bam_buko 15.10.03, 00:54 Drodzy uczestnicy forum przy kazdej nadarzajacej sie okazji bierzcie do reki..baseball kij i walcie jojo w jego swinski ryj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre1 Re: Apel !! 15.10.03, 01:35 bam_buko napisał: > Drodzy uczestnicy forum > przy kazdej nadarzajacej sie okazji > bierzcie do reki..baseball kij > i walcie jojo > w jego swinski ryj przy okazji mozna jeszcze walnac mosche3 parchaty ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Apel !! popieram IP: *.cust7.nsw.dsl.ozemail.com.au 15.10.03, 04:17 walic jojo w swinski ryj Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 04:19 Ooo... widze ze impreza z kangurami przy bimbrze eukaliptusowym wlasnie sie skonczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Apel !! popieram IP: *.cust7.nsw.dsl.ozemail.com.au 15.10.03, 04:28 czy bimber ms helga to jedyny trunek jaki znasz?? wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 04:33 Gość portalu: olo napisał(a): > czy bimber ms helga to jedyny trunek jaki znasz?? wspolczuje Znam tez koniak, a najlepiej znam piwo. Nigdy tez nie nawoluje do walenia po ryjach czy robienia krzywdy komukolwiek. Czego i tobie zycze, pozdrawiajac serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Apel !! popieram IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 15.10.03, 04:50 ms.helga napisała: > Gość portalu: olo napisał(a): > > > czy bimber ms helga to jedyny trunek jaki znasz?? wspolczuje > > Znam tez koniak, a najlepiej znam piwo. Nigdy tez nie nawoluje do walenia po > ryjach czy robienia krzywdy komukolwiek. Czego i tobie zycze, pozdrawiajac > serdecznie. No tak.Mozna to zrobic humanitarnie z F16.Prawda helgut?. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 04:53 Gość portalu: Sokol napisał(a): > ms.helga napisała: > > > Gość portalu: olo napisał(a): > > > > > czy bimber ms helga to jedyny trunek jaki znasz?? wspolczuje > > > > Znam tez koniak, a najlepiej znam piwo. Nigdy tez nie nawoluje do walenia > po > > ryjach czy robienia krzywdy komukolwiek. Czego i tobie zycze, pozdrawiajac > > > serdecznie. > > No tak.Mozna to zrobic humanitarnie z F16.Prawda helgut?. ooo. Pedalska banda z portalu hiacynt.pl w akcji:-) Pozdrawiam serdecznie. Jak tam ogloszenia towarzyskie na waszym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
postraszydlo Re: Apel !! popieram 15.10.03, 04:57 facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms helga? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 04:59 postraszydlo napisał: > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms helga? Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadkach to jest bardziej skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba mi sie nudzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Apel !! popieram IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 15.10.03, 05:45 ms.helga napisała: > postraszydlo napisał: > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms helga? > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadkach to jest bardziej > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba mi sie nudzi:)) Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedstawiciela plci pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrakcyjna.Czy to prawda?. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 05:51 Gość portalu: Sokol napisał(a): > ms.helga napisała: > > > postraszydlo napisał: > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms helga? > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadkach to jest > bardziej > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba mi sie nudzi:) > ) > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedstawiciela plci > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrakcyjna.Czy to > prawda?. Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pomarszczonej. Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Apel !! popieram IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 15.10.03, 05:58 ms.helga napisała: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > ms.helga napisała: > > > > > postraszydlo napisał: > > > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms helga > ? > > > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadkach to jest > > > bardziej > > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba mi sie nu > dzi:) > > ) > > > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedstawiciela plci > > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrakcyjna.Czy to > > prawda?. > > Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pomarszczonej. Bo co? Jednym slowem nie nadajesz sie nawet do otwierania piwa.Jest gorzej niz przypuszczalem. Poczekaj na jojo zaraz sie tu zjawi to ci dotrzyma trowarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 06:13 Gość portalu: Sokol napisał(a): > ms.helga napisała: > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > postraszydlo napisał: > > > > > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robisz ms > helga > > ? > > > > > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadkach to > jest > > > > > bardziej > > > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba mi s > ie nu > > dzi:) > > > ) > > > > > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedstawiciela p > lci > > > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrakcyjna.Czy > to > > > prawda?. > > > > Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pomarszczonej. Bo > co? > Jednym slowem nie nadajesz sie nawet do otwierania piwa.Jest gorzej niz > przypuszczalem. > Poczekaj na jojo zaraz sie tu zjawi to ci dotrzyma trowarzystwa. A o otwieraczach do piwa slyszales, jaskiniowcu? To jest takie urzadzenie z epoki cywilizacji technicznej, ulatwiajace zycie bezzebnym staruszkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Apel !! popieram IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 15.10.03, 06:28 ms.helga napisała: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > ms.helga napisała: > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > > > postraszydlo napisał: > > > > > > > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow robis > z ms > > helga > > > ? > > > > > > > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przypadka > ch to > > jest > > > > > > > bardziej > > > > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. Chyba > mi s > > ie nu > > > dzi:) > > > > ) > > > > > > > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedstawici > ela p > > lci > > > > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrakcyjna > .Czy > > to > > > > prawda?. > > > > > > Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pomarszczonej > . Bo > > co? > > Jednym slowem nie nadajesz sie nawet do otwierania piwa.Jest gorzej niz > > przypuszczalem. > > Poczekaj na jojo zaraz sie tu zjawi to ci dotrzyma trowarzystwa. > > A o otwieraczach do piwa slyszales, jaskiniowcu? To jest takie urzadzenie z > epoki cywilizacji technicznej, ulatwiajace zycie bezzebnym staruszkom. Tak ale ja szukalem godnego i waznego argumentu zeby cie w towarzystwie trzymac.Na co jeszcze bys byla potrzebna jak bysmy otwieracz mieli?. Babcie pomarszczone co trumna zalatuja juz domy pogrzebowe pozdrawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Apel !! popieram 15.10.03, 06:51 Gość portalu: Sokol napisał(a): > ms.helga napisała: > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > > > > > postraszydlo napisał: > > > > > > > > > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzyncow > robis > > z ms > > > helga > > > > ? > > > > > > > > > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych przy > padka > > ch to > > > jest > > > > > > > > > bardziej > > > > > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu robie. > Chyba > > mi s > > > ie nu > > > > dzi:) > > > > > ) > > > > > > > > > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec przedst > awici > > ela p > > > lci > > > > > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo atrak > cyjna > > .Czy > > > to > > > > > prawda?. > > > > > > > > Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pomarszc > zonej > > . Bo > > > co? > > > Jednym slowem nie nadajesz sie nawet do otwierania piwa.Jest gorzej n > iz > > > przypuszczalem. > > > Poczekaj na jojo zaraz sie tu zjawi to ci dotrzyma trowarzystwa. > > > > A o otwieraczach do piwa slyszales, jaskiniowcu? To jest takie urzadzenie > z > > epoki cywilizacji technicznej, ulatwiajace zycie bezzebnym staruszkom. > > Tak ale ja szukalem godnego i waznego argumentu zeby cie w towarzystwie > trzymac.Na co jeszcze bys byla potrzebna jak bysmy otwieracz mieli?. > Babcie pomarszczone co trumna zalatuja juz domy pogrzebowe pozdrawiaja. Za zaproszenie dziekuje, ale po co mi towarzystwo jaskiniowe? Ja sie obracam w sferach epoki postindustrialnej. Prad, swiatlowody, infostrady. Mam tez powazna watpliwosc czy cokolwiek innego potraficie robic oprocz pukania sie nawzajem po glowach tymi obgryzionymi koscmi i maczugami. A czynnosc rozpalania ognia juz wasc opanowal, czy tak na zywca sie pan szanowny wgryza w pozywienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Apel !! popieram IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 15.10.03, 07:02 ms.helga napisała: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > ms.helga napisała: > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > > > ms.helga napisała: > > > > > > > > > > > > > postraszydlo napisał: > > > > > > > > > > > > > > > facetowskie forum - co tutaj, wsrod barbarzy > ncow > > robis > > > z ms > > > > helga > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > Nawet bardzo facetowskie, aczkolwiek w niektorych > przy > > padka > > > ch to > > > > jest > > > > > > > > > > > bardziej > > > > > > > skonmplikowane:) Sama sie zastanawiam co ja tu ro > bie. > > Chyba > > > mi s > > > > ie nu > > > > > dzi:) > > > > > > ) > > > > > > > > > > > > Tylko helgut nie rezygnuj bo zawsze to inaczej miec pr > zedst > > awici > > > ela p > > > > lci > > > > > > pieknej w otoczeniu.Slyszalem helgut ze jestes bardzo > atrak > > cyjna > > > .Czy > > > > to > > > > > > prawda?. > > > > > > > > > > Jestem bezzebna staruszka stuletnia o urodzie niezwykle pom > arszc > > zonej > > > . Bo > > > > co? > > > > Jednym slowem nie nadajesz sie nawet do otwierania piwa.Jest gor > zej n > > iz > > > > przypuszczalem. > > > > Poczekaj na jojo zaraz sie tu zjawi to ci dotrzyma trowarzystwa. > > > > > > A o otwieraczach do piwa slyszales, jaskiniowcu? To jest takie urzadz > enie > > z > > > epoki cywilizacji technicznej, ulatwiajace zycie bezzebnym staruszkom > . > > > > Tak ale ja szukalem godnego i waznego argumentu zeby cie w towarzystwie > > trzymac.Na co jeszcze bys byla potrzebna jak bysmy otwieracz mieli?. > > Babcie pomarszczone co trumna zalatuja juz domy pogrzebowe pozdrawiaja. > > > Za zaproszenie dziekuje, ale po co mi towarzystwo jaskiniowe? Ja sie obracam w > sferach epoki postindustrialnej. Prad, swiatlowody, infostrady. Mam tez powazna > > watpliwosc czy cokolwiek innego potraficie robic oprocz pukania sie nawzajem po > > glowach tymi obgryzionymi koscmi i maczugami. A czynnosc rozpalania ognia juz > wasc opanowal, czy tak na zywca sie pan szanowny wgryza w pozywienie? Oj helgut lezka sie kreci bo i dla nas to juz tez nie te czasy. Dawniej dawniej temu jeszcze zydowski mlodzian w skore odzian chuja mial jak Badel wieza i tym chujem jak maczuga napierdalal zwierza. A teraz SSharanczyk chujka ma jak precik zmietoszony zblazowany jojo instrumencik. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko ponawiam apel !! 17.10.03, 03:05 ten swinski ryj jojo, zydowski cham z podlomzynskiej wsi znow podskakuje,ryj parszywy wydziera,porzadnym ludziom ubliza. Walic w ten ryj ile sie da i czy sie da. Odpowiedz Link Zgłoś