jezus.h.chrystus 12.09.03, 17:11 A za co Izrael nie jest krytykowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michael Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. IP: *.celat.ulaval.ca 12.09.03, 17:51 «Caly Swiat» No to chyba niemozliwe... Ja nie krytykuje, bo mam dosc widoku latajacych autobusow. Problemow Izraela nie da sie rozwiazac z Arafatem. A wydalenie to nie jest rakieta w samochod. Nie ma co przesadzac. Jestem przeciwny mordowaniu czlonkow Hamasu bez procesu ale wydaleniu Arafata nie! Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. 12.09.03, 18:04 Gość portalu: Michael napisał(a): > «Caly Swiat» No to chyba niemozliwe... Ja nie krytykuje, bo mam > dosc widoku latajacych autobusow. > Problemow Izraela nie da sie rozwiazac z Arafatem. A wydalenie > to nie jest rakieta w samochod. Nie ma co przesadzac. Jestem > przeciwny mordowaniu czlonkow Hamasu bez procesu ale wydaleniu > Arafata nie! A może poprostu spuścić Arafatowi autobus na głowę, powiedzmy z trzeciego piętra… :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caly Re:CO NA TYCH LAMACH ROBI POLAKOZERCA KOSZAL IP: *.cable.mindspring.com 12.09.03, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal re;UWAGA!B=GABYCIEN TO POLAKOZERCA Z KGB IP: *.cable.mindspring.com 12.09.03, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLA KRASNALA Re: http://www.geocities.com/pkraczkowski/europa/g IP: *.cable.mindspring.com 12.09.03, 20:57 www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZNOWU WROCILAS, ANNO?, NUDNA KRWO!!! 12.09.03, 23:57 Gość portalu: DLA KRASNALA napisał(a): > <a href="www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm"target="_blank" >www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Jestem chorym debilem IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:06 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny WYSWIETLASZ SIE JAKO GOSC! K__RWO!! 13.09.03, 00:40 JEST TYLKO JEDEN PRAWDZIWY CIEN ANNY JEDZIE TERAZ DO MILWAUKEE TOBIE W MORDE CEGLA DAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Skonczyl mi sie Prozac IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLA KRASNALA Re:TO TEZ CIEKAWEhttp://free.freespeech.org/americ IP: *.cable.mindspring.com 13.09.03, 04:05 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLA KRASNALA Re;BBB CIEKAWE http://www.geocities.com/pkraczkows IP: *.cable.mindspring.com 12.09.03, 21:04 www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZNOWU NIE MASZ CO ROBIC, KRWO? 12.09.03, 23:58 Chuj ci w oko i twojemu krasnalowi tez! juz innych klientow nie masz? pizda swedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia z siusiakiem cien_anny to pedal IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Wale konia nalogowo IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antysemita cien_anny to zalosny ciul IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: ZNOWU NIE MASZ CO ROBIC, KRWO? IP: *.cablep.bezeqint.net 14.09.03, 09:44 Cien Anny: Saluty! Twoim jezykiem knajpy - a jestem pewny ze mozesz mowic tez inaczej - wyprowadzasz z rownowagi wielu chamskich antysemitow i antywszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ty, pomylona ANNO, odpier...sie ode mnie- CALY 12.09.03, 23:31 dzien mnie tutaj nie bylo : pomylona Anna mysli, ze kazdy, lto nie jest ANTYSEMITA musi byc od razu mna - ale ty masz obraz swiata...z SS. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny tak, k__rwa ANNA mysli ze Ty to ja - jej sumienie 12.09.03, 23:59 gabrielacasey napisała: > dzien mnie tutaj nie bylo : pomylona Anna mysli, ze kazdy, lto nie jest > ANTYSEMITA musi byc od razu mna - ale ty masz obraz swiata...z SS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginekolog gabrielacasey ma brudna cipe IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 12.09.03, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_cienia cien_anny to luzer IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zam Re: CIEN, ILU POLAKOW ZAMORDOWALES W KGB? IP: *.cable.mindspring.com 14.09.03, 06:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo KTO BY TAM CIEBIE ZARL I TO W DODATKU.... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 13.09.03, 03:34 CALEGO ? ...Badania wykazaly.ze jestes chory, scierwo mozna tylko spalic. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. 12.09.03, 20:21 Gość portalu: Michael napisał(a): > «Caly Swiat» No to chyba niemozliwe... Ja nie krytykuje, bo mam > dosc widoku latajacych autobusow. A ja nie. Kazdy agresor i zaborca zasluguje na to, by wysadzac go w powietrze. Izrael spotyka to samo co, slusznie, zrobiono z Niemcami Hitlera - bomby na cywilnych rozakzodawcow i zleceniodawcow bestialskiej armii agresora. > Problemow Izraela nie da sie rozwiazac z Arafatem. A wydalenie > to nie jest rakieta w samochod. Nie ma co przesadzac. Jestem > przeciwny mordowaniu czlonkow Hamasu bez procesu ale wydaleniu > Arafata nie! Arafat jest swiadomie, pod kontrola przedstawicieli USA, wybranym przywodca Palestynczykow, ktorzy znaja go od dawna. Palestynczycy to malenki narod, tu ludzie znaja lepiej swego przywodce, niz oglupieni mediami "obywatele" USA. Arafat jest takze szanowanym na calym swiecie bojownikiem o godnosc czlowieka i laureatem Nagrody Nobla. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny KTO GO WYBRAL, KRETYNIE? 12.09.03, 20:36 piotr.kraczkowski napisał: > Arafat jest wybranym przywodca Palestynczykow, ktorzy znaja go od dawna. > Piotr Kraczkowski - beam.to/ll > --------------------------------------- Od kiedy farsa systemu politycznego w Autonomii Palestynskiej nazywa sie wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od kiedy Re:CIEKAWE!!http://www.geocities.com/pkraczkowski/ IP: *.cable.mindspring.com 12.09.03, 20:54 www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia z siusiakiem cien_anny to pedal IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Podobno tez pedofil IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny zadzwoncie po pogotowie! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:39 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO JEZYKA 13.09.03, 12:37 cien_anny napisała: > Od kiedy farsa systemu politycznego w Autonomii Palestynskiej nazywa sie > wyborami? Przede wszystkim nie jestesmy na "TY". Panskie obelgi splywaja po mnie jak woda po gesi bo ktos kto uzywa takiego prymitywnego jezyka dyskwalifikuje sie w oczach ludzi, na ktorych opini mi zalezy. Ktos, kto bierze powaznie ten prymitywizm jezykowy i umyslowy, ktory pojawia sie na forum, jest ponizej mojego poziomu. Wulgarnosc dyskwalifikuje piszacego i nie zastapi argumentow. Co do meritum: Wybory Arafata byly nadzorowane przez obserwatorow miedzynarodowych, w tym, jesli sie nie myle, przez bylego prezydenta USA Cartera. Kiedy Izrael oglosil zalozenie panstwa, to nawet nie podal w jakich granicach, gdzie to panstwo mialoby sie znajdowac (bo z gory stawial na wymordowanie i wypedzenie jak najwiekszej ilosci ludzi z ich wlasnej od setek lat ziemi). Mimo to, Izrael zostal do razu uznany jako panstwo. Palestynczycy oglosili juz przed laty, ze sa panstwem, ale Zachod nie chce uzanc tego panstwa, mimo ze Arabowie nie kradna dla tego panstwa ziemi tak jak Izraelczycy. Stad "farsa systemu politycznego w Autonomii Palestynskiej", ktora mimo wszystko bardziej przypomina panstwo, niz np. poczatki USA lub samego Izraela. Ja nie pisalem jednak o systemie politycznym w Autonomii Palestynskiej lecz o samych wyborach reprezentanta Palestynczykow - wybory te sa reprezentatywne. Araft jest bardziej uprawniony do reprezentowania Palestynczykow, niz Bush do reprezentowania USA. Takze wybory np. Walesy przebiegaly w mniej demokratyczny sposob niz wybopry Arafata, bo system polityczny PRLu utrudnial normalne ich przeprowadzenie. Niemniej jasnym jest, ze jakiekolwiek wybory wylonilyby podowczas wlasnie Walese. Dodajmy, ze zarzuty, ze Arafat nie zapobiegl dzialaniom partyzantow palestynskich sa bez sensu: 1. Rownie dobrze mozna by bylo usunac Busha, bo nie zapobiega temu, ze setki tysiecy obywateli USA popelniaja przestepstwa za granica i w USA. Logicznie po prostu smieszne. 2. Izrael jest bestialskim okupantem i zaborca i chcialby by Arafat zwalczal opor ludnosci przeciw okupacji tak, jak polska granatowa policja, lub zydowska policja wspolpracowala z okupantem hitlerowskim w Polsce. Nawet gorzej: zeby Palestynczycy nie zabijali bestialskiego izraelskiego okupanta, ktory zabil 2.181 i zranil 22.218 cywilnych Palestynczykow, przed ewszystkim kobiety i dzieci, tylko miedzy 29.09.2000 a 14.03.2003: "Members of the Israeli army and associated Israeli settler paramilitary units have been responsible for the killing of 2.181 Palestinians and the injuring of another 22.218 between 29 September 2000 and 14 March 2003. In addition to the killing of Rachel Corrie by the bulldozer driver, Israeli troops have shot and killed several other internationals in different incidents during the Intifada: German doctor Harald Fischer, Italian cameraman Rafaeli Ciriello, and British United Nations worker Iain Hook." electronicintifada.net/v2/article1248.shtml Oczywiscie, jak zawsze, izraelskie bestie zamordowaly tych niewinnych ludzi, ktorzy zyja na wlasen ziemi od stetek lat, niechcaco, tak przez pomylke, nie uwage, albo ofiary same sa winne, bo akurat staly tam, gdzie izraelski okupant raczyl strzelac. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO WYJASNIENIA IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.09.03, 14:39 trudno uwierzyc ze ktos z pretensjami na inteligenta wypowiada w tak krotkim liscie tak duzo bzdur. winic obcego za swoje "nieszczescie" to kazdy przyglup potrafi. inteligentna osoba raczej szuka winy w swoim postepowaniu co trzeba usprawnic czy zmienic w swoim zyciu aby miec lepsze rezultaty. zgadza sie? nagradzanie glupoty ( czyli litosc nad palestyna za to ze nie moze dac sobie rady ze soba) jest nieproduktywne. glupota to nie jest cos z czym sie rodzimy ale to jest nas swiadomy wybor bycia glupim ( jest latwiej, nie trzeba sie wysilac i zawsze znajda inne glupki co beda sie litowc). bycie madrym ( jak izrael- ku wrogosci rzeszy glupkow zazdroszczacych) jest bardziej odpowiedzialne, wymaga duzo pracy i inicjatywy i madry nigdy nie widzi swoich niepowodzen jako rezultat dzialalnosci innych. w ten sposob kazda porazka ktora moze odniesc jest nauka dla madrego: co zrobic nastepnym razem zeby sie powiodlo. porazka dla glupiego to zadna nauka poniewaz zawsze jest ktos inny ktory jest winien.stad glupi sie nigdy nie uczy i pozostaje glupim. wniosek z tego, palestyna zeby polepszyc swoj los musi zakasac rekawy do akcji narodowego "odglupiania". jak ja to widze, przewodnictwo dzisiejszej palestyny powinno podac sie do dymisji i wylonic nowych, swiezych nie skazonych jeszcze wirusem glupoty, mloda generacje ktora biorac pod uwage dobro narodu jako calosci wynegocjuje pokojowe demokratyczne panstwo palestyny z poszanowaniem praw koegzystencji sasiada izraela. jestem przekonany jak to sie stanie to wszyscy im przyklasna nawet ich dzisiejsi wrogowie i zdobeda natychmiast wielu przyjaciol, ... i swiat troche odetchnie rowniez. palestyna dla palestynczykow, w mlodej generacji nadzieja. ... i glupole wszystkich krajow od--erdolcie sie. is it a dream? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO WYJASNIENIA 13.09.03, 17:17 Gość portalu: Matt napisał(a): > trudno uwierzyc ze ktos z pretensjami na inteligenta wypowiada w tak krotkim > liscie tak duzo bzdur. > > winic obcego za swoje "nieszczescie" to kazdy przyglup potrafi. > inteligentna osoba raczej szuka winy w swoim postepowaniu co trzeba usprawnic > czy zmienic w swoim zyciu aby miec lepsze rezultaty. zgadza sie? Nie. Tylko czesc problemow zyciowych jest zawinionych przez "samego siebie". Istnieje bardzo duzo problemoe, za ktore odpowiadaja inne osoby. > nagradzanie glupoty ( czyli litosc nad palestyna za to ze nie moze dac sobie > rady ze soba) jest nieproduktywne. Jaka Palesytna? Arabska, izraelska, czy jako kraina geograficzna, czyli i arabsak i izraelska? Jak by nie bylo, nieszczescia ofiar, czyli Arabow zyjacych w Palesytnie od stuleci nie maja przyczyny w glupocie, jesli glupota nie nazywac wszystkiego, co nam sie nie podoba. Nieszczescia Palestynczykow maja swe zrodlo w przesladowaniu Zydow przez Europejczykow. Nazywanie tego glupota byloby "glupim" uproszczeniem. > glupota to nie jest cos z czym sie rodzimy ale to jest nas swiadomy wybor > bycia glupim ( jest latwiej, nie trzeba sie wysilac i zawsze znajda inne > glupki co beda sie litowc). Bez sensu. Jesli rozumiec pod panska "glupota" niska inteligencje, to okolo 20% ludzi ma genetycznie uwarunkowana podprzecietna (IQ ponizej 100) inteligencje. Solidarnosc z tymi ludzmi nie musi miec nic wsplnego z litoscia. Wystarczy uznanie godnosci ludzkiej. Jesli rozumiec pod panska glupota lenistwo, to jest to zjawisko marginalne i nalezy je okreslac wlasnie jako lenistwo, a nie jako "glupote". > bycie madrym ( jak izrael- ku wrogosci rzeszy glupkow zazdroszczacych) jest > bardziej odpowiedzialne, wymaga duzo pracy i inicjatywy i madry nigdy nie > widzi swoich niepowodzen jako rezultat dzialalnosci innych. Pokojowe osiagniecia Izraela nie zmieniaja nic w tym, ze dokonywane sa na ziemi zarabowanej Arabom i dlatego sa czescia zbrodni przeciw ludzkosci pod nazw Izrael. Izraelska madrosc jest iluzja: Izrael zaoferowal USA, ze wzamian za wsparcie wojskowe i ekonomiczne bedzie wykonywal dla USA brudna i mokra robote na Bliskim Wschodzie. Bez miliardow z USA Izrael nie moglby istniec. Caly narod izraelski sprzedal sie w ogromnym zakresie USA jako pacholek i przestepca do wynajecia. Gdzie tu madrosc? > w ten sposob kazda porazka ktora moze odniesc jest nauka dla madrego: co > zrobic nastepnym razem zeby sie powiodlo. > porazka dla glupiego to zadna nauka poniewaz zawsze jest ktos inny ktory jest > winien.stad glupi sie nigdy nie uczy i pozostaje glupim. To madrosci "chlopka rortropka" - tautologie, ktore musza sie zawsze sprawdzic: Jesli ktos sie nie uczy, to jest glupi, jesli jest glupi, to sie nie uczy, czyli: jesli sie nie uczy, to sie nie uczy, a jesli jest glupi, to jest glupi. Dyrdymaly, prosze pana. > wniosek z tego, palestyna zeby polepszyc swoj los musi zakasac rekawy do > akcji narodowego "odglupiania". Nie prosze pana. Problemem Palestyny nie jest, ze musialaby sie "odglupiac", lecz ze jest pod okupacja od 1948 r. Polacy pod okupacja hitlerowska tez mieli jako problem okupanta, a nie "odglupianie sie". > jak ja to widze, przewodnictwo dzisiejszej palestyny powinno podac sie do > dymisji i wylonic nowych, swiezych nie skazonych jeszcze wirusem glupoty, Na jakiej podstawie uwaza pan, ze "przewodnictwo dzisiejszej palestyny" mialobybyc glupie? Gdyby Arafat byl glupi to niedostalby Nagrody Nobla. Dla porownania: Pan nigdy nie dostanie. > mloda generacje ktora biorac pod uwage dobro narodu jako calosci wynegocjuje > pokojowe demokratyczne panstwo palestyny z poszanowaniem praw koegzystencji > sasiada izraela. Jest glupota sadzenie, ze Izraelowi zalezy na koegzystencji z Palestynczykami. Gdyby Izraelowi zalezalo, to natychmiast wycofalby sie na granice z 1967 r. i pozwolil Palesynczykom na zalozenie ich panstwa na tych 20% ziemi lacznie zarabowanej przez Izrael, czyli na ziemiach okupowanych od 1967r. Izrael jednak chce z jednej strony zawlaszczyc jak najwiecej zarabowanje Palestynczykom ziemi, a z drugiej strony postepuje wg przyslowia: "Na zlodzieju czapka gore" - Izrael wie, ze jest zbrodnia przeciw ldzkosci, ze powstal w drodze rabunku ziemi i boi sie, ze jakiekolwiek panstwo palestynczykow, mogloby dac Palestynczykom troche wytchnienia, wylonic eility, podnies wykszatlcenie i pewnego dnia odebtrac zarabowane ziemie. Izrael jest czarta potega wojskowa swiata i nie musi sie bac Arabow militarnie w najblizszych 50 latach. Izrael chce po prostu isc na pewniaka: Tylöko jesli ostatecznie zniszczy Palestynczykow, moze byc na 100% pewien, ze nie bedzie nikogo kto upomnialby sie o skradzione ziemie. > jestem przekonany jak to sie stanie to wszyscy im przyklasna nawet ich > dzisiejsi wrogowie i zdobeda natychmiast wielu przyjaciol, ... i swiat troche > odetchnie rowniez. To naiwnosc i zupelny brak orientacji. > > palestyna dla palestynczykow, w mlodej generacji nadzieja. Ogolnik mowiacy wszystko i nic. > ... i glupole wszystkich krajow od--erdolcie sie. Panskie prymitywne zwroty jezykowe pasuja do poziomu panskiego postingu. > is it a dream? Jaki tam znowu dream? Jaki dream? Raczej koszmar, to co pan napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO WYJASNIENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 11:43 Panie Kraczkowski! Prosze o nie wygadywanie banialuk i nie poslugiwanie sie chwytami, opiniami i tekstami z lewackich propagitek i portalu viva palestyna. Jesli chce Pan aby traktowano Pana powaznie. W innym przypadku ze strony osob zajmujacych sie zawodowo konfliktem bliskowschodnim spotka sie Pan z co najwyzej kpina lub - co bardziej prawdopodne - lekcewazeniem i milczeniem. Moze sie wiec zdarzyc,ze bedzie Pan rozmawial sam z soba, co jak zauwazylem sprawia Panu przyjemnosc. Po co jednak, w tej sytacji, Panu forum? Czy lustro nie byloby lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydowka z Wegier Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO JEZYKA IP: *.vnet.hu 14.09.03, 21:12 piotr.kraczkowski napisał: > cien_anny napisała: > > Od kiedy farsa systemu politycznego w Autonomii Palestynskiej nazywa sie > > wyborami? > > Przede wszystkim nie jestesmy na "TY". > Panskie obelgi splywaja po mnie jak woda po gesi > bo ktos kto uzywa takiego prymitywnego jezyka > dyskwalifikuje sie w oczach ludzi, na ktorych opini > mi zalezy. Ktos, kto bierze powaznie ten prymitywizm > jezykowy i umyslowy, ktory pojawia sie na forum, > jest ponizej mojego poziomu. > Wulgarnosc dyskwalifikuje piszacego i nie zastapi > argumentow. > > Co do meritum: > Wybory Arafata byly nadzorowane przez obserwatorow > miedzynarodowych, w tym, jesli sie nie myle, przez > bylego prezydenta USA Cartera. > Kiedy Izrael oglosil zalozenie panstwa, to nawet nie podal > w jakich granicach, gdzie to panstwo mialoby sie znajdowac > (bo z gory stawial na wymordowanie i wypedzenie jak najwiekszej > ilosci ludzi z ich wlasnej od setek lat ziemi). Mimo to, > Izrael zostal do razu uznany jako panstwo. > Palestynczycy oglosili juz przed laty, ze sa panstwem, ale > Zachod nie chce uzanc tego panstwa, mimo ze Arabowie nie > kradna dla tego panstwa ziemi tak jak Izraelczycy. > Stad "farsa systemu politycznego w Autonomii Palestynskiej", > ktora mimo wszystko bardziej przypomina panstwo, niz > np. poczatki USA lub samego Izraela. > > Ja nie pisalem jednak o systemie politycznym w Autonomii > Palestynskiej lecz o samych wyborach reprezentanta > Palestynczykow - wybory te sa reprezentatywne. > Araft jest bardziej uprawniony do reprezentowania > Palestynczykow, niz Bush do reprezentowania USA. > Takze wybory np. Walesy przebiegaly w mniej > demokratyczny sposob niz wybopry Arafata, bo system > polityczny PRLu utrudnial normalne ich przeprowadzenie. > Niemniej jasnym jest, ze jakiekolwiek wybory wylonilyby > podowczas wlasnie Walese. > > > Dodajmy, ze zarzuty, ze Arafat nie zapobiegl > dzialaniom partyzantow palestynskich sa bez sensu: > 1. > Rownie dobrze mozna by bylo usunac Busha, bo nie zapobiega temu, > ze setki tysiecy obywateli USA popelniaja przestepstwa za > granica i w USA. Logicznie po prostu smieszne. > 2. > Izrael jest bestialskim okupantem i zaborca i chcialby > by Arafat zwalczal opor ludnosci przeciw okupacji tak, > jak polska granatowa policja, lub zydowska policja > wspolpracowala z okupantem hitlerowskim w Polsce. > Nawet gorzej: zeby Palestynczycy nie zabijali bestialskiego > izraelskiego okupanta, ktory zabil 2.181 i zranil 22.218 > cywilnych Palestynczykow, przed ewszystkim kobiety i dzieci, > tylko miedzy 29.09.2000 a 14.03.2003: > > "Members of the Israeli army and associated Israeli settler paramilitary units > have been responsible for the killing of 2.181 Palestinians and the injuring of > another 22.218 between 29 September 2000 and 14 March 2003. In addition to the > killing of Rachel Corrie by the bulldozer driver, Israeli troops have shot and > killed several other internationals in different incidents during the Intifada: > German doctor Harald Fischer, Italian cameraman Rafaeli Ciriello, and British > United Nations worker Iain Hook." > <a href="http://electronicintifada.net/v2/article1248.shtml"target="_blank">electronicintifada.net/v2/article1248.shtml</a> > Oczywiscie, jak zawsze, izraelskie bestie zamordowaly > tych niewinnych ludzi, ktorzy zyja na wlasen ziemi > od stetek lat, niechcaco, tak przez pomylke, nie uwage, > albo ofiary same sa winne, bo akurat staly tam, gdzie > izraelski okupant raczyl strzelac. > > Piotr Kraczkowski - <a href="http://beam.to/ll"target="_blank">beam.to/ll</a> > --------------------------------------- > Moje Linki: > <a href="http://www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm"target="_blank">www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm</a> > Izrael w Uni Europejskiej: > <a href="http://www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm"target="_blank">www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm</a> Ale debilizmy! Arafat bardziej reprezentatywny niz G.W.Bush _- smiechu warte! Bzdety! Az mnie piersia bola ze smichu !Jojjojjoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO JEZYKA IP: *.cablep.bezeqint.net 14.09.03, 22:40 Panie Kraczkowski, Szkoda, bardzo szkoda, ze czlowiek ktory tak latwo moze manewrowac dobrym polskim jezykiem zmobilizowal sie ochotniczo do tak niskiej arabskiej propagandy. Waclaw Haszek napisal w jednej z swoich powiesci, ze pewien komendant miasta tak sie przyzwyczail salutowac iz, po pewnym czasie, zaczal samemu sobie salutowac... Sa juz znaki na drodze, na przyklad panskie osobiste linki, ktore pojawiaja sie w kazdym liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO JEZYKA 15.09.03, 13:09 Gość portalu: OSKAR napisał(a): > Panie Kraczkowski, > Szkoda, bardzo szkoda, ze czlowiek ktory tak latwo moze manewrowac dobrym > polskim jezykiem zmobilizowal sie ochotniczo do tak niskiej arabskiej > propagandy. Co pan konkretnie rozumie pod "arabska propaganda"? Prosze po prostu odpowiedniec na pytanie postawione przeze mnie pod: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7530029&a=7547344 Czy mozliwym bylo powstanie Izraela na koszt Arabow bez naruszania ich praw ludzkich. Moaja odpowiedz brzmi: nie i wobec tego Izrael jest zbrodnia przeciew ludzkosci, ktora nalezy dla dobra calej ludzkosci usunac. > Waclaw Haszek napisal w jednej z swoich powiesci, ze pewien > komendant miasta tak sie przyzwyczail salutowac iz, po pewnym czasie, zaczal > samemu sobie salutowac... Sa juz znaki na drodze, na przyklad panskie osobiste > linki, ktore pojawiaja sie w kazdym liscie. Moje linki to moja wizytowka, rozszerzenie mojego podpisu. Jesli ktos nie czyta wszystkich moich postingow, lecz tylko jeden, to nie dostrzega powtarzania sie. Jesli czyta wszystkie, to odbiera je zgodnie z moim zamiarem: jako podpis. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: NIE UZYWAC PRYMITYWNEGO JEZYKA IP: *.cablep.bezeqint.net 16.09.03, 17:36 Panie Kraczkowski, Pan wie gdzie jest sedno sprawy? W dalekiej przeszlosci spiewal zbiorowy chor, obfity Polakami, "Zydy do Palestyny" a dzisiaj, ci czy inni "spiewacy", naprezaja swoje struny glosowe do pekniecia i spiewaja "Zydy z Palestyny". Jakie podobne i jakie rozne i to tylko jedna laczaca litera! Tak, nie ma miejsca, w waszym pojeciu, w tym swiecie dla Zydow. 60 lat temu jeszcze ktos tak myslal... Izrael "spadl wam po prostu z nieba". Kto nie chce chamskiego antysemityzmu - i pan osobiscie jest za elegancki na to zeby maczac bezposrednio palce w tym "zydowskim gnoju" - przenosi cala swa nienawisc na Izrael. W panskim pojeciu wszystkie zbrodnie na naszym globusie robia Izraelczycy. Juz w 1948 Izrael byl agresorem i okupantem (no wlasnie, to nowopowstaly Izrael napadl na arabskie panstwa, wlacznie z dalekim Irakiem, i ich okupowal...),celowe zabijanie Zydow, przepraszam Izraelczykow, jest legytymne tak samo jak bombardowanie niemieckich miast przez aliantow itd... Reka mi "swiedzi" polemizowac z panem, ale rezygnuje z zaszczytu gdyz pan jest terazniejszym Kito, no ten z rzymskiego senatu, ktory bez przerwy wyglaszal w tym senacie, ze trzeba wykonczyc Kartagene... Niestety, pan sie nie nadaje na dyspute, panu sie przydaje ten sam monolog na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski >>"Zydy do Palestyny"<< 22.09.03, 12:02 Gość portalu: OSKAR napisał(a): > Panie Kraczkowski, > Pan wie gdzie jest sedno sprawy? W dalekiej przeszlosci spiewal zbiorowy chor, > obfity Polakami, "Zydy do Palestyny" a dzisiaj, ci czy inni "spiewacy", > naprezaja swoje struny glosowe do pekniecia i spiewaja "Zydy z Palestyny". > Jakie podobne i jakie rozne i to tylko jedna laczaca litera! Tak, nie ma > miejsca, w waszym pojeciu, w tym swiecie dla Zydow. To insynuacja bez pokrycia. Przesladowanie Zydow bylo bez watpienia zlem, ale to zlo nie moze przeciez upowazniac Izraelczykow do wyrzadzania krzywdy innym. > 60 lat temu jeszcze ktos > tak myslal... Izrael "spadl wam po prostu z nieba". Kto nie chce chamskiego > antysemityzmu - i pan osobiscie jest za elegancki na to zeby maczac > bezposrednio palce w tym "zydowskim gnoju" - przenosi cala swa nienawisc na > Izrael. To insynuacje bez pokrycia. > W panskim pojeciu > wszystkie zbrodnie na naszym globusie robia Izraelczycy. To insynuacje bez pokrycia. > Juz w 1948 Izrael byl > agresorem i okupantem (no wlasnie, to nowopowstaly Izrael napadl na arabskie > panstwa, wlacznie z dalekim Irakiem, i ich okupowal...),celowe zabijanie Zydow, > > przepraszam Izraelczykow, jest legytymne tak samo jak bombardowanie niemieckich > > miast przez aliantow itd... Zgadza sie. > Reka mi "swiedzi" polemizowac z panem, ale rezygnuje z zaszczytu gdyz pan jest > terazniejszym Kito, no ten z rzymskiego senatu, ktory bez przerwy wyglaszal w > tym senacie, ze trzeba wykonczyc Kartagene... Niestety, pan sie nie nadaje na > dyspute, panu sie przydaje ten sam monolog na cale zycie. Odnosze wrazenie, ze wg pana to, ze Zydzi znajdowali sie w Europie w trudnej, nawet zagrazajacej zyciu sytuacji uprawnialo ich do czynienia zla i zbudowanie Izraela kosztem Palestynczykow. Wg takiej logiki, ktos zagrozony smiercia z powodu np. choroby nerek mialby prawo napasc na kogos innego i ukrasc mu jego nerke, albo nawet obie. To niemoralne i nie do przyjecia. W najlepszym przypadku Zydzi mieli prawo do zaatakowania swych przesladowcow, czyli Europejczykow, a nie z ich pomoca swych Palestynskich dobroczyncow. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. 12.09.03, 23:24 nu, kraczkowski, nazwisko-nik wybrales slusznie, bo nic nie robisz, tylko kraczesz jak oblakany... wiec niech ci w koncu wejdzie do twojej kraczacej glowy, ze my mamy gdzies twoje propozycje, twoje idee i twoja krytyke. z twoich wypowiedzi o arafacie to by sie swiat posmial, jakby ciebie zrozumial, a nie tylko israelczycy. a co do tego, ze "wykroisz" nam kawalek terytorium w eu, nu, to nie rob rachunku bez gospodarza, dla nas europa passee, my mamy wlasny kraj. ale mozesz dla swojego generalissimo wydzielic kawalek twojego salonu, wlasnie poszukujemy miejsca dokad go odstawic. jak masz lustro, to tez sie przyda, zeby sie dalej rowno golil. oprocz tego, generalissimo lubi: pita, szprotki, halwe (bedziesz musial sprowadzac z israela, bo polska niedobra), swieze jarzyny, baklazany herbata i kawa, nie zapomniec miety. to wg ostatniej listy zamowien generalissimo. zycze powodzenia, jesli bedziesz mial trudnosci z dostawa, pomozemy. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZE TEN DEBIL ZOSTAWIL LINK DO SWOJEGO CV 13.09.03, 00:02 jest niesamowite! JA JUZ SIE TERAZ NIM NAPRAWDE ZAJME! NIE BEDZIE WIEDZIAL KIEDY I KTO. ALE DOSTANIE PO MORDZIE NO BO MORDA CEGLY PROSI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#@ cien_anny smierdzi gnojem IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: ZE TEN DEBIL ZOSTAWIL LINK DO SWOJEGO CV 13.09.03, 12:55 cien_anny napisała: > jest niesamowite! > > JA JUZ SIE TERAZ NIM NAPRAWDE ZAJME! > NIE BEDZIE WIEDZIAL KIEDY I KTO. > ALE DOSTANIE PO MORDZIE > NO BO MORDA CEGLY PROSI! Skonczy sie zupelnie inaczej. Paroma latami wiezienia, bez internetu. Za to forum na tym skorzysta, bo bedzie w nim mniej smiecia. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: ZE TEN DEBIL ZOSTAWIL LINK DO SWOJEGO CV 14.09.03, 04:59 D am I srael N kewa! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski "Kraczesz jak oblakany... " 13.09.03, 12:51 dana33 napisała: > nu, kraczkowski, nazwisko-nik wybrales slusznie, bo nic nie robisz, tylko > kraczesz jak oblakany... To zalezy od punktu odniesienia... To tylko panu, w panskim swiecie, tak sie wydaje. O rzeczywistosci natomiast decyduja argumenty. Nie jestesmy na TY. Tym bardziej, ze ja nie wstydze sie swoich argumentow i wystepuje z wlasnym zyciorysem, a sie swych "argumentow" wstydzi i miota obelgi jak tchorz - pod pseudonimem. > wiec niech ci w koncu wejdzie do twojej kraczacej > glowy, ze my mamy gdzies twoje propozycje, twoje idee i twoja krytyke. No i co z tego? Nic. Czy pan cos bierze powaznie, czy nie, ma tylko wtedy jakiekolwiek znaczenie, jezeli potrafi pan to uzasadnic. Ze 2+2=4 przebije sie w swiecie zawsze, bo to po prostu prawda. > z twoich wypowiedzi o arafacie to by sie swiat posmial, > jakby ciebie zrozumial, a nie tylko israelczycy. a co > do tego, ze "wykroisz" nam kawalek terytorium w eu, nu, > to nie rob rachunku bez gospodarza, dla nas europa passee, > my mamy wlasny kraj. Niech pan mowi za siebie. Coraz wiecej Izraelczykow skalda podania o obywatelstow RFN, bo boja sie przyszlosci. Polecam tez opinie Ben Guriona, ktory mial talent do przewidywania i pod koniec zycia trzezwo jak to Ben Gurion, stwierdzil, ze Izrael nie ma najmniejszych szans na przetrwanie. > ale mozesz dla swojego generalissimo wydzielic kawalek twojego salonu, wlasnie > poszukujemy miejsca dokad go odstawic. jak masz lustro, to tez sie przyda, zeby > sie dalej rowno golil. oprocz tego, generalissimo lubi: pita, szprotki, halwe > (bedziesz musial sprowadzac z israela, bo polska niedobra), swieze jarzyny, > baklazany herbata i kawa, nie zapomniec miety. to wg ostatniej listy zamowien > generalissimo. zycze powodzenia, jesli bedziesz mial trudnosci z dostawa, > pomozemy. Arafat jest bardzo stary i niedlugo i tak umrze. Po jego smierci Izraelczycy beda za nim plakac. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: "Kraczesz jak oblakany... " IP: *.cablep.bezeqint.net 15.09.03, 22:08 ... beda plakac z szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. 12.09.03, 23:32 piotrusiu zloto moje. z zachwytem obejrzalam twoja fotografie. od gory do wasa pasuje helmik hitlerowski. przyjaciolka szepnela , ze wasik stalinowski, wiec do helmika zmien was, albo druga mozliwosc, zamiast helmika, zostaw was i dodaj fajeczke. co zauwazylam, ze od paru lat jestes bezrobotny, wiec zrozumialam, skad tyle czasu na krakanie. oprocz tego curriculum imponujace. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Hi, hi... 12.09.03, 23:53 dana33 napisała: > ... curriculum imponujace. Hi, hi.. Baaaaaaaaaaaaardzo gruntowne studia :)) 9 bitych lat. "Education: 1992-01 Economics, Marketing, Friedrich-Alexander Universität Erlangen- Nürnberg, Germany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Nie mam przyjaciol bo smierdze IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny MASZ K__RWO ZOSIU _ ANNA JEST TWOIM SMIERDZACYM 13.09.03, 00:40 PRZYJACIELEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Ucieklem z domu wariatow IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Ucieklem z domu wariatow IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Caly swiat to przesada. Ja nie krytykuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 11:29 Izrael agresorem i zaborca? Noz coz mozna to potraktowac dwojako: 1. jako popis ignorancji; 2. jako swiadome klamstwo, ktore jak sie wydaje klamcy powtarzane wielokrotnie przeistoczy sie w rzeczywistosc. Arafat szanowanym politykiem i bojownikiem? Uwagi jak wyzej. Ponadto: klaskanie samemu sobie jest bezproduktywne i naraza klaszczacego na smiesznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE KRYTYKUJESZ TYLKO TY I TWO NIE KRYTYKUJESZ TYLKO TY I TWOJ WYLENIALY KOT IP: *.31.20.87.Dial1.NewYork1.Level3.net 13.09.03, 18:46 Gość portalu: Michael napisał(a): > «Caly Swiat» No to chyba niemozliwe... Ja nie krytykuje, bo mam > dosc widoku latajacych autobusow. > Problemow Izraela nie da sie rozwiazac z Arafatem. A wydalenie > to nie jest rakieta w samochod. Nie ma co przesadzac. Jestem > przeciwny mordowaniu czlonkow Hamasu bez procesu ale wydaleniu > Arafata nie! NIE KRYTYKUJESZ TYLKO TY I TWOJ WYLENIALY KOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caly Re:CIEN ANNY TO PRYMITYW Z KGB IP: *.cable.mindspring.com 14.09.03, 06:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caly Re:CIEN ANNY TO PRYMITYW Z KGB IP: *.cable.mindspring.com 14.09.03, 06:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Eliminacja??????? IP: *.proxy.aol.com 12.09.03, 18:05 Hitler zydow tez nie mordowal, lecz poddal ELIMINACJI!!!! To calkiem zmienia postac rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Eliminacja??????? 12.09.03, 20:23 Gość portalu: Karol napisał(a): > Hitler zydow tez nie mordowal, lecz poddal ELIMINACJI!!!! > To calkiem zmienia postac rzeczy. Zydzi przesladowani przez Hitlera byli ofiarami. Izraelczycy to sprawcy, sam Izrael jest synonimem zbrodni przeciw ludzkosci. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: 207.181.167.* 12.09.03, 19:04 Niech ci krytykanci przyjma arafata i jego bande do siebie, zobaczymy wtedy jak beda go cholubic ! To bydle malo nie rozp..lilo Jordani i rozp..lilo Liban, najbogatszy kraj bliskiego Wschodu ! Arafat to taki 'palestynczyk' jak z koziej dupy traba ! To typ o napisanym zyciorysie cos jak Bierut lub Swierczewski Urodzony w Egipcie i do 1967 oficer armi egipskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archangel Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.wp.shawcable.net 12.09.03, 20:21 Gość portalu: Lysy napisał(a): > Niech ci krytykanci przyjma arafata i jego bande do siebie, > zobaczymy wtedy jak beda go cholubic ! Nie,moj drogi lysielcu!!! Miejsce Arafata i jego armi jest w Palestynie. Niech sobie walcza o ziemie.Maja do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 12.09.03, 20:26 Gość portalu: Lysy napisał(a): > Niech ci krytykanci przyjma arafata i jego bande do siebie, > zobaczymy wtedy jak beda go cholubic ! Nie ma powodu przyjmowac Arafata "do siebie". Arafat i "jego banda" sa na wlasnej ziemi i sa z niej wyrzucani przez bestialskich agresorow ktorzy przybyli do Palestyny z europejskimi paszportami, lub przez dzieci tych agresorow z Europy. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Arafat won do domu (do Egiptu) IP: 207.181.167.* 12.09.03, 21:40 > > Nie ma powodu przyjmowac Arafata "do siebie". > Arafat i "jego banda" sa na wlasnej ziemi Arascierwofat urodzil sie i wychowal w Egipcie, byl do 1967 majorem armii egipskiej i jest takim 'palestynczykiem' (tez zmyslone, to poprostu Araby) jak Bierut, Moczar czy Swierczewski byli Polakami, to typ z napisanym zyciorysem i przywieziony w teczce. Arabasy maja dosc 'swojej ziemi' od Mauretani po Pakistan. > Moje Linki: a ja pier..ole twoje linki, kup se lepiej linke Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Lysy ... 13.09.03, 00:27 Alez, nie marnuj takiej okazji! Rzuc okiem chociazby na to: "www.geocities.com/CollegePark/Union/1060/evitae.htm" Smiech to zdrowie :) Gość portalu: Lysy napisał(a): > a ja pier..ole twoje linki, kup se lepiej linke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Lysy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 11:59 Lista "publikacji" (czy ktos je wydal?)oszalamiajaca. Podobnie z poziomem wyksztalcenia i miejscami pracy. Cos takiego wstydzilbym sie upubliczniac na necie.Political refugee z 1987r.??? Z przyczym politycznych wyjechal z Polski w 6 lat po stanie wojennym??? Raczej emigrant zarobkowy. W sumie dosc zalosna postac - mieszanka megalomana i nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski ZDZICZENIE POLAKOW z USA i GB 13.09.03, 13:32 Gość portalu: Lysy napisał(a): > > > > > Nie ma powodu przyjmowac Arafata "do siebie". > > Arafat i "jego banda" sa na wlasnej ziemi > > Arascierwofat urodzil sie i wychowal w Egipcie, byl do 1967 > majorem armii egipskiej i jest takim 'palestynczykiem' (tez > zmyslone, to poprostu Araby) jak Bierut, Moczar czy Swierczewski > byli Polakami, to typ z napisanym zyciorysem i przywieziony w > teczce. Nawet gdyby tak bylo, to nie ma to znaczenia, jezeli Palestynczycy go uwazaja za swojego. Mowiac w skrocie: "Nie ta matka co urodzila, lecz ta co wychowala". > Arabasy maja dosc 'swojej ziemi' od Mauretani po > Pakistan. Nie zmienia to w niczym tego, ze kradzierz chocby centymetra kwadratowego tej ziemi nie jest przestepstwem. Niby dalczego mieliby Europejczycy, czyli syjonisci z Europy, mie prawo zakladac panstwo na koszt swych dobroczyncow, a nie w Europie, ktora tez ma duzo ziemi, na koszt swych przesladowcow? Juz tylko to pokazuje bezmiar tchorzostwa i nikczemnosci: Lasic sie do swego przesladowcy i mordowac swego dobroczynce. Swoja droga albo USA robi z Polskow dzikusow, albo cos tu nie gra. Skad w normalnym, europejskim forum takie zdziczenie? Czyzby to byla dywersja wobec Wyborczej? Takiego zdziczenia nie widzialem jeszcze w zadnym forum. > > Moje Linki: > > a ja pier..ole twoje linki, kup se lepiej linke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:MOZE Z TA LINKA OD LYSY' TO DOBRY POMYSL IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.09.03, 09:15 twoja propaganda "linkowa" jest zenujaca. chcesz w glowie zawrocic mlodziezy z nienawisci ze tobie sie w zyciu nie powiodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloped Re: Arafat won do domu (do Egiptu) IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.09.03, 00:59 A chcialbys miec napletek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubol Cały świat .... pieprzyć cały świat IP: *.bielsko.msk.pl 12.09.03, 19:52 Nic nie robi aby powstrzymać ścierobydlaka arafacka z jego bandytami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.rosciszewski@cardif.pl Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.visp.energis.pl 12.09.03, 19:58 Bez Francji nie da się urególować żadnego kryzysu w tamtym obszarze geopolitycznym. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gentile Czego oni moga chciec? IP: *.ipt.aol.com 12.09.03, 20:34 Naiwni ci , ktorzy sadza , ze syjonistom moze w jakikolwiek sposob zalezec na uregolowaniu sytuacji w tym rejonie . Ich inte- resuje jedynie totalna dominacja oparta na ich doktrynie wyzszo- sci oraz bezwarunkowym poparciu USA , gdzie niezaleznie czy przy wladzy sa republikanie , czy demokraci zydowskie banki i lobby ustawiaja ich sobie jak chca . A na dodatek 200 glowic atomowych tez nie zaszkodzi . Naiwnie porownujac sytuacje z bronia masowego razenia w Iraku ,/krorej biedni Amerykanie nie maga znalezc,mimo, ze jakoby mogla byc uzyta przez Saddama w ciagu 45 minut/i posia- daniem jej przez Izrael . Wolnosc i demokracja dla wszystkich pod warunkiem ,ze ci wszyscy to USA i Izrael a reszta moze sie wypalowac . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 12.09.03, 20:14 jezus.h.chrystus napisała: > A za co Izrael nie jest krytykowany? Za to ze jest zbrodnia przeciw ludzkosci. Za to, ze powstal na koszt wypedzonych i mordowanych dluzej niz od 1948 roku Palestynczykow. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.client.attbi.com 12.09.03, 20:58 jezus.h.chrystus napisała: > A za co Izrael nie jest krytykowany? Za barbarzynstwo na palestynczykach Arafat otoczony ze wszystkich stron ,w czterech scianach,wymordowana policja odpowiedzialny za wszystko? PARANOJA! Sharon wymordowal trzy razy wiecej w tym ponad 50%dzieci do lat 14 i to jest bohater.Ten SS-man powinien dawno wisiec jak Musolini. Wydalic palestynczykow ! Tylko hitler mial podobne pociagniecia i niczym sie to nie rozni. Pytanie co Izrael robia na okupowanych terenach. Rozwiazanie jest proste wyp _lac z okupowanych terenow i bedzie spokoj nie tylko w palestynie ale rowniez na swiecie. Czy Izraelowi wlacznie z SSharonem zalezy na pokoju?,rowniez paranoja. Dziwi mnie ze Izrael po tak przykrych historycznych wydarzeniach niczym sie nie rozni od hitlerowcow z tym bialoruskim bandyta na czele . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.ima.pl 12.09.03, 21:10 Coz raz musze sie czesciowo zgodzic , pewne posuniecia Izraela sa zeby niepowiedziec glupie powiem nieprzemyslane .Wydalenie Arafata nie spowoduje zmiany sytuacji ,a tylko ja pogorszy a rzadzic terrorystami mozna takze z zagranicy . Ps.Chodziaz w sumie to mi to wisi ,chca sie mordowac to powodzenia krzyz na droge , nikt ich [Izrael i Palestyne] na sile do pokoju nie zmusi ,a cierpia jak zwykle ci ktorzy maja to wszystko w dupie i chca spokojnie zyc czyli ludnosc cywilna , bo ani wladza autonomi ,ani izraela nie ponosi na tym wiekszego uszczerbku Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 12.09.03, 23:43 Gość portalu: P napisał(a): > jezus.h.chrystus napisała: > > > A za co Izrael nie jest krytykowany? > Za barbarzynstwo na palestynczykach > > Arafat otoczony ze wszystkich stron ,w czterech scianach,wymordowana policja > odpowiedzialny za wszystko? PARANOJA! > Sharon wymordowal trzy razy wiecej w tym ponad 50%dzieci do lat 14 i to jest > bohater.Ten SS-man powinien dawno wisiec jak Musolini. > Wydalic palestynczykow ! Tylko hitler mial podobne pociagniecia i niczym sie > to nie rozni. > Pytanie co Izrael robia na okupowanych terenach. > Rozwiazanie jest proste wyp _lac z okupowanych terenow i bedzie spokoj nie > tylko w palestynie ale rowniez na swiecie. > Czy Izraelowi wlacznie z SSharonem zalezy na pokoju?,rowniez paranoja. > Dziwi mnie ze Izrael po tak przykrych historycznych wydarzeniach > niczym sie nie rozni od hitlerowcow z tym bialoruskim bandyta na czele . > nu, drogi p, arafat otoczony, ale wlasna swita, w czterech scianach, ale z dostawa jedzenia od israela, i udziela konferencji i przyjmuje dziennikarzy. oprocz tego jest zupeonie samotny i otoczony. co israel robi na okupowanych terenach? jak to? nie wiesz? zabija dzieci do lat 14 (oczywiscie najpierw sprawdzajac ich dowody osobiste, zeby zaden z tych, starszych niz 14 lat nie zostal poszkodowany). drogi p, kto to byl bialoruski bandyta na czele hitlerowcow? przejrzalam pare encyklopedii i ksiazek historycznych i niestety, nie doszukalam sie, albo bandyta, ale nie bialoruski, albo bialoruski ale nie bandyta, albo nie bialoruski i nie bandyta.... strasznie skomplikownae. z gory dziekuje za wyjasnienie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedo Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.dyn.optonline.net 13.09.03, 02:47 dana ty znowu tu jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.client.attbi.com 13.09.03, 23:15 dana33 napisała: > Gość portalu: P napisał(a): > > > jezus.h.chrystus napisała: > > > > > A za co Izrael nie jest krytykowany? > > Za barbarzynstwo na palestynczykach > > > > Arafat otoczony ze wszystkich stron ,w czterech scianach,wymordowana > policja > > odpowiedzialny za wszystko? PARANOJA! > > Sharon wymordowal trzy razy wiecej w tym ponad 50%dzieci do lat 14 i to > jest > > bohater.Ten SS-man powinien dawno wisiec jak Musolini. > > Wydalic palestynczykow ! Tylko hitler mial podobne pociagniecia i niczym > > sie > > to nie rozni. > > Pytanie co Izrael robia na okupowanych terenach. > > Rozwiazanie jest proste wyp _lac z okupowanych terenow i bedzie spokoj n > ie > > tylko w palestynie ale rowniez na swiecie. > > Czy Izraelowi wlacznie z SSharonem zalezy na pokoju?,rowniez paranoja. > > Dziwi mnie ze Izrael po tak przykrych historycznych wydarzeniach > > niczym sie nie rozni od hitlerowcow z tym bialoruskim bandyta na czele . > > > nu, drogi p, arafat otoczony, ale wlasna swita, w czterech scianach, ale z > dostawa jedzenia od israela, i udziela konferencji i przyjmuje dziennikarzy. > oprocz tego jest zupeonie samotny i otoczony. co israel robi na okupowanych > terenach? jak to? nie wiesz? zabija dzieci do lat 14 (oczywiscie najpierw > sprawdzajac ich dowody osobiste, zeby zaden z tych, starszych niz 14 lat nie > zostal poszkodowany). > drogi p, kto to byl bialoruski bandyta na czele hitlerowcow? przejrzalam pare > encyklopedii i ksiazek historycznych i niestety, nie doszukalam sie, albo > bandyta, ale nie bialoruski, albo bialoruski ale nie bandyta, albo nie > bialoruski i nie bandyta.... strasznie skomplikownae. z gory dziekuje za > wyjasnienie sytuacji. Jedzenie przesylacie specjalnymi rakietami i tak duzo ze nie moga tego przelknac. Co do zabijania to szkoda z toba dyskutowac ,poprostu brak slow na twoj hitlerowski mozg. Co do SSharona . Arik Scheinerman Matka Vera ojciec Samuel emigranci z Rosji (Bialorusia) Nawiasem mowiac duzo rzeczy nie znajdziesz w waszych encyklopediach zasiegnij tez wiadomosci z innych zrodel bo byc moze to jest przyczyna twojego niedorozwoju psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa, IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.09.03, 14:59 P, jestes w bledzie. jest jeden maly szkopul. palestynczycy sa bardziej zainteresowni zniszceniem izraela niz stworzeniem wlasnego panstwa. jak wiesz palestyna nie uznaje izraela jako panstwa i sasiada i chce miec cale terytorium z izraelem wlacznie. innymy slowy mowia ze pogodzimy sie z wami jak was nie bedzie ( tzn izraela) i wtedy nikt nam nie bedzie mowil jakie panstwo sobie zrobimy, bo my chcemy republike qrewsko - hasamska ze specjalizacja exportu terroryzmu do krajow nie wierzacych ( w allacha ma sie rozumiec). na co swiat rozsadny nie moze zgodzic co jest raczej dla wiekszosci zrozumiale oprocz paru oszolomow ktorzy twierdza ze nie powinno sie im przeszkadzac w ambitnych planach usuniecia izraela z mapy swiata i debatuje jak by im pomoc i umozliwic rozszerzenie exportu towaru w ktorym sa bezkonkurencyjni ( uslugi terrorystyczne). jestes jednym z nich?. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 13.09.03, 17:50 Gość portalu: Matt napisał(a): > P, > > jestes w bledzie. > > jest jeden maly szkopul. > > palestynczycy sa bardziej zainteresowni zniszceniem izraela niz stworzeniem > wlasnego panstwa. Nawet gdyby tak bylo, to co w tym zlego? W takim przypadku powstalo by panstwo Palestyna z wiekszoscia arabska i rownoprawnym obywatelstwie dla mniejszosci zydsowskiej - tak jak mialo to miec miejsce po zalamaniu sie bestialskiego kolonializmu Brytyjczykow w 1948r. Wycofanoby zbrodnie przeciw ludzkosci o nazwie Izrael, oddano to co Izrael ukradl. Co mozna miec przeciwko temu? > jak wiesz palestyna nie uznaje izraela jako panstwa i sasiada i chce miec cale > terytorium z izraelem wlacznie. To postawa Hamas - maja takie same prawo do tego, jak kazdy okupowany i obrabowany z ziemi narod. Arafat chce panstwa Palestyna na 20% ziemi zarabowanje przez Izrael, czyli na okupowanej od 1967 r . > innymy slowy mowia ze pogodzimy sie z wami jak was nie bedzie ( tzn izraela) i > wtedy nikt nam nie bedzie mowil jakie panstwo sobie zrobimy, bo my chcemy > republike qrewsko - hasamska ze specjalizacja exportu terroryzmu do krajow nie > wierzacych ( w allacha ma sie rozumiec). To prymitywne kalumnie, zwykle oszczerstwa izraelskiej propagandy. To samo robi Izrael w form der Spiegel i Die Zeit. Przypuszczam, ze na calym swiecie. > na co swiat rozsadny nie moze zgodzic co jest raczej dla wiekszosci zrozumiale > oprocz paru oszolomow ktorzy twierdza ze nie powinno sie im przeszkadzac w > ambitnych planach usuniecia izraela z mapy swiata i debatuje jak by im pomoc i > umozliwic rozszerzenie exportu towaru w ktorym sa bezkonkurencyjni ( uslugi > terrorystyczne). Partyzanci palestynscy zabili trzy razy mniej cywilistow od terrorysty o nazwie Izrael. Pan rozpowszechnia zwykle klamstwa. Partyzanci palestynscy maja prawo zabijac vywilnych rozkazodawcow armii agresora i zabili okolo 400 Izraelczykow w obronie swej ojczyzny i godnosci ludzkiej. USA wymordowaly w Hiroshimie i Nagasaki do dzis 340.000 osob, wymazaly z powierzchni ziemi dwa miasta. choc ich panstwowosc nie byla przez Japonie zagrozona. i sa do dzis z tych bomb atomowych dumne, poikazuja samolot, ktory je zrzucil dumnie w muzeum narodowym. To co wolno Amerykanom, to wolno i Palestynczykom w tysiac razy bardziej uzasadnionym przypadku - inaczej niz USA w 1945 r. Palestynczycy nie maja wlasnej armii. > jestes jednym z nich?. Pan nie jest w stanie okreslac, kto jestb oszolomem, a kto nie. Pan nie ma tu nic do gadania, a jeszcze mniej do klasyfikowania uczestnikow forum. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: I TO CIE MAMY, KRACZKOWSKI,jestes za inicestwi IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.09.03, 08:06 eniem izraela. jakikolwiek argument ci "dzicy" respondenci forum ci nie przytocza to ty masz juz "wyrok" na izrael: won z ziemi arabskiej!. po co te dyskusje, wal co masz na mysli prosto i szkoda rozmowy. uwazasz ze izrael nie powinien istniec cokolwiek by nie robil bo nie jest na swojej ziemi ( arabskiej). uwazasz ze hamasa glowny cel, unicestwienie narodu zydowskiego jest usprawiedliwione, albo co najmniej wyparcie ich z tej czesci swiata moze tez ich usatysfakcjonowac, wszystko inne czyli umiarkowanosc np. abbasa to zdrada palestynczykow. musze ci powiedziec ze palestyna to nie tylko arafat i hamas ale coraz wieksze rzesze ludzi pokroju abbas, i predzej czy pozniej umiarkowanosc wezmie gore, i gdzie ty bedziesz obronco ekstremizmu. ...polacy tez nie sa na swojej ziemi na zachodzie kraje i jakos cywilizacyjni ludzie toleruja to i nie widac niemieckich terrorystow w polsce. ... a moze zydzi maja tez swoje historyczne prawo do tych ziem, nie pomyslales o tym ?, bo jesli nie do tych to do tych to do jakich?. kazde panstwo musi miec jakies terytorium. a co ty proponujesz, jakie terytorium powinien miec izrael?. a moze masz jakas "final solution " dla narodu zydowskiego. tyle ze "mein kampf" juz bylo, moze cos innego, inteligentny czlowieku. odrazajace sa twoje poglady, jakkolwiek bys je inteligentnie nie "ubral", cuchnie prostactwem i cynizmem i zwyklym barbarzynstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: I TO CIE MAMY, KRACZKOWSKI,jestes za inicestw 15.09.03, 13:37 Gość portalu: Matt napisał(a): > eniem izraela. jakikolwiek argument ci "dzicy" respondenci forum ci nie > przytocza to ty masz juz "wyrok" na izrael: won z ziemi arabskiej!. > > po co te dyskusje, wal co masz na mysli prosto i szkoda rozmowy. > > uwazasz ze izrael nie powinien istniec cokolwiek by nie robil bo nie jest na > swojej ziemi ( arabskiej). > uwazasz ze hamasa glowny cel, unicestwienie narodu zydowskiego jest > usprawiedliwione, albo co najmniej wyparcie ich z tej czesci swiata moze tez > ich usatysfakcjonowac, wszystko inne czyli umiarkowanosc np. abbasa to zdrada > palestynczykow. Uwazam, ze Izrael nie ma prawa krasc ziemi Arabom, ze ta kradziz to zbrodnia przeciw ludzkosci, i ze Izrael powinie byc zalozony w UE. Ptrz takze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7530029&a=7547344 > musze ci powiedziec ze palestyna to nie tylko arafat i hamas ale coraz wieksze > rzesze ludzi pokroju abbas, i predzej czy pozniej umiarkowanosc wezmie gore, > i gdzie ty bedziesz obronco ekstremizmu. To nie jest umiarkowanie, lecz kapitulacja ze strachu przed izraelska polityka mordowania. Izrael wie doskonale, ze jakikolwiek podpis, czy umowa "umiarkowanych Arabow" nie ma najmniejszego znaczenia, bo tylko wolni ludzie moga negocjowac i zawierac wiazace umowy. Umowy ze strachu przed agresorem i okupantem nie wiaza ofiar agresji. Dlatego Izrael, pomijajac pozory, nie stawia na umowy, lecz na terror. > ...polacy tez nie sa na swojej ziemi na zachodzie kraje i jakos cywilizacyjni > ludzie toleruja to i nie widac niemieckich terrorystow w polsce. Niemcy utracili swe ziemie bo napadli na Polske i na reszte swiata. Palesynczycy nie napadli na nikogo, to zyjacy od setek lat w Europie, Europejczycy z europejskimi paszportami przyjechali do Palestynczykow zyjacych w Palestynie od stetek lat, po to by ich wygnac i wymordowac. Panskie porownanie jest typowym syjonistycznym odwracaniem kota ogonem. > ... a moze zydzi maja tez swoje historyczne prawo do > tych ziem, nie pomyslales o tym ? Panstwa zydowskie istnialy w Palestynie przez lacznie okolo 200 lat i to na dodatek przed narodzeniem Chrystusa. Od ponad 2000 lat nie bylo w Palestynie panstwa zydowskiego. Po upadku bestialskiego kolonializmu brytyjskiego prawo do panstwa miala tylko wiekszosc arabska, a zydowska mniejszosc do rownouprawnionego obywatelstwa w panstwie arabskiej wiekszosci. Gdyby wszyscy na swiecie zaczeli rewidowac swa panstowosc powolujac sie na sytuacje z przed 2000 lat, to swiat zamienilby sie w dom wariatow. Zydzi nie maja tu wiekszych praw niz jakikolwiek inny narod. Przesaldowania Zydow uzasadniaja jak najbardziej przyznanie im terytorium do dyspozycji, ale nie moze to nastapic na koszt innych ludzi, a jesli juz, to co najwyzej na koszt przesladowcow, czyli Europejczykow. Nigdy Arabow, ktorzy byli w porownaniu dobroczyncami Zydow. >bo jesli nie do tych to do tych to do jakich?. > kazde panstwo musi miec jakies terytorium. > a co ty proponujesz, jakie terytorium powinien miec izrael?. W Europie, albo jako mniejszosc w innych panstwach, do czasu a z Europejczycy dojzeja. Mord i wygnanie, czyli zanegowanie czlowieczenstwa Arabow, jest niedopuszczalne. > a moze masz jakas "final solution " dla narodu zydowskiego. > tyle ze "mein kampf" juz bylo, moze cos innego, inteligentny > czlowieku. Panskie insynuacjie sa typowe dla syjonistow: dyskusja nie po to by poznac prawde, lecz po to by przeboksowac syjonistyczna propagande klamstw. > odrazajace sa twoje poglady, jakkolwiek bys je > inteligentnie nie "ubral", > cuchnie prostactwem i cynizmem i zwyklym barbarzynstwem. Prawdziwe oblicze syjonizmu: Zakladanie panstwa w drodze zanegowania czlowieczenstwa wlascicieli ziemi jest moralne, a protest przeciw temu "cuchnie prostactwem i cynizmem i zwyklym barbarzynstwem". Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: I TO CIE MAMY, KRACZKOWSKI,jestes za inicestw IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:02 troche z historia to nie jest tak. zydzi zawsze mieszkali w palestynie z arabami jako sasiedzi i to od stuleci ,a nie jak mowisz tylko 2000 lat temu. palestyna nie jest ani arabska ani zydowska. palestyna jako panstwo w sobie nigdy nie egzystowala, to byl zlepek miast cos w rodzaju kantorow czy obszarow miejskiej jurysdykcji. tylko dlatego ze arabowie mieszkaja dookola to nie znaczy ze nalezy do arabow, zgadza sie? arbitralne odbieranie ojczyzny zydom i sugerowanie im miejsca w ue(!) jest co najmniej arogancja wobec innego narodu, a minely juz czasy ze losy krajow wazyly tylko mocarstwa miedzy soba, bez udzialu zainteresowanych krajow. sugerujesz powrot do tej polityki?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:KRACZKOWSKIEGO FINAL SOLUTION WKROTCE IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.09.03, 08:10 wszyscy czekamy na twoje "final solution" dla izraela, inteligentny czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:MAMY FINAL SOLUTION KRACZEGO DLA ZYDOW IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:ZNISZCYC IZRAEL,PRZENIESC ZYDOW DO UE, IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:GENIALNE POSUNIECIE, KRACZKOWSKI IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re:I TO CO PISZESZ W TYCH SWOICH LINKACH?. IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame zaloze sie ... 12.09.03, 21:13 ze gruuuubo ponad 50% "calego swiata" ma ta kwestie gleboko w d... miliard Chinczykow, miliard Hindusow, pol w Ameryce lacinskiej i pol w Afryce to juz 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zaloze sie ... 12.09.03, 23:44 dritte_dame napisała: > ze gruuuubo ponad 50% "calego swiata" ma ta kwestie gleboko w d... > > miliard Chinczykow, miliard Hindusow, pol w Ameryce lacinskiej i pol w Afryce > to juz 50%. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: zaloze sie ... 12.09.03, 23:55 Dana, ty to rzeczywiscie jestes "Net addict" :) Czy to najlepszy sposob spedzania urlopu? dana33 napisała: > :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zaloze sie ... 13.09.03, 00:05 dritte_dame napisała: > Dana, ty to rzeczywiscie jestes "Net addict" :) > Czy to najlepszy sposob spedzania urlopu? > > dana33 napisała: > > > :) kochanie, to tylko wieczorna rozrywka, a wciagu dnia urlop first class!! nawet pogoda po mojej mysli. pozdrowienia dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny poczekaj, poczekaj. A czy ty sie nie podszywasz? 13.09.03, 00:14 Bo prawdziwa Dana33 zawsze byla gosciem z *.jazo.org.il a ty uzywasz login w Gazecie! Ukradlas jej nik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta cien_anny ma zepsute zeby,FUJ! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZOSIU, TWOJE SMIERDZA, WIEC ZAMKNIJ SIE 13.09.03, 00:34 Albo wloz glowe do sedesu i spusc sie z gownem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Kolejne somotne popoludnie przed komputerem IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: poczekaj, poczekaj. A czy ty sie nie podszyw 13.09.03, 12:18 cien_anny napisała: > Bo prawdziwa Dana33 zawsze byla gosciem z *.jazo.org.il > a ty uzywasz login w Gazecie! > Ukradlas jej nik! nu, nic nie ukradlam, zalogowalam sie, bo nie chce, zeby ad sledzil za moja trasa wycieczkowa. ale to ja, dana faszystka. oprocz tego z israela nadaje albo z jazo.org.il albo z actcom.il. ale fajnie, ze jestes ostrozna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: poczekaj, poczekaj. A czy ty sie nie podszyw 14.09.03, 05:06 dana33 napisała: > nu, nic nie ukradlam, zalogowalam sie, bo nie chce, zeby ad sledzil za moja > trasa wycieczkowa. ale to ja, dana faszystka. oprocz tego z israela nadaje albo > > z jazo.org.il albo z actcom.il. ale fajnie, ze jestes ostrozna... :) podziwiam Cie ze zagladasz do tego rynsztoku z wycieczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: poczekaj, poczekaj. A czy ty sie nie podszyw 14.09.03, 12:28 cien_anny napisała: > dana33 napisała: > > > nu, nic nie ukradlam, zalogowalam sie, bo nie chce, zeby ad sledzil za moj > a > > trasa wycieczkowa. ale to ja, dana faszystka. oprocz tego z israela nadaje > > albo > > > > z jazo.org.il albo z actcom.il. ale fajnie, ze jestes ostrozna... :) > > podziwiam Cie ze zagladasz do tego rynsztoku z wycieczki :-) nu, nie zapominaj ze to tez swietna zabawa a posmiac sie to zawsze zdrowo, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski ZDZICZENIE W FORUM 13.09.03, 13:43 dana33 napisała: > dritte_dame napisała: > > > Dana, ty to rzeczywiscie jestes "Net addict" :) > > Czy to najlepszy sposob spedzania urlopu? > > > > dana33 napisała: > > > > > :) > > kochanie, to tylko wieczorna rozrywka, a wciagu dnia urlop first class!! nawet > pogoda po mojej mysli. pozdrowienia dla wszystkich... Moim wrazeniem jest, ze Mosad wyciagnal z rynsztoka paru polskich prymitywow, wstawil im Internet do baraku zeby za 1 dolara/godzine na wodke sabotowali polskie fora i kompromitowali Polakow. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: ZDZICZENIE W FORUM, kto tu dziki?. IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.09.03, 15:05 kraczkowski, obronca glupich i oszolomow. kto z kim przystaje tym sam sie staje - przyslowie zydowskie widze twoja piane na ustach, relaks. .uzywaj wiecej argumentow , przyjacielu, nie emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: ZDZICZENIE W FORUM, kto tu dziki?. 13.09.03, 17:25 Gość portalu: Matt napisał(a): > kraczkowski, > > obronca glupich i oszolomow. > > kto z kim przystaje tym sam sie staje - przyslowie zydowskie > > widze twoja piane na ustach, relaks. > > .uzywaj wiecej argumentow , przyjacielu, nie emocji. Nie jest dla mnie bynajmniej zaskoczeniem, ze nie wie pan, co mam na mysli piszac o "zdziczeniu w forum" Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: ZDZICZENIE W FORUM, kto tu dziki?. 13.09.03, 17:26 Gość portalu: Matt napisał(a): > kraczkowski, > > obronca glupich i oszolomow. > > kto z kim przystaje tym sam sie staje - przyslowie zydowskie > > widze twoja piane na ustach, relaks. > > .uzywaj wiecej argumentow , przyjacielu, nie emocji. Nie jest dla mnie bynajmniej zaskoczeniem, ze nie wie pan, co mam na mysli piszac o "zdziczeniu w forum" Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: ZDZICZENIE W FORUM 14.09.03, 05:08 piotr.kraczkowski napisał: > Moim wrazeniem jest, ze Mosad wyciagnal z rynsztoka paru > polskich prymitywow, wstawil im Internet do baraku > zeby za 1 dolara/godzine na wodke sabotowali polskie > fora i kompromitowali Polakow. > > > Piotr Kraczkowski - beam.to/ll > --------------------------------------- > Moje Linki: > www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm > Izrael w Uni Europejskiej: > <a href="www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm"target="_blank" >www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm</a> Nikt tak polakow nie kompromituje jak antysemici podobni do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdz Re:CIEN ANNY, WIELBICIEL HITLERA, JEST Z KGB IP: *.cable.mindspring.com 14.09.03, 06:22 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: ZDZICZENIE W FORUM 15.09.03, 13:46 cien_anny napisała: > Nikt tak polakow nie kompromituje jak antysemici podobni do ciebie niby na czym mialby moj antysemityzm polegac? Na tym, ze wraz z wieloma uczciwymi Zydami uwazam Izrael za zhanbienie pamieci ofiar Holocaustu i zbrodnie przeciw ludzkosci, czyli takze przeciw Zydom? Takie numery z "antysemityzmen" moze pan probowac w RFN, nie w Polsce. Ale i w RFN tylko wsrod ludzi bez charakteru. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. błąd popełnoino 20 lat temu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 23:58 Jeżeli ktoś się nazywa Organizacja Wyzwolenia Filistynii, to zachodzi podejrzenie, że chce wyzwolić Filistynię. Filistynów już nie ma(?), więc nazwa jest cokolwiek nietrafiona. Lwia część Palestyny to Jordania. Czy i ją zaczęto już wyzwalać? Im jednak zależy na Izraelu, zwanym przez Rzymian sztucznie Filistynią. Panowie „wojujący” powinni się więc nazwać OWIzraela. Tylko, że Izrael już jest wolny, a wolność w wydaniu arabskim jest nieco inna od tej rozumianej przez nas i w Izraelu mało wyglądana. Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe. Zwykli Arabowie stali się zakładnikami okrutnych organizacji. Są też Arabowie, którzy popierają te organizacje z całego serca, bo jedni chcą pokoju, a inni (OW) Izraela. Z całego scenicznego grona głosujących jeszcze US i Izrael zachowują najwięcej trzeźwości. Żadnemu też z nich taniec ze spadkobiercami czarnego września nie wyszedł na zdrowie. Ale wiele błędów można naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski " błąd popełnoino 20 lat temu" nie, przed 1948 r. 13.09.03, 14:00 Nie ma znaczenia do jakiego arabskiego panstwa nalezalaby Palestyna, gdyby w 1948 r. i wczesniej nie doszlo do agresji Europejczykow z Europy, z Europejskimi paszportami, ktorzy zyli od setek lat w Europie. Liczy sie tylko to, ze nie byloby to panstwo izraelskie, lecz arabskie. Arabowie maja to samo prawo do bledow w rozwoju, co np. Europejczycy. W porownaniu do Europejczykow sa Arabowie niewinnymi niemowletami: nie wywolali wojen swiatowych, nie przesladowali Zydow, przeciwnie, traktowali ich z szacunkiem jako "posiadaczy pisma", czyli Bibli. Nie dokonali Holocaustu na 55 milionach Indian, ani na 5 milionach Zydow itd. Powtarza pan izraelska propagande klamstw: Najpierw syjonisci lagali, ze jest "ziemia bez narodu dla narodu bez ziemi", potem jak juz wymordowali i wygnali wiekszosc jej mieszkancow opowiadaja, ze "sa dwa narody, dwie racje i jedna ziemia", albo ze "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe". Tak nie jest: byla i jest tylko jedna ziemia, jedna racja i jeden narod: Palestyna i Palestynczycy. "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe" tylko w izraelskiej propagandzie. Np. napasc na bezbronny statek USA, Liberty ("Wolnosc", czyzby za nazwe? Zobaczyli, statek o nazwie "Wolnosc" i odrazu zaatakowali?). Gość portalu: t. napisał(a): > Jeżeli ktoś się nazywa Organizacja Wyzwolenia Filistynii, to > zachodzi podejrzenie, że chce wyzwolić Filistynię. > Filistynów już nie ma(?), więc nazwa jest cokolwiek nietrafiona. > Lwia część Palestyny to Jordania. Czy i ją zaczęto już wyzwalać? > Im jednak zależy na Izraelu, zwanym przez Rzymian sztucznie > Filistynią. > Panowie „wojujący” powinni się więc nazwać OWIzraela. > Tylko, że Izrael już jest wolny, a wolność w wydaniu arabskim > jest nieco inna od tej rozumianej przez nas i w Izraelu mało > wyglądana. > Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe. > Zwykli Arabowie stali się zakładnikami okrutnych organizacji. > Są też Arabowie, którzy popierają te organizacje z całego serca, > bo jedni chcą pokoju, a inni (OW) Izraela. > > Z całego scenicznego grona głosujących jeszcze US i Izrael > zachowują najwięcej trzeźwości. > Żadnemu też z nich taniec ze spadkobiercami czarnego września > nie wyszedł na zdrowie. > Ale wiele błędów można naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal p. Kraczkowski - pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 18:21 > Nie ma znaczenia do jakiego arabskiego panstwa > nalezalaby Palestyna, gdyby w 1948 r. i wczesniej > nie doszlo do agresji Europejczykow z Europy, > z Europejskimi paszportami, ktorzy zyli od setek > lat w Europie. > Liczy sie tylko to, ze nie byloby to panstwo > izraelskie, lecz arabskie. Co to znaczy wg pana "panstwo arabskie" i dlaczego terytorium Palestyny mialoby akurat do takiego panstwa nalezec? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: p. Kraczkowski - pytanie 15.09.03, 14:09 Gość portalu: michal napisał(a): > > Nie ma znaczenia do jakiego arabskiego panstwa > > nalezalaby Palestyna, gdyby w 1948 r. i wczesniej > > nie doszlo do agresji Europejczykow z Europy, > > z Europejskimi paszportami, ktorzy zyli od setek > > lat w Europie. > > Liczy sie tylko to, ze nie byloby to panstwo > > izraelskie, lecz arabskie. > > Co to znaczy wg pana "panstwo arabskie" i dlaczego terytorium > Palestyny mialoby > akurat do takiego panstwa nalezec? Staram sie formulowac problem tak, by uniknac syjonistycznego zamydlania prawdy, bo wyglada to jak rozmowa ze swiatkami jechowy: Dyskusja w nieskonczonosc. Stawiajac sprawe w ten sposob oszczedzam sobie czas na obalanie syjonistycznych klamstw: mozna zupelnie pominac zastanawianie sie, co by bylo, gdyby Izrael nie wypedzil Palestynczykow, bo cokolwiek by bylo, to nie bylby Izrael, a tylko o to chodzi. Gdyby doszlo niesprawiedliwych rozwiazan miedzy Arabami, to milibysmy arabski problem, ale go nie mamy, bo mamy problem z izraelska zbrodnia przeciwko ludzkosci. > dlaczego terytorium Palestyny mialoby akurat do takiego > panstwa nalezec? Arabowie zyli jako wiekszosc etniczna na terytorium Palestyny od setek lat. Zydzi (bez agresorow z Europy) tworzyli w Palestynie znikoma mniejszosc, a po przybyciu zydowskich agresorow z Europy tworzyli lacznie maksymalnie ok. 30% ludnosci, czyli nadal zbyt malo, by nabyc prawo do wlasnego panstwa. Co wiecej, te 29% to przybysze, ktorzy mieli takie samo prawo do zakladania swego panstwa na koszt autochtonow, co np. Turcy, korzy wyemigrowali do Niemiec. Czyli nie mieli zadnego prawa. "Palestyna nalezy do Palestynczykow, tak jak Anglia nalezy do Anglikow, a Francja do Francozow" - tak wypowiedzial sie w 1933r o agresji Europejczykow z Europy na mieszkancow Palestyny zyjacych w niej do setek lat autorytet moralny ludzkosci - Ghandi. A wobec niespotykalnej dodtad bezczelnosci syjonistycznej agresji, Ghandi przyznal, ze Palestynyczycy maja prawo do oporu zbrojnego, mimo, iz z reguly popiera on opor pokojowy. ***Gandhi on the Palestine conflict - 1938 - "Palestine belongs to the Arabs in the same sense that England belongs to the English or France to the French...What is going on in Palestine today cannot be justified by any moral code of conduct...If they [the Jews] must look to the Palestine of geography as their national home, it is wrong to enter it under the shadow of the British gun. A religious act cannot be performed with the aid of the bayonet or the bomb. They can settle in Palestine only by the goodwill of the Arabs... As it is, they are co-sharers with the British in despoiling a people who have done no wrong to them. I am not defending the Arab excesses. I wish they had chosen the way of non-violence in resisting what they rightly regard as an unacceptable encroachment upon their country. But according to the accepted canons of right and wrong, nothing can be said against the Arab resistance in the face of overwhelming odds." Mahatma Gandhi, quoted in "A Land of Two Peoples" ed. Mendes-Flohr.** www.cactus48.com/mandate.html Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: p. Kraczkowski - pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.03, 15:33 > Arabowie zyli jako wiekszosc etniczna na terytorium > Palestyny od setek lat. Zydzi (bez agresorow z Europy) > tworzyli w Palestynie znikoma mniejszosc, a po przybyciu > zydowskich agresorow z Europy tworzyli lacznie maksymalnie > ok. 30% ludnosci, czyli nadal zbyt malo, by nabyc prawo > do wlasnego panstwa. Co wiecej, te 29% to przybysze, ktorzy > mieli takie samo prawo do zakladania swego panstwa na koszt > autochtonow, co np. Turcy, korzy wyemigrowali do Niemiec. > Czyli nie mieli zadnego prawa. Chcialbym zwrocic pana uwage, ze Arabowie zagarneli ziemie dzisiejszej Palestyny w VII w. n.e. Wczesniej nalezaly one do Cesarstwa Bizantyjsjkiego. Zydzi byli tam "wiekszoscia etniczna" do II w . n.e. lecz zostali wygnani przez Rzymian po kolejnym przegranym powstaniu przeciwko Rzymowi. Dopiero wtedy pojawila sie tam ludnosc arabska. Po panowaniu arabskim nastapil okres Krolewstwa Jerozolimskiego (od XI w.) a nastepnie panowanie objeli Turcy (nie sa Arabami!). Przez caly ten czas trwaly migracje ludnosci i wojny. Stwierdzenie, ze Arabowie byli na tym terytorium "wiekszoscia etniczna" jest naduzyciem. Nawet jednak przyjmujac ten argument trudno nie zauwazyc, ze Zydzi byli w wiekszosci przez dluzszy czas niz Arabowie i zostali stamtad wyrzuceni. Prowadzi to do wniosku, stosujac panska metode rozumowania, ze Arabow nalezy wyrzucic z terytorium dawnej Judei i osiedlic np. na plw. Arabskim skad przybyli, a ziemie powinni objac jej prawowici wlasciciele - Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: p. Kraczkowski - pytanie 22.09.03, 11:45 Gość portalu: michal napisał(a): > > Arabowie zyli jako wiekszosc etniczna na terytorium > > Palestyny od setek lat. Zydzi (bez agresorow z Europy) > > tworzyli w Palestynie znikoma mniejszosc, a po przybyciu > > zydowskich agresorow z Europy tworzyli lacznie maksymalnie > > ok. 30% ludnosci, czyli nadal zbyt malo, by nabyc prawo > > do wlasnego panstwa. Co wiecej, te 29% to przybysze, ktorzy > > mieli takie samo prawo do zakladania swego panstwa na koszt > > autochtonow, co np. Turcy, korzy wyemigrowali do Niemiec. > > Czyli nie mieli zadnego prawa. > > Chcialbym zwrocic pana uwage, ze Arabowie zagarneli ziemie dzisiejszej > Palestyny w VII w. n.e. Wczesniej nalezaly one do Cesarstwa Bizantyjsjkiego. > Zydzi byli tam "wiekszoscia etniczna" do II w . n.e. lecz zostali wygnani przez > > Rzymian po kolejnym przegranym powstaniu przeciwko Rzymowi. Dopiero wtedy > pojawila sie tam ludnosc arabska. Po panowaniu arabskim nastapil okres > Krolewstwa Jerozolimskiego (od XI w.) a nastepnie panowanie objeli Turcy (nie > sa Arabami!). Przez caly ten czas trwaly migracje ludnosci i wojny. > Stwierdzenie, ze Arabowie byli na tym terytorium "wiekszoscia etniczna" jest > naduzyciem. Nawet jednak przyjmujac ten argument trudno nie zauwazyc, ze Zydzi > byli w wiekszosci przez dluzszy czas niz Arabowie i zostali stamtad wyrzuceni. > Prowadzi to do wniosku, stosujac panska metode rozumowania, ze Arabow nalezy > wyrzucic z terytorium dawnej Judei i osiedlic np. na plw. Arabskim skad > przybyli, a ziemie powinni objac jej prawowici wlasciciele - Zydzi. Nie. Znaczenie maja tylko ostatnie ok. 400 lat, a tu miejscowa ludnosc zydowska nie tylko stopniala do prawie 0%, ale i ze wzgledow religijnych ani myslala o zakladaniu panstwa. To ze przodkowie dzisiejszych Palestynczykow jako agresorzy przepedzili przed wiekami innych agresorow jest dla wylacznosci palestynskiej wiekszosci do wlasnego panstwa bez znaczenia. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ' błąd popełnoino 20 lat temu' nie, przed 194 13.09.03, 23:34 piotr.kraczkowski napisał: > Nie ma znaczenia do jakiego arabskiego panstwa > nalezalaby Palestyna, gdyby w 1948 r. i wczesniej > nie doszlo do agresji Europejczykow z Europy, > z Europejskimi paszportami, ktorzy zyli od setek > lat w Europie. > Liczy sie tylko to, ze nie byloby to panstwo > izraelskie, lecz arabskie. > > Arabowie maja to samo prawo do bledow w rozwoju, > co np. Europejczycy. W porownaniu do Europejczykow > sa Arabowie niewinnymi niemowletami: > nie wywolali wojen swiatowych, nie przesladowali Zydow, > przeciwnie, traktowali ich z szacunkiem jako "posiadaczy > pisma", czyli Bibli. Nie dokonali Holocaustu na 55 milionach > Indian, ani na 5 milionach Zydow itd. > > Powtarza pan izraelska propagande klamstw: > Najpierw syjonisci lagali, ze jest "ziemia bez narodu > dla narodu bez ziemi", potem jak juz wymordowali > i wygnali wiekszosc jej mieszkancow opowiadaja, > ze "sa dwa narody, dwie racje i jedna ziemia", albo > ze "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe". > > Tak nie jest: byla i jest tylko jedna ziemia, > jedna racja i jeden narod: Palestyna i Palestynczycy. > > "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe" tylko w > izraelskiej propagandzie. Np. napasc na bezbronny statek > USA, Liberty ("Wolnosc", czyzby za nazwe? Zobaczyli, statek > o nazwie "Wolnosc" i odrazu zaatakowali?). ty, kraczkowski, ja cie powiem, ty przestan krakac. ty kraczesz gluposci. nie wiedzialam do dzisiaj, ze instnieja europejczycy rowniez nie w europie. a co do indian, to ci sie tez zle wykrakalo. ty idz i ty sie przespij. nie zapomnij wlozyc dobrej, historycznej ksiazki pod poduszke, to moze rano cos lepszegop wykraczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny niewinne niemowleta 14.09.03, 05:12 dana33 napisała: > piotr.kraczkowski napisał: > > > Nie ma znaczenia do jakiego arabskiego panstwa > > nalezalaby Palestyna, gdyby w 1948 r. i wczesniej > > nie doszlo do agresji Europejczykow z Europy, > > z Europejskimi paszportami, ktorzy zyli od setek > > lat w Europie. > > Liczy sie tylko to, ze nie byloby to panstwo > > izraelskie, lecz arabskie. > > > > Arabowie maja to samo prawo do bledow w rozwoju, > > co np. Europejczycy. W porownaniu do Europejczykow > > sa Arabowie niewinnymi niemowletami: > > nie wywolali wojen swiatowych, nie przesladowali Zydow, > > przeciwnie, traktowali ich z szacunkiem jako "posiadaczy > > pisma", czyli Bibli. Nie dokonali Holocaustu na 55 milionach > > Indian, ani na 5 milionach Zydow itd. > > > > Powtarza pan izraelska propagande klamstw: > > Najpierw syjonisci lagali, ze jest "ziemia bez narodu > > dla narodu bez ziemi", potem jak juz wymordowali > > i wygnali wiekszosc jej mieszkancow opowiadaja, > > ze "sa dwa narody, dwie racje i jedna ziemia", albo > > ze "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe". > > > > Tak nie jest: byla i jest tylko jedna ziemia, > > jedna racja i jeden narod: Palestyna i Palestynczycy. > > > > "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe" tylko w > > izraelskiej propagandzie. Np. napasc na bezbronny statek > > USA, Liberty ("Wolnosc", czyzby za nazwe? Zobaczyli, statek > > o nazwie "Wolnosc" i odrazu zaatakowali?). > > ty, kraczkowski, ja cie powiem, ty przestan krakac. ty kraczesz gluposci. > nie wiedzialam do dzisiaj, ze instnieja europejczycy rowniez nie w europie. a > co do indian, to ci sie tez zle wykrakalo. ty idz i ty sie przespij. nie > zapomnij wlozyc dobrej, historycznej ksiazki pod poduszke, to moze rano cos > lepszegop wykraczesz. A mi sie najbardziej podoba: "W porownaniu do Europejczykow sa Arabowie niewinnymi niemowletami" Fajne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: niewinne niemowleta 14.09.03, 09:44 cien_anny napisała: > A mi sie najbardziej podoba: "W porownaniu do Europejczykow > sa Arabowie niewinnymi niemowletami" Fajne, nie? nu, bardzo, i do tego jakie prawdziwe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: " błąd popełnoino 10 lat temu" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 10:48 >Powtarza pan izraelska propagande klamstw: >Najpierw syjonisci lagali, ze jest "ziemia bez narodu >dla narodu bez ziemi", potem jak juz wymordowali >i wygnali wiekszosc jej mieszkancow opowiadaja, >ze "sa dwa narody, dwie racje i jedna ziemia", albo >ze "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe". >Tak nie jest: byla i jest tylko jedna ziemia, >jedna racja i jeden narod: Palestyna i Palestynczycy. A jednak powrót Żydów do Izraela był zapowiedziany i jest już faktem. Jeżeli powtarzam izraelską propagandę, to nie powtarza jej Ten, który ów powrót zapowiedział. Szkoda, że Arabowie, którzy szanowali ludy Księgi nie szanują samej Księgi. Był czas spustoszenia, a teraz jest czas odbudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: " błąd popełnoino 10 lat temu" 15.09.03, 14:23 Gość portalu: t. napisał(a): > >Powtarza pan izraelska propagande klamstw: > >Najpierw syjonisci lagali, ze jest "ziemia bez narodu > >dla narodu bez ziemi", potem jak juz wymordowali > >i wygnali wiekszosc jej mieszkancow opowiadaja, > >ze "sa dwa narody, dwie racje i jedna ziemia", albo > >ze "Wszystko to jest pokręcone i kłamliwe". > > >Tak nie jest: byla i jest tylko jedna ziemia, > >jedna racja i jeden narod: Palestyna i Palestynczycy. > > A jednak powrót Żydów do Izraela był zapowiedziany i jest już faktem. > Jeżeli powtarzam izraelską propagandę, to nie powtarza jej Ten, > który ów powrót zapowiedział. Religia Zydow nie moze uzasadniac wygnania i wymordowania Palestynczykow - obowiazuje ona tylko Zydow, a nie reszte swiata. Dodam, ze religia, ktora usprawiedliwialaby taka nikczemnosc, nie zaslugiwalaby na szacunek i nie bylaby w stanie usprawiedliwic niczego. Ale takze pod wzgeldem religii rozpowszechnia pan syjonistyczna propagande klamstw i odwracania kota ogonem: >> From the inception of the Zionist State and particularly in recent times, the impression has been created in the World that there is some connection between the State, which falsely calls itself Israel, and the Jewish people as a whole. Therefore, we who continue to uphold the never-changing tradition of the Jewish people find it proper to again clarify the following points: * A Jew is one who remains faithful to the laws of the Jewish religion, that is, the Holy Torah and its commandments. * The Jewish people became a people before they had their own land, and continued to exist as a people also after they went Into exile, because our very peoplehood is based exclusively on the Torah. * The Holy Land was given to the Jewish people on the condition that they observe the Torah and its commandments. When they failed to do this, their sovereignty over the land was taken from them, and they went into exile. From that time, we are prohibited by the Torah with a very grave prohibition to establish a Jewish independent sovereignty in the Holy Land or anywhere throughout the world. Rather, we are obligated to be loyal to the nations under whose protection we dwell. << www.jewsagainstzionism.com/ > Szkoda, że Arabowie, którzy szanowali ludy Księgi nie szanują samej Księgi. > Był czas spustoszenia, a teraz jest czas odbudowy. Szkoda, ze nie trzyma sie pan religi zydowskiej, lecz manipuluje ja dla celow jej uragajacych: dal negowania czlowieczenstwa innych ludzi. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: " błąd popełnoino 10 lat temu" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 18:54 ***Szkoda, ze nie trzyma się pan religii żydowskiej, lecz manipuluje ją dla celów jej urągających: dla negowania człowieczeństwa innych ludzi.*** Powrót Żydów do Izraela nie jest ani manipulacją religijną, ani negowaniem czyjegokolwiek człowieczeństwa. Również nie jest moim celem krytykowanie Arabów jako takich. Zasługują na zwykły ludzki szacunek. Ich kultura w wielu aspektach zdobyła uznanie w świecie i w samym Izraelu. Problemem jest sprzeciw pewnych grup arabskich wobec powrotu Żydów do ojczyzny. Podobne podłoże ma terror, jaki sami sobie zadają, jak choćby klasyczni Arabowie – książęta Saudyjscy okrutni wobec swoich ziomków, coraz bardziej znienawidzeni przez społeczeństwo. Saddam to też klasyka, w innym wymiarze. A co do religii żydowskiej – nie znajduję sprzeczności pomiędzy walką o swój kraj, a wiarą, czy to starozakonną, czy nowego przymierza. Można dyskutować o szczegółach i metodach tej walki, ale nazywanie Izraela Palestyną jest wbrew nauce obu przymierzy. ***Religia Żydów nie może uzasadniać wygnania i wymordowania Palestyńczyków*** To właśnie jest manipulacja. Gdyby wymordowano Palestyńczyków niektórzy Arabowie znów musieliby sami nadstawiać karku dla wyładowania swych uczuć wobec Izraela. Jak pan może zauważył wolą płacić Palestyńczykom, by to robili za nich. A „wymordowanych” Palestyńczyków jest coraz więcej. Jedni żyją w nędzy w slumsach, inni – ich opiekunowie - opływają. Rozwijają gospodarkę, szczególnie przemysł wybuchowy. Pan nie musi żywić szacunku dla wiary Żydów, czy chrześcijan. To wolny wybór. Ale oni i my mamy prawo wierzyć w obietnice dane Abrahamowi, również dotyczące ziemi, tego że jest ich wiecznym dziedzictwem. To, że wywołuje to wojny i nienawiść bierze się ze wspomnianej wcześniej maniery pewnej części kultury arabskiej. Wina Żydów, patrząc na historię konfliktu, jest tu chyba śladowa. Nie wiem co nazywa pan odwracaniem kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: " błąd popełnoino 10 lat temu" 18.09.03, 18:16 Gość portalu: t. napisał(a): > ***Szkoda, ze nie trzyma się pan religii żydowskiej, lecz manipuluje ją dla > celów jej urągających: dla negowania człowieczeństwa innych ludzi.*** > > Powrót Żydów do Izraela nie jest ani manipulacją religijną, ani negowaniem > czyjegokolwiek człowieczeństwa. Powolywanie sie przez pana na religie, podczas gdy Izrael do tego stopnia zaklozono wbrew religii zydowskiej, ze jej rabini zwrocili sie do panstw arabskich przeciw Izraelowi, nazwanemu przez nich falszerstwem, jest manipulacja i owracaniem kota ogonem. Arabscy mieszkancy Palestyny - wiekszosc 90-70% mmieli i maja ludzkie prawo do samostanowienia. Odebranie im tego prawa przez agresorow z Europy (Syjonistow) neguje ich czlowieczenstwo. > Również nie jest moim celem krytykowanie Arabów jako takich. Zasługują na > zwykły ludzki szacunek. Ich kultura w wielu aspektach zdobyła uznanie w świecie > > i w samym Izraelu. Problemem jest sprzeciw pewnych grup arabskich wobec powrotu > > Żydów do ojczyzny. Pan chyba kpi? Powrot po ponad 2000 latach i setkach pokolen urodzonych i zyjacych w Europie? > Podobne podłoże ma terror, jaki sami sobie zadają, jak > choćby klasyczni Arabowie – książęta Saudyjscy okrutni wobec swoich ziomk > ów, > coraz bardziej znienawidzeni przez społeczeństwo. Saddam to też klasyka, w > innym wymiarze. To nie na temat. Mowimy o grabiezy ziemi Palestynczykow przez Syjonistow i Izrael. > A co do religii żydowskiej – nie znajduję sprzeczności pomiędzy walką o s > wój > kraj, a wiarą, czy to starozakonną, czy nowego przymierza. Można dyskutować o > szczegółach i metodach tej walki, ale nazywanie Izraela Palestyną jest wbrew > nauce obu przymierzy. Nie jest pan zorientowany: "Since the Zionists succeeding in establishing their state, Torah Jewry has continuously announced to the world that the Zionists do not represent the Jewish people, and that the name "Israel" that they use is a forgery." www.jewsagainstzionism.com/ > ***Religia Żydów nie może uzasadniać wygnania i wymordowania Palestyńczyków*** > To właśnie jest manipulacja. Gdyby wymordowano Palestyńczyków niektórzy > Arabowie znów musieliby sami nadstawiać karku dla wyładowania swych uczuć wobec > Izraela. Jak pan może zauważył wolą płacić Palestyńczykom, by to robili za > nich. No, dobrze. Nie "wymordowania", lecz "mordowania", przejezyczylem sie. > A „wymordowanych” Palestyńczyków jest coraz więcej. Jedni żyj > ą w nędzy w > slumsach, inni – ich opiekunowie - opływają. > Rozwijają gospodarkę, szczególnie przemysł wybuchowy. Co pan nie powie? Wiekszosc panstw Arabskich jest rzadzona przez poslusznych wobec USA i Izraela dyktatorow - niedawno nie chcieli pozwolic Arafatowi przemawiac na swym forum i jego delegacja z protestu opuscila to forum. > Pan nie musi żywić szacunku dla > wiary Żydów, czy chrześcijan. To wolny wybór. Pan nie musi żywić szacunku dla wiary Żydów, czy chrześcijan. To wolny wybór. > Ale oni i my mamy prawo wierzyć w obietnice dane > Abrahamowi, również dotyczące > ziemi, tego że jest ich wiecznym dziedzictwem. W sensie symbolicznym. Powolywanie sie na Abrahama w urzedzie notarialnym jest osmieszaniem religii. > To, że wywołuje to wojny i nienawiść bierze się > ze wspomnianej wcześniej > maniery pewnej części kultury arabskiej. Co wywoluje wojny? Kultura arabska, czy izraelska agresja? > Wina Żydów, patrząc na historię > konfliktu, jest tu chyba śladowa. Zydzi religijni, na ktorych sie pan powoluje, widza to zupelnie inaczej: "# The Holy Land was given to the Jewish people on the condition that they observe the Torah and its commandments. When they failed to do this, their sovereignty over the land was taken from them, and they went into exile. From that time, we are prohibited by the Torah with a very grave prohibition to establish a Jewish independent sovereignty in the Holy Land or anywhere throughout the world." www.jewsagainstzionism.com/ I obwiniaja za utrate swej ziemi ponad 2000 lat temu Zydow, ktorzy nie przestrzegali Tory i jej przykazan. > Nie wiem co nazywa pan odwracaniem kota ogonem. To co pan pisze. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Izrael smierdzi gownem IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZAMKNIJ PYSK< ZOSIU BO Z NIEGO WLASNIE SMIERDZI 13.09.03, 00:15 kurwo niedorznieta za mlodu jeszcze do tego z siusiakiem nieobrzezanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumny,nieobrzezany cien_anny mial wypadek przy obrzezaniu IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny NO BO PIZ_E TRUDNO OBRZEZAC 13.09.03, 00:35 ALE ARABOWIE TO ROBIA SWOIM KOBIETOM. MOZE POJEDZIESZ NA TEN ZABIEG DO EGIPTU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny Moja mama byla arabska prostytutka IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 13.09.03, 01:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Rzucam Psi Urok na SZARONA i jego Bandytów !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.03, 00:35 A sszzzz A sszzzzzz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veron Cholerne żydy !!! Doigraja sie takim postepowaniem !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.03, 00:33 Zydzi to intryganci i to oni odpowiadaja za konflikt !!! Rozbroic Izrael a Szarona Aresztowac i do trybunalu w Hadze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIUS XXX Nakladam klątwe na Izrael i jego plemie !!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.03, 00:54 Sa skalani zbrodnia a ich rece sie nie domyja od krwi palestynczyków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veron A co TEL AVIV moze ci sie lepszy wydaje ???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.03, 00:58 co sie czepiasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palestyna Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izraelem IP: *.gen.twtelecom.net 13.09.03, 03:50 Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izraelem. Najwieksze szuje jakie sa na tej Ziemi. Precz z zydami raz na zawsze. Niech Zyje Wolna I Niepodlegla Palestyna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeba Re:KONIECZNIE PRZECZYTAJhttp://free.freespeech.org IP: *.cable.mindspring.com 13.09.03, 04:01 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamboniec Re: Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izra IP: *.daminet.pl 13.09.03, 12:23 BRAWO !!~nareszcie madra opinia !!! NA IZRAEL !!! Ruszamy na Tel Aviw zrobić porzadek i osadzic zbrodniarzy !! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Prowokacja: "skonczyc z zydami i izraelem" 13.09.03, 14:06 Gość portalu: Palestyna napisał(a): > Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izraelem. > Najwieksze szuje jakie sa na tej Ziemi. > Precz z zydami raz na zawsze. > > Niech Zyje Wolna I Niepodlegla Palestyna ! Nie sadze aby pan myslal, to co pan pisze. Uwazam, ze celowo dokonuje pan proizraelskiej prowokacji, by moc obwiniac Polakow o antysemityzm. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prowokacja: 'skonczyc z zydami i izraelem' 13.09.03, 23:39 piotr.kraczkowski napisał: > > Nie sadze aby pan myslal, to co pan pisze. > Uwazam, ze celowo dokonuje pan proizraelskiej > prowokacji, by moc obwiniac Polakow o antysemityzm. > > > Piotr Kraczkowski - beam.to/ll > --------------------------------------- > Moje Linki: > <a href="www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm"target="_blank" >www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm</a> > Izrael w Uni Europejskiej: > www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm nu, kraczydlo, nic nie trzeba oprocz czytania twoich krakan: od razu widac gdzie lezy antysemita pogrzebany.... ciagle nie mam od ciebie odpowiedzi na moja ciekawa propozycje co do helmu lub fajki..... nie daj mi dluzej czekac na decyzje, twoja dana o hitlerowskim mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izra IP: *.cablep.bezeqint.net 14.09.03, 23:34 Palestyna: W Polsce juz masz wymarzone judenrein (prawie). Co do Izraela, twoje szakalskie kly zostana bez pracy. Dzisiejszy Zyd potrafi sie bronic i walic spowrotem i bedziesz mogl wyc do konca swego nedznego zycia, a pozniej bedziesz w piekle z swoim rownosikiem Eichmannem. Czy ty wiesz kto go powiesil? Odpowiedz Link Zgłoś
o_gwiazdo_glupoty Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 13.09.03, 06:07 jezus.h.chrystus napisała: > A za co Izrael nie jest krytykowany? Dlaczego obrazasz uczucia chrzescjan draniu? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame dlatego, ze to bezpieczniejsze ... 13.09.03, 14:23 ... niz obrazanie uczuc muzulmanow :) o_gwiazdo_glupoty napisał: > Dlaczego obrazasz uczucia chrzescjan draniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Rada Bezpieczeństwa ostrzega IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 10:01 Rada woli być strażnikiem zaniechania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azotox Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła !!!! IP: *.daminet.pl 13.09.03, 12:19 Morduja na śniadanie , Zabijaja na kolacje !!! i maltretuja przed snem !!! Szaron to militarny maniak !!!i zaboca A miejsce dal niech jest w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła 13.09.03, 23:42 Gość portalu: Azotox napisał(a): > Morduja na śniadanie , Zabijaja na kolacje !!! i maltretuja > przed snem !!! Szaron to militarny maniak !!!i zaboca A miejsce > dal niech jest w pierdlu. hej, ty tam, azotox, a co z obiadem? leniuchuja????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZOTOX Re: Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.03, 02:00 i O DESERZE !!! TEZ ZAPOMNIALEM....zYDZI PIJA KREW NA DERER Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła 14.09.03, 05:17 Gość portalu: AZOTOX napisał(a): > i O DESERZE !!! TEZ ZAPOMNIALEM....zYDZI PIJA KREW NA DERER tak, tak - zydzi pija krew na derer i na deper i na deoer i wogole 3 razy dziennie! Ale mamy tu przyklad antysemickeigo debila polaczka z Polski - bo te wszystkie ANNY i ZOSIE to siedza w USA, albo kraczkowscy gdzies u szwabow... no i zaczynalo wygladac ze te wszystkie szumowiny juz z Polski wyrzucono... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azotox Re: Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.09.03, 01:04 Ty AntyPolska SZUJO !!!! Myslisz ze mozesz kazdego nazywac antysemiata bo odwazył sie krytykowac wasze zbrodnie???? O nie !!! Otwarcie bede pisal o Izraelskich mordach na Palestynczykach ! A powiem ci na koniec ze Antysemityzm wymyslili sami żydzi ...dla własnych korzysci.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Zydzi to mordercy i oprawcy !!!!! Panstwo Zła 22.09.03, 11:49 Gość portalu: Azotox napisał(a): > Morduja na śniadanie , Zabijaja na kolacje !!! i maltretuja > przed snem !!! Szaron to militarny maniak !!!i zaboca A miejsce > dal niech jest w pierdlu. To uogolnienie nie wytrzymuje konfrontacji z rzeczywistoscia. Bardzo wielu Zydow odrzuca izraelskie zbrodnie. Nie mozna powiedziec by Zydzi ajko ludzie, w ogole, byli mniej warosciowi, w czyms gorsi od np. Polakow. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
werw Pytanie do Kraczkowskiego 13.09.03, 14:23 Czemu cię wywalili z wojska? Ukradłeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Pytanie do Kraczkowskiego 13.09.03, 15:08 werw napisał: > Czemu cię wywalili z wojska? Ukradłeś coś? On ci zaraz napisze ze nie jestescie na "ty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. był tu duży komplement dla Pana IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 10:53 werw napisał: > Czemu cię wywalili z wojska? Ukradłeś coś? Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: był tu duży komplement dla Pana 14.09.03, 16:22 Gdzie? Jaki komplement? I od kogo? Dziekuję i również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: był tu duży komplement dla Pana 14.09.03, 16:23 Gdzie? Jaki komplement? I od kogo? :) Dziekuję i również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: był tu duży komplement dla Pana IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 20:09 Sławna pogromczyni Lola. Już jesteś bezpieczny:) Haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatnieodkrycie Ziemia Święta należy do SUWAŁK i WEJHEROWA! IP: 195.245.217.* 13.09.03, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 i do Tworek - jude zu Tworki! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.09.03, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 18:58 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palestyna Re: Prowokacja: "skonczyc z zydami i izraelem" IP: 130.94.106.* 13.09.03, 19:52 >Nie sadze aby pan myslal, to co pan pisze. >Uwazam, ze celowo dokonuje pan proizraelskiej >prowokacji, by moc obwiniac Polakow o antysemityzm. Myli sie pan, zawsze pisze to co mysle i zanim napisze to mysle. To nie jest zadna prowokacja a tylko stwierdzenie faktu. Dziwie sie panu, wyglado na to ze pracuje pan na uniwersytecie za granica, a jednak jest pan bardzo naiwny. Co do tej pory robia zydzi mówiac o Polakach. Oczywiscie obwiniaja ich za wszystko, dla zydów bylismy jestesmy i bedziemy tzw. antysemitami. Ja wypraszam sobie porównywanie mnie do antysemity, jako ze gdybym nim byl to nienawidzilbym równiez arabów. Ja nienawidze zydów tylko i wylacznie. Mam juz dosc sluchania bredni zydowskich na temat Polski, mam dosc ich swinst i oszustw. Im predzej skonczymy z zydami i izraelem, tym predzej pokój zapanuje na tej Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prowokacja: 'skonczyc z zydami i izraelem'+ IP: *.swipnet.se 13.09.03, 20:45 No to durniu,zaczynaj konczyc! Gledziarz jestes-jak iswolocz tobie podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prowokacja: 'skonczyc z zydami i izraelem' 13.09.03, 23:46 Gość portalu: Palestyna napisał(a): > >Nie sadze aby pan myslal, to co pan pisze. > >Uwazam, ze celowo dokonuje pan proizraelskiej > >prowokacji, by moc obwiniac Polakow o antysemityzm. > > Myli sie pan, zawsze pisze to co mysle i zanim napisze to mysle. > To nie jest zadna prowokacja a tylko stwierdzenie faktu. > Dziwie sie panu, wyglado na to ze pracuje pan na uniwersytecie > za granica, a jednak jest pan bardzo naiwny. > Co do tej pory robia zydzi mówiac o Polakach. Oczywiscie > obwiniaja ich za wszystko, dla zydów bylismy jestesmy i > bedziemy tzw. antysemitami. Ja wypraszam sobie porównywanie > mnie do antysemity, jako ze gdybym nim byl to nienawidzilbym > równiez arabów. Ja nienawidze zydów tylko i wylacznie. > Mam juz dosc sluchania bredni zydowskich na temat Polski, mam > dosc ich swinst i oszustw. > Im predzej skonczymy z zydami i izraelem, tym predzej pokój > zapanuje na tej Ziemi. drogi nie antysemito. wiec ya'allah, do roboty, skoncz z israelem. ale nie zapomnij byc ostroznym. bo moze przypadkowo my skonczymy najpierw z toba... Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: Prowokacja: "skonczyc z zydami i izraelem" 14.09.03, 05:22 ZACZNIJ OD IGNOROWANIA TYCH STRON GAZETY WYSRANCZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRO Re:CIEN ANNY PRYMITYW, RASISTA Z KGB IP: *.cable.mindspring.com 14.09.03, 06:24 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny I NIE SHOWASZ SIE POD PSEUDONIMAMI!!!! 14.09.03, 06:36 TWOJ ADRES CIE WYDAJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Prowokacja: "skonczyc z zydami i izraelem" IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.09.03, 15:45 i ty masz"final solution" dla zydow rowniez?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Prowokacja: "skonczyc z zydami i izraelem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 16:05 Pan pisze, Pan mysli, Pan nienawidzi, Pan ma dosc, Pan chce skonczyc! Ilez to uczuc sie w Panu klebi, szarpie Pana jazn, testosteronuje ego. Niebezpieczna mieszanka. Grozi wylewem. Zalecam rozluznienie + propanolol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa+ IP: *.swipnet.se 13.09.03, 20:52 >>>>>><<Autor: piotr.kraczkowski@NOSPAM.gazeta.pl Data: 13-09-2003 14:06 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Palestyna napisał(a): > Trzeba raz na zawsze skonczyc z zydami i izraelem. > Najwieksze szuje jakie sa na tej Ziemi. > Precz z zydami raz na zawsze. > > Niech Zyje Wolna I Niepodlegla Palestyna ! Nie sadze aby pan myslal, to co pan pisze. Uwazam, ze celowo dokonuje pan proizraelskiej prowokacji, by moc obwiniac Polakow o antysemityzm. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Jaki musi byc pan,panie piotr.kraczkowski@NOSPAM.gazeta.pl ,duren albo glupi naiwniak. Ze nawet za istnienie,takich idiotow panskich krajanow,obwinia pan Izrael. Do panskiej mozgownicy wejsc nie chce,ze wsrod WAS jest taka swolocz? Izrael jest temu winien? Nie zna pan rodakow swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 14.09.03, 09:19 www.jimena-justice.org/conference/malaka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa 15.09.03, 14:58 jezus.h.chrystus napisała: www.jimena-justice.org/conference/malaka.htm Pytanie: skad biora sie pieniadze na ta propagande? Odpowiedzi dostarczyl Rundschau na 3sat TV, o 18:30, 14.09.03. Przypomniano, jak organizacje syjonistyczne atakowaly Szwajcarie by szybciej wyplacila odszkodowanie, bo co dzien umieraja ofiary Holocaustu, i trzeba szybko dac im odszkodowanie. Szwajcarskie banki zaplacily organizacjom zydowskim osiem lat temu 1,2 miliardow dolarow i do dzis nie przekazano ofiarom Holocaustu nawet polowy tej sumy. Resumee reportazu: polowa odszkodowania pojdzie na cele organizacyjne organizacji zydowskich. Organizacje zydowski powolaly sie wtedy na tego straznika banku szwajcarskiego, ktory nie spalil jakichs starych dokumentow. Otoz okrelil on przed kamera to co z nim potem sie dzialo, a mianowicie wystepy w CNN i innych stacjach, azyl w USA, rozbicie jego roziny, rozwod, wyobcowanie w USA jako "kabaret", na ktory on nigdy by sie nie zdecydowal, gdyby wiedzial do czego dojdzie. Zydzi mogli spokojnie zyc w krajach Arabskich. Nie jest prawda, by byli tam przesladowani, w w porownaniu do Europy, to byli w biednych krajach arabskich traktowani po krolewsku. Przypomnijmy tez, ze przez ostatnie pare setek lat Arabowie byli okupowani przez Trurkow i Francuzow/Brytyjczykow. "In 1936-9, the Palestinian Arabs attempted a nationalist revolt... David Ben-Gurion, eminently a realist, recognized its nature. In internal discussion, he noted that 'in our political argument abroad, we minimize Arab opposition to us,' but he urged, 'let us not ignore the truth among ourselves.' The truth was that 'politically we are the aggressors and they defend themselves... The country is theirs, because they inhabit it, whereas we want to come here and settle down, and in their view we want to take away from them their country, while we are still outside'... The revolt was crushed by the British, with considerable brutality." Noam Chomsky, "The Fateful Triangle." www.cactus48.com/mandate.html "Zionist Leaders. From the start they knew that in order to establish a Jewish state they had to expel the indigenous Palestinian population to the neighboring Islamic states and import Jews from these same states.(...) After 750,000 Palestinians were uprooted and their lands confiscated in 1948-49, Ben Gurion had to look to the Islamic countries for Jews who could fill the resultant cheap labor market. “Emissaries” were smuggled into these countries to “convince” Jews to leave either by trickery or fear. In the case of Iraq, both methods were used: uneducated Jews were told of a Messianic Israel in which the blind see, the lame walk, and onions grow as big as melons; educated Jews had bombs thrown at them.(...) Jews from Islamic lands did not emigrate willingly to Israel; that, to force them to leave, Jews killed Jews; and that, to buy time to confiscate ever more Arab lands, Jews on numerous occasions rejected genuine peace initiatives from their Arab neighbors. (...) An ancient, cultured, prosperous community had been uprooted and its people transplanted to a land dominated by East European Jews, whose culture was not only foreign but entirely hateful to them. (...) We Jews from Islamic lands did not leave our ancestral homes because of any natural enmity between Jews and Muslims." - The Jews of Iraq by: Naeim Giladi www.ameu.org/printer.asp?iid=36&aid=72 Ben Gurion "importowal" Zydow z krajow arabskich, bo obawial sie, ze "die Juden, die Tausende von Jahren eine Nation ohne Staat waren, jetzt einen Staat ohne Nation bekommen." - Stern, 23/2002, S. 176 Czyli, ze Izrael mial za malo obywateli by istniec, i potrzebowal zydowskich obywateli panstw arabskich. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: kraczkowski,twoje rozwiazania zydowskiej kwes IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.09.03, 16:31 tii sa nierealne i niepraktyczne i wprowadzily by tylko dalsze konflikty. palestyna i izrael nie maja wyboru , musza zyc ze soba. ani palestyna nie chce zmienic terytorium ani izrael. jesli chcesz byc konstruktywny musisz znalezc droge do wspolistnienia. kazde inne rozwiazanie jest gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 16:15 Zydzi dostaja odszkodowania od Niemcow - zle. Polacy dostaja odszkodowania od Niemcow - dobrze. Zydzi odzyskuja pieniadze zagrabione ich przodkom przez Szwajcarow - zle. Musi sie Pan publicznie obnosic ze swoja hipokryzja, ignorancja i nienawiscia? Co Pana obchodzi na co Zydzi odzyskane pieniadze przeznaczaja! Z cala pewnoscia ich Pan i Panu podobni nie powachaja. No bo niby z jakiej okazji? Pilnuj Pan swojej kieszeni i nie wsadzaj nosa do cudzej, bo ktoz moze dac bolesnego prztyczka. I bedzie niemilo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski "Pilnuj Pan swojej kieszeni" 18.09.03, 18:32 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Zydzi dostaja odszkodowania od Niemcow - zle. Gdzie to napisalem? Poniewaz tego nie napisalem panska insynuacja definiuje pana, bardzo negatywnie. > Polacy dostaja odszkodowania od Niemcow - dobrze. Gdzie to napisalem? Poniewaz tego nie napisalem panska insynuacja definiuje pana, bardzo negatywnie. > Zydzi odzyskuja pieniadze zagrabione ich przodkom przez Szwajcarow - zle. Gdzie to napisalem? Poniewaz tego nie napisalem panska insynuacja definiuje pana, bardzo negatywnie. > Musi sie Pan publicznie obnosic ze swoja hipokryzja, ignorancja i nienawiscia? Pustoslowie. Pan nie przychodzi do forum by wspolnie szukac prawdy w dyskusji, lecz by swiadomym klamstwem wymusic polityke, ktorej nie jest pan wstanie zrozumiec. > Co Pana obchodzi na co Zydzi odzyskane pieniadze przeznaczaja! Jest jak najbardziej sprawa opini publicznej, jezeli najpierw sie ja mobilizuje, by otrzymac od Szwajcarii 1,2 Miliardow dolarow w trybie pilnym, bo ofiary Holocaustu czekaja i umieraja codziennie -, a potem przekazuje w ciagu osmiu lat zaledwie okolo polowe tej sumy. Wyglada to na okradanie ofiar Holocaustu, nie uwaza pan? > Z cala pewnoscia > ich Pan i Panu podobni nie powachaja. No bo niby z jakiej okazji? > Pilnuj Pan swojej kieszeni i nie wsadzaj nosa do cudzej, bo ktoz moze dac > bolesnego prztyczka. I bedzie niemilo. Wyglada tez na to, ze panu takie traktowanie ofiar Holocaustu przez organizacje zydowskie nie przeszkadza. Tylko tak mozna rozumiec to, ze gdy mowa o pieniadzach, to ucieka sie pan do grozb... Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Kraczkowski iterpretuje propagande IP: *.telia.com 16.09.03, 16:23 piotr.kraczkowski napisał: > > Zydzi mogli spokojnie zyc w krajach Arabskich. > Nie jest prawda, by byli tam przesladowani, w > w porownaniu do Europy, to byli w biednych > krajach arabskich traktowani po krolewsku. > Przypomnijmy tez, ze przez ostatnie pare setek lat > Arabowie byli okupowani przez Trurkow i > Francuzow/Brytyjczykow. Tak - jako ludzie 2 klasy , ale wedlug kraczkowskiego nie zasluguje na wiecej. A moze Kr....ski przetlumaczy niniejszy tekst dla forumowiczow . ...In der arabischen Welt lebten Juden als "Dhimmis" (Ausdruck für "Ungläubige" - Juden und Christen) - geduldet quasi als Menschen zweiter Klasse. Das Wort "Jude" war zum abfälligsten Schimpfwort im Arabischen geworden, der arabische Ausdruck für "Aschkenase" (Jude aus Osteuropa) wurde gleichbedeutend mit "Feigling", während man Juden im allgemeinen als "Kinder des Todes" bezeichnete. "Muhammed unterwarf die Juden in der arabischen Gegend von Khaybar, und erklärte sie zu Dhimmi, ein Zustand, der als Vorbild für die islamische Herrschaft über alle monotheistischen Ungläubigen diente, die im Dschihad unterworfen wurden. Zum Ausgleich für Muhammeds "Schutz" mußten die Juden von Khaydar ihm die Hälfte all ihrer Erzeugnisse abgeben und an die Umma eine jährliche Koranische Kopfsteuer zahlen, die Jizya. Muhammed glaubte, kein Ungläubiger habe ein Recht zu leben; sein Leben und seine Habe werden ihm von der Umma gewährt, und müssen Jahr für Jahr durch das Zahlen der Jizya neu erkauft werden. Der Schatten des Dhimmitums fiel auf alle Länder, die der Islam eroberte, wenn auch die Strenge der Durchführung je nach den Launen des am Ort zuständigen Imam oder Kalifen verschieden ausfiel. In allen Gegenden aber konnte einem Dhimmi aus einer Reihe von Gründen der Schutz entzogen werden: Wenn er islamisches Recht brach, sich weigerte, Jizya zu zahlen, einem Muslim oder seinem Eigentum Schaden zufügte, oder eine Lästerung beging - eine Anklage, gegen die er vor Gericht keine Möglichkeit hatte, sich zu verteidigen. Wann immer der "Schutzvertrag" gebrochen war, waren Leben und Besitz eines Dhimmi verwirkt. Rechte eines Dhimmi gab es nicht, das galt für jeden Aspekt des Lebens: ob religiös, sozial, politisch oder juristisch. Wenn ein Muslim ihn angriff, hatte er kein Recht, sich zur Wehr zu setzen; er konnte vor Gericht nicht als Zeuge ausagen oder sich gegen einen Muslim verteidigen; besaß kein Recht der freien Rede, Versammlung oder Religionsausübung; er konnte keinen Muslim heiraten und keinen Muslim als Diener haben und konnte kein Pferd oder Kamel reiten (da dies zu edle Geschöpfe waren). Er mußte spezielle Kleidung tragen - üblicherweise einen gelben Stern - wodurch er als Jude zu erkennen war. Steinigung und Ermordung von Dhimmis war normal, denn ihr Blut war nur halb soviel wert wie das Blut eines Muslim. Die Täter hatten nur eine Geldbuße an die Umma zu zahlen, als Ausgleich für den Einkommensverlust, der aus dem Tod des Dhimmi entstand." Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Kraczkowski iterpretuje propagande 18.09.03, 18:36 Gość portalu: Heinz napisał(a): > piotr.kraczkowski napisał: > > > > > Zydzi mogli spokojnie zyc w krajach Arabskich. > > Nie jest prawda, by byli tam przesladowani, w > > w porownaniu do Europy, to byli w biednych > > krajach arabskich traktowani po krolewsku. > > Przypomnijmy tez, ze przez ostatnie pare setek lat > > Arabowie byli okupowani przez Trurkow i > > Francuzow/Brytyjczykow. > > Tak - jako ludzie 2 klasy , ale wedlug kraczkowskiego nie zasluguje na wiecej. > A moze Kr....ski przetlumaczy niniejszy tekst dla forumowiczow . > ...In der arabischen Welt lebten Juden als "Dhimmis" (Ausdruck > für "Ungläubige" - Juden und Christen) - geduldet quasi als Menschen zweiter > Klasse. Das Wort "Jude" war zum abfälligsten Schimpfwort im Arabischen > geworden, der arabische Ausdruck für "Aschkenase" (Jude aus Osteuropa) wurde > gleichbedeutend mit "Feigling", während man Juden im allgemeinen als "Kinder > des Todes" bezeichnete. Nie mam zamiaru tlumaczyc tych propagandowych klamstw. Prawde podaja bojacy sie Boga Zydzi trzymajacy sie Tory i jej przykazan: "From ancient times, the relations between the Jewish and Islamic peoples have always been those of peace and brotherhood, and friendship always reigned between them. The proof of this is the fact that for centuries, in all the Arab lands, hundreds of thousands of Jews lived in honor and amidst mutual esteem." www.jewsagainstzionism.com/ Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.client.attbi.com 14.09.03, 10:19 jezus.h.chrystus napisała: > A za co Izrael nie jest krytykowany? Pierwsze pisze sie Jezus Chrystus i zrozum durniu ze twoja ironia jet tez z jednych powodow krytyki Zydow. Jezeli spojrzysz na te forum to rzeczywiscie przez takich idotow jak ty nie ma powodow nie krytykowac Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tizi Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.visp.energis.pl 15.09.03, 09:33 Wszystkich szowinistów arabskich, potrafiących jedynie wysyłać terrorystów samobójców do Izraela, Izrael powinien zepchnąć do morza i wyrzucić do Jordanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Izrael krytykowany za zamiar wyrzucenia Arafa IP: *.kghm.pl 15.09.03, 11:15 Bandytów należy unieszkodliwiać. W tym przypadku nie tylko tego jednego. Odpowiedz Link Zgłoś