Dodaj do ulubionych

Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami

16.05.15, 10:04
powiesić!
www4.rp.pl/artykul/1200979-Rozmowa-Mazurka--Jak-zrobic-z-palcow-koszyczek.html
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 16.05.15, 11:26
      Oni powinni to przeczytac ze zrozumieniem...
      • rena-ta49 Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 16.05.15, 15:48
        "parówy" Liska już go hejtują, nie wiedzą,że nie zamkną nam wszystkim szpar oralnych?smile
        • tadeusz_ski.51 Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 16.05.15, 16:29
          Ja bym doradzał ten plakat:

https://www.tekturaopolska.pl/images/stories/archiwum_tk/2015/40_OKT/wyspianski.jpg
          • tadeusz_ski.51 Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 16.05.15, 16:35
            Ale nie chciałbym aby ci ludzie czytając o sznurze myśleli o gałęzi? Nie, nie, aż tak żądny zemsty nie jestem. Lepiej by było gdyby na poważnie i z sensem wzięli się za pracę dla dobra Polaków i Polski!
          • czarek_sz Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 16.05.15, 16:37
            Memento dla polactwa. A tak mnie opieprzałeś Tadek. Za polactwo. Poddaj się i przeproś boo jak nie to nie rozmawiajmy.

• tadeusz_ski.51 Re: Kopacz i klub PO powinni to sobie nad łóżkami 17.05.15, 09:34
              czarek_sz napisał:

> Memento dla polactwa. A tak mnie opieprzałeś Tadek. Za polactwo. Poddaj się i p
              > przeproś boo jak nie to nie rozmawiajmy.
              --------------------------------------
              Tak mi przykro, bo muszę stwierdzić, że mój forumowy kolega Czarek faktycznie nie rozumie tego co czyta! Szok normalnie! To nadużywanie trunków pewnie mu "rozum zjadło"? Ale pech! A jeszcze nie tak dawno taki był logiczny gość! A dziś co? Nic tylko bełkot imienny i agresywny! Tak się dzieje, gdy człowiek zostanie poddany "praniu mózgu" i zatraca kontakt z realiami! Wówczas NIC się nie liczy! Jedyną prawdę objawioną głosi PiS i przydupasy prezesa! Ty zapomniał, że już raz Cię ogłupili tak, że przyłożyłeś rękę do oddania władzy nad krajem kosmopolitom, złodziejom i różnej maści kolaborantom???! Ty ZAPOMNIAŁ? Hęęę?? W coś Ty Czarku nas wpierdolił??? Teraz "krokodyle łzy" i Ty mnie chcesz "przerobić!"??? Niedoczekanie! Komunie się nie udało, to i Tobie się nie uda!! Zapamiętaj! Ja myślę SAMODZIELNIE! OD KIEDY SKOŃCZYŁEM 16 LAT I TAK JUŻ ZOSTANIE! ŻADNE ŁAJZY PROPAGANDOWE MNIE NIE ZMUSZĄ, ABYM ZANIECHAŁ WŁASNEGO ZDANIA
              Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący!
              A jeśli będziesz pisał głupoty, sorry ale w imię PRAWDY I UCZCIWOŚCI - BĘDĘ REAGOWAŁ I PROSTOWAŁ TWOJE TENDENCYJNE "NIESCISŁOŚCI"
        • rena-ta49 Stanowski vs Sikora 16.05.15, 20:49
          Ten Sikora u Lisa to drugi gowno prawda Czuchnowski,taki sługus PO,
          no to Stanowski doskonale mu odpowiada:
          weszlo.com/2015/05/16/krzysztof-stanowski-vs-sikora-z-natemat-polemika/
          • czarek_sz Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 09:42
            Tadku niech dobry Bóg Ci wybaczy co o mnie napisałeś. Takie paszkwile.
          • tadeusz_ski.51 Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 09:42
            TEN OBECNY OKRES TO ISTNY RAJ DLA MENDIÓW. Jeden coś bałaknie, z drugiej strony kontra i jest "ruch w interesie". Każdy na tym "coś ugra"! Dlatego mam ich w dupie i nie mam zamiaru zaśmiecać sobie głowy ich wojenkami. Bo już wielokrotnie wydawało się, że dany dziennikarz to fachowiec a on się sprzedał za wyższą kasę, stanowisko, stając się tubą propagandową jednej opcji, mając w dupie ponadpartyjny interes Polaków i Polski!!!
            • tadeusz_ski.51 Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 09:47
              Owszem słucham wiadomości w różnych telewizjach. Ale jak przechodzą do komentarzy czym prędzej przełączam! Nie interesują mnie oceny i poglądy pana redaktora! Mam własny rozum, oczy i uszy i sam potrafię wyciągnąć wnioski z tego co się w Polsce (i na świecie) dzieje!
              • czarek_sz Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 09:51
                Dzisiaj nie ma Wolnej Europy dzisiaj nie ma Głosu Ameryki z W i Radia Londyn też nie ma. Dziś trzeba kierować się rozumem. Bo w PRL jak pamiętam nawet będąc na dobrym gazie ludzie wiedzieli co i jak że z komuną trzeba skończyć. Więc nie chrzań.
            • rena-ta49 Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 10:16
              Dziennikarze też mają swoje poglądy,jeśli je prywatnie publikuja na Twiterach,czy innych portalach spolecznościowych ,to moim zdaniem mają do tego prawo,gorzej kiedy je prezentują prowadząc wywiad ,czy program.
              • czarek_sz Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 10:27
                Jest jeszcze inna sprawa. Że można zachować godność rezygnując z pokazywania swojej twarzy z firmowania jej publicznie. W 80 tych już w stanie wojennym nosiłem na ulicy znaczek Solidarności i biało czerwony krzyżyk w drugiej klapie kurtki bądź koszuli gdy latem. Mówiono mi - po ci to daj se spokój. Ilu aktorów po stanie wojennym bojkotowało TVP i media ?
                • rena-ta49 Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 10:45
                  Wbrew pozorom ludzi bojkotujących reżim było bardzo dużo.
                  Ale teraz musimy żyć teraźniejszością tym co dzś.
                  • czarek_sz Re: Stanowski vs Sikora 17.05.15, 10:50
                    Ale ile można o to samo ile lat !!! mnie już sił brak. Dzieci olewają a nawet bywa że są przeciw /chociaż za Polską zawsze/ bywa że są bardzo ostre rozmowy. Mówię że będziecie bez emerytur będziecie niewolnikami we własnym kraju. Nie dociera. Nie wierzą w taką kasandrę smile no to się qrwa przekonają jak nie zejdą z tej drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka