu i ma kłopoty z logicznym wyciąganiem wniosków. Dobry analityk, ale słabszy syntetyk." I TU BLAD. ZDANIEM NAJWYBITNIEJSZTCH LOGIKOW I METODOLOGOW POLSKICH (SP. G.KLOSKA, PROF.PELC ETC)JEST WRECZ PRZECIWNIE: MOCNA STRONA TO SYNTEZA, BUDOWA TEORII I STAWIANIE TEZ; SLABSZA W STUDIACH ANALITYCZNO-EMPIRYCZNYCH. PONOC NIE- KOBIECY TYP UMYSLU. "Czasami reaguje zbyt szybko i popełnia zaskakujące, szkolne, błędy." I DLATEGO ZNOSI SZYBKO SWOJE "UCZONE JAJA". A CI CO BLEDOW NIE CHCA ROBIC CIAGLE ZE SWYM PIERWSZYM JAJEM POD SKRZYDLEM CHODZA I SWIAT NA TYM TRACI. "Prezentuje, zwykle bezkrytycznie, standardowy, głównie amerykański punkt widzenia." AMERYKANIE MAJA DOKLADNIE PRZECIWNE ZDANIE. POZA TYM NIE ZNOSZE POLITICAL CORRECTNESS, CO TEZ JEST MALO STANDARDOWE W USA, A JESZCZE MNIEJ W SZPANUJACEJ NA "HAMERYKE" POLSCE. WIEDZA O ZNIEWOLENIU WYBIORCZYCH INTELEKTUALOW PRZEZ PC SPRAWIA, ZE SIE SWIETNIE BAWIE ATAKUJAC W ZALEZNOSCI OD HUMORU TAKIE CZY INNE KONWENCJE, MITY I SAMOLGARSTWA SZEROKIEJ I "CORRECT" PUBLIKI. "Mroczne strony: Manifestuje swoją niechęć do innych narodowości, szczególnie wobec Żydów i Arabów." DO ZYDOW NIGDY. LUBIE TE NACJE.A ZE Z REGULY WIELCE INTELIGENTNA, TO SIE SWIETNIE Z NIMI DROCZY - CZYSTA PRZYJEMNOSC INTELEKTUALNA. ZA ARABAMI, FAKT, NIE PRZEPADAM. ALE WIEM CZEMU, BO MUZULMANOW ZNAM. W OBU WERSJACH: I NA MIEJSCU (WE WLASNYM KRAJU), I NA WYNOS (W EUROPIE, JAKO UCHODZCY, EMIGRANCI I SZEJKOWIE NAFTOWI). NIE STEROTYP O TYM DECYDUJE, A SZEREG DOSWIADCZEN I OBSERWACJI. "Traktuje lekceważąco i szydzi szczególnie złośliwie z Polaków i Rosjan." Z POLAKOW MOGE SZYDZIC, BO NIKT MNIE - JAKO POLKI - NIE MOZE OSKARZYC O RASIZM ETC. A POZA TYM WIERZE, ZE SMIECH JEST SKUTECZNIEJSZY NIZLI STRACH PRZY ELIMINACJI WAD NARODOWYCH. SZYDZE TAKZE DLATEGO, ZE POLACY TO NADWRAZLIWE MIMOZY. I ZE BARDZO SMIESZNIE RZUCAJA SIE NA KPINE, Z KTOREJ ANGLIK CZY AMERYKANIN SIUSIALIBY Z RADOSCI W MAJTKI (GDYBY TO DO ICH NACJI PRZEZ KOGOS Z WLASNEJ NACJI BYLO ADRESOWANE). O MEJ RZEKOMEJ "NIECHECI" DO ROSJAN WIEDZA BYWAJACY NA TYM FORUM ROSJANIE - JESTEM NIELICZNYM TU NIE-RUSOFOBEM. ZNAM ROSJE, ROSJAN, JEZYK I KULTURE. "Zbyt ostentacyjnie demonstruje swoją wyższość intelektualną. Bezwzględnie i wszelkimi środkami zwalcza poglądy antyamerykańskie i z gorliwością neofitki broni stanowiska brytyjskiego." WYZSZOSC INTELEKTUALNA OSTNIEJE I WYLAZI, CHOC STARAM SIE JA SKRYWAC I ROWNAC W DOL DO POZIOMU. ALE TAK TO JEST PRZY 155IQ (JASNE, OD LAT W MENSIE). "Drażni mentorskim stylem wypowiedzi. [ TO DRAZNIENIE CELOWE; PROWOKACJA POD ADRESEM CWIERCINTELIGENTOW] Zszczególną zajadłością i przy każdej okazji atakuje Adama Michnika, z którym ma chyba jakieś prywatne porachunki." MAM POWODY: NIE MOGE MU DAROWAC MAGDALENKI I KOLEJNYCH FLIRTOW SOCJO-ROZOWYCH. I TYLKO TO MU ZARZUCAM. ALE TAKI BYL I JEST MICHNIK. Z PRYWATY TYLKO TYLE, ZE - ZE WZGLEDU NA W.W. - NIE SKORZYSTALAM Z OFERTY STALEJ WSPOLPRACY. JASNE, ROBI CZYTELNIKOM WODE Z MOZGU, ALE ...SKORO SAMI SIE O TO PROSZA??? "Jedynym sposobem na mającego zawsze rację belfra jest bowiem unikanie z nim wszelkiej dyskusji... Bla bla bla..." TYPOWY CHWYT POSTKOMUNISTYCZNEGO STAREGO WROBLA vel DOCENTA MARCOWEGO. GDY WIEDZY I ZDOLNOSCI POLEMISTYCZNYCH NIE STARCZA, DOCENT MARCOWY SZUKA IDEOLOGICZNEGO ALIBI: ZE NIEMORALNE (SOCJALISTYCZNIE, RZECZ JASNA), ZE OPONENT WINIEN, ZE NIE DOSLYSZAL, A TAK WOGOLE TO MA WAZNE SPOTKANIE. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy doczytali to do konca. A staremu wroblowi, ze wzgledu na jego sztuczna szczeke, rozgotowane ziarno pszeniczne sypie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Od eksplozji ciężarówki w Bagdadzie ginie 8 o IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 19:33 wielki_czarownik napisał: > HA! To aż 8 truposzy! No no. Dalej ktoś twierdzi, że sytuacja w > Iraku jest opanowana? >>>>>> Dla kazdego, kto sie choc troche orientuje co sie dzieje w Iraku i dlaczego, oczywistym jest ze banda najemnikow ($300 miesiecznie) Chalabiego, z jego 'prywatnej' armii, wyszkolonej przez Mossad i CIA, oplacanej przez amerykanskiego podatnika ($97 milionow dotad i..formalnie!), zorganizowala i wykonala ten barbarzynski akt. Jest to odwet i zarazem ostrzezenie dla Jordanii, ktora wystapila do Interpolu o nakaz aresztowania Chalabiego, ktory jest nie tylko miedzynarodowym oszustem i zlodziejem ($300 milionow malwersacji w Petra Bank), ale i agentem CIA, poslanym tam jak amerykanska marionetka, no i kolejny, po Saddamie - agent CIA, kandydujacy na iracki 'tron'. Tym razem oczywiscie, takze namaszczony i przez Mossad. >> Zydy oczywiscie zaraz wrzescza ze to ...'Islam', wykorzystujac to, ze oglupialych ich propaganda jest sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy AhmeD, to co zlego, konkretnie, zrobili ci zydki? 07.08.03, 20:05 przejechali ci ciocie niechcacy, czy jakos inaczej naruszyli ci twoje human rights? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 22:15 muzg.komuszy napisała: > przejechali ci ciocie niechcacy, > czy jakos inaczej naruszyli ci twoje human rights? >> Gorzej. Znacznie gorzej, bo z gnojownika wyciagneli wieprzowy ... muzg.komuszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy ale to. 07.08.03, 23:06 najlepszy smak. fajansie islamski? chyba ze wolisz mozdzek po chinsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Hmmm... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 23:23 muzg.komuszy napisała: > najlepszy smak. > fajansie islamski? > > chyba ze wolisz mozdzek po chinsku? >> Po chinsku? To ty taka, kurwa, malpa jestes taka, ze mozna na zywca ten twoj robaczywy mozdzek (dziekuje za szczere wyznanie...!) jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Z caloksztaltu wynika, ze Achmed z Atlanty woli 07.08.03, 23:24 ...jaja arabskie, sadzone na jego pupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ano woli.... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 23:59 gabrielacasey napisała: > ...jaja arabskie, sadzone na jego pupie. >> No coz, widze ze te twoje numerki na stojaka w lunch time niezbyt wielki maja popyt. Z taka szeroka dupa, tylko lufa od Merkavy ciebie moze zadowlic. Wiec polecam... No a moja dupa sie nie rozkoszuj bos nie meska, ale normalna uliczna dziwka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: He,he... IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:11 tak tak gadaj sobie do bolu...wnosze pozew sadowy przeciwko twojej firmie o dobieranie sie do moich danych...nieladnie...wpadles jak sliwka w kompot....myslisz ze taki sprawny informatyk z ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 23:20 Gość portalu: ficino napisał(a): > tak tak gadaj sobie do bolu...wnosze pozew sadowy przeciwko twojej firmie o > dobieranie sie do moich danych...nieladnie...wpadles jak sliwka w > kompot....myslisz ze taki sprawny informatyk z ciebie.... >> Paliles trawke dzisiaj, czy tylko lekarstwa nie zazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: He,he... IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.08.03, 23:26 ten sie smieje kto sie smieje ostatni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.08.03, 23:54 Gość portalu: ficino napisał(a): > ten sie smieje kto sie smieje ostatni :) >> W miedzyczasie pocaluj mnie w dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie ma miejsca. Za duzo Arabow sie do twego tylka, 08.08.03, 00:00 w ramach oszczednosci "dularow", za jednym zamachem wpycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he.... IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 01:38 gabrielacasey napisała: > w ramach oszczednosci "dularow", za jednym zamachem wpycha! >>Czyzbym dostrzegl nutke zazdrosci o moja zgrabna dupke? Kaz swoja siekiera obrabac, mydla narob i moze wowczas jakis Murzyn jeszcze poleci na ta wieprzowine... Pijany Murzyn, znaczy! No a jak nie, to zawsze w Israelu mozesz za Merkave robic. Z tylu i tak nikt ciebie od niej nie odrozni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 08:24 >> A coz ty mozesz wiedziec o Swiecie, spedzajac zycie pod latarnia? Ze chrabaszcze ci pod dupa chrupia? Przeciez na twoj widok nawet i suka by sie obszczala.... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jasne, nie jestem w guscie sodomitow-sadamitow. Bo 08.08.03, 12:55 po pierwsze - kobieta; po drugie - biala i arabskiego "kursanta" z kursow pilotazu w Atlancie za cholere nie przypominam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he.... IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 17:48 gabrielacasey napisała: > po pierwsze - kobieta; po drugie - biala i arabskiego "kursanta" z kursow > pilotazu w Atlancie za cholere nie przypominam... >> A pamietasz tego Bernardyna z laga jak u konia, ktoregos nie chciala puscic nawet aby sie odlal? Biedna psina rzyga na sam dzwiek twojego imienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Gabriela zdurniała do reszty! 07.08.03, 23:43 Ją trzeba zamknąć w Tworkach albo w Lubiążu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Dlatego, ze jeden leniwy dupek robote straci? I ze 07.08.03, 23:59 jakis normalny i pracowity stala prace na miejscu durnia znajdzie? Poczekaj, czarowniku, zobaczysz, jak ten duren z Polic bedzie, po wylaniu z firmy na zbity pysk, wymyslal mi na necie. Bo tym razem nie zartowalam. I dobrze: chama trzeba moresu uczyc. A wy, polaczki (bo nie Polacy) kryjcie sobie nawzajem wlasnych oszustow, plagiatorow i zlodziejaszkow...cudzych imion, i cudzego mienia. Tylko mi, wschodnia dziczy, nie plakac, ze wam zle i kazdy kradnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey PS:Ciebie trzeba wsadzic do czubow: cieszysz sie z 08.08.03, 00:02 zamachow terrorystycznych i ich ofiar. To - misiu - PSYCHOPATIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Kobieto jesteś nienormalna. 08.08.03, 12:24 Ile można się pluć na jednym wątku. Co 2 wypowiedź jest twoja. Zwolnij! Nerwicę masz jakąś, czy kompleksy? Menopauzę przechodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: militarysta Poszatkowac Saddamitow-Sodomitow! IP: *.rasserver.net 08.08.03, 00:04 I tak wszystkich Saddamitow Amerzkanie wkrotce wybija. Choc ja osobiscie wolalbym zeby ich (tak jak to robil Saddam) przepusic przez plastic shredder, ale koniecznie nogami naprzod. Nagrac ceremonie na video i puszczac kilka razy dziennie w irackiej TV. Zaloze sie ze poskutkuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. To juz alfonsa swojego napuszczasz? IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Bierzesz w kazda dziure, wiec to pewnie to hetero. IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 05:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Znasz dobrze ich smak i wymagania, nie zazdrosc IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 08:21 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To katolicy irlandzcy tez Arabowie? Nawet ci SPOZA 08.08.03, 12:52 IRA (bo z tymi ostatnimi mafiozami to tak do konca nie wiadomo, jak i z pewnymi "polaczkami" z Atlanty: vide - nasz Achmed Dupyda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 08.08.03, 17:50 gabrielacasey napisała: > IRA (bo z tymi ostatnimi mafiozami to tak do konca nie wiadomo, jak i z > pewnymi "polaczkami" z Atlanty: vide - nasz Achmed Dupyda). >> Pisze do ciebie i pisze tak, jak sobie tego zyczylas, ale nie piszesz wcale ile razy sie spuscilas czytajac moje posty. A przyrzekalas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synti Forum to nie przedluzenie propagandy IP: *.GI1.srv.t-online.de 08.08.03, 04:13 Forum to jest miejsce, gdzie ludzie miedzy soba chcieliby sobie powymieniac swoje mysli na temat jakiegos zdarzenia. I jezeli na forum (forum= (lacina)rynek) pojawia sie wsciekly pies, to ludzie ida sobie gdzie idziej. Bo kto ma ochote wyrazac swoje zdanie w miejscu gdzie jest bez powodu atakowany i obrazany. Idz Gabrielo, cokolwiek nie kryje sie pod tym nickiem, przepadnij i nie pojawiaj sie wiecej. Sprobujemy dac sobie rade bez Twojej wszechogarniajacej wszechwiedzy na wszystkie tematy zycia publicznego w Zjednoczonym Krolestwie i nawet na tym kawalku globu poza nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FICINO Re: Forum to nie przedluzenie propagandy IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 05:38 Milo ze sie pokazales scierwo... www1.ifccfbi.gov/cf1.asp Identity Theft Identity theft is the fraudulent use of an individual´s personal identifying information, such as a social security number, mother´s maiden name, date of birth or bank account number. Identity theft includes alias identity crimes in which an individual´s true identity is completely fabricated and not identified with a real person, whether living or deceased. Identity theft is normally a preliminary step toward committing other crimes. Some will engage in identity theft for financial gain, others to avoid arrest or detection, attain legal immigrations status, or obtain government benefits. Victims of identity theft may not realize that someone has stolen their identity until they are denied credit or until a creditor attempts to collect an unpaid bill. Identity theft can be a component of many crimes, including bank fraud, telemarketing fraud, Ponzi schemes, credit card fraud, bankruptcy fraud, money laundering, insurance fraud, cyber crimes and unlawful flight to avoid prosecution (fugitives). The FBI´s Criminal Investigative Division has recently begun to track identity theft as a component of other criminal activities. Their efforts will statistically measure the increase in crimes involving identity theft. wiesz o czym mowie? GI1.srv.t-online.de Administrative Contact, Technical Contact: Kaufmann, Daniel (32933385I) d.kaufmann@T-ONLINE.NET T-Online International AG Waldstrasse 3 Germany D-6429 Weiterstadt, Hessen 64331 DE +49 61 51 680 5938 fax: +49 61 51 680 519 Record expires on 10-Feb-2004. Record created on 31-Oct-2002. Database last updated on 6-Aug-2003 11:29:30 EDT. Domain servers in listed order: DNS00.SDA.T-ONLINE.DE 195.145.119.62 DNS00.SUL.T-ONLINE.DE 62.153.158.62 DNS01.SUL.T-ONLINE.DE 194.25.134.203 DNS01.SDA.T-ONLINE.DE 195.145.119.189 inetnum: 80.128.0.0 - 80.146.159.255 netname: DTAG-DIAL16 descr: Deutsche Telekom AG country: DE admin-c: DTIP tech-c: DTST status: ASSIGNED PA remarks: ************************************************************ remarks: * ABUSE CONTACT: abuse@t-ipnet.de IN CASE OF HACK ATTACKS, * remarks: * ILLEGAL ACTIVITY, VIOLATION, SCANS, PROBES, SPAM, ETC. pojdziesz za to siedziec tluku glupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synti Re: Forum to nie przedluzenie propagandy IP: *.GI1.srv.t-online.de 08.08.03, 13:57 To bez sensu. To co masz, ty tylko nazwa serwera, z ktorego korzysta pare milionow ludzi. Ale jak lubisz, to sie baw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Forum to nie przedluzenie propagandy IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 16:11 Gość portalu: synti napisał(a): > To bez sensu. To co masz, ty tylko nazwa serwera, z ktorego > korzysta pare milionow ludzi. Ale jak lubisz, to sie baw. ja sie w to bawic nie bede...jak jestes niewinny to ok...jak cie nie zlapia tez vedzie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino P.S. IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 05:48 Gość portalu: synti napisał(a): > Forum to jest miejsce, gdzie ludzie miedzy soba chcieliby sobie > powymieniac swoje mysli na temat jakiegos zdarzenia. I jezeli na > forum (forum= (lacina)rynek) pojawia sie wsciekly pies, to ludzie > ida sobie gdzie idziej. Bo kto ma ochote wyrazac swoje zdanie w > miejscu gdzie jest bez powodu atakowany i obrazany. Idz Gabrielo, > cokolwiek nie kryje sie pod tym nickiem, przepadnij i nie > pojawiaj sie wiecej. Sprobujemy dac sobie rade bez Twojej > wszechogarniajacej wszechwiedzy na wszystkie tematy zycia > publicznego w Zjednoczonym Krolestwie i nawet na tym kawalku > globu poza nim. To ty sie juz tutaj nie pojawisz!...pasiaki juz na ciebie czekaja...raport juz zlozylem...verizon tez sprawdza...T-Online ma chyba firme w Stanach nazywa sie T-mobile...prawda?...misio w paszporcie czeka...hackowales przeciez z firmowego komputera???...to firma jest odpowiedzialna a nie ty...skad moge wiedziec ze to ty?... niech oni to sprawdzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino tak..tak..sehr Haanes IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 06:31 Gość portalu: synti napisał(a): > Forum to jest miejsce, gdzie ludzie miedzy soba chcieliby sobie > powymieniac swoje mysli na temat jakiegos zdarzenia. I jezeli na > forum (forum= (lacina)rynek) pojawia sie wsciekly pies, to ludzie > ida sobie gdzie idziej. Bo kto ma ochote wyrazac swoje zdanie w > miejscu gdzie jest bez powodu atakowany i obrazany. Idz Gabrielo, > cokolwiek nie kryje sie pod tym nickiem, przepadnij i nie > pojawiaj sie wiecej. Sprobujemy dac sobie rade bez Twojej > wszechogarniajacej wszechwiedzy na wszystkie tematy zycia > publicznego w Zjednoczonym Krolestwie i nawet na tym kawalku > globu poza nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Czy kazdy Szwab musi byc i Saddamita i sodomi IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 17:35 gab...czy ty jestes jedna, czy jest was wiecej? Fraszke mam dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Zez, to jest caly szwadron gabis, a nie tylko jedna. IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A CO ja winna, ze madrzejsza od azbesciarza jestem 08.08.03, 06:32 Dobry Bozia niezwykla inteligeginecja mnie nagrodzil, a azbesciarzom rozum odebral. Zawisc to grzech smiertelny, misiu. Idz do spowiedzi i nie grzesz wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: A CO ja winna, ze madrzejsza od azbesciarza j IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.08.03, 06:41 gabrielacasey napisała: > Dobry Bozia niezwykla inteligeginecja mnie nagrodzil, a azbesciarzom rozum > odebral. Zawisc to grzech smiertelny, misiu. Idz do spowiedzi i nie grzesz > wiecej!!! Synti/hanys/Haanes...dziwnym zbiegiem okolicznosci Haanes z IP GI1.srv.t- online.de zostal wylapany przez firewall...ten sam IP z ktorego pisze teraz...to chyba ten rzut informatykow z Polski do dojczlandu....sprawdzilem zlozylem raport do IFFC agencji powiazanej z FBI ktora zajmuje sie przestepstwami internetowymi...szefowie T-Online gdzie pracuje szanowny hanys beda musieli sie gesto tlumaczyc...nie wiem czy nie zwinal mi numerow kart kredytowych..na wszelki wypadek zajma sie tym ludzie ktorzy tropia tego typu dzialalnosc...mam nadzieje ze podzieli los szanownego wrobla :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ja mysle, ze o AD nalezy pogadac na bazie... 08.08.03, 12:57 Patriot Act. Gość portalu: ficino napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > Dobry Bozia niezwykla inteligeginecja mnie nagrodzil, a azbesciarzom rozum > > > odebral. Zawisc to grzech smiertelny, misiu. Idz do spowiedzi i nie grzes > z > > wiecej!!! > > Synti/hanys/Haanes...dziwnym zbiegiem okolicznosci Haanes z IP GI1.srv.t- > online.de zostal wylapany przez firewall...ten sam IP z ktorego pisze > teraz...to chyba ten rzut informatykow z Polski do dojczlandu....sprawdzilem > zlozylem raport do IFFC agencji powiazanej z FBI ktora zajmuje sie > przestepstwami internetowymi...szefowie T-Online gdzie pracuje szanowny hanys > beda musieli sie gesto tlumaczyc...nie wiem czy nie zwinal mi numerow kart > kredytowych..na wszelki wypadek zajma sie tym ludzie ktorzy tropia tego typu > dzialalnosc...mam nadzieje ze podzieli los szanownego wrobla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Gabi, napewno cierpisz na bezsennosc ! IP: *.proxy.aol.com 08.08.03, 18:24 Uzaleznienie od komputera , nazwane jest choroba , przegadalas - dzien, wieczor, noc ,ranek , jest juz poludnie a Ty dalej terkoczesz ,odpocznij dziecko juz czas ! Odpowiedz Link Zgłoś