Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 08.01.02, 23:38 sprzedam ci Dzwon Zygmunta!...Tanio....!!! Nie pozalujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schone Re: Quickly- schone!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! 09.01.02, 01:05 Nie, dziekuje! Zloz swoja oferte do kochanki, o ile wiem, ona lubi duze dzwony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Quickly- schone!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.01.02, 05:26 schone napisał(a): > Nie, dziekuje! Zloz swoja oferte do kochanki, o ile wiem, ona lubi duze dzwony > . Nieeeeeee! ja mowie o Dzwonie Zygmunta na Wawelu! no to jak kupisz?.. tanio sprzedam...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL Re: Quickly- schone!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.01.02, 01:32 Gość portalu: jojo napisał(a): > sprzedam ci Dzwon Zygmunta!...Tanio....!!! Nie pozalujesz!!! Ile zadasz za niego? Moze ja kupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 01:41 Pan: Czlowiek z darem opowiadania to rzadki czlowiek. Kubus: Dlatego ja nie lubie opowiadan, chyba wlasne. Pan: Wolisz licho mowic niz milczec. Kubus: Przyznaje. Pan: A ja wole raczej sluchac lichego mowienia niz zadnego. Kubus: Bardzo szczesliwie dla nas obu. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) 10.01.02, 04:42 Dziekuje Panie Zsypek za dedykacje z dalekiego Wroclawia. Dziekuje, i bede pamietac o tym, gdy bede tylko przystepowac do nastepnej bazgraniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsy[pek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 04:49 schone napisał(a): > Dziekuje Panie Zsypek za dedykacje z dalekiego Wroclawia. Dziekuje, i bede > pamietac o tym, gdy bede tylko przystepowac do nastepnej bazgraniny. Stesknilem sie za wami, aczkolwiek widze tu pewne zamieszanie w nickach. gdzie sie podzial quickly_to_pies? I korekta - Wroclaw nie jest daleki. Wroclaw jest metropolia. To wy mieszkacie na antypodach, roznych i dalekich zreszta... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) 10.01.02, 05:01 Hm, Wroclaw to metropolia, napewno! Ale z Olsztyna do Wroclawia to taki sobie kawalek, a przy tych sniegach droga jest dluga. Jak to milo slyszec ze sie steskniles za kolegami! Pewnie byles na noworocznym urlopie. A Pan Quickly to moj kolega, i nie nazywaj go tak brzydko. Bo to nie ladnie. A z Twojego charakteru pisma widac ze ty jestes nice (fajny chlopak). Pan Quickly poszedl juz spac, bo pozno, ale po jakims czasie pewnie sie pojawi, chociaz kto wie bo tam jest pelnia sezonu wypoczynkowego i urlopowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 05:11 Ach, rozumiem, panie Shone. Pan Quickly jest Pana Kolega? A jak tam z kangurami w Olsztynie? A owa urodziwa Kochanka to kolezanka Egona? Czy tez uczucia sa glebsze? Rzeczywiscie, bylem na urlopie, Ratowalem sie jak moglem, Kubusiem Fatalista i jego Panem. Najbardziej mi sie podobal kawalek o tym, jak kon Kubusia Fatalisty uporczywie i wbrew woli jezdzca zawozil go prosto pod szubienice. Nie wiem czemu, ale jakos ta ksiazka mi sie z szanownymi Panami kojarzy, hi, hii.... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) 10.01.02, 06:25 O kangurki? Niezle. Musilielismy ocieplic troche ich te pomiszczenia zoologiczne. Troche trzeba bylo popracowac, no bo to zima sroga. Jesli chodzi o Pania Kochanke i Pan Egona, to napewno uczucia jeszcze bardziej sie zacisnely, bo czesto widze ich razem, spiewajacych jedna nuta. A jesli chodzi o ta ksiazke? Czyzby autor nasladowal forme literacka jaka tutaj sie uzywa na tym forum? Hm, to zaskakujace. NIech Pan idzie juz bo prawie cala noc przeszla, u mnie tez ta pora daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.vc.shawcable.net 10.01.02, 06:26 O kangurki? Niezle. Musilielismy ocieplic troche ich te pomiszczenia zoologiczne. Troche trzeba bylo popracowac, no bo to zima sroga. Jesli chodzi o Pania Kochanke i Pan Egona, to napewno uczucia jeszcze bardziej sie zacisnely, bo czesto widze ich razem, spiewajacych jedna nuta. A jesli chodzi o ta ksiazke? Czyzby autor nasladowal forme literacka jaka tutaj sie uzywa na tym forum? Hm, to zaskakujace. NIech Pan idzie juz bo prawie cala noc przeszla, u mnie tez ta pora daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.vc.shawcable.net 10.01.02, 06:26 O kangurki? Niezle. Musilielismy ocieplic troche ich te pomiszczenia zoologiczne. Troche trzeba bylo popracowac, no bo to zima sroga. Jesli chodzi o Pania Kochanke i Pan Egona, to napewno uczucia jeszcze bardziej sie zacisnely, bo czesto widze ich razem, spiewajacych jedna nuta. A jesli chodzi o ta ksiazke? Czyzby autor nasladowal forme literacka jaka tutaj sie uzywa na tym forum? Hm, to zaskakujace. NIech Pan idzie juz bo prawie cala noc przeszla, u mnie tez ta pora daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.vc.shawcable.net 10.01.02, 06:27 O kangurki? Niezle. Musilielismy ocieplic troche ich te pomiszczenia zoologiczne. Troche trzeba bylo popracowac, no bo to zima sroga. Jesli chodzi o Pania Kochanke i Pan Egona, to napewno uczucia jeszcze bardziej sie zacisnely, bo czesto widze ich razem, spiewajacych jedna nuta. A jesli chodzi o ta ksiazke? Czyzby autor nasladowal forme literacka jaka tutaj sie uzywa na tym forum? Hm, to zaskakujace. NIech Pan idzie juz bo prawie cala noc przeszla, u mnie tez ta pora daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.vc.shawcable.net 10.01.02, 06:27 O kangurki? Niezle. Musilielismy ocieplic troche ich te pomiszczenia zoologiczne. Troche trzeba bylo popracowac, no bo to zima sroga. Jesli chodzi o Pania Kochanke i Pan Egona, to napewno uczucia jeszcze bardziej sie zacisnely, bo czesto widze ich razem, spiewajacych jedna nuta. A jesli chodzi o ta ksiazke? Czyzby autor nasladowal forme literacka jaka tutaj sie uzywa na tym forum? Hm, to zaskakujace. NIech Pan idzie juz bo prawie cala noc przeszla, u mnie tez ta pora daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 14:46 No ja tez odnioslem takie wrazenie ze miedzy przecudownej urody kochanka a Egonem wbrew sniegom i mrozom kwitnie bardzo glebokie, wiosenne uczucie. A jesli chodzi o ksiazke, panie Schone, to jest wrecz prorocza. Kubus kupil konia od uprzejmego podroznego na drodze i co chcial ruszyc w droge, to ten kon galopem startowal pod pusta szubienice na wzgorzu i tam sie zatrzymywal. Kubus zaczal sie zastanawiac dlaczego, a jego Pan powiedzial, ze to widocznie kon proroczy i Kubus zostanie powieszony. Na to Kubus sie zasmucil, ale zaraz poweselal i powiedzial ze kon jest proroczy, ale byc moze Kubus bedzie asystowal przy powieszeniu kogos innego? - i spojrzal znaczaco na Pana. A tu Egon powi... zawieszony... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) 10.01.02, 21:09 Egon?, chodzil za mna przez jakis czas ale, ostatnio zniknal. Pewnie go Pan Quickly na urlop zaprosil, bo w tych krajach akurat sezon urlopowy. Tak ze poki Pan Egon w goscinie, spokoj jako taki nastanie pewnie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 21:42 To niezwykla szkoda, ze panowie Egon i Quickly nie wymieniaja juz pozdrowien gdzyz pobudzali moj zmysl literacki i ogolny poziom zdrowotny za pomoca kunsztownych bluzgow wielopietrowych. Licze ze sie poprawia i znowu bede mogl nieszkodliwie rzucac oczkiem. Najuprzejmiej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 22:28 To niezwykla szkoda, ze panowie Egon i Quickly nie wymieniaja juz pozdrowien gdzyz pobudzali moj zmysl literacki i ogolny poziom zdrowotny za pomoca kunsztownych bluzgow wielopietrowych. Licze ze sie poprawia i znowu bede mogl nieszkodliwie rzucac oczkiem. Najuprzejmiej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.proxy.aol.com 10.01.02, 23:54 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > To niezwykla szkoda, ze panowie Egon i Quickly nie wymieniaja juz pozdrowien > gdzyz pobudzali moj zmysl literacki i ogolny poziom zdrowotny za pomoca > kunsztownych bluzgow wielopietrowych. Licze ze sie poprawia i znowu bede mogl > nieszkodliwie rzucac oczkiem. Najuprzejmiej pozdrawiam. Jaki tam Pan z Quickly-ego? On dla Pana Egona gazete rano ,tylko w mordce przynosi i ogonkiem macha,kiedy osci po lososiu do oblizania dostanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 23:59 Ach! Och! To jednak pana nie zabanowali, panie Egonie? Klaniam sie najuprzejmiej! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Zsypek i Egona 11.01.02, 00:07 zsypek i inni, wy mnie sie tutaj za bardzo nie cieszcie, ze moj stary przyjaciel, osiol Egon wyparowal. Musial widocznie byc przymkniety przez niemiecka policje gdzies pod Hamburgiem, ze swoja jadowite lico, ktore swiatu raczyl ukazac. Egon, znowu cie knocie zabanowali, czy co? Widzisz stary grzmocie, nie trzeba bylo byc chamsko-wulgarny, podszywac sie, tylko brac z quicklego przyklad i ludziom zycie umilac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Quickly i Egona - dedykacja.:) IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 00:07 schone napisał(a): > Egon?, chodzil za mna przez jakis czas ale, ostatnio zniknal. Pewnie go Pan > Quickly na urlop zaprosil, bo w tych krajach akurat sezon urlopowy. Tak ze > poki Pan Egon w goscinie, spokoj jako taki nastanie pewnie na tym forum. Za zadne skarby nie skorzystam z zaproszenia Quickly-ego !Nie przyzwyczajony jestem,do spania pod golym niebem,do tylnej lapy kangura sie tulac,jak to "pan" Quickly na co dzien robi !!! Eeeh,ale on ma zycie w tej Australii,a i rybke czasami zdechla,przez strusia niedozarta znajdzie i na surowo skonsumuje.Niedawno jeszcze chwalil sie,ze stary Aborygen Joe,puszke Forstera,niedopita i opluta,do konca oproznic mu pozwolil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Egon ty psi cycku 11.01.02, 00:24 To ty stary baranie jeszcze zyjesz? Ja sie tak zastanawiam, gdzie ty ukradles ten komputer z ktorego nadajesz. A moze nie. Na kradziez to ty jestes niestety za glupi. Ty, a moze jak ta twoja zona "pracuje" w pokoju obok, to ty mozesz w tym czasie uzywac komputera tego stalego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Quickly i Egona - nowe dedykacje-do wyboru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:24 Sa 3 - jedna musicie sie podzielic .... Dedykacja I Pies. W gory odlegle napstrzone Tam cel twoj wedrowcze i kres Tam duszy twoj spokoj spragniony Tam ksiezyc ogromny jest. Pies. Dedykacja II. Kiedy oczy otworze i w przestrzen wzrok wlepie widze wiatr, ktory plonie na splowialym stepie Tam siedzi moj przyjaciel i ulomkiem kija bija - ale nie widze co tez on tam bija? Dedykacja III Mocny sznurek namydlic Wezel zgrabny uladzic Hak stalowy umocnic Sznur zawiesic Leb wspadzic Wisielec zdobi drzewo jak tytul gazete jak flaga demonstranta jak diament kobiete Kto wisi nie bladzi skoro wisi rowno czlowiek moze wisiec bo czlowiek nie gowno! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla zsypka z ostrzezeniem... 11.01.02, 00:42 Ty Zsypek, ty uwazaj, Ty mnie tu o wisielcach nie pisz, bo jeszcze nam sie Egon sierota obwiesi i muchy na smietniku straca jedynego zywiciela. Ta pierwsz dedykacja napewno dla Egona. On lubi pieski. Czesto tu o nich pisze. Nawet jego zona przypomina suczke jamnika - moze tylko ona ma bardziej pociagla mordke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Quickly i Egona - nowe dedykacje-do wyboru IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 00:42 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Sa 3 - jedna musicie sie podzielic .... > > > Dedykacja I > > Pies. W gory odlegle napstrzone > Tam cel twoj wedrowcze i kres > Tam duszy twoj spokoj spragniony > Tam ksiezyc ogromny jest. Pies. > > > Dedykacja II. > > Kiedy oczy otworze > i w przestrzen wzrok wlepie > widze wiatr, ktory plonie > na splowialym stepie > Tam siedzi moj przyjaciel > i ulomkiem kija > bija - ale nie widze > co tez on tam bija? > > > Dedykacja III > > Mocny sznurek namydlic > Wezel zgrabny uladzic > Hak stalowy umocnic > Sznur zawiesic > Leb wspadzic > > Wisielec zdobi drzewo > jak tytul gazete > jak flaga demonstranta > jak diament kobiete > > Kto wisi nie bladzi > skoro wisi rowno > czlowiek moze wisiec > bo czlowiek nie gowno! To pasuje do Quickly-ego jak ulal! Male Aborygeny codziennie go za nozki na drzewie wieszaja,mordka w dol,oczka zezowate mu lisciem eukaliptusowym zawiazuja,pozniej tanczac wokol pyszczka jego,raz po raz na niego sikaja.Jego zadaniem jest zgadnac kto go obsikal! Jak zgadnie,to dostaje znowu osci na kolacje.A poznie gnojek sie chwali,ze codziennie rybke smazona,winem i piwem polewana zajada. Klamca !!! Trzy dni po swietach sie nie odzywal,bo mu kregoslup sledzia w przelyku stanal,i nic nie mozna bylo zrobic z biedakiem. Aborygeni zlozyli sie na szamana,a ten sie z gnojem nie patyczkowal,na lepek jego noga stapnal,druga na brzuszek jego,psa dingo przywolal,ten jezor w pyszczek Quickly- ego wlozyl,obwachal,warknal,kly na ogonie sledzia scisnal,do tylu szarpnal i Quickly zajeczal,odzyl znowu i znow powoli,na forum kwilic zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Egona 11.01.02, 00:52 Co ty tam znowu Egon popierdujesz? Na swietach to ja bylem na rybach. Pisali, ze Egon ciemniak, nie mial gdzie w wigilie sie podziac, to chcialem jakiegos kraba, albo inna languste dla niego z oceanu lazurowego wylowic. Ale po piwie ciezko sie lowilo. Wiec Egonowi wyslalismy gasnice, zeby sobie z nia dokolo smietnika na ktorym mieszka nieco dla rozrywki pobiegal. Ale jak zaczal staruszki ta gasnica napastowac, to go policja do pierdla znowu wsadzila... i dlatego tak dlugo go na forum nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 00:58 quickly napisał(a): > Co ty tam znowu Egon popierdujesz? > Na swietach to ja bylem na rybach. Pisali, ze Egon ciemniak, nie mial gdzie w > wigilie sie podziac, to chcialem jakiegos kraba, albo inna languste dla niego z > > oceanu lazurowego wylowic. > > Ale po piwie ciezko sie lowilo. Wiec Egonowi wyslalismy gasnice, zeby sobie z > nia dokolo smietnika na ktorym mieszka nieco dla rozrywki pobiegal. Ale jak > zaczal staruszki ta gasnica napastowac, to go policja do pierdla znowu > wsadzila... i dlatego tak dlugo go na forum nie bylo. Odpoczywalo sie sieroto,odpoczywalo na Hawaii i innych wysepkach z pieknosciami egzotycznymi przy boku,nie jak ty kaleko z wedka z galazki wystruganej,z kangurami rybki zdechle i spalone po pozarze z dna jezior wyschnietych wyciagajacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Quickly IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 01:04 to chujor,co go batem po plecah wala jak strusiom dup nie umyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek A GDZIE SIE PODZIALU MOJE POEZJE ?!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 16:23 Admin, lobuzie, one wcale nie byly ani swinskie ani wulgarne!!!!!!!! Pol dnia nad nimi pracowalem!!!!!! Co ci przeszkadzaly?!!!!!!!!! Wytlumacz sie!!!!!!!!! Do Egona i quicklego - wy smocze syny, na forum Informacje dnia bylo glosowanie na postac roku na Forum. Chcialem oddac na was glos za kunszt literacki w konwersowaniu ponadkontynentalnym, z uzyciem bluzgow wielopietrowych, pur nonsensu i humoru sytuacyjnego. Szukalem watku w ktorym obaj figurujecie dla podania przykladu, ale z powodu dezintegracji osobowosci tworczej bez przerwy trafialem na kochanki, joja i inne postaci - totez nie zaglosowalem wcale. Te wiersze wyciete przez admina mialy byc moja prywatna nagroda dla was, skoro sie nie dalo inaczej. Uwazam ze zaslugujecie na ta nagrode w pelni, nie tylko za lingwistyczne poczucie humoru, ale i za osobiste przymioty - wbrew pozorom trzeba miec w sobie spora doze ciepla i autoironii, zeby tak pisac. Pozdr. i zyczenia duzej ilosci nowych gagow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek ADMIN! oddaj moje nagrody! Czekam!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 21:10 Za kare dedykuje ci taki oto utwor: Admini ktorzy sa niedorzeczni czarne kaptury wciagaja swiateczne w takim kapturze morda niewesola zwisa jak gacek lub zwiedly placek. A masz, a masz!!! Limeryk ktory mi wyciales nalezy sie guickly, a tryptyk jest dla Egona. ODDAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek ADMIN tryptyk Egona mozesz odpuscic. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 04:21 Obrazilem sie i wycofuje sie z naggrody dla Egona. Oddaj tylko limeryk dla quickly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ADMIN tryptyk Egona mozesz odpuscic. IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 04:35 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Obrazilem sie i wycofuje sie z naggrody dla Egona. Oddaj tylko limeryk dla > quickly. To wycofuj sie! Tylko nie zapomnij! DUPA DO TYLU,Zsypek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Lubil Egon wodeczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 04:48 Lubi Egon wodeczke Chetnie nocka cicha w przestrzen wielka wypuszcza gromka serie rykow Lubi Egon dziureczki czesto chwyta butelke by stekajac cicho zadoscuczynic nawykom Lubi Egon dupeczki choc zadaje bol to zonie jego, co placze bolesna niagara kiedy Egon w lazience kapie sie z gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Dobrze bywa czasami... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 04:53 Dobrze bywa czasami zglebic sie w siebie - mawia Egon - gdy roztargniony w rzyci wlasnej grzebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dobrze bywa czasami... IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 08:01 no to kto do chuja kupi ten dzwon!!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dobrze bywa czasami... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 03:33 Gość portalu: .... napisał(a): > no to kto do chuja kupi ten dzwon!!!!!???? eeeeeEEEEEEEEEEE................GON!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Dobrze bywa czasami... IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 03:38 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: .... napisał(a): > > > no to kto do chuja kupi ten dzwon!!!!!???? > eeeeeEEEEEEEEEEE................GON!!!!!!!!! > Czesc Zszypek to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Tren zalobny o Egonie i jego dzwonie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 04:21 Witam. Oto poemat jako odpowiedz na twoja propozycje finansowa: I (spiewa chorek) Jojo stoi za okienkiem i stuka palcem cienkim A w domku straszne wycie za zmarnowanym zyciem Refren (spiewa zona Egona): eeeEEEEGON !! eeeEEEGON !! Na coz ci Zygmunta dzwon?!! II. (spiewa jojo) Bierz kufaje, wytrzyj galy i zmaz plame na honorze - musisz splacic dlug niemaly: Kicaj Harlem sprzatac, worze! Refren (spiewa chorek): eeeEEEEGON !! eeeEEEGON !! kase zaplac za ten dzwon ! Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Tren zalobny o Egonie i jego dzwonie 13.01.02, 04:50 Wspaniala dedykacja Zsypek!, ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaa! Ktoz moglby sie spodziewac ze z Ciebie taki poeta. Braklo nam Ciebie! Egon-jojo nie mogl sie CIebie juz doczekac tutaj, bo ciagle marzy o czytaniu Twoich wierszy. A teraz to juz nawet zaczna spiewac! Hahahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Tren za Schona IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 04:56 schone napisał(a): > Wspaniala dedykacja Zsypek!, ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaa! > Ktoz moglby sie spodziewac ze z Ciebie taki poeta. Braklo nam Ciebie! > Egon-jojo nie mogl sie CIebie juz doczekac tutaj, bo ciagle marzy o czytaniu > Twoich wierszy. A teraz to juz nawet zaczna spiewac! > Hahahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa! A ciebie debilu nikt,od 2 nocy do duskusji miedzyludzkiej nie zapraszal... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Tren za Schona 13.01.02, 11:44 Mnie zapraszal? Ja jestem u siebie! To ty jestes tu przybleda! Czas juz wyniesc sie stad! I pojsc pocwiczyc troche innego jezyka! Przynajmniej spokoj tu nastanie i jakies kulturalniejsze rozmowy. Ofiaro - Icka i Syfki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eg-jo jojo do Egona -Egon do jojo IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 11:54 Zatrulem sie na smietniku -mam goraczke-pierdole sam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: jojo do Egona -Egon do jojo 13.01.02, 12:24 Ty bidoku! Widze ze masz goraczke juz od kilku miesiecy! Mowilem ci ze trzeba patrzec na date waznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jojo do Egona -Egon do jojo IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 22:44 schone napisał(a): > Ty bidoku! Widze ze masz goraczke juz od kilku miesiecy! Mowilem ci ze trzeba > patrzec na date waznosci! Schone- quickly jak sie czujesz dziadu z zasyfialym ryjem !? Odpowiedz Link Zgłoś
schone DEDYKACJA DLA JD 14.01.02, 02:27 Ten jd Americano! jak tylko wstanie rano bez golenia i bez mycia do klawiatury juz polecial Ten jd Americano! potrafi sie nachlac rano potem stuka po klawiaturze is szuka sobie na forum guza Ten jd Americano znalazl sobie taka pania i juz bral sie do roboty ale nie mogl, to odlozyl na potem Ten jd Americano dzisiaj wstal wczesniej rano aby na forum troche powyzywac i na biednym jojo sie wyzywac Ten jd Americano dzisiaj jemu mozgi prano ze Ameryka to rzecz wielka jak kiedys Polska za Gierka Ten jd Amerycano na smietnisko jedzie rano aby troche sie pogrzebac i do jutra w Ameryce przetrwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DEDYKACJA DLA JD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 03:09 Pozdrawiam uprzejmie pana schone, autora niezwykle pieknej literatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: DEDYKACJA DLA JD IP: *.proxy.aol.com 14.01.02, 03:25 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Pozdrawiam uprzejmie pana schone, autora niezwykle pieknej literatury ale ty pedal Zsypek,teraz wiemy,ze schone to ty kurwo meska jestes! Dlugo to trwalo,ale niestety na glupka wyszles! To normalne,zaden pedal nie ma mozgu normalnego,a dzieki dupie dziurawej zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dedykacja dla eg-jo 14.01.02, 03:31 egon, szmaciarzu, z widlami do niemieckiego gnoju, a nie na forum swoj ryjek pchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DEDYKACJA DLA JD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 03:33 Ja to nie schone. Kunszt literacki podziwiam, a nie zawartosc merytoryczna. Ja ciebie tez kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: DEDYKACJA DLA JD /do Zsypka 14.01.02, 05:27 Dziekuje Panie Zsypek za uznanie! To olsnienie literackie przyszlo do mnie po przestudiowaniu Panskiej tworczosci. Widze ze to Panska szkola tak dziala. Mam w zanadrzu jeszcze niektore dedykacje, ale jeszcze poczekam z publikacja. Juz czas uslyszc innych tworcow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: JOJO !!!!!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! 15.01.02, 07:30 Troche sie pouczyc literatury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: JOJO !!!!!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 07:37 schone napisał(a): > Troche sie pouczyc literatury! schone ty osle pierdolony literature sie czyta a nie " Pouczyc" .Pewnie ksiazki telefoniczne czytasz z adresami pederastow ty kurwo niemyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: JOJO !!!!!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! 16.01.02, 09:40 Co dzisiaj jestes jd? Nie glupku, literatury sie trzeba uczyc! Glabie siedziales w szkole tylko samolociki puszczales z paperu, zamiast sie uczyc a teraz oto efekty! Ucz sie tej literatury!, Czytac to malo! Trzeba troche poruszyc te szare komorki do myslenia, troche wkuc do tego lba. Zacznij wreszcie myslec i jakies ludzkie zdania budowac. NIeuczkuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: JOJO !!!!!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 07:31 schone napisał(a): > Co dzisiaj jestes jd? Nie glupku, literatury sie trzeba uczyc! Glabie > siedziales w szkole tylko samolociki puszczales z paperu, zamiast sie uczyc a > teraz oto efekty! Ucz sie tej literatury!, Czytac to malo! Trzeba troche > poruszyc te szare komorki do myslenia, troche wkuc do tego lba. > Zacznij wreszcie myslec i jakies ludzkie zdania budowac. NIeuczkuuuuuuuuu! ty huju w osranych xxxxxxxx2l majtach , glabiu literature sie czyta a nie uczy.Kurwa co za ciemniak!! Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: JOJO !!!!!!!!! OKAZJA!!!!!!!!! 17.01.02, 19:25 Trzeba sie uczyc! Trzeba sie uczyc! Czytac to malo! Masz mi sie nauczyc 'Ode do mlodosci' i jutro zarecytowac tu na forum. Musze sie za Ciebie wziac bo calkiem glabem zostaniesz! Do robotyyyyyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
ganelon Nauczyc debila-Zydka?? 17.01.02, 20:21 To niemozliwe.. Takie debilne zydki tylko umieja postowac glupoty bez sensu - im wiecej tym lepiej. Taki maja prikaz z wielkiej kapituly w N.Y -> robic gowno na polskich forach. A taki Egon(jojo) to zwykly zydowski smierdziel -> omijac go szerokim lukiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Nauczyc debila-Zydka?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 20:25 Psi cycu!!! Smierdzielu!!! Potomku krokodyla i Matki Boskiej!!!! A kysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ganelon To juz 2 zydowskich debili?? 17.01.02, 21:10 Zsypek-nastepny smierdzacy zydek - kon trojanski ?? Looks like.. Spierdalaj do israela lub N.Y. - dzwoncu zydowski a nie siedz we Wroclawiu !! Happy reunion with fellow asshole-Egon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: To juz 2 zydowskich debili?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 21:15 quickly, bo ci przywale, popaprancu jeden, zboczencu genetyczny, umyj sie, brudasie, bo ci strus wosk z uszu wyzera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Zsypka 17.01.02, 21:24 Zsypek, Co ty wygadujesz? Jak na razie to jeszcz nic niestosownego pod Twoim adresem chyba tak naprawde nie powiedzialem. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 21:32 a to jako ganeleon to co? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Zsypka 17.01.02, 22:38 No wybacz mi Zsypek. Podly to moza ja i jestem, ale zeby wstawac o piatej nad ranem, zeby ci ublizac, to na pewno nie w moim stylu. Jezeli masz jeszcze troche honoru, to wypadaloby, zebys powiedzial przynajmniej skromne slowo "przepraszam". Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla ganelon 17.01.02, 22:40 Bez zwatpienia co do Egona (vel. jojo, jd) masz calkowita racje!!! Calkowicie Cie popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla ganelon IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:47 quickly napisał(a): > Bez zwatpienia co do Egona (vel. jojo, jd) masz calkowita racje!!! > Calkowicie Cie popieram!!! Nie wiedzialem quickly,ze az taki glupi jestes?! Mowilem ci juz nieraz,ze serwera AOL,uzywa miliony ludzi na swiecie ! Ale to do ciebie nigdy nie dotrze,bo w dziurze australijskiej siedzisz ! Widze,ze bierzesz przyklad ze swojego idola Benia,on tez lubi w dziurach egzystowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla ganelon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 22:55 Jak pan twierdzi, ze pan nie jest az tak pokrecony, zeby wstawac o 5 rano, to ja wlasciwie panu wierze, bo faktycznie trzeba byc nadzwyczaj pokreconym zeby o 5 rano wstawac. Totez sie z tego strusia wycofuje natychmiast i przepraszam. A czy pan juz widzial w tomiku poetyckim utwor na panska czesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 22:58 quickly napisał(a): > A skad! > A gdzie ten tomik jest? W library dla murzynow,na HARLEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Egona 17.01.02, 23:00 Ty wiesz, Egon, czasami masz jakies tam przeblyski "ludzkiej twarzy". Nigdy w zasadzie nie waliles przeklenstwami - trzeba Ci to oddac. To mowisz, ze nie jestes "jojo" i ta wulgarna swinia "jd"? I komu tu teraz wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Zsypka 17.01.02, 23:04 Zsypek, Zostawiam Ci tego faryzeusza Egona. Bawcie sie we dwoje dobrze. A jak Ci Egon bez powodu z czasem nawrzuca, to sie nie przejmuj - to w jego ulubionym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:08 quickly napisał(a): > Zsypek, > > Zostawiam Ci tego faryzeusza Egona. Bawcie sie we dwoje dobrze. > A jak Ci Egon bez powodu z czasem nawrzuca, to sie nie przejmuj - to w jego > ulubionym stylu. Nie martw sie Zsypek ! Ja na tym pajacu quickly,nigdy wzorowac sie nie bede !On jest sam faryzeuszem ! A czemu ,to niech sie spyta Schona ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:05 quickly napisał(a): > Ty wiesz, Egon, czasami masz jakies tam przeblyski "ludzkiej twarzy". > Nigdy w zasadzie nie waliles przeklenstwami - trzeba Ci to oddac. > To mowisz, ze nie jestes "jojo" i ta wulgarna swinia "jd"? > > I komu tu teraz wierzyc? Nigdy nie podszywalem sie pod te nicki !Slowo daje ,jako Egon !! Zreszta zobacz czas pisania tych postow ! O tej porze to ja sie pilnie ucze ! W High School ! Przysiegam na moich wnukow kochanych! To prawda quickly ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla guickly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 23:20 Utwor sie znajduje w tomiku poetyckim "Egon w malinach" www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=841858&aid=841858 ma numerek 12. i tytul "poemat patriotyczny o quickly i aborygenach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 23:21 witam pana najuprzejmiej, panie Egonie. Jak sie pan czuje po wczorajszym investigation? Jak tam spanko? Bylo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Zsypka 17.01.02, 23:37 No niezly, niezly... Byly i siki, i piwo, i pozary. Istna sielanka! Ty Zsypek, Ty uwazaj! Po tym Forum kreci sie tylu wrednych pajacych - moga Ci "ponawrzucac" z czystej, bezinteresownej niewnawisci i zazdrosci. W sumie jestes rowny gosc (Egon tez, ale ostatnio cos mu zaczelo w stosunku do mnie zdrowo odbijac). Odpowiedz Link Zgłoś
zsypek Re: Dla Zsypka 17.01.02, 23:48 panie quickly, dziekuje najuprzejmiej. Pan nie docenia pana Egona, on wczoraj napisal, ze za panem teskni... Sam widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:45 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > witam pana najuprzejmiej, panie Egonie. Jak sie pan czuje po wczorajszym > investigation? Jak tam spanko? Bylo czy nie? Witam pana Zsypka! Troche sie pospalo! I znowu do dziela ! Wiesz Zsypek,dlaczego quickly nie jest dzisiaj w humorze? Powiem ci na ucho,ok? On dostal dzisiaj mandat,az 100 aus $ ! Jezdzil jak glupi po chodnikach w centrum Sydney,rowerem,a na bagazniku mial pijanego,starego kangura Kevina. Jak go policja zatrzymala,to sie okazalo,ze quickly tez napity byl ! Rower im zabrali i do buszu na piechote kazali isc! Zebys ty widzial jak oni maszerowali?! Objeli sie jak ojciec z synem,co pare metrow przewracali sie,ludzie przystawali ze zdumienia,a reporter "Sydney News",ta cala ich wedrowke kamera nagrywal ! Jutro prawdopodobnie pokaza ich w telewizji publicznej!? Ale to wstyd ,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Egona 17.01.02, 23:49 Ty wredny klamco!!! Ten mandat byl na 160 dolarow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 23:54 quickly napisał(a): > Ty wredny klamco!!! > Ten mandat byl na 160 dolarow!!! Przepraszam quickly,nie mialem z soba okularow do czytania,napewno szostke za zero wzialem ! Ale z ciebie to pirat drogowy! Ho Ho,ja takimi slalomami jezdzic bym nie potrafil jak ty ?! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Egona 17.01.02, 23:59 A wiesz, a ten rower co nam gliniarze zabrali tez nie byl moj. Z Kevinem pozyczylismy od Jenny Koala. Oj beda z tego strusie jaja, oj beda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 00:06 quickly napisał(a): > A wiesz, a ten rower co nam gliniarze zabrali tez nie byl moj. Z Kevinem > pozyczylismy od Jenny Koala. > Oj beda z tego strusie jaja, oj beda! Nie chcialbym w waszej skorze byc! Lepiej odczekajcie,kiedy Jenny Koala tez sie sokiem eukaliptusowym nachleje ! Wtedy wmowcie mu,ze to on po pijaku jezdzil tym rowerem i jego zatrzymali gliniarze ! Ale czy w to strusie z kolei uwierza ... !? Odpowiedz Link Zgłoś
zsypek Re: Dla Egona 18.01.02, 00:05 Panie quickly, pan ten slalom cwiczyl w celu nadazenia za kangurami? Te marne 160 to jest nic w porownaniu z satysfakcja, jaka daje wygrany wyscig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 00:13 zsypek napisał(a): > Panie quickly, pan ten slalom cwiczyl w celu nadazenia za kangurami? Te marne > 160 to jest nic w porownaniu z satysfakcja, jaka daje wygrany wyscig. Sprawa jeszcze nie jest zakonczona !Karnej nie bedzie,bo dostali mandat juz za zaklocanie porzadku chodnikowego. A czy pan wie panie Zsypek ,ile oni po drodze szkod narobili? Piez budek z piwem rozwalili,trzy budki z Hot-dogami przewrocili,szesc budek z lodami na zlom sie nadaje,a o kwietnikach z kwiatkami,to juz nie wspomne! Wie pan ,ile ludzi przez nich prace tymczasowo zgubilo? Teraz zaczna sie procesy o odszkodowania.Oj nie chcialbym ,w skorze tych kaskaderow byc ! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Egona 18.01.02, 00:17 Wiecio co, wyscigi wyscigami, a teraz Jenny Koala (to babka, Egon, a nie facet) nie ma czym dzieci do szkoly wozic. Nie dosyc, ze rower zabrali, to Kevin cale przednie kolko w tym rowerze powiginal, jakzesmy w pubie na ladzie jazde figurowa na rowerze uprawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 00:22 quickly napisał(a): > Wiecio co, wyscigi wyscigami, a teraz Jenny Koala (to babka, Egon, a nie facet) > > nie ma czym dzieci do szkoly wozic. Nie dosyc, ze rower zabrali, to Kevin cale > > przednie kolko w tym rowerze powiginal, jakzesmy w pubie na ladzie jazde > figurowa na rowerze uprawiali. Jak by Kevin uczciwym kangurem byl,to by jej dzieci w torbie swojej do szkoly dowozil! Co najmniej przez miesiac ! A w tym czasie,powinniscie na nowy rower wspolnie popracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Egona 18.01.02, 00:44 No co ty? Kevin w swojej torbie duzo miejsca nie ma - bo do szkoly piwo nosi. A z tym rowerem to jeszcze obmyslimy sprawe. Podobno maja teraz sprowadzac hulajnogi. Ty Egon, podrzucimy ci jedna. Bedziesz sobie z Zsypkiem po szopingu hulal. Odpowiedz Link Zgłoś
zsypek Re: Dla Egona 18.01.02, 00:48 Ja panie quickly w taki bajer juz nie uwierze, zes pan z Jenny Koala na tej ladzie jazde figurowa na rowerze uprawial! Tylko nie wiem co ten Kevin tam z panem robil i co z tym kolkiem od roweru, ze az je zepsul. Czy mozesz pan w tej sprawie mnie doedukowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Egona IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 01:25 zsypek napisał(a): > Ja panie quickly w taki bajer juz nie uwierze, zes pan z Jenny Koala na tej > ladzie jazde figurowa na rowerze uprawial! Tylko nie wiem co ten Kevin tam z > panem robil i co z tym kolkiem od roweru, ze az je zepsul. > > Czy mozesz pan w tej sprawie mnie doedukowac? Zsypek !!! Nie daj sie sprowokowac !!! Miej oczy i uszy otwarte szeroko,jak ja to na codzien czynie,kiedy quickly na interze siedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Zsypka 18.01.02, 01:33 A z tym kolkiem od roweru to cala historia. Jakzesmy ten rower Jenny zwedzili, to Kevin chcial koniecznie do Egona na piwo jechac. Dalej ci nie powiem, bo i tak nie uwierzysz. No dobra, powiem. Egon piwa nie mial (sam wszystko bradziaga zdazyl wychlac), to zesmy zaczeli z Kevinem z tego wielkiego zalu to nieszczesne kolo rowerowe na lysej glowie Egonie prostowac. A Egon teraz chodzi i sie chwali, ze na kwadraturze kola sie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 01:56 quickly napisał(a): > A z tym kolkiem od roweru to cala historia. Jakzesmy ten rower Jenny zwedzili, > > to Kevin chcial koniecznie do Egona na piwo jechac. Dalej ci nie powiem, bo i > tak nie uwierzysz. No dobra, powiem. Egon piwa nie mial (sam wszystko bradziaga > > zdazyl wychlac), to zesmy zaczeli z Kevinem z tego wielkiego zalu to > nieszczesne kolo rowerowe na lysej glowie Egonie prostowac. > > A Egon teraz chodzi i sie chwali, ze na kwadraturze kola sie zna... Ale ty klamca quickly jestes ! A ty Zsypek nie wierz mu od teraz ! Powiem prawde jak bylo ! Kevin po cichu 12 puszek Fostera w grocery gwizdnal,w torbie swojej ten towar quickly-emu dostarczyl,brudzia wypili i na podboj miasta ruszyli.A ze,nogi ich ciezsze od dup byly,rower rodzinie Jenny Koala zwedzili! Postanowili nim na striptiz do strusich dziewczynek pojechac! Quickly byl kierowca...a dalsza historie ich podrozy,znasz juz Zsypek. Dobrze tym kryminalistom australijskim! Gdyby w N.Y. mieszkali,to by im Cops ,dupy jeszcze sprali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Panie Egonie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:14 Panie Egonie, ja wiem, ze pan quickly pije piwo i sika, bo to sam napisal. I absolutnie mu nie wierze, ze panu piwa zabraklo, bo u pana markety cala noc hulaja, nie to co w tej Australii, gdzie jak sie strusie siki skoncza, to i koniec z piwem. Ale jak sie pan wquickly zwierzyl z tego nieszczescia z mandatem, to sie tez zwierze. Wlasnie wyszedl ode mnie moj przyjaciel, co ma problem z damami. Z jedna ma zwiazek natury intymnej, ale ona wyjezdza aktualnie za granice na pare miesiecy. Druga chce miec zwiazek natury intymnej, ale o tej pierwszej nic nie wie. A trzecia sie aktualnie znajduje za granica i chce przyjechac. I moj przyjaciel nie wie, co robic.Ja mu poradzilem, zeby tej drugiej powiedzial o tej pierwszej, a pierwszej i trzeciej nie mowil nic. Dobrze poradzilem? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Zsypka 18.01.02, 02:14 Ty Egon znowu klamiesz i fakty przekrecasz!!! Na striptizie to zesmy z Kevinem potem byli, jak ci juz kwadrature kola na glowie wytlumaczylismy. Zsypek, ty tam Egonowi nie wierz! Kevin to piwo dostal w sklepie za darmo. Przystojny jest, wiec pani sklepowa, siostra Egona, na zaboj sie w nim zakochala. Jazem sam w monoplowym zostal, jak oni gdzies na zapleczu znikneli. (A co z tego zwiazku wyjdzie czas pokaze.) Ja tam zem czekal dlugo, flaszki zem ogladal, pozniej testowac zaczol... oj wesolo ci bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:23 ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam maja takich facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dostal napitkow ca darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie za darmo ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz co z tego zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo sklepu monopolowego! I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Dla Zsypka IP: *.gizle.com 18.01.02, 02:27 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam maja takich > facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. > > A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dostal napitkow ca > darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie za darmo > ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz co z tego > zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo sklepu monopolowego > ! > > I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Mr.Conti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:32 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) Mr.Conti, pan mnie nie strasz!!!! Jak u quickliego jest jutro po poludniu, kiedy u mnie jest dzisiaj, to on musi kontakt z nami nawiazywac przez jakis tunel czasoprzestrzenny! A u pana przypadkiem nie jest jeszcze wczoraj? To moze pan tez dysponuje jakas maszyna do podrozowania w czasie? A jak u pana quickliego jest jutro po poludniu, to moze namowmy go zeby kupil gazete i podal dzisiejsze kursy w NY. A my zainwestujemy u pana wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Dla Mr.Conti IP: *.gizle.com 18.01.02, 02:56 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) > > Mr.Conti, pan mnie nie strasz!!!! Jak u quickliego jest jutro po poludniu, kied > y > u mnie jest dzisiaj, to on musi kontakt z nami nawiazywac przez jakis tunel > czasoprzestrzenny! A u pana przypadkiem nie jest jeszcze wczoraj? To moze pan t > ez > dysponuje jakas maszyna do podrozowania w czasie? > > A jak u pana quickliego jest jutro po poludniu, to moze namowmy go zeby kupil > gazete i podal dzisiejsze kursy w NY. A my zainwestujemy u pana wczoraj. > Taki jest ten czas popier....ony.(uwaga na admin.) Myśleć o czasie i można zwariować. Parę lat temu leciałem z Europy do USA i wyobraź sobie że przyleciałem zanim wyleciałem. Tak jest moje dzisiaj jest quickliego jutro po południu i Zsybka jutro rano. Forse na pewno można zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Mr.Conti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:00 Mr.Conti, mysli pan ze ten admin dalej nas czyta? Ja nie wiem, jak dlugo dam rade tak sie powstrzymywac. A moze zaeksperymentuje i napisze pod spodem post z brzydkim wyrazem i zobaczymy co z tego bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Post z brzydkimi wyrazami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:02 Kurwa mać. Chuj. Cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ME.CONTI Re: Post z brzydkimi wyrazami. IP: *.gizle.com 18.01.02, 03:13 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Kurwa mać. Chuj. Cholera. ale masz odwagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Post z brzydkimi wyrazami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:20 Gość portalu: ME.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Kurwa mać. Chuj. Cholera. > > ale masz odwagę!!! Sam sie sobie dziwie, ze jestem taki bohater. Chyba admin zasnal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Post z brzydkimi wyrazami. IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 03:21 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Kurwa mać. Chuj. Cholera. Nie pisz tak Zsypek,bo przez takie "slowka",nie bede mial kolegi do dyskusji nocnych! Lepiej sie wstrzymaj z takimi wyrazami,bo w Australii jest teraz 12.20 po poludniu i dzieci quicklo-niedzwiadkow,moga to na oczka wlasne widziec ! A pozniej bedzie problem,kiedy tatusiowi relacje zdadza,ze polskiego sie uczyli z internetu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Post z brzydkimi wyrazami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:52 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Kurwa mać. Chuj. Cholera. > > Nie pisz tak Zsypek,bo przez takie "slowka",nie bede mial kolegi do dyskusji > nocnych! Lepiej sie wstrzymaj z takimi wyrazami,bo w Australii jest teraz 12.20 > > po poludniu i dzieci quicklo-niedzwiadkow,moga to na oczka wlasne widziec ! A > pozniej bedzie problem,kiedy tatusiowi relacje zdadza,ze polskiego sie uczyli z > > internetu !!! Rzeczywiscie, Egon, nie przemyslalem sobie. Na pierwszy rzut oka te wyrazy budza moje glebokie zadowolenie (zwroc uwage, nie ma w nich ani jednego bledu ortograficznego!) ale jak sobie pomysle o dzieciach quickly... I ze jak admin mnie wytnie, to moga sie nauczyc tych wyrazow, ale od kogo innego i w blednej wersji ortograficznej... A tak, to dobry wujek Zsypek nauczy dzieci quickly wszystkiego co trzeba, ze sam quickly sie zdziwi, ze tak duzo (i tak wczesnie) umieja... To jak, Egon, idziemy spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ------------------Dla Mr.Conti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:57 Ja widze ze pan jeszcze studiujesz moja propozycje biznesowa zwiazana z podrozami w czasie, ale pan odpowiedz, bo quickly sie spieszy na lunch, czyli ryby na surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.gizle.com 18.01.02, 03:14 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Ja widze ze pan jeszcze studiujesz moja propozycje biznesowa zwiazana z > podrozami w czasie, ale pan odpowiedz, bo quickly sie spieszy na lunch, czyli > ryby na surowo. Mam lepszy pomysł. Różnica między czasem w USA I w Europie jest około 8 godzin. U nas jest dzisiaj a u ciebie już jest jutro. Samolot Concord leci z Europy do USA 4 godziny. Czyli jeśli wylecisz z Polski o 11 rano, wylądujesz w Nowym Yorku 4 godziny przed wylotem o 7 rano. Czyli przed wylotem trzeba sprawdzić co się w New York S.E. dzieje i po przylocie do Nowego Yorku można bez żadnego ryzyka forsę inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:29 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > Mam lepszy pomysł. Różnica między czasem w USA I w Europie jest około 8 godzin. > U > nas jest dzisiaj a u ciebie już jest jutro. Samolot Concord leci z Europy do US > A > 4 godziny. Czyli jeśli wylecisz z Polski o 11 rano, wylądujesz w Nowym Yorku 4 > > godziny przed wylotem o 7 rano. Czyli przed wylotem trzeba sprawdzić co się w > New York S.E. dzieje i po przylocie do Nowego Yorku można bez żadnego ryzyka > forsę inwestować. > Bardzo dobry pomysl!! Im mniej osob do podzialu, tym lepiej. Tylko mnie troche niepokoi ten element planu zwiazany z samolotem Concorde. Czy on przypadkiem calkiem niedawno nie zlecial zaraz po starcie z Orly? Na jakis hotel, o ile pamietam? Ja jestem bardzo zainteresowany ta inwestycja, bo jak ostatnio przeliczalem pieniadze, to okazalo sie, ze jakbym sprzedal to mieszkanie (60 m.kw) we Wroclawiu, to zakupie sobie domek na Florydzie. Mam nawet upatrzone miejsce niedaleko Miami. Na razie jest tam dżungla, kwiatostan niemozebnie smierdzi na okraglo przez caly rok, ale zaraz niedaleko jest rezerwat z aligatorami, lodki do wypozyczenia - takie z przezroczystym dnem - i jeziorko. No i te temperatury, ech! Potrzebuje teraz zarobic kase na to, zeby w tym domku mieszkac. Jak zarobie, to napisze podanie o staly pobyt i od tej pory bede pedzil zycie emeryta, radosnego staruszka z Miami Beach. Pana oczywiscie zaprosze natychmiast na weekend, o ile lubi pan takie temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.gizle.com 18.01.02, 03:50 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > Mam lepszy pomysł. Różnica między czasem w USA I w Europie jest około 8 go > dzin. > > U > > nas jest dzisiaj a u ciebie już jest jutro. Samolot Concord leci z Europy > do US > > A > > 4 godziny. Czyli jeśli wylecisz z Polski o 11 rano, wylądujesz w Nowym Yor > ku 4 > > > > godziny przed wylotem o 7 rano. Czyli przed wylotem trzeba sprawdzić co s > ię w > > New York S.E. dzieje i po przylocie do Nowego Yorku można bez żadnego ryzy > ka > > forsę inwestować. > > > > Bardzo dobry pomysl!! Im mniej osob do podzialu, tym lepiej. Tylko mnie troche > niepokoi ten element planu zwiazany z samolotem Concorde. Czy on przypadkiem > calkiem niedawno nie zlecial zaraz po starcie z Orly? Na jakis hotel, o ile > pamietam? To jest tylko drobnostak planu który na pewno nas nie zatrzyma > > Ja jestem bardzo zainteresowany ta inwestycja, bo jak ostatnio przeliczalem > pieniadze, to okazalo sie, ze jakbym sprzedal to mieszkanie (60 m.kw) we > Wroclawiu, to zakupie sobie domek na Florydzie. Mam nawet upatrzone miejsce > niedaleko Miami. Na razie jest tam dżungla, kwiatostan niemozebnie smierdzi na > okraglo przez caly rok, ale zaraz niedaleko jest rezerwat z aligatorami, lodki > do Florydę tylko zalecam w zimę. W lato jest tak gorąco że nie można wytrzymać. Ale jeśli Floryda ci odpowiada to ci na pewno ładne miejsce znajdę. Polescam małą wyspę na Zatoce Meksykańskiej: Captiva Island: raj na ziemi gdzie bardzo często spędzam zimowe wakacje. www.ucifl.com/ > wypozyczenia - takie z przezroczystym dnem - i jeziorko. No i te temperatury, e > ch! > > Potrzebuje teraz zarobic kase na to, zeby w tym domku mieszkac. Jak zarobie, to > > napisze podanie o staly pobyt i od tej pory bede pedzil zycie emeryta, radosneg > o > staruszka z Miami Beach. Pana oczywiscie zaprosze natychmiast na weekend, o ile > > lubi pan takie temperatury. jak tylko na wyjazd się zdecydujesz, daj mi znać. Ja sam list z prośbą o twoje przyjęcie do Busha wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 04:06 Mr.Conti, moja wdziecznosc dozgonna za te fotki! Ja bylem na Florydzie wlasnie latem! Tubylcy na ogol omdlewali i lezeli pod klimatyzacja nastawiona na -20 Celc. a ja znalazlem sobie jedna tubylke ktora jezdzila pickupem jak pan, z pootwieranymi oknami i w kapeluszu na glowie. To byl raj! Pierwszy tydzien troche ciezki ze wzgledu na intensywne zapachy, a potem wycieczki, bagienka i lodki. Jak zobaczylem te fotki to zaczalem plakac z tesknoty, az mi klawiatura na wylot przemokla... Lepiej sie pan od kompa odsun, bo i pana zaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:13 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Mr.Conti, moja wdziecznosc dozgonna za te fotki! Ja bylem na Florydzie wlasnie > latem! Tubylcy na ogol omdlewali i lezeli pod klimatyzacja nastawiona na -20 > Celc. a ja znalazlem sobie jedna tubylke ktora jezdzila pickupem jak pan, z > pootwieranymi oknami i w kapeluszu na glowie. To byl raj! Pierwszy tydzien > troche ciezki ze wzgledu na intensywne zapachy, a potem wycieczki, bagienka i > lodki. Jak zobaczylem te fotki to zaczalem plakac z tesknoty, az mi klawiatura > na wylot przemokla... Lepiej sie pan od kompa odsun, bo i pana zaleje... Jak mi dasz adres tej tubylki Zsypek,to bedziesz moim przyjacielem, na wieki ,wszystkie wieki i .. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 04:15 ObrazilAm sie!!!! To ja juz nie wystarczam?!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:20 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ObrazilAm sie!!!! To ja juz nie wystarczam?!!!!!!!!!! Sorry,wiecej tego bledu nie powtorze! A tak naprawde Zsypek,czy ty nie masz czasami na imie Jola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 04:22 Nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:25 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Nie...:) To dawaj ten adres,RIGHT NOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 04:25 Ide spac, bo cos czuje ze Egon investigation zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 04:29 Egon, ty masz jakies nieczyste sumienie wzgledem damy imieniem Jola, co? Przyznales sie tym pytaniem, hehehehehehe.......:))))))))) A teraz ide naprawde spac, i tobie tez radze, bo to High School z toba dluzej nie wytrzyma, jak bedziesz tak spal na schodach, niewinnym dziateczkom pod nogi wpadajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio do Molly... IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:36 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Egon, ty masz jakies nieczyste sumienie wzgledem damy imieniem Jola, co? > Przyznales sie tym pytaniem, hehehehehehe.......:))))))))) > > A teraz ide naprawde spac, i tobie tez radze, bo to High School z toba dluzej > nie wytrzyma, jak bedziesz tak spal na schodach, niewinnym dziateczkom pod nogi > > wpadajac. Witaj kochanie moje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: do Molly... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 13:29 witaj, Szlomcio, kochanku moj strzelisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO Zsybka o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:33 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Ide spac, bo cos czuje ze Egon investigation zaczyna... Ja tez chyba pojde,bo moj kot siedzacy na compie moim ,ziewac zaczyna! Wiesz co Zsypek? On sie nazywal Prince dotychczas,a ja go na quickly przechrzcilem niedawno,bo tez czerwone slepia ma ! Jak go zawolam po nowym imieniu,to to bydle na compa mojego wskakuje i warczy tak: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN! Glupia bestia,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Mr.Conti IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 02:58 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) > > Mr.Conti, pan mnie nie strasz!!!! Jak u quickliego jest jutro po poludniu, kied > y > u mnie jest dzisiaj, to on musi kontakt z nami nawiazywac przez jakis tunel > czasoprzestrzenny! A u pana przypadkiem nie jest jeszcze wczoraj? To moze pan t > ez > dysponuje jakas maszyna do podrozowania w czasie? > > A jak u pana quickliego jest jutro po poludniu, to moze namowmy go zeby kupil > gazete i podal dzisiejsze kursy w NY. A my zainwestujemy u pana wczoraj. > Wiesz co Zsypek? Fajny pomysl! My na tym kase zbijemy,quickly tez dzieki nam ,na czlowieka wyjdzie! UUUUFFFFFFFFFFFF,nareszcie moze swoj wymarzony garnitur kupi! Z MUCHA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla Mr.Conti (w sprawie garnituru) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 03:04 Egon, ja jestem stanowczo przeciw. To jest nie przeciw garniturowi dla quickly, ale MUCHA?!!! przeciez on ja zezre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 02:33 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam maja takic > h > > facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. > > > > A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dostal napitkow > ca > > darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie za darmo > > ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz co z tego > > zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo sklepu monopol > owego > > ! > > > > I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? > > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) Witam mr.CONTI ! Nareszcie oddychac mozna na tym forum,jak ktos cos konkretnego napisze ! Welcome back ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: DO EGONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gizle.com 18.01.02, 02:58 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam maja > takic > > h > > > facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. > > > > > > A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dostal nap > itkow > > ca > > > darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie za d > armo > > > ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz co z > tego > > > zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo sklepu mo > nopol > > owego > > > ! > > > > > > I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? > > > > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) > > Witam mr.CONTI ! Nareszcie oddychac mozna na tym forum,jak ktos cos konkretnego > > napisze ! Welcome back ! Bardzo dziękuję ale niestety nie najlepiej się czuję: Rangers 1 Devils 4 in 2nd: (((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:05 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam > maja > > takic > > > h > > > > facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. > > > > > > > > A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dosta > l nap > > itkow > > > ca > > > > darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie > za d > > armo > > > > ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz > co z > > tego > > > > zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo skle > pu mo > > nopol > > > owego > > > > ! > > > > > > > > I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? > > > > > > U Quickliego jest już jutro po południu.(dla ciebie Zsybku dzisiaj) > > > > Witam mr.CONTI ! Nareszcie oddychac mozna na tym forum,jak ktos cos konkre > tnego > > > > napisze ! Welcome back ! > > Bardzo dziękuję ale niestety nie najlepiej się czuję: Rangers 1 Devils 4 in 2nd > : > (((((((((((((((( Nie martw sie mr.CONTI. Ja cos czuje po kosciach,ze moich tez Rekiny w nocy zezra! Ale to nie szkodzi,fajnie bedzie jak NASI do play off wejda ! A diably i tak sie osmarkaja! Zobaczysz,ich czas juz minal ! Pozdowka mr.CONTI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 04:09 PS. mam nadzieje,ze mnie zrozumiales Sir,NASI to znaczy NYR i NYI !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 02:30 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ale wracales pan na piechote, mam nadzieje? Bo wie pan, oni tam maja takich > facetow co sie zawsze zapinaja pod szyja i nazywaja sie police. > > A poza tym to klamiesz pan, panie quickly. Kevin wcale nie dostal napitkow ca > darmo. Za darmo to on dostal cos zupelnie innego. To pan zes sie za darmo > ubzdryngolil, a teraz zwalasz pan na Kevina. I ja mam odpowiedz co z tego > zwiazku bedzie pomiedzy Kevinem a siostra Egona: bankructwo sklepu monopolowego > ! > > I powiedz pan jeszcze, ktora aktualnie u pana godzina? U niego juz 12.28 po poludniu ,piatek,18 stycznia 2002,ten pijak Kevin-kangur,e- mail mi wyslal wlasnie i napisal,ze to quickly byl mozgiem tego pijacko- zlodziejsko-porno przedsiewziecia ! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla Zsypka 18.01.02, 02:31 U mnie 11.32 rano. Podam jeszcze, ze niebo bezchmurne (prawie) z mozliwoscia przelotnych opadow przechodzacych w popoludniowa ulewe. Wiatry z kierunkow zmiennych przewaznie poludniowe. Temperatura prawie stala, w granicach 29C. Za 20 min wybieram sie na lunch. Zsypek, aktora u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla quickly. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:35 02.23 Niebo czarne, chmur nie widac. Temperatury tez nie widac, bo termometr zamarzl, z mozliwoscia czesciowego rozmarzniecia w dniu jutrzejszym. W domu cieplo, tez siedze w gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla Zsypka IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 02:35 quickly napisał(a): > U mnie 11.32 rano. > > Podam jeszcze, ze niebo bezchmurne (prawie) z mozliwoscia przelotnych opadow > przechodzacych w popoludniowa ulewe. Wiatry z kierunkow zmiennych przewaznie > poludniowe. Temperatura prawie stala, w granicach 29C. > > Za 20 min wybieram sie na lunch. > > Zsypek, aktora u ciebie? Od razu kapnalem sie,ze ten glupi kangur-Kevin,niedzwiadkom Koala,zegarek za rower skradziony oddal i na czasie sie nie zna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla quickly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:41 to jak pan pojdziesz na lunch to po drodze kup pan gazete z kursami w NY bo jest nam potrzebna w pewnych celach. I unikaj pan Kevina, bo pan Egon ma racje, ze przez niego to masz pan same klopoty. Albo przyjemnosci, z ktorych klopoty moga dopiero wyniknac, bo nie dosc, ze pan bedziesz musial potem to dziecko Kevina i siostry Egona nianczyc, to jeszcze bedziesz pan to dziecko bawil w stanie upojenia. Bo jak ktos wypije sklep alkoholowy, to na pewno wychodzi z niego jako alkoholik. A pan niczego u siebie nie zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla quickly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:44 Panie Egonie, przeczytaj pan co napisalem do pana Conti, w sprawie zrobienia biznesu. Ten biznes moze byc trudny do zrobienia bez gazety pana quickly, tak ze moze napiszmy pare pochwalnych [postow na jego temat, zeby sie przed tym lunchem nie zbiesil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek To wyzej jest dla Egona! quickly, nie czytaj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:45 Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dla quickly 18.01.02, 02:50 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Panie Egonie, przeczytaj pan co napisalem do pana Conti, w sprawie zrobienia > biznesu. > > Ten biznes moze byc trudny do zrobienia bez gazety pana quickly, tak ze moze > napiszmy pare pochwalnych [postow na jego temat, zeby sie przed tym lunchem nie > > zbiesil. Ja tego, tak jak chciales Zsypek wcale nie przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla quickly IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 02:51 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Panie Egonie, przeczytaj pan co napisalem do pana Conti, w sprawie zrobienia > biznesu. > > Ten biznes moze byc trudny do zrobienia bez gazety pana quickly, tak ze moze > napiszmy pare pochwalnych [postow na jego temat, zeby sie przed tym lunchem nie > > zbiesil. Panie Zsypek! A czy widzial pan kiedys lunch quickly-ego? To sa dwie rybki zdechle,ktore ocean na plaze wyrzuci,a pozniej quickly przez godzine cala je na piasku suszy! Dlatego mamy ta przerwe o tej samej porze codziennie! A pozniej przylazi i chwali sie,ze rybke dzis na lunch mial.....ze az brzuch mu wywalilo! Po rybach zdechlych,to i kot zwykly pecznieje w pasie! No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Dla quickly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:54 Panie Egonie, niech on te ryby pozera, nawet na surowo. On teraz potrzebuje bardzo duzo tranu, zeby ten monopolowy ze krwi wyplukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla quickly IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 03:04 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Panie Egonie, niech on te ryby pozera, nawet na surowo. On teraz potrzebuje > bardzo duzo tranu, zeby ten monopolowy ze krwi wyplukac. Zeby tylko ten osiol,miesa z oscmi po pijaku nie pomylil,bo znowu mu kregoslup piranii w gardle stanie i nas wszystkich,za to winic bedzie! On jest znany z takich przekretow od dawna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Egona. 18.01.02, 02:48 No Egon wychodzi na to, ze bedziesz rodzonym krewniakiem Kevina. (Widze wiec, ze moje poswiecenie w testowaniu monopolowego na darmo nie poszlo.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek hehehehehe. quickly ma punkta!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 02:51 Odpowiedz Link Zgłoś