Dodaj do ulubionych

stroj na motor dla kobiety

01.05.12, 09:56
pewnie mnie stad wywalicie, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem gdzie mozna ogloszenie na ten temat wstawic.
Mam do sprzedania stroj na motor dla kobiety raczej drobniejszej postury (rozmiar M)- kurtke, spodnie, rekawice i kask. ubranie jest materialowe z podpinka.

wiecej informacji i zdjecia na maila gazetowego
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: stroj na motor dla kobiety 01.05.12, 18:01
      Na tablicy, na allegro
    • Gość: Piotr Re: stroj na motor dla kobiety IP: 213.199.253.* 02.05.12, 17:02
      Koleżanko na jakiego maila można się odezwać? I czy jest możliwość kupna całego stroju oprócz kasku?
      • mysz1978 Re: stroj na motor dla kobiety 02.05.12, 17:15
        na Allegro i na Tablicy probowalam ale pecha mialam i nikt nie chcial... stroj jest praktycznie nowy (kurtka i rekawice uzyte dwa razy, spodnie raz, kask tez dwa razy). Pamietam ze za caly zestaw (z butami) placilam 3 lata temu cos okolo 2.000zl :-/
        powiem Wam ze naprawde trudno jest potem stroj sprzedac inaczej niz na Allegro czy Tablicy. komisow jak na lekarstwo (mam na mysli woj. slaskie)

jakby co to mail gazetowy: mysz1978@gazeta.pl
        • gabi1211 Re: stroj na motor dla kobiety 04.11.12, 18:15
          Witam,
          Mam do sprzedania strój tekstylny (buty, spodnie, kurtka, kominiarka) na motor dla dziewczyny, rozmiar 36, cena 800 pln, używany dwa razy...piszcie na italia1211@tlen.pl. P.s. Jestem z Wroclawia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka