rudka-a 19.06.11, 12:42 czy mikser? chociaż mikser więcej może.... czego używacie? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 12:46 Używam miksera ,ale noszę się zamiarem kupna blendera właśnie . Jest jak mi się wydaje poręczniejszy . Odpowiedz Link
rudka-a Re: Blender........ 19.06.11, 12:52 Własnie miksując truskawki pomyslałam o tym... tym bardziej, że w tygodniu wpadł mi w oczy zgrabniutki, poręczny blender... i cena była przystepna Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 17:07 Sprzęt taki zawsze w domu się przyda , nie trzeba mikserów wyjmować , a nie jest ten sprzet teraz drogi i jest go do wyboru i koloru. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 17:31 A ja wiem ze jak kupię blendera , to mikser pójdzie do góry na meble i będzie się latami kurzył Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 17:49 No jak nie jak tak Jak już coś postawię u góry na meblach , to zdejmuję przy większych porządkach żeby umyć i z powrotem tam ląduje ,bo mam ręka coś wygodniejszego Odpowiedz Link
junglyang Re: Blender........ 19.06.11, 18:00 Hmmmmmmmmm,,,,może sie nie znam aż tak,,,,ale blenderem ciasta nie ukręcisz Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 18:17 Ale ja ciasto kręcę raz w roku ,od wielkiego dzwona Gdybyś powiedział że blenderem kiełbasy nie zrobię , to bym się zmartwiła Teraz taki wybór ciastek , ciasteczek w sklepach że szkoda roboty , lepiej zjeść miskę czereśni , truskawek, agrestu itp. Odpowiedz Link
junglyang Re: Blender........ 19.06.11, 18:20 Kupne!!!!!!!!!!!!Sztuczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Fe!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 19.06.11, 18:38 Ja muszę o linię dbać wiec nie mogę się obżerać słodyczami , a też za nimi nie przepadam , jedyny łakoć którym można skusić to chałwa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Blender........ 20.06.11, 13:34 Używam i blendera , i miksera . Blenderem miksuję wszystkie owoce , i grzyby na zupę-krem. W mikserze ciasta kręcę , oba urządzenia bardzo przydatne w kuchni. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Blender........ 20.06.11, 15:17 I blender i mikser , ale muszą być pod ręką w kuchni . Jak sie coś wynosi na meble jak Darima , to i chodzić po to nie ma się ochoty ., Wtedy lepiej kupić Odpowiedz Link
darima_ka Re: Blender........ 20.06.11, 17:35 Masz rację Kazik , jak sokowirówkę do góry na meble wpierniczyłam , tak stoi , i nie chce mi się jej zdejmować . Mikser stoi pod ręką zawsze wiec zawsze coś nim robię , czy to sałatki , czy koktaile , czasem też i ciasto. Odpowiedz Link