bananarama-live 19.08.11, 21:15 Czy w Polsce ktoś robi akumulatory motocyklowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makia68 Re: Akumulatory 23.08.11, 13:04 Bardzo proszę: robi je poznańska Centra produkując pod światową marką Exide:) centra.com.pl/nasze-produkty/exide/motocyklowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Akumulatory 24.08.11, 10:09 Zadzwoń do działu obsługi klienta, dowiesz się skąd są "ich" akumulatory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Akumulatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 22:27 robi w Polsce w miejscowości Chiny czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Są akumulatory... 30.09.11, 18:24 tylko i wyłącznie DEKA Reszta to Taiwan - China Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Są akumulatory... 30.09.11, 23:24 Po co pytasz skoro znasz odpowiedzi? Poza tym to się słabo znasz na akumulatorach. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Są akumulatory... 01.11.11, 08:03 Pytając, nie znałem odpowiedzi. Zasięgnąłem informacji i podzieliłem się nią. Podtrzymuje - Chińczycy każdą naklejkę mogą przykleić :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-MOTO.PL Re: Akumulatory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 12:40 Niestety nie ma nikogo kto by to robił w Naszym kraju, choć nie jednokrotnie słyszałem o próbach podejścia do takiej produkcji przez krajowych producentów ZAP, AUTOPART, LOXA, JENOX. Robert Świat Akumulatorów e-moto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zak_szirak Re: Akumulatory 23.05.12, 23:11 w chinach nie w chinach, i tak w Polsce trzeba je przynajmniej DOLADOWAC :P Exide produkuje je w Portugalii, pod Lizbona. Glownym odbiorca jest BMW. Gość portalu: E-MOTO.PL napisał(a): > Niestety nie ma nikogo kto by to robił w Naszym kraju, choć nie jednokrotnie sł > yszałem o próbach podejścia do takiej produkcji przez krajowych producentów ZAP > , AUTOPART, LOXA, JENOX. > > Robert > Świat Akumulatorów e-moto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aprova Re: Akumulatory 11.11.12, 19:49 Niestety w Europie nie ma producenta akumulatorów motocyklowych (no może coś tam produkuje jeszcze Anglia). Małe żółte rączki opanowały świat motocyklowych. Wszyscy inni naklejają swoje nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stymek Re: Akumulatory IP: *.free.aero2.net.pl 17.03.13, 18:20 nie wiem czy ktoś w Polsce robi akumulatory i z jakim skutkiem, ale według mnie najlepsze akumulatory to POWEROAD, oferta akumulatorów jest bardzo bogata dzięki czemu wybierzesz jakiś niezawodny model dla swojego motocykla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stymek Re: Akumulatory IP: *.free.aero2.net.pl 17.03.13, 18:21 tutaj masz link do tabelki: www.batcar.pl/akumulatory-motocyklowe/poweroad.html Odpowiedz Link Zgłoś