darima_ka 12.03.10, 20:55 Czy spotkaliście się już z takim zjawiskiem kiedy ktoś potrafi poruszać przedmiotami siłą woli? Co myślicie na temat tego zjawiska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Telekineza 13.03.10, 09:34 Chyba przedwczoraj ,oglądałas film na ten temat. Nie spotkałem się z tym , chyba ,ze w cyrku ,lub na pokazach iluzjonistów. Za to mam teścia ,ktory mógłby byc bioenergopeutą i różdzkarzem . Znajduje wodę i żyły wodne z pomocą różdzki z leszczyny i umie diagnozować choroby za pomoca wahadełka. Niestety ,kasy na tym nie bije , bo całe zycie sie tego wstydził i tylko najblizsza rodzina o tym wie . I moge wam powiedziec ,ze to nie oszustwo - sam sprawdziłem . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Telekineza 13.03.10, 09:37 Widziałam już takie zdarzenie , facet potrafił przyciągać swoją siłą woli na tor metalowe przedmioty . W bioenergoterapie też wierzę. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Telekineza 14.03.10, 10:38 Podobno są ludzie którzy to potrafią , nie spotkałam jeszcze nikogo z takimi umiejętnościami . Odpowiedz Link