rena-ta49 28.03.24, 20:53 Niech w te święta będą uśmiechniętymi unijczykami,niech się cieszą ,że odsunęli PiS od władzy,że mają tabletkę dzień po i uśmiechniętą szkołę dla debili. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 30.03.24, 08:50 Co tam podwyzki i bieda , wazne, ze PiS nie rzadzi. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 02.04.24, 16:47 al-szamanka napisała: > Co tam podwyzki i bieda , wazne, ze PiS nie rzadzi. > Tak,tak,taka jedna kretynka ,niewiele rozumiejąca co dzieje się w Polsce pisze ,że: "rząd wkracza z dobrymi" nie wiem jednak do dziś z czym A tymczasem, ta banda rządzi zaledwie kilka miesięcy !!? Przeciez Doniu "załatwił" 600 mld w Brukseli? To gdzie ta kasa? "Dziura budżetowa urosła. Realna groźba procedury nadmiernego deficytu Polski deficyt finansów publicznych mocno urósł. Nie tylko w wartościach bezwzględnych, ale także w stosunku do wielkości naszej gospodarki. Przekroczyliśmy ważny próg, co oznacza, że grozi nam unijna procedura nadmiernego deficytu. businessinsider.com.pl/gospodarka/dziura-budzetowa-urosla-realna-grozba-procedury-nadmiernego-deficytu/l6dyylv Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 02.04.24, 17:06 Inna kretynka wciaż ekscytuje się tym co Niemcy piszą n/t Polski. Dziwnym trafem nie zauważyła takiej oto opinii n/t życia w stolicy pod rządami dupiarza i jebacpisów: „Gratulacje dla Trzaskowskiego i PO”. Warszawa uznana przez „The Economist” za jedno z najgorszych miast do życia w Europie www.tysol.pl/a91806-gratulacje-dla-trzaskowskiego-i-po-warszawa-uznana-przez-the-economist-za-jedno-z-najgorszych-miast-do-zycia-w-europie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 02.04.24, 20:37 rena-ta49 napisała: > Inna kretynka wciaż ekscytuje się tym co Niemcy piszą n/t Polski. Z tego co wiem, coraz wiecej mowi sie u szwabow, ze to, co sie dzieje teraz w Polsce jest szkodliwe dla calej unii. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 03.04.24, 17:13 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Inna kretynka wciaż ekscytuje się tym co Niemcy piszą n/t Polski. > > Z tego co wiem, coraz wiecej mowi sie u szwabow, ze to, co sie dzieje teraz w P > olsce jest szkodliwe dla calej unii. > Szkodzi Unii- czytaj Niemcom!! A co najlepsze, to ta "niemiecka prasa" to pseudodziennikarze ,sprzedajne dziwki, z polskimi nazwiskami, ale tego te niepełnosprytne jebacpisy nie zauważają! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 04.04.24, 16:05 Dziwne,że ta kretynka nie znalazła wsród "wiadomości z niemieckiej prasy" tego : ""Welt" pisze wprost, że budowa CPK to "wypowiedzenie wojny niemieckiemu przemysłowi lotniczemu", który już cierpi z powodu wysokich podatków ekologicznych. CPK będzie zagrożeniem dla 🇩🇪 branży lotniczej, która już zmaga się z problemami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 04.04.24, 16:07 rena-ta49 napisała: > Dziwne,że ta kretynka nie znalazła wsród "wiadomości z niemieckiej prasy" > tego : > ""Welt" pisze wprost, że budowa CPK to "wypowiedzenie wojny niemieckiemu prz > emysłowi lotniczemu", który już cierpi z powodu wysokich podatków ekologicznych > . CPK będzie zagrożeniem dla 🇩🇪 branży lotniczej, która już zmaga się z probl > emami. > Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 04.04.24, 20:01 rena-ta49 napisała: > Dziwne,że ta kretynka nie znalazła wsród "wiadomości z niemieckiej prasy" > tego : > ""Welt" pisze wprost, że budowa CPK to "wypowiedzenie wojny niemieckiemu prz > emysłowi lotniczemu", który już cierpi z powodu wysokich podatków ekologicznych > . CPK będzie zagrożeniem dla 🇩🇪 branży lotniczej, która już zmaga się z probl > emami. > Juz samo nazwanie tego wypowiedzeniem wojny swiadczy jak bardzo sie boja tej konkurencji, co oznacza, ze jest to najlepsze, co Polska moze wybudowac. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 05.04.24, 10:08 Gdyby ta antypolska kretynka chciała to zauważyć, że Polska nie może się rozwijać. Żadnych wodnych transportów, żadnych transportów powietrznych, Niemcy już dawno powiedzieli, że Polscy tirowcy są zagrożeniem dla zachodu, bo zabierają innym pracę. Boją się nas, boją się silnej konkurencji. Wszystko co ma sprzyjać rozwojowi Polski dla Niemców jest na NIE!! Mamy być tanią siłą roboczą dla nich!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Swiąt nie będę się znęcać nad niepełnospry 04.04.24, 16:31 Ten rząd tak "dobrze"wkracza,że ta niepełnosprytna może wkrótce odczuć bardzo boleśnie na własnej skórze.Jeśli zgodnie z "Nowym ładem" nie ociepli swojej dziupli ,jeśli nie wymieni okien, nie zrezygnuje z gazu i nie założy fotowoltaiki ,to wywłaszczą ją z jej kurzej chatki. Odpowiedz Link
rena-ta49 Z powodu urlopu 07.07.24, 23:20 Nie będę się znęcała nad niepełnosprytnymi jebacpisami,nie mam czasu! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Z powodu urlopu 08.07.24, 08:15 rena-ta49 napisała: > Nie będę się znęcała nad niepełnosprytnymi jebacpisami,nie mam czasu! > Eeeetam, nie badz taka bez serca, poznecaja sie troche A uroplu zycze Ci fajnego Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z powodu urlopu 09.07.24, 14:13 Dziękuję,urlop mam bardzo udany,szkoda ,że jeszcze tylko kilka dni.Szkods mi na tych przygłupów cennego urlopowego czasu Czasem wieczorem trochę poczytam, tych wypocin Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Z powodu urlopu 10.07.24, 08:44 rena-ta49 napisała: > Dziękuję,urlop mam bardzo udany,szkoda ,że jeszcze tylko kilka dni.Szkods mi na > tych przygłupów cennego urlopowego czasu > Czasem wieczorem trochę poczytam, tych wypocin W sumie masz racje. Wczoraj slyszalam jak prowadzaca komisje zarzucala Obajtkowi jego sztuczne zeby - ci idiocie juz nie wiedza czego sie czepias, paskudne. Odpowiedz Link
m.maska Re: Z powodu urlopu 10.07.24, 10:38 rena-ta49 napisała: > Dziękuję,urlop mam bardzo udany,szkoda ,że jeszcze tylko kilka dni.Szkods mi na > tych przygłupów cennego urlopowego czasu > Czasem wieczorem trochę poczytam, tych wypocin Renata, delektuj sie urlopem, bo wplyw na to szalenstwo, ktore zgotowal tusk masz zadne, szkoda nerwow - wypoczywaj. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z powodu urlopu 12.07.24, 14:21 Oczywiście, że na urlopie miałam zbyt mało czasu na śledzenie wysrywów niedorobionych jebacpisów. Już wróciłam i sobie poczytałam "intelektualnych tuzów" z grona jebacpisów i się zastanawiam kiedy Polacy wyjeżdżajacy z Polski latali z maczetami ,kiedy podawali się za dzieci ,albo czy Polacy zabijali ,atakowali pograniczników na jakiejś granicy? Jeśli moja pamieć mnie nie myli ,to Polacy najpierw uciekali z Polski przed bolszewikami,w późniejszych latach wyjeżdzali za pracą.Zdecydowana większość Polaków pracowała za granica i przestrzegała prawa obowiązującego w kraju do którego wyjechali, w przeciwieństwie do tej dziczy, którą podrzuca nam Baćka i ,których podrzucają nam Niemcy!cWięc o czym bredzi ta kretynka? forum.gazeta.pl/forum/w,29055,177856076,177856076,Samotni_nieletni_migranci_.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z powodu urlopu 12.07.24, 14:33 Nie wspomnę o innej jebacpiówie,bo ta ewidentnie nie ma połączenia z "bazą" trudno z tych wypocin dowiedzieć się o co chodzi, ale ci "ynteligentni ,wykształceni unijczycy"? Ta ynteligencja bije PO oczach Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z powodu urlopu 13.07.24, 20:51 Ponad 90% migrantow podajacych sie za nieletnich, w Hiszpanskim regionie Aragonii to dorosli. Panietacie jam Wam mowilam ze nam medycyna sadowa padla? To wlasnie przez to, ze musza sprawdzac ktorzy migranci podaja sie za nieletnich. Zaleznie od regionu, to 60-90% twitter.com/acosta_re_nata/status/1812151850214264902 gaceta.es/espana/mas-del-90-de-los-menas-sometidos-a-pruebas-periciales-en-aragon-son-mayores-de-edad-20240713-1156/ Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Z powodu urlopu 13.07.24, 21:19 Tutaj, jak takiemu nieletniemu chcieli zrobic rtg nadgarstka, aby udowodnic, ze jest jak najbardziej bardzo dorosly, to zaczal wyc, ze nie zgadza sie, bo to jest szatanskie urzadzenie, ktore wyssie z niego dusze. Ale szatanskiego smartfona trzymal w lapie i ten nic mu nie robil. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z powodu urlopu 15.07.24, 12:38 al-szamanka napisała: > Tutaj, jak takiemu nieletniemu chcieli zrobic rtg nadgarstka, aby udowodnic, ze > jest jak najbardziej bardzo dorosly, to zaczal wyc, ze nie zgadza sie, bo to j > est szatanskie urzadzenie, ktore wyssie z niego dusze. > Ale szatanskiego smartfona trzymal w lapie i ten nic mu nie robil. > Oczywistym jest ,że te cwaniaczki sa instruowani jak mają się zachowywać ,ale Hiszpanie chyba już się z nimi nie certolą? Odpowiedz Link
rena-ta49 Po urlopie.. 15.07.24, 15:55 Muszę zapytać : Kiedy rzad wkroczy z tymi dobrami? RZAD WKRACZA Z DOBRYMI 1. Gdzie babciowe? 2.Dlaczego rośnie inflacja ,i to "dobre" dla rodzin? 3. Podatek od mieszkań i domów w górę. Nowe stawki na 2025 r. Z uśmiechem jebacpisy będziecie za chwilę kwiczeć ,niczym zarzynane świnki Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po urlopie.. 20.04.25, 20:49 Są święta,więc nie chce znęcać się nad kretynka,ale to co ten niedorozwój wypisuje to ,jakie wkleja fejk newsy ,to powoduje odruch wymiotny.Demokracja to taki system,że każdy niedorozwój może się produkować Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po świętach... 21.04.25, 19:36 Ciesz się ,że PAD nie podpisał ustawy o mowie nienawiści ,bo za tego fejk newsa może być musiała odpowiedzieć. Ktoś rozumie ,co ona wypisuje? i wkleja? forum.gazeta.pl/forum/w,86794,178207536,178207536,KTO_DO_WYBOROW_NA_Prezydenya_POLSKI_.html?so=2 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Po urlopie.. 23.04.25, 20:32 rena-ta49 napisała: > Są święta,więc nie chce znęcać się nad kretynka,ale to co ten niedorozwój wypis > uje to ,jakie wkleja fejk newsy ,to powoduje odruch wymiotny.Demokracja to taki > system,że każdy niedorozwój może się produkować Co prawda nie wiem kogo masz na mysli, ale z tego co piszesz wnioskuje, ze musi to byc jakis wyjatkowo chamski prymityw. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po urlopie.. 24.04.25, 17:46 W Niedzielę Wielkanocną niepełnosprytna intelektualnie takiego fejka wkleja : forum.gazeta.pl/forum/w,86794,178207536,178207536,KTO_DO_WYBOROW_NA_Prezydenya_POLSKI_.html?so=2 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po urlopie.. 24.04.25, 19:59 co ta ameba bredzi? Takie niedorozwoje też mają prawa wyborcze... forum.gazeta.pl/forum/w,86794,178864684,178864684,nie_na_chore_dzieci_lecz_.html Masz amebo,czytaj kto może wpłacić poręczenie!! O jakich chorych dzieciach pie*dolisz?, tych co Tusk okradł z 4 mld i dał na TVP? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po urlopie.. 24.04.25, 20:59 PILNE! Z radością informuję o uzbieraniu kwoty 500.000 zł poręczenia majątkowego dla Dariusza Mateckiego @DariuszMatecki . Odezwał się do mnie przyjaciel mieszkający w Szwecji - polski przedsiębiorca, który zaoferował wpłacenie pełnej kwoty (!). Skontaktowałem go z adwokatem reprezentującym Pana Mateckiego - temat wydaje się być bliski realizacji. Z pozdrowieniami dla Pana Bodnara i Tuska, Wojciech Sumliński x.com/w_sumlinski/status/1915457386774438106 Odpowiedz Link