Dodaj do ulubionych

Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!!

16.01.09, 12:23
Ha ha ha hiii ha.....
A nie mówiłam???
Obserwuj wątek
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 12:29
      komu mówiłaś kikucie? doktorowi od głowy?
    • wujaszek_joe Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 12:38
      drogo dla posługujących się złociszem, gwarantowanym przez inżyniera Skrzypka.
      Dla europejczyków Słowacja jest atrakcyjna
      • camille_pissarro oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 12:57
        co poniektórych internautów: Ci, którzy posługują się PLN nie zasługują na miano
        Europejczyka, a jaki samopoczucie muszą mieć Szwedzi, Norwegowie,
        Duńczycy,Anglicy nie wspominając o Litwinach, Łotyszach, Estończykach czy
        Czechach, Węgrach, Rumunach, Bułgarach i może jeszcze kilku innych nacjach....
        • jakiko Re: oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 13:06
          biedne masy, uwierzyły,że euro to nowoczesność
          i zbawienie, francja-elegancja itp...
        • wujaszek_joe Re: oto jakimi krętymi zaułkami pomykają myśli 16.01.09, 13:11
          dobra sorry, prawdziwy Europejczyk płaci Lejami
          • barnacle.bill.the.sailor Oczywiście... 16.01.09, 13:14
            A czym innym płaci się w Rumunii ?...

BTW. Od lata 2006 do lata 2007 rumuńska leja wzrosła w stosunku do euro o ponad
            30 % ! ;-P
            • jakiko Re: Oczywiście... 16.01.09, 13:32
              wujaszekjuż słabo kapuje, sądzi po pozorach...
      • barnacle.bill.the.sailor Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 13:11
        wujaszek_joe napisał:

> drogo dla posługujących się złociszem

Nie chcę przytaczać komentarza znajomego Słowaka na moje niewinne zapytanie co
        sądzi o euro, bo giwi momentalnie wycięłaby za użycie słów uznanych powszechnie
        za nieprzyzwoite... A innych słów w tym komentarzu nie było...

A Słowacy chyba złociszm się nie posługują... ? ;-PPP
        • habeas_corpus Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 13:47
          Uwielbiam takie komentarze: - Znam jednego Słowaka i on mi powiedział...

To jest naprawdę bardzo miarodajna metoda oceny nastrojów społecznych w całym kraju.
          rotfl
          • barnacle.bill.the.sailor Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 15:58
            sprawdzać wzrost cen ???... ;)))))))))))))
            • habeas_corpus Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 16:02
              barnacle.bill.the.sailor napisał:

> sprawdzać wzrost cen ???... ;)))))))))))))

Ja tak chcę?

To ty tak robisz! Nie przytaczasz żadnych wskaźników liczbowych, a to one chyba
              byłyby najwłaściwsze gdy mowa o cenach. Powołujesz się tylko na opinię
              "znajomego Słowaka".

Czyli ani badanie cen, ani badanie opinii publicznej... Co to zatem było?
              • hubert100 Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 16:05
                Wszedzie gdzie wprowadzili euro to najebali ludzi i to dobrze.
                • jakiko Re: Chcesz za pomocą badania opinii publicznej 16.01.09, 19:49
                  śmiać się czy płakać?
                  hamlet :)
              • barnacle.bill.the.sailor Skoro relacja jednego Słowaka, że podrożało 16.01.09, 23:20
                nie wystarcza ci, to domniemuję, że potrzebujesz więcej relacji... ;-PPP

Wskaźniki liczbowe przedstawię ci jak tylko wybiorę się na Słowację (mam
                nadzieję, że niedługo)...
    • didels Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 16.01.09, 23:50
      racja, nawet w górskich schroniskach na Słowacji da się to odczuć niestety
    • cuski Re: Na Słowacji zrobiło się drogo!!!!!!!! 17.01.09, 06:03
      Zachcialo sie im euro :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka