tadeusz_ski.51 02.11.08, 09:19 Przeciwnicy amerykańskiego sposobu odżywiania, rozpowszechniają fałszywe "dowody" na to, jakoby rzeźba Michała Anioła, wypożyczona na dwa lata do Stanów, utraciła najważniejszą część proporcji ciała? Wyjechała taka, zgoda, rzeczywiście! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 A podobno wróciła taka?? 02.11.08, 09:23 To skandal i manipulacja!! Ze źródeł "dobrze poinformowanych" otrzymałem aktualną fotkę, rzeźba wygląda tak! No i proszę, kolosalna różnica, prawda? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: A podobno wróciła taka?? 02.11.08, 09:36 Owszem, kolosalna różnica. Ale Ty chyba nie powinieneś marudzić, bo podobno wolisz grubsze? Wiem, że kobiety wolisz, ale nie dyskryminuj ze wzglądu na płec: wolno babkom, menom też wolno tyć Niecierpię grubych facetów. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A podobno wróciła taka?? 02.11.08, 09:50 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > podobno wolisz grubsze? ------- Owszem, ale dla sympatycznych Pań robię wyjątki, cassus Ineczka Odpowiedz Link
darima_ka Re: A podobno wróciła taka?? 02.11.08, 17:06 Cóż na syndrom obżarstwa cierpi spora cześć populacji ;P Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Cios poniżej pasa! 02.11.08, 09:29 Wytłumacz mało rozumnej brunetce co to jest "najważniejsza część proporcji ciała"? Ni cholery nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Cios poniżej pasa! 02.11.08, 09:35 Chodzi o zdeformowane proporcje środkowej partii ciała, tej, w której się mieszczą "życiodajne organa" Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Cios poniżej pasa! 02.11.08, 09:39 Te dosłownie "życiodajne" to raczej w niższej (pomijając nogi) części? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Cios poniżej pasa! 02.11.08, 09:56 Jeśli podzielimy człowieka na trzy strefy: górną (głowa i tors gdzieś do końca żeber, dolną (od stóp do połowy ud mniej więcej) pozostanie nam środkowa, w której zawarte jest całe sedno manipulacji, przedstawionej na fotkach. Do czego w walce o klienta posuwa się konkurencja?! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Cios poniżej pasa! 02.11.08, 14:29 Jesli wylądowal;a w Ameryce , to i nie dziwno ,że sie do nich upodabnia Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ponieważ niektórzy mają wątpliwości, 02.11.08, 21:40 wysłałem oryginał tej manipulacji dla aktywnych ostatnio na tym forum: Debeściary, Miśki, Insekta, Europy, Tropci, Kazika, Ineczki, eLeSki, Ewelinki, Iwony i Sylwii oczywiście Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ponieważ niektórzy mają wątpliwości, 03.11.08, 09:25 Rzeczywiście rozwiałeś wszystkie moje wątpliwości, dzięki za fajne obrazki do porannej kawy DebeŚciara? E nie... raczej debeciara, a w tym nie ma nic fajnego Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ponieważ niektórzy mają wątpliwości, 03.11.08, 13:46 Nie wnikam w Twoje sprawy finansowe, oceniam posty i stąd ta ksywa Debeściara (od The Best) Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ponieważ niektórzy mają wątpliwości, 03.11.08, 13:48 Dzięki, dzięki Ja też nie tłumaczę się z moich spraw finansowych tylko mówię o nicku. Odpowiedz Link