superspec 03.05.08, 13:51 energofaszysta i trzeba mu się przeciwstawić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusek11 no dobra, wyrzuc to nareszcie z siebie 03.05.08, 13:58 co ci ostatnio ruscy zrobili? he Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jestem przyjacielem ludu i nie mogę się patrzeć 03.05.08, 14:01 jak rosyjska klasa niższa jest gnębiona przez klikę faszystowską. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Bo jak nazwać inaczej takich ktorzy 03.05.08, 14:07 zabraniają w swoim ustawodawstwie strajków na kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 nie bujaj, nie chcesz to sie nie otwieraj przed 03.05.08, 14:15 wrazliwym swiatowym towarzystwem,he co do faszystowskowosci wladz rosyjskich to jest to falszywie postawiona teza. jeden przyklad, ostatnio na blogu aktywistki partii demokratycznej (czytaj prozachodniej lizuski) dowiedzialem sie o ponoszeniu sie "lic kaukazkiej narodowosci" w moskwie. dziewucha byla swiadkiem gdy do wagonu metra wpadli goroli i zaczeli wytancowywac swe wygibasy i zaczepiac innych pasazerow. poznej przemiescili sie do innego wagonu i t.d. chyba ze uwazasz putina za przedstawieciela faszystow islamskich,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ten kto łamie prawa pracownicze 03.05.08, 14:18 jest faszystą w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Ten kto łamie prawa pracownicze 03.05.08, 14:37 superspec napisał: > jest faszystą w moich oczach. Czy to się odnosi do każdego "łamiącego prawa pracownicze", czy tylko do Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ciekawy link 03.05.08, 14:51 www.ituc-csi.org/spip.php?rubrique1&lang=en Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jak to co? 03.05.08, 15:05 Łamanie praw pracowniczych przez faszystów na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: Jak to co? 03.05.08, 15:09 Nooo! Ja myslałem, że ty tylko nasz Wowaczka łamie prawa pracownicze?:) Szkoda, że już po pierwszym maju, a to pozdrawiłbym Cię s prazdnokom:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Jesteś przyjacielem ludu? 03.05.08, 14:42 To dlaczego nie respektujesz wyboru prezydenta wybranego przez LUD? Lud tam żyje i wie lepiej co jest dla niego lepsze. Ty martw się o swój lud i swoich wybrańców:) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Zwłaszcza z opanowanej przez faszystów telewizji 03.05.08, 14:45 dużo się może dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: Zwłaszcza z opanowanej przez faszystów telewi 03.05.08, 15:03 Jest pełno gazet i innych czasopism internetowych, z których możesz się wiele dowiedzieć! Jak się poszuka to znajdziesz wszystko co Ciebie interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: Dobra dobra 03.05.08, 15:12 A jakie numery z Toba? No nic, nie ma znaczenia i tak już ide na obiad:) Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Daje swojemu społeczeństwu 03.05.08, 18:46 fałszywą świadomość narodu wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś