antymysza 13.05.08, 10:51 Przeczytałam kilkanaście Twoich wpisów i baaaardzo mi przypominasz świętej pamięci jowitę i świętej pamięci sandrę. Żal mi Cię kobieto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antymysza Re: darima_ka 13.05.08, 10:54 I z łaski swojej nie zakładaj dla mnie kretyńskiego wątka powitalnego ozdobionego w ornamenty dziękuję Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: darima_ka 13.05.08, 10:54 hmmm, a Ty kim jestes aby wypowiadac sie o osobie ktorej nie znasz? wielka mi sztuka pisac na kogos zle rzeczy, a moze popatrzysz na siebie? Odpowiedz Link
antymysza Re: darima_ka 13.05.08, 10:57 Dziecko ! kup sobie loda i nie wtrącaj się gdzie cię nie proszą Olali twoje forum ? olali .. No to czuj się intruzem. pa Odpowiedz Link
antymysza Re: darima_ka 13.05.08, 11:04 ravenheart1 napisał: O mnie: No cóż nie jestem piękny, mądry, bogaty, zawsze wyluzowany i w dobrym humorze, miewam swoje problemy, zmartwienia, humorki; bywam niezaradny i niezdecydowany - jednym słowem: antyideał mężczyzny Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: darima_ka 13.05.08, 12:05 przynajmniej nie jestem zapatrzony w siebie, tak jak niektórzy .... Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: darima_ka 14.05.08, 09:48 antymysza napisała: > Dziecko ! kup sobie loda i nie wtrącaj się gdzie cię nie proszą > > Olali twoje forum ? olali .. > No to czuj się intruzem. > > pa Zal mi Ciebie... Intruzem nie jestem ja ale TY! wiec splywaj sciekiem podłużnym....myszko! Odpowiedz Link
inka-1 Nie szkoda Twej jadowitosci.. 13.05.08, 11:03 moze obrac lepiej jakies ,,jadowite forum "i tam sie wyzywac..sama nie chcesz zaznac goscinnosci.... Odpowiedz Link
antymysza Re: Nie szkoda Twej jadowitosci.. 13.05.08, 11:08 Witaj Inko Przeczytałam kilkanaście Twoich postów i bardzo mi Cię żal. Jesteś dobrą osobą. Bardzo dobrą ale.... nie masz za grosz ambicji. Nie masz ambicji ani dumy. tobie można na głowę nasrać i przyklepać a Ty będziesz się cieszyła, że to właśnie Tobie nasrano. Otrzaśnij sie kobieto !!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: darima_ka 13.05.08, 16:20 antymysza napisała: > Przeczytałam kilkanaście Twoich wpisów i baaaardzo mi przypominasz świętej > pamięci jowitę i świętej pamięci sandrę. > > Żal mi Cię kobieto Co prawda nie znam ani Jowity , ani Sandry , a szkoda musiały fajne babki być jak ja , nie chwaląc się DD Odpowiedz Link