wiseacres 29.06.15, 20:34 Musze powiedzieć , że to jednak kobieta z charakterem : www.tokfm.pl/Tokfm/1,130517,18149068,Prof__Staniszkis_o_Szydlo__Nie_nadaje_sie_na_premiera_.html#TRNajCzytSST Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Niewygodny temat 29.06.15, 20:40 Kim jest Staniskisz ? kiedyś gdy mieszkałem w Centrum przy Mariocie spotkałem Staniszkis. Niepozorna kobiecina nie rzucająca się w oczy poza czerwonymi ustami. Dzień dobry powiedziałem przechodząc dzień dobry odpowiedziała i tyle tego. Tak se wtedy pomyślałem - pierdol się babojago boś taka wyniosła jak Papież. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Niewygodny temat 30.06.15, 09:26 czarek_sz napisał: > Kim jest Staniskisz ? kiedyś gdy mieszkałem w Centrum przy Mariocie spotkałem S > taniszkis. Niepozorna kobiecina nie rzucająca się w oczy poza czerwonymi ustami > . Dzień dobry powiedziałem przechodząc dzień dobry odpowiedziała i tyle tego. T > ak se wtedy pomyślałem - pierdol się babojago boś taka wyniosła jak Papież. Za kogo ty się uważasz, że ktoś taki jak ta osoba nie padła ci od razu w ramiona. Podobnież jak ktoś myśli takimi słowami o kobietach , to i tak do nich się odzywa. Ale widać adminka tak lubi. Porównanie też wspaniałe: pierdolenie, przekręcone nazwisko Staniszkis i papież z dużej litery, żeby było weselej na dodatek wszystko w jednym garnku. Siła! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 06:48 A dlaczego niby niewygodny,bo tak orzekła Staniszkis? To wyborcy decydują nie socjologowie jacyś. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 07:35 wiseacres napisał(a): > Musze powiedzieć , że to jednak kobieta z charakterem : ----------------------------------- A która Piotrusiu? Szydło czy Staniszkis? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 13:58 tadeusz_ski.51 napisał: > wiseacres napisał(a): > > > Musze powiedzieć , że to jednak kobieta z charakterem : > ----------------------------------- > A która Piotrusiu? Szydło czy Staniszkis? To nie Piotr Odpowiedz Link
wiseacres Re: Niewygodny temat 30.06.15, 09:14 Jeśli chodzi o Szydło, to teraz zastępuje Dynamo LEWITACJA DYNAMO W BRAZYLII - zagadka wyjaśniona Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 09:40 Szydło a Kłamacz to dwie nie tylko prędkości ale i charaktery. Kłamacz jest anty obywatelska antypolska i zakłamana jak przysłowiowa bura suka. Szydło przeciwnie. Jest państwowcem /jak bracia Kaczyńscy/ jest pro obywatelska a przede wszystkim jest uczciwa - nic za Nią się nie ciągnie jak za Kłamacz żaden smród. O Kłamacz : wpolityce.pl/polityka/257696-marcin-mastalerek-niech-po-zorganizuje-kampanie-w-wiezieniach-tam-zawsze-ma-znakomite-wyniki Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 10:27 Z tym tytułem artykułu mogę się zgodzić Ewa Kopacz pokazuje światu, że należy do innej kultury Zastanawiam się - do jakiej??? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 10:55 Nie udawaj że nie wiesz do jakiej. Kopacz to człowiek który dla władzy i dla kasy popełni każdą niegodziwość, nawet przeciwko własnemu państwu wystąpi i na jego szkodę będzie działać jak np Tusk czy Bieńkowska. Tadek nie pier..l głupot bo wiesz jak jest. Ziobro na ministra sprawiedliwości w nowym rządzie poważnie mówię. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 11:05 tadeusz_ski.51 napisał: > Z tym tytułem artykułu mogę się zgodzić Ewa Kopacz pokazuje światu, że należy do innej kultury > Zastanawiam się - do jakiej??? ------------------------------------------------- Zgadujemy? Stawiam na kulturę Azteków, Inków i Majów?? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 11:20 Kopacz należy do kultury barbarzyńców a nawet gorzej, bo barbarzyńcy dbali o swoje i podbijali tereny żeby nasycić swoich. Kopacz i jej poprzednicy robią dokładnie odwrotnie. Niszczą państwo likwidując gospodarkę i wyprowadzając aktywa za granicę. Więc jaka to jest kultura Tadek powiedz mi jaka bo qrwa nie wiem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 17:03 No taka jak napisałem. Ofiary z ludzi bożkom unijnym składali? Oczywiście, składali! Nie poprzez fizyczne ścinanie głowy ale poprzez ekonomiczne doprowadzenie do nędzy (pewnie z nadzieją, że sami się powywieszają?) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 17:12 Składali ale nie mnie. Ja samobójcą nigdy nie byłem i nigdy nie będę, za grubą skórę mam za dużo w życiu przeszedłem by bezkrytycznie iść na rzeź jako ofiara dla politycznych degeneratów. Ale co ja mogę - Siostry i bracia pchnęli Polskę w odmęty szaleństwa a ja na rewolucję i walkę z zomowcami nie mam już siły. Pierdolę i tyle. tadeusz_ski.51 napisał: > No taka jak napisałem. Ofiary z ludzi bożkom unijnym składali? Oczywiście, skła > dali! Nie poprzez fizyczne ścinanie głowy ale poprzez ekonomiczne doprowadzenie > do nędzy (pewnie z nadzieją, że sami się powywieszają?) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 15:43 czarek_sz napisał: > Szydło a Kłamacz to dwie nie tylko prędkości ale i charaktery. Kłamacz jest ant > y obywatelska antypolska i zakłamana jak przysłowiowa bura suka. Szydło przeci > wnie. Jest państwowcem /jak bracia Kaczyńscy/ jest pro obywatelska a przede wsz > ystkim jest uczciwa - nic za Nią się nie ciągnie jak za Kłamacz żaden smród. O Abstrahując od Szydło (ale skoro nie pełniła funkcji publicznych to na razie trudno orzekac, czy jest propaństwowa i proobywatelska, czy nie ) to napisz mi chociaż jedną rzecz która Kaczyńscy zrobili dla swojej ojczyzny, a nie tylko dla włądzy, czy swojej partii ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Niewygodny temat 30.06.15, 13:23 wiseacres napisał(a): > Musze powiedzieć , że to jednak kobieta z charakterem : > > www.tokfm.pl/Tokfm/1,130517,18149068,Prof__Staniszkis_o_Szydlo__Nie_nadaje_sie_na_premiera_.html#TRNajCzytSST A dla kogo niby temat nie jest wygodny? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 14:10 Co Staniskisz bąka to jej sprawa. Co ona wie o polityce ta babajaga ta piąta kolumna !!! Kim była w osiemdziesiątych no kim była !!! ale pojechałem przepraszam. Odpowiedz Link
cb456cc Re: Niewygodny temat 30.06.15, 22:07 Hmmmm,,,nie lubię jej jako speca od polityki,,,ale gdy na nią patrzę,to zawszę powtarzam, kurde to musiał być bardzo ładna kobieta. I nadal ma to *coś* w sobie,lubię jak mówi,sposób wysławiania,podoba mi się jej elegancja,taka fajna staromodna,staroświecka,,,chciałbym z nią porozmawiać ale nie o polityce,tak o dawnych czasach o jej młodości,,,myślę,że byłbym urzeczony jej opowieściami. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 22:24 Mówisz jak leming. Bo Staniszkis to bo Staniszkis tamto. Baba chlapie jęzorem a Ty to kupujesz, Człowieku ogarnij się bo o Polskę chodzi a nie o pierdolino synu Odpowiedz Link
cb456cc Re: Niewygodny temat 30.06.15, 22:33 czarek_sz napisał: > Mówisz jak leming. Bo Staniszkis to bo Staniszkis tamto. Baba chlapie jęzorem a > Ty to kupujesz, Człowieku ogarnij się bo o Polskę chodzi a nie o pierdolino sy > nu Jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie mów,,,i zejdź ze mnie,po raz ostatni zwracam tobie uwagę nie czepiaj się mnie bo ja ciebie nie tykam,,,jeśli masz coś sensownego do powiedzenia to bardzo proszę,a jak nie to milcz. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niewygodny temat 30.06.15, 22:56 Bredzisz jak leming bo jesteś leming. Odstawmy się oki ? Ty akceptujesz patologie ja je pierdolę. Tym się różnimy lemingu. Bywaj. Odpowiedz Link
cb456cc Re: Niewygodny temat 30.06.15, 23:01 czarek_sz napisał: > Bredzisz jak leming bo jesteś leming. Odstawmy się oki ? Ty akceptujesz patolog > ie ja je pierdolę. Tym się różnimy lemingu. Bywaj. Nie bardzo wiem o co biega Myślę,że po prostu za dużo wypiłeś. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Niewygodny temat 01.07.15, 09:32 czarek_sz napisał: ja je pierdolę. A masz jeszcze czym?Buhaha Odpowiedz Link