darima_ka 07.07.08, 16:11 Znam Was i mam takie zaufanie jak do samej siebie, wiec proszę abyście śmiało cieli wszelki spam i ataki personalne, kiedy mnie nie ma na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Co tam Ci spadło? 08.07.08, 10:17 darima_ka napisała: > Podniosę bo spadło ---------- Zaczekaj, ja podniosę, daj tylko namiary. Przyjadę i podniosę... Odpowiedz Link
darima_ka Hi,hi , Ty jak zwykle 08.07.08, 16:30 Do usług , szczególnie kobiecie , bo to i podejrzeć co nieco można nie? D Odpowiedz Link
legwan4 Re: Moja prośba do Moderatorów 07.07.08, 22:01 Darimko,czy Ty wybierasz się na długi wyjazd,bez netu? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aaaaaa, pewnie na urlop? 08.07.08, 10:19 legwan4 napisała: > Darimko,czy Ty wybierasz się na długi wyjazd,bez netu? --------- No patrz Iwona, taki czajnik z tej Adminki. Po cichutku szykuje się gdzieś prysnąć a nam nie mówi kiedy, gdzie i na jak długo? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aaaaaa, pewnie na urlop? 08.07.08, 16:36 Chociaż muszę Ci powiedzieć tak w tajemnicy ,że lubię podejmować decyzję o wyjeździe z dnia na dzień , wiec... Odpowiedz Link
darima_ka Ależ nie Legwanko, 08.07.08, 16:33 Ale pewnie zauważyłaś ,że jestem tutaj dopiero w godzinach późno popołudniowych ,a czasem nawet i na to czas nie pozwala. Zazwyczaj w tym czasie zakładane są watki spamowe i różne takie wiesz..... Nie czekajcie aż wrócę z pracy tylko tnijcie bez oporów! Odpowiedz Link