tadeusz_ski.51 12.08.09, 21:39 moje "wysokie czoło" chociaż go nawet nie glancowałem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 A Kazik ma taki bujny fryzur 12.08.09, 21:41 w dodatku brunet jest... no ale mu się nie świeci! Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: A Kazik ma taki bujny fryzur 12.08.09, 21:51 zaczyna się nad brwiami a kończy na potylicy? Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Świeci się pięknie 12.08.09, 21:52 Żona ma więcej miejsca do całowania,a Ty masz "myślące "czoło Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 09:18 jak psu jajka na przednówku-przysłowie znane na Kujawach. Odpowiedz Link
ls48 Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 09:26 Tadziu, powinieneś być z tego wysokiego czoła bardzo dumny bo to tylko świadczy o Twojej wielkiej .....inteligencji. BRAWO Odpowiedz Link
darima_ka Re: Świeci się pięknie 14.08.09, 17:03 rudka.a napisała: > Nie możesz zaczesać z tyłu do przodu? Hahaha , już sobie Tadzia wyobrażam z taka "pożyczką " qrde jak śmiesznie faceci wyglądają z takimi zaczesanymi włosami z tyłu na grzywę, szczególnie kiedy wieje porywisty wiatr hahaha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A czy wiecie, 13.08.09, 10:30 że istnieje związek między ilością włosów na głowie a możliwościami seksualnymi faceta? A ta zależność jest wprost proporcjonalna, im mniej włosów na głowie, tym mniej facet może... niestety. Więc się pytam, z czego mam być dumny?? Powiem tak, nie tylko nie jestem dumny z tej dużej łysiny, ale jestem załamany! Ech... po ptokach jest, po ptokach... --- --- Odpowiedz Link
rudka.a Re: A czy wiecie, 13.08.09, 10:37 Zaraz...chcesz nam powiedzieć, że więcej może...czyli jest bardziej gadatliwy?) ale co z tym ptokiem?...nic sie nie da juz zrobić? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No tak, 13.08.09, 14:02 jak łysy to po ptokach! Może jeszcze jakieś tam wspomagacze farmaceutyczne, ale na krótką metę. No i teraz uzmysłowiłem sobie, dlaczego żony łysych tak często zdradzają? To jasne, w domu mało mają! A że łysi są bardziej gadatliwi, to stąd, że gadką usiłują nadrobić braki wydolności seksualnej, coś jak z tą krową co dużo ryczy... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 14:00 Zawsze mozna przypudrować, kobiety pudrują noski, żeby się nie świeciły. Jeśli wychodzę gdzieś z mężem, to pudruję swój nos i jego łysinkę. W czym problem? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jak zwykle 13.08.09, 14:03 ziolo.zielone napisała: > ... W czym problem? ------- W kasie i w łóżku. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Jak zwykle 13.08.09, 14:23 Puder nie musi być drogi no i łysienie wiąże się z poziomem typowo męskich hormonów (w łóżku nie powinno być źle jeśli o mena chodzi). Dalej nie widzę problemu z łysiną. Chyba, że chodzi o próżnosć? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ziółko, ja słowa dotrzymuję! 13.08.09, 14:56 Umawialiśmy się przecież, na tematy "łóżkowe" z Tobą nie dyskutuję! I generalnie dość "oszczędnie" odnoszę się do Twoich postów, więc nie prowokuj, dobrze? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ziółko, ja słowa dotrzymuję! 13.08.09, 15:12 Nie prowokuję, to Ty zmieniasz temat-po prostu mącisz. Rozmowa dotyczy męskiej łysiny, z którą zdajesz się mieć problem. Nie jesteś jedynym egzemplarzem płci męskiej, któremu włosów ubyło, więc wypowiadam się ogólnie. O łóżku pisałeś Ty, a ja pamiętam, co obiecywałeś (bardzo ładnie z Twojej strony). Odniosłam się do tematu łysiny i tylko tyle. Dla mnie łysina u mężczyzn nie jest czymś dyskwalifikującym. Wyraziłam się jasno? Odpowiedz Link
ryszq Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 15:26 W książce Gravesa "Ja Klaudiusz" i "Klaudiusz i Messalina" co rusz nadmienia się , że ten to a ten cezar, senator lub inny jakiś patrycjusz na skutek rozwiązłości łysiał. Nawet autor wymieniał miejsce: środek czy raczej czubek głowy miał znamionować skłonności do czynów lubieżnych. Coś w tym jest jak wykazano to potem naukowo i ma to związek z nadmiarem tostosteronu. A kastraci nie mają z tym problemu i odznaczają się gęstą czupryną. Odciąć produkcje hormonów przez kastrację i za jednym zamachem odzyskujesz owłosienie i automatycznie zaczyna się przyrost na wadze. Bo tak to już jest na tym świecie , że coś za coś drogi Tadeuszu Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 15:55 W takim razie najlepszy byłby przeszczep-ryzyko odrzucenia Odpowiedz Link
ryszq Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:04 Czupryny?. Znam przypadek jak facet przyjechał z zachodu z przeszczepioną czupryną, a Milicja (wtedy za "karę") mu zgoliła włosy które już nie odrosły. To tak jakby mu dobry samochód zniszczyli... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:08 No przecież, że czupryny (najgłośniejszy jakiś czas temu przypadek S.Berlusconi). Co prawda to autoprzeszczep i ryzyko jakby mniejsze, ale jednak ryzyko Samochód można kupić nowy, włosy już nie odrosną. Odpowiedz Link
ryszq Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:09 Noooo - problem jest: Ryzyko odrzucenia przeszczepu jąder chyba jest większe Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:12 Dlatego warto mieć w odwodzie implanty i perukę albo chociaż tupecik Odpowiedz Link
ryszq Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:14 Myślę , że z tej dyskusji Tadek wyciągnie odpowiednie wnioski. Albo wyciągnie konsekwencje... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Świeci się pięknie 13.08.09, 16:17 Konsekwencji trochę się obawiam i dlatego już się pożegnałam. Zaczekam aż temat przycichnie Odpowiedz Link
ziolo.zielone Hasta maniana Senioritas y Seniores. 13.08.09, 16:15 Idę straszyć zające Odpowiedz Link
ryszq Re: Hasta maniana Senioritas y Seniores. 13.08.09, 16:20 Tylko nie złap "zająca", bo można kolana mieć obtarte. Na dywanie też można mieć obtarte kolana, ale to już inna bajka. Powodzenia. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Świeci się pięknie 14.08.09, 07:46 Nie strasz mnie Twoim kotem, bo jak napuszczę mojego to zobaczysz! --- Odpowiedz Link
darima_ka Re: Świeci się pięknie 14.08.09, 17:08 Pewnie się na łyso ogoliłeś , chcesz być trendy" Odpowiedz Link