Dodaj do ulubionych

Kto kocha Izrael? i Szarona?

17.12.03, 21:10
Czy jest ktoś kto kocha Izrael? Państwo które morduje i tego wieprzka
szarona? Mordercę dzieci i kobiet?
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 18.12.03, 08:03
      essen1 napisał:

> Czy jest ktoś kto kocha Izrael? Państwo które morduje i tego wieprzka
      > szarona? Mordercę dzieci i kobiet?
      Ja kocham szarona i Izrael i mocze polaczkow jak ty
      • goidbaum przeciez to jest zwykly fryc 18.12.03, 08:17
        czyli niemiec przyszywany, co najwyzej wasserpolaczek.
        • essen1 Re: przeciez to jest zwykly fryc 18.12.03, 09:32
          haha i kto to mówi? jakaś żydowska przybłęda na polskim forum? Niemcy i tak
          górą, a wy kmioty mozecie Niemcom co najwyżej....Wasze zawszeone państewko z
          tym mordercą szaronem na czele haha jakiś taki bękart USA hahah

goidbaum napisała:

> czyli niemiec przyszywany, co najwyzej wasserpolaczek.
          • ten_facet_bredzi co robisz na polskim Forum, niemiecka 18.12.03, 09:35
            swinio?
            do tego taka, ktora zdradzila Polske?

malo razy daliscie przez ostatnie 100 lat d... Amerykanom?
            i jeszcze dawac bedziecie.
            wasza potega jest skonczona.
            Mozecie Amis co najwyzwej gryzc w kostki.
            • essen1 Re: co robisz na polskim Forum, niemiecka 18.12.03, 09:39
              daczego wy Żydzi tak nienawidzicie Polaki i pod Polaków się podszywacie? Ja
              tego nie robię. ja się nie wstydzę tak jak wy zatrute jadem chore popaprańce

ten_facet_bredzi napisała:

> swinio?
              > do tego taka, ktora zdradzila Polske?
              >
              > malo razy daliscie przez ostatnie 100 lat d... Amerykanom?
              > i jeszcze dawac bedziecie.
              > wasza potega jest skonczona.
              > Mozecie Amis co najwyzwej gryzc w kostki.
              • ten_facet_bredzi nie jestem 18.12.03, 09:41
                Zydem, niemiecki parchu
                tak jak ty nie jestes Polakiem
                • essen1 Re: nie jestem 18.12.03, 09:43
                  jesteś jesteś. tylko sie wypierasz. nawet wstydzisz sie gnidno przynać do tego.
                  tu paru takich Żydków jest co podszywają się pod Polaków. ale dlatego aby
                  Polakę osmieszac. ty żydku to jeden z nich pewnie łachudra

> Zydem, niemiecki parchu
                  > tak jak ty nie jestes Polakiem
                  • ten_facet_bredzi co niemiecki parchu, chcialbys nadal 18.12.03, 09:46
                    sprzedawac bron islamczykom , tak jak robiliscie to przez ostatnie 20 lat,
                    po to, aby nam kiedys Europe wysadzili w powietrze ?

wasza rola, szwabie jest skonczona.
                    Amerykanie na takie geschefty z islamczykami juz wam wiecej nie pozwola.
                    • essen1 Re: co niemiecki parchu, chcialbys nadal 18.12.03, 09:51
                      breszisz fakt! wszędzie te szwaby, antysemity i "geschefty". oj wy żydki
                      sprzedalibyście wszystko i wszystkich...haha ale skoro bronisz tak tego
                      państweka morderców i zbrodniarzy jak izrael....no cóz wspólczuję! waszym
                      premierem jest szaronek - zbtrodniarz gorszy od hitlera haha zwykła gnida , ale
                      jak widać ma ten morderca kobiet i dzieci takich wyznawców jak ty zydku. a
                      Niemcom to ewy Żydzi nie urastacie nawet do pięt haha

> sprzedawac bron islamczykom , tak jak robiliscie to przez ostatnie 20 lat,
                      > po to, aby nam kiedys Europe wysadzili w powietrze ?
                      >
                      > wasza rola, szwabie jest skonczona.
                      > Amerykanie na takie geschefty z islamczykami juz wam wiecej nie pozwola.
                      • ten_facet_bredzi mylisz sie, szwabie 18.12.03, 10:27
                        Izrael mi lata kolo nosa.
                        tyle, ze przyjemnie popatrzec jak tlucze antyzachodnie, islamskie dziadostwo.

Dopiero jak islamczyki tu przyjda i kaza ci na glowe wlozyc kfef,
                        to zaczniesz myslec?

Ej, wiedzialem, ze od roku 1914 u szwabow nietego z mysleniem.
                        Efekty widac.
                        • essen1 Re: mylisz sie, szwabie 18.12.03, 10:38
                          haha dobre sobie! izrael to antyzachodnie państwo! działa na szkodę zachodu!
                          wszędzie widzisz arabów i antysemitów Żydku. Jesteś schzofremikiem! Izrael
                          nienawidzi Europy i zachodu. Ich premier, tzn. ten badzior szaron pluje na Unię
                          i rzuca obelgami Zachód to antysemici. Arabusy mi latają, ale izrael jest
                          krajem antyzachodnim. A jego mordy i polityka nie mają nic wspólnego z zachodem

> Izrael mi lata kolo nosa.
                          > tyle, ze przyjemnie popatrzec jak tlucze antyzachodnie, islamskie dziadostwo.
                          >
                          > Dopiero jak islamczyki tu przyjda i kaza ci na glowe wlozyc kfef,
                          > to zaczniesz myslec?
                          >
                          > Ej, wiedzialem, ze od roku 1914 u szwabow nietego z mysleniem.
                          > Efekty widac.
                          • ten_facet_bredzi ptasi mozdzku, dlugo bedziesz bredzil? 18.12.03, 10:56
                            Izrael mi lata, ale to w Izraelu jest wolnosc i demokracja
                            i kobiety maja tam takie same prawa jak mezczyzni.

Jedz sobie np. do Jordanii, to moze pokochasz dyktatury, panstwo policyjne,
                            ponizanie kobiet i zamordyzm (i zycie bez piwka).

Ucza was tam czegos w tych szkolach w reichu?
                            • essen1 Re: ptasi mozdzku, dlugo bedziesz bredzil? 18.12.03, 11:00
                              w reichu dobrze uczą. to jeden z najlepszych systemów edukacyjnych. o cale
                              niebo lepiej jak w USA czy w izraelu. A ty znowu te swoje antyarabskie fobie.
                              Jordani czy Araby mnie nie interesują. ja tylko mówię ,że Izrael to zbrdodnicze
                              państwo na którego czele stoi groźniejszy bandzior jak Hussajn. Izrael jest
                              obencie największym zagrożeniem dla pokoju na świecie. I ty Żdydku to wiesz

> Izrael mi lata, ale to w Izraelu jest wolnosc i demokracja
                              > i kobiety maja tam takie same prawa jak mezczyzni.
                              >
                              > Jedz sobie np. do Jordanii, to moze pokochasz dyktatury, panstwo policyjne,
                              > ponizanie kobiet i zamordyzm (i zycie bez piwka).
                              >
                              > Ucza was tam czegos w tych szkolach w reichu?
                              • trymand Izrael największym zagrożeniem dla świata 18.12.03, 11:11
                                co do jednego zgadzam sie z tobą essen, zę Izrael to obencie najwieksze
                                zagrożenie dla świata. większe jak Korea czy Iran razem wzięte

essen1 napisał:

> w reichu dobrze uczą. to jeden z najlepszych systemów edukacyjnych. o cale
                                > niebo lepiej jak w USA czy w izraelu. A ty znowu te swoje antyarabskie fobie.
                                > Jordani czy Araby mnie nie interesują. ja tylko mówię ,że Izrael to
                                zbrdodnicze
                                >
                                > państwo na którego czele stoi groźniejszy bandzior jak Hussajn. Izrael jest
                                > obencie największym zagrożeniem dla pokoju na świecie. I ty Żdydku to wiesz
                                >
                                > ten_facet_bredzi napisała:
                                >
                                > > Izrael mi lata, ale to w Izraelu jest wolnosc i demokracja
                                > > i kobiety maja tam takie same prawa jak mezczyzni.
                                > >
                                > > Jedz sobie np. do Jordanii, to moze pokochasz dyktatury, panstwo policyjne
                                > ,
                                > > ponizanie kobiet i zamordyzm (i zycie bez piwka).
                                > >
                                > > Ucza was tam czegos w tych szkolach w reichu?
                              • ten_facet_bredzi oj dzieciaczku, pora na szkolenie: 18.12.03, 12:28
                                Jestem czescia systemu pedagogicznego w jednym z krajow zachodnich,
                                z wieloletnim doswiadczeniem pedagogicznym.
                                I w Niemczech bywam w kilkuletnich odstepach, widzac postepujaca degrengolade
                                niemieckiego systemu ksztalcenia.
                                (brak nauczycieli , to u was ostatnio zaden wyjatek, prawda?)

W badaniach porownawczych edukacji Niemcy plasuja sie w dolnej sredniej Europy
                                (jak Polska) tylko, ze Polska nie ma tyle pieniedzy.

A ze wasz system pedagogiczny jest ostatnio antyamerykanski i antyizraelski,
                                to Twoje poglady mnie nie dziwia.
                                Zdaj sobie jednak sprawe z Twojego bezkrytycyzmu i oszukanstwa waszego Panstwa.

dziekuje na dzis.
                                • essen1 Re: oj dzieciaczku, pora na szkolenie: 18.12.03, 14:35
                                  to kiepski musisz być. skoro wypowiadasz takie antyniemieckie brednie. w
                                  Niemczech ma się tylko odwagę nazwać zło po imieniu. A nie zakłamywać i
                                  przemilezać zbrodnie dokonyywane przez nacjonalistów izraelskich. po patrz na
                                  badania! większość Europejczyków na odwagę mówić prawdę. A nie tak jak USA
                                  chronić zbirów takich jak szaron

> Jestem czescia systemu pedagogicznego w jednym z krajow zachodnich,
                                  > z wieloletnim doswiadczeniem pedagogicznym.
                                  > I w Niemczech bywam w kilkuletnich odstepach, widzac postepujaca degrengolade
                                  > niemieckiego systemu ksztalcenia.
                                  > (brak nauczycieli , to u was ostatnio zaden wyjatek, prawda?)
                                  >
                                  > W badaniach porownawczych edukacji Niemcy plasuja sie w dolnej sredniej Europy
                                  > (jak Polska) tylko, ze Polska nie ma tyle pieniedzy.
                                  >
                                  > A ze wasz system pedagogiczny jest ostatnio antyamerykanski i antyizraelski,
                                  > to Twoje poglady mnie nie dziwia.
                                  > Zdaj sobie jednak sprawe z Twojego bezkrytycyzmu i oszukanstwa waszego
                                  Panstwa.
                                  >
                                  > dziekuje na dzis.
                              • Gość: H Re: ptasi mozdzku, dlugo bedziesz bredzil? IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 21:03
                                Taki ten system dobry, ze politycy martwia sie jak go zmienic, zeby nie
                                odstawac od reszty Europy, hehehe
                              • Gość: H Re: ptasi mozdzku, dlugo bedziesz bredzil? IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 21:08
                                Taki ten system dobry, ze niemieccy politycy zastanawiaja sie jak go zmienic,
                                zeby nie byc z tylu, za innymi krajami europejskimi. Hehehe
              • fredzio54 Re: co robisz na polskim Forum, niemiecka 18.12.03, 13:48
                essen1 napisał:

> daczego wy Żydzi tak nienawidzicie Polaki i pod Polaków się podszywacie? Ja
                > tego nie robię. ja się nie wstydzę tak jak wy zatrute jadem chore popaprańce
                >
                > ten_facet_bredzi napisała:
                >
                > > swinio?
                > > do tego taka, ktora zdradzila Polske?
                > >
                > > malo razy daliscie przez ostatnie 100 lat d... Amerykanom?
                > > i jeszcze dawac bedziecie.
                > > wasza potega jest skonczona.
                > > Mozecie Amis co najwyzwej gryzc w kostki.
                Moje polki wiedza ze jestem zyd przesto sa szczesliwe :)))))
                ja chcesz podam ci "Moela" .)))))))))))))
              • Gość: Eilean Re: co robisz na polskim Forum, niemiecka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:46
                jak to dlaczego gudłaje nienawidzą Polaków?Bo My te ścierwo znamy jak nikt inny!
                judeopolonii śmieciom się zachciało!
          • ten_facet_bredzi co robisz na polskim Forum, niemiecka 18.12.03, 09:37
            swinio?
            do tego taka, ktora zdradzila Polske?

Malo razy szwaby dawaliscie przez ostatnie 100 lat d... Amerykanom?

i jeszcze dawac bedziecie.
            wasza swiatowa rola jest skonczona.
            • Gość: marian Re: co robisz na polskim Forum, niemiecka IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 12:42
              Azylant a co ty robisz w Niemczech na azylu? Wiem, ze to boli jak wywala kogos
              z pracy ale takie jest juz zycie na zachodzie panie Jasiu K. W Ameryce jest
              podobnie, tylko wydajnosc sie liczy.
              Mimo, ze sie maskujesz to i tak cie poznam po twoich pramitywnych tekstach
              kieleckiego chlopa. Twoj nowy nick pasuje do ciebie. Rzeczywiscie bredzisz
              stary dziadzie.
              • ten_facet_bredzi Co dialin, to glupszy. 19.12.03, 14:11
                Petasz sie czlowieku, juz ktorys raz za mna.
                O co Ci chodzi? Jak ten Jan K. wykorzystal Cie seksualnie w mlodosci
                i zostal Ci trwaly uraz psychiczny, to zglos sie do niego.
                Moze zechce Ci placic alimenty?

Ja tu pisze o Izraelu. Babcie w mlodosci zbalamucil Ci jakis Zyd?
                • Gość: marian Re: Co dialin, to glupszy. IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 23:02
                  Azylant nie pal leszcza nie wystarczy zmienic nicka trzeba tez zmienic styl.
                  Na to jestes jednak zbyt glupi i durnote w twoich postach czuje sie juz przez
                  ekran. Dobranoc.
      • essen1 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 18.12.03, 09:37
        ty żydowski parchu do mnie możesz pisać "polaczek" ile chcesz haha jesteś
        zwykłą nienawidzącą wszystkich , głównie Polaków i Arabów żydowską gnidą haha.
        ale co można się spodziewać po takim skoro w izraelu rządzi bandzior? a kraj to
        organziacja przestępcza gorsza od III Rzeszy?

fredzio54 napisał:

> essen1 napisał:
        >
        > > Czy jest ktoś kto kocha Izrael? Państwo które morduje i tego wieprzka
        > > szarona? Mordercę dzieci i kobiet?
        > Ja kocham szarona i Izrael i mocze polaczkow jak ty
      • Gość: Eilean Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:42
        zasrany gudłaju!aż się żdziwisz!
    • Gość: jarek Najbardziej go kocha Arafat. IP: *.fastres.net 18.12.03, 10:59
      nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
      • essen1 Re: Najbardziej go kocha Arafat. 18.12.03, 11:05
        Szarona, Hitlera i Stalina kochają różni pschychole

Gość portalu: jarek napisał(a):

> nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
      • trymand Najbardziej go kocha szaronka Busch i USA 18.12.03, 11:14
        tego wieprzka szarona najbardziej kocha jednak Buszz i USA. Pod ich opieką
        szaronek może dalej bezkarnie mordować, wypędzać z domów i okradać ....

Gość portalu: jarek napisał(a):

> nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
        • essen1 Re: Najbardziej go kocha szaronka Busch i USA 18.12.03, 14:45
          tak tak to prawdziwie amerykańska sprawiedliwość i umilowanie "demokracji". jak
          swoi czyli Izrael morduje tysiące kobiet, dzieci to ok. ale jak inny to wielki
          krzyk. USA storpedowało wiele rezolucji ONZ potępiajacych izrael. Ponosi więć
          wspólodpowiedzialność za mordy i masakry dokonywane przez zbrodnicze izraelskie
          rządy na niewinnych ludziach

trymand napisał:

> tego wieprzka szarona najbardziej kocha jednak Buszz i USA. Pod ich opieką
          > szaronek może dalej bezkarnie mordować, wypędzać z domów i okradać ....
          >
          >
          > Gość portalu: jarek napisał(a):
          >
          > > nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
          • trymand Re: Najbardziej go kocha szaronka Busch i USA 18.12.03, 15:41
            Amerykanie stosują politykę kalego. jak kali ukraść (np. ostatnio iracką ropę i
            panstwo haha) to ok. jak kalemu ukraść bee.oj niedemokratycznie haha. jak
            kradną np. życie, zdrowie, ziemię i domy Palestyńczykom ich sprzymierzeńcy
            Izrael to też ok.

essen1 napisał:

> tak tak to prawdziwie amerykańska sprawiedliwość i umilowanie "demokracji".
            jak
            >
            > swoi czyli Izrael morduje tysiące kobiet, dzieci to ok. ale jak inny to
            wielki
            > krzyk. USA storpedowało wiele rezolucji ONZ potępiajacych izrael. Ponosi więć
            > wspólodpowiedzialność za mordy i masakry dokonywane przez zbrodnicze
            izraelskie
            >
            > rządy na niewinnych ludziach
            >
            > trymand napisał:
            >
            > > tego wieprzka szarona najbardziej kocha jednak Buszz i USA. Pod ich opieką
            >
            > > szaronek może dalej bezkarnie mordować, wypędzać z domów i okradać ....
            > >
            > >
            > > Gość portalu: jarek napisał(a):
            > >
            > > > nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
          • trymand Re: Najbardziej go kocha szaronka Busch i USA 18.12.03, 15:43
            essen1 napisał:

> tak tak to prawdziwie amerykańska sprawiedliwość i umilowanie "demokracji".
            jak
            >
            > swoi czyli Izrael morduje tysiące kobiet, dzieci to ok. ale jak inny to
            wielki
            > krzyk. USA storpedowało wiele rezolucji ONZ potępiajacych izrael. Ponosi więć
            > wspólodpowiedzialność za mordy i masakry dokonywane przez zbrodnicze
            izraelskie
            >
            > rządy na niewinnych ludziach
            >
            > trymand napisał:
            >
            > > tego wieprzka szarona najbardziej kocha jednak Buszz i USA. Pod ich opieką
            >
            > > szaronek może dalej bezkarnie mordować, wypędzać z domów i okradać ....
            > >
            > >
            > > Gość portalu: jarek napisał(a):
            > >
            > > > nie moze po nocach spac, opuscil swoja zone, dla niego...
    • fredzio54 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 18.12.03, 13:50
      Napewno nie goje gnoe ja wy albo arabstwo z krzywymi nogami i szmatami na glowie
      • essen1 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 18.12.03, 14:37
        co izraelski nacjonalisto pociotku szarona wszędzie węszysz arabów? haha pewnie
        antysemitów i białe myszki też widujesz..mniej pij cżłowieku. ten alkoholizm
        cie kiedyś zabije! uważaj na siebie

fredzio54 napisał:

> Napewno nie goje gnoe ja wy albo arabstwo z krzywymi nogami i szmatami na
        glowi
        > e
    • Gość: opel Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? IP: *.lanet.wroc.pl 18.12.03, 18:30
      jasne że tak byli i tacy co kochali ZSRR i II Rzeszę
      • essen1 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 19.12.03, 10:41
        często ci sami kochaja teraz USA haha

Gość portalu: opel napisał(a):

> jasne że tak byli i tacy co kochali ZSRR i II Rzeszę
        • fredzio54 : Kto kocha Polske i Polakow ? 19.12.03, 12:32
          zaden z waszych saisiadow was nie nawydzi specialnie te slowiani
          zostalo wam tylko araby co wasze baby kochaja bo sa zadarma o mozna
          wielu w dikotekach znales ( 15 minut)
      • fredzio54 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona? 19.12.03, 12:29

> jasne że tak byli i tacy co kochali ZSRR i II Rzeszę
        napewno polacy co sluzyli dwoch panow i mieszkaja w mojej ukradzionej kamienicy
        na pacy w wa-wie
        • franas dlaczego tak nienawidzisz Polaków? 19.12.03, 12:34
          dopiero teraz przeczytałem toczącą sie tu dyskusję.Po tym co wypisujesz
          stwierdzam ,ze jesteś Żydem. Dlaczego tak nienawidzisz? Przez twoje wypowiedzi
          przebija złość, gniew i nienawiść. Zwłaszcza do Polski i Polaków. Skąd u Ciebie
          tyle nienawiści i zła? Czy coś w twoim życiu sie złego wydarzyło? Może
          dzieciństwo? Skad takie poklady nienawiści? Nie chcę uogólniać ale sporo osób
          zydowskiego pochodzneia wypowiada sie z taką nienawiścią do Polki i Polaków jak
          ty. Dlaczego?

fredzio54 napisał:

> Gość portalu: opel napisał(a):
          >
          > > jasne że tak byli i tacy co kochali ZSRR i II Rzeszę
          > napewno polacy co sluzyli dwoch panow i mieszkaja w mojej ukradzionej
          kamienicy
          >
          > na pacy w wa-wie
          • fredzio54 Re: dlaczego tak nienawidzisz Polaków? 19.12.03, 13:41
            franas napisał:

> dopiero teraz przeczytałem toczącą sie tu dyskusję.Po tym co wypisujesz
            > stwierdzam ,ze jesteś Żydem. Dlaczego tak nienawidzisz? Przez twoje
            wypowiedzi
            > przebija złość, gniew i nienawiść. Zwłaszcza do Polski i Polaków. Skąd u
            Ciebie
            >
            > tyle nienawiści i zła? Czy coś w twoim życiu sie złego wydarzyło? Może
            > dzieciństwo? Skad takie poklady nienawiści? Nie chcę uogólniać ale sporo osób
            > zydowskiego pochodzneia wypowiada sie z taką nienawiścią do Polki i Polaków
            jak
            >
            > ty. Dlaczego?
            >
            > fredzio54 napisał:
            >
            > > Gość portalu: opel napisał(a):
            > >
            > > > jasne że tak byli i tacy co kochali ZSRR i II Rzeszę
            > > napewno polacy co sluzyli dwoch panow i mieszkaja w mojej ukradzionej
            > kamienicy
            > >
            > > na pacy w wa-wie
            Masz racie mam zle pamieci o polske i polakow bylem cale zycie w polsce
            przysladowany jako zyd mowiony mi " nie jestes polakiem wynosc sie do palestyna"
            polcay nam wszytko ukradli nawet moja pochowa kaldre i dotego arabwsto
            popierali namnie byla polska bron w arabskich rekach uzywana.
            Myslalem ze Polska sie zmieni, swiat sie zmienil ale nie polacy i araby

Polska jest karj antysemicki bez zydow i nawet papiez jest "papiez hamasow "
            • Gość: opel Re: dlaczego tak nienawidzisz Polaków? IP: *.lanet.wroc.pl 19.12.03, 13:56
              od wszystkich wymagasz zmian? a kiedy wy Żydzi i Izrael się zmieni? papież
              hamasów haha dobre sobie. ale wol.e papieża hamsów jak szarona izraelczyków....
              • essen1 Re: dlaczego tak nienawidzisz Polaków? 19.12.03, 14:09
                daj spokój to gośćktóry ma probemy ze sobą, nienawidzi wszystkich i
                wszystkiego. najbardziej nienawidzi Polski i Polaków, ciagle bredzi że mu coś
                ukradziono. łachudra jak każdy Żyd chce coś od Polski wydębić jakąś kaskę
                wyciągnąć. Przez lata Izrael ssał Niemców i niemieckiego podatnika, teraz kolej
                na Polskę haha

> od wszystkich wymagasz zmian? a kiedy wy Żydzi i Izrael się zmieni? papież
                > hamasów haha dobre sobie. ale wol.e papieża hamsów jak szarona
                izraelczyków....
          • Gość: sp;lit Re: dlaczego tak nienawidzisz ,... Franas ! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.12.03, 21:36
            Daj sobie spokoj z przyglupem , szkoda czasu !

uklony
    • Gość: . Re: Kto kocha Izrael? i Szarona?+++ IP: 195.24.160.* 19.12.03, 13:14
      >>>>>>>><<• Re: nie jestem
      essen1 18.12.2003 09:43 odpowiedz na list

jesteś jesteś. tylko sie wypierasz. nawet wstydzisz sie gnidno przynać do tego.
      tu paru takich Żydków jest co podszywają się pod Polaków. ale dlatego aby
      Polakę osmieszac. ty żydku to jeden z nich pewnie łachudra
      ten_facet_bredzi napisała: <<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><

A,ty cymbaliku i lachudra,jak myslisz-kto ciebie kocha?

• fredzio54 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona?+++ 19.12.03, 13:49
        Gość portalu: . napisał(a):

> >>>>>>>><<• Re: nie jestem
        > essen1 18.12.2003 09:43 odpowiedz na list
        >
        >
        > jesteś jesteś. tylko sie wypierasz. nawet wstydzisz sie gnidno przynać do
        tego.
        >
        > tu paru takich Żydków jest co podszywają się pod Polaków. ale dlatego aby
        > Polakę osmieszac. ty żydku to jeden z nich pewnie łachudra
        > ten_facet_bredzi napisała: <<<>>>>>>>>>>
        > >>>>>>>>>>><
        >
        > A,ty cymbaliku i lachudra,jak myslisz-kto ciebie kocha?
        napweno zaklad produkcij wodki :)))))))))))))
        • essen1 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona?+++ 19.12.03, 14:06
          fredzia tego ćpuna to pewnie kochają kartele narkotykowe. nawet jego matka
          żalujeże go nie wyskrobała. mózg mu od brania twardych narkotyków już
          wypoarował haha stał sie z niego stary żydowwski nacjonalista szaronowiec haha

fredzio54 napisał:

> Gość portalu: . napisał(a):
          >
          > > >>>>>>>><<• Re: nie jestem
          > > essen1 18.12.2003 09:43 odpowiedz na list
          > >
          > >
          > > jesteś jesteś. tylko sie wypierasz. nawet wstydzisz sie gnidno przynać do
          > tego.
          > >
          > > tu paru takich Żydków jest co podszywają się pod Polaków. ale dlatego aby
          > > Polakę osmieszac. ty żydku to jeden z nich pewnie łachudra
          > > ten_facet_bredzi napisała: <<<>>>>>>>>
          > 2>
          > > >>>>>>>>>>><
          > >
          > > A,ty cymbaliku i lachudra,jak myslisz-kto ciebie kocha?
          > napweno zaklad produkcij wodki :)))))))))))))
          • fredzio54 Re: Kto kocha Izrael? i Szarona?+++ 19.12.03, 18:00

twarde narkotyki jets polska branza i fach w europy, po co wam uczelnii
            uniwersytety kiedy wasze gospodarswo polega
            na santarz porwanie narkotyki prostetutki i bandziorstwo
            mozeczie w tych fachow akademie otworzyc.

essen1 napisał:

> fredzia tego ćpuna to pewnie kochają kartele narkotykowe. nawet jego matka
            > żalujeże go nie wyskrobała. mózg mu od brania twardych narkotyków już
            > wypoarował haha stał sie z niego stary żydowwski nacjonalista szaronowiec haha
            >
            > fredzio54 napisał:
            >
            > > Gość portalu: . napisał(a):
            > >
            > > > >>>>>>>><<• Re: nie jestem
            > > > essen1 18.12.2003 09:43 odpowiedz na list
            > > >
            > > >
            > > > jesteś jesteś. tylko sie wypierasz. nawet wstydzisz sie gnidno przyna
            > ć do
            > > tego.
            > > >
            > > > tu paru takich Żydków jest co podszywają się pod Polaków. ale dlatego
            > aby
            > > > Polakę osmieszac. ty żydku to jeden z nich pewnie łachudra
            > > > ten_facet_bredzi napisała: <<<>>>>>>>&#
            > 62
            > > 2>
            > > > >>>>>>>>>>><
            > > >
            > > > A,ty cymbaliku i lachudra,jak myslisz-kto ciebie kocha?
            > > napweno zaklad produkcij wodki :)))))))))))))
          • Gość: Mossad Re: Kto kocha Izrael? i Szarona?+++ IP: 5.5R* / 212.199.28.* 19.12.03, 21:27
            Badz ostrozny, szwabku. Uwazaj zeby cos zlego z toba sie nie stalo.
    • abstrakt2003 Ja, darzę Izrael sympatią, ale szaron nie jest... 19.12.03, 17:48
      ...moich ulubionym politykiem. Ten facet jest narwany. Z drugiej strony sam
      nie wiem jak bym sie zachowywał na jego miejscu. Pewnie bym się z arabami nie
      patyczkował. Wysłał bym czołgi do Damaszku, samoloty zbombardowały by Teheran
      a rakiety wystrzeliłbym na Trypolis, Riad i cały Jemen! Naszczęście mogę tylko
      pomarzyć!
      • fredzio54 Re: Ja, darzę Izrael sympatią, ale szaron nie jes 19.12.03, 18:02
        abstrakt2003 napisał:

> ...moich ulubionym politykiem. Ten facet jest narwany. Z drugiej strony sam
        > nie wiem jak bym sie zachowywał na jego miejscu. Pewnie bym się z arabami nie
        > patyczkował. Wysłał bym czołgi do Damaszku, samoloty zbombardowały by Teheran
        > a rakiety wystrzeliłbym na Trypolis, Riad i cały Jemen! Naszczęście mogę
        tylko
        > pomarzyć!
        Kolego amy spolne mazenie ale moje Krolewsto Izrael jest z Wisly do Jordanu
        polaka dam autonomie taka sama jak mnieli w naszych miasteczkach az do II WS
        i wcale nie nazekali
        • abstrakt2003 Twoja koncepcja jest sprzeczna z ideą ... 19.12.03, 18:08
          ...Wielkiego Izraela.
          • fredzio54 Re: Twoja koncepcja jest sprzeczna z ideą ... 19.12.03, 18:19
            abstrakt2003 napisał:

> ...Wielkiego Izraela.
            tak kolego wisla bog i dnieper byli zydowskie zeki !
            • abstrakt2003 ???????????????????????????????????????????????? 19.12.03, 20:42
              Wybacz, ale o co chodzi? Wysławiaj się precyzyjniej. Nie modę cię zrozumieć.
              • Gość: sp;lit Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.12.03, 21:44
                Za duzo od przyglupa wymagasz , abstrakt :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka