Gość: besciak IP: *.ip-pluggen.com 24.07.01, 21:04 Za 3 dni bede we Wroclawiu. Czy viri i vist, macie ochote sie spotkac ze mna? Mozemy podyskutowac na zywo :) Pozdrawiam /besciak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viri Re: wroclaw - vist i viri IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 24.07.01, 21:27 tylko ten tydzien ci pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokito Do- vist i viri IP: *.usennet.ne.jp 24.07.01, 21:48 Nie zapomnijcie zabrac " Cyklon B" na spotkanie z besciakiem. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak tosrito IP: *.ip-pluggen.com 24.07.01, 23:10 Gość portalu: tokito napisał(a): > Nie zapomnijcie zabrac " Cyklon B" na spotkanie z besciakiem. > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! promieniowanie przeszlo Ci na mozg i powoli zaczynasz gnic odsrodkowo. Glupi jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: caly sierpien IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 21:20 to w polowie siernia calkiem mozliwe... jak bede w pelni sprawny teraz siedze calymi dniami w domu i sie kuruje przypomnij sie mailem z tym, ze jeszcze nie wiem czy chce sie ujawniac ;-( boje sie zydow to rasisci i maja wszedzie swoje macki ! wiem cos o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: caly sierpien.......to pasuje , viri ja tez lubie Wroclaw IP: *.com 25.07.01, 22:08 Viri mamy duzo do pogadania .............. Mnie tez sierpien odpowiada !!!!!!!!! Opowiem ci o hamas i jihad !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak a vist? IP: *.ip-pluggen.com 25.07.01, 23:13 Gość portalu: viri napisał(a): > to w polowie siernia calkiem mozliwe... jak bede w pelni sprawny > teraz siedze calymi dniami w domu i sie kuruje > przypomnij sie mailem Nie ma sprawy. > z tym, ze jeszcze nie wiem czy chce sie ujawniac ;-( boje sie zydow > to rasisci i maja wszedzie swoje macki ! > wiem cos o tym... Czyli juz stwierdziles ze ja jestem Zydem. Mylisz sie i to grubo. Rasista to czlowiek ktory nie uznaje innych ras. Moze Zydzi sa bardziej antyterrorysci niz rasisci. Zastanawiales sie nad tym? Vist sie nie chce spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztyrlic Re: a vist? - Pan Vist ma cie w dupie , besciak. IP: *.echna.ne.jp 25.07.01, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak idz klaniaj sie nisko Japoncom, jak przystalo. NIZEJ! IP: *.ip-pluggen.com 25.07.01, 23:54 Doskonale wiem gdzie sie znajduje. Napewno nie w dupie u vista :P Na takie rozkosze to trzeba sobie zasluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztyrlic Re: Popelnilem blad , przepraszam besciaka . IP: *.echna.ne.jp 26.07.01, 00:00 Popelnilem blad , przepraszam besciaka . Ty jestes w dupie u WOJO!!! a nie u Vista , ty kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak wiecej takich postow! IP: *.ip-pluggen.com 26.07.01, 00:20 Dyskusja na wysokim poziomie :) Widocznie jestes bardzo zachwycony swoim prowadzeniem dyskusji i pokazujesz na co Cie stac. Zatem, bede Cie traktowal w sposob na ktory zasluzyles. Czyli jako chama i prostaka. Kazdy jeden chamski post z tego forum jest przetlumaczony, slowo w slowo i zostanie zaniedlugo opublikowany w szwedzkich gazetach. Tytul: W jaki sposob dyskutuja Polacy na polskim forum? Zegnam i doniezobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztyrlic Re: wiecej takich postow! IP: *.echna.ne.jp 26.07.01, 00:31 Gość portalu: besciak napisał(a): > Dyskusja na wysokim poziomie :) > > Widocznie jestes bardzo zachwycony swoim prowadzeniem dyskusji i pokazujesz na > co Cie stac. Zatem, bede Cie traktowal w sposob na ktory zasluzyles. Czyli jako > > chama i prostaka. > > Kazdy jeden chamski post z tego forum jest przetlumaczony, slowo w slowo i > zostanie zaniedlugo opublikowany w szwedzkich gazetach. > > Tytul: W jaki sposob dyskutuja Polacy na polskim forum? > > Zegnam i doniezobaczenia :) ----------------------------------------------------------------------- nie zapomnij oddac do tlumaczenia ,ze jestes gnida,menda,parch , tak sam psi kutas jak WOJO!!!, KUNDLU NIEMYTY W DUPE WYJEBANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: idz klaniaj sie nisko Japoncom, jak przystalo. NIZEJ! IP: 213.76.92.* 26.07.01, 16:16 Gość portalu: besciak napisał(a): > Doskonale wiem gdzie sie znajduje. Napewno nie w dupie u vista :P > > Na takie rozkosze to trzeba sobie zasluzyc. WIDZAC TAKIE TEXTY BOJE SIE, ZE NIE BEDZIEMY MIELI O CZYM POGADAC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: a vist? IP: 213.76.92.* 26.07.01, 16:13 Gość portalu: besciak napisał(a): > Moze Zydzi sa bardziej antyterrorysci niz > > rasisci. Zastanawiales sie nad tym? > > Vist sie nie chce spotkac? ZYDZI NICZYM SIE NIE ROZNIA OD TERRORYSTOW Z PALESTYNY - CHYBA TYLKO TYM, ZE PALESTYNA MA RUCH OPORU A IZRAEL OFICJALNE WOJSKO I OFICJALY RZAD, NA CZELE KTOREGO STOI ZBRODNIARZ WOJENNY ARIEL SHARON OGLADAJ KANAL PLAETE -> JEST TERAZ EMITOWANY PROGRAM O ZBRODNIACH W SYRII DOKONANYCH PRZEZ IZRAEL (UZYWANO WTEDY ZAKAZANYCH PRZEZ GENEWE BOMB SRUTOWYCH CZY JAKOS TAK - NIE ZNAM SIE NA OSPRZECIE WOJENNYM - CHODZI O BOMBY WYRZUCAJACE KULKI SRUTOWE). A CO DO VISTA TO SAM SIE GO ZAPYTAJ... NIE ZNAM GO OSOBISCIE ! A CO DO TERMINU TO RACZEJ KONIEC SIERPNIA... JAK JUZ MOWILEM JESTEM AKTUALNIE NIE W PELNI SPRAWNY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronica Sam tego chciales-besciak IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 26.07.01, 01:14 Jestes-cie smiesznym klanem, Ty i cala reszta besciak. Sam splodziles ten watek, czy chciales pokazac swa wyzszosc nad vist i viri,czy chciales sprowokowac kogos do tego co spadlo na Twoja szanowna glowizne. A to co powiedziales odnosnie tlumaczenia tekstow z tego forum, to zrob to z cala stanowczoscia, i wydaj ksiazke p.t."Polacy Narodem Antysemitow XXI wieku", wiesz jaka to bedzie poczytna lektura, prawie jak Malowany Ptak Janusza Kosinskiego. Bog dal Ci mowe ale odebral rozum czlowieku. A ja Cie pozdrawiam, chociaz moze sobie tego nie zyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM BESCIAK...perly rzucasz swiniom !!!! Cholota umie tylko przeklinac! IP: *.com 26.07.01, 06:11 To ta cholota robi nam taka opinie za granica . Niedomyte "wiesniaki" ,niedouczone ,oprocz zasobu przeklenstw ,zakompleksione . Braki w inteligencji pokrywaja wyzwiskami .... A co do tych arabkow ??? Oni tacy sami ,anonimowo beda klamac ci na forum i przeklinac , nie masz co liczyc na spotkanie nawet gdy chodzi o wypicie piwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronica Nie odruzniasz Swin od Perel -Adamie IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 26.07.01, 07:26 Gość portalu: ADAM napisał(a): > To ta cholota robi nam taka opinie za granica . > Niedomyte "wiesniaki" ,niedouczone ,oprocz zasobu > przeklenstw ,zakompleksione . > Braki w inteligencji pokrywaja wyzwiskami .... > A co do tych arabkow ??? Oni tacy > sami ,anonimowo beda klamac ci na forum i > przeklinac , nie masz co liczyc na spotkanie > nawet gdy chodzi o wypicie piwa . W tym miejscu Adamie pokazales kunszt swioich umiejetnosci,jesli to wszystko co masz do powiedzenia, to tekst ten mozesz podpisac i podac besciakowi do tlumaczenia. A opinie sam sobie robisz , i nie obrazaj sie na garbatego, ze ma proste dzieci. Z tak literackim slownictwem , nie musisz zadawac sobie wiele trudu , aby popsuc wlasna, i nie tylko wlasna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztyrlic Od Perelki do swini Adama czyli WOJO!!! IP: *.echna.ne.jp 26.07.01, 08:29 Adam to oczywiscie nowe wcielenie tego przybledy WOJO!!! -------------------------------------------------------------- Jak donosi nasz agent z PetahTikvah niejaki WOJO!!! okazal sie nieslubnym wyrodnym dzieckiem ARAFATA , ktory w akcie zemsty zaplodnil jude korwe w czasie incognito wyprawy do judelandu. Potwierdzily to badania DNA spermy WOJA!!! , ktora to nasi agenci pobrali z dupy besciaka. Fakt ten wyjasnia dlaczego WOJO!!! byl sprytny i inteligentny, to po tatusiu ARAFACIE , natomiast jego korewski charakter jest po mamusi korwie. Niestety to drugie przewazylo czego skutkiem jest psi kutas , parchaty ryj , nekrofil , koziojebca , pedofil , dupodajec , sprzedajna swinia WOJO !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: Sam tego chciales-besciak IP: *.ip-pluggen.com 26.07.01, 10:25 Gość portalu: Veronica napisał(a): > Jestes-cie smiesznym klanem, Ty i cala reszta besciak. > Sam splodziles ten watek, czy chciales pokazac swa wyzszosc nad vist i viri,czy > chciales sprowokowac kogos do tego co spadlo na Twoja szanowna glowizne. Jezeli moja propozycja na spotkanie sie z viri i vistem Pania urazila, w czym Pani kompletnie nie ma nic do powiedzenia, to przepraszam. Widze, ze wielu ludzi na tym forum stara sie podwazyc innych zdanie zamieszczajac slowo "jestes glupi", albo w Pani wypadku "... co spadlo na Twoja szanowna glowizne". Szkoda, bo nawet ten "glupi" stara sie w jakis sposob wyrazic swoje zdanie. > A to co powiedziales odnosnie tlumaczenia tekstow z tego forum, to zrob to z > cala stanowczoscia, i wydaj ksiazke p.t."Polacy Narodem Antysemitow XXI wieku", > > wiesz jaka to bedzie poczytna lektura, prawie jak Malowany Ptak Janusza > Kosinskiego. Ksiazek pisac nie bede bo niepotrafie. Nie kazdy znas ma zdolnosci literackie. > Bog dal Ci mowe ale odebral rozum czlowieku. Nie bede Pani zaprzeczal bo po co? Samokrytyka jest szlachetna. W tym wypadku obrazanie mnie pokazuje tylko i wylacznie ze wlasnie Pani probuje sie wywyzszyc nade mna. > A ja Cie pozdrawiam, chociaz moze sobie tego nie zyczysz. I ja Pania pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vwronica Re: Sam tego chciales-besciak IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 28.07.01, 03:49 Gość portalu: besciak napisał(a): > Gość portalu: Veronica napisał(a): > > > Jestes-cie smiesznym klanem, Ty i cala reszta besciak. > > Sam splodziles ten watek, czy chciales pokazac swa wyzszosc nad vist i vir > i,czy > > chciales sprowokowac kogos do tego co spadlo na Twoja szanowna glowizne. > > Jezeli moja propozycja na spotkanie sie z viri i vistem Pania urazila, w czym > Pani kompletnie nie ma nic do powiedzenia, to przepraszam. > > Widze, ze wielu ludzi na tym forum stara sie podwazyc innych zdanie zamieszczaj > ac > slowo "jestes glupi", albo w Pani wypadku "... co spadlo na Twoja szanowna > glowizne". Szkoda, bo nawet ten "glupi" stara sie w jakis sposob wyrazic swoje > zdanie. > > > A to co powiedziales odnosnie tlumaczenia tekstow z tego forum, to zrob t > o z > > cala stanowczoscia, i wydaj ksiazke p.t."Polacy Narodem Antysemitow XXI wi > eku", > > > > wiesz jaka to bedzie poczytna lektura, prawie jak Malowany Ptak Janusza > > Kosinskiego. > > Ksiazek pisac nie bede bo niepotrafie. Nie kazdy znas ma zdolnosci literackie. > > > Bog dal Ci mowe ale odebral rozum czlowieku. > > Nie bede Pani zaprzeczal bo po co? Samokrytyka jest szlachetna. W tym wypadku > obrazanie mnie pokazuje tylko i wylacznie ze wlasnie Pani probuje sie wywyzszyc > > nade mna. > > > A ja Cie pozdrawiam, chociaz moze sobie tego nie zyczysz. > > I ja Pania pozdrawiam. > Widocznie nie czyta Szanowny Pan, tego co sam pisze, i tu jest caly problem. Dzieki za pozdrowienia i z wzajemnoscia Szanowny Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawabud Re: wroclaw - vist i viri 30.07.01, 08:58 Vist ma dni wolne i nie może odpowiedzieć, pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś