jakiko 16.01.09, 12:23 Ha ha ha hiii ha..... A nie mówiłam??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 12:29 komu mówiłaś kikucie? doktorowi od głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 12:38 drogo dla posługujących się złociszem, gwarantowanym przez inżyniera Skrzypka. Dla europejczyków Słowacja jest atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 12:57 co poniektórych internautów: Ci, którzy posługują się PLN nie zasługują na miano Europejczyka, a jaki samopoczucie muszą mieć Szwedzi, Norwegowie, Duńczycy,Anglicy nie wspominając o Litwinach, Łotyszach, Estończykach czy Czechach, Węgrach, Rumunach, Bułgarach i może jeszcze kilku innych nacjach.... Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 13:06 biedne masy, uwierzyły,że euro to nowoczesność i zbawienie, francja-elegancja itp... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 13:11 dobra sorry, prawdziwy Europejczyk płaci Lejami Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Oczywiście... 16.01.09, 13:14 A czym innym płaci się w Rumunii ?... BTW. Od lata 2006 do lata 2007 rumuńska leja wzrosła w stosunku do euro o ponad 30 % ! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Oczywiście... 16.01.09, 13:32 wujaszekjuż słabo kapuje, sądzi po pozorach... Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 13:11 wujaszek_joe napisał: > drogo dla posługujących się złociszem Nie chcę przytaczać komentarza znajomego Słowaka na moje niewinne zapytanie co sądzi o euro, bo giwi momentalnie wycięłaby za użycie słów uznanych powszechnie za nieprzyzwoite... A innych słów w tym komentarzu nie było... A Słowacy chyba złociszm się nie posługują... ? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 13:47 Uwielbiam takie komentarze: - Znam jednego Słowaka i on mi powiedział... To jest naprawdę bardzo miarodajna metoda oceny nastrojów społecznych w całym kraju. rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 15:58 sprawdzać wzrost cen ???... ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 16:02 barnacle.bill.the.sailor napisał: > sprawdzać wzrost cen ???... ;))))))))))))) Ja tak chcę? To ty tak robisz! Nie przytaczasz żadnych wskaźników liczbowych, a to one chyba byłyby najwłaściwsze gdy mowa o cenach. Powołujesz się tylko na opinię "znajomego Słowaka". Czyli ani badanie cen, ani badanie opinii publicznej... Co to zatem było? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 16:05 Wszedzie gdzie wprowadzili euro to najebali ludzi i to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 19:49 śmiać się czy płakać? hamlet :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Skoro relacja jednego Słowaka, że podrożało 16.01.09, 23:20 nie wystarcza ci, to domniemuję, że potrzebujesz więcej relacji... ;-PPP Wskaźniki liczbowe przedstawię ci jak tylko wybiorę się na Słowację (mam nadzieję, że niedługo)... Odpowiedz Link Zgłoś
didels Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 23:50 racja, nawet w górskich schroniskach na Słowacji da się to odczuć niestety Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 17.01.09, 06:03 Zachcialo sie im euro :) Odpowiedz Link Zgłoś