bigadam 21.05.04, 23:38 Na allegro wynalazlem swiecace wentle. To taka nakładka na wentylek ktora sobie w nocy swieci. Jeszcze tego nie widzialem na drodze. Jak myslicie, fajny efekt czy nie ? I ciekawe jak to wpływa na wyważenie koła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motodawca1 Re: Świecące wentle 21.05.04, 23:45 trochę to trąci karuzelą... ale jeśli Tobie sie podoba to wszystko inne nie ważne (nie wiem ile takie cuda ważą, więc o wyważaniu koła pojęcia nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_gs500 Re: Świecące wentle 21.05.04, 23:50 Podobnow niektorych wersjach niepotrzeba wywazac kola i nie ma zadnego wplywu a wyglad hmmmmm rzecz gustu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
garfield500 Re: Świecące wentle 22.05.04, 00:18 wg mnie to wiejski bajer. jak widze jakies diody czy cos w tym stylu to nie dobrze mi sie robi. lepiej zainwestowac w cos innego np.swiece??klocki?? cos co moze nam dac pozytek:) pozdrawiam;) ps. bez obrazy dla os. mieszkajacych na wsi nic do nich nie mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
harley4 Re: Świecące wentle 22.05.04, 01:34 Witam w "neeger land" !! Ulubiony bajer czarnych bikerow w USA Odpowiedz Link Zgłoś
knf Re: Świecące wentle 22.05.04, 16:07 Hej! No ja to widziałem na jakimś filmiku. Wszelkie diody i popierdółki to moim zdaniem też wiejskie bajerki (o kurcze, ja jestem ze wsi!). Nawet gdybym miał lodu jak pieniędzy to w życiu nie upstrzyłbym moto czymś takim. Ostatnio kupowałem w takiej wiosce wydech do mojej TS 350 od jakiś chłopaszków i jeden z fascynacją opowiadał mi gdzie to jego kumpel niepowsadzał sobie diod w swojej TS. Na dyskoteke bajer jak znalazł. No chyba że służy do tego do czego służy "oświetlenie dolne" w jakiejś tam turystycznej beemce. PozdrawiaM! Odpowiedz Link Zgłoś