Gość: maeialonga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 00:31 oto, co mu po nocy spać nie daje, hihi ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=374&w=8698079 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirmil nie daje mi to spac od kilku lat!!! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 00:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil mialem w tej sprawie pisac do miodka :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 00:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Ty jesteś pocieszniejszy niż Mleczko ;)))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil (tylko nie pisz, ze zsiadle, bo sie obraze) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: (tylko nie pisz, ze zsiadle, bo sie obraze) 25.10.03, 00:45 Te Mumminek, ty wiesz ze chlopcy nie moga zajsc w ciaze, no nie? Wiec przestan sie starac zapladniac swoich kolegow bo i tak ci nie wyjdzie choc nie wiem ile razy bys sie modlil do Allaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga w każdym razie nie będę nad Toba płakać :))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 01:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil jeszcze sie rozlalem - spokojnie :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus uahahahahahahaah...o jezu...ale sie usmialem 25.10.03, 12:47 ahhahahaaha, o nie moge...oejejejejejej..:))))) ale mnie zabilo :))) nie mam watpliwosci - mirmil z nudow zfiksowal :)))) zauwazylem to juz chyba 2 dni temu...hmmmm....fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil psik, psik obsesjonacie :) wszedzie za mna chodzis IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jak naukowiec w laboratorium obserwuje szczurki 25.10.03, 12:55 i myszki... jak wlaza na kolowrotek,jak podskakuja na trocinkach,jak reaguja na bodzce elektryczne etc...:)))))) na razie z moich obserwacji wynika jedno :wskutek stresu gryzonie glupieja :)))) ale obserwacje trwaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil :D albo jak facet, co ma obsesje :) hahahahahaha IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie masz innych ciekawych pytan??:))) 25.10.03, 13:02 np jak to jest ze mrowke mozna zaslonic a slonia nie da sie zamrowczyc?? inne ciekawych problemow...?? hahahaah...wciaz sie jeszcze nie moge przestac smiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil mam: jak sie leczy obsesje? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus hahaha...wciaz sie nie moge przestac smiac... 25.10.03, 13:00 nareszcie zmienil temat z arabow i palestyny na cos innego :)))))))) ale o zesz ku..a mac...nie spodziewalem sie ze mozna tak wyjechac z innej beczki... bujawka...buahahahahahah....dawno sie tak nie wysmialem :))))) mirmil -jestes rozkoszny :)))) hahaha...bujawka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil projekcja wlasnych obsesji :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:03 tak cie zabolalo, jak sie nagle wydalo, jaki jest twoj konik? patrz, tutaj tez zupelnie inny watek, a ty juz o arabach. obsesjonacie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Mirmilku, Islam jest w stanie zagrozenia... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.03, 13:09 nie chciales teoretycznie wykazac sie Twoim szacunkiem dla drogiej Ci sprawy rownouprawnienia kobiet - o co usilnie prosilem. Pojawila sie tu wlasnie pewna mila Pani.. (o ile wiem jest to feministka, chciaz chyba nie wojujaca...) Cos mi sie zdaje, ze czekaja Cie tu ciezkie chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil kto tam? silverbaum? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:14 > Cos mi sie zdaje, ze czekaja Cie tu ciezkie chwile... zalogowales nowego nicka? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil wiesz co zaczynam myslec???? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:32 ze moze faktycznie mnie o to pytales, tylko pod innym nickiem :D no wiec ponawiam (i nieco zmieniam) moja oferte: wystarczy ze pokazesz, ze pod jakimkolwiek z nickow, ktorych uzywasz, pytales mnie o te sprawe (nie pamietam, dlatego prosze o linki) i sobie pogadamy. > nie chciales teoretycznie wykazac chciales, chciales i dalej chcesz: nawet dopominam sie juz od kilku ladnych dni, zebys w koncu podal te linki i zebysmy zaczeli dyskusje. nie chce myslec o tobie jako o manipulatorze ktory mowi o innyc rzeczy, ktore nie sa prawda... no wiec prosze. moze ja nie pamietam? moze miales inny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
maeialonga to jest interesujaca teza :) 25.10.03, 16:48 nie masz linka = nie masz racji, hihi ;) szalenie postmodernistyczna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil to jest prawdziwa teza, dziecie: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:56 jak nie masz linka do swojej wypowiedzi, a twierdzisz, ze to powiedziales, to znaczy ze nie masz racji. ciezko zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
maeialonga a czy ja mogę? 25.10.03, 16:52 ja Cię kiedyś nie pytałam, bo kiedyś mnie nie było, więc pytam dziś: co masz do powiedzenia w kwestii równouprawnienia kobiet w krajach islamskich? czy z kobietami nie gadasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Mozesz... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.10.03, 00:08 Tylko Mirmilek nie bardzo wie, jak z kobietami publicznie rozmawiac. W medresach tego jeszcze nie ucza. pozdraviam i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: Mozesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 00:14 buuu..buu...buu...i jeszcze raz buuu... ;) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil chciales byc dowcipny a wyszla ci zlosliwosc IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:54 miedzy innymi wlasnie brak zlosliwosci roznil cie od crassusa. nie-gratuluje, silverbaumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. MIRMILKU, pare slow na DZIEN DOBRY... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.10.03, 09:33 miales widze upojna noc... 1. Ja nie jestem zlosliwy? Jestem jestem... z pewnosci jednak nie do Ciebie wprost. 2. Internetu (w poszukiwaniu wiedzy, czy tez linkow, swoich i cudzych) nie przeszukuje, gdyz nie mam na to czasu, a i zwaczajnie nie chce mi sie... 3. Mirmilku, nie licz na jakies dluzsze kontakty ze mna... Jakos mnie nie ciagnie do zawracania Ci glowy. PRZEDE WSZYSTKIM powiniennes byl zauwazyc, ze nigdy nie stosowalem wobec Ciebie (ani kogokolwiek) taktyki zapedzania w tkzw "kozi rog". - taktyka ta wymaga bowiem czasu, ktorego w dostatecznej ilosci nie posiadam. 4. Jeszcze raz zatem prosze OFICJALNIE: Wypowiedz sie, co myslisz n/t wolnosci i demokracji w Swiecie Islamu i rownosci praw mezczyzn i kobiet. zamierzacie PRZEJAC nasze zachodnie wartosci, czy tez z nimi walczyc? 5. W przypadku braku odpowiedzi, nie zamierzam Ci dokuczac (poniewaz mam tu paru innych, zabawniejszych dla mnie clientow do "dokuczania"). Pytanie to bede jednak od czasu do czasu wobec Ciebie ponawial. ( - ) J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil CRASSUS, TEN WATEK NIE JEST O ARABACH!!!!!!! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
maeialonga hihihi...mistrzostwo świata ;) 26.10.03, 01:02 > jak nie masz linka do swojej wypowiedzi, a twierdzisz, ze to powiedziales, to > znaczy ze nie masz racji. myślisz, ze J.K. nie ma lepszych rzeczy do roboty niz grzebanie w starych postach dla Twojej satysfakcji? zleetuj się nad nami... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil pomylka... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:21 dla MOJEJ satysfakcji on nie musi grzebac. ja czuje satysfakcje, jak silverbaum nie moze udowodnic swoich docinkow pod moim adresem. dla SWOJEJ satysfakcji powinien wlasnie pogrzebac. ale tak na razie satysfakcja jest moja :) wiesz, ze znalazlem w archiwum twoje posty sprzed kilku miesiecy???? ale sie ubawilem, a twierdzilas, ze jestes nowa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a podobno bylas "nowa" hahahahahaha IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga a jak tam dziś bujawki? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 01:43 Wiesz, jakby Ci to powiedzieć...nie żebyśmy Cię nie lubili, ale ludzie czasem znajdują satysfakcję w innych rzeczach niż przeszukiwanie starych postów na Twoje życzenie, ale przyjmuję do wiadomości, że Ty masz inaczej niż my :) To dla Ciebie aż tak ważne? Aha, jasne. zapomniałam że odwraca uwagę od meritum, czyli kluczowe... > wiesz, ze znalazlem w archiwum twoje posty sprzed kilku miesiecy???? ale sie > ubawilem, a twierdzilas, ze jestes nowa :))))) nie sądzę - nie miałam problemu z zalogowaniem się, nikt mi tego konta nie oddał. natomiast szczerze powiem, ze nie przyszło mi do głowy sprawdzanie, czy ktoś używał takiego niezalogowanego nicka. czy już się dość wytłumaczyłam z niebycia wielbłądem? i co bedzie z tym doskonałym traktowaniem kobiet w Twojej ulubionej cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil wiec nawet nie zaprzeczasz? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:51 "my" tzn ty i twoje poprzednie ja? alez to nie chodzi o nicka tylko o podawane przez ciebie fakty. jakos podobne (i to bardzo) sa do tego, co piszesz teraz. nie przymierzajac nowy JK/Silverbaum. no nieladnie twierdzic, ze jestes tutaj nowa, jak nie jestes. to podwaza wiarygodnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil p.s. kobiety zostawmy sobie na jutro... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:53 teraz mam ochote sie pobawic troche z odkrytym klonem. ale obiecuje, ze napisze ci (przynajmniej) dwa zdania o kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: p.s. kobiety zostawmy sobie na jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:01 tak mirmil, tu już podnoszono jakiegoś ojejka, coś o tym było. mogę tylko westchnąć, ale oczywiscie rozumiem, ze łatwiej Ci sie żyje myśląc że 2 osoby się z Ciebie chichrają niż 10... powiem tak: czy ktos kto chce podrobić tłum bedzie dopuszczał do podobieństw pod różnymi nickami? uff... p.s.pisząc "my" mam na mysli J.K. i mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil stary numer moja droga - robienie tlumu. IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:29 w momencie kiedy istnieja posty, ktore pokazuja, ze ktos "inny" (hahaha) i ty piszecie tak samo i o tym samym, to juz sie robi dosc podejrzana sprawa :) podejrzana sprawa byla od razu, jak tu wpadlas, od razu na odpowiedni watek, twierdzac, ze wczesniej nie pisywalas tylko obserwowalas. a teraz okazuje sie, ze wiekszosc twoich postow jest skierowanyc do mnie. jakbys mnie juz znala (zreszta mowilas, ze mnie znalas). he he he nie udowodni sie niczego. ale nie zaczelas szczesliwie. robisz tlum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: stary numer moja droga - robienie tlumu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:45 aha, czyli jakbym pisała do kogos innego to by nie było podejrzane? wiesz co? słaby jesteś, spać mi sie chce... wiec powiedz w końcu kto ja jestem - niech sie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil JESTES GIRLFRIEND :))) NIE WIEDZIALAS ???????????? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:11 BUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA idz spac, idz. jutro nowy dzien i nowy nick :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl no gdzie jest to moje pisarstwo osiołku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:14 do Ciebie zwłaszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil buuuuuuuuuuuuu :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:17 pod ktorym nickiem? teraz bedziesz twierdzila, ze uzywasz wylacznie dwoch nickow na tym forum. az omsknie sie raczka i pojawi sie nastepny :))))))))) juz sie nie chce spac? nerwy, adrenalinka? ratujemy co sie da? hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil I ZNOW CHCESZ ODE MNIE LINKOW HEHEHEHEHE IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga oj słabiak jesteś, nie ma co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:21 Mirmil Ty chyba przypisujesz sobie nadmierne znaczenie. nie uważasz? ale czekam grzecznie na dowody, bo jakoś na razie słabo ci idzie. pytam, gdzie jest to moje girl-pisarstwo na FŚ? dobranoc hustavko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil nauczyc cie obslugiwac "wyszukiwarke" :DDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:23 przyznaj przed sama soba: niezle dzis dalas. co za wstyd. chyba trzeba bedzie sobie wybrac nowy nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga nie ekscytuj się tak, bo jeszcze eksplodujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:26 mirmil, osiołku, reszta niżej, bo nie chce mi się 2 x powtarzać... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bzdura logiczna mirmil :)))) 26.10.03, 01:53 moj maly szczurku - to co napisales nie jest PRAWDZIWA TEZA... MOGE CI DAC WIRTUALNE LEKCJE LOGIKI ;))) pod warunkiem ze mi zrobisz przelew pieniazkow na moje konto :))) sadze ze za ok 1000 $ moge ci dac dobre lekcje:))))))) twierdzenie prawdziwe brzmi tak: jak nie masz linka do swojej wypowiedzi, a twierdzisz, ze to powiedziales, to znaczy ze <nie masz racji.> >>>>>>>>>>blad polega na: powinno byc :{to znaczy ze nie wiadomo} mirmil-ty nawet logiki nie znasz i sposobu budowania zdan logicznych... ja wiem ze tego w szkolach koranicznych nie ucza ale jak nie ucza to nie gadaj o czyms czego nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil psik, psik obsesjonacie - znowu sie za mna.... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:55 przywlokles Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus szukam z kogo mozna sie dzis posmiac 26.10.03, 01:58 i kogos kto pisze jakies debilizmy.... i jakos ciagnie mnie to do ciebie :))) tomson mi sie znudzil... wielki sracz (W.C) nie napisal juz nic po mojej ostatniej odpowiedzi w kwestiach norm prawnych :)))) i moja "rozdzka" wykrywajaca debilizmy od razu wskazuje na mirmila :)))))) jak przestaniesz pisac glupoty to i nie beda sie mial do czego przyczepiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil psik, psik :D ale ty jestes namolny : IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:59 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiesz co mirmil - ale powiem ci szczerze 26.10.03, 02:03 innym nie wychodzi za bardzo to ganianie Ciebie rownie dobrze jak mi :)))))) mozesz sie z tego cieszyc :))))) hehe...ale z M.C. numery ci nie przechodza :)))))) glupia sprawa no nie??:)))) po prostu musisz uznac ze M.C to dla Ciebie za wysokie progi i juz :))))))) jak to sie mowi "kazdy ma swojego krolika ktorego goni i wilka przed ktorym ucieka" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil no wiesz, numer z izraelem i konwencjami genewskim IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:13 genewskimi przeszedl dosc gladko juz zapomniales?????????????? proznosc cie zgubi :) tak cie zdenerwowalo, ze tanczysz, jak ci mirmiles zagra? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie,nawet mialem umiescic post pt 26.10.03, 02:16 "jakie konwencje podpisal izrael".... zeby sprawdzic to... po prostu znam kilka i juz... zreszta nawet teraz nie pamietam o ktorych genwskich wtedy mowilismy mowiac szczerze... moja wiedza jest dosc limitowana i nie mam zamiaru udawac ze wiem wiecej niz wiem... chinskiego tez nie znam..ani hiszpanskiego... i nie uwazam tego za ujmy..."nie bronie pozycji ktorych nie jestem w stanie obronic" jak to sie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil co nie zmienia faktu, ze za nos cie prowadzilem IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:21 przez caly watek :) przynajmiej ten jeden numerek przeszedl. powiedz mi, ekspercie, czy zaprzeczeniem zdania logicznego "numerki ze mna nie przechodza" nie jest zdanie "istnieje numerek, ktory ze mna przeszedl"? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tego bylo wiecej 26.10.03, 02:28 np kiedys w slynnej rozmowce o 67 podalem ze arabowie byli agresorami... bo tak bylo w ksiazkach ktore czytalem w tym temacie...ze cos tam podpisano..w kazdym razie byl to "opis" a nie poszczegolne elementy tej ukladanki...klamstwa dotyczace sytuacji faktycznych sa po prostu klamstwami...nie jestem w stanie ich czesto zweryfikowac.uznaje w wiekszosci ze to co druga osoba przytacza za stan faktyczny nim jest. a potem dopiero np natknalem sie na dokument z lat 50 tych o ile sie nie myle na temat pewnej ciesniny.. wiec tam tez dlugo przechodzil numer pt "ja tego nie wiedzialem"...jesli pod nazwa "niewiedzy" mozna nazwac "nieznajomosc tekstu dokumentu X" a tylko wiedza ze istnieje cos w tym stylu. chwalic sie oszustwami mirmil nie wypada bo to strzal do wlasnej bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil to nie bylo oszustwo IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:35 to bylo nasmiewanie sie z ciebie - i tak mialem ci napisac o tych konwencjach i o izraelu tylko nieco pozniej. oozi wystrzelil za szybko... a zrobilem to, bo lubie patrzec, jak udowadnisz, ze izrael cacy a arabowie zli. myslisz, ze bym sobie darowal obsmianie cie na koniec, ze nie wiesz, kto podpisal konwencje genewskie. choc, oczywiscie, formalnie masz racje - sklamalem, bo kazda podpucha, zanim zostanie wyjasniona, to klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil bzdura crassusku IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 01:58 no prosze, a na innym watku twierdziles zupelnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus co twierdzilem??? 26.10.03, 02:00 tematu o zdaniach logicznych i prawach logicznych jeszcze nie bylo :))) a to byl moj ulubiony przedmiot jak studiowalem :)))))) mialem 5 :)))))) a uwalalo to pol wydzialu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga teraz niech mirmil linkolog da linka! hihi ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil oszalalas kobieto??? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:07 znasz ten cytat: nie żebyśmy Cię nie lubili, ale ludzie czasem znajdują satysfakcję w innych rzeczach niż przeszukiwanie starych postów na Twoje życzenie, ale przyjmuję do wiadomości, że Ty masz inaczej niż my :) To dla Ciebie aż tak ważne? CO TY SIE TAK DO TYCH LINKOW PRZYPIELAS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga jak to? biorę przykład z Ciebie professore ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil wiec teraz pros JK o linki, skoro sa dla ciebie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:11 nagle takie wazne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: wiec teraz pros JK o linki, skoro sa dla cieb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:13 aha, to już nie tylko swoje posty ma udowadniać ale i Twoje? interesujące... teraz bądź grzeczny i daj nam dobry przykład jak linkować mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil oj no zdecyduj sie: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:17 masz teraz do wyboru: a. linki sa wazne, wiec JK powinien podac link udowadniajacy swoja slowa i ja tez b. linki nie sa wazne, wiec ja nie musze podawac linku udowadniajacych moich slow i JK tez nie zdeklaruj sie :) chyba sie wpadlo w mala pulapeczke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga pułapeczka...(c)huśtaweczka może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:20 rozumiem, ze niniejszym odpuszczasz JK w związku z tym, co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil dlaczego tak sadzisz? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:23 dlaczego niby mam odpuscic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: dlaczego tak sadzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:28 masz teraz do wyboru: a. linki sa wazne, wiec Ty powinienes podac link udowadniajacy swoja slowa i JK tez b. linki nie sa wazne, wiec Ty nie musisz podawac linku udowadniajacych moich slow i JK tez nie zdeklaruj sie :) chyba sie wpadlo w mala pulapeczke :)) dobranoc Panie logik, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil walkover :DDDDDDDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:36 w bam-bu-ko zostalas zro-bio-na :) teraz musisz, bidulko, twierdzic jedna rzecz w moim przypadku, a inna w przypadku JK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend no niestety...wykopałeś pod sobą dołek :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:43 wybieraj Waćpan - 1 albo 2. czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil co, wpisal sie "zwykly nick"????? :DDDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:50 oj nie ladnie odpowiadac pytaniem na pytanie. to ja cie poprosilem pierwszy. wybieraj wiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga wpisał sie nick z innego forum prosze Pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:57 ja nie jestem JK, więc nie mogę za niego nic Ci obiecać tak się składa. Ty za to możesz się zdecydować - albo obstajesz przy jednym, albo przy drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil no jak to z innego forum? na forum swiat tez..... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:02 tez pisalas. oszustko. ojejejeje pod iloma jeszcze nickami piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: wpisał sie nick z innego forum prosze Pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:03 rozumiem, ze jestes w sytuacji bez wyjścia. no cóż... dobranoc więc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil POCZEKAJ OSZUSTKO!!!! zobacz na ten link: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:04 ale cie zrobilem w balona, klamczuszko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=8711689&a=8711692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga oj paranoiku, paranoiku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:07 no to chyba ci się nie udało, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil moja rada w tej sytuacji: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:09 zaloguj sobie nowy nick i zabawa sie zaczyna od nowa :) AAAAAAALEEEEEEEE DALAAAAAS: 1. logujac sie pod prawdziwym nickiem 2. bidulka, sierotka, musiala twierdzic dwie przeciwne rzeczy na raz moze faktycznie idz juz spac, a jutro przyjdziesz pod nowym nickiem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend głupiś mirmil jak but IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:12 jak mnie wrzucisz w przegladarkę, to zobaczysz, gdzie i co pisałam :) reszta kilka postow nizej, osiołku na huśtavce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a ty klamczucha :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:14 ja to jestem ja moze sie dowiem kto jestem hehehehehehehehe co, przeszla ochota do spania????????????????? :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: a ty klamczucha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:15 czy ja Ci kiedys powiedziałam ze tu nie pisuję, na tym portalu, wołku zbozowy? chyba wręcz odwrotnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil dobra mina do zlej gry? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:15 robic wrazenie sukcesu to polowa sukcesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga dawaj śmiało - czy się do rana nie doczekam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:18 wybieraj - opcja z linkami czy bez. czy nie wybierzesz? jak nie, to Cię opuszczam na rzecz Morfeusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil jeszcze sie nie zorientowalas? podzielilas mozg IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:22 miedzy kilka nickow???????? :DDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=8711689&a=8711692 cala sprawa z linkami z tego watku byla tylko po to, zeby sie z ciebie posmiac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga HAHAHAHA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:25 twoja "intryga" nie wypaliła. NIE ZAUWAŻYŁES???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil ALE PORAZKA :D to ze zmeczenia? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil HAHAHAHAHAH ALE KOMPROMITACJA IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga mirmil jesteś wesoły :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:10 kilka postów do titusa sprzed 2 tyg uwazasz za p i s a n i e na tym forum??? i gdzie to moje pisanie sprzed miesiecy? tonący brzytwy się chwyta mirmil. idź Ty lepiej na hustawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a ty klamczucha IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:13 jakich jeszcze innych nickow uzywasz????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: a ty klamczucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:16 może Ty mi powiesz, chetnie się dowiem. najlepiej wymień wszystkie z neostrady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil NA DZISIAJ KONIEC ZABAWY. ZA KARE SPISZ W KOMORCE! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:20 mnie sie nie przyznasz, ale sama przed soba przyznaj, ze niezle dalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga nie zmieszczę się w moim panasoniaczku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:23 nie przyznam sie, bo tak sie składa że nie ma do czego. to moj nick z FPsy, no niestety... nie udało Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil cytat do milego spania :))))) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 03:30 >nie udaję wielu osób, bo nie mam problemów z głową. chyba jednak masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: cytat do milego spania :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 03:37 wiesz, teraz chyba jednak przesadziłeś... nickowanie sie inaczej jak rozumiem jest po to, żeby czytajacy mysleli ze nie jestem "pierwszym wcieleniem" - jesteś pewien ze kilka postow do kogos innego spełnia kryteria tego, o czym piszesz? jeśli jesteś, to juz nic ci nie pomoże linkologu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Z CZEGO WNOSISZ, ZE TEGO TEMATU NIE BYLO? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga Re: Z CZEGO WNOSISZ, ZE TEGO TEMATU NIE BYLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:11 nie kombinuj dawaj o tych kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil choc tym razem (wyjatkowo) przyznam ci racje choc IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:05 wlasnie dostrzegles roznice miedzy zyciem a logika. faktycznie z punktu widzenia formalnego masz racje, ale (niestety) biorac pod uwage charakter silverbauma i jego nieumiejetnosc przyznania sie do jakiegokolwiek bledu, jest rzecza wlasciwie pewna, ze zdazyl juz przeszukac cala mase swoich postow, aby mnie zgnoic. jakos mu sie nie udalo. w tym przypadku, crassusku, logika sie mija z zyciem, a raczej z JK/silverbaumem. to ze silvi nie jest w stanie podac jakiegos cytatu logicznie dowodzi tego ze MOZE go nie ma, ale biorac pod uwage podejscie JK do sprawy - Z PEWNOSCIA go nie ma. choc, ja mu caly czas zostawiam furteczke i mowie, ze nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeialonga hahahaha :DDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 02:07 > jest rzecza wlasciwie pewna, ze zdazyl juz przeszukac > cala mase swoich postow, aby mnie zgnoic. zapewniam Cię, ze on się czym innym zajmuje :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a to juz nie moj biznes 26.10.03, 02:12 skomentowalem tylko blad natury logicznej tego co napisales... dalsze kwestie mnie ani nie dotycza ani nie interesuja :))))) popros mulle zeby wszyscy zrobili zrzutke 1000 $ to Cie wyszkole ze bedziesz skuteczniej prowadzil swoj dzihad :)))))) mnie tam nie obchodzi komu pomagam :)))) nawet osame za odpowiednia sume bym wyszkolil :))) ja to zwykle cyniczne bydle jestem mirmil ::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a teraz to "juz nie moj biznes" hehehehehehheheheh IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:14 wpadnij jutro tez na ten watek. dam ci jeszcze jedno zdanie logiczne do przeanalizowania. choc podejrzewam, ze moze sie okazac, ze to tez "nie twoj byznes" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bo ja jestem wybiorczy w wyszukiwaniu bzdur 26.10.03, 02:18 ale coraz mniej mi sie to podoba... czasem palnuje zostac nie tylko arabofobem ale i antysemita i rasista ;)))))) i dowalac wszystkim po kolei:)))) mowiac szczerze jednak obawiam sie ze jak narobie sobie za duzo wrogow to kiedys za to jednak bekne :))) i to mnie hamuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps-ale moze mnie przekonasz zebym cos takiego 26.10.03, 02:20 zrobil jak poogladasz razem "golaski" na sieci :))))))) i powiesz ze byly fajne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil o mnie sie nie martw IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:24 ja cie nie bede szukal, ani nie bede sie staral, zebys beknal. bez wzgledu na to, co tu wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil oooooo IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.10.03, 02:38 to teraz zaplac mi, ze uswiadomilem ci, jaka rozna jest logika od zycia :) co, crassusku, wyjedzie na zero? czy ktory ma doplacic??? Odpowiedz Link Zgłoś