annahidalgo 19.01.09, 19:00 zostal stad brutalnie usuniety: jego jakiekolwiek proby wejscia na to forum sa stad usuwane. Domyslam sie, ze to jest 'wolnosc wypowiedzi' wedlug szefa Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k ja tez sie tak domyslam :) 19.01.09, 21:56 Na pro-amerykanskiej i pro-zydoskiej GW nie masz tu czego szukac :) Odpowiedz Link Zgłoś
loopy.lopez Re: ja tez sie tak domyslam :) 19.01.09, 21:58 no prosze jak autorytatywnie pejsaty zalatwil sprawe:D Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo loopy.lopez 19.01.09, 22:11 'Pejsaty' J-K zalatwil sprawe jak zwykle. Niezwykle jest Twoje wtracenie sie w te sprawe, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przykro mi... 20.01.09, 09:52 nie jestem Zydem, lecz etnicznym Polakiem, Warszawiakiem. nobody is perfect... dziekuje jednak za uznanie. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: ja tez sie tak domyslam :) - J-K 19.01.09, 22:07 Dziekuje Ci za nazwanie spraw po imieniu: to jest pro-amerykanska (wg US elit) i pro-izraelska strona. Poniewaz ta strona nadaje po polsku jestem zniesmaczony jej poparciem dla mordowania Palestynczykow; my, Polacy, bylismy brutalnie mordowani w 19-tym wieku. Ktos, ja, oczekiwalby wspolczucia Polakow wobec Palestynczykow. Glupolem jestem w tej sprawie. Masz racje, J-K, nie mam tu czego szukac. Ale ja jestem uparty, tak jak Ty, wciaz czegos tu szukam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 tak się zniesmaczyłem, że zarzygałem ekran 20.01.09, 07:31 buraczki, kapusta kiszona, melony i zemniaczki pure w żurku z wiedeńskim sernikiem, kawką i margaritą. chyba się wykompie sie. proszę wyrucić stą ghotira i jego kobitkie, najlepiej do palestuny Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alez nie masz czego tu szukac. 20.01.09, 09:49 annahidalgo napisała: wciaz czegos tu szukam. alez nie masz czego tu szukac kazdy wie, ze GW jest pro-amerykanska i pro-izraelska spokojnie mozesz to foro opuscic - jezeli masz inne poglady. polecam foro Al Ahram (po angielsku) :))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś