Dodaj do ulubionych

Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji

• Gość: xxxxxxxxx Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.11.03, 22:09
      Zachcialo sie nowych kontraktow?, to teraz Wlosi placa za to
      krwia. Juz niedlugo i my Polacy zaplacimy. Mam nadzieje ze
      bedzie to warte. Nawet Amerykanie nam nie pomoga....
    • Gość: Tomson Makaroniarzom naprawdę odwaliło. IP: *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 22:10
      Chamskie nazywanie partyzantów irackich terrorystami to już niestety żałosna
      normalka, ale to:

>We Włoszech zamach określono jako "nowy 11 września".
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1660063&kat=1356&ticket=8726074338457715C8YD4FIUFDlxEI28uSYkTx1lBDwp673yaBxn
      vpsEuEsm8fLUbWaz4cHKp2cUTFYyK4Rpk53hV24ofo%2FIcEKSLpwV0yxLCNVX%2B02DKMcTp8%2Fn%
      2BltxoBgJc5eIsj%2B3oCB5

To już zakrawa na totalną kpinę...
      • Gość: Yankes Tomsonowi juz dawno odwalilo... IP: 203.102.161.* 12.11.03, 22:49
        ... tylko on o tym nie wie...
        • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHA!!! Bardzo komicznie brzmi to IP: *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 22:53
          stwierdzenie w ustach przedstawiciela najbardziej zdebilałej nacji.

Gość portalu: Yankes napisał(a):

> ... tylko on o tym nie wie...
      • Gość: maciek_us Re: Makaroniarzom naprawdę odwaliło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:05
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Chamskie nazywanie partyzantów irackich terrorystami to już
        niestety żałosna
        > normalka, ale to:
        >
        > >We Włoszech zamach określono jako "nowy 11 września".
        > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1660063&kat=1356&ticket=8726074338457715C8YD4FIUFDlxEI28uSYkTx1lBDwp673yaBxn
        > vpsEuEsm8fLUbWaz4cHKp2cUTFYyK4Rpk53hV24ofo%
        2FIcEKSLpwV0yxLCNVX%2B02DKMcTp8%2Fn%
        > 2BltxoBgJc5eIsj%2B3oCB5
        >
        > To już zakrawa na totalną kpinę...

A czy nazwanie ciebie gowniarzem i komunistyczna szumoina tez
        nazwiesz chamstwem ? bo ja to nazywam bolesna prawda . A tak na
        marginesie jesli nierozumiesz dlazcego wlosi mowia tak a nie
        inaczej to poprostu zamisat uzywac klawiatury do pisania walnij
        sie nia w swoj tepy ,komunistyczny ryj .
        • Gość: Semper Fi Re: Makaroniarzom naprawdę odwaliło. IP: 141.155.247.* 12.11.03, 23:08
          Popieram!
          Tomsona trzeba albo ignorowac, albo traktowac jak wiejskiego
          glupka. Co tez ja czynie :-)
          • Gość: maciek_us Re: Makaroniarzom naprawdę odwaliło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:11
            Gość portalu: Semper Fi napisał(a):

> Popieram!
            > Tomsona trzeba albo ignorowac, albo traktowac jak wiejskiego
            > glupka. Co tez ja czynie :-)

Jak wiejskigo glupka traktuja go juz praktycznie wszyscy z
            nielicznymi wyjatkami innych wiejskich glupkow , a ignorowac
            niestety tego komunistycznego prowokatora sie czasami nieda ,
            ale zato nikt niepotrafi mi lepiej poprawic humoru niz tomson i
            jego niezwykle celne pozbawione stronniczosci teksty rodem z
            KGB :)
          • Gość: Tomson To jest łatwiejsze niż odpowiadanie na konkretne IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 23:50
            argumenty, co wam polaczkowatym jankesom nie wychodzi, ze względu na wasze
            upośledzenie umysłowe.

Gość portalu: Semper Fi napisał(a):

> Popieram!
            > Tomsona trzeba albo ignorowac, albo traktowac jak wiejskiego
            > glupka. Co tez ja czynie :-)
            • Gość: maciek_us Re: To jest łatwiejsze niż odpowiadanie na konkre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 00:08
              Znowu slowo Jankes Tomson ponizej wlepie ci co to slowo oznacza :

Jankes obywatel Stanów Zjedn. Ameryki, Amerykanin;. mieszkaniec płn. stanów
              USA, w odróżnieniu od południowca; hist. mieszkaniec Nowej Anglii (sześciu
              płn.-wsch. stanów USA)
        • Gość: Tomson Maciek polaczkowato-jankeska dziwko! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 23:18
          Gość portalu: maciek_us napisał(a):

> Gość portalu: Tomson napisał(a):
          > A czy nazwanie ciebie gowniarzem i komunistyczna szumoina tez
          > nazwiesz chamstwem ? bo ja to nazywam bolesna prawda .
          Boli cię obiektywna prawda o komunie pętaku? Nienawidzisz komuny dlatego że
          jesteś tak ciemny i podatny na dzisiejszą propagandę, czy może czerpiesz
          kożyści z ustroju gdzie dorabiają się przedewszystkim złodzieje, a dresiarstwo
          chodzi sobie bezkarnie po ulicach?
          A tak wogóle, młocie jeden, w poście który komentujesz nie pisałem nic o
          komunie, więc twój komentarz jest do gruntu idiotyczny.

> A tak na
          > marginesie jesli nierozumiesz dlazcego wlosi mowia tak a nie
          > inaczej to poprostu zamisat uzywac klawiatury do pisania walnij
          > sie nia w swoj tepy ,komunistyczny ryj .
          Biedny głupolu myślisz że trzeba być komunistą by potępiać USA i ich pachołków?
          Widzę że jesteś naprawdę skończonym kretynem, jeśli porównujesz ubicie
          kilkunastu okupantów do zabicia paru tysięcy niewinnych cywilów. I tylko mojej
          dobroci zawdzięczasz że wogóle odpowiadam tobie na taki skrajny debilizm
          bezmyślny tępaku.
          • Gość: maciek_us Re: Tomson radziecki aparatczyku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:41
            Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Gość portalu: maciek_us napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Tomson napisał(a):
            > > A czy nazwanie ciebie gowniarzem i komunistyczna szumoina
            tez
            > > nazwiesz chamstwem ? bo ja to nazywam bolesna prawda .
            > Boli cię obiektywna prawda o komunie pętaku? Nienawidzisz
            komuny dlatego że
            > jesteś tak ciemny i podatny na dzisiejszą propagandę, czy
            może czerpiesz
            > kożyści z ustroju gdzie dorabiają się przedewszystkim
            złodzieje, a dresiarstwo
            > chodzi sobie bezkarnie po ulicach?
            > A tak wogóle, młocie jeden, w poście który komentujesz nie
            pisałem nic o
            > komunie, więc twój komentarz jest do gruntu idiotyczny.
            >
            > > A tak na
            > > marginesie jesli nierozumiesz dlazcego wlosi mowia tak a
            nie
            > > inaczej to poprostu zamisat uzywac klawiatury do pisania
            walnij
            > > sie nia w swoj tepy ,komunistyczny ryj .
            > Biedny głupolu myślisz że trzeba być komunistą by potępiać
            USA i ich pachołków?
            >
            > Widzę że jesteś naprawdę skończonym kretynem, jeśli
            porównujesz ubicie
            > kilkunastu okupantów do zabicia paru tysięcy niewinnych
            cywilów. I tylko mojej
            > dobroci zawdzięczasz że wogóle odpowiadam tobie na taki
            skrajny debilizm
            > bezmyślny tępaku.

Ohh dziekuje ci moj dobry Tomsonie , widze ze prawda bardzo
            zabolala .Co do twojego peanu pochwalnego na temat komunizmu to
            tak przyznaje ciagne z tego ustroju ile wlezie i calkiem niezle
            mi to wychodzi , co do dresiarzy na ulicach to od tego jest
            olicja zeby ich lapac ,a nie zomo zeby palowac no ale pewnie ty
            milujacy pokoj komuch masz inne zdanie na ten temat prawda.A
            zeby potepiac USA i ich sojusznikow trzeba byc albo :
            lewakiem ,pacyfista ,albo zatwardzialym komuchem [niemylic z
            lewakiem ] no mozna tez nie byc zadnym z nich tylko posatc
            kilkanascie godzin pod ambasada i nie dostac wizy ,ale to juz
            nnna historia.A co do jak to sie wyraziles ubicia kilku
            okupantow to nawet nie zamierzam dyskutowac na ten temat z kims
            o tak ograniczonym intelekcje jak twoj..
            • Gość: maciek_us Re: Tomson radziecki aparatczyku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:47
              Ps .Nastepnym razem nie badz taki dobry i daruj sobie odpowiadanie.
              • Gość: Tomson Masz rację,z durnym polaczkiem takim jak ty, tylko IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 23:58
                niewiele przewyższającym intelektem statystycznego tępego jankesa, nie ma sensu
                dyskutować, bo argumentów nie masz żadnych, a ja się tylko poniżam gdy próbuję
                podejmować sensowną dyskusję z bezmózgiem takim jak ty.

> Ps .Nastepnym razem nie badz taki dobry i daruj sobie odpowiadanie.
                • Gość: maciek_us Re: Masz rację,z durnym polaczkiem takim jak ty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 00:04
                  Tomson po pierwsze czy wiesz kogo okresla sie slowem Jankes ? To w moim
                  przypadku trafiles jak kula w plot praktycznie cale zycie spedzielm na
                  poludniu :/ .Ty probujesz podejmowac sensowna dyskusje ..... ??? o boze Tomson
                  przestan jak mozesz podejmowac sensowna dyskujse skoro to co mowisz niema
                  sensu ...
            • Gość: meerkat Gornicki i Broniarek-jednak bystrzejsi niz Tomson! IP: *.cvx.algx.net 12.11.03, 23:49
              Maciek!
              Sadze, ze Tomsonowi chodzi o wize.

Jak Wieslawowi Gornickiemu odmowili zielonej karty (STARAL sie!), to zaczal
              pluc na USA w korespondencjach, a jak go za to ze Stanow wypier...li, to od
              tej pory plul na Ameryke jescze bardziej trujacym jadem niz Broniarek. :)))

P.S. Czy sadzisz,ze Busz Buszowski tez... ?
              • Gość: maciek_us Re: Gornicki i Broniarek-jednak bystrzejsi niz To IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:53
                Jesli mam byc szczery to dosc spora czesc osob zajerzdza mi na tym
                forum "syndromem konsulatu" , a Bush Buszowski z jego wypowiedziami to mi
                bardziej zajerzdza zakladem psychiatrycznym
              • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Gornicki i Broniarek-jednak bystrzejsi niz To IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 00:09
                Palanciku MEEEEEEERKACIKU.....do twojej wiadomosci - jestem posiadaczem
                czterech paszportow /polskiego,USA,kanadyjskiego i australijskiego/,posiadam
                property na terenie USA, z ktorego wyjechalem nie mogac uzyskac odpowiedzi od
                owczesnej administracji dlaczego miliardowymi kwotami wspiera Izrael... i w
                mysl zasady "moje podatki" nie beda wydatkowane wbrew moim zasadom
                zdecydowalem sie wyjechac z USA.
                • Gość: meerkat Re: Gornicki i Broniarek-jednak bystrzejsi niz To IP: 152.75.142.* 13.11.03, 15:00
                  I nigdzie cie nie chcieli, nawet w Kanadzie?

A Koreę Północną albo Wietnam próbowałeś? Oni tracą dużo ludności, więc...:))
        • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: maciek_us tobie naprawdę odwaliło. !!!! :}} IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 12.11.03, 23:57
          >
          > A czy nazwanie ciebie gowniarzem i komunistyczna szumoina tez
          > nazwiesz chamstwem ? bo ja to nazywam bolesna prawda . A tak na
          > marginesie jesli nierozumiesz dlazcego wlosi mowia tak a nie
          > inaczej to poprostu zamisat uzywac klawiatury do pisania walnij
          > sie nia w swoj tepy ,komunistyczny ryj .

Z twoich wpisow na forum wynika, ze ty po prostu masz bzika....
          I to ciebie nalezaloby nazwac gowniarzem i syjonistyczna szumowina a na koniec
          walnac klawitura twoj tepy, syjonistyczny RYJ !!! :}}}}}}
          • Gość: maciek_us Re: maciek_us tobie naprawdę odwaliło. !!!! :} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 00:00
            O znowu o pejstaych ludzikach , Bush idz sie leczyc bo masz bzika . Jak tak
            dalej pojdzie to nawet w jedzeniu bedziesz widzial pejsatych ludzikow i co
            wtedy .... :)
            • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: maciek_us tobie naprawdę odwaliło. !!!! :} IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 00:12

> O znowu o pejstaych ludzikach , Bush idz sie leczyc bo masz bzika . Jak tak
              > dalej pojdzie to nawet w jedzeniu bedziesz widzial pejsatych ludzikow i co
              > wtedy .... :)

Maciusiu Z idiotami sie nie dyskutuje... ich sie po prostu ignoruje...:]]] co
              niniejszym czynie :]]]]
          • janosik6 swieta trojca-semper,meerkat i maciek= trzy dupki 13.11.03, 00:12
            Trzy molestowane za mlodu przez carnych ,cioty .
            Cioty !!!obetrzyjcie piane z paszczy , zycie nie konczy sie na waszej
            rozprawiczonej dupodajce..
            Ja bym was prosil o jedno jak juz piszecie/klikacie ,
            to skupcie sie na swych wypocinach wiecej.
            Wyciagnijcie palec z dupy bo was rozprasza ta stymulacja.

A wiec rece precz od czlonka i dupska.
            Najwyzej powalcie se po klawiaturze jak i was walonoza mlodu.
            Ale walcie na temat skurwiele jedne...
            • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: swieta trojca-semper,meerkat i maciek= trzy d IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 00:14
              > A wiec rece precz od czlonka i dupska.
              A wiec rece precz od czlonka OBRZEZANEGO ... :}}}}
              • Gość: maciek_us Re: swieta trojca-semper,meerkat i maciek= trzy d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 00:23
                Moglbym wam odpisywac przez cala noc ,ale niestety dyskusja z wami jest zbedna
                bo i tak w koncu ktorys z was zaczyna opowiadac swoje marzenia seksualne i
                robi sie nieprzyjemnie.
                • Gość: Maksior Re: swieta trojca-semper,meerkat i maciek= trzy d IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 13.11.03, 01:49
                  No coz, fakt, ze pochodzisz z Poludnia, wiele tlumaczy (po polsku nazywa sie to
                  chyba chowem wsobnym :D). Gdybys mial watpliwosci - nie jest to powod do dumy...

Maksior
                  • Gość: maciek_us Re: swieta trojca-semper,meerkat i maciek= trzy d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 12:13
                    Ogolnie orientuje sie co oznacza ternmin chow wsobny ,lecz niestety genetyka
                    nie jest moja mocna strona ,wiec jeli bys mogl to wyjsnij o co ci chodzi wtedy
                    bede wstanie odpowiedziec na twoj probujacy mnie obrazic post.
              • Gość: meerkat WPIENIONE KOZOLUBY ONANIZUJA SIE SLOWNIE! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 15:06
                Kobiety wyraznie WOLA tych z OBRZEZANYM (vide ankiety). Ty i Janosik o tym nie
                wiecie,bo wasze doświadczenia seksualne ograniczają się do kóz i owiec.
                Osły nie chcą wam dawać, bo jesteście dla nich za głupi! :)))
                • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: WPIENIONE KOZOLUBY ONANIZUJA SIE SLOWNIE! IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 16:53

To WanKuver from Washington, with love!WanKuwerze drogi (lubie to miasto: tanie
                  dziewczyny!)
                  Przeczytaj komentowany artykuł »
                  Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Kobiety wyraznie WOLA tych z OBRZEZANYM (vide ankiety). Autor: Gość: meerkat
                  IP: *.cvx.algx.net
                  Data: 12.11.2003 23:26 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
                  Ktore kobiety? Te tansze z Vancouver? :}}}}}
                  • Gość: meerkat Re: WPIENIONE KOZOLUBY ONANIZUJA SIE SLOWNIE! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 18:07
                    Nie, te które nie lubią takich nieobrzezanych chu..w jak TY! :)
            • Gość: meerkat JANOSIK!, WRACAJ DO WALENIA KOZ I OWIEC!!! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 15:03
              Janosiku, już ci raz zalecalem żebyś wrócil do walenia kóz i owiec, bo w tej
              dziedzinie, w przeciwieństwie do polityki USA, masz wysokie kwalifikacje.
              • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: MEEEEEEEERKACIKU PALANCIKU !!! :}}}}} IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 16:57
                Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Janosiku, już ci raz zalecalem żebyś wrócil do walenia kóz i owiec, bo w tej
                > dziedzinie, w przeciwieństwie do polityki USA, masz wysokie kwalifikacje.

MEEEEEEERKAT jedynym nieomylnym ekspertem w dziedzinie polityki
                USA... :}}}}}}
      • Gość: jarek Re: Makaroniarzom naprawdę odwaliło. IP: *.fastres.net 13.11.03, 17:18
        Chyba jest w tym duzo wiecej prawdy, niz w twoich danych statycznych z okresu
        raju kommunistycznego na ziemi, wedlug obliczen funduszu walutowego .Twoj Bog na
        Karpatach doprowadzil w roku 1988 Rumunie do PNB 1380 dollarow na osobe...i
        chyba tu jest prawda, ale jeszcze lepiej bylo w Albani 890 $......gdzie mieli
        czysty kommunizm...i nie mow ,ze jestes bezbozny bo w to chyba nikt nie uwierzy...
        • Gość: Tomson SKOŃCZ i oszczędź SOBIE wstydu!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 13.11.03, 18:11
          Jak kiedyś napiszę coś o komunie to sobie pogadamy, ale temat tego wątku i mój
          komentarz dotyczą czegoś diametralnie innego.
          Poza tym nie wiem co ci odwaliło z tym Chausescu, ja nigdy nic o nim nie
          napisałem!?!?!?!?!?! :o?
          • Gość: jarek Re: SKOŃCZ i oszczędź SOBIE wstydu!!! IP: *.fastres.net 13.11.03, 21:56
            Odwalilo, to w twoich obliczeniach w Rumuni, sie zylo lepiej niz w Hiszpani, w
            Boga trzeba wierzyc, nawet jak go zastrzelili, moze zmartwystanie...i wprowadzi
            karpacki kommunizm na ziemi...
    • Gość: U Re: Do Autora IP: *.dialup.sprint-canada.net 13.11.03, 03:38
      Tak, napisales dobrze. Zapomniales dodac, ze w Iraku
      nikt obcy z KARABINEM nie moze sie czuc bezpiecznie.
      Brawo Irakijczycy!!!! Oczyszczajcie swoja swieta ziemie
      od scierwa nieproszonego!!!
      • Gość: jarek Re: Do Autora ----- Swieta Ziemia.... IP: *.fastres.net 13.11.03, 07:41
        Gdzie stanie noga arbska , od razu Swieta Ziemia, a ten idiota U mam nadzieje
        nie mieszka ani w Polsce, Danii, na Czechach ani we Wloszech, bo bylobymi mi
        przykro ,ze te kraje maja zostac wedlug ich sposobu myslenia ich Swieta Ziemia..

Wyrzucic tych babrazyncow ze wszystkich krajow przez nich podbitych i
        zarabizowanych......Moze zaczniemy od Francji i Iraqu.
        • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Do Autora ----- Swieta Ziemia.... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 18:25

Gość portalu: jarek napisał(a):

> Gdzie stanie noga arbska , od razu Swieta Ziemia, a ten idiota U mam nadzieje
          > nie mieszka ani w Polsce, Danii, na Czechach ani we Wloszech, bo bylobymi mi
          > przykro ,ze te kraje maja zostac wedlug ich sposobu myslenia ich Swieta
          Ziemia.
          > .
          >
          > Wyrzucic tych babrazyncow ze wszystkich krajow przez nich podbitych i
          > zarabizowanych......Moze zaczniemy od Francji i Iraqu.
          Nie martw sie abstrakcjonisto o FRANCJE...
          Potrafila sobie poradzic w przeszlosci z zazydzeniem to i potrafi poradzic
          sobie z problemem muzulmanskim /jezeli takowy zaistnieje/.
          A tobie dam rade: wiecej faktow w twoich wypowiedziach a mniej
          abstrakcjonizmu...:}}}
          • Gość: jarek Re: Do Autora ----- Swieta Ziemia.... IP: *.fastres.net 13.11.03, 21:44
            Kto dozyje, zobaczy....
    • Gość: Joe Re: Ludzie Saddama? IP: *.ext.ti.com 13.11.03, 03:49
      Watpie aby ludzie Saddama poswiecali swoje zycie za niego.
      Mysle, ze Wlochow zaatakowali skrajnie religijni ludzie, ktorzy
      wierza, ze pojda do nieba walczac o wyzwolenie Iraku z
      okupacji "niewiernych".
    • Gość: przeciętny Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 09:18
      ci agresywni zarówno pacyfisci jak i jastrzębie tacy bezkompromisowi i wojowniczy(chodzi o sposób wypowiedzi) na Forum to w
      gruncie rzeczy zakompleksieni tchórze.Chciałbym zobaczyć ich odwagę w publixcznej dyskusji oko w oko z innymi.To typowe
      zjawisko.Anonimowosć wyzwala w wielu mr Hayda.Zatem pytanie:czy taka anonimowa dyskusja ma sens?
      • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 17:22
        Gość portalu: przeciętny napisał(a):

> ci agresywni zarówno pacyfisci jak i jastrzębie tacy bezkompromisowi i
        wojownic
        > zy(chodzi o sposób wypowiedzi) na Forum to w
        > gruncie rzeczy zakompleksieni tchórze.Chciałbym zobaczyć ich odwagę w
        publixczn
        > ej dyskusji oko w oko z innymi.To typowe
        > zjawisko.Anonimowosć wyzwala w wielu mr Hayda.Zatem pytanie:czy taka
        anonimowa
        > dyskusja ma sens?

Musze Ci powiedziec ze dlugo tez tak myslalem i czytalem tylko wypowiedzi na
        FORUM nie zabierajac glosu...Sledzilem przebieg dyskusji okolo dwoch lat i w
        tym czasie nie dokonalem zadnego wpisu pomimo ze czasami az mna "trzeslo i
        rzucalo" Zasade te zlamalem gdzies okolo trzech tygodni temu gdy zauwazylem ze
        coraz wiecej wypowiedzi na forum pochodzi z zydowskich serverow lub od zydow
        mieszkajacych poza Israelem, i wypowiedzi te sa tendencyjne i zieja nienawiscia
        do POLSKI i POLAKOW !!!Ponizej samookreslenie sie, czesto zabierajacego glos
        na POLSKIM FORUM , "eksperta od polityki USA " :} palancika
        MEEEEERKACIKA !!! :}}}}Podkreslam POST SCRIPTUM w jego wypowiedzi !!!!
        Re: Samobójcza głupota Polaczków! :((( Przeczytaj komentowany artykuł » Autor:
        Gość: meerkat IP: 152.75.142.* Data: 06.11.2003 16:54 + odpowiedz na list
        Właśnie chodzi o to "OBY"!A jak przyjdzie ta godzina, to kto Polsce przyjdzie
        z pomocą: ROSJA, FRANCA? NIEMCY?POstudiuj sobie historię, kolego.NB Okupacja
        obcych krajów przez USA, takich jak np. Japonia, Niemcy i Południowa Korea,
        raczej się pokojowi zdecydowanie przysłużyła. Pomyśl też co by było, gdyby do
        wojska amerykańskie okupowały Polsskę w 45tym roku, a nie sowieckie! :)P.S. Nie
        jestem Polakiem, ani nawet obywatelem RP- więc kula w płot! :)))
    • Gość: P64 A skąd GW wie, ze to byli terroryści "miejscowi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:28
      GW napisała: Terroryści dali jasny znak - nikt obcy nie może
      czuć się bezpiecznie w Iraku.
      A może zamach zorganizowali przybyli z zagranicy zawodowi
      terroryści?
      • Gość: lusa Re: A skąd GW wie, ze to byli terroryści "miejsco IP: *.telia.com 13.11.03, 10:56
        Synu prawa ,rozsadku i wiary
        Wzlec do gory jak orzel
        Nad lasy, nad gory, nad morze
        Spojrzyj na moje dary.

Lec wyzej , wyzej i wyzej
        W bezchmurny , przejrzysty dzien
        Rzuc okiem na pole ciemne
        Gdzie ludzki grzech rzuca cien

Spojrzyj na bol i cierpiene
        Zoltych , czerwonych czy czarnych
        I powtorz moje marzenie
        O szczesciu biednych i marnych

Kto jest dla Ciebie wrogiem
        Kto pisze histori dzieje
        Czy ten co swym okiem srogim
        Spala lasy i knieje

Spojrzyj i podnies brwi
        Rozwierz swoje pazury
        Poszukaj sladow krwi
        Zapikuj w dol przez chmory

Udez z nienacka w ciemiezce
        Morderce mych dzieci i starcow

Popakuj ich do garcow i przeslij do mnie na adres:

Himelen 1:11

• Gość: meerkat Zdaniem Irakijczyków, to terroryści al-Qaidy!!! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 15:11
        Interesujące, że sami irakijczycy są podobnego zdania, sugerując al-Qaidę.

Powody: W pd.Iraku caly czas panuje spokój, ludnosc wyraza zadowolenie z
        dokonanego postępu, Włochów wręcz lubiano.

Zdaniem indagowanych przez media Irakijczyków z Nasiryi, terrorysci przybyli
        przez porowate granice chcą po prostu zdestabilizować kraj, a może nawet
        doprowadzić do jego rozpadu i podzielenia się resztkami przez Iran i Syrię.

Może by tak wypytać Khameiniego i Assada? :)))
        • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Zdaniem Irakijczyków, to terroryści al-Qaidy IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 17:03
          Gość portalu: meerkat napisał(a): >
          > Może by tak wypytać Khameiniego i Assada? :)))
          A moze by tak wypytac MOSAD ?
          O atak z 9/11 tez !!!

> Interesujące, że sami irakijczycy są podobnego zdania, sugerując al-Qaidę.
          >
          > Powody: W pd.Iraku caly czas panuje spokój, ludnosc wyraza zadowolenie z
          > dokonanego postępu, Włochów wręcz lubiano.
          >
          > Zdaniem indagowanych przez media Irakijczyków z Nasiryi, terrorysci przybyli
          > przez porowate granice chcą po prostu zdestabilizować kraj, a może nawet
          > doprowadzić do jego rozpadu i podzielenia się resztkami przez Iran i Syrię.
          >
          Z A L O S N E !!!! Nie wymaga komentarza ni dyskusji .
          • Gość: jarek Wedlug BB, mieszkancy pldn Iraqu klamia... IP: *.fastres.net 13.11.03, 17:09
            Moze oni maja tez dosc tych arabow nieporzadanych, nieproszonych gosci takich
            samych jak Syrijczykow a Libanie..
            Moze oni mowia cos innego do televizji a co innego do BB?
            Moze o tym podyskujemy....
            • Gość: meerkat Bin Laden wysoko płatnym agentem MOSSADU! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 18:06
              A włoski minister obrony powiedział dziś w Nasiryi, że ataku dokonała al-Qaida.

Sluchaj BUSZEWICKI, nie wiedzialem, że bin Laden też jest agentem Mossadu!!!
    • Gość: Pampalini Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 12:29
      Szacunek dla Włochów którzy pomagaja robić porządek i nie boja sie tak jak
      tchórze z francji i ich parobki z belgi oraz niemiec tylko protestować i
      krzyczec że Ameryka,Polska ,Anglia są be .Pozdrowienia dla Polskich Żołnierzy
      trzymajcie się i róbcie dalej dobrą robote i pokażcie tym wszystkim smiesznym
      pacyfistą dla których ważne są protesty jak USA i reszta robi porządki a jak
      komuchy robiły Afganistan,Polske w 81 ,pol pot mordował swoj naród to własnie
      takie smieci krzyczały niech żyje mao,pol pot a tow.lenin jest ok . Może własnie
      teraz jest szansa pokazania tym pajacom że w iraku (moze to troche potrwa) ale
      da się zrobić porządek i spokój
      • Gość: meerkat Jankescy imperialisci, ręce precz od Iraku! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 15:15
        "Za ojczystych ziem rubieżą
        gdzie zachodnie kraje leżą
        jest daleki obcy świat.

Tam się ranek we łzach budzi,
        na niedolę prostych ludzi,
        tam uciska brata brat!"

ZAGADKA: Który wybitny polski poeta spłodził to arcydzieło????

Nagroda: wiza do USA
    • Gość: H Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: 63.121.99.* 13.11.03, 15:57
      To co tutaj jest napisane przez obciachanych czlonkow nie
      dosiega nawet szamba.
    • Gość: prorok Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: *.mch.sbs.de 13.11.03, 16:41
      Niedługo Pseudoalianci wycofają się z Iraku.
      Debilju stworzy marionetkowy rząd iracki w nadziei, że utrzyma
      się przy źródełku z naftą.
      Potem najprawdopodobniej wybuchnie tam wojna domowa.
      Mam nadzieję, że spotka go osobista kara.
      • Gość: sceptyk KOlejny prorok nam się objawił! IP: 152.75.142.* 13.11.03, 18:09
        Taki z ciebie prorok jak ze mnie proktolog!

Pier..sz jak poparzony. ale tak to zwykle jest z prorokami! :)
        • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: MEEEEEEERKAT !!!! IDIOTO !!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.11.03, 18:31
          Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Taki z ciebie prorok jak ze mnie proktolog!
          >
          > Pier..sz jak poparzony. ale tak to zwykle jest z prorokami! :)
          152.75.142
          To tylko gebelsik jak zwykle miesza i pie ....doli OBRZEZANYM jak
          potluczony !!! :}}}}
          • Gość: jarek BB nie odlatuj... IP: *.fastres.net 13.11.03, 21:46
            Masz juz pozwolenie od wiernego Mirmila.
          • Gość: jarek Powoli zaczynam wierzyc..... IP: *.fastres.net 13.11.03, 21:53
            To co przeczytalem wczoraj w "Il Libero"
            Pracownicy UB bojac sie w roku 1990 "lustracji", ktora im obiecywal Walesa,
            wyslali swoje dzieci do USA ,aby tam oni przygotowali grund do rodzicow
            pozniejszego wyjazdu, BB jest tego dowodem.
            Kommunistyczny leb, nienawidzacy Amerykanow ( jego rodzice z tego zyli ) Zydow (
            po zdradzie Israela w roku 1956 i wyniku propagandy nazional-kommunistycznej) )
            , kocha Arabow ( ktos w rodzinie pracowal w Algerii, Libii, Iraqu i zarabial tam
            dollary)....
            Moze spokojnie do kraju wrocic , przy wladzy sa ci sami co 20 lat temu...albo
            tez cie uwazaja za zdrajce...
            • Gość: meerkat Dzieci komuszych przywodcow KOCHAJA USA! :))) IP: *.cvx.algx.net 14.11.03, 01:27
              Chyba masz racje, bo antyamerykanskie kalumnie ktore BB i Tomsony tu
              promulguja sa jako zywo wyjete z podrecznikow dla instruktorw partyjnych
              wydawanych ongis przez kadre naukowa WSNP przy KC PZPR. BB i T maja pewnie w
              domu egzemplarze, wlasne albo po rodzicach, i z tego kopiuja albo, skanuja.

A syn Teng Siao Pinga mieszka w USA, zas corka Hu Jintao (prezydenta ChRL)
              studiowala w USA przez dlugie lata(tak bylo przyjemnie!), podobnie jak jej
              maz, wystepowala nawet o zielona karte, a slub wziela niedawno na
              amerykanskich HAWAJACH! Tylko czekac jak syn Kim Ir-sena wybierze emeryture w
              Ameryce, jak mu ten jego Gulag przeksztalcimy w wielki parking samochodowy.
              Syn N.S. Chruszczowa tez mieszka sobie komfortowo w USA, i to od lat.

Ciekawe tylko, dlaczego ten komuszy pomiot nie chce mieszkac we Francji lub
              Niemczech?

W Paryzu mieszka natomiast w luksusie, od lat, zona terrorysty Jasera Arafata!
              Ale przeciez to tylko jedna z milionow Arabusow w tym "europejskim mocarstwie"!

P.S. Jozef Olszowski tez od lat mieszka w Nowym Jorku, hihi!
              • Gość: jarek Bewaeltigung der Vergangenheit.... IP: *.fastres.net 14.11.03, 05:26
                W krajach Europy Centralnej przechodzac od okupacji Hitlerowskiej , rzadow
                Faszystowskich do okupacji kommunistycznej zapomnialo sie zrobic tzw.
                Rozliczenie z Przeszloscia" albo sie go nie chcialo zrobic, w tych latach
                propaganda kommunistyczna starala sie calkowicie wymazac z historii tej czesci
                Europy role Burzuazji w rozwoju tej czesci, wedlug dobrych tradycji historykow
                sovieckich o tej Burzuazji milczac, albo tez falszujac fafty i jej role,
                Burzuazja , ktora byla powiazaniem z rozwojem cyvilizacji Zachodnio-Europejskiej.
                Niestety tego "Rozliczenia z Przeszloscia" nie zrobiono tez w 1989 roku, bo nowa
                Burzuazja w tym nie ma najmiejszego interesu, wywodzac sie z starej oligarfii
                kommunistycznej.
                Co do roli Zydow ,to po zdradzie Israelskiej w 1956 roku, starano sie
                wyolbrzymic role Zydow w przedwojennej Partii Kommunistycznej i rzadach Stalina,
                a po 1968 roku z Polski prawie 20 tys zmuszono do emigracji, zapominajac ,ze to
                przewaznie Burzuazja Polsko-Zydowska byla jednym z niewielu powiazan Polski z
                zachodem podczas Zaborow.
    • Gość: Gal Anonim Re: Irak: wybuch w kwaterze włoskiej policji IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 13.11.03, 21:50
      No Polacy i Amerykonie,

Czas na pospolite ruszenie na tych innowiercow. Bushnik i
      Michbush do dziela, wal bulawa na mahometow. Bedzie nam sie
      lepiel grzalo niz nad Wisla z ta stara gegala Brzezinskim.
      A jezeli nie nadazycie, to was zabojady pozra jak sie da.
      Wiwat Chirac.
      No à gdzie sie podzial kazrelek Rumsfeld? A gdzie lapiduchy z
      Ameryki ktorzy kilka miesiecy temu grasowali tu w gazecie.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka