darima_ka 15.10.13, 17:28 Witaj ,mam nadzieję, że będziesz z nami dobrze się czuła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: Dwa-filary 15.10.13, 19:07 Dzięki, kilka osob tu znam i myślę, ze bedzie dobrze Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dwa-filary 15.10.13, 19:10 Różnie bywa,najważniejsze to nie brać wszystkiego zbyt poważnie. To przecież tylko net. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 15.10.13, 19:19 Przyjmiesz gałązkę oliwną od rodaka z Wawy ? Wiem że przyjmiesz tylko pozwól mi mieć swoje zdanie na pewne tematy w mordeczkę jeżyka Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dwa-filary 15.10.13, 19:38 Mordeczko Ty moja, przyjmę i mnie pozwol miec swoje zdanie w dyskusji retorycznej, a nie emocjonalnej Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 15.10.13, 19:48 Oki Filarku. Wy kobity zawsze stawiacie na swoim. W ostatecznym rozrachunku. Dlaczego tak jest ? ale będę apelował kurcze dwa-filary napisała: > Mordeczko Ty moja, przyjmę i mnie pozwol miec swoje zdanie w dyskusji retoryczn > ej, a nie emocjonalnej Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dwa-filary 15.10.13, 20:47 Bo my jak te szefy: 1 zawsze rację mamy, a nawet jak nie mamy to patrz punkt pierwszy Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 15.10.13, 20:54 Wiem że tak jest, że szefujecie. Jest tak, Wy jesteście tą szyją która kręci związkiem nie piszę to by kadzić komukolwiek ale po czterdziestu latach pożycia wiem że tak jest, bardzo wiele swojej zawdzięczam i jak mogę tak się odpłacam Janeczce. Chyba że związek nieudany jest w tedy kiszka. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dwa-filary 16.10.13, 19:26 czarek_sz napisał(a): > Wszyscy tu bywajmy, bo u Darimy ciepły kąt To inteligentne forum Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dwa-filary 16.10.13, 15:56 a ja się tu nie przywitałem? Oj, chyba zaspałem? Nadrabiam niniejszym i witam Dwa filary to jak dwie nogi, niezbyt stabilne są. Na dwóch filarach można oprzeć portal, nadproże, zbudować łuk triumfalny... i chyba to wszystko? Jeśli już, to proponuję dorzuć jeszcze jeden. Trzy filary, heh, to już można daszek zrobić lub stolik na trzech nogach... no i jeszcze takie tam różne budowle... Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dwa-filary 16.10.13, 19:26 Zapewniam, ze stoje twardo na swoich nogach . Te dwa -filary mnie zaskoczyły, jako niedoswiadczoną, zaczynajaca internautkę.Przy zakładaniu profilu na forum, zarządano jakiegos nicku, u mnie nastąpila pustka w glowie. W TV lecial film "Dwie wieże", ale nie mozna uzywac polskich znaków, więc szybko zamieniłam wieże na filary i tak poszło. Do dziś się z tym meczę, ale żal zmienić Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 16.10.13, 19:50 Masz fajny nick. Tadek napisał to z przymrużeniem oka co napisał. Dwa filary to mosty duże na nich stoją przez lata. Dwa filary to też dwie nogi. Chociaż mówi się że co dwie nogi to nie jedna bo poleć na jednej nodze np po flaszkę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:01 " bo poleć na jednej nodze np po flaszkę" Noooo ,nie znasz możliwości spragnionych Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:00 Twój nick świadczy o sile ,bo wiadomo filary podtrzymują coś Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:26 Kiedyś to było częste powiedzenie, ale na jednej nodze śmigaj po to czy po tamto. Dawne fajne swojskie powiedzenia są w zaniku a szkoda wielka. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:33 prawie mnie przekonaliście co do tych dwóch ale co trzy to nie dwie, dlatego uprzejmie doradzam, Dwa filary, kup se pieska. Jak wyjdziesz z nim na spacer to akurat średnia wyjdzie trzy. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:42 No jak Ty liczysz?, pies ma dwie przednie, dwie tylnie, dwie lewe i dwie prawe łapy, czyli osiem i moje dwie to 10, czyli średnia 5 Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dwa-filary 16.10.13, 20:56 Pies ma cztery łapy nie ściemniajcie. Łapy łapy cztery łapy, a na łapach pies kudłaty. Wiecie kto to śpiewał ? nieżyjący już niestety pan Kęstowicz. Pies ma cztery łapy. Kłócił bym się o kangura albo o małpę. Czy też mają cztery łapy bo chyba nie mają. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dwa-filary 17.10.13, 10:02 dwa-filary napisała: > No jak Ty liczysz?, pies ma dwie przednie, dwie tylnie, dwie lewe i dwie prawe > łapy, czyli osiem i moje dwie to 10, czyli średnia 5 ------------------ ... a jeśli weźmiesz mnie pod rękę będzie razem 12, czyli cztery na łebka Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dwa-filary 17.10.13, 10:47 Fakt moze dajmy spokój z tą matematyką , niech już będą dwa Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dwa-filary 17.10.13, 13:56 dwa-filary napisała: > .... niech już będą dwa -------------------- ... myślisz, Ty i ja? Hmmm... powiem... zgoda! Odpowiedz Link