rena-ta49 Re: Ziółko :) 09.09.09, 13:50 tropem_misia1 napisała: > dla Tadzia A ja podejrzewałam ,że dla cortyzola Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tak Renia! 09.09.09, 13:52 Z ust mi to wyjęłaś! rena-ta49 napisała: > A ja podejrzewałam ,że dla cortyzola Odpowiedz Link
tropem_misia1 no,no 09.09.09, 09:49 Naukowcy znaleźli kilka osób, wśród których kichanie było objawem seksualnego podniecenia. Brytyjscy lekarze zaintrygowani przypadkiem mężczyzny w średnim wieku, reagującym napadami kichania na bodźce seksualne, postanowili rozszerzyć badania na większą liczbę osób. Szukano ich między innymi na internetowych czatach. W ten sposób udało się odnaleźć 17 osób obojga płci mających tę samą przypadłość. U części z nich kichanie towarzyszyło także osiąganiu orgazmów. Naukowcy stwierdzili, że zaburzenie to może wiązać się z nieprawidłowościami w połączeniach neuronów w autonomicznych układzie nerwowym, odpowiedzialnym za regulację narządów, których praca jest niezależna od naszej woli (tj. bicie serca czy praca jelit). Okazuje się, że układ ten reguluje ukrwienie zarówno nosa jak i genitaliów. Informację o eksperymencie można znaleźć w "The Journal of the Royal Society of Medicine". Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Że też Ty to pamiętasz?? 09.09.09, 09:56 Uszczelniłem, ale te "alergeny" i tak jakoś przenikają?! Nie wiem nawet czy z góry czy z dołu, bo obie te lokalizacje mają potencjalne możliwości wytwarzania tychże... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jest jeszcze inna mozliwość 09.09.09, 10:01 Kanał wentylacyjny w wucecie! To mieszkanie z góry jest "nadprogramowe", nie było zaprojektowane, więc nie przewidziano dla niego kanałów wentylacyjnych! Ten gościu, co je wygospodarował, budowlaniec, budował ten blok, poszedł po najmniejszej linii oporu i podpiął się pod moje kanały! W kuchni i WC. Skutek, jak ja pierdnę to oni wąchają i odwrotnie! Oczywiście wąchamy również co kto gotuje! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jest jeszcze inna mozliwość 10.09.09, 08:27 co autor miał na myśli? niech uściśli Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Nie pamięta!!!!!!! 10.09.09, 11:06 To dobrze! Znakomicie!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Nie pamięta!!!!!!! 10.09.09, 21:10 To jak znakomicie,to dobrze. Odpowiedz Link