09.09.09, 09:13
sie ucieszy:

https://ziza.ru/other/102006/04/pics/17_pics_365412.gif
Obserwuj wątek
    • ziolo.zielone Re: to dla 09.09.09, 09:15
      Dla kogo? Ciekawska jestemwink
      • tadeusz_ski.51 Na zdrowie! 09.09.09, 09:17
        Zanosi się na imprezkę??
      • tropem_misia1 Ziółko :) 09.09.09, 09:46
        dla Tadzia big_grin
        • ziolo.zielone Re: Ziółko :) 09.09.09, 09:50
          Tak podejrzewałam:
          Kichaczu dla Tadzia big_grin big_grin big_grin
        • rena-ta49 Re: Ziółko :) 09.09.09, 13:50
          tropem_misia1 napisała:

> dla Tadzia big_grin

A ja podejrzewałam ,że dla cortyzola smile smile
          • tadeusz_ski.51 Tak Renia! 09.09.09, 13:52
            Z ust mi to wyjęłaś!

rena-ta49 napisała:
            > A ja podejrzewałam ,że dla cortyzola smile smile
    • tropem_misia1 Boisz się? 09.09.09, 09:49
      nie...zażyj tabaki
      • tropem_misia1 no,no 09.09.09, 09:49
        Naukowcy znaleźli kilka osób, wśród których kichanie było objawem seksualnego podniecenia.

Brytyjscy lekarze zaintrygowani przypadkiem mężczyzny w średnim wieku, reagującym napadami kichania na bodźce seksualne, postanowili rozszerzyć badania na większą liczbę osób. Szukano ich między innymi na internetowych czatach. W ten sposób udało się odnaleźć 17 osób obojga płci mających tę samą przypadłość. U części z nich kichanie towarzyszyło także osiąganiu orgazmów.

Naukowcy stwierdzili, że zaburzenie to może wiązać się z nieprawidłowościami w połączeniach neuronów w autonomicznych układzie nerwowym, odpowiedzialnym za regulację narządów, których praca jest niezależna od naszej woli (tj. bicie serca czy praca jelit). Okazuje się, że układ ten reguluje ukrwienie zarówno nosa jak i genitaliów.

Informację o eksperymencie można znaleźć w "The Journal of the Royal Society of Medicine".
        • tadeusz_ski.51 Że też Ty to pamiętasz?? 09.09.09, 09:56
          Uszczelniłem, ale te "alergeny" i tak jakoś przenikają?! Nie wiem nawet czy z
          góry czy z dołu, bo obie te lokalizacje mają potencjalne możliwości wytwarzania
          tychże...
          • tadeusz_ski.51 Jest jeszcze inna mozliwość 09.09.09, 10:01
            Kanał wentylacyjny w wucecie! To mieszkanie z góry jest "nadprogramowe", nie
            było zaprojektowane, więc nie przewidziano dla niego kanałów wentylacyjnych! Ten
            gościu, co je wygospodarował, budowlaniec, budował ten blok, poszedł po
            najmniejszej linii oporu i podpiął się pod moje kanały! W kuchni i WC. Skutek,
            jak ja pierdnę to oni wąchają i odwrotnie! Oczywiście wąchamy również co kto
            gotuje!
            • tropem_misia1 Re: Jest jeszcze inna mozliwość 10.09.09, 08:27
              co autor miał na myśli?
              niech uściśli
              • tadeusz_ski.51 Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Nie pamięta!!!!!!! 10.09.09, 11:06
                To dobrze! Znakomicie!!
                • tropem_misia1 Re: Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Nie pamięta!!!!!!! 10.09.09, 21:10
                  To jak znakomicie,to dobrze.
    • darima_ka Re: to dla 09.09.09, 20:26
      Nooo, tak się dla niego pręży big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka