proximus99 27.06.04, 21:31 Witam! Czy ktos z szanownych forumowiczow mial moze doswiadczenia z tym motocyklem? Moze jakies opinie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cabaniero Re: Suzuki XF 650 freewind 28.06.04, 08:52 Witam. Ja osobiście nie jeżdżę Freewindem, ale mój kumpel takim pomyka i trochę jeździłem tym sprzętem. No i generalnie jeśli chcesz mieć spokojny, uniwersalny motoykl, to jet to nie zły wybór. Jak na singla niezłe osiągi, łatwe prowadzenie, dobre zawieszenie do jazdy po polskich drogach a i w teren można spokojnie się nim wybrac... silnik raczej solidny (dr 650) cylinder powleczony warstwą ceramiczną, także szybko go nie zajeżdzisz...na minus można policzyć tylko wibracje jakie on generuje przy wyższych obrotach, ale taki juz urok singla...ale za to robi ładne paf, paf z wydechu.. Poza tym ciekawa stylistyka, uniwersalność (turystyka, miasto, teren) i niskie koszty eksploatacji...niskie zużycie paliwa i trwały silnik. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś