dorota-s2 02.08.09, 22:29 Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 05:44 zdrowia,zdrowia,radości,szczęścia Odpowiedz Link
ryszq Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 09:18 Dużo zdrówka i pieniędzy a resztę sobie kupisz A i jeszcze to: Niech się spełnią wszystkie życzenia! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 09:50 ryszq napisał: > Dużo zdrówka i pieniędzy a resztę sobie kupisz Przyłączam się do życzeń, nic dodać, nic ująć > A i jeszcze to: Niech się spełnią wszystkie życzenia! Tutaj już bym lekko polemizowała: Niech Ci się spełnią wszystkie PRZEMYŚLANE życzenia, żebyś nigdy nie musiała żałować tych spełnień. Najlepszego Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 09:55 Do życzeń imieninkowych dorzucamy życzenia miłego urlopu,odpoczynku,ciekawej lektury,leżenia na dowolnie wybranym boku,jednym słowem samych miłych wrażeń,no i powrotu do nas w pełni sił Odpowiedz Link
ryszq Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 10:06 ziolo.zielone napisała: > Tutaj już bym lekko polemizowała: Niech Ci się spełnią wszystkie PRZEMYŚLANE > życzenia, żebyś nigdy nie musiała żałować tych spełnień. > Najlepszego Wiadomo: zioło.zielone to takie ziółko które przeważnie ma coś do dodania i polemizowania. No cóż:...przemyślane, przemyślane... Jasne , że takie - wogóle to właśnie wygląda mi na taką co to wszystko przemyśli, zważy i wyważy. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 10:10 Ls z pewnością, ja bywam bezmyślnie spontaniczna. Odpowiedz Link
rudka.a Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 11:27 Wszystkiego Najj.. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaa, moja LaSka 03.08.09, 10:42 ma dziś imieniny? LaSeczko Kochana jestem gotów oddać Ci wszystko co mam najcenniejszego! Czyli siebie... Odpowiedz Link
ls48 Re: 3 sierpnia imieniny Ls-48 - nasza Lidia :) 03.08.09, 13:21 kochani- wszystkim bardzo dziekuję za pamięc.Ale zrobiliście mi milutką niespodziankę. Aż sie wzruszyłam..... Tadziu, az takiego poświęcenia od Ciebie sie nie spodziewałam. Ale milo mi. Odpowiedz Link