gabrielecasey 14.09.03, 13:55 A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa razy i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy jestceie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g14 Re: A CO ...? IP: *.dipool.highway.telekom.at 14.09.03, 21:08 > A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa > razy i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy > jestceie! No popatrz, a ja myslalem ze masz batalion za menrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak mozna.... Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 14.09.03, 21:28 gabrielecasey napisała: > A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa > razy i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy > jestceie! Jak mozna w tak podeszlym dawac dupy 2x na tydzien i to weteranowi z 2-giej Wojny Swiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: A CO ...? IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 00:32 Gabriela to moze bo to zywe srebro,a ty smierdzaca sucha pizdo tylko pomarzyc mozesz sobie o jej przyjemnosciach,tfuj na ciebie KY tobie nawet w otchlaniach dupy twojej juz nie dziala,prostytutko na emeryturze przedwczesnej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 15.09.03, 00:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gabriela to moze bo to zywe srebro,a ty smierdzaca sucha pizdo tylko pomarzyc > mozesz sobie o jej przyjemnosciach,tfuj na ciebie KY tobie nawet w otchlaniach > dupy twojej juz nie dziala,prostytutko na emeryturze przedwczesnej !!! Pomyliles rodzaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: A CO ...? IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 00:53 cos ty? Ja jojo nigdy sie nie myle!!! Z twojej wypowiedzi wyniklo ze: KURWA MESKA JESTES !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO SA SKUTKI Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 15.09.03, 01:06 Gość portalu: jojo napisał(a): > cos ty? Ja jojo nigdy sie nie myle!!! Z twojej wypowiedzi wyniklo ze: KURWA > MESKA JESTES !!! MYLIZ SIE JOJU BO JA JESTEM DZIECKIEM, TYLKO NA DEMOKRATYCZNEJ WOLNOSCI WYCHODOWANY NA KOMPUTERACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: A CO ...? IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 01:11 przestaniesz mi w koncu moja dupe virtualnie lizac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 15.09.03, 01:22 Gość portalu: jojo napisał(a): > przestaniesz mi w koncu moja dupe virtualnie lizac??? NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: A CO ...? IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 01:14 he he he ,"wychodowany" ? He he he BYDLAK JESTES wg. mnie niedoHodowany,he he he,glupek nie lada z ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;;;; Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 15.09.03, 01:25 Gość portalu: jojo napisał(a): > he he he ,"wychodowany" ? He he he BYDLAK JESTES wg. mnie niedoHodowany,he he > he,glupek nie lada z ciebie !!! TAK WYCHODOWANY JAKO KWIATEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: A CO ...? IP: *.home.cgocable.net 15.09.03, 01:34 Gość portalu: jojo napisał(a): > he he he ,"wychodowany" ? He he he BYDLAK JESTES wg. mnie niedoHodowany,he he > he,glupek nie lada z ciebie !!! >>>Sprawiles mi wielka przyjemnosc tym he he he to brzmi tak obiecujaca he he he. Odpowiedz Link Zgłoś