Gość: Ciekawy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 23:25 Ponieważ pojawia się tu sporo Żydów, ciekaw jestem co myślą o Polakach. Proszę o zamieszczanie opinii. Uwaga - wątek nie służyć ma polemikom. Uprasza się o nie komentowanie wpisów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egon Re: Opinie Żydów o Polakach IP: *.proxy.aol.com 29.12.01, 23:32 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Ponieważ pojawia się tu sporo Żydów, ciekaw jestem co myślą o Polakach. Proszę > o zamieszczanie opinii. Uwaga - wątek nie służyć ma polemikom. Uprasza się o > nie komentowanie wpisów! A coz myslec o takich jak Ty,sam sobie odpowiedz na Twoje pytanie, a moze wtedy inaczej myslec zaczniesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 122901 Re: Opinie Żydów o Polakach IP: *.158.229.155.Dial1.Chicago1.Level3.net 30.12.01, 04:07 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Ponieważ pojawia się tu sporo Żydów, ciekaw jestem co myślą o Polakach. Proszę > o zamieszczanie opinii. Uwaga - wątek nie służyć ma polemikom. Uprasza się o > nie komentowanie wpisów! Niewazne co Zydzi sobie mysla,oni ci i tak nie powiedza co mysla i ty nie mow co ty myslisz i to bedzie najwiekszy problem Zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Opinie Żydów o Polakach IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 04:17 Gość portalu: 122901 napisał(a): > Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > > > Ponieważ pojawia się tu sporo Żydów, ciekaw jestem co myślą o Polakach. Pr > oszę > > o zamieszczanie opinii. Uwaga - wątek nie służyć ma polemikom. Uprasza się > o > > nie komentowanie wpisów! > > Niewazne co Zydzi sobie mysla,oni ci i tak nie powiedza co mysla i ty nie mow c > o > ty myslisz i to bedzie najwiekszy problem Zyda. A ty Puls tu nie mieszaj,bo i tak durniem ,na koncu dyskusji tej pozostaniesz,jak to dotychczas bywalo... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Opinie Żydów o Polakach 30.12.01, 07:36 NO, powiedz Egoooooonieeeeeeeeee, co myslisz o Szoooooonieeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Opinie Żydów o Polakach IP: 216.41.32.* 30.12.01, 07:45 To ostanie zdanie.To jest wlasnie to.Najwiekszym ciosem dla wladzy jest brak glosu narodu.Na szczescie nasz "polski rzad" nie musi sie o to martwic.To forum dzwieczy,jak harfa.Wystarczy sluchac.Ktos napisze-Jedwabne-1000 odpowiedzi.Holocaust-20000,....Katyn..........cisza... .....pozytywne opinie Zydow o Polakach.............psssssst............Szeroka,polsk a dusza.......to,co nas gubi.............brak jednosci i konspiracji,chocby takiej malej,ograniczonej do aspektow decydujacych o przetrwaniu narodu........have a happy pyskowka.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Opinie Żydów o Polakach IP: 216.41.32.* 30.12.01, 07:46 Gość portalu: 122901 napisał(a): > Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > > > Ponieważ pojawia się tu sporo Żydów, ciekaw jestem co myślą o Polakach. Pr > oszę > > o zamieszczanie opinii. Uwaga - wątek nie służyć ma polemikom. Uprasza się > o > > nie komentowanie wpisów! > > Niewazne co Zydzi sobie mysla,oni ci i tak nie powiedza co mysla i ty nie mow c > o > ty myslisz i to bedzie najwiekszy problem Zyda. Chicago,dziekuje Ci za ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Opinie Żydów o Polakach 30.12.01, 08:10 Masz racje Panie U. Juz najwyzszy czas sie zjednoczyc, a nie sie klocic. Powinnismy byc podobni do NIemcow i Zydow, ktorzy gdy sie pna po drabinie, to podciagaja za soba swoich ziomkow. My i nasi sasiedzi ze wschodu mamy inne tendencje - tendencje spychania naszych ziomkow, zamiast ich podciagac. Mysle ze te zgrzyty tutaj, to sa efekty nietolerancji w stosunku do kogos kto ma troche inne opinie o niektorych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Opinie Żydów o Polakach IP: *.tnt7.s2.uunet.de 30.12.01, 09:40 Moja opinia bardzo Positiwne nie chcem powtrzyc ze sa Narod do Niczego, zle Bojowniki, pijaki i leniuchy wiekszosc sa pracowity narod romantyczny z uciuciem i cieplosc.pontym sa polaczki co truja Ducha Narodu Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Opinie Żydów o Polakach 30.12.01, 10:29 Fredziu! Ty nie rznij durnia. I nie denerwuj tu niektorych osob. Ty mieszkasz moze w Niemczech a tu udajesz zolnierza szaronskiego. Ty jestes komik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Do Egona IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 12:34 Co masz na mysli pisząc o mnie "takich jak ty". To znaczy jakich? Piszesz też, że może "zacznę myśleć inaczej". Co przez to rozumiesz? Jak -wg. Ciebie - myślę teraz, a jak, może będę myślał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Opinie Żydów o Polakach IP: *.tnt2.s2.uunet.de 30.12.01, 13:41 schone napisał(a): > Fredziu! Ty nie rznij durnia. I nie denerwuj tu niektorych osob. Ty mieszkasz > moze w Niemczech a tu udajesz zolnierza szaronskiego. Ty jestes komik! Jestem na portalu Nienieckim bo jest call to call i jak nie wirzysz mi poszle ci swiadectwo po Hebrajsku ! Odpowiedz Link Zgłoś