lilidae 02.02.11, 22:02 Spokojnych snów Billy Joel - Lullaby (Goodnight, My Angel) www.youtube.com/watch?v=dcnd55tLCv8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilidae Re: Dobranoc :) 03.02.11, 21:16 Dobrej nocy Wam życzę I kolorowych snów o wiośnie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 03.02.11, 21:38 Dobranoc , ja też Wam życzę spokojnej nocy Sen będzie raczej zimowy , bo śniegu dużo znów napadało . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 05.02.11, 22:12 Kochani spadam do spania , i Wam życzę spokojnej nocy i cudnych snów Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 07.02.11, 21:24 Dobranoc , spokojnej nocki. Ja też Wam dziękuję za wspaniały wieczór Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 11.02.11, 21:56 Dobrze, że jeszcze raz tu zajrzałam, coś strasznie wolno dzisiaj chodzi mi komp. Odwzajemniam buziaka Aniu Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 12.02.11, 22:16 Dobrej i spokojnej nocy Kochani POMYŚL O MNIE Zanim zaśniesz pomyśl o mnie choć przez małą chwilę Może przyśnię się znów Tobie kwiatem lub motylem Może wróżką z pięknej baśni Może gwiazdą w niebie Pomyśl o mnie zanim zaśniesz To odwiedzę Ciebie Kiedy zaśniesz otulony w nocy w szal gwiaździsty Pomyśl o mnie zanim wzejdzie księżyc sierp srebrzysty Przyjdę wiatrem co gra w polu Przyjdę końcem lata Może burzą Może deszczem Może snem o kwiatach Zanim zaśniesz pomyśl o mnie choć przez małą chwilę Może przyśnię się znów Tobie kwiatem lub motylem Przyjdę wiatrem co gra w polu Przyjdę końcem lata Może burzą Może deszczem Przyjdę snem o kwiatach... Paweł Janczerski z repertuaru Anny German. Odpowiedz Link
lilidae Re: Dobranoc :) 12.02.11, 22:26 Dobrej nocy życzę wszystkim i pięknych snów A ja wracam pod kołderkę, bo choróbsko mnie bierze Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 12.02.11, 22:53 Moje "uśmiechnięte" myśli posyłam, czujesz jak krążą nad Twoją głową? Nie daj się choróbsku Aniu Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 17.02.11, 20:49 Nie wiem czego to jest wina, bo przecież pora jeszcze wczesna, ale padam na nos i oczy mi się zamykają nad klawiaturą. A więc dobranoc, śpijcie spokojnie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 19.02.11, 22:06 Sama z sobą nie lubię gadać , nawet po drinkach więc życzę Wam spokojnej i miłej nocy ,i kolorowych snów Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 20.02.11, 22:29 Ja też Dorotko, ja też Mówię więc: dobranoc Śpijcie słodko jak te maluchy www.voila.pl/160/tk5ia/ Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 22.02.11, 21:39 Kochani dobrej , spokojnej nocy życzę i kolorowych snów Papaa do jutra Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 23.02.11, 21:27 Dobranoc kochani , Wam dedykuję tą piosenkę www.youtube.com/watch?v=XAx4CuEbW3s&feature=related Odpowiedz Link
lilidae Re: Dobranoc :) 23.02.11, 21:37 Piękna, dziękuję.. Dobranoc, Dorotko Dobrej nocy wszystkim Śnijcie piękne sny.. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dobranoc :) 24.02.11, 21:30 A teraz życzę dobrej nocy , ja jeszcze poczytać muszę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 24.02.11, 21:34 Ja już też do wanny mykam . Spokojnej nocy i kolorowych snów Wam życzę Odpowiedz Link
lilidae Re: Dobranoc :) 24.02.11, 22:41 Nie mogłam dzisiaj być z Wami, ale zostawiam buziaki na dobranoc Śpijcie spokojnie.. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 27.02.11, 22:42 Zajrzałam na forum z nadzieją, że zobaczę Dorotkę uśmiechniętą i zmęczoną wrażeniami Dobranoc moi mili, kolorowych snów i dobrego wypoczynku Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 28.02.11, 21:20 Irenko dosyć późno wróciliśmy do domu, wiec nie miałam już czasu żeby z Wami się przywitać .Do pracy musiałam się na rano przygotować , i młodego do szkoły wyszykować . Dzisiaj życzę Wam spokojnej , miłej nocy Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 28.02.11, 21:44 Tak się domyślałam Dorotko Dobranoc! Śpijcie słodko Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 02.03.11, 21:28 Kochani dobrej nocy Wam życzę , śnijcie o pączkach faworkach , itp. miłych rzeczach Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 03.03.11, 21:46 A teraz powiem Wam Dobranoc , śnijcie słodko Odpowiedz Link
irene.jg Re: Dobranoc :) 03.03.11, 23:42 Kochani, robię sobie dłuższą przerwę w klikaniu w ogóle, na każdym forum. Będę funkcjonowała wyłącznie w realu. Jeśli zatęsknię do wirtualu, na pewno Was odwiedzę. Dziękuję za wspólnie spędzony czas. Do miłego Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 09.03.11, 21:42 Dobrej , spokojnej nocy Wam życzę , słodkich snów Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dobranoc :) 13.03.11, 20:37 Kochani życzę Wam spokojnej nocy , i samych kolorowych snów Odpowiedz Link