Dodaj do ulubionych

Tadzio a TY narzekałeś

09.02.12, 14:38
https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201202/1328697196_by_GODmode_500.jpg
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Czy to przypadkiem jest do mnie? 09.02.12, 14:43
      Pytam dla formalności, bo chyba nikt w to nie wierzy, że jest tu jakiś Tadzio?
      • rena-ta49 Re: Czy to przypadkiem jest do mnie? 09.02.12, 14:45
        A jest tu jeszcze jakiś narzekacz na zamarzajacą szybę w żabii? tongue_out
        • tadeusz_ski.51 To ja narzekałem i będę narzekał 09.02.12, 15:00
          ale nie jestem żaden Tadzio! Renia, przypominam Ci, że mam na imię Tadeusz! Tadziem byłem 55 lat temu, wiesz Renia?
          • rena-ta49 Re: To ja narzekałem i będę narzekał 09.02.12, 15:04
            Koniecznie musisz zmienić nicka
            tadeusz_poważny , to moja propozycja smile
            To ja dla Ciebie nie jestem renia ,a Renata tongue_out
            • tadeusz_ski.51 Jest zasadnicza różnica 09.02.12, 15:10
              pomiędzy Tadeuszem a Tadziem, gdyż Tadzio to gówniarz, natomiast inaczej rzecz się ma w przypadku Reni. Renią nazywa się również dorosłe Renaty, bo to jest zdrobnienie, nie mające nic wspólnego z wiekiem. Gwoli wyjaśnienia Renia.
              • tadeusz_ski.51 Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:12
                że mój nick brzmi tadeusz_ski.51, a nie tadzio_ski.51...
                Też gwoli wyjaśnienia.... Renia.
                • rena-ta49 Re: Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:13
                  A mój nick to renata tongue_out
                  • tadeusz_ski.51 Re: Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:16
                    rena-ta49 napisała:
                    > A mój nick to renata tongue_out
                    ---------------
                    ... kojarzy się z "łopata". Bo gdy ktoś wystawia jęzior to tak się mówi...
                    • rena-ta49 Re: Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:18
                      Łopatologicznie masz tu:
                      imiona.sennik.biz/t/
                      • tadeusz_ski.51 Re: Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:23
                        rena-ta49 napisała:
                        > Łopatologicznie masz tu:
                        > imiona.sennik.biz/t/
                        ---------------------
                        Tak, z tym się zgadzam w pełnej rozciągłości. Gdyby ktoś miał trudności z otwarciem tego linka, pozwolę sobie zacytować co najważniejsze fragmenty:
                        "Tadeusz to mężczyzna dobry, szlachetny, kulturalny i inteligentny. Posiada zmysł organizacyjny, urządza znaczące akcje społeczne. Jest osobą, która jedna sobie ludzi, ale jego dobroć często niestety wykorzystują inni. Jest skromnym i porządnym człowiekiem."
                        Widzisz Renia? Widzisz?
                        • tadeusz_ski.51 Tak, to szczera prawda! 09.02.12, 15:26
                          Tylko że Wy jej nie znacie dlatego mnie nie doceniacie https://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif
                          • rena-ta49 Re: Tak, to szczera prawda! 09.02.12, 15:39
                            Tak, tak, znamy cię znamy i aż nadto doceniamy!
                            Wiemy co z Ciebie za ziółko!Doskonale wiemy wszyscy!
                        • rena-ta49 Re: Ponadto, pragne zwrócić uwagę, 09.02.12, 15:27
                          Tu masz , bo z nerw link mi się źle wkleił,
                          co Ty nie omieszkasz wykorzystać żeby siebie promować tongue_out
                          forum.gazeta.pl/forum/w,50394,133198366,133199689,Re_Tadzio_to_tez_zdrobnienie.html
                          • tadeusz_ski.51 Taaaaaaaa, akurat z nerw? 09.02.12, 15:31
                            Teraz chcesz zatuszować prawdę i dlatego. Ale oliwa sprawiedliwa...
                            No i jeszcze mogę dodać, że skoro uważasz, że się pomyliłaś, wypada więc stwierdzić, że mówisz prawdę tylko wtedy, gdy się pomylisz. W przeciwieństwie do mnie, który mówię prawdę zawsze. Prosto, szczerze i bez owijania w bawełnę....
                            • rena-ta49 Re: Taaaaaaaa, akurat z nerw? 09.02.12, 15:32
                              Ja nic nie mówiłam link ze zdrobnieniami dla Tadeusza mówi sam za siebie !
              • rena-ta49 Tadzio to też zdrobnienie 09.02.12, 15:12
                Od Tadeusza , to się zdecyduj,
                albo nie używany zdrobnień ,to ja jestem renata tongue_out
                • tadeusz_ski.51 Re: Tadzio to też zdrobnienie 09.02.12, 15:14
                  a skąd! Zdrobnienie od imienia Tadeusz brzmi Tadzik i na to mogę przystać. W drodze wyjątku oczywiście.
                  • tadeusz_ski.51 No chyba ja wiem najlepiej 09.02.12, 15:15
                    o tym co dotyczy mojego imienia, nie?
                  • rena-ta49 Re: Tadzio to też zdrobnienie 09.02.12, 15:17
                    Zdrobnienia imienia Tadeusz

Tadek, Tadelek, Tadelson, Tadens, Tadeo, Tadeunio, Tadeuszek, Tadex, Tadimir, Tado, Tadosław, Tadson, Taduś, Tadziczek, Tadzieniek, Tadzik, Tadzimierz, Tadzimir, Tadzina, Tadzinek, Tadzinex, Tadzio, Tadzion, Tadziołek, Tadzisław, Tadziu, Tadziuleczek, Tadziulek, Tadziutek, Tadzix, Tadziński, Tadźko, Talocha, Tardzik, Ted, Tede, Tedeuszek, Tedi, Tedik, Tedo, Tedzik, Tutek
                    imiona.sennik.biz/t/tadeusz.html
                    • tadeusz_ski.51 Wybacz, ale to jakieś dziwolągi słowne? 09.02.12, 15:34
                      Co za dureń to wydumał? ... Tutek, Tadzina, Tadimi...??? czyste idiotyzmy!
                      • rena-ta49 Re: Wybacz, ale to jakieś dziwolągi słowne? 09.02.12, 15:37
                        Nie ja to wydumałam,nie do mnie te wąty tongue_out
                    • zak-1 Re: Tadzio to też zdrobnienie 09.02.12, 15:35
                      A do mnie, to możecie mówić jak chcecie smilehahhaha nawet Kazio smile
      • darima_ka Re: Czy to przypadkiem jest do mnie? 09.02.12, 18:23
        tadeusz_ski.51 napisał:

> Pytam dla formalności, bo chyba nikt w to nie wierzy, że jest tu jakiś Tadzio?

Się chyba nie pomyliłeś big_grin
        To chyba a'propos tego posta
        forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132994375,132994375,Kazik_nie_mow_mi_ze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka